Επιστροφή στο Forum : MotoGP 2010
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
Πολυ ενδιαφερουσα εξελιξη. Ειδικα αν παει και ο Rossi στην Ducati.
http://www.sport24.gr/html/ent/565/ent.374565.asp
Tοσο γρηγορα ανεβαινει σε μηχανη?
Ειχα την εντυπωση οτι θα κανει τουλαχιστον κανα 2μηνο, αφου λεγανε οτι γυρω στους 4 μηνες θα κανει για να ειναι 100% ετοιμος...
Αποψή μου είναι ότι ο Γιατρός βιάζετε χωρίς λόγο, αφού δεν διεκδικεί τίποτα για φέτος και επιπλέον δεν θα τρέχει με την Yamaha του χρόνου...κάτσε ρε Doc φτιάξε το πόδι και τον ώμο σου καλά και σωστά και μετά τρέχα γιατί δεν σε βλέπω καλά....:hmm:
George_Prix
14-07-10, 20:49
.............Σύμφωνα πάντα με τη Romagna Oggi, ο Valentino Rossi θα ανακοινωθεί από την Ducati στη Laguna Seca, σε περίπου δέκα ημέρες. Θα έχει στη διάθεσή του μία Ducati Desmosedici, χωρίς teammate και στο πλευρό του θα έχει αποκλειστικά τον Filippo Preziosi...............
http://www.msfree.gr/ms.php?id=15021
Αν και ειναι πολυ νωρις ακομα για να κρινουμε, αυτο το "χωρίς teammate" μου χτυπαει πολυ ασχημα. :(
btw o Rossi επιστρεφει στον επομενο αγωνα αυτο το ΣΚ. :)
http://www.motogp.com/en/news/2010/rossi+back+in+sachsenring
Εμεις σπαμε (χτυπα ξυλο :p) κανενα ποδι και κανουμε 3 μηνες να περπατησουμε κουτσα στραβα και αυτοι μπορουν σε ενα μηνα να τρεξουν αγωνες σε τοσο υψηλο επιπεδο. :shock:
Κατι παρομοιο ειχε γινει περσι και με το Webber στην F1 που ειχε τσακισει εντελως το ποδι του και με κατι απιστευτες θεραπειες επεστρεψε σε χρονο ρεκορ !!!
Tι σκ@τ@ τους κανουν εκει περα οι γιατροι ρε σεις?!
Ο Χριστος και η Παναγια...
Rebel Scum
15-07-10, 14:33
Πάντως ο Ρόσσι με την διάθεση του να επιστρέψει τόσο σύντομα δείχνει ένα από τους λόγους που είναι τόσο επιτυχημένος.
George_Prix
15-07-10, 18:34
Πάντως ο Ρόσσι με την διάθεση του να επιστρέψει τόσο σύντομα δείχνει ένα από τους λόγους που είναι τόσο επιτυχημένος.
Σιγουρα εχει παθος για την ταχυτητα, αλλα εδω παιζει και αλλο σκηνικο οπως πολυ σωστα διαβασα σε ενα site.
O Γιατρος βιαζεται τοσο πολυ να επιστρεψει, γιατι στην ουσια ειναι χωρις ομαδα απο του χρονου και θελει να χωθει καπου. ;)
Αλλιως διαπραγματευεσαι το συμβολαιο σου αν εισαι μεσα στην πιστα και πετας και αλλιως αν βλεπεις τους αγωνες απο το σπιτι σου και αναρωτιουνται οι υπολοιποι κατα ποσο θα επιστρεψεις στο 100%. :whistle:
Rebel Scum
15-07-10, 21:39
Σιγουρα εχει παθος για την ταχυτητα, αλλα εδω παιζει και αλλο σκηνικο οπως πολυ σωστα διαβασα σε ενα site.
O Γιατρος βιαζεται τοσο πολυ να επιστρεψει, γιατι στην ουσια ειναι χωρις ομαδα απο του χρονου και θελει να χωθει καπου. ;)
Αλλιως διαπραγματευεσαι το συμβολαιο σου αν εισαι μεσα στην πιστα και πετας και αλλιως αν βλεπεις τους αγωνες απο το σπιτι σου και αναρωτιουνται οι υπολοιποι κατα ποσο θα επιστρεψεις στο 100%. :whistle:
Σκέψου όμως και τα αντικίνητρα.
Ο τίτλος είναι χαμένος για αυτόν.
Είναι δεδομένο ότι φεύγει από την Yamaha οπότε δεν έχει κάποιο κίνητρο να παραμείνει στα πλάνα τους.
Αντίθετα όντας τραυματισμένος κινδυνεύει να μείνει πολύ πίσω από τον Χόρχε και να "κηλιδωθεί" ο μύθος του.
Προσωπικά θεωρώ ότι πρώτον γυρνάει γιατί απλά αυτή είναι η ζωή του.
Τώρα θεωρώ υπερβολή να λένε κάποιοι ότι οποιαδήποτε ομάδα θα το σκεφτεί δεύτερη φορά να εντάξει τον Ρόσσι στο δυναμικό της. Μόνο σαν brand name έχει εξασφαλισμένη θέση σε πρωτοκλασσάτη ομάδα.
George_Prix
15-07-10, 22:07
Σκέψου όμως και τα αντικίνητρα.
Ο τίτλος είναι χαμένος για αυτόν.
Είναι δεδομένο ότι φεύγει από την Yamaha οπότε δεν έχει κάποιο κίνητρο να παραμείνει στα πλάνα τους.
Αντίθετα όντας τραυματισμένος κινδυνεύει να μείνει πολύ πίσω από τον Χόρχε και να "κηλιδωθεί" ο μύθος του.
Προσωπικά θεωρώ ότι πρώτον γυρνάει γιατί απλά αυτή είναι η ζωή του.
Τώρα θεωρώ υπερβολή να λένε κάποιοι ότι οποιαδήποτε ομάδα θα το σκεφτεί δεύτερη φορά να εντάξει τον Ρόσσι στο δυναμικό της. Μόνο σαν brand name έχει εξασφαλισμένη θέση σε πρωτοκλασσάτη ομάδα.
O μυθος του εχει "κηλιδωθει" ηδη.
Για να μην αρχισουν μερικοι τα ιδια και τα ιδια, κανενας δε θα παρει πισω απο το Γιατρο ολα τα πρωταθληματα που εχει κερδισει.
Απλα ηλθε ενας απειρος Lorenzo και απεδειξε οτι υπαρχουν και αλλοι που μπορουν να κινηθουν το ιδιο ή και γρηγοροτερα απο το Rossi.
Οπως εχουμε ξαναπει ο Γιατρος παραμενει ο πιο ολοκληρωμενος οδηγος ever, αλλα σε απολυτη ταχυτητα υπαρχουν και αλλοι... ;)
Aν το ελεγε αυτο καποιος δυο χρονια πριν, οι οπαδοι του Rossi πρωτα θα πεφτανε κατω απο τα γελια και μετα θα τρωγανε ζωντανο τον ιεροσυλο που τολμησε να ισχυριστει οτι υπαρχουν και αλλοι τοσο γρηγοροι.
Πλεον ξερουν και οι ιδιοι οτι αυτο ισχυει. :whistle:
Κατα τα αλλα εχεις δικιο οτι σαν ονομα και μονο, ο Rossi εχει θεση σε καθε ομαδα.
Αλλα αν γυρνουσε ο Rossi 3 αγωνες πριν το τελος και μεχρι να συντονιστει ηταν μιση πιστα πισω απο το Lorenzo, θα μπορουσε να διαπραγματευτει με μικροτερες αξιωσεις το συμβολαιο του.
Ενω αν γυρισει συντομα και μετα απο λιγους αγωνες αποδειξει οτι ειναι εκει ακριβως που ηταν πριν τον τραυματισμο, μπορει να διαπραγματευεται πλεον σαν το γνωστο Γιατρο που ολοι ξερουμε και που αξιζει να παρει ΠΟΛΛΑ. :)
Δυστυχώς για μιά ακόμη φορά επαληθεύεται το γιατί δεν πολυγουστάρω τα forum και γιατί επίσης για μιά ακόμη φορά επαληθεύεται η υπογραφή μου...άκου ψάχνει για ομάδα ο Doc....:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ότι του κ@@λώσει γράφει ο κάθε ένας.....:lol::lol::lol:
George_Prix
16-07-10, 10:38
Δυστυχώς για μιά ακόμη φορά επαληθεύεται το γιατί δεν πολυγουστάρω τα forum και γιατί επίσης για μιά ακόμη φορά επαληθεύεται η υπογραφή μου...άκου ψάχνει για ομάδα ο Doc....:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ότι του κ@@λώσει γράφει ο κάθε ένας.....:lol::lol::lol:
Ο Rossi αυτη τη στιγμη πιστευεις οτι εχει ομαδα? :hmm:
Εκανε την κοτα και δε θελει να τρεξει διπλα στο Lorenzo...
Κατα 90% η Yamaha του ριχνει πορτα και επιλεγει τον πιτσιρικα.
Οποτε πλεον ο Rossi ψαχνει για ομαδα.
Και μαθε επιτελους Ελληνικα φιλε μου. :rtfm:
Οταν λεμε οτι ενας οδηγος δεν εχει συμβολαιο με καποια ομαδα και ψαχνεται, δε σημαινει οτι τον ειπαμε κακο οδηγο. :nono:
Οσο για αυτο που λες σχετικα με την υπογραφη σου, δεν το καταλαβα.
Ο μονος συσχετισμος που μπορω να φανταστω, ειναι κατι που εχει να κανει με την ηλιθιοτητα.
Αλλα αν διαβασει καποιος προσεκτικα τα μηνυματα μας, ειναι ευκολο να καταλαβει τι ρολο βαραει ο καθενας μας. :twisted:
O Doc έχει πολλά καντάρια τρέλλα...δεν φτάνει που δεν μπορεί να περπατήσει καλά καλά και θα τρέξει στην Γερμανία ,λέει κιόλας ότι το πρωτάθλημα δεν είναι και κάτι το αδύνατο....:cool:
Πάντως στις δοκιμές χθες καλά το πήγε σχετικά ,και από ότι φαίνεται θα έχουμε ενδιαφέροντα αγώνα αύριο μια και ο Ντάνι δείχνει αρκετά δυνατός για να κοντράρει τον Χόρχε...:hmm:
George_Prix
17-07-10, 10:53
...Πάντως στις δοκιμές χθες καλά το πήγε σχετικά...
Οχι σχετικα καλα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ. :respekt:
0,7" πισω απο τον πρωτο με σπασμενο ποδι, ειναι αθλος. ;)
Εύχομαι αυτό το μεγάλο ρίσκο που παίρνει να του βγεί σε καλό...γιατί θα είναι πολύ κρίμα εάν.....μπρρρρρρρρρ :eek:
Sachsenring, Saturday, July 17, 2010
Pos. Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time Gap 1st/Prev.
1 99 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team Yamaha 279.8 1'21.817
2 27 Casey STONER AUS Ducati Team Ducati 279.7 1'21.841 0.024 / 0.024
3 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 282.6 1'21.948 0.131 / 0.107
4 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team Honda 280.7 1'22.263 0.446 / 0.315
5 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team Yamaha 274.7 1'22.395 0.578 / 0.132:bot:
6 40 Hector BARBERA SPA Paginas Amarillas Aspar Ducati 279.3 1'22.454 0.637 / 0.059
7 14 Randy DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP Honda 277.4 1'22.610 0.793 / 0.156
8 58 Marco SIMONCELLI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 276.7 1'22.624 0.807 / 0.014
9 41 Aleix ESPARGARO SPA Pramac Racing Team Ducati 274.2 1'22.910 1.093 / 0.286
10 33 Marco MELANDRI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 281.4 1'22.917 1.100 / 0.007
11 36 Mika KALLIO FIN Pramac Racing Team Ducati 278.2 1'22.961 1.144 / 0.044
12 5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 274.9 1'23.026 1.209 / 0.065
13 11 Ben SPIES USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 274.6 1'23.028 1.211 / 0.002
14 65 Loris CAPIROSSI ITA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 277.4 1'23.040 1.223 / 0.012
15 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 278.6 1'23.090 1.273 / 0.050
16 19 Alvaro BAUTISTA SPA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 279.1 1'23.193 1.376 / 0.103
17 15 Alex DE ANGELIS RSM Interwetten Honda MotoGP Honda 278.1 1'23.515 1.698 / 0.322
Απαπαπα τι αγώνας ήταν αυτός ... :worthy:
Απαπαπα τι αγώνας ήταν αυτός ... :worthy:
:worthy::worthy::worthy:
:respekt:
Rebel Scum
18-07-10, 16:12
Είναι τρελός ο ντόκτορας!! Απλά τι να πεις.
Κλασσική νίκη Πεντρόσα....μόνο όταν είναι πολύ καλύτερος από τους άλλους.
Ρε Μάνθο μοναδική μας αγάπη ηρέμησε λίγο...
RIP στον Σινιώρη
Απιαστος ο Pedrosa.
O Lorenzo δεν μπορουσε να ακολουθησει αλλα δεν χαλιοταν και απο την 2η θεση οποτε οκ...
Ο Stoner τα ιδια.
Για τον Rossi τι να πουμε... Απλα συγκινητικος.
Κριμα που δεν ανεβηκε στο βαθρο. Του αξιζε 100% γιατι εκανε καταθεση ψυχης
Τρομερος αγωνας,μεγαλες μαχες,πτωσεις,εκπληξη πεντροσα,μεγαλη προσπαθεια απο ροσι ασχετως αν τελικα εχασε το βαθρο.
Τραγικη μεταδοση αγωνα...
Ειναι ο θεος ο δοκτορας τι να λεμε
Εγώ πάντως τους τελευταίους γύρους δεν άντεξα να τους δώ live...άντε ρε τρελλογιατρέ θα μας αρρωστήσεις....:oneup::worthy::respekt:
George_Prix
18-07-10, 20:17
Επεστρεψε δυναμικα ο Rossi.
Δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατος.
Μπραβο του. :oneup:
Καλη η κοντρα με το Stoner. Μας κρατησε τσιτωμενους μεχρι το τελος. Ο Αυστραλος εδειξε παλι την κλαση του. Και οχι μονο γιατι περασε το Rossi. Γιατι παλευει στα ισια με μια μηχανη πολυ αργοτερη απο τις αλλες.
Με την ιδια μηχανη ο Hayden εχανε απο κατι Σιμοντσελιδες... :whistle:
Κριμα για το De Puniet που εσπασε το ποδι του. :(
Απο χθες το γυροφερνε το ατυχημα.
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 2 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εγώ πάντως τους τελευταίους γύρους δεν άντεξα να τους δώ live...
Αν θελεις να στους ανεβασω καπου να τους δεις. :twisted:
Ή τουλαχιστον να σου ανεβασω την τελευταια στροφη να δεις (btw απλα δεν υπαρχει προσπεραση εκει. Θελει πολλα κιλα τρελα για να το κανεις !!!!!!).
Γιατι φανταζομαι οτι μεχρι εκει εβλεπες κανονικα. Εκει σε εγκατελειψαν οι δυναμεις σου. :p
Καλη η κοντρα με το Stoner. Μας κρατησε τσιτωμενους μεχρι το τελος.
Ωχ καλα καταλαβα...!
Στο μυαλο του George_Prix: "Ρε λες να χασουμε και απο τον κουτσο γιατρο που περπατουσε με πατεριτσα στα πιτς και να γινουμε ρομπα??? Ουφφφφ τελειωσε! Εδειξε την κλαση του ο Αυστραλος!!":lol::rofl:
George_Prix
18-07-10, 20:45
Ωχ καλα καταλαβα πως θα 'σουν!
Στο μυαλο του George_Prix: "Ρε λες να χασουμε και απο τον κουτσο γιατρο και να γινουμε ρομπα??? Ουφφφφ τελειωσε! Εδειξε την κλασση του ο Αυστραλος!!":lol:
Αν μπορουσες να μπεις εστω και ελαχιστα στο μυαλο μου, θα καταλαβαινες πως δεν περιμενα αυτο τον αγωνα για να κρινω το Stoner και το Rossi.
Αλλα μαλλον μιλας με βαση το δικο σου μυαλο, συμφωνα με το οποιο η κριση σου για το Stoner ηταν... :rofl:
Ο Stoner τα ιδια.
Εκτος και αν εννοουσες "εξεθεσε το Rossi με χειροτερη μηχανη οπως κανει εδω και χρονια", οποτε δεχομαι το "ιδια" που ειπες. :twisted:
Ο Stoner για εναν ακομα αγωνα εριξε 1.2" (αυτη τη φορα το παρακανε :p) στις κατατακτηριες στον ομοσταυλο του. :respekt:
Κατι τετοια κανει και δινει την ψευδαισθηση στους ασχετους οτι η Ducati ειναι η ιδια μηχανη με τις αλλες (Yamaha-Honda). :rtfm:
Το αν θα τερματιζε μια θεση μπροστα ή μια θεση πισω απο το γιατρο, ειναι για τα παιδακια που μετρανε τους οδηγους με τη λογικη υπερ-ατου.
Ολα καλα, ολα καλα george, μπορεις να ηρεμησεις:lol:
Του χρονου που θα παει στην Ηonda και ο rossi στην αργη ducati θα τα παει καλυτερα
"Φαίνεται ότι αποτελώ μεγάλο κίνητρο για όλους, γιατί όταν ο Στόνερ με είδε πίσω του άρχισε να πηγαίνει σούπερ γρήγορα", συμπλήρωσε ενώ δεν έλειψε να αστειευτεί "Οπότε από την επόμενη κούρσα θα ντύνομαι σαν κάποιον άλλον αναβάτη!
:p:rofl:
Rebel Scum
18-07-10, 22:07
Ο Rossi με την επάνοδο του έδειξε γιατί είναι ο εν ενεργεία θρύλος του αθλήματος.
Πραγματικά αποτελεί πρότυπο για τους νέους οδηγούς (ακόμα και για τους άλλους τρεις της επονομαζόμενης fantastic 4).
George_Prix
18-07-10, 22:16
Του χρονου που θα παει στην Ηonda και ο rossi στην αργη ducati θα τα παει καλυτερα
Αρκει να μην ισχυει αυτο που διαβασαμε οτι θα τρεχει χωρις ομοσταυλο ο Rossi.
Γιατι χωρις ομοσταυλο παιζουν τα εξης...
1) Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. ;)
2) Πεφτει ολο το budget που γλυτωνεται απο τη δευτερη μηχανη σε εναν αναβατη και στην εξελιξη της μηχανης του. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να γινεται λιγο πιο μαγκας απο οτι ειναι αυτος ο ενας αναβατης. :whistle:
........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 2 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα ........
"Φαίνεται ότι αποτελώ μεγάλο κίνητρο για όλους, γιατί όταν ο Στόνερ με είδε πίσω του άρχισε να πηγαίνει σούπερ γρήγορα", συμπλήρωσε ενώ δεν έλειψε να αστειευτεί "Οπότε από την επόμενη κούρσα θα ντύνομαι σαν κάποιον άλλον αναβάτη!
Μαλλον τον ετσουξε πολυ αυτη η προσπεραση το Rossi. :twisted:
Ξερετε εσεις... Απο τις προσπερασεις που μας ζαλιζατε οτι κανει μονο ο Γιατρος.
Στην τελευταια στροφη και πιο συγκεκριμενα σε μια στροφη που δεν αποτελει καν σημειο προσπερασης. :rtfm:
Περαστικα στο Γιατρο λοιπον.
Οχι για το ποδι του, για το τσουξιμο μιλαμε. :p
Rebel Scum
18-07-10, 22:17
Αρκει να μην ισχυει αυτο που διαβασαμε οτι θα τρεχει χωρις ομοσταυλο ο Rossi.
Γιατι χωρις ομοσταυλο παιζουν τα εξης...
1) Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. ;)
2) Πεφτει ολο το budget που γλυτωνεται απο τη δευτερη μηχανη σε εναν αναβατη και στην εξελιξη της μηχανης του. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να γινεται λιγο πιο μαγκας απο οτι ειναι αυτος ο ενας αναβατης. :whistle:
Συγγνώμη ρε George αλλά και ομόσταυλο να έχει πάλι οι καλοθελητές θα λένε ότι όλη η εξέλιξη γίνεται για τον γιατρό και ο άλλος είναι γλάστρα...οπότε άστο.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι αν πάρει τίτλο και με την Ducatti θα το έχει καταφέρει με τρεις διαφορετικές ομάδες. Τα υπόλοιπα θα είναι απλά λόγια του αέρα.
ΥΓ Τελικά ο ντόκτορας πρέπει να κερδίσει του άλλους τρέχοντας(με τα πόδια φυσικά) για να πείσει μερικούς ότι είναι ο καλύτερος:lol:
Βλεπω τις προβαρεις απο τωρα τις δικαιολογιες ε Γιωργαρα μου?:rofl:
Ετσι σε θελω! Κο κο κο απο τωρα και μονα-ζυγα δικα σου!
George_Prix
18-07-10, 22:29
Βλεπω τις προβαρεις απο τωρα τις δικαιολογιες ε Γιωργαρα μου?:rofl:
Ετσι σε θελω! Κο κο κο απο τωρα και μονα-ζυγα δικα σου!
Πρωτον αγορακι μου, τα "Γιωργαρα μου" στα φιλαρακια σου.
Για σενα ειμαι ο George_Prix και πολυ που σου ειναι κιολας και μονο να γραφεις το nick μου. ;)
Απο εκει και περα, επειδη δεν ειμαι οπου φυσαει ο ανεμος, εχω πει τουλαχιστον 24138 φορες οτι το βασικο κριτηριο για μενα ειναι ο ομοσταυλος. Δεν το ειπα πρωτη φορα τωρα ωστε να ισχυριζεσαι οτι ψαχνω για δικαιολογιες.
Αν ακομα εχεις εμπεδωσει τη συγκεκριμενη αποψη μου, ψαξε να βρεις ποιο ειναι το προβλημα σου. ;)
Του χρονου αν ο Ροσσι ειναι μπροστα απο το πουλεν σου ξερεις: "Η ducati εχει γινει υπερμηχανη, τι να μας πει η Honda", "O Αυστραλος δειχνει την κλαση του με μια αργοτερη μηχανη" κτλ.
Αν τα πραγματα ειναι καλα για το πουλεν σου τοτε: "Σας τα ελεγα εγω" κτλ
Αυτη ειναι η διαφορα μας. Εγω δεν τα θελω ολα δικα μου. Αν ο Rossi δεν τα παει καλα θα "κατηγορησω" πρωτα αυτον και οχι πρωτα την μηχανη οπως κανεις εσυ.
Οποτε Γιωργαρας για μενα. Γιατι για Prix δεν...
ΥΓ. Λεγε και μενα Χρησταρα και το nick να το χρησιμοποιεις οσο θελεις. Δεν ειμαι ψωνιο.
George_Prix
18-07-10, 23:23
Του χρονου αν ο Ροσσι ειναι μπροστα απο το πουλεν σου ξερεις: "Η ducati εχει γινει υπερμηχανη, τι να μας πει η Honda", "O Αυστραλος δειχνει την κλαση του με μια αργοτερη μηχανη" κτλ.
Αν τα πραγματα ειναι καλα για το πουλεν σου τοτε: "Σας τα ελεγα εγω" κτλ
Δε σκεφτονται ολοι σαν εσενα. Μη φτιαχνεις εργα στο μυαλο σου.
Εγω απλα ειπα αυτο που λεω συνεχεια, οτι το βασικο κριτηριο δεν ειναι ουτε οι νικες ουτε τα πρωταθληματα.
Το βασικο κριτηριο της ταχυτητας ενος οδηγου/αναβατη ειναι η συγκριση με τον ομοσταυλο.
Εχει γραφτει χιλιαδες φορες, απλα μερικοι αντι να το καταλαβουν, καθονται και παιζουν υπερ-ατου που λενε ποσες νικες πηρε ο οδηγος τους.
Μια απο τις χιλιαδες φορες που γραφτηκε ηταν σημερα.
The team-mate is the first you want to beat because he has the same equipment
http://en.espnf1.com/redbull/motorsport/story/23502.html
Αυτη ειναι η διαφορα μας. Εγω δεν τα θελω ολα δικα μου. Αν ο Rossi δεν τα παει καλα θα "κατηγορησω" πρωτα αυτον και οχι πρωτα την μηχανη οπως κανεις εσυ.
Αν οδηγαει ο Rossi ενα χρεπι και γυρναει 1" αργοτερα απο τους πρωτους, εγω δεν προκειται να πω κουβεντα. :nono:
Αλλα αν γυρναει με αυτο το χρεπι στον ιδιο χρονο (ή αργοτερα :p) με τους Melandri και Hayden για παραδειγμα (που τους εριχε 1" το γυρο ο Stoner) εχετε να ακουσετε... :twisted:
Οποτε Γιωργαρας για μενα. Γιατι για Prix δεν...
ΥΓ. Λεγε και μενα Χρησταρα και το nick να το χρησιμοποιεις οσο θελεις. Δεν ειμαι ψωνιο.
Χρηστο θα ζητησω συγνωμη αν καταλαβα λαθος, αλλα θεωρησα ειρωνικο το ολο μηνυμα και μαζι και το χαρακτηρισμο "Γιωργαρα".
Ειλικρινα δε με πειραζει οπως και να με αποκαλεις, αρκει να διαβαζεις πρωτα αυτα που γραφω και να μην τα παραποιεις.
Και την αποψη μου για τους ομοσταυλους την εχω γραψει τοσες πολλες φορες, που δε δεχομαι να μου λες οτι προσπαθω να προλαβω τις πιθανες καλες επιδοσεις που μπορει να εχει ο Rossi.
Φιλικα,
Γιωργος. :)
Το ακουσαμε και αυτο δεν μετρανε οι νικες και τα πρωταθληματα . Εχω ενα κολητο ψυχιατρο θα μας κανει καλη τιμη
George_Prix
19-07-10, 00:27
Το ακουσαμε και αυτο δεν μετρανε οι νικες και τα πρωταθληματα . Εχω ενα κολητο ψυχιατρο θα μας κανει καλη τιμη
Αν ενας Χ οδηγος εχει παρει 5 πρωταθληματα και ερθει ενας Ψ οδηγος και του ριχνει 1" το γυρο με το ιδιο οχημα, πρεπει να περιμενουμε να παρει ο Ψ οδηγος 6 πρωταθληματα για να πουμε οτι ειναι καλυτερος απο τον Χ? :hmm:
btw αν δεν καταλαβαινεις αυτο το απλο παραδειγμα, μην χαλας τα χρηματα σου σε ψυχιατρους.
Δε θα σε κανουν να το καταλαβεις. :nono:
Τα περί ψυχιάτρου το έχω γράψει χιλιάδες πόστ πιό πίσω...αλλά ρε George να κοκορεύεσαι που ο Πετρής πέρασε τον κουτσόDoc τι να πώ....δεν την περίμενα τέτοια κατάντια....:p
George_Prix
19-07-10, 09:15
Τα περί ψυχιάτρου το έχω γράψει χιλιάδες πόστ πιό πίσω...αλλά ρε George να κοκορεύεσαι που ο Πετρής πέρασε τον κουτσόDoc τι να πώ....δεν την περίμενα τέτοια κατάντια....:p
Σου εχω ξαναπει να διαβαζεις πιο προσεκτικα αυτα που γραφω.
Στο αρχικο μου μηνυμα, ανεφερα τον αθλο του Rossi και περασα στα ψιλα γραμματα την προσπεραση του Stoner.
Επεστρεψε δυναμικα ο Rossi.
Δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατος.
Μπραβο του. :oneup:
Καλη η κοντρα με το Stoner. Μας κρατησε τσιτωμενους μεχρι το τελος. Ο Αυστραλος εδειξε παλι την κλαση του. Και οχι μονο γιατι περασε το Rossi. Γιατι παλευει στα ισια με μια μηχανη πολυ αργοτερη απο τις αλλες.
Aλλα αν βλεπω κατι αστειοτητες του στυλ "δεν ειδα τους τελευταιους γυρους..." και κατι αλλες του στυλ "αν κερδιζε ο κουτσος Rossi το Stoner θα γινοταν ρομπα..." επρεπε να το αλλαξω το τροπαρι ωστε να σας συνετισω λιγο. :twisted:
Γιατι αυτη η προσπεραση στην τελευταια στροφη φιλε μου, δεν ειχε να κανει με το κουτσο ποδι του γιατρου, αλλα με τα...
...
...
"αντερα" του Stoner. :rtfm:
Πάντα ο Classic και εν συγχύσει "ναι μεν αλλά" George που δεν ξέρει και ο ίδιος ποιά τελικά είναι η άποψη του.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
George_Prix
19-07-10, 10:50
Πάντα ο Classic και εν συγχύσει "ναι μεν αλλά" George που δεν ξέρει και ο ίδιος ποιά τελικά είναι η άποψη του.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Η αποψη μου ειναι σταθερη και ξεκαθαρη. :rtfm:
Αν εσυ δυσκολευεσαι ή δε θελεις να την καταλαβεις, ειναι δικο σου προβλημα. :whistle:
Ναι ναι...πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου για τα "άντερα" του Πετρή που αρκούν μόνο για μέχρι εκεί....να κοντράρει έναν μισοσακατεμένο Ρόσσι για την τρίτη θέση,γιατί με το Doc στα καλά του....χαιρετίσματα:rofl::rofl::rofl:
George_Prix
19-07-10, 16:56
Ναι ναι...πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου για τα "άντερα" του Πετρή που αρκούν μόνο για μέχρι εκεί....να κοντράρει έναν μισοσακατεμένο Ρόσσι για την τρίτη θέση,γιατί με το Doc στα καλά του....χαιρετίσματα:rofl::rofl::rofl:
O Doc στα καλα του, εχανε απο το Lorenzo με την ιδια (ή και χειροτερη) μηχανη. :rtfm:
Οι κοντρες μεταξυ της κορυφαιας Yamaha και της μετριας Ducati, σημαινουν κατι μονο για τους ασχετους.
Οι γνωστες οταν βλεπουν μια μετρια μηχανη να παιζει στα ισια εδω και χρονια με μια πολυ καλυτερη μηχανη, καταλαβαινουν τι αξιζει ο καθε αναβατης. ;)
Περυσι με την ιδια μηχανη πρωταθλητης ο Ροσι , τελος
George_Prix
19-07-10, 17:13
Περυσι με την ιδια μηχανη πρωταθλητης ο Ροσι , τελος
Επειδη δεν το εχεις μαθει καλα το μαθημα σου, θα στο εξηγησω καλυτερα.
Περσι η ιδια η Yamaha παραδεχτηκε οτι ο Rossi ειχε λιγο καλυτερη μηχανη γιατι επαιρνε τις αναβαθμισεις πριν απο το Lorenzo.
Τελος δηλωσανε πως το μονο που ζητησε ο Lorenzo για να υπογραψει νεο συμβολαιο ηταν να εχει πλεον την ιδια μηχανη με το Rossi και η Yamaha το εκανε δεκτο.
Επισης να σου θυμισω, οτι την πρωτη χρονια ο Lorenzo ηταν ενα παιδακι που στεκοτανε με δυσκολια στη μηχανη του...
Τη δευτερη χρονια επαιζε στα ισια το Rossi και εχασε οριακα εχοντας χειροτερη μηχανη...
Την τριτη χρονια (φετος) που ειχαν την ιδια μηχανη, ειδαμε απο την αρχη ποιος ειχε το πανω χερι.
ΤΕΛΟΣ. (του μαθηματος :p)
Αφου ρε George έχεις πρόβλημα με το νούμερα άστο μην το παιδεύεις...:p
αγώνας 1 2 3
2009 2ος 2ος 1ος
2010 1ος 3ος 2ος (με πρόβλημα στον ώμο από τον 2ο αγώνα)
Τα παραπάνω αποτελέσματα δείχνουν εμφανώς την αποτυχία του Doc για φέτος στους τρείς πρώτους αγώνες....:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
George_Prix
20-07-10, 09:22
Σου διαφευγουν τρεις ΠΟΛΥ σημαντικες λεπτομερειες.
1) Ο Lorenzo ειχε πολυ σοβαροτερο προβλημα τραυματισμου στους πρωτους φετινους αγωνες εφοσον εχασε ολη την προετοιμασια του χειμωνα.
Παρολλα αυτα, στον πρωτο αγωνα εστριψε στην αρχη πολυ πισω (5ος-6ος αν θυμαμαι καλα) τους περασε ολους και στο τελος μαζευε το Rossi με 0.5" το γυρο. Αν ειχε ο αγωνας 1-2 γυρους ακομα θα ριχναμε πολυ γελιο.
2) Το να μας λες οτι ο Rossi βγηκε φετος 2ος και 3ος για να μας πεισεις οτι πηγε καλα ειναι αστειο. Γιατι σου θυμιζω πως σε αυτους τους αγωνες ο ομοσταυλος του τον προσπερασε μεσα στην πιστα και τελικα κερδισε. Μαλιστα στον ενα οχι απλα κερδισε, αλλα του εριξε και καμποσα δευτερολεπτα.
3) Αυτο το "προβλημα στον ωμο" το εχεις παιξει πολυ σαν δικαιολογια φετος.
Απλα θα σου θυμισω προς προπερσι ο Stoner εβγαλε ολη τη χρονια με τσακισμενο τον καρπο και φρικτους πονους, ριχνοντας σταθερα πανω απο 1" στο Melandri.
Επισης θα σου θυμισω το Doohan που ειχε τσακισμενα καμια 15αρια κοκκαλα σε ολο του το σωμα και κερδιζε τον ενα τιτλο μετα τον αλλο.
Τελος θα σου θυμισω, οτι απο τον πρωτο αγωνα που ετρεχε ο Rossi με το βαβα στον ωμο, δηλωσε οτι τελικα δε χρειαστηκε να παρει καν παυσιπονο για να τρεξει.
Ως συνηθως αγνοείς τα βασικά και έχει πολύ γέλιο το να μιλάς για τον Πετρή σε τέτοια θέματα λες και νομίζεις ότι έχουμε πάθει ομαδικό αλτσχάιμερ....:whistle::whistle::whistle:
Η πραγματικότητα για το πρόβλημα του ώμου είναι άλλη και τα έχει πεί και ο Dr Costa αλλά και ο ίδιος ο Doc για το πόσο τον ενοχλούσε (ακόμα το αναφέρει εάν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι)...απλά δεν είναι ο τύπος του κλαψομο@@άκια για να το φέρνει σαν δικαιολογία...
Τώρα βέβαια εσένα δεν σου κάνουν οι θέσεις που πήρε στους τρείς αγώνες φέτος...τι να κάνουμε είσαι σε άλλη κλάση...:rofl::rofl::rofl:
George_Prix
20-07-10, 11:17
Ως συνηθως αγνοείς τα βασικά και έχει πολύ γέλιο το να μιλάς για τον Πετρή σε τέτοια θέματα λες και νομίζεις ότι έχουμε πάθει ομαδικό αλτσχάιμερ....:whistle::whistle::whistle:
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω σε τι διαφωνεις απο αυτα που ειπα για το Stoner. :hmm:
Η πραγματικότητα για το πρόβλημα του ώμου είναι άλλη και τα έχει πεί και ο Dr Costa αλλά και ο ίδιος ο Doc για το πόσο τον ενοχλούσε (ακόμα το αναφέρει εάν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι)...απλά δεν είναι ο τύπος του κλαψομο@@άκια για να το φέρνει σαν δικαιολογία...
Δεν ειπα οτι δεν ηταν τραυματιας ο Rossi.
Απλα σου λεω, οτι και αλλοι αναβατες οπως οι Doohan, Stoner και Lorenzo τρεχανε σακατεμενοι και πετουσανε.
Και δεν τους ειδα ποτε να λενε "φαντασου τι θα εκανα αν δεν ημουν τραυματιας" οπως κανεις εσυ για το Rossi. :rofl:
Τώρα βέβαια εσένα δεν σου κάνουν οι θέσεις που πήρε στους τρείς αγώνες φέτος...τι να κάνουμε είσαι σε άλλη κλάση...:rofl::rofl::rofl:
Aν εσενα σου αρκει η δευτερη θεση πισω απο τον πιτσιρικα ομοσταυλο, παω πασο.
Απλα οπως εχουμε πει 13628904 φορες, το σημαντικο ειναι να κερδιζεις καποιον με την ιδια μηχανη και οχι τους αλλους που εχουν χειροτερη μηχανη.
Οταν (και αν μπορεσεις ποτε :twisted:) να το καταλαβεις αυτο, τοτε θα μπορεις να μιλας με αξιωσεις για τους αγωνες. ;)
Όλοι συμπεριφέρονται στον Valentino σαν να είναι ήρωας πολέμου ανάπηρος», είπε ο Αυστραλός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Sachsenring. «Έχει μία βίδα στο πόδι του και το μόνο πρόβλημα είναι οι μύες του. Όλοι έχουμε περάσει τραυματισμούς – εγώ, ο Jorge και ο Dani – και κανείς δεν μίλησε για αυτούς. Αλλά όταν ο Valentino τραυματίστηκε όλοι έλεγαν πόσο σημαντικό είναι»
Μη στεναχωριεσε casey οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις:whistle:
http://www.msfree.gr/ms.php?id=15119
George_Prix
20-07-10, 23:35
Όλοι συμπεριφέρονται στον Valentino σαν να είναι ήρωας πολέμου ανάπηρος», είπε ο Αυστραλός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Sachsenring. «Έχει μία βίδα στο πόδι του και το μόνο πρόβλημα είναι οι μύες του. Όλοι έχουμε περάσει τραυματισμούς – εγώ, ο Jorge και ο Dani – και κανείς δεν μίλησε για αυτούς. Αλλά όταν ο Valentino τραυματίστηκε όλοι έλεγαν πόσο σημαντικό είναι»
Μη στεναχωριεσε casey οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις:whistle:
http://www.msfree.gr/ms.php?id=15119
Δεν υπαρχει κατι να καταλαβει φιλε μου. :nono:
Οι υπολοιποι πρεπει να καταλαβετε, αυτο που ελεγα και νωριτερα.
Και αλλοι τραυματιστηκανε, τρεξανε με πονους, με βιδες, με ενεσεις και δεν τους καναμε κανενα αγαλμα ουτε λεγανε ολοι "που να ηταν υγειεις τι θα βλεπαμε..."
Επισης :
1) Οι δηλωσεις του Stoner λογικα ειναι η συνεχεια των δηλωσεων του Rossi, που μετα το τσουξιμο της τελευταιας στροφης ειπε οτι τον ειδε ο Stoner και πηρε φωτια μπλα μπλα μπλα... οτι πρεπει να φοραει αλλη φορμα μπλα μπλα μπλα...
Οταν ειρωνευεσαι γιατρουδακο, ετσι θα σε αντιμετωπισουν και οι αλλοι.
btw o Stoner λεει πολυ καλα λογια στην υπολοιπη συνεντευξη για το Rossi.
2) Ο De Puniet ειπε "They say that I need a six-week recovery period before starting to race again, but I will try my best to be back in Brno (August 15th)" που δειχνει οτι οι 6 εβδομαδες που γυρισε ο Rossi δεν ηταν κατι το εξωπραγματικο. Ηταν ο ενδεδειγμενος χρονος κατα καποιο τροπο. Αν τηρησει ο De Puniet αυτο που λεει για το Brno, θα επιστρεψει σε λιγοτερο απο μηνα.
3) Ο Rossi την πατησε σαν απειρος αναβατης στο τελος. Εκανε αυτο ακριβως που ειχε κανει περσι ο Lorenzo και δεχτηκε την προσπεραση απο το Γιατρο στην τελευταια στροφη.
Πιο συγκεκριμενα 2 στροφες πριν το τελος, δεν ειχε στο μυαλο του να οδηγησει οριακα, αλλα πως να κλεισει το Stoner. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να κρατησει πολυ κλειστη (λανθασμενη) γραμμη και να στριψει πολυ αργα τη στροφη. Ο Αυστραλος βγηκε με πολυ περισσοτερη φορα και τον περασε στα φρενα της επομενης στροφης.
4) Προσωπικα δεν τον περιμενα τοσο δυνατο αμεσως το Rossi και του εβγαλα το καπελο για την εμφανιση του. Αλλα το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο θεος λεει ο λαος μας.
Σε πολλους εδω μεσα δεν αρκουσε να χαρουνε με την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιδοση του Rossi.
Θελανε να του κανουμε αγαλμα, θελανε να χλεβασουν το Stoner που τερματισε λιγο μπροστα του και δεν του εριξε μιση πιστα...
Ε, αυτους επρεπε να τους προσγειωσω λιγακι για αυτο τηρησα αυτη τη σταση τελευταια.
@ ADSLgr.com All rights reserved.