Επιστροφή στο Forum : Ευχή!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!:)ΑΝ και εγώ την πρωτομαγιά την απολαμβάνω από την δουλεία....:( Άλλος που εργάζεται σήμερα.....?
Και εγώ, αλλά το ξέρεις ήδη αυτό...Καλό μήνα. Χ στην κόκκινη πρωτομαγιά.
manoulamou
01-05-06, 10:56
Που οι παλιες καλες εποχες<<Δεν ειναι αργια, ειναι απεργια>>:rolleyes:
Ολο και πιο πισω παμε σε θεματα συνθηκων εργασιας και ασφαλισης, σε λιγο το μονο που θα διαφερουμε απο την εποχη της τοτε Πρωτομαγιας θα ειναι η υπαρχουσα τεχνολογια! Α και στον εμφυλιο των κομματο-συνδικαλιστων!
Ακου 2+ συγκεντρωσεις :cry: :down: :redface:
Καλο κουραγιο παιδια σε οσους μοχθειτε τετοια μερα,την ωρα που πολλοι αλλοι (στην καμπουρα σας)
ροχαλιζουν ακομα....
Καλό μήνα σε όλους ,καλή Πρωτομαγιά .
Υπάρχουν και οι τυχεροί - άτυχοι που δουλεύουν σήμερα (και όλες τις αργίες) στο σπίτι , ετοιμάζοντας την παράδοση ...πολύ πιο χαλαρά βέβαια ,από τους υπόλοιπους ,αλλά υπάρχουν.
Υπάρχουν και οι τυχεροί - άτυχοι που δουλεύουν σήμερα (και όλες τις αργίες) στο σπίτι , ετοιμάζοντας την παράδοση ...πολύ πιο χαλαρά βέβαια ,από τους υπόλοιπους ,αλλά υπάρχουν.
Κανε τους δυο... εχω και κατι διαγωνισματα! Να σου τα στειλω;
Αντε, καλο μηνα σε ολους
Μην μιλάς για διαγωνίσματα please......!!!Και γενικώς για σχολές...δεν μπορώ άλλο...χτες διάβαζα 5 ώρες και σήμερα και ακόμα και τώρα ειμαι ακόμα δουλειά...άστα να πάνε...:cry:
Κανε τους δυο... εχω και κατι διαγωνισματα! Να σου τα στειλω;
Αντε, καλο μηνα σε ολους
Ειδικότητα - κλάδος ?
ΠΕ401 - φυσικός εδώ LOL !!
Όχι άλλα διαγωνίσματα ( κατά το: όχι άλλο κάρβουνο) ...
Πάντως η Φιλαδέλφεια γιορτάζει για τα καλά ...όλη νύχτα χθες πυροτεχνήματα έβλεπα !
ΠΕ19 - Πληροφορικη (εδω να δεις LOL)
Δεν μπορω αλλο, τα παραταω...
Αντε, ευχομαι πυροτεχνηματα στη ΝΦ και για το πρωταθλημα της ΑΕΚαρας του χρονου :yahoo:
Computer Science...!!!!!!!!!!nai Καλα Το Λεσ..οχι Αλλο Καρβουνο!!!!!χαχαχαχα
Nakraal παίζεις με τον πόνο του εργαζόμενου νέου φοιτητή?
Τουλάχιστον εμάς τους εργαζόμενους μας παρηγορεί ο καιρός που είναι έτσι...;)
και εγω απολαμβανω μια υπεροχη μερα στο γραφειο. Μονος μου να σερφ... εχμ να δουλεψω ανενοχλητος και ιδιαιτερα ευτυχης που βρεχει απο το πρωι και χαλασε στους Αγγλους την Bank Holiday... ακου κει Bank Holiday η τιμημενη εργατικη πρωτομαγια. Ακομα πιο ευτυχης που εκανα τραμπα την σημερινη αργια για την επομενη Δευτερα, λες και ηξερα οτι θα βρεχει....
χιχιχιχι
3... αν και τεχνικής ειδικότητας, έχω διαγωνίσματα να διορθώσω, βαθμούς να παραδώσω, ερωτήσεις να τους δώσω για τις εξετάσεις... συν το διάβασμα για την εξεταστική στο πανεπιστήμιο που πλησιάζει επικίνδυνα :(
Καλό μήνα!
manoulamou
01-05-06, 14:04
Μετα το ευχαριστο διαφημιστικο διαλειμμα να ριξω και λιγο το φεμινιστικο μου:
Πολλες γυναικες ακομα και στον κατ ευφημισμον πολιτισμενο Δυτικο κοσμο, εργαζονται νυχθημερον πολυ περισσοτερο τις γιορτες και τις αργιες, οχι μονο στο σπιτι αλλα και στα μαγαζια ή τα χωραφια της οικογενειας, χωρις επιπλεον οικονομικη ουτε καν ηθικη ανταμοιβη...Για να μην ξεχνιομαστε εμεις οι "καλοζωϊσμενοι" κακομαθημενοι των κλινων αστεων:twisted:
Αντε και καλη ανοιξιατικη εργατικη πρωτομαγια.....
:1000ballo :band: :eguitar :bagpipe: :1000ballo
Κ Α Λ Ο ........ Μ Η Ν Α ! ! ! ! !
Καλό μήνα σε όλους, και nakraal paris, ομοψυχία, είμαστε όλοι εργαζόμενοι του έρωτα...
Μόνο δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ερωτευτώ την δουλειά μου...:evil: .
Καλό μήνα λοιπόν σε όλους!
Όσοι δουλεύουν σήμερα κουράγιο! Κι εγώ δούλευα αργίες αλλά πλέον όχι... :D :up:
Είναι αυτό το σοφό ρητό που διαφημίζει ο ΟΠΑΠις... Κι αν σου κάτσει;;;;;; ;)
Οπότε κουράγιο,υπομονή και επιμονή!
Εάν δύο μέλη θέλουν να μιλήσουν μεταξύ τους έχουμε δύο πολύ εύχρηστες επιλογές. Τα π.μ. (περσοναλ μεσατζ - προσωπικό μήνυμα) και το JavaChat (στο μενού πάνω αριστερά).
Big Brother το κάναμε εδώ μέσα! :p
Μετα το ευχαριστο διαφημιστικο διαλειμμα να ριξω και λιγο το φεμινιστικο μου:
Πολλες γυναικες ακομα και στον κατ ευφημισμον πολιτισμενο Δυτικο κοσμο, εργαζονται νυχθημερον πολυ περισσοτερο τις γιορτες και τις αργιες, οχι μονο στο σπιτι αλλα και στα μαγαζια ή τα χωραφια της οικογενειας, χωρις επιπλεον οικονομικη ουτε καν ηθικη ανταμοιβη...Για να μην ξεχνιομαστε εμεις οι "καλοζωϊσμενοι" κακομαθημενοι των κλινων αστεων:twisted:
Αντε και καλη ανοιξιατικη εργατικη πρωτομαγια.....
:1000ballo :band: :eguitar :bagpipe: :1000ballo
Κ Α Λ Ο ........ Μ Η Ν Α ! ! ! ! !
Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση , είναι κάτι που παρατήρησα για πρώτη φορά εφέτος (αν και έχω περάσει από εκεί πολλές φορές παλαιότερα) :
Στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου (ναι με το γνωστό τσίπουρο ούζο κλπ) υπάρχει ένα άγαλμα με την μορφή μιας γυναίκας και από κάτω η υπογραφή γράφει :
Στην γυναίκα της Θεσσαλίας : Την μάνα , την αγρότισσα ,την κτηνοτρόφο, την νοικοκυρά : Σε ευχαριστούμε
(Δεν είμαι 100% βέβαιος για την υπογραφή , αυτό όμως είναι το νόημα !)
Εύγε :up:
:rtfm:
Για την προσωπική μεταξύ σας επικοινωνία μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα Προσωπικά Μηνύματα (π.μ.) ή/και το JavaChat.
Μηνύματα τέτοιου είδους που δεν συνάδουν με το θέμα του εκάστοτε νήματος θα διαγράφονται καθώς είναι :offtopic:.
Καλό μήνα και από εμένα :D
Γενικά πάντως, εντύπωση μου έκανε η ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορία των κρατικών τηλεοπτικών καναλιών για την χθεσινή ημέρα. Δεν είπαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα, τουλάχιστον στα βραδινά δελτία τους.... :hmm:
manoulamou
02-05-06, 11:33
Καλό μήνα και από εμένα :D
Γενικά πάντως, εντύπωση μου έκανε η ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορία των κρατικών τηλεοπτικών καναλιών για την χθεσινή ημέρα. Δεν είπαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα, τουλάχιστον στα βραδινά δελτία τους.... :hmm:
Φταιει μαλλον το καινουργιο φιλτρο -οχι το μητρικο- το γαλαζιο μαζι με το κοκκινο των τριανταφυλλων και του αιματος, δινουν ενα θλιβερο μοβιζον αποτελεσμα. Οποτε το απεφυγαν επιμελως:redface:
KAI παλι Καλο Μηνα σε ολους, μυρισε καλοκαιρακι ετοιμαστε για παραθαλασσιες εξορμησεις!!!
Καλό μήνα και από εμένα, έστω και καθυστερήμενα. Και να μην ξεχνιόμαστε, διότι κάποιοι πέθαναν πριν 120 χρόνια:
Δεν είναι αργία, είναι απεργία!
Καλό μήνα χωρίς γκρίνιες, μιζέριες και απαισιοδοξίες :whistle:
manoulamou
04-05-06, 10:16
Καλό μήνα χωρίς γκρίνιες, μιζέριες και απαισιοδοξίες :whistle:
Γκρινιαρης ο νεο-Ελληναρας? Μιζερο και απαισιοδοξο σε βρισκω!!!
http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/rockband.gifhttp://www.adslgr.com/forum/images/smilies/1000balloons.gif
@ ADSLgr.com All rights reserved.