PDA

Επιστροφή στο Forum : Τιμολογηση ipod classic?

Neskio
05-04-10, 17:52
Καλησπερα παιδες;) Μολις ηρθε η επιδοτηση απο την ΤΙΜ στα 250 ευρω. Αντι να παρω ακομα ενα κινητο, θελω να ανταλλαξω την επιδοτηση με ενα ipod classic. Θελω λοιπον την βοηθεια σας πανω στο τι και πως να ζητησω. Βλεπω οτι στο πλαισιο το classic 120GB εχει 233 ευρω, ενω το 160GB εχει 265.

Τα 250 ευρω επαρκουν για ενα 160αρι σε αριστη κατασταση?:hmm: Αμα τυχει να προταθει ανταλλαγη με 120αρι τι να ζητησω ως διαφορα? Καλα δεν με ενδιαφερει να αρμεξω και τον αλλο, αλλα ουτε να με πιασουν κοροιδο (ειμαι εντελως ασχετος με τιμες μεταχειρισμενων). Εχω ακουσει ισως οχι και τοσο καλα λογια για το wheel του τωρινου κλασικ, μηπως κατα την γνωμη σας το προηγουμενο μοντελο ηταν καλυτερο? (εκτος απο τις χωρητικοτητες).

Η μουσικη μου συλλογη δεν ειναι μεγαλη,αλλα ειμαι τυπος που κραταει τα πραγματα του, οποτε αφου θα παρω ενα ipod, θελω να παρω ενα μεγαλο να τελειωνω μια και καλη.:oops:

Dark-Side
05-04-10, 17:55
Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το iPod Nano 16GB ;)

Neskio
05-04-10, 18:10
Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το iPod Nano 16GB ;)

To σκεφτηκα, αλλα εφοσον το budget επαρκει θελω να παρω ενα μεγαλυτερο (και ναι, το παραδεχομαι οτι το μεγαλο μου γυαλιζει καλυτερα στο ματι:lol:). Α, επισης δεν με ενοχλει μεγεθος/βαρος καθοτι το θελω για οταν θα πηγαινω στην σχολη, και κουβαλαω μονιμα τσαντα (δεν υπαρχει δλδ περιπτωση να το κουβαλαω οταν βγαινω εξω κτλ)

moshstef
05-04-10, 21:10
Έχω ένα ipod classic 80GB και ένα ipod 5.5G 80GB. Όταν έπαιρνα το classic, πάλι λέγανε διάφορα στο internet για το wheel του κλπ. Το wheel του classic δουλεύει μια χαρα. Δεν είδα κάποια διαφορά με το 5.5G.

kostantis
05-04-10, 22:03
Στην θεση σου θα επαιρνα το nano 16GB αλλα εφοσον το εχεις αποφασισει για classic ok προφανως σε ενδιαφερει να εχει μεγαλη χωρητικοτητα.

Την επιδοτηση γινεται να την ανταλλαξεις βαζοντας αγγελια σε καποιο φορουμ οτι την ανταλλασεις με χρηματα.Απο αγγελιες που εχω δει σε διαφορα φορουμ ανταλλασονται αρκετες επιδοτησεις με χρηματα.Αν ειναι η επιδοτηση 250 θα ριξεις λιγο την τιμη δεν θα ζητησεις δηλαδη 250.Αυτο ισχυει με ολες τις αγγελιες επιδοτησης.

Τωρα με τα λεφτα που θα παρεις δεν λεει για μεταχειρισμενο...
Δωσε 20-30ευρω απο την τσεπη σου και πανε κατευθειαν σε καινουριο...;)

Bloodyangel
06-04-10, 12:44
εχω το 160gb .και δεν εχω κανενα παραπανω εκτος οτι γρατσουνιετε απο πισω(δν πηρα θυκη :down: )
το ειχα παρη τα χριστουγεννα 260 ευρω .

Neskio
06-04-10, 17:57
Σας ευχαριστω παιδια, η αληθεια ειναι οτι διαβαζω αμφιλεγομενες αποψεις και δεν ξερω τι να επιλεξω μεταξυ 5.5 και 6g (μου φαινεται στο τελος δεν θα παρω τιποτα:lol: )

@kostantis, πραγματικα αυτο που λες δεν μου περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο! Να παρω καινουριο δλδ! Ουτε το να ανταλλαξω την επιδοτηση με χρηματα (σκεφτομουν πιο πολυ μια απλη και αμεση ανταλλαγη επιδοτηση-ipod). Kαι να σου πω μου φαινεται πολυ καλη ιδεα:oneup: Οποτε σε πρωτη φαση μαλλον θα δω αν μπορω να ανταλλαξω με χρηματα και επειτα βλεπω:hmm:

Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιες ενδεικτικες τιμες για ipod 5.5G 80GB??:hmm:

kostantis
06-04-10, 19:04
Για μενα αυτη ειναι η καλυτερη λυση σε αυτο που σκεφτεσαι να κανεις...
Δηλαδη ανταλλαγη επιδοτησης εναντι χρηματων..

Βλεπω το 120GB εχει 233ευρω και το 160GB εχει 265ευρω.
Δινεις την επιδοτηση σου μεταξυ 200-220 ευρω και συμπληρωνεις απο την τσεπη σου λιγα φραγκακια και το αγοραζεις καινουριο γιατι αλλιως ειναι το καινουριο οπως και να το κανουμε:p

Αυτο θα εκανα προσωπικα...τωρα αν θες να πας σε παλιοτερο gen και οχι στα τελευταια που προφανως ειναι αυτα που εμφανιζονται στο πλαισιο(απο εκει ειδα και τις παραπανω τιμες),ψαχνεις σε μεταχειρισμενο...

ps:Επειδη δεν εχω ιδεα απο τα gen του ipod classic το 5.5G που αναφερεις ειναι το τελευταιο μοντελο?

Neskio
06-04-10, 19:43
To προηγουμενο. Εφοσον το καινουριο δεν προσφερει κατι συνταρακτικο δεν εχω προβλημα να παω σε παλαιοτερο μοντελο (heck ακομα και 4g να ηταν δεν θα ειχα προβλημα, αρκει να ειχε χωρητικοτητα:p) ή σε μεταχειρισμενο μοντελο και μου μενει κανα φραγο στην τσεπη.

kostantis
06-04-10, 20:06
Οκ then εφοσον συμβιβαζεσαι και με παλιοτερο μοντελο αλλα και μεταχειρισμενο τοτε θα σου μεινουν και στην τσεπη καποια $...τα οποια θα πανε για καμια θηκουλα για το ipod,κανα καλο ακουστικο κλπ:p

Bloodyangel
10-04-10, 19:12
το 5.5g νομιζω οτι μπορεις να του βαλεις rockbox http://www.rockbox.org/ δειτε το ειναι ωραιο. το 6g δν το πιανει ακομα ..εγω θα επαιρνα το 6g .

Neskio
11-04-10, 11:02
Kαι γω μαλλον για 6αρι. Ειδα τελικα ενα 80αρι 6G ενος φιλου, και εκτος απο κατι μικροκολληματα στο μενου ηταν μια χαρα (και η ενταση ηταν κατι παραπανω απο αρκετη). Απο την αλλη σκεφτομαι τωρα και zune απο ebay:whistle:

@ ADSLgr.com All rights reserved.