PDA

Επιστροφή στο Forum : Actual Speed: 11 Mbps



folias
11-04-10, 10:34
καλημερα παιδια εχω μια απορια εχω ενα ρουτερ thomson 585 v7 στο οποιο εχω συνδεση ασυρματη το στικακη μου ειναι το tp_link 422 g αυτο υποστιριζει μεχρι 54 mbps αλλα το ρουτερ μου ασυρματα δινει αυτο


Interface Enabled: Yes

Physical Address: 00:24:17:1A:E1:8D

Network Name (SSID): ThomsonD34047

Interface Type: 802.11b/g

Actual Speed: 11 Mbps

Band: 2.4G Hz

Channel Selection: Auto

Region: Europe

Channel: 11

Allow multicast from Broadband Network: Yes

μπορω να αλαξω το Actual Speed αν ναι πως ευχαριστω πολυ

jim_p
11-04-10, 10:52
Αν η αποσταση του απο το thomson ειναι αρκετα μεγαλη, και υποθεσουμε οτι λαμβανει στο ευρος της g κατηγοριας, τοτε καλα ειναι τα 11.

Η b κατηγορια εχει νομιζω σαν μεγιστο τα 11Mbps.

folias
11-04-10, 11:51
η αποσταση ειναι μολις πανω κατω 5 με 7 μετρα το πολυ το θεμα μου ειναι αν μπορω με καποιον τροπο να αλαξω το actual speed

nnn
11-04-10, 12:05
Μήπως είναι ενεργή κάποια power saving option στο stick ?
Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του.

folias
11-04-10, 12:19
έψαξα τίποτα όλα καλά το γύρισα να διαχειρίζεται το σύστημα των windows τίποτα κολλημένο στα 11 το γύρισα να διαχειρίζεται το tl πάλι τα ίδια να κάνω upgrade στο version του router?

nnn
11-04-10, 12:26
Στον Πίνακα Ελέγχου στις ιδιότητες του στικ συνήθως υπάρχει ρύθμιση για power consumption, το δικό σου δεν έχει ?
Νεώτερο driver έχει το Tplink ?

folias
11-04-10, 12:59
σας δίνω ένα screensaver που έκανα για να το δείτε έτσι δεν θα σας κάνω το παπαγαλάκι και προφανώς να διατυπώσω κατι λάθος λέτε να φταίει το router? μήπως να μίλαγα με FORTHNET για το θέμα αυτό?

http://yfrog.com/0l78880324p

Simpleton
11-04-10, 14:52
Δοκίμασες να βάλεις το router να λειτουργεί αποκλειστικά σε 802.11g;

Morx
11-04-10, 14:56
SSID: mother fucker


HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHHA

Υ.Γ. Η καρτα σου δεν εχει καλη ληψη. Δεν εξηγειται αλλιως... :/

folias
11-04-10, 16:43
δεν έχω κάρτα δικτύου αν είχα θα το έβαζα ethernet και θα τελειώναμε εκεί παρακάτω φιλαράκο δοκιμάζω να θέσω νέους παραμέτρους σε ρουτερ κα τα λέμε εντός ολίγου με νέο ποσταρισμα

grovolis
11-04-10, 16:47
μια κάρτα δικτύου πάντως βρίσκεις και με 10 ευρώ πολύ πιο εύκολα :D

folias
11-04-10, 17:08
i know εδω εχω αλαξει τρεις καρτες γραφικων στα δεκα ευρω θα κολησω ακομα και τωρα που μιλαμε το πς μολις εχθες εφαγε το τεταρτο format

........Auto merged post: folias πρόσθεσε 12 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Δοκίμασες να βάλεις το router να λειτουργεί αποκλειστικά σε 802.11g;

τελικά η λύση βρέθηκε του ξανά έδωσα εντολή για 802.11g και έμεινε σταθερό στα 54 ευχαριστώ

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.