PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιές από τις παρακάτω ταινίες θα δείτε στη μεγάλη οθόνη

WAntilles
06-05-06, 17:29
Προφανής η ερώτηση.

mikeone
06-05-06, 17:32
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Να φανταστείτε ακόμα βλέπω την πρώτη ταινία...
Ναι ναι δεν την έχω βαρεθεί ακόμα αν και είμαι της γνώμης ότι η ταινία είναι το πολύ για 2 φορές:)

WAntilles
06-05-06, 17:33
Μάλλον όλες θα τις δω.

Την 1η για τη θεματολογία της, τη 2η λόγω Depp & Knightley, την 3η λόγω μουσικής, και την 4η λόγω Stewart, McKellen & Jansen.

tzanerman
06-05-06, 19:29
2η και 4η σιγουρα, για τις αλλες δυο δεν εχω αποφασισει ακομα... Εξαρταται απο τα κεφια μου και απο το αν θα παιζει κατι περισσοτερο ενδιαφερον οταν θα βγουν.

HIK248
06-05-06, 19:45
2 και 4 θα παω,για την 3 δεν εχω αποφασισει ακομα

BlindG
06-05-06, 21:47
2 και 4 και από εμένα!
Την flux δεν την ξέρω καθόλου εκτός από ένα bot/skin της στο quake 3 το οποίο μου σπάει τα νεύρα ενείοτε :p
Superman απλά δεν με ενδιαφέρει...

axeman
06-05-06, 21:49
H 1η - Aeon Flux είναι πολύ καλή ταινία με ενδιαφέρον σενάριο, η Charlize Therion ακόμα καλύτερη...

SpartanX
07-05-06, 02:19
Τους πειρατές σίγουρα, και ιιιιιιιιισως το X-men ( αναλόγως τα κέφια :lol: )

HaRRy
07-05-06, 02:31
Aeon Flux σε divx
Τα άλλα παίζεται αναλόγως τα releases :)

Xguru
07-05-06, 02:31
Τη 2η και την 4η σίγουρα. Ιδιαίτερα το X-Men είναι απ τις αγαπημένες μου!

gallahant
07-05-06, 10:25
Τους Πειρατες σιγουρα:up: την πρωτη δεν την ξερω, οι υπολοιπες δυο δεν μ ενδιαφερουν:cool:

manoulamou
07-05-06, 14:18
Κανονικα φιλε wan
θα επρεπε να ειναι multiple choice,
και να υπαρχουν ακομη οι επιλογες: ολες, καμμια.
Παντως ψηφισα το Νο2 Pirates of the Caribbean με την ενδομυχη ελπιδα
οτι δεν θα εχει την συνηθη τυχη των sequels, να ειναι δλδ υποδεεστερη της πρωτης ταινιας!
εδιτ
μαλλον ταχε φτυσει η αλεπου :hmm: τωρα φανηκε κανονικα, εχεις δικιο:oneup: ...ουτως η αλλως το ιδιο θα ψηφιζα

WAntilles
07-05-06, 15:25
Μα είναι multiple choice.

Για όλα, τα τσεκάρεις όλα.

Για τίποτα, δεν τσεκάρεις τίποτα.

sv2evs
07-05-06, 15:34
Superman + X-Men. Το Aeon Flux το είδαμε...

Cafeeine
07-05-06, 15:52
Ανάλογα. Μάλλον και τα 4 θεωρητικά, αλλά στην πράξη παίζεται.
Αμα είναι κανονίστε καμια μαζική επέλαση στΟ σινεμά και αμα προλάβαίνω, θα έρθω και εγώ.

ppansel
07-05-06, 15:53
MONO TO 2o ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ:mad:

papdoux
07-05-06, 16:07
Του πειρατες και X-MEN σιγουρα. Τα αλλα μου ειναι αδιαφορα. Ελπιζω οι πειρατες να ειναι το ιδιο καλο με ή καλυτερο απο το ενα και ο Depp να ειναι ακομα καλυτερος.

teacake
07-05-06, 18:55
Δε θα δω το superman. Ο superman δε μου άρεσε ποτέ και ως κόμικ και ως κινηματογραφική/τηλεοπτική μεταφορά γιατί δεν ήταν τόσο ανθρώπινος όπως π.χ. ο batman ή ο spiderman. Πιο πολύ περιμένω τους Xmen. Οι Patrick / McKellen είναι καταπληκτικοί ως Xavier/Magnetto.

WAntilles
07-05-06, 19:08
Τα ίδια και γω teacake.

Θα την δω όμως λόγω μουσικής, σκηνοθέτη και Kevin Spacey.

teo_L20
07-05-06, 19:28
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
X-Men: The Last Stand

Αυτές.:)

tommygun
07-05-06, 20:08
Tα 2 πρωτα ελπιζοντας σε ενα καλο σεναριο.

τα 2 τελευταια τα θεωρω ακρως βλακωδη (ειδικα το σουπερμαν) και δεν θα πηγαινα ουτε αν με πληρωνανε

pcman
07-05-06, 20:23
Από αυτές τις 4, θα δώ σίγουρα το "Superman Returns" που είναι και ο αγαπημένος μου ήρωας κόμικ (μάζι με τον Indiana Jones, αν και αυτός δεν είναι κόμικ). Θεωρώ ανούσια την σύγκριση των υπολοίπων ταινιών με τον διαχρονικό και αγαπημένο μου Supeman, αν και ο νέος ηθοποιός στο ρόλο του Superman δεν ξέρω κατά πόσο θα με συγκινήσει. Πάντως σε καμιά περίπτωση, όσο ο μεγάλος Christofer Reeve, που του ταίριαζε ο ρόλος γάντι. Όσο για το ότι ο Superman δεν ήταν ανθρώπινος που είπε ο teacake, θα διαφωνήσω κάθετα. Μπορεί να μην ήταν από τη Γη, αλλά στα αισθήματα ήταν πιο ανθρώπινος απ' όλους, και από τον Batman και από τον Spiderman. Και δεν κατάλαβα. Είναι κακό ένας ήρωας να είναι πραγματικά υπερήρωας; Αν είναι απ' αυτόν τον πλανήτη τι τον κάνει να ξεχωρίζει απ' τους υπόλοιπους ανθρώπους, η στολή ή το τσίμπημα μιας αράχνης; Για την αντίληψη της νεολαίας σήμερα για τον Superman δεν φταίει τόσο η νεολαία όσο τα κανάλια που προβάλουν σειρές όπως το "Λόις και Κλαρκ" και "Smallville" σαν τον αυθεντικό Superman, ενώ η σχέση τους είναι ελάχιστη, ειδικά στο "Smallville". Ελπίζω τέλος, η μουσική του νέου Superman να υπογράφεται από τον μεγάλο John Williams, όπως το αυθεντικό Superman (το Νο 1), αλλιώς δύσκολα θα βρεθεί αντάξιος συνθέτης.

Τους Πειρατές της Καραιβικής 2 θα τους δώ μάλλον σε dvd, γιατί, αν και καλή ταινία, δεν τρελαίνομαι κιόλας. Όσο για τον Johnny Depp, η μόνη ταινία που με ενθουσίασε αυτός ο ηθοποιός ήταν ο Ψαλιδοχέρης (ναι, εκεί που ήταν αγνώριστος).

Τους X-men 3 δεν νομίζω να τους δώ ούτε σε dvd. Το θεωρώ κόμικ 3ης διαλογής, σαφώς υπερτιμημένο. Καμία σύγκριση με Superman, Batman και Spiderman. Δεν το σώζει ούτε ο Patrick Stewart που είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς (Star Trek: Η επόμενη γενιά).

Όσο για το "Aeon Flux" δεν θα το δώ cinema γιατί δεν την γνωρίζω την ταινία. Την ακούω πρώτη φορά. Παίζει όμως να τη δώ σε dvd.

τα 2 τελευταια τα θεωρω ακρως βλακωδη (ειδικα το σουπερμαν) και δεν θα πηγαινα ουτε αν με πληρωνανε

Βλακείες λες εσύ.

alefgr
07-05-06, 20:35
Κρίμα. Το καμία δεν υπάρχει στις επιλογές για να ψηφίσω…

Φυσικά εννοώ καμία στην μεγάλη οθόνη γιατί στην μικρή (ας είναι καλά το DVD) θα τις δω όλες...

teo_L20
07-05-06, 20:41
Κρίμα. Το καμία δεν υπάρχει στις επιλογές για να ψηφίσω…

Φυσικά εννοώ καμία στην μεγάλη οθόνη γιατί στην μικρή (ας είναι καλά το DVD) θα τις δω όλες...

Καλά αυτό είναι σίγουρο!:D
Αλλα ψηφισε και εσύ ετσι κι αλλιώς και οι δυο οθόνες ειναι..:twisted:

trabakoulas
08-05-06, 03:42
Aeon Flux και Pirates θα προσπαθήσω να τα δω στο σινεμά. Τα άλλα 2 δεν ήξερα καν ότι θα βγουν. Για το superman δεν με κόβω.. Για το x-men θα δούμε, θα προσπαθήσω να δω τα άλλα δύο πρώτα...:rolleyes:

artlovergr
08-05-06, 09:57
X Men και τα μυαλλά στο μπλεντερ

FFGR
08-05-06, 15:25
1) Την έχω δει την ταινία ήδη, είναι πολύ καλή.

2) Δεν τρελαίνομαι ... άμα έχω ελεύθερο χρόνο θα την δω.

3) Με όλες τις σειρές και τις βλακείες που έχουν βγάλει ... Ειδικά το Smallvile που λέει ο pcman, δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τον Superman. Μπορώ να εκφραστώ με ένα smiley :

http://66.49.136.31/many/ani_smiley_flog_dead_horse.gif

4) Η μόνη ταινία superheroes που μπορώ να δω αξιοπρεπώς ...

Xguru
08-05-06, 23:26
Ξέρετε πότε βγαίνει το 4 στο σινεμά Ελλάδα; Πάντως αυτό που θα γούσταρα να δω είναι X-men Vs Superman (όχι ποιά είναι καλύτερη ταινία αλλά ποιός θα νικούσε!:p )

pcman
09-05-06, 00:49
Ξέρετε πότε βγαίνει το 4 στο σινεμά Ελλάδα; Πάντως αυτό που θα γούσταρα να δω είναι X-men Vs Superman (όχι ποιά είναι καλύτερη ταινία αλλά ποιός θα νικούσε!:p )

Κανείς δεν τα βάζει με τον υπεράνθρωπο και όποιος το τόλμησε την πάτησε! :p

mrsaccess
09-05-06, 01:17
Θα δω το xmen γιατί είναι χαλαρά η καλύτερη σειρά ταινιών υπερηρώων μαζί με τα batman.
Φυσικά Wolverine rules και μου αρέσει πολύ και η Famke Jansen που κάνει την Jean Gray.

Τα άλλα μάλλον θα τα δω σε dvd, αλλά παίζει να τα δω και σινεμά.
Για τον superman πάντως δεν συμφωνώ. Οι ταινίες ποτέ δεν με ξετρέλαναν.
Προτιμώ τα κόμικ (τουλάχιστον από το 80 και μετά) ενώ και το Smallville είναι άριστο.
Ξεφεύγει όσο πρέπει από το κόμικ και ταυτίζεται εκεί που πρέπει με το κόμικ (πράγμα που δεν κάνουν τόσο οι ταινίες).

Salvador
09-05-06, 01:23
εγω θα τις κατεβασω ολες απο το ιντερνετ παρανομα

HIK248
09-05-06, 01:40
Κανείς δεν τα βάζει με τον υπεράνθρωπο και όποιος το τόλμησε την πάτησε! :p

Στη συγκεκριμενη περίπτωση μαλλον θα την παταγε ο Supes, οι X-men και οι μεταλαγμενοι γενικοτερα εχουν μια εφεση στην τηλεπαθεια και σε ψυχικες δυναμεις γενικοτερα που ειναι μια απο την λιγες αδυναμιες του μεγαλου.

Xguru
09-05-06, 02:00
Στη συγκεκριμενη περίπτωση μαλλον θα την παταγε ο Supes, οι X-men και οι μεταλαγμενοι γενικοτερα εχουν μια εφεση στην τηλεπαθεια και σε ψυχικες δυναμεις γενικοτερα που ειναι μια απο την λιγες αδυναμιες του μεγαλου.

Εγώ πιστεύω ότι ο magneto+cyclops (και προεραιτικά ο Xavier) χαλαρά τον έχουν τον superman. Βέβαια είναι 2 με έναν αλλά τι να κάνουμε :D.

pcman
09-05-06, 02:31

Εγώ πιστεύω ότι ο magneto+cyclops (και προεραιτικά ο Xavier) χαλαρά τον έχουν τον superman. Βέβαια είναι 2 με έναν αλλά τι να κάνουμε :D.

Και μετά ξυπνήσατε! :p

FFGR
09-05-06, 03:20
Xmen vs Superman ? :p

Βλέπω να είναι φάση Alien vs Predator (μιλάω για την ταινία), με 0 υπόθεση που και ο πιο καθυστερημένος να ξέρει τι θα γίνει, άπειρα γραφικά μέσω υπολογιστή και κακούς ηθοποιούς :p

paulsal
13-05-06, 01:11
1+4.......Αν και το πρωτο το έχω δεί εδω και πάααααααααααααρα πολυ καιρο:p
Βασικά νόμιζα οτι οτι το πρώτο είναι περσινη ταινία.......δεν είναι?

Whiteyez
13-05-06, 01:21
X-MEN 3 :respekt: μεγάλη βλακεία που βγάλαν τον nightcrawler :angryr: απορώ ποιος το σκέφτηκε και με τι δικαιολογία...

@ ADSLgr.com All rights reserved.