Επιστροφή στο Forum : Νέα γραμμή Vivodi στο Ν. Ηράκλειο ;
Χαιρετώ την ομάδα και προχωρώ κατευθειαν στο ψητο:
Ξερει κανεις αν υπάρχει δυνατοτητα υποδομης vivodi στο νεο ηράκλειο (δεν εχω παρει ακομα τηλ vivodi, ηρθα πρωτα εδω να ενημερωθω :) )
θελω να βαλω νεα γραμμη (δεν εχω καν γραμμη οτε και αν μπορεσω θα το αποφυγω) και σκεφτηκα να δοκιμασω πρωτα το δικτυο της vivo. δινει και σταθερη τηλεφωνια μαζι με adsl, έτσι δεν είναι;
οποιαδηποτε εμπειρια για vivodi στο ν. ηρακλειο ευπροσδεκτη (χρονοι ενεργοποιησης, ταχυτητες, πληροτητα, σταθεροτητα γραμμης, pings κλπ κλπ)
ευχαριστώ!
Γιατί δεν πάς στο site της Vivodi, όπου υπάρχει ο οδηγός κάλυψης? Εισήγαγε ένα νούμερο γείτονα ή καταστήματος για να δεις αν η περιοχή σου καλύπτεται από το δίκτυο της. Πάντως νομίζω είναι και ένα άλλο παιδί από Ν.Ηράκλειο στο forum που έχει Vivodi Full LLU.
Φιλικά
Γιατί δεν πάς στο site της Vivodi, όπου υπάρχει ο οδηγός κάλυψης? Εισήγαγε ένα νούμερο γείτονα ή καταστήματος για να δεις αν η περιοχή σου καλύπτεται από το δίκτυο της. Πάντως νομίζω είναι και ένα άλλο παιδί από Ν.Ηράκλειο στο forum που έχει Vivodi Full LLU.
Φιλικά
Εγώ είμαι στο Dslam Ν. Ηρακλέιου, αλλά το τηλέφωνό μου είναι Μεταμόρφωσης 210-28.......
Νομίζω πως ο φίλος και γείτονας "johnvam" μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο.
Νομίζω πως το Ν. Ηράκλειο έχει τηλ. 210-27....., για δες στο site της Vivo.
Για δοκιμή, έβαλα ένα νούμερο από 27 στην τύχη και μου έβγαλε πως δεν υπάρχουν προσωρινά
πόρτες της Vivo, αλλά έχει κάλυψη.
Αν το τηλέφωνό σου αρχίζει απο 210-27ΧΧΧΧ τότε μάλλον θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να μπεί το καινούργιο DSLAM.... Αν αρχίζει απο 210-28ΧΧΧΧΧ τότε είσαι έτοιμος να μπείς!!!!
Check www.vivodi.gr
ευχαριστω παιδια, το θεμα ειναι πως δεν εχω ακομα τηλεφωνο, και προσπαθω να αποφυγω τελειως τον οτε ετσι κι αλλιως.
θα μιλησω σημερα με vivo παντως
περα απο το θεμα καλυψης, πως παει η vivo στην περιοχη? σφαιρα η μουφα?
Και στα 210-27ΧΧΧΧΧ (210-2778ΧΧΧ) εχει καλυψη, τουλαχιστον κοντα στον ηλ. σταθμο Πευκακια.
Aν το νουμεράκι σου ξεκινα απο 28 τοτε εχεις και δυνατοτητα adsl2.
Eγω ειμαι νεο Ηρακλειο και εβαλα vivodi Πριν λιγο καιρο.Καταρχην νομιζω οτι ειμαστε στο DSLAM N.Ιωνιας.Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν απο τον ΟΤΕ.Στη συνεχεια η vivodi οπως μου ειπε η ιδια εχει υποστηριξη εδω αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και ουτε κανα σχεδιο επεκτασης.
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ VIVODI ΓΙΑ 512 SHARED LLU
Μένω λυκόβρυση και απο λεει στο site της η VIVODI υποστηρίζει μεσο του δικτιου της τον τηλεφωνικο μου αριθμό (2102833...)
παρόλα αυτα και επειδη έχω ασχημη εμπειρια με τον πακετοκόφτητου ΟΤΕ θα ήθελα τη γνώμη απο άτομα που πεφτουν στο ίδιο DSALM που θεωρητικά θα είμαι και εγώ (DSLAM N. HRAKLEIOY)
Ευχαριστώ
trkostas, αν και δε μένω στη Λυκόβρυση, μπορώ να σου πω ότι πρόβλημα με τα πακέτα ανά δευτερόλεπτο στο δίκτυο της Vivodi δεν επάρχει, ανεξάρτητα από την περιοχή...Πώς είναι το DSL του ΟΤΕ..?Ε, καμμία σχέση. Κι εγώ δε μπορούσα να φανταστώ πόσο καλύτερα είναι τα πράγματα εκτός ΟΤΕ, μέχρι να το δω..
Οπλίσου με υπομονή αφότου κάνεις την αίτηση, πάντως, γιατί ίσως αργήσουν λίγο να σου παραδώσουν τη γραμμή (που δε στο εύχομαι)
Φιλικά
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ VIVODI ΓΙΑ 512 SHARED LLU
Μένω λυκόβρυση και απο λεει στο site της η VIVODI υποστηρίζει μεσο του δικτιου της τον τηλεφωνικο μου αριθμό (2102833...)
παρόλα αυτα και επειδη έχω ασχημη εμπειρια με τον πακετοκόφτητου ΟΤΕ θα ήθελα τη γνώμη απο άτομα που πεφτουν στο ίδιο DSALM που θεωρητικά θα είμαι και εγώ (DSLAM N. HRAKLEIOY)
Ευχαριστώ
Εγώ είμαι στο Dslam Ν. Ηρακλείου (210-2842...) και είναι πολύ καλά τα πράγματα.
Απλά διαπιστώνω τον τελευταίο καιρό, τις απογευματινές ώρες, κάποια πτώση στο responce time στο browsing.
Προφανώς θα στιάξει.
ronaldinio
19-05-06, 12:59
Τελικά το Ν. Ηράκλειο αποδεικνύεται hi-tech περιοχή.
Έχω FULL LLU DSL PHONE και Internet από Vivodi από Ιούλιο του 2004.
Μάλιστα, μπήκα σε καινούριο σπίτι και εννοείται πως δεν υπήρχε ούτε καν ΟΤΕ στο σπίτι. Ούτε πρόκειται να υπάρξει. Δε μετοιανιώνω ούτε στιγμή για την απόφασή μου γιατί ενώ χωλαίνει (ελπίζω να το γράφω σωστά) σε κάποια σημεία (χρονοκαθυστέρηση στην τηλ. εξηρέτηση, ενίοτε προβλήματα στην έκδοση λογαριασμών) ξέρεις ότι παίρνεις πάντα the best value for money product! Κάτι σαν τη Hyundai ένα πράγμα...
Πριν 4 χρόνια πλήρωνα 60 ευρώ το μήνα στον ΟΤΕ για ISDN Internet και τηλεφωνήματα.
Τώρα στη Vivodi πληρώνω 50 ευρώ για 1 mbit Internet και τηλεφωνήματα.
Γίνεται να μην είμαι ευχαριστημένος;
Παλικάρι προχώρα άφοβα!!
@ ADSLgr.com All rights reserved.