Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης αυτό το μήνα

furious99
10-05-06, 19:45
Έχω κάνει αίτηση για 1024 εδώ και ακριβώς 2 μήνες και δεν έχω ενεργοποιηθεί ακόμα(!). Γιατί να μη δικαιούμαι της προσφοράς για δωρεάν τέλη ενεργοποίησης που ισχύει τώρα;

teo_L20
10-05-06, 19:50
Δεν ξέρω αν την δικαιώσε!
Αλλα αν τους στριμώξει και τους πείς κατι σε στυλ με εντονη φωνή οτι θα το κόψεις κτλ.Θα κάνουν κάτι σίγουρα!;)

DieSeLgone
10-05-06, 22:06
Έχω κάνει αίτηση για 1024 εδώ και ακριβώς 2 μήνες και δεν έχω ενεργοποιηθεί ακόμα(!). Γιατί να μη δικαιούμαι της προσφοράς για δωρεάν τέλη ενεργοποίησης που ισχύει τώρα;

Για σκέψου όμως ότι έχεις ήδη γλυτώσει 2 μήνες χρέωσης dslnet!!! :p
+η politically correct απάντηση: γραφειοκρατεία...

Hwoarang
10-05-06, 22:10
εισαι σίγουρος ότι δεν το δικαιούσε? Η δωρεάν ενεργοποίηση δεν μετράει ανάλογα με το πότε ενεργοποιήθηκες ? Δεν νομίζω ότι πάει με την αίτηση. Γιατι δεν παιρνεις να τους μιλήσεις σε λίγο εντονο ύφος να δεις?

ntampa7
10-05-06, 22:11
και αν είναι βάσει ημερομηνίας υπογραφής?

sdikr
10-05-06, 22:12

Γιατί υπέγραψές άλλο συμβόλαιο, ;)

Μπορείς να κάνεις διακόπη και να ξανακάνεις αίτηση,

η Δωρεαν ενεργοποιήση μετράει αν έχει γίνει η αιτηση μέσα στην ημερομηνία προσφόρας

nrg_polini
10-05-06, 22:20
Το συμβολαιο το ιδιο ειναι, απλα οπως σωστα λεει ο sdikr τοτε δεν υπηρχε αυτη η προσφορα και λογικα δεν θα στη κανουν εκτος αν κραξεις κτλ. Παντως δεν τη δικαιουσαι. Αλλωστε οταν εκανες εσυ συμβολαιο μπορει να υπηρχε μια αλλη προσφορα, δεν γινεται να τις εκμεταλευομαστε ολες. :)

Επειδη ομως η vivodi ειναι μπαχαλο, πιστευω οτι μπορει να σου κανουν τη "χαρη".

teo_L20
10-05-06, 22:24
Το συμβολαιο το ιδιο ειναι, απλα οπως σωστα λεει ο sdikr τοτε δεν υπηρχε αυτη η προσφορα και λογικα δεν θα στη κανουν εκτος αν κραξεις κτλ. Παντως δεν τη δικαιουσαι. Αλλωστε οταν εκανες εσυ συμβολαιο μπορει να υπηρχε μια αλλη προσφορα, δεν γινεται να τις εκμεταλευομαστε ολες. :)

Επειδη ομως η vivodi ειναι μπαχαλο, πιστευω οτι μπορει να σου κανουν τη "χαρη".

Δεν είναι και τόσο μπάχαλο,απλά δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα!:p:mad:

ntampa7
10-05-06, 22:27
τη χάρη θα την κάνουν άμα τους πιέσεις με επιχείρημα την καθυστέρηση ενεργοποίησης...

@ ADSLgr.com All rights reserved.