PDA

Επιστροφή στο Forum : ΟΝ στο Βυρωνα

Σελίδες : [1] 2

contime
02-05-10, 18:44
Καλησπερα.
Σκεφτομαι να παω στην on σε καποιο πακετο double play, εκμεταλλευόμενος την προσφορα που τρεχει μεχρι τελη Μαιου.
Θα ηθελα να ακουσω εντυπωσεις απο καποιον που εχει ον στο βυρωνα σχετικα με την ποιοτητα τηλεφωνιας και ιντερνετ. Υπαγομαι στο κεντρο οτε που ειναι στην Π.Τσαλδαρη.

antonis556
02-05-10, 23:01
Αν στην ΟΝ εχεις τα ιδια χαρακτηριστικα γραμμης με αυτα που βλεπω στο προφιλ σου τοτε θα εισαι παρα πολυ καλα :oneup: . Προτινω να κανεις τη δοκιμη , θα δεις μεγαλη διαφορα :oneup:

contime
03-05-10, 17:31
Αν στην ΟΝ εχεις τα ιδια χαρακτηριστικα γραμμης με αυτα που βλεπω στο προφιλ σου τοτε θα εισαι παρα πολυ καλα :oneup: . Προτινω να κανεις τη δοκιμη , θα δεις μεγαλη διαφορα :oneup:

Kοιτα δεδομενου οτι ειμαι πολυ κοντα στον οτε της περιοχης μου, δε νομιζω το ιντερνετ να ειναι χειροτερο απο αυτη τη στιγμη που ειμαι στη φορθνετ. Θα θελα βεβαια να ακουσω και εντυπωσεις αλλων χρηστων σε οτι αφορα το ιντερνετ αλλα και την τηλεφωνια.

Kinnison
04-05-10, 20:41
Ειμαι στην ον αρκετο καιρο, πριν 2 χρονια που ειχα προτομπει αντιμετωπισαμε καποια προβληματα, οστοσο πλεον ολα πανε μια χαρα, το μοντεμ συγχρονιζε σταθερα στα 16mbit και δεν το ειχα κανει ουτε restart για πανω απο 2 μηνες χωρις κανενα προβλημα, και το ειχα δοκιμασει και στα 20mbit με ικανοποιητικη αποδοση, αλλα με καποια dc 1 φορα τη μερα ή ανα 2 μερες. Το pirelli αναφερει SNR 17 ATT 11, μενω Ολυμπιαδος 42 1 τετραγωνο απο την Π. Τσαλδαρη. Ειμαστε βεβαια κοντα στο αστικο κεντρο.

contime
04-05-10, 22:56
Kαλησπερα γειτονα. Σε γενικες γραμμες απ οτι μου λες μια χαρα τα πραγματα. Η ον εχει 2 προφιλ για ιντερνετ που τα διαλεγεις απο το myon? 16 ή 24mbit? Απο ποιοτητα τηλεφωνιας ειναι οκ?

intech
05-05-10, 00:45
Ανεξάρτητα απο το Α/Κ, η ποιότητα τηλεφωνίας της ΟΝ, είναι πολύ καλή.

Kinnison
09-05-10, 23:34
Kαλησπερα γειτονα. Σε γενικες γραμμες απ οτι μου λες μια χαρα τα πραγματα. Η ον εχει 2 προφιλ για ιντερνετ που τα διαλεγεις απο το myon? 16 ή 24mbit? Απο ποιοτητα τηλεφωνιας ειναι οκ?

Η ποιοτητα, αν ολα ειναι ενταξει στο χωρο σου, ειναι ολοιδια με τις κλασσικες γραμμες του οτε. Τι εννοω? Οτι αν εισαι σε απλη γραμμη με adsl 1 πχ., και εχεις πριζες παλαιου τυπου ή προβληματικες, μπορει τωρα αλλα να δουλευουν ρολοι, αλλα μολις ερθεις στην on με adsl2+ που εχει να ερθουν στην επιφανεια προβληματα. Τα βασικα ειναι: να βαλεις φιλτρα σε ολα τα τηλεφωνα αφου συνδεθεις, καθως και σε τυχον συσκευες φαξ/συναγερμου κλπ. που συνδεονται με το τηλεφωνο, και να εχεις πριζες νεου τυπου (κλιπ) καθοτι οι παλαιες στανταρ καποια στιγμη θα σου δημιουργησουν προβλημα (ειχα εγω τετοιο προβλημα).

Γενικα καποια βλαβη παντα ειναι πιθανο να συμβει, και το οτι ενας γειτονας ειναι οκ δε σημαινει παντα οτι θα εισαι και εσυ. Εγω παλαια (πριν 2 χρονια) ειχα τεχνικα προβληματα στη γραμμη (θορυβο) το οποιο επιλυθηκε απο το αστικο κεντρο με αποστολη τεχνικου της ον. απο τοτε δεν ξαναειχα προβλημα. Το θεμα ειναι οτι τοτε, υπηρχει λιγο προσωπικο για πολλους πελατες στην ον. Και οι βλαβες εκαναν πολυ καιρο να διαχειριστουν οποτε ταλαιπωρια. Πλεον αν εχεις προβλημα πολλες φορες μπορει να επιλυθει ακομα και αυθυμερον, οποτε εισαι πιο εξασφαλισμενος οτι ολα θα λειτουργουν ρολοι. Επισης:
- κανε αιτηση ονλινε για 25% εκπτωση στα παγια ολου του ετους
- το συμβολαιο σε δεσμευει για 12 μηνες (αν φυγεις νωριτερα τα τελη απενεργοποιησης ειναι χοντρικα 70 ευρω αντι του κανονικου 20ευρου, ευτυχως πλεον δεν πληρωνεις τα υπολοιπα παγια)
- ασχετα με το συμβολαιο μπορεις να κανεις αλλαγη πακετου και ποιο πριν τη ληξη του ενος ετους ωστε να κουμανταρεις τα εξοδα σου αναλγα με τη χρηση που κανεις
- Για τις περισοτερες ενεργειες που θα πρεπει να κανεις στην ον θα σου ζητανε να στειλεις φαξ (ας ειναι καλα 'Το θεμα' :P)
-Αναλυτικος λογαριασμος εχει χρεωση 5 ευρω αλλιως τον βλεπεις online στο τελος του μηνα οταν εκδοθει το τιμολογιο
-θα πρεπει να προσεχεις να εξοφλονται αμεσα οι λογαριασμοι γιατι τελευταια στις 15 μερες πανω στην ληξη ενος μηνα μπαινουν φραγες...
-κατα τα αλλα στα περισοτερα πακετα προκειται για τον πιο οικονομικο παροχο

Τελος, στο myon εχει επιλογες ειτε για τη στανταρ μορφη συνδεσης (το αναγραφει ως "επιλογες για πιο σταθερη συνδεση στο ιντερνερ" που σου δινει να διαλεξεις μεταξυ 10-12-14-16mbps ) έιτε για games που σου δινει και παλι αντιστοιχες επιλογες αλλα μειωνει λιγο τα pings για ονλινε παιχνιδια, ειτε για "upgrade" ταχυτητας στα 18/20/24, το οποιο ομως σε αφηνει η σελιδα να το κανεις μονο αν εντοπισει οτι το σηκωνει η γραμμη σου (αυτο καθοριζεται απο τα SNR, ATT του μοντεμ σου το οποιο τα στελνει αυτα στην ον).
Εγω πρωσοπικα εκρινα οτι μου υπερθερμενοταν καπως το pirelli σε συγχρονισμους 20mbit+ οποτε (επειδη δεν χρειαζομαι παραπανω ουτως η αλλως) προτιμησα να αφησω τη default επιλογη που ειναι στα 16mbps.

Αν θες να μαθεις οτιδηποτε αλλο, ρωτα ελευθερα...

contime
10-05-10, 14:57
Καλησπερα Kinnison! Πολυ κατατοπιστικες οι απαντησεις σου!
Η πολυκατοικια ειναι παλια αλλα μεχρι τωρα σε 2 εταιρειες με adsl2+ (shared llu) δεν ειχα προβλημα, ελπιζω να παραμεινουν τα πραγματα ετσι και στην ον.
Ξερεις αν υπαρχει καποιο προβλημα με συγκεκριμενες τηλεφωνικες συσκευες? Π.χ. στη φορθνετ εχω ακουσει οτι τους δημιουργουν βραχυκυκλωμα ενσυρματες σταθερες συσκευες με αναγνωριση κλησεων. Επισης η αναγνωριση κλησεων λειτουργει σε ολες τις συσκευες ή σε συγκεκριμενες?
Για να αλλαξω σε ενα προφιλ απο αυτα που μου ειπες, πρεπει να εχω το πιρελι πανω στη γραμμη ή μπορω να το κανω και με αυτο που εχω τωρα? Εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο το netgear και θελω να το κρατησω.
Ευχαριστω και παλι!:oneup:

contime
10-05-10, 17:40
Κατι τετοια (http://troktiko.blogspot.com/2010/05/n-telecoms.html) βλεπω και τρομαζω...

pluss
10-05-10, 23:04
Κατι τετοια (http://troktiko.blogspot.com/2010/05/n-telecoms.html) βλεπω και τρομαζω...
Μην τρομάζεις. Και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα, παρόλο που δεν έχουν On Telecoms.

contime
10-05-10, 23:57
Μην τρομάζεις. Και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα, παρόλο που δεν έχουν On Telecoms.

Σωστο αλλα ειναι διαφορετικο να τα διαβαζεις για τον παροχο που προκειται να πας.:evil:

intech
11-05-10, 01:54
Σωστο αλλα ειναι διαφορετικο να τα διαβαζεις για τον παροχο που προκειται να πας.:evil:

Η απο εκει που έρχεσαι....:D:D:D

Kinnison
11-05-10, 07:44
Ξερεις αν υπαρχει καποιο προβλημα με συγκεκριμενες τηλεφωνικες συσκευες? Π.χ. στη φορθνετ εχω ακουσει οτι τους δημιουργουν βραχυκυκλωμα ενσυρματες σταθερες συσκευες με αναγνωριση κλησεων. Επισης η αναγνωριση κλησεων λειτουργει σε ολες τις συσκευες ή σε συγκεκριμενες?
Για να αλλαξω σε ενα προφιλ απο αυτα που μου ειπες, πρεπει να εχω το πιρελι πανω στη γραμμη ή μπορω να το κανω και με αυτο που εχω τωρα? Εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο το netgear και θελω να το κρατησω.

Αναγνωριση υπαρχει, αλλα οχι σε ολα τα τηλεφωνα. Λειτουργει σε οσα εχουνε υποστηριξη για FSK τεχνολογια. Αν το εχεις αυτο, θα λειτουργει η αναγνωριση, αλλιως οχι. Επισης ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχει αναγνωριση στην 2η γραμμη ακομα, δηλαδη αν ηδη μιλας για να δεις πιος σε καλει και να αποφασισεις αν θα παρεις τη δευτερη γραμμη η οχι, δεν θα μπορεις να δεις τον αριθμο του.

Δεν ξερω αν εχει νοημα να κανεις αλλαγη προφιλ σε αλλο μοντεμ, εγω εχω πανω το pirelli... αλλα να ξερεις οτι αν θελησεις οποιαδηποτε τεχνικη πληροφορια η βοηθεια ή να δηλωσεις οποιουδηποτε ειδους προβλημα στην ον, και εχεις πανω το μοντεμ το δικο σου, δεν θα σε βοηθησουν. Πρεπει να εχεις της ον για να σε εξυπηρετησουν... βεβαια εσυ μπορεις απλα να τα αλλαζεις οποτε χρειαζεται.... ισως καποιος αλλος να γνωριζει για το θεμα αυτο... εγω δεν εχω καν αλλο μοντεμ.

contime
11-05-10, 13:19
Η απο εκει που έρχεσαι....:D:D:D

Κι αυτο παιζει.:whistle:

Αναγνωριση υπαρχει, αλλα οχι σε ολα τα τηλεφωνα. Λειτουργει σε οσα εχουνε υποστηριξη για FSK τεχνολογια. Αν το εχεις αυτο, θα λειτουργει η αναγνωριση, αλλιως οχι. Επισης ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχει αναγνωριση στην 2η γραμμη ακομα, δηλαδη αν ηδη μιλας για να δεις πιος σε καλει και να αποφασισεις αν θα παρεις τη δευτερη γραμμη η οχι, δεν θα μπορεις να δεις τον αριθμο του.

Τωρα δεν ξερω αν αυτα που εχω ειναι fsk, ελπιζω να ειναι.

Δεν ξερω αν εχει νοημα να κανεις αλλαγη προφιλ σε αλλο μοντεμ, εγω εχω πανω το pirelli... αλλα να ξερεις οτι αν θελησεις οποιαδηποτε τεχνικη πληροφορια η βοηθεια ή να δηλωσεις οποιουδηποτε ειδους προβλημα στην ον, και εχεις πανω το μοντεμ το δικο σου, δεν θα σε βοηθησουν. Πρεπει να εχεις της ον για να σε εξυπηρετησουν... βεβαια εσυ μπορεις απλα να τα αλλαζεις οποτε χρειαζεται.... ισως καποιος αλλος να γνωριζει για το θεμα αυτο... εγω δεν εχω καν αλλο μοντεμ.

Αυτο με την τεχνικη υποστηριξη και το πιρελι που λες το ξερω. Το πολυ πολυ να το συνδεω οταν τους παιρνω τηλ. Δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες οτι δεν ξερεις αν εχει νοημα να προσπαθησω να αλλαξω προφιλ απο το netgear.:hmm:

intech
11-05-10, 14:47
Τα προφιλ της ΟΝ, δουλεύουν με ολα τα modem-router.

contime
11-05-10, 14:56
Τα προφιλ της ΟΝ, δουλεύουν με ολα τα modem-router.

Ωραια, αλλα δεν καταλαβα αν μπορεις να κανεις την αλλαγη απο το myon οταν χρησιμοποιεις αλλο ρουτερ. Μηπως με καποιο τροπο βλεπει ποιο μοντεμ εχεις πανω στη γραμμη κι αν δεν εχεις το πιρελι, τρως πορτα.

nyannaco
11-05-10, 19:59
Δουλεύει με όλα, το profile δεν έχει να κάνει με το modem. Εγώ έχω κάνει αλλαγές με Linksys.

contime
11-05-10, 21:12
Δουλεύει με όλα, το profile δεν έχει να κάνει με το modem. Εγώ έχω κάνει αλλαγές με Linksys.
Πολυ ωραια τωρα διαφωτιστηκα!:oneup:

intech
11-05-10, 23:35
Ωραια, αλλα δεν καταλαβα αν μπορεις να κανεις την αλλαγη απο το myon οταν χρησιμοποιεις αλλο ρουτερ. Μηπως με καποιο τροπο βλεπει ποιο μοντεμ εχεις πανω στη γραμμη κι αν δεν εχεις το πιρελι, τρως πορτα.

Επειδή, ο χρόνος μου είναι ελάχιστος, οι απαντήσεις μου, είναι συνήθως σύντομες.
Ελπίζω, όσο πιό δυνατόν, αξιόπιστες.
Φυσικά το προφιλ, αφορα τις ρυθμίσεις της γραμμής, οχι το modem-router.

contime
18-05-10, 16:53
Καλησπερα! Εκανα την αιτηση τελικα, μονο που εχω ενα θεμα. Ενω στην online φορμα επελεξα οτι ειμαι σε shared llu με ιντερνετ απο τη φορθνετ και θελω να παω με φορητοτητα στην ον, στο pdf που μου εμφανισε στο τελος, ειχε μεν τσεκαρισμενη την επιλογη "παροχη υπηρεσιας μεταβασης απο μεριζομενη προσβαση σε πληρη αδεσμοποιητη με παραλληλη αιτηση φορητοτητας" αλλα στο "Υπηρεσία πρόσβασης ADSL την οποία λάμβανα από την εταιρεία" δεν εγραφε φορθνετ. Οταν με καλεσαν την αλλη μερα για επιβεβαιωση στοιχειων και εξοπλισμο παλι δε μου ανεφεραν κατι για τη φορθνετ. Σε περιπτωση που δεν το αναγραφει ουτε πανω στην αιτηση οταν μου τη φερει ο κουριερ για να την υπογραψω να το συμπληρωσω εγω? (υποτιθεται θα χρειαζεται μονο υπογραφη κι οτι θα ειναι συμπληρωμενη απο αυτους)

fanboysgotohell
18-05-10, 18:32
Καλησπερα! Εκανα την αιτηση τελικα, μονο που εχω ενα θεμα. Ενω στην online φορμα επελεξα οτι ειμαι σε shared llu με ιντερνετ απο τη φορθνετ και θελω να παω με φορητοτητα στην ον, στο pdf που μου εμφανισε στο τελος, ειχε μεν τσεκαρισμενη την επιλογη "παροχη υπηρεσιας μεταβασης απο μεριζομενη προσβαση σε πληρη αδεσμοποιητη με παραλληλη αιτηση φορητοτητας" αλλα στο "Υπηρεσία πρόσβασης ADSL την οποία λάμβανα από την εταιρεία" δεν εγραφε φορθνετ. Οταν με καλεσαν την αλλη μερα για επιβεβαιωση στοιχειων και εξοπλισμο παλι δε μου ανεφεραν κατι για τη φορθνετ. Σε περιπτωση που δεν το αναγραφει ουτε πανω στην αιτηση οταν μου τη φερει ο κουριερ για να την υπογραψω να το συμπληρωσω εγω? (υποτιθεται θα χρειαζεται μονο υπογραφη κι οτι θα ειναι συμπληρωμενη απο αυτους)

Στο "Υπηρεσία μεριζόμενης πρόσβασης που λάμβανα από την εταιρεία.... δεν γράφει Forthnet;

Στο ADSL πρόσβαση που αναφέρεσαι είναι για συνδέσεις ΑΡΥΣ.

contime
18-05-10, 19:23
Στο "Υπηρεσία μεριζόμενης πρόσβασης που λάμβανα από την εταιρεία.... δεν γράφει Forthnet;

Στο ADSL πρόσβαση που αναφέρεσαι είναι για συνδέσεις ΑΡΥΣ.

Oχι γραφει οτε.

fanboysgotohell
18-05-10, 19:38
Oχι γραφει οτε.

Διόρθωσε το εσύ όταν έχεις την αίτηση στα χέρια σου και πριν υπογράψεις. Κάποιο λάθος θα έγινε γιατί μεριζόμενη πρόσβαση και ΟΤΕ δεν πάνε μαζί.

Από τη στιγμή πάντως που είναι επιλεγμένη η σωστή διαδικασία αλλαγής (από μεριζόμενη σε full) δεν θα έχεις πρόβλημα.

contime
18-05-10, 19:57
Tους πηρα το μεσημερι και μου ειπαν οτι ολα ειναι σωστα στην αιτηση. Θα τους ξαναπαρω αν ειναι να το διορθωσουν αυτοι κι αν ειναι το διορθωνω κι εγω οταν ερθει. Θα ενημερωσω για οτι νεοτερο.

contime
19-05-10, 16:43
Διόρθωσε το εσύ όταν έχεις την αίτηση στα χέρια σου και πριν υπογράψεις. Κάποιο λάθος θα έγινε γιατί μεριζόμενη πρόσβαση και ΟΤΕ δεν πάνε μαζί.

Από τη στιγμή πάντως που είναι επιλεγμένη η σωστή διαδικασία αλλαγής (από μεριζόμενη σε full) δεν θα έχεις πρόβλημα.

Tελικα πηρα τηλ και οντως εκει επρεπε να λεει φορθνετ. Θα το διορθωσω στην αιτηση οταν ερθει. Παντως κι αυτοι μου ειπαν οτι το σημαντικο ειναι να ναι τσεκαρισμενη η επιλογη απο μεριζομενη σε πληρη και τα υπολοιπα θα τα βρουν αυτοι οπως μου παν. Ελπιζω οντως να ναι ετσι...

intech
19-05-10, 22:23
Tελικα πηρα τηλ και οντως εκει επρεπε να λεει φορθνετ. Θα το διορθωσω στην αιτηση οταν ερθει. Παντως κι αυτοι μου ειπαν οτι το σημαντικο ειναι να ναι τσεκαρισμενη η επιλογη απο μεριζομενη σε πληρη και τα υπολοιπα θα τα βρουν αυτοι οπως μου παν. Ελπιζω οντως να ναι ετσι...

Ετσι είναι, αλλά ποτέ δεν κάνει κακό, να παρακολουθούμε τί γίνεται.:oneup:

contime
20-05-10, 21:32
Hρθε σημερα ο κουριερ για να υπογραψω την αιτηση, μου εφερε και το πιρελι (λευκο με σκονιτσα στις rj45:cool:) αν και δεν εχω σκοπο να το βαλω πανω. Η αιτηση τελικα πανω δεν ειχε τσεκαρισμενη ουτε την επιλογη απο μεριζομενη σε πληρη ουτε την εταιρεια στην οποια ειμαι με μεριζομενη. Τα συμπληρωσα εγω, τωρα καλως ή κακως εκανα θα δειξει...

intech
20-05-10, 21:39
Hρθε σημερα ο κουριερ για να υπογραψω την αιτηση, μου εφερε και το πιρελι (λευκο με σκονιτσα στις rj45:cool:) αν και δεν εχω σκοπο να το βαλω πανω. Η αιτηση τελικα πανω δεν ειχε τσεκαρισμενη ουτε την επιλογη απο μεριζομενη σε πληρη ουτε την εταιρεια στην οποια ειμαι με μεριζομενη. Τα συμπληρωσα εγω, τωρα καλως ή κακως εκανα θα δειξει...

Πάντως καλό είναι να το έχεις (Εννοώ το πιρέλι).
Κατα τα άλλα, εύχομαι τα καλύτερα φίλε contime.:oneup:

contime
20-05-10, 21:44
Να σαι καλα intech, απ το στομα σου και στης on το αυτι!:p
Το πιρελι εννοειται οτι θα το κρατησω ουτως ή αλλως με χρησιδανειο ειναι.
Αν χρειαστω κατι θα ρωτησω στο ιδιο thread (που θα χρειαστει σιγουρα), μην ανοιγω καινουριο.

intech
20-05-10, 21:52
Να σαι καλα intech, απ το στομα σου και στης on το αυτι!:p
Το πιρελι εννοειται οτι θα το κρατησω ουτως ή αλλως με χρησιδανειο ειναι.
Αν χρειαστω κατι θα ρωτησω στο ιδιο thread (που θα χρειαστει σιγουρα), μην ανοιγω καινουριο.

:D:rofl::p
Ελπίζω οχι....:D

contime
31-05-10, 14:15
Προχωραει η αιτηση. Στο πεδιο "Ημερομηνία υλοποίησης σύνδεσης" λεει "Πιθανή ημερομηνία κατασκευής 08/06/2010". Για να δουμε!

antonis556
31-05-10, 14:16
Κοντοζυγωνει η μερα :p . Σου ευχομαι καλη ενεργοποιηση και χωρις προβληματα :oneup:

contime
01-06-10, 14:46
Κοντοζυγωνει η μερα :p . Σου ευχομαι καλη ενεργοποιηση και χωρις προβληματα :oneup:

Ευχαριστω Αντωνη μακαρι να πανε ολα καλα!:oneup:

intech
03-06-10, 02:45
Ερχεται η μέρα, αντε να δούμε εντυπώσεις..:D:oneup:

contime
08-06-10, 15:15
Kαλησπερα!Μου ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ και μαλλον και το τηλεφωνο (πως το καταλαβαινεις?). Η αλλαγη πρεπει να γινε την ωρα που κοιμομουν οποτε δεν καταλαβα ποση ωρα πηρε. Αυτα ειναι τα στατιστικα μου. Λεω να το αφησω λιγακι στα 15 και να το παω μετα στα 24, πιστευω οτι θα το σηκωσει ανετα. Να παρω κανενα τηλ στην ον να ρωτησω αν ολα ειναι οκ?:hmm:

yyy
08-06-10, 16:38
Άντε καλή αρχή και χωρίς προβλήματα.
Αρκετά γρήγορα ενεργοποιήθηκες. Έχω κάνει και γω αίτηση από 18/5 όπως και συ, και ακόμα δεν ξέρουν να μου πουν πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης!
Για το γράφημα χρησιμοποίησες το Netgear; Το Pirelli (νομίζω) δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα, γι' αυτό και σε ρωτάω...

antonis556
08-06-10, 16:46
Kαλησπερα!Μου ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ και μαλλον και το τηλεφωνο (πως το καταλαβαινεις?). Η αλλαγη πρεπει να γινε την ωρα που κοιμομουν οποτε δεν καταλαβα ποση ωρα πηρε. Αυτα ειναι τα στατιστικα μου. Λεω να το αφησω λιγακι στα 15 και να το παω μετα στα 24, πιστευω οτι θα το σηκωσει ανετα. Να παρω κανενα τηλ στην ον να ρωτησω αν ολα ειναι οκ?:hmm:

Φοβερη γραμμη . Αστην για καμια βδομαδα ετσι χωρις να πειραξεις τιποτα . Μετα δοκιμασε και τα 24 ... Θα τα πιανεις ανετα πιστευω :oneup::oneup: Και καλοσωρισες !!!

contime
08-06-10, 16:48
Άντε καλή αρχή και χωρίς προβλήματα.
Αρκετά γρήγορα ενεργοποιήθηκες. Έχω κάνει και γω άιτηση από 18/5 όπως και συ, και ακόμα δεν ξέρουν να μου πουν πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης!
Για το γράφημα χρησιμοποίησες το Netgear; Το Pirelli (νομίζω) δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα, γι' αυτό και σε ρωτάω...

Nαι το netgear χρησιμοποιω, το αλλο δεν το εχω βαλει πανω στη γραμμη. Τελικα δοκιμασα και το προφιλ μεχρι 24 με ελαχιστη διορθωση λαθων.

contime
08-06-10, 16:49
Φοβερη γραμμη . Αστην για καμια βδομαδα ετσι χωρις να πειραξεις τιποτα . Μετα δοκιμασε και τα 24 ... Θα τα πιανεις ανετα πιστευω :oneup::oneup: Και καλοσωρισες !!!

Δε με προλαβες!:p Ελπιζω η περιεργεια να μη σκοτωσει τη γατα...:rolleyes:

antonis556
08-06-10, 16:50
Εγω θα σου προτεινα να πας το SNR στο 7 και μετα να βαλεις πανω το Pirelli στη γραμμη , ωστε να εχεις και το 1024 upload .

contime
08-06-10, 16:52
Εγω θα σου προτεινα να πας το SNR στο 7 και μετα να βαλεις πανω το Pirelli στη γραμμη , ωστε να εχεις και το 1024 upload .

Νταξει μικρη ειναι η διαφορα. Να υποθεσω οτι εχει ενεργοποιηθει και η τηλεφωνια ετσι?

antonis556
08-06-10, 16:53
Λογικα . Για παρε ενα τηλεφωνο απο το κινητο σου στο σταθερο να δεις αν θα χτυπησει και μετα δοκιμασε απο το σταθερο σου να κανεις μια κληση στο κινητο σου ...

contime
08-06-10, 16:55
Λογικα . Για παρε ενα τηλεφωνο απο το κινητο σου στο σταθερο να δεις αν θα χτυπησει και μετα δοκιμασε απο το σταθερο σου να κανεις μια κληση στο κινητο σου ...

Το εκανα και ειναι οκ. Ελεγξα και αν δουλευει η αναγνωριση κλησης στα σταθερα μου και ειναι μια χαρα.:)

antonis556
08-06-10, 16:56
Οποτε εισαι ΟΚ . Εισαι στο δικτυο της ΟΝ :oneup: . Για αρχη πως σου φαινεται ? Η τηλεφωνια , το internet ?

contime
08-06-10, 17:08
Οποτε εισαι ΟΚ . Εισαι στο δικτυο της ΟΝ :oneup: . Για αρχη πως σου φαινεται ? Η τηλεφωνια , το internet ?

Δυο τηλεφωνα εχω παρει μεχρι τωρα. Η ποιοτητα θα ελεγα οτι ειναι εφαμιλη του Οτε. Καθαρα χωρις παρασιτα κτλ. Η αναγνωριση κλησης δουλευει σε ολα τα τηλεφωνα μου.
Το ιντερνετ πολυ καλυτερο απο της φορθνετ. Πρωτα απ ολα καταφερα και ειδα hdvideo στο youtube χωρις διακοπες!:twisted:
Εκανα και μερικα πινγκ τεστ (αν και δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα) και ειναι σε πολυ καλα επιπεδα για interleaved και φυσικα δε συγκρινονται με τις φορθνετ...

antonis556
08-06-10, 19:07
Χαιρομαι που ολα κυλανε ομαλα . Καλη συνεχεια , χωρις προβληματα :oneup:

intech
08-06-10, 21:27
Δυο τηλεφωνα εχω παρει μεχρι τωρα. Η ποιοτητα θα ελεγα οτι ειναι εφαμιλη του Οτε. Καθαρα χωρις παρασιτα κτλ. Η αναγνωριση κλησης δουλευει σε ολα τα τηλεφωνα μου.
Το ιντερνετ πολυ καλυτερο απο της φορθνετ. Πρωτα απ ολα καταφερα και ειδα hdvideo στο youtube χωρις διακοπες!:twisted:
Εκανα και μερικα πινγκ τεστ (αν και δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα) και ειναι σε πολυ καλα επιπεδα για interleaved και φυσικα δε συγκρινονται με τις φορθνετ...

Πάντα τα καλύτερα:oneup:
Ειναι πιθανο σε λίγες μέρες, να συνχρονίσεις λίγο χαμηλότερα, μην σε ανησυχήσει.

antonis556
09-06-10, 00:12
Πάντα τα καλύτερα:oneup:
Ειναι πιθανο σε λίγες μέρες, να συνχρονίσεις λίγο χαμηλότερα, μην σε ανησυχήσει.

Θα γινει τιποτα σε λιγες μερες και θα πεσει ο συγχρονισμος ?

contime
09-06-10, 14:54
Xτες το βραδυ και σημερα το πρωι εχασα το ιντερνετ για λιγο. Δεν ξερω γιατι, αλλα το down snr ειχε πεσει απο το 8 στο 4. Και τις 2 φορες το προβλημα διορθωθηκε με reboot. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει, ισως να συμβαινει επειδη ειναι καινουρια η συνδεση και τεσταρουν κατι στη γραμμη. τι να πω...

antonis556
09-06-10, 14:59
Δεν ξερω τι γινοταν εχθες , παντως δες αυτο :: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=306789&page=6

@ ADSLgr.com All rights reserved.