Επιστροφή στο Forum : On & Νέα Σμύρνη
Καλήμέρα,
ανοίγω αυτό το θεμα σήμερα για να συλλέξω τις εντυπώσεις σας από την περιοχή της Νέας Σμύρνης σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών της ΟΝ.
Όσοι έχετε κάποια σχετική εμπειρία, παρακαλώ για την γνώμη σας ώστε να καθορίσω κ εγώ την απόφασή μου για τον καινούριο μου παροχέα κ αν θα επιλέξω την ΟΝ.
Ευχαριστώ
(υ/γ): εδικότερα για γύρω από την πλατεία κ την Μεγ. Αλεξάνδρου θα εκτιμηθεί...
ή κανεις δεν έχει ΟΝ στη Ν Σμύρνη, ή κανεις δεν έχει προβλήματα. :sorry:
ειχα καποιο θεμα με θορυβο στη γραμμη και αποσυνδεσεις το εδωσα για βλαβη ασχοληθηκαν τις επομενες μερες θα εχω ξεκαθαρη αποψη παντως με το που εδωσα ηρθε τεχνικος και απο τηλ προσπαθησαν να δωσουν λυση τα λεμε σε κανα δυο μερες
ειχα καποιο θεμα με θορυβο στη γραμμη και αποσυνδεσεις το εδωσα για βλαβη ασχοληθηκαν τις επομενες μερες θα εχω ξεκαθαρη αποψη παντως με το που εδωσα ηρθε τεχνικος και απο τηλ προσπαθησαν να δωσουν λυση τα λεμε σε κανα δυο μερες
παρόλες τις αποσυνδέσεις ,σε τί ταχύτητες κατάφερνε να "κλειδώσει" ?
σημερα μεχρι τις 1800 περιπου επαιζα στα 11000 την τελευταια ωρα εχω αποσυνδεσεις και παιζει στα 6000
bob_sfougarakis
21-05-10, 23:21
Επειδή είμαι και εγώ νέος στην οn,και είμαι πλατεία κοντά,έχω το πακέτο στα 8Mbps και έχω:
line rate: 8191kbps
Attainable Line Rate: 19364 Kbps
Noise Margin 25.3 dB
Line Attenuation 16.0 dB
Επειδή είμαι και εγώ νέος στην οn,και είμαι πλατεία κοντά,έχω το πακέτο στα 8Mbps και έχω:
line rate: 8191kbps
Attainable Line Rate: 19364 Kbps
Noise Margin 25.3 dB
Line Attenuation 16.0 dB
Τα νούμερα είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ !!!!!:oneup::oneup::oneup::oneup:
έχω επιλέξει να κλειδώνει στα 12Mbs από την αρχή . δν το έχω πειράξει.
πάει μια χαρούλα εδώ και χρόνια.
download σχεδόν πάντα στα τέρματα.
το μόνο αρνητικό, χρειάζεται ένα restart στον router μία κάθε 4-5 μέρες.
ίσως μπορώ να κάνω και καλύτερες ρυθμίσεις, δεν έχω ασχοληθεί με τις ρυθμίσεις που δίνει η on στο site.
Up Stream
972 (Kbps.)
Down Stream
11752 (Kbps.)
Noise Margin
Upstream 9 dB Downstream 8 dB
Attenuation
Upstream 14 dB Downstream 28 dB
Εχεις σκεφτεί τη λύση της NetOne;
έχω επιλέξει να κλειδώνει στα 12Mbs από την αρχή . δν το έχω πειράξει.
πάει μια χαρούλα εδώ και χρόνια.
download σχεδόν πάντα στα τέρματα.
το μόνο αρνητικό, χρειάζεται ένα restart στον router μία κάθε 4-5 μέρες.
ίσως μπορώ να κάνω και καλύτερες ρυθμίσεις, δεν έχω ασχοληθεί με τις ρυθμίσεις που δίνει η on στο site.
Up Stream
972 (Kbps.)
Down Stream
11752 (Kbps.)
Noise Margin
Upstream 9 dB Downstream 8 dB
Attenuation
Upstream 14 dB Downstream 28 dB
Καλά τα βλέπω.
Αυτό που έχει σημασία, είναι να είσαι ευχαριστημένος,
και κυρίως, να κάνεις αυτό που θέλεις, με την σύνδεση σου.:oneup:
Εχεις σκεφτεί τη λύση της NetOne;
σε σχέση με τί το λές αυτό; γιατί από άποψη τιμολογίων δεν με συμφέρει για το είδος χρήστης που είμαι, δηλαδή μόνο νετ , κ αυτό όταν είμαι σπίτι... (αν η ερώτηση απευθύνεται σε μένα)
όπως κ να έχει μετά από σκέψη τελικά είπα να το δοκιμάσω κ αυτό, δηλαδή το πέρασμα σε ΟΝ. ήδη έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά κ περιμένω μετά απο τηλεφωνική τους επικοινωνία το courier κλπ. Φυσικά με άγνωστη την ημέρα της ενεργοποίησης. (περιοχή μεγ. αλεξάνδρου).
μετα κ τις τελευταίες εξελίξεις:
29/5 παραδοση εξοπλισμού κ αίτησης, 28/06 πιθανή ημερομήνία ενεργοποίησης
μετα κ τις τελευταίες εξελίξεις:
29/5 παραδοση εξοπλισμού κ αίτησης, 28/06 πιθανή ημερομήνία ενεργοποίησης
Παντα εύχομαι για το καλύτερο.
Είμαστε εδώ , πάντα.!!!!!!
Μην το ξεχνάται...................:oneup:
τελικά καμιά φορά ίσως κ να γίνονται ακόμα... "θαύματα"
έτσι λοιπόν ως δια μαγείας γύρισα στις 8/6/2010 σπίτι κ δεν ειχα ιντερνετ ούτε τηλεφωνο.
με επικοινωνια στην ΟΝ, έμαθα οτι ο ΟΤΕ, έφτιαξε τη γραμμή κ 9/06 θα έχω την σύνδεσή μου με ΟΝ, όπως κ έγινε.
στις λεπτομεριες τωρα. δυστυχως το ζευγος μέχρι το dslam παρέμεινε το ίδιο, περιέργως όμως αποδίδει 4mb περισσότερα από την forthnet κ κλείδωνω γύρω στα 10mb.
κανονικα πρέπει να δημοσιεύσω κ κανενα στατιστικό
εεε μισο να "παιξω" λιγο κ τα λεμε κ αυτα.
τελικά καμιά φορά ίσως κ να γίνονται ακόμα... "θαύματα"
έτσι λοιπόν ως δια μαγείας γύρισα στις 8/6/2010 σπίτι κ δεν ειχα ιντερνετ ούτε τηλεφωνο.
με επικοινωνια στην ΟΝ, έμαθα οτι ο ΟΤΕ, έφτιαξε τη γραμμή κ 9/06 θα έχω την σύνδεσή μου με ΟΝ, όπως κ έγινε.
στις λεπτομεριες τωρα. δυστυχως το ζευγος μέχρι το dslam παρέμεινε το ίδιο, περιέργως όμως αποδίδει 4mb περισσότερα από την forthnet κ κλείδωνω γύρω στα 10mb.
κανονικα πρέπει να δημοσιεύσω κ κανενα στατιστικό
εεε μισο να "παιξω" λιγο κ τα λεμε κ αυτα.
Οκ πολύ χαίρομαι, :oneup:
Αν και το περίμενα.
Παιδια μένω νεα σμυρνη και απεχω περιπου 800 μετρα απο το dslam to τηλ μου αρχιζει απο 21093 γιατι εγω συγχρονιζω στα 13?
antonis556
17-06-10, 12:18
Δωσε μας τα στατιστικα της γραμμης σου ...
Βandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 884 / 13.018
Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 328,22 / 1,94
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 23,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,0 / 22,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 10,0
antonis556
17-06-10, 17:56
Με βαση τα στατιστικα σου εισαι σε μια αποσταση απο το Dslam γυρω στα 1629μετρα . Οπως και να εχει ομως εισαι κατα καποιο τροπο χαμηλα (απο αποψη συγχρονισμου) ...
Για αρχη μπες στο προφιλ σου στο Myon και μπες σε fastpath. Θα δεις τουλαχιστον 2mbit πανω. Μπορει να εισαι στα 800 μετρα απο το κεντρο αλλα εχεις αρκετο θορυβο στην γραμμη σου... σε αυτο μπορει να φταιει μεχρι και η καλωδιωση στο σπιτι σου αλλιως καποιο προβλημα στις γραμμες του ΟΤΕ...
Καλησπέρα, Και εγώ ενεργοποιημένος στην Νέα Σμύρνη απο την προηγούμενη τετάρτη και όλα πηγένουν ρολόι!
Το πολύ θετικό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι η μεταφορά από Forth πήρε 15-16 μέρες. Χρησιμοποιώ ακόμα το Linksys Wag200 με Openwag200 0.12 και τα στατιστικά μου σε fastpath είναι ως εξής:
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Fast
Downstream Rate: 15644 kbps
Upstream Rate: 983 kbps
Downstream Margin: 7 db
Upstream Margin: 16 db
Downstream Line Attenuation: 30 db
Upstream Line Attenuation: 8 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 21 db
Yep απολύτα χαρούμενος!
antonis556
19-06-10, 11:42
Καλησπέρα, Και εγώ ενεργοποιημένος στην Νέα Σμύρνη απο την προηγούμενη τετάρτη και όλα πηγένουν ρολόι!
Το πολύ θετικό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι η μεταφορά από Forth πήρε 15-16 μέρες. Χρησιμοποιώ ακόμα το Linksys Wag200 με Openwag200 0.12 και τα στατιστικά μου σε fastpath είναι ως εξής:
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Fast
Downstream Rate: 15644 kbps
Upstream Rate: 983 kbps
Downstream Margin: 7 db
Upstream Margin: 16 db
Downstream Line Attenuation: 30 db
Upstream Line Attenuation: 8 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 21 db
Yep απολύτα χαρούμενος!
Παρα πολυ καλα :oneup:
νομίζω πρέπει να παραθέσω κ εγώ τα δικά μου κάποια στιγμή... 1 εβδομάδα στην ΟΝ. τελικά το pirelli μου δίνει καλύτερα στατιστικά από ότι thomson585v7 κ Linksys wag54g (αναβαθμισμενο σε adsl2+).
και για μένα μεταφορά από forthnet διήρκησε χμμμ 2 εβδομάδες, μάλιστα έχω αναφέρει κ παλιότερα ότι από 29/06 που το έδιναν, ενεργοποιήθηκα στις 9/06 !
Link Type Automatic G.992.5 (ADSL2+) / Interleaved Path
Data Rate:
Actual Data Rate
Up Stream 912 (Kbps.)
Down Stream 10095 (Kbps.)
Noise Margin Attenuation
Upstream 8 dB 12 dB
Downstream 7 dB 23 dB
antonis556
20-06-10, 12:39
Εχεις παιξει καθολου με τα profiles απο το myon ?
Εχεις παιξει καθολου με τα profiles απο το myon ?
αν αναφέρεσαι σε μένα , ναι.
η γραμμή μου ειναι "κλειδωμενη" για τις ρυθμισεις των εως 24, δεν μπορω να παιξω με αυτα δηλαδη. είχα μιλήσει με τους τεχνικούς κ τους δήλωσα οτι εις γνώση μου θέλω να το αφησουν ελευθερο , μου είπαν οτι το βαζουν σε κατι ρυθμισεις "εως 20".δεν ειδα κατι καλυτερο, καποιες σπανιες αποσυνδεσεις.
τωρα το εβαλα απο μόνος μου στο
"Ιδανικές ρυθμίσεις σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται υψηλοί ρυθμοί μετάδοσης δεδομένων και αποδεκτή ποιότητα τηλεόρασης.
Παρέχουν μηχανισμούς προστασίας από ριπές θορύβου και λαθών στη γραμμή. Μέγιστη ταχύτητα συγχρονισμού 12 Mbps"
δεν έχω παράπονο.το ζευγος dslam-καφαο δεν αλλάχτηκε απο την μετάβαση μου απο την forthnet οπότε απο τα 6 που ειχα στην forthnet , στα 10 με την ΟΝ είναι σαφως καλύτερη εμπειρία , συν οτι πλεον ειμαι αναμεσα στο GRIX.
antonis556
21-06-10, 00:31
αν αναφέρεσαι σε μένα , ναι.
η γραμμή μου ειναι "κλειδωμενη" για τις ρυθμισεις των εως 24, δεν μπορω να παιξω με αυτα δηλαδη. είχα μιλήσει με τους τεχνικούς κ τους δήλωσα οτι εις γνώση μου θέλω να το αφησουν ελευθερο , μου είπαν οτι το βαζουν σε κατι ρυθμισεις "εως 20".δεν ειδα κατι καλυτερο, καποιες σπανιες αποσυνδεσεις.
τωρα το εβαλα απο μόνος μου στο
"Ιδανικές ρυθμίσεις σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται υψηλοί ρυθμοί μετάδοσης δεδομένων και αποδεκτή ποιότητα τηλεόρασης.
Παρέχουν μηχανισμούς προστασίας από ριπές θορύβου και λαθών στη γραμμή. Μέγιστη ταχύτητα συγχρονισμού 12 Mbps"
δεν έχω παράπονο.το ζευγος dslam-καφαο δεν αλλάχτηκε απο την μετάβαση μου απο την forthnet οπότε απο τα 6 που ειχα στην forthnet , στα 10 με την ΟΝ είναι σαφως καλύτερη εμπειρία , συν οτι πλεον ειμαι αναμεσα στο GRIX.
Τοτε , μια χαρα να υποθεσω ? :oneup:
Operation Data Upstream Downstream
Noise Margin 7.5 dB 7.0 dB
Attenuation 10.0 dB 24.0 dB
Upstream 739 (Kbps.)
Downstream 13635 (Kbps.)
Και μια ερωτηση. το attenuation τι δεικτης ειναι?
antonis556
21-06-10, 15:17
Τι εννοεις τι δεικτης ειναι ?
ότι απορίες έχεις σχετικά με αυτές τις τιμές θα σου λυθούν λογικά σε ένα άλλο θέμα-αρθρο του adslgr (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205)
bob_sfougarakis
22-06-10, 14:09
Αν παίξω με τις ρυθμίσεις στο myon και μετα βγάλω πάλι το pirelli, θα παραμείνουν;
λογικά ναι. αφού οι ρυθμίσεις στο myon αφορούν τις ρυθμίσεις τις γραμμής σου από την ον. δεν έχει να κάνει με το pirelli.
(υποθέτω πάντα. δεν ειμαι γνώστης)
Αν παίξω με τις ρυθμίσεις στο myon και μετα βγάλω πάλι το pirelli, θα παραμείνουν;
Ναί, θα παραμείνουν.
Tested.
Απλα θελει το ζαντολαστηχο πανω για να σηκωθει πανω dsl...
Απλα θελει το ζαντολαστηχο πανω για να σηκωθει πανω dsl...Οχι. ΣΗκώνεται με οποιοδήποτε σωστά ρυθμισμένο modem, και επιδέχεται ρυθμίσεις γραμμής (τις οποίες κρατάει) με οποιοδήποτε modem, γιατί οι ρυθμίσεις αφορούν την γραμμή και είναι ανεξάρτητες από το modem.
Οχι. ΣΗκώνεται με οποιοδήποτε σωστά ρυθμισμένο modem, και επιδέχεται ρυθμίσεις γραμμής (τις οποίες κρατάει) με οποιοδήποτε modem, γιατί οι ρυθμίσεις αφορούν την γραμμή και είναι ανεξάρτητες από το modem.
Οταν εκανα αλλαγη με το wag120N παντως χρειαστηκε αν βαλω το pirelli πανω γιατι δεν εβλεπε dsl...
Οταν εκανα αλλαγη με το wag120N παντως χρειαστηκε αν βαλω το pirelli πανω γιατι δεν εβλεπε dsl...
Κανονικά τήν/το βλέπει.
Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι το ενδεχομενο μετακομισης απο 4νετ σε ΟΝ, για καθαρα οικονομικους λογους. Ειμαι ευχαριστημενος ως τωρα απο τη 4νετ, γι' αυτο ειναι σαφες οτι υπαρχουν υπερ και κατα στην (ενδεχομενη) αποφαση μου να αλλαξω εταιρεια. Δεν θελω να κανω βιαστικη κινηση και αυτα που με καινε ειναι τα εξης:
- Η τηλεφωνια της ΟΝ εξαρταται απο το ρευμα; Εννοω, σε πτωση ρευματος παραμενει το τηλ ενεργο (αφορα τον συναγερμο); Ρωτησα στην εταιρεια, η απαντηση ειναι "ναι", αλλα φιλος μου ειπε οτι το τηλεφωνο περναει απο το ρουτερ. Ετσι ηξερε τουλαχιστον... Συνεπως εδω ειναι το σωστο μερος για να ρωτησω τους πιο αξιοπιστους: τους χρηστες της ΟΝ :)
- Ειναι σταθερη η γραμμη; Στη 4νετ δεν εχω αποσυνδεσεις και κανω reboot στο ρουτερ μονος μου ωστε να μην ειναι 30 και 40 μερες συνδεδεμενο. Τι λεει η ΟΝ σε αυτον τον τομεα;
- Στις ελαχιστες περιπτωσεις που χρειαστηκα εξυπηρετηση πελατων, δεν χρειαστηκε να ειμαι με τις ωρες στην αναμονη. Η ΟΝ απαντησε αμεσα στα δυο τηλεφωνηματα ως "υποψηφιος πελατης", αλλα τι γινεται με τους υφισταμενους πελατες της;
Αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο. Περιμενω απαντησεις απο οσους εχουν τετοιες, ειτε σε πμ, ακομα και μεσω τηλεφωνου (που το προτιμω, για οποιον δεν εχει προβλημα με αυτο, διοτι ειναι πιο αμεσο). Επισης, τυχον αιτημα για καφεδακι στην Πλατεια γινεται αποδεκτο αμεσα ;) αλλα εξαρταται καθαρα απο το (βεβαρυμενο αυτην την εποχη) προγραμμα μου :)
Ευχαριστω, καλημερα.
........Auto merged post: jonkyr πρόσθεσε 2 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ουφ, ενα-ενα μου ερχονται:
- Ο αποκωδικοποιητης που δινουν για την τιβι (αν παω σε 3πλει τελικα) πώς συνδεεται με το ρουτερ; Ασυρματα; Ενσυρματα;
- Το siemens router της 4νετ θα λειτουργησει στην ΟΝ; Δεν διαβαζω-ακουω τα καλυτερα για τον εξοπλισμο που δινει η εταιρεια...
fanboysgotohell
06-07-10, 10:00
- Η τηλεφωνια της ΟΝ εξαρταται απο το ρευμα; Εννοω, σε πτωση ρευματος παραμενει το τηλ ενεργο (αφορα τον συναγερμο); Ρωτησα στην εταιρεια, η απαντηση ειναι "ναι", αλλα φιλος μου ειπε οτι το τηλεφωνο περναει απο το ρουτερ. Ετσι ηξερε τουλαχιστον... Συνεπως εδω ειναι το σωστο μερος για να ρωτησω τους πιο αξιοπιστους: τους χρηστες της ΟΝ :)
- Ειναι σταθερη η γραμμη; Στη 4νετ δεν εχω αποσυνδεσεις και κανω reboot στο ρουτερ μονος μου ωστε να μην ειναι 30 και 40 μερες συνδεδεμενο. Τι λεει η ΟΝ σε αυτον τον τομεα;
- Στις ελαχιστες περιπτωσεις που χρειαστηκα εξυπηρετηση πελατων, δεν χρειαστηκε να ειμαι με τις ωρες στην αναμονη. Η ΟΝ απαντησε αμεσα στα δυο τηλεφωνηματα ως "υποψηφιος πελατης", αλλα τι γινεται με τους υφισταμενους πελατες της;
Αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο. Περιμενω απαντησεις απο οσους εχουν τετοιες, ειτε σε πμ, ακομα και μεσω τηλεφωνου (που το προτιμω, για οποιον δεν εχει προβλημα με αυτο, διοτι ειναι πιο αμεσο). Επισης, τυχον αιτημα για καφεδακι στην Πλατεια γινεται αποδεκτο αμεσα ;) αλλα εξαρταται καθαρα απο το (βεβαρυμενο αυτην την εποχη) προγραμμα μου :)
Ευχαριστω, καλημερα.
........Auto merged post: jonkyr πρόσθεσε 2 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ουφ, ενα-ενα μου ερχονται:
- Ο αποκωδικοποιητης που δινουν για την τιβι (αν παω σε 3πλει τελικα) πώς συνδεεται με το ρουτερ; Ασυρματα; Ενσυρματα;
- Το siemens router της 4νετ θα λειτουργησει στην ΟΝ; Δεν διαβαζω-ακουω τα καλυτερα για τον εξοπλισμο που δινει η εταιρεια...
- Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος λειτούργει κανονικά τηλέφωνο. Έχουν εντοπιστεί όμως κάποιες περιπτώσεις που δεν λειτουργούν σωστά οι DTMF εντολές με ορισμένους συναγερμούς.
- Δεν θα δεις τεράστιες διαφορές σε σχέση με αποσυνδέσεις, αφού φαίνεται να έχεις καλή γραμμή. Τώρα εάν έχεις μια αποσύνδεση στις 5-10 μέρες, δεν νομίζω ότι είναι θέμα.
- Η αναμονη στην Ε.Π. είναι η ίδια για όλους (μελλοντικούς και νέους).
- Ο αποκωδικοποιητής συνδέται ενσύρματα με ethernet, ή και ασύρματα μέσω power plug (συνδέεται στην πρίζα του σπιτιού). Δεν ενδείκνυται ασύρματη σύνδεση μέσω wifi.
- Εάν διαλέξεις double play, θα δουλέυει χωρίς πρόβλημα και το siemens. Σε triple play όμως δεν θα δουλέυει η τηλεόραση. Ο νεώτερος εξοπλισμός που (λογικά) θα σου έρθει είναι σε γενικές γραμμές καλύτερος από τον προηγούμενο.
Ουφ, πολλη δουλεια και ειχα ξεχασει οτι ειχα θεσει ερωτηματα :)
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και τις (αμεσες, εστω κι αν τις ειδα αργα) απαντησεις σου Φανμποη. Απο οσα ανεφερες, το μονο που με "χαλαει" ειναι το εθερνετ καλωδιο του αποκωδικοποιητη καθως δεν εχω πριζα εκει που βρισκεται η τιβι και ειναι αδιανοητο να ξεκινα καλωδιο απο την κεντρικη πριζα τηλεφωνου για να φτανει στο σαλονι χεχεχε. Οποτε μενει το "ασυρματα μεσω power plug", αλλα πρεπει να μαθω τι ακριβως ειναι αυτο (και τι κοστιζει χαχαχα). Η αληθεια ειναι οτι η τιβι δεν με καιει, μονο τα δυο ΕSPN ειναι αυτα που με δελεαζουν καπως.
Φαινεται να ξερεις αρκετα, οποτε θα τολμησω να ρωτησω κατι σχετικα με τον συναγερμο (που αποτελει φυσικα το βασικο θεμα μου): τα προβληματα που παρουσιαστηκαν με τις εντολες αντιμετωπιστηκαν με επιτυχια ή υπηρξε η απαντηση "δεν μπορουμε να κανουμε κατι επ' αυτου"; Στη δευτερη περιπτωση, υπαρχει δυνατοτητα να τους ριξεις μια μουντζα και να φυγεις -παροτι εχει αρχισει η συνεργασια- ή εισαι δεσμευμενος και μπλεγμενος;
Ευχαριστω για τη βοηθεια και καθε αλλη αποψη ειναι ευπροσδεκτη :)
fanboysgotohell
08-07-10, 22:20
Η αλήθεια είναι ότι σε ότι αφορά τον συναγερμό, η εταιρεία δεν μπορεί να κάνει και πολλά οπότε μάλλον η απάντηση είναι περίπου όπως την λες. :p
Δες όμως καλύτερα αυτό το θέμα: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=395585 Μπορείς να ρωτήσεις και εκεί που ίσως το δουν και άτομα που έχουν τον ίδιο συναγερμό με σένα. Πάντως στην απλή περίπτωση που ο συναγερμός κάνει κλήση σε περίπτωση ανάγκης δεν θα έχεις πρόβλημα.
Τώρα για τα power plugs, μιλάμε για κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C4%C9%CA%D4%D5%CF%D5&filter-2430=1
Τέλος μπορείς να αποχωρήσεις τις πρώτες 10 μέρες από την ενεργοποίηση σου.
1) Εισαι εξαιρετικα γρηγορος :)
2) Ευχαριστω
3) Η τελευταια προταση ειναι η πιο ενδιαφερουσα σε αυτη την ιστορια. Αν κατι δεν παει καλα με τον συναγερμο, αντε γεια... Και πισω στη 4νετ (π.χ.)
4) Μπορω να ρωτησω και την εταιρεια μου αν τυχον εχει παραπονα/προβληματα με την ΟΝ
5) Αλλα πρωτα θα εξετασω το λινκ που μου εδωσες για να δω τι παιζει
Ευχαριστω για ολα.
Φαινεται να ξερεις αρκετα, οποτε θα τολμησω να ρωτησω κατι σχετικα με τον συναγερμο (που αποτελει φυσικα το βασικο θεμα μου): τα προβληματα που παρουσιαστηκαν με τις εντολες αντιμετωπιστηκαν με επιτυχια ή υπηρξε η απαντηση "δεν μπορουμε να κανουμε κατι επ' αυτου"; Στη δευτερη περιπτωση, υπαρχει δυνατοτητα να τους ριξεις μια μουντζα και να φυγεις -παροτι εχει αρχισει η συνεργασια- ή εισαι δεσμευμενος και μπλεγμενος;Αν θυμάμαι καλά, στη σύμβαση αναφέρεται ότι δεν είναι εγγυημένη η λειτουργία fax και συναγερμών, οπότε η μούτζα δεν παίζει. Μπορείς να υπαναχωρήσεις αν είσαι μέσα στο δεκαήμερο, αλλά μετά την παρέλευσή του δεν νομίζω ότι μπορείς να επικαλεστείς υπαιτιότητα της On με πάτημα το συναγερμό. Ρίξε μια ματιά στη σύμβαση, μήπως κάνω λάθος.
Καλημερα. Δεκα μερες ειναι αρκετες (νομιζω) για να μαθω αν λειτουργει ή οχι ο συναγερμος. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω τι ακριβως ειναι οι dtmf εντολες. Διαβασα το ποστ στο λινκ που παρεθεσε ο φανμποης, ο συμφορουμιτης εκει ειχε "ιδιαιτερες" απαιτησεις (ελεγχο απο αποσταση). Στην πραγματικοτητα αυτο που χρειαζομαι ειναι να στελνει τα σηματα στο κεντρο (ειμαι σιγουρος οτι αυτο ειναι dtmf), ωστε να ενημερωνεται η εταιρεια με την οποια συνεργαζομαι. Δατς ολ :)
Θα διαβασω τη συμβαση, θα μιλησω με την εταιρεια μου και ουτως ή αλλως -οπως δειχνουν τα πραγματα- δεν προκειται να προχωρησω σε αλλαγη πριν απο το τελος του Αυγουστου. Συνεπως δεν βιαζομαι. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια.
Τέλος μπορείς να αποχωρήσεις τις πρώτες 10 μέρες από την ενεργοποίηση σου.
Ώστε οι 10 μέρες ισχύουν από την ενεργοποίησή σου και όχι από την υπογραφή της αίτησης; Είναι 100% σίγουρο αυτό;
καλησπέρα! αργώ καμιά φορά αλλά δίνω το παρον.
όσο αναφορά τον συναγερμό πιο πάνω, σίγουρα η εταιρεία σου θα έχει πλεον γνώση τί παίζει με κάθε εναλλακτικό πάροχο.Από εκεί κ πέρα η ΟΝ πλεον δίνει καθαρό PSTN τηλέφωνο. Δεν περνάει πια μέσα από το ρουτερ (VoIP). Δηλαδη κ το ρουτερ να έχεις σβηστό ή να μην το βάλεις ποτέ πάνω στην γραμμή, θα έχεις τηλέφωνο.
Όσο αναφορά τα δικά μου, προς έκπληξη έχω παρατηρήσει ότι τελευταία , κλειδώνω σε FAST PATH.
Operation Data:
Upstream Downstream
Noise Margin 7 dB 7 dB
Attenuation 24 dB 24 dB
έχω δοκιμάσει κ το Pirelli, κ το Siemens CL110, κ Τhomson 585v7, κ τώρα είμαι με USRobotics 9112 (το οποιό μου δίνε κάπου στο 1,5Μbit παραπάνω)
Downstream 10407 (Kbps.)
@ ADSLgr.com All rights reserved.