Επιστροφή στο Forum : Chit Chat για το Signal To Noise Radio
Kαλα κανουν και τα κανουν οι φοιτητριουλες (σου ανοιξε το ματι Ανδρεα μετα ε? ελπιζω οχι απο κανα χαστουκι απο το εταιρον ημισυ :lol: )
Και εμεις στα νιατα μας τα ιδια και χειροτερα καναμε :whistle:
The Passenger :stereo
la la la la la la la la :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
Ωραιες εποχες, εβγαινες για εναν καφε και κατεληγες στις 6 το πρωι για καφε στα McDonald στο Συνταγμα :)
Και δεν είναι ο μόνος που καλά κρατιέται. Δεν ξέρω αν ήσουν στη συναυλία των U2. Μέχρι και τον Ozzy που είδα πρόσφατα, ο άνθρωπος απλά δεν ξέρω που βρίσκει τη δύναμη.
prodromosfan
15-10-10, 21:04
Ααα, ο Iggy από τη Θεσσαλονίκη
(Lllllla lllllla lllllla llllllla....)
χαχαχαχαχα :rofl:
Kαλα κανουν και τα κανουν οι φοιτητριουλες (σου ανοιξε το ματι Ανδρεα μετα ε? ελπιζω οχι απο κανα χαστουκι απο το εταιρον ημισυ :lol: )
Και εμεις στα νιατα μας τα ιδια και χειροτερα καναμε :whistle:
ακριβως η φυσικη εξελιξη του ελληνα φοιτητη ειναι αυτη.
The Passenger :stereo
la la la la la la la la :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
καλησπερα. :)
Μέχρι και τον Ozzy που είδα πρόσφατα, ο άνθρωπος απλά δεν ξέρω που βρίσκει τη δύναμη.
Πώς το λεγε ο Καββαδίας και μετά το τραγούδησε κι ο Παπακώτσος; Α, ναι: "...δώστου λίγη από κείνη την άσπρη σκόνη..." :twisted:
prodromosfan
15-10-10, 21:08
Κάτι από την κυρία???
τιτλο πες και θα το ακουσεις.
........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πώς το λεγε ο Καββαδίας και μετά το τραγούδησε κι ο Παπακώτσος; Α, ναι: "...δώστου λίγη από κείνη την άσπρη σκόνη..." :twisted:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Άσπρη, μαύρη δεν ξέρω ρε συ Euri :rofl: Αλλά έστω και έτσι μακάρι να είμαστε και εμείς το ίδιο στην ηλικία του (χωρίς σκόνες και...ξεσκονόπανα κατά προτίμηση :p).
καλησπερα. :)
ακούω από ώραααααα απλά τώρα εμφανίστηκα :p :rolleyes:
Falling in and out of love? Είναι εφικτό?
Ζητησα και εγω μια παλιατζουρα.. ε ενα 80s τραγουδακι :p
prodromosfan
15-10-10, 21:12
απο ποιον καλλιτεχνη γιατι μου βγαζει πολλους
:oneup: Από την εποχή που εκτός από φωνάρα ήταν και...φωνάρα :whistle:
........Auto merged post: euri πρόσθεσε 0 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
απο ποιον καλλιτεχνη γιατι μου βγαζει πολλους
Lita Ford ;)
prodromosfan
15-10-10, 21:13
Ζητησα και εγω μια παλιατζουρα.. ε ενα 80s τραγουδακι :p
checked λεμε checked :p
Πάντως Αντρέα καλά το πας. Το έχεις. Προβλέπω ότι έχεις μέλλον στον SNR (ουδέν μονιμότερο του προσωρινού λενε :p).
Πάντως Αντρέα καλά το πας. Το έχεις. Προβλέπω ότι έχεις μέλλον στον SNR (ουδέν μονιμότερο του προσωρινού λενε :p).
Εγω προτεινα ηδη να αναλαβει τις μεταμεσονυχτες εκπομπες του Σαββατοκυριακου :innocent: :)
Παιδιά βγαίνω. Καλή η παρέα σας, αλλά γύρισε η γυναίκα και κοιτάει με μισό μάτι. Μη μου έρθει κάνα βάζο στο κεφάλι...
Καλή συνέχεια και καλά να περάσετε
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3738822&postcount=4017
:whistle::whistle::whistle:
........Auto merged post: euri πρόσθεσε 0 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Παιδιά βγαίνω. Καλή η παρέα σας, αλλά γύρισε η γυναίκα και κοιτάει με μισό μάτι. Μη μου έρθει κάνα βάζο στο κεφάλι...
Καλή συνέχεια και καλά να περάσετε
Βάλε της και κανά video της Litaς :twisted:
Εγω προτεινα ηδη να αναλαβει τις μεταμεσονυχτες εκπομπες του Σαββατοκυριακου :innocent: :)
Αμέ γιατί όχι. Εκτός αν παίζει τίποτα παντόφλα/σαγιονάρα (Migato) :rofl:
Αμέ γιατί όχι. Εκτός αν παίζει τίποτα παντόφλα/σαγιονάρα (Migato) :rofl:
Nα πει στην γυναικα , οτι οι εκπομπες προηγουνται !! :p
Λοιπόν τέλος, ο λαός απαιτεί στον Πρόδρομο (μόνιμη) εκπομπή !
@Banditgr προσεχε μην ερθει μετα και η σειρα σου :lol:
Βάλε της και κανά video της Litaς :twisted:
Το βρίσκεις καλή ιδέα??? :whistle:
Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω και ΑΡΜ (anti-pantofla missiles) :rofl::rofl:
@Banditgr προσεχε μην ερθει μετα και η σειρα σου :lol:
Α εγώ σώθηκα. Έχουμε ήδη 2 metal εκπομπές, αφού ανέλαβε εκ νέου ο Hodad (άσχετα του τι θα έπεζα σε υποθετικό σενάριο :p).
prodromosfan
15-10-10, 21:27
Α εγώ σώθηκα. Έχουμε ήδη 2 metal εκπομπές, αφού ανέλαβε εκ νέου ο Hodad (άσχετα του τι θα έπεζα σε υποθετικό σενάριο :p).
δεν νομιζω τις συνδυαστικες που τις πας;
Παντα υπαρχουν κενα σε εναν σταθμο... euri σου βρηκα νεο παραγωγο :p
:scared::vava::what:
Εγώ δεν ξέρω τίποτα για το έγκλημα (κύριε Πρόεδρε). Με παρασύρανε αυτοί εδώ οι κακοί άνθρωποι. Κατερίνα πες και εσύ κάτι.
Τι θα τον εκανετε ξεκάνετε λέει; όλοιιιιιι; :rolleyes::rolleyes:
μπουαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: Μπα σε καλο σου prodrom....
Banditgr :death
:p
:scared::vava::what:
Εγώ δεν ξέρω τίποτα για το έγκλημα (κύριε Πρόεδρε). Με παρασύρανε αυτοί εδώ οι κακοί άνθρωποι. Κατερίνα πες και εσύ κάτι.
ιιιιιιιιιιιιι.. μονο και μονο για αυτο θα πρεπει να παρει εκπομπη :p
Όχι ρε γμτ, πάλι ξέχασα την webcam ανοιχτή; :mrgreen:
---
Ευχαριστώ για το άσμα, είχα καιρό να το ακούσω :oneup:
prodromosfan
15-10-10, 21:35
Τι θα τον εκανετε ξεκάνετε λέει; όλοιιιιιι; :rolleyes::rolleyes:
μπουαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: Μπα σε καλο σου prodrom....
Banditgr :death
:p
ψηνεται ψηνεται μην ανησυχεις :p
Ωραία η αυτο-αφιέρωση :oneup:
prodromosfan
15-10-10, 22:04
σας ευχαριστω για την ακροαση
καποια τραγουδακια που ηθελα να βαλω θα μπουν στην επομενη εκπομπή την επομενη παρασκευη
ευχαριστούμε ευχαριστούμε prodromosfan! ωραίες επιλογές και παρεάκι!!!!!
Ευχαριστούμε τον mob για τις μουσικές του επιλογές :oneup:
Καλησπέρα και καλή μας ακρόαση ! :)
prodromosfan
16-10-10, 00:09
ευχαριστουμε μαφιοζε.
καλημερα jazzer.
Καλώς τον συνάδελφο prodromosfan :)
άλλη μια όμορφη Jazz βραδιά :clap: :respekt: έλαβε τέλος. .
υπομονή μέχρι την επόμενη Παρασκευή πάλι εδώ! ;)
Καλό σαββατοκύριακο και καλή ξεκούραση :)
Καλησπέρα, σήμερα ή «Μηχανή του χρόνου» θα απουσιάζει, θα πάει σε συναυλία των Colour Haze (θα εμφανιστούν και οι έλληνες 1000mods & Human Asteroid), επομένως από τις 20:00 και μέχρι τις 22:00 θα σας κρατήσει συντροφιά non-stop εκπομπή
Colour Haze - Flowers, Acoustic Live in Athens (15/10/2010) (http://www.youtube.com/watch?v=DwBQENbwJLI)
! ! ! ! ! ! ! ! :worthy: :stunned:
10:30 βγαίνουν . . . . . :superman:
prodromosfan
18-10-10, 00:19
γεια χαραντάν
........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 89 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα αργότερα ........
thank you
. . . . . . εγώ συμφωνώ Νικαετός σε ό,τι μας είπες, με τις σκέψεις σου...
ένα πράγμα δηλαδή πως να το πω κι γω σα να αλληλο-κοροϊδευόμαστε όλοι
με ΜΕΝΤΟΡΕΣ τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! οι καθοδηγητές μας όλε ολέ όλεεεε!
Καλησπερα :)
........Auto merged post: arial πρόσθεσε 9 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Eιδα και το νησι , καταπληκτικο για αλλη μια φορα.
Νικαετε 2 δουλειες? αουτς.. πικρα !! :(
Αν δεν δουλέψω τώρα που είμαι νέος (:rofl:) και ωραίος (:rofl::rofl:) πότε θα δουλέψω??? :p
Χωρίς πλάκα όμως είναι πολύ απότομο το ...κολύμπι. Μετά από 2 μήνες διακοπές, 1,5 μήνα χαλαρή δουλειά το να μπεις απότομα σε 11ωρα και 12ωρα καθημερινά, είναι λίγο (χοντρό) ζόρι.
Eτσι ειναι, τωρα που ειμαστε νεοι δουλευουμε για να (μπας) και εχουμε συνταξη στα γεραματα μας :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.