Επιστροφή στο Forum : Conn-x 384-1024 Μήπως μας έχουν βάλει όριο?
BabisSougias
17-05-06, 12:29
Έχω λοιπόν εδώ και κανα χρόνο μια σύνδεση 384 με Conn-x. Παρατηρώ ότι πιάνω ταχύτητες 30/10 μέγιστο αν και θεωρητικά έπρεπε να έχω παραπάνω. Αλλά οκ πες ότι δεν γίνεται να πιάσεις ποτέ όσο σου λένε. Αναβαθμίζω προχθές την ταχύτητα σε 1024(είχε μια προσφορά...). Γίνεται η αλλαγή(γράφει το μοντεμ 1024/256) και πάω να τεστάρω στα διάφορα adsl speed test που έχει εδώ στο site, όπως επίσης και να κατεβάσω να δω ταχύτητες. Ε, βλέπω ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ταχύτητα με πριν δηλαδή 30. (το speed test βγάζει λίγο παραπάνω). Το upload κυμαίνεται στα 20. Και αναρωτιέμαι μήπως μου έχουν βάλει όριο. Γιατί καλά πριν που ήταν μικρή η διαφορά το μπορούσαν να το δικαιολογήσουν και να μου λένε ότι ειναι θέμα από που κατεβάζω κλπ, αλλά τώρα?
Παραθέτω και ένα απο τα τεστ....
edit: ορθογραφικό..
Μάλλον ακόμα δεν έχει γίνει η αναβάθμιση της συνδρομής απο την Οτενετ
BabisSougias
17-05-06, 14:43
Το upload είναι περίπου λογικό. Κι επίσης:
Όπως σου γράφει και ο sdikr παραπάνω,κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία αναβάθμισης σου.
Η γραμμή σου έγινε 1024/256 αλλά η Otenet δεν έχει ενημερωθεί ακόμα επίσημα για την αλλαγή ωστέ να σου αλλάξει και αυτή ταχύτητα.
Σε 1-2 μέρες θα είσαι οκ.
Καλώς ήρθες.
BabisSougias
17-05-06, 20:34
Καλώς ήρθες.
Ευχαριστώ! :) Διαβάζω καιρό το site, απλώς δεν postara. Είναι ότι πιο ενημερωτικό έχω δει γύρω απο τη DSL. Μπράβο!
Ευχαριστώ και για τις απαντήσεις σας.
kontogianis
17-05-06, 21:33
Θα σε συμβούλευα να πάρεις στο 134 να πεις να σου γυρίσουν και την οτενετ σε 1024.
BabisSougias
23-05-06, 14:36
Πήρα τηλέφωνο και μου την αλλάξανε. Δεν πιάνω όμως πάνω απο 90ΚΒ/s. Περίμενα κάτι καλύτερο :/.
Πώς βρίσκω το DSLAM που ανήκω? Υπάρχει κάποιος οδηγός να κοιτάξω?
To ζήτημα δεν είναι να πιάνεις τα 100kb/s αλλά να μπορείς να διατηρήσεις τα 90kb/s... ;)
OΠοτε μαλλον η τιγκα ειναι το dslam σου η χαλια η γραμμη:hmm:
κι εγώ με conne-x 1024 στο Π.Φάληρο και πάνω απο 750 ταχύτητα δεν πιάνω.αίσχος οτε ντροπή...
μη σκας παίζουν 1024αριδες που έχουν 30 πακέτα οπότε 750κ να είσαι και ευχαριστημένος για την ώρα...
manoulamou
26-05-06, 18:41
κι εγώ με conne-x 1024 στο Π.Φάληρο και πάνω απο 750 ταχύτητα δεν πιάνω.αίσχος οτε ντροπή...
Εσυ εχεις καθε δικαιωμα να οικτηρεις τον ΟΤΕ, καθοτι εισαι πληρως πελατης του;)
οπως κι εγω στο Μαρουσι.
Αλλα περιεργως και αναλογως την περιοχη μου δεν εχω παραπονα τοσο απο ταχυτητες,
οσα απο τα παμμεγιστα ping!
@ ADSLgr.com All rights reserved.