Επιστροφή στο Forum : Η γνώμη σας για το Signal To Noise Radio ...
Τα σπάει added το Daylist :cool:
Θα πώ και γω την γνώμη μου για το snr. Η μουσική που παίζει είναι απίστευτη :worthy::worthy::worthy:
αλλά
Το site του δεν λέει τίποτα...Ένα ξερό site που μόνο οι τίτλοι των τραγουδιών αλλάζουν...Όλα τα άλλα τα έχω δεί χίλιες φορές...
Πρόταση
Αν θέλετε τα blog των παραγωγών να μπαίνουν εκεί...Ισως ακόμα και το forum να πάει σε εκείνη τη σελίδα...(μόνο του snr)
:whistle: ακούμε snr και μέρα νύχτα ξεσηκώνουμε τους γείτονές ! :whistle:
:whistle: ακούμε snr και μέρα νύχτα ξεσηκώνουμε τους γείτονές ! :whistle:
αχαχαχα πράγματι :rolleyes::rolleyes: :D :D :1eye:
Μπορει ο τιτλος του τραγουδιου να κατεβει σε 2η γραμμη ωστε να φαινεται;
πχ οπως στο παρακατω
79001
prodromosfan
29-10-10, 20:50
ηταν μεγαλος παναθεμα τον
Πλημμυρίζει από αισιοδοξία το σημερινό Θεωρείο :p
Rachmaninov - The Isle Of The Dead
........Auto merged post: mob πρόσθεσε 5 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αν λέγονταν το νησί με τα κορίτσια θα ήταν τέλειο :crazy:
Αλλά ξημερώματα εκλογών να είσαι σε νησί και ν΄ ακούς Rachmaninov και The Isle Of The Dead είναι κάπως :crazy:
Χίλια ευχαριστώ στον Evilhawk που έπαιξε ένα κομμάτι από Beware of Safety!
Ένα φοβερό συγκρότημα που πολύ δύσκολα θα έβρισκα χωρίς αυτόν!!!
Thx! keep up the good work!! :oneup:
Καλημέρα, ζητώ συγνώμη εάν έχει αναφερθεί ξανά η αν δεν είναι το κατάληλο θέμα αλλα για ποιο λόγο μπαφεριάζει το snr radio και κόβεται ; Είτε απο τον webplayer είτε απο iTunes είτε απο φορητή συσκευή πάντα σταματάει και χρειάζεται να ξανασυνδεθώ.
Καλημέρα, ζητώ συγνώμη εάν έχει αναφερθεί ξανά η αν δεν είναι το κατάληλο θέμα αλλα για ποιο λόγο μπαφεριάζει το snr radio και κόβεται ; Είτε απο τον webplayer είτε απο iTunes είτε απο φορητή συσκευή πάντα σταματάει και χρειάζεται να ξανασυνδεθώ.
Μάλλον έχει πρόβλημα η σύνδεση του mob, το κάνει και σε εμένα όταν έχει εκπομπή.
Δεν άκουγα τώρα, αλλα το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει σε διαφορετικές εκπομπές πχ Νικαετος , θα σημειώνω ποτέ συμβαίνει αν βοηθάει, γιατί είναι λίγο εκνευριστικό να σταματάει τελείως συχνά και να χρειάζεται να ξανασυνδεθεις.
Edit : Πρέπει να υπάρχει τρόπος αυτός που κάνει εκπομπή να παρακολουθεί και τη σύνδεση του ταυτόχρονα (upload ; ) Η μήπως με κάποιο τροπο qos να έχει προτεραιότητα το stream ;
Πάντα παρακολουθούμε την κατάσταση του stream, αλλά μερικές φορές (πολύ σπάνια) υπάρχουν κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη ροή.
Νομίζω πως συνέχεια σταματάει το streaming τουλάχιστον τις τελευταίες τέσσερις φορές που είχα συνδεθεί .
Υπάρχει κάτι να δω απο την πλευρά μου ;; Την επόμενη φορα που θα έχει πρόβλημα θα ποστάρω .
Θα το κοιτάξω άμεσα, Lagman εάν το παρατηρήσεις ξανά στείλε μου ένα πμ σε παρακαλώ.
Μα δε θυμάμαι σε ποιες εκπομπές είχα πρόβλημα :p Σίγουρα είχα στου Νικαετού , την επόμενη φορά θα στέλνω pm :)
Aν και η εγγραφή μου σε αυτό το φόρουμ έγινε πριν πολύ καιρό
ποτέ δεν έτυχε να ακούσω το ραδιόφωνο του adslgr.
Εδώ και λίγες μέρες έγινα fan του συγκεκριμένου ραδιοφώνου που με κρατάει παρέα κατά την διάρκεια του σουλατσαρίσματος μέσα στο φόρουμ
και θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους ασχολούνται με το snr radio
και αφιερώνουν αφιλοκερδώς τις ώρες τους και το μεράκι τους για να προσφέρουν στους ακροατές μουσικές βόλτες.
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το snr και ας μου επιτραπεί να παραθέσω και μια απορία μου.
Απο όσο είδα στο πρόγραμμα του σταθμού απουσιάζει η ελληνική μουσική σκηνή.
Υπάρχει περίπτωση να μπεί μελλοντικά στο πρόγραμμα του snr κάτι τέτοιο ή όχι??
Σας ευχαριστώ.
Αν βρεθεί άτομο που θέλει να "παίξει" ελληνική μουσική, πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να μπει στο πρόγραμμα. ;)
Αν βρεθεί άτομο που θέλει να "παίξει" ελληνική μουσική, πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να μπει στο πρόγραμμα. ;)
Δημήτρη θενκ γιου για την πληροφορία.
Να εισαι καλά.:oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.