PDA

Επιστροφή στο Forum : To Aνθρακωρυχείο

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

prodromosfan
02-06-10, 21:20
κατια ζυγουλη

wi fi thief
02-06-10, 21:24
τι μου θυμιζεις τωρα με τον lets spend... απο τον bowie!
ωραια εκτελεση, τραγουδι που ξελασπωνε τους dj στα μπαρακια, ο,τι μουσικη και να παιζανε :cool:

prodromosfan
02-06-10, 21:57
Να στε καλά παιδιά,
και καλη αρχη για τον επισκεπτη.

Καλό βραδυ.

mosaic
02-06-10, 21:58
εμείς σας ευχαριστούμε παιδιά! :up: :clap::clap:

wi fi thief
02-06-10, 22:02
ευχαριστουμε παιδια! :cool:

PopManiac
09-06-10, 18:19
Απόψε λόγω τεχνικών δυσκολιών θα ακούσετε μουσική αλλά με βουβό μικρόφωνο :(

Galileo
09-06-10, 20:49
Σήματα morse :p Για δες αυτό για επιλογή http://www.weheart.co.uk/2010/06/05/magnetic-man/ :)

PopManiac
16-06-10, 18:29
ANAKOINΩΣΗ

Όσοι από εσάς δεν είστε σε καμία παραλία ή κάπου έξω λόγω καύσωνα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως απόψε θα είναι η πρώτη εκπομπή των δύο Λεσβιών του SNR από την Αθήνα, ένεκα της παρουσίας μου εδώ.

(Όσοι δεν ξέρετε τι είναι θα μάθετε, αν και σας συμβουλεύω να μην προθερμαίνεστε με την 108η θέαση του Girls In Shower :p)

Θα τα πούμε λοιπόν από κοντά απόψε στις 8μμ ;)

Νικαετός
16-06-10, 21:05
Γκρρρρ, ούτε μια έξοδο ιγκόγνιτο δεν μπορώ να κάνω γμτ. Πού με ανακαλύψατε ωρέ??? LOLLLL

(Πλάκα πλάκα, θετική η κίνηση του ΣΔΟΕ, αρκεί να επαναλαμβάνεται συνεχώς και όχι να έγινε μια μόνο φορά).

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 0 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Το μεγάλο θέμα είναι ότι κάνει συγκέντρωση η ΓΣΕΕ + ΑΔΕΔΥ και στη συγκέντρωση ζήτημα είναι να είναι 100 άτομα...

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 6 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Έδειξε πλάνα (live είπε) το MEGA. Τρεις και ο κούκος ήταν. Τώρα αν τα πλάνα ήταν κονσέρβα πριν από την συγκέντρωση δεν το γνωρίζω.

Το θέμα είναι ότι όντως ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το έχουν εντελώς ξεφτυλίσει (ξεπουλήσει) το θέμα, αλλά τόσο ρεζιλίκι δεν το περίμενα...

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 1 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα ωρέ.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=146570&cid=11

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 0 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παίδες έπαψε (και καλά έκανε) να πιστεύει στους εργατοπατέρες. ;)

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 1 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Και μια φωτό από την "υπερσυγκέντρωση"

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=146619&cid=4

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 12 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=146635&cid=6

Εμείς είμαστε by far βασιλικότεροι από το ΔΝΤ λέμεεεεεεεεε :rofl::rofl:

(Ξύλο που μας λείπει...)_

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 1 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Κωνσταντίνε, έλα ωρέ μια βόλτα από τη σχολή να χαζέψεις

Να δεις χαιρετούρες και σεβασμός ΟΛΕΣ οι τροτέζες της Γ' Σεπτεμβρίου και καμάρι που τους μιλάει ο "κ. καθηγητής" όπως λένε, να πάθεις πλάκα...

(Με βλέπω χαρακωμένο από τους "pimps)

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 5 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ωρέ υπάρχει λογικότατη εξήγηση. Το καπνιστήριο πλέον της σχολής μετά την ολοκληρωτική απαγόρευση εντός είναι το πεζοδρόμιο, που (κατά σύμπτωση) κάνουν πιάτσα "τα κορίτσια".

Μαζί καπνίζουμε, μαζί πίνουμε καφέ... μια πιο τολμηρή έκανε την αρχή να μου πει "καλημέρα σας κύριε καθηγητά" και απέκτησα φαν κλάμπ λέμε....

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 11 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ένα πεντάλεπτο της Βραζιλίας και η Γερμανία ήταν όλα τα λεφτά μέχρι στιγμής.

Μπάλα στον β΄γύρο και πέρα...

PopManiac
21-06-10, 19:33
Έρχεται ο Γιατρός και σε λίγο τα λέμε ;)

mob
21-06-10, 20:18
Έρχεται ο Γιατρός και σε λίγο τα λέμε ;)

Έλα και σου κάνω το λαγό :p

........Auto merged post: mob πρόσθεσε 34 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........

... άνοιξε ένα skype να σου τον στείλω ... και θα μας φάει η λογοκρισία :p

........Auto merged post: mob πρόσθεσε 7 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Sagat - Fuck That ... ο όμιλος και τα ξένα funds παραμένουν ... οι κομπάρσοι αλλάζουν ... Fuck That :rofl:

prodromosfan
21-06-10, 20:52
εμενα μου το μειωσανε
(τα δημοτικα τελη δηλαδη γιατι το ρευμα φωτια)

........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 1 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα αργότερα ........

αμα το πληρωσει εντος 10ημερων ειναι τα μισα :p

........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 27 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δυστυχως την ακουγαμε
και ειχαμε πολλες αντιρρησεις, αλλα και να τα γραψουμε δεν τους δινεις σημασια.

Νικαετός
21-06-10, 21:30
Καλησπέρες. ;)

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 12 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δείξε ωρέ στον άνθρωπο το ποστ να διαβάσει...

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3546557&postcount=59

Κωνσταντίνε, άλλοι πέρασαν τα 50, άλλοι έχουν ...έμενταλ LOLLLL !

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 9 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........

A... εσείς αγνοείτε βασικά ανέκδοτα :p

Πήγε η γιαγιά να αγοράσει τυρί ...αλτζχάϊμερ και όταν της είπε ο υπάλληλος ότι δεν υπάρχει τέτοιο τυρί, εκείνη του λέει: Δεν θυμάμαι παιδάκι μου είναι και αυτό το ...έμενταλ και δεν θυμάμαι...

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 7 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δεν ακουστήκατε ...καθόλου λέμε LOLLLL

Μεγάλη μπουκιά φάτε και οι δύο σχετικά με τις κόρες...αλλά μεγάλες κουβέντες ΜΗ λέτε.

prodromosfan
21-06-10, 21:34
το εχετε καταλάβει οτι το μικροφωνο δεν ηταν κλειστο ετσι;:whistle:

Νικαετός
21-06-10, 21:37
Δεν είπατε ονόματα οπότε οκ... εκείνος πάντως κατάλαβε LOL !

hemlock
21-06-10, 21:55
Τo θεμα βρε Ποπ ειναι.....Στο χρωμα? το ηθελες κοκινουλικο?:p

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 4 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ζαζοπουλο εχετε δει παιδες?:cool:

PopManiac
21-06-10, 21:59
Καληνύχτα ;)

Νικαετός
21-06-10, 21:59
Ευχαριστούμε παίδες...

Το πρώτο κομμάτι της δικής μου εκπομπής αφιερώνεται στην ....Αργεντινή. :rofl:

hemlock
21-06-10, 22:05
Να την παμε στοιχημα την 5αρα Νικο?:whistle:

Νικαετός
21-06-10, 22:07
Τα 5 τα έχουμε χαλαρά. (Σε βάρος μας LOL)

WAntilles
22-06-10, 19:47
Μετά το 1ο παιχνίδι έλεγα ότι θα φάμε 8.

Τώρα λέω ότι θα φάμε 6.

PopManiac
23-06-10, 19:33
Έρχεται και γιατρός σε λίγο....

(Δεν ανοίγει το στόμα του είπε αν δεν του δώσω μπύρα, ρε πού μπλέξαμε :whistle:)

hemlock
23-06-10, 21:35
Αρχισατε παλι τα σεξιστικα? Καρφωνεστε παιδες....:p

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 5 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Για το τραγουδι:twisted:.....

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 18 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εγω σε θυμαμε με καπαρντινα και μαυρο γυαλι rayban.....Για πορτιερης κανεις (λογω υψους) ....Οχι για μοντελο....:p

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 12 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Μηπως να βγαλουμε και κανεναν φανελακι?

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 8 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ε τωρα.....Για τα πουρα θα πεις τιποτα...:rofl::rofl:

prodromosfan
23-06-10, 21:38
καλησπερα :)

hemlock
23-06-10, 21:42
Τωρα που αφησες υπονοουμενο για τα πουρα....Αν ερθει γκομενα και σου ζητησει πουρο (απο τα cohiba-monte christo) πως θα της το δωσεις,το πουρο?

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εγω δεν ειμαι σεξιστης....Αρνουμε τα παντα...Μιλαω για τα πουρα και μονο....(ελεησον Μεγαλοδυναμε δεν φταιω εγω)...Τα πονηρα μυαλα των Βρυξελλων...:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

prodromosfan
23-06-10, 21:43
τη Γιαννα σκεφτηκα και εγω. :mrgreen:

hemlock
23-06-10, 21:52
Δηλαδη τωρα μας λες οτι για να βγαλουμε γκομενα πρεπει να κυκλοφορουμε/να αφηνουμε πανω στο μπαρ cohiba Pop? :rofl:

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 3 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αρα δεν εριξες γκομενα ποτε με τα cohiba.....Τις ριχνεις με τα κλειδια της Porche,το rolex και την χρυση ταμπακιερα....:p

prodromosfan
23-06-10, 22:00
καληνυχτα guys

treli@ris
28-06-10, 20:07
:hello

Νικαετός
28-06-10, 20:39
Kαλησπέρεεεεες...

ΠΑΜΕ άκουσα και...μπήκα LOL !

wi fi thief
28-06-10, 21:17
Grand Funk Railroad :clap:

χρονια και ζαμανια ειχα να ακουσω!

καλησπερες :cool:

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 8 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........

ααα ρε μεγαλε steve wynn :respekt:

Νικαετός
28-06-10, 22:03
Μια χαρά...σαμπάνια μέσα στο πολεμικό μουσείο λέμεεεεεε

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 39 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Eυχαριστούμε πλουτοκράτη. πράκτορα ανθρακωρύχε... ;)

PopManiac
30-06-10, 10:41
Δυστυχώς απόψε τελικά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε εκπομπή λόγω απουσίας μου εκτός Βρυξελλών.

Συγνώμη :(

mob
30-06-10, 11:17
Μ αρέσει που τα γράφεις stereo :p

PopManiac
12-07-10, 19:59
Είχαμε κάποιες απουσίες την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τα λέμε σε 1 ώρα ;)

........Auto merged post: PopManiac πρόσθεσε 55 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ά, θα έρθει και ο Γιατρός :whistle:

wi fi thief
12-07-10, 20:15
καλησπερες :cool:

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 11 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........

γιατρε, φαντασου το σχολιο των ισπανιδων μετα τη συναντηση με τον πρακτορα:
«ευτυχως το επομενο μουντιαλ ειναι σε 4 χρονια» :p:rofl:

summer in the city :oneup:

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 3 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........

αχαχχαχαχαχαχαχα καραγκουνη;

απο θεσσαλια εισαι πρακτορα; :p

αψογες μουσικες :stereo

gtklocker
12-07-10, 20:34
is here :cool:

wi fi thief
12-07-10, 20:35
ααα ρε τεραστιε tom waits :respekt:

gtklocker
12-07-10, 20:36
Μετά από κάποια ηλικία ο άνθρωπος ... :p

wi fi thief
12-07-10, 21:22
το τρωκτικο δεν το κλεισανε ακομα; :hmm:
το δημοκρατικο δικαιωμα οποιουδηποτε να βριζει χυδαια και ανωνυμα οποιονδηποτε, στην ιδια σελιδα που μαθαινουμε αν η ταδε μοντελα εχει σπυρακια και να κανεις 4 κλικ για να δεις τα νουμερα του σουπερ 3 :rofl:

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 8 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........

στειλε στο τρωκτικο οποιδηποτε e-mail που με τον πιο σοβαρο και ευγενικο τροπο να κριτικαρει το blog τους και θα φας πορτα, ακομα και αν γραψεις το ονοματεπωνυμο σου.

στειλε ενα ανωνυμο μηνυμα οτι ο 30φυλλοπουλος εχει σκοτωσει πριν μιση ωρα 4 μωρα με στιλετο στο «μητερα» και θα το ανεβασουνε στο πιτς φυτιλι...

ενημερωση με αξιοπρεπεια, εκει ΤΙΠΟΤΑ δεν γραφεται τυχαια (παρεπιπτωντος, παχυνε λιγο η μανωλιδου και η λειντυ γκαγκα εχει κυτταριτιδα...)

μαρια σε αγαπω, ο παγκαλος ειναι κλεφτης, καντε κλικ για να δειτε ποσα πληρωσα τη μπυρα στο νεο φαληρο, ο τραγκας στο δελτιο εβηξε (με νοημα) τρεις φορες: δειτε το βιντεο :rofl:

τρωκτικο προς μια ...γατα (στην κυριολεξια)
Ποιος σου είπε να πάρεις στο κυνήγι τον κακόμοιρο το σκίουρο; Και καλά, εντάξει άρχισες να τον κυνηγάς. Οταν...

Διαβάστε Περισσότερα

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 12 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........

στα 3καλα δεν ειμαστε σε σταθερο εδαφος :p

με το τρωκτικο δεν τα εχω: με αυτους που το διαβαζουμε τα εχω, οπως λεει ειναι η 6η σελιδα σε δημοτικοτητα στην ελλαδα, αυτο ειναι προσβολη και για τη χωρα (πιστευα οτι στο ιντερνετ ενημερωνονται σωστοι ανθρωποι, αλλα μη χειροτερα ειναι και εκει τελικα...:()

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δεν μπορεις να το σταματησεις δυστυχως ;)

Νικαετός
12-07-10, 21:29
Καλησπέρεςςςςςς. (Από την αρχή είμαι εδώ, αλλά τώρα κατάφερα να γράψω).

wi fi thief
12-07-10, 21:31
εχουνε σιγουρα στην ολλανδια πολυ χειροτερα καναλια απ' ο,τι εδω (και ιστοσελιδες) αλλα εχουνε και πολυ καλυτερες...;)

εγω δεν ειπα για το σταρ, γιατι το σταρ εχει μια συγκεκριμενη πολιτικη: δεν μπερδευει τη μανωλιδου με αναλυσεις για την οικονομια, και ουτε βριζει χυδαια ο καθε ανωνυμος απο τη συχνοτητα του τους πολιτικους, τους δημοσιους υπαλληλους, τα κυλικεια στα καραβια...

και η αλλη μεγαλη διαφορα ειναι οτι την ειδηση (την οποια ειδηση) στη λεει, δεν σου λεει «τα νουμερα του τζοκερ ειναι: 3, 21, 7... φερε ακομα 3 τηλεθεατες να σου πω και τα υπολοιπα» :rofl:

Νικαετός
12-07-10, 21:33
Θα παίξουμε ;)

wi fi thief
12-07-10, 21:39
πρακτορα, βαλε το 4 το firefox, το εχω απο προχτες και ειναι μια χαρα (αν και ειναι ακομα beta) ;)

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 2 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αργότερα ........

εγω εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα, δυστυχως δεν υπαρχει το amarok για win, το winamp χρησιμοποιω (λογω συνηθειας κυριως) εδω και χρονια (απο εποχη win 98) ;)

arial
12-07-10, 21:40
Kαλησπερα και απο εμενα :)

wi fi thief
12-07-10, 21:45
σε rollins αλλα κυριως σε biaffra λεμε ναι!!!! :respekt:

ωραιες μουσικες και ωραια κουβεντουλα εχουμε πρακτορα και γιατρε :oneup:

ωραια τα παντρεψες κωστα, clash και kennedys

εν τω μεταξυ, το i fought the low ειναι διασκευη απο παλιο ρεγκε τραγουδι νομιζω :p

........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 3 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........

πολυ ανεβασμενος ειναι αποψε ο dj γιατρε, εξετασε τον (υποψιαζομαι οτι πηρε τις ισπανιδες σπιτι και μας λεει ψεμματα, για να μην τον ακουσει η γερμανοβελγιδα φιλεναδα του) :p

hemlock
12-07-10, 21:48
Ρε συ Ποπ.....Τι μου θυμησες (τα νιατα μου).....,:whistle:

Νικαετός
12-07-10, 21:57
Καληνύχτες παίδες ευχαριστούμε. :oneup:

wi fi thief
12-07-10, 21:58
εγω την τελευταια φορα που τους ειχα ακουσει live, τραγουδησαν για πρωτη φορα (οπως ειπε ο αγγελακας) τον 9 πληρωμενα κανα εξαμηνο πριν κυκλοφορησει και συγκεκριμενα το δεν χωρας πουθενα και το εδω, ο κοσμος επειδη δεν τα ηξερε δεν πολυενθουσιαστηκε αλλα μερικοι παθαμε χοντρη πλακα.

στη συγκεκριμενη συναυλια (σε μια καφετερια στην καρδιτσα) μου εκανε πρωτη και τελευταια φορα σε συναυλια τη χαρη συγκροτημα και επαιξε μια επιλογη μου (το 6η αυγουστου που ειναι το καλυτερο τους τραγουδια για μενα) :p

ευχαριστουμε παιδια! πολυ ωραια εκπομπη...

(YOU) getting away with it... :clap:

(all messed up) :p

Galileo
14-07-10, 20:08
Καλησπέρα !!!

@ ADSLgr.com All rights reserved.