PDA

Επιστροφή στο Forum : To Aνθρακωρυχείο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

mob
13-11-10, 19:34
Ο γιατρός γιατί δε μιλάει, τον έχεις καραντίνα :p

arial
13-11-10, 19:48
Ο Pop πρεπει να εχει πειρα απο ψωνια ! Ετσι ακουγεται :p

........Auto merged post: arial πρόσθεσε 2 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Kαθε λογης ψωνιων? :hmm: :p

........Auto merged post: arial πρόσθεσε 8 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Σημερα το προγραμμα εχει δουλεια, για να μαζεψω χρημα για τα ψωνια που λεγαμε :lol:

hemlock
13-11-10, 19:49
Τι ειναι ο "στραγγαλιστης"????
Εγω τον κουnelopnikth ηξερα...:whistle:

Dr Brussels
13-11-10, 19:52
Ο γιατρός γιατί δε μιλάει, τον έχεις καραντίνα :p

Πάω εγώ, φίλε, έχω ξενυτευτεί Παρίσι....:cool:

mob
13-11-10, 19:59
Πάω εγώ, φίλε, έχω ξενυτευτεί Παρίσι....:cool:

Δε σε χαλάει :lol: θα το παλέψεις φαντάζομαι :twisted:

Dr Brussels
13-11-10, 20:14
Ευχαριστώ.
:clap:
Και εγώ με τη σειρά μου να το αφιερώσω σε ολα τα κορίτσια που μας ακούνε...:cool:

arial
13-11-10, 20:17
Καλα δεν ειμαστε και τοσες πολλες που ακουμε :p Αλλα ευχαριστουμε για το τραγουδακι :)

EvilHawk
13-11-10, 20:17
Γι αυτό δεν θα δω προκοπή, δεν αγαπάω σαν τον γιατρό ... :whistle:

Dr Brussels
13-11-10, 20:22
Ναι, ναι, με αγαπάνε παρά τις κάποιες ατέλειες στην εμφάνισή μου. Εδώ μια φωτογραφία μου σε ενα στιγμιότυπο κοντά στο λούβρο...
http://www.gelame.gr/wp-content/uploads/2010/02/old-man-funny-face.jpg

........Auto merged post: Dr Brussels πρόσθεσε 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αντε και μας τα είχαν κανει τούμπανο στη συναυλία με την Σου - Τζου - Κι

PopManiac
13-11-10, 20:23
Welcome back Aung... Walk On!

http://www.topnews.in/files/Aung-San-Suu-Kyi.jpg

arial
13-11-10, 20:32
Pop τι εχει το δικο σου προγραμμα για σημερα?

........Auto merged post: arial πρόσθεσε 3 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αααα καλοπερνατε εσεις στις Βρυξελλες !!!

PopManiac
13-11-10, 20:34
Pop τι εχει το δικο σου προγραμμα για σημερα?

........Auto merged post: arial πρόσθεσε 3 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αααα καλοπερνατε εσεις στις Βρυξελλες !!!

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&viewas=0&gid=2327826101

:p

EvilHawk
13-11-10, 20:34
Flat Duo Jets εμείς οι δύο βάζουμε στις εκπομπές μας, τυχαίο; Δεν νομίζω ... :p

Dr Brussels
13-11-10, 20:54
Αντε, μάζευτα και έλα Παρισάκι.

Thanx για την παρέα...:worthy:

mob
13-11-10, 20:55
Που θα πάει ... θα παντρευτείς κι εσύ ... :whistle:

PopManiac
13-11-10, 20:58

Not yet my friend, not yet...:whistle:

mob
13-11-10, 21:05
Not yet my friend, not yet...:whistle:

Το σφύριγμα είναι δωρεάν :whistle::whistle::whistle:

:p

arial
13-11-10, 21:06

Ωραιες συμβουλες του δινεις ! :p

PopManiac
20-11-10, 18:37
Για πάμε απόψε, πού'ναι ο Γιατρός;;;;;;;;

PopManiac
27-11-10, 19:24
Για πάμε απόψε, πού'ναι ο Γιατρός;;;;;;;;

Να μην επαναλαμβάνομαι :p

EvilHawk
27-11-10, 20:02
Tεράστιο τραγούδι το "Champagne & Reeefer" ...

PopManiac
04-12-10, 18:26
ΟΚ boys and girls, σήμερα η εκπομπή είναι κυριολεκτικά για τους 2 κόσμους μας, ο Βορράς (εμείς) και ο Νότος (εσείς οι ποταποί/ές :p) και το μεγάλο τείχος κρύου που μας χωρίζει :p

........Auto merged post: PopManiac πρόσθεσε 0 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Nα προσθέσω μόνο ως caveat ότι λόγω κακοκαιρίας εδώ η σύνδεσή μου σήμερα "δεν τα πάει καλά" και μπορεί να υπάρξει και θέμα την τελευταία στιγμή που δεν το νομίζω ;)

prodromosfan
04-12-10, 20:41
καλησπερα,
ρε wild thing γιατι δεν εχει ομιλία σήμερα που καταφερνω να παρακολουθησω;

........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 10 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........

καληνυχτα λοιπόν,
τι να κανουμ εκαι εμεις εδω με τους 20 βαθμους + αέρα.

PopManiac
22-12-10, 00:48
Λεπόν!

Ήταν να κάνω την τελευταία εκπομπή του 2010 (κατεβαίνω Ελλάδα το ΣΚ για διακοπές) το περασμένο Σάββατο αλλά τεχνικές δυσκολίες δεν μου το επέτρεψαν!

Επειδή όμως δεν θέλω έτσι με ένα ξερό μύνημα να δώσω τις ευχές μου, η τελευταία εκπομπή του 2010 θα μεταδωθεί εκτάκτως αύριο (Τετάρτη) 22 Δεκ 8 με 10μμ ώρα Ελλάδας!

Θα χρειαστεί να αποχωρήσω μικροφωνικά κατά το τελευταίο περίπου 20λεπτο αλλά σίγουρα θα τα πούμε από κοντά αύριο ;)

PopManiac
22-12-10, 20:35
Και κάνοντας και παράθεση από γειτονικό νήμα:

Αγαπητοί ακροατές σήμερα η εκπομπή Pop that Music δεν θα μεταδοθεί
ανταυτού θα ακούσετε τον Πράκτορα από τα σκοτεινά και υγρά ανθρακωρυχεία
να αποκαλυπτει μυστικά ανακατεμένα με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του.

Η εκπομπή Pop that music θα μεταδοθεί αυριο 23/12 και ωρα 20:00.

Θα ζητήσω προκαταβολικά και από αέρος συγνώμη στον Πρόδρομο και θα του αφιερώσω 2-3 πραγματάκια από μικ :p

prodromosfan
22-12-10, 21:36
Καλώς τον Pop,
εμάς ο απερχομενος φροντισε και θα στολισει την Αθηνα με σκουπιδια. :down:

........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 10 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

παραφραση βεβαια αλλα
"Μην περιμένεις να χιονίσει για να δεις άσπρη μέρα... κοιμήσου μαζί μου και θα τα δεις όλα!!!"

........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 17 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα αργότερα ........

ναι βασικα κι εμεις εχουμε δανειστει λεξεις απο τις ξενες γλωσσες
αλλα σε καμια περιπτωση οπως αυτοι.

Seitman
22-12-10, 21:57
Ωραίες μουσικές PopManiac :oneup:

prodromosfan
22-12-10, 22:34
o τίμης ο γιούρος αφιερωμένος σε μενα. :D

Καληνυχτα πρακτορα, με το καλό να πατησεις στα πατρια εδαφη.

mosaic
22-12-10, 22:41
@ PopManiac: εκπληκτική εκπομπή :respekt: όπως και για τα σχόλια σου.. και ειδικά στο φινάλε :clap::clap:

Νικαετός
22-12-10, 22:59
Kαλή επάνοδο πράκτορα. :oneup:

prodromosfan
08-01-11, 20:21
καλησπερα, πολυχρονος και καλη χρονια :oneup:

........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 8 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........

ρε δε γαμ:censored:ται, εδω μια ωρα ειδησεις να δεις και καις περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα.
τουλαχιστον με τις μπυρες γνωριζεις και καμια και σου βγαινει σε καλο.

EvilHawk
08-01-11, 20:24
ρε δε γαμ:censored:ται, εδω μια ωρα ειδησεις να δεις και καις περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα.
τουλαχιστον με τις μπυρες γνωριζεις και καμια και σου βγαινει σε καλο.

Σωστό και αυτό ... :p

prodromosfan
08-01-11, 20:31
μπα μολις γυρισαμε απο "οικογενειακες" διακοπες :p
\ότι ηταν να κανουμε με την ιδια γυναικα το καναμε.

hemlock
08-01-11, 20:42
Τα cohiba Ειναι μικρα σε μεγεθος....Davidoff..:p

prodromosfan
08-01-11, 20:43
το μικροφωνο φιλε ποπ

EvilHawk
08-01-11, 20:43
Μάλλον ξέχασες ανοικτό το μικρόφωνο ... :whistle:

prodromosfan
08-01-11, 20:44
ειναι ανοιχτο

........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 0 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........

νταξει τωρα

Νικαετός
08-01-11, 20:57
Θα ήσουν τρισεκατομμυριούχος λέμεεεεε

........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 8 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Όχι σήμερα εγώ κύριε...\
Δευτέρα λέμε ;)

Eυχαριστούμε πράκτωρ :oneup:

PopManiac
05-02-11, 17:56
Ξέρω πως τον τελευταίο καιρό έχω απουσιάσει από το μικρόφωνο και ζητώ συγνώμη...

Αλλά σήμερα, I am ready and willing και μάλλον θα έχουμε και το Γιατρό κάπου προς το τέλος!

Για μαζευτείτε, κρύο κάνει καιρός για ράδιο ;)

EvilHawk
05-02-11, 20:58
Και αυτό η "αριστερά" θα το χρεωθεί;

........Auto merged post: EvilHawk πρόσθεσε 7 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αν κατάλαβα συμφωνείς με το παρακάτω:

Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/02/2011

Δεν της έφταναν τα προβλήματα με την οικονομική κρίση που απειλούν τη συνοχή της και το ευρώ, η Ε.Ε. βρέθηκε ξαφνιασμένη μπροστά στην κρίση που έχει ξεσπάσει στην Αίγυπτο. Δεν την είχε προβλέψει, παρ' ότι σοβούσε επί χρόνια. Την απευχόταν, γι' αυτό απόδιωχνε την ιδέα. Δεν μπορεί να τη διαχειριστεί στο πλαίσιο της εξέγερσης και προτιμούσε τη σταθερότητα των ισορροπιών, που έχουν προ πολλού αποσταθεροποιηθεί.

Μετά από ημέρες, μετά την επιτήδεια βραδυπορία του Ομπάμα, οι πέντε ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή οι πρώην αποικιοκρατικές, ψέλλισαν κάτι για την "ανάγκη μεταρρυθμίσεων". Όμως τους ακούει κανείς εκεί κάτω; Ή μήπως μιλούν από υποχρέωση στο κλονιζόμενο καθεστώς Μουμπάρακ;

Κι όμως η Ε.Ε. έχει εκπονήσει πολιτικές για τις γειτονικές χώρες. Όρισε μάλιστα και υπουργό Εξωτερικών, την περιβόητη βαρόνη Άστον. Παρ' όλα αυτά, αιφνιδιάστηκε. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την απουσία της Ε.Ε. από την ενεργό ανάμειξη στη διεθνή σκηνή, ακόμη και στον άμεσο περίγυρό της, ακόμη και στο μαλακό υπογάστριό της, τη Μέση Ανατολή. Απουσία όχι μόνον διπλωματική, αλλά και διεθνούς αναπτυξιακής βοήθειας, καθώς η Ε.Ε. δεν χρηματοδοτεί ικανοποιητικά τα προγράμματα αναπτυξιακής συνεργασίας. Κι εδώ παραμένει δέσμια αντικρουόμενων συμφερόντων ανάμεσα στις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, αλλά και της επικράτησης των δημοσιονομικών νεοφιλελεύθερων δογμάτων, που έχουν παραλύσει οποιαδήποτε κίνηση προς τα εμπρός της Ε.Ε.

Μπορεί να υπάρξει, όμως, Ε.Ε. μόνο για τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις ή ακόμη και μόνο για τον εαυτό της; Μπορεί να υπάρξει ερήμην, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, και μάλιστα από τη γειτονιά της; Η απάντηση στα ερωτήματα είναι προφανής, ιδιαίτερα σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης και διαμόρφωσης του πολυπολικού κόσμου.

Εξίσου λοιπόν με τη χρηματοπιστωτική κρίση, είναι η κρίση στον διεθνή ρόλο της Ε.Ε. που κρατάει αγκυλωμένη τη γηραιά ήπειρο, με αλληλοσυγκρουόμενους τους οικονομικούς εθνικισμούς της, ως δύουσα διεθνή δύναμη. Είναι τόσο μεγάλη η ρευστότητα στον σύγχρονο κόσμο, που είναι δύσκολες οι προβλέψεις.

Μέσα σ' αυτό το εκρηκτικό περιβάλλον του αραβικού κόσμου, φαντάζει αναχρονιστική και εκτός της δυναμικής των περιφερειακών συσχετισμών η επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης για στρατηγική συνεργασία με το Ισραήλ. Ιδιαίτερα μάλιστα καθώς και η Τουρκία έχει αναπροσανατολιστεί και διεκδικεί ρόλο εκπροσώπησης των μουσουλμανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή. Είναι, άραγε, το σύνδρομο της ψωροκώσταινας που αποθαρρύνει την Αθήνα ή, το πιθανότερο, η πρόσδεσή της στον αμερικανικό παράγοντα; Οι εξελίξεις δείχνουν πόσο κοντόφθαλμη είναι η ατλαντική προσέγγιση των διεθνών προβλημάτων.

........Auto merged post: EvilHawk πρόσθεσε 0 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Johnny Cash - The Mercy Seat :respekt:

........Auto merged post: EvilHawk πρόσθεσε 2 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Εδώ δεν πήραν χαμπάρι το "σύμφωνο ανταγωνιστικότητας" των Μέρκελ-Σαρκοζί θα ασχοληθούν με την Αίγυπτο ;)

........Auto merged post: EvilHawk πρόσθεσε 69 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Το μικρόφωνο ... :whistle:

Νικαετός
05-02-11, 20:59
Πάνω που πήγα να γράψω ότι αφήσατε ανοικτό το μικρόφωνο...

Ευχαριστούμε πράκτορεςςςς

TheFunkyKingston
07-02-11, 21:03
Πάμε...

PopManiac
26-02-11, 18:34
Μετά από την εισβολή προχθές στη Μαυρηζωνικότητα το Ανθρακωρυχείο εμπνευσμένο από τις συζητήσεις υψηλού επιπέδου που έλαβαν χώρα (καλά, αν το πιστεύετε αυτό τότε θα πιστέψετε πως θα βγούμε από την κρίση του χρόνου :p) σε λίγο συνεχίζουμε αλλά με τον πράκτορα σόλο... :whistle:

PopManiac
05-03-11, 14:08
EKTAKTH ANAKOINΩΣΗ

Μόλις επικοινώνησε ο Dr. Bruxelles (ο Γιατρός) μαζί μου και με ενημέρωσε πως έχει ένα σημαντικό αποκριάτικο μήνυμα!

Η εκπομπή θα ξεκινήσει ως συνήθως με τους 2 μας στο μικ στις 6μμ ώρα Ελλάδας ;)

hemlock
05-03-11, 19:42
Στην κανατα βρε....:p

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 3 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ρε συ Ποπ καθομαι και διαβαζω αυτο εδω περα το νημα (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=4015613#post4015613) και εχω ξεραθει στα γελια...Εσυ το διαβασες?:rofl::rofl:

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 3 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Και τι αγορασε τελικα? HTC?:twisted:

prodromosfan
05-03-11, 20:53
εδω είμαστε κι εκεί είσαι.
χιονι μονο πανω σε καμια παρνηθα και αυτο τις βραδυνες ωρες.

........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 7 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Γεια σου και σένα γιατρέ μου.

Παίδες καλά να περάσετε σήμερα,
κι αν δεν βγειτε εξω, θα βγουμε εμείς για σας. :D

prodromosfan
12-03-11, 20:15
καταλάβαμε, σε "ιατρικο συνεδριο" ο γιατρος. :whistle:

hemlock
12-03-11, 20:18
Υπαρχει πιθανοτητα δηλαδη να μς κανουν τον κοσμο ομορφοτερο Ποπ?:rofl:

........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 1 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δηλαδη δεν εμπιστευεσαι το γυναικειο μυαλο για να βαλεις στοιχημα?:p

prodromosfan
12-03-11, 20:42
Smells like Teen Spirit
:eguitar \m/

mosaic
12-03-11, 21:02
. . ωραίος ο Πράκτορας ! ! εκ Βρυξελλών.. το επόμενο Σάββατο ξανά..

@ ADSLgr.com All rights reserved.