PDA

Επιστροφή στο Forum : Εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου

flapjsck
17-05-10, 14:07
Καλημέρα, ξέρω ότι αυτό το θέμα είναι πολυσυζητημένο αλλά δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει.

Θέλω ένα πρόγραμμα για να επεξεργαστώ ένα αρχείο ήχου MP3 40 δευτερολέπτων, που να περιέχει βασικές ρυθμίσεις μορφοποίησης όπως αποκοπή μερών, αλλάγη ταχύτητας αναπαραγωγής και αν γίνεται και αλλαγή τρόπου αναπαραγωγής.Δηλαδή να το κάνει σε στυλ rock, pop, classic κ.τ.λ.

Έχω είδη το Audacity & Magix Audio Cleaning Lab 16 Delux.

s3nsit
17-05-10, 16:04
ευχρηστο η οχι εγω χρησιμοποιω για αυτα που λες το nero wave editor
αλλα γενικα δεν πολυασχολουμε με το σπορ οποτε καποιος που εχει εντρυφισει στο θεμα θα σου εχει κατι ποιο cool λυση:cool:

flapjsck
17-05-10, 20:34
Tο έχω χρησιμοποιήσει και το nero wave editor που λες αλλά θα ξαναρίξω μια ματιά. Και κάτι άλλο, ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα επ. βίντεο (με τα παραπάνω χαρακτηρηστικά) αλλά και με δυνατότητα αναπαραγωγής σε πιο αργή ή γρήγορη ταχύτητα?

Άν ξέρετε κάποιο πείτε μου και πως γίνονται οι ρυθμήσεις που θέλω στο βίντεο.

s3nsit
18-05-10, 00:34
virtualdub
avisplitter

και οτι πιο εξελιγμενο υπαρχει...adobe premiere
αντε βρε παιδια προτεινετε και κανα καλο (και free?) για επεξεργασια ηχου...με ενδιαφερει και εμενα.

flapjsck
18-05-10, 18:52
Και μιά ακόμα ερώτηση: με το audacity άλλαξα τη ταχύτητα αναπαραγωγής σε 1,87 περίπου, αλλά όταν κάνω εξαγωγή μου το παίζει με κανονική ταχύτητα. Τι να κάνω?

Και επαναλαμβάνω: υπάρχει κανένα πρόγραμμα επ. βίντεο με ρύθμηση ταχύτητας αναπαραγωγής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Simpleton
18-05-10, 19:10
Και μιά ακόμα ερώτηση: με το audacity άλλαξα τη ταχύτητα αναπαραγωγής σε 1,87 περίπου, αλλά όταν κάνω εξαγωγή μου το παίζει με κανονική ταχύτητα. Τι να κάνω?
Δοκίμασε να επιλέξεις το τμήμα που θέλεις να επεξεργαστείς και μετά να εφαρμόσεις το εφέ «Αλλαγή ταχύτητας» από το μενού.

Και επαναλαμβάνω: υπάρχει κανένα πρόγραμμα επ. βίντεο με ρύθμηση ταχύτητας αναπαραγωγής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
Ίσως σου κάνει το Avidemux με το φίλτρο «Resample FPS». Δεν το έχω δοκιμάσει όμως για να σου πω.

flapjsck
18-05-10, 19:19
Το δοκίμασα αλλά δεν έπιασε.(δεν ξέρω αν το έκανα σωστά) Μπορείς να μου πείς ακριβώς τα βήματα με ταχύτητα 1,87?

Simpleton
18-05-10, 19:51
Επιλέγεις το τμήμα στο οποίο θέλεις να αλλάξεις την ταχύτητα, κάνοντας κλικ και τραβώντας μέχρι να καλύψεις όλη την περιοχή:
72581
Αν θέλεις να επιλέξεις τα πάντα, πηγαίνεις στο μενού Επεξεργασία > Επιλογή > Όλα.

Μετά, πηγαίνεις στο μενού Εφέ > Αλλαγή ταχύτητας...
72582
Στην «Ποσοστιαία αλλαγή» δίνεις 87, αφού επιθυμείς ταχύτητα 187%.

Πατάς ΟΚ και (ανάλογα με τον υπολογιστή) περιμένεις.

flapjsck
18-05-10, 20:24
Μπράβο ρε φίλε με έσωσες!

artprofile
22-02-11, 05:15
καλημερα παιδια.βρισκομαι στο μονταζ της πρωτης μου ταινιας μεγαλου μηκους.αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα στην επεξεργασια του ηχου δηλ της φωνης.σε μερικες σκηνες πισω ακουγεται ενα χου πραγμα πολυ δυσαρεστο.προσπαθω εδω και τρεις μερες να το κοψω αλλα τιποτα εχουν σπασει τα νευρα μου,χρησιμοποιω το wabelabe steinberg το οποιο δε το ξερω σχεδον καθολου.προσπαθησα με το wavepade αλλα μου παραμορφωνει τις φωνες οταν βαζω denoiser.γνωριζει καποιος να μου πει τι να κανω η αν γνωριζει το wabelab ας μου κανει τη χαρη να μου το δειξει βημα προς βημα.παιδια sos καιγομαι

@ ADSLgr.com All rights reserved.