PDA

Επιστροφή στο Forum : Μου κάνει επανεκκίνηση το p.c. μου

chas
19-05-10, 11:24
Καλημέρα, ανοίγω το p.c. μου κάνει boot και μετά μου βγάζει το μήνυμα (usb device over current status detected system will shut down after seconds) και μετά κλείνει.
Ούτε καν στα bios δεν μπορώ να μπω. Κάποια λύσεις.

eagle13
19-05-10, 11:50
Πες μας από τι αποτελείται το σύστημα σου !! :hmm:

cranky
19-05-10, 12:53
Το σύστημά σου είναι καινούριο ;
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=392072).

chas
19-05-10, 13:48
Ναι τα έκανα τα παραπάνω άλλα δεν ανοίγει πάλι.
η μητρικη είναι Asus p5q premium intel

........Auto merged post: chas πρόσθεσε 28 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........

εχω βγάλει τις ram εχω πειράξει όλα τα τζάμπερ... τιποτα. παλι δεν ανοίγει

expert1
19-05-10, 17:24
Eιναι προβλημα του bios,
ελεγξε πια εκδοση εχεις και αλλαξε το με νεοτερο η παλιοτερο.

cranky
19-05-10, 19:53
Καλημέρα, ανοίγω το p.c. μου κάνει boot και μετά μου βγάζει το μήνυμα (usb device over current status detected system will shut down after seconds) και μετά κλείνει.

Έτσι στα ξαφνικά, άρχισε να το κάνει ;

chas
19-05-10, 21:02
Ναι ξαφνικά. Πως κάνω αναβάθμιση το bios?

cranky
19-05-10, 21:31
1.Πάς εδώ (http://www.userdrivers.com/BIOS/Asus-P5Q-Premium-Motherboard-BIOS-Update-2201/download/), και διαλέγεις το bios που θέλεις.
2.Το κατεβάζεις, το αποσυμπιέζεις, και περνάς τα αρχεία σε δισκέτα, ή σε USB φλασάκι διαμορφωμένο σε FAT 32.
3.Διαβάζεις το manual της μητρικής σου για την διαδικασία.

panatas
20-05-10, 09:03
κανε αυτο που λεει ο cranky θα το κανεις βεβαια το download απο αλλο υπολογηστη αφου δεν μπορεις να μπης στο δικο σου αλλα νομιζω πως ειναι προβλημα της μητρικης και το update bios δεν θα σου κανει τιποτα καλη τυχη

expert1
20-05-10, 11:03
[QUOTE=panatas;3498153]κανε αυτο που λεει ο cranky θα το κανεις βεβαια το download απο αλλο υπολογηστη αφου δεν μπορεις να μπης στο δικο σου αλλα νομιζω πως ειναι προβλημα της μητρικης και το update bios δεν θα σου κανει τιποτα καλη τυχη[/QUOTE

Η αναβαθμιση του bios διορθωνει τις περισσοτερες φορες τετοια προβληματα.
Αν το προβλημα του δεν επιλυθει μονο τοτε η μητρικη ειναι πλεον για αντικατασταση.

@ ADSLgr.com All rights reserved.