PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με συνεχείς αποσυνδέσεις



dracula
19-05-10, 14:34
Καλημέρα σας.

Από την πρώτη περίοδο κατασκευής και παράδοσης της νέας μου γραμμής (Ιαν 10) παρατήρησα μεγάλο αριθμό αποσυνδέσεων (Loss of Signal) ακόμα (και κυρίως) σε περιόδους που η γραμμή είναι εντελώς idle (μπορεί μετά από βράδυ να βρω και 85 αποσυνδέσεις). Η ταχύτητα συγχρονισμού ξεκινά από την τιμή των ~8Mbps και καταλήγει -συνήθως- σε κάτι παραπάνω από 4,5MBps.

Τις μέρες αυτές λόγω μικρότερου φόρτου εργασίας επικοινώνησα με το CS για να αναφέρω το πρόβλημα. Επισημαίνω ότι έχω κάνει τα πάντα (;) που θα μπορούσα με μετακίνηση του router σε κάθε μπρίζα του σπιτιού, με τα ίδια πάντα αποτελέσματα. Αφού έκανε κάποιον έλεγχο από απόσταση, μου μεταφέρθηκε ότι καταχωρίστηκε η βλάβη και ότι θα επικοινωνήσει συνεργείο για επιτόπου έλεγχο της μικτονόμησης (νομίζω).

Αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι, πέρα από το ότι δεν έχω κάποια επικοινωνία, το SNR είναι κλειδωμένο στο 16 με συνέπεια να κλειδώνω χαμηλά και (ακόμα) και το browsing να γίνεται ψιλοανυπόφορο με δύο tabs ανοιχτά και ένα torrent να κατηφορίζει στη μυθική ταχύτητα των 300KB/s. Το δε upload speed έχει πέσει πια στο 764 (από 1019 και 823).

Το θέμα είναι το εξής: τι κάνουμε; Αποδεχόμαστε ως μόνιμη λύση το κλείδωμα του προφίλ και πάμε όπως πάμε;

Επισυνάπτω και δύο ss με στατιστικά. Μέχρι να τελειώσω το ποστ είχα δύο αποσυνδέσεις...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωδικός πελάτη: 200912030005

Netone1
19-05-10, 15:19
Kαλησπέρα σας,

Το προφίλ ήταν προσωρινή λύση σταθεροποίησης. Βλέπω για την περίπτωσή σας ότι σας κάλεσε συνεργείο για ραντεβού στις 14, 17 και 18/5 και δεν απαντήσατε για να κλειστεί το ραντεβού.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με το 13860 και δώστε εναλλακτικό / νέο τηλέφωνο επικοινωνίας για να κλειστεί ραντεβού. Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι άλλο, επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα (ΠΜ).

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Netone1

@ ADSLgr.com All rights reserved.