Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με τα νευρα μου
Καλησπερα σε ολους,
καιρο σκεφτομαι να μοιραστω το προβλημα μου αλλα μεχρι ωρα κολλουσα.
Εχω πολλα νευρα με το παραμικρο,ειμαι ετοιμη να εκραγω και με το πιο ασημαντο.
Το χειροτερο ειναι οτι,μετα απο δυο λεπτα αφου καταλαβω ποσο υπερβολικα και αδικα αντεδρασα στο ερεθισμα που μου προκαλεσε το θυμο,μετανιωνω πολυ ασχημα.
Τι μπορω να κανω ρε παιδια?Το κακο παραγινε τον τελευταιο καιρο που πλεον οι πολλοι κοντινοι μου ανθρωποι δεν ειναι απλοι παρατηρητες αλλα πρωταγωνιστες στις εκρηξεις μου.
Όποιος εχει καποια λυση να προτινει ας το κανει... Ευχαριστω.
maccabi990
31-05-10, 00:10
Ίσως να σου φαινόταν χρήσιμο αν διάβαζες το βιβλίο συναισθηματική νοημοσύνη του Goleman. Αναφέρει αρκετά για τα συναισθήματα και πως να τα διαχειριζόμαστε.
Ίσως να σου φαινόταν χρήσιμο αν διάβαζες το βιβλίο συναισθηματική νοημοσύνη του Goleman. Αναφέρει αρκετά για τα συναισθήματα και πως να τα διαχειριζόμαστε.
θα προσπαθησω να το βρω και να το διαβασω αλλα θα μπορεσω να υιοθετησω ενα νεο τροπο σκεψης και θα μπορεσω να ηρεμησω τον εαυτο μου ?
εξωτερίκευσε να συναισθήματα σου, κάνε αθλητισμό ή κάποιο χόμπι που σε ευχαριστεί για να ξεδίνεις, πήγαινε σε κάποιον ειδικό μήπως χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια
Βρες τι σου φταίει στ'αλήθεια.
Σου λειπει sex
+111111111
Μήπως να επισκεφτεις έναν ψυχίατρο;
Όχι και ψυχίατρο...ψυχολόγο ίσως. Τώρα ανάλογα και το μέγεθος των εκρήξεων. Ίσως απλά να περνάς μια αγχώδη φάση. Εγώ π.χ 15-25 είχα εκρήξεις θυμού...τώρα στα 31 είμαι ο πιό ήρεμος άνθρωπος του κόσμου.
Αν όμως πιστεύεις ότι οι εκρήξεις σου ξεφεύγουν απο τα όρια του φυσιολογικού δεν είναι ντροπή να επισκεφθείς έναν ψυχολόγο.
nikolas1988
31-05-10, 13:44
Σου λειπει sex
:respekt:
εξωτερίκευσε να συναισθήματα σου, κάνε αθλητισμό ή κάποιο χόμπι που σε ευχαριστεί για να ξεδίνεις, πήγαινε σε κάποιον ειδικό μήπως χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια
:oneup:
επίσης :
σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά σε stressάρει.
δοκίμασε να συζητάς το προβλημά σου, με δικούς σου ανθρώπους για να το κατανοήσεις. μην το αποφεύγεις.
αύξησε τον ελεύθερο χρόνο σου , και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν (μουσική, αθληιτισμός ή /και το sex που λένε παραπάνω :) )
ζήτα ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς. δεν είναι ντροπή ούτε περίεργο. όλοι τους χρειαζόμαστε. ΟΛΟΙ.
όχι αμέσως ψυχιατρική, όχι χάπια (κατά τη γνώμη μου). νομίζω πως είναι άλλο level.
chill out :cool:
Εγώ το παθαίνω τώρα τελευταία αυτό πυο έχω αγχωθεί με το πανεπηστήμιο. Γεια μου λέει ο άλλος και είμαι έτοιμος να τον βρίσω. Ευτυχώς οι δικοί μου έχουν καταλάβει τη γίνεται, αλλιώς θα με διώχναν απ'το σπίτι. Ουφ...και νόμιζω ότι ήμουν ο μόνος και είχα πρόβλημα τελικά :) Βρήκα παρέα :) :) :)
Σου λειπει sex
+111111111
:respekt:
SEX...SEX...SEXXX!!!
Eλπιζω μονο να μη λειπει κι απο εσας κι αρχισατε τα περιεργα ΠM...
Eλπιζω μονο να μη λειπει κι απο εσας κι αρχισατε τα περιεργα ΠM...
Eμενα παντως - να εισαι σιγουρος δηλαδη , εγγυημενα - παντοτε μου λειπει..... :1eye:
παρε κανα σακο του μποξ και βαρα τον.
προσεχε μη χτυπησεις κανα τοιχο ομως κατα λαθος!
ειμαι κι εγω νευροσπαστος και απεδωσε αυτο.
το σεξ δεν ηταν προβλημα παντως:whistle:
επισης κοψε οτι χαζοπαιγνιδο παιζεις στο pc που σε εκνευριζει,οπως και τη τηλεοραση και τους καφεδες.:hmm:
nikolas1988
31-05-10, 15:37
φτανει που κανεις εσυ σεξ πιο συχνα προσεχε μη παθεις τιποτα :offtopic:
αποδεδειγμενα το σεξ βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις :oneup:
Όχι και ψυχίατρο...ψυχολόγο ίσως. Τώρα ανάλογα και το μέγεθος των εκρήξεων. Ίσως απλά να περνάς μια αγχώδη φάση. Εγώ π.χ 15-25 είχα εκρήξεις θυμού...τώρα στα 31 είμαι ο πιό ήρεμος άνθρωπος του κόσμου.
Αν όμως πιστεύεις ότι οι εκρήξεις σου ξεφεύγουν απο τα όρια του φυσιολογικού δεν είναι ντροπή να επισκεφθείς έναν ψυχολόγο.
Ψυχίατρο όχι ψυχολόγο. Δεν είναι απαραίτητο να του δώσει φάρμακα μπορεί να του προτείνει ψυχοθεραπείες. Αλλά ο ψυχολόγος είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας της φιλοσοφικής. ΔΕΝ είναι γιατρός
Aλιμονο αν για τα νευρα μας πηγαιναμε καθε φορα σε ψυχιατρο, θα περναμε συνεχεια φαρμακα :p
Πριν αρχισεις να επισκεφτεσε ιατρους και ψυχιατρους, προσπαθησε να δεις τι σου φταιει, να αρχισεις ενα αθλημα ή χομπυ και να μετρα αντιστροφα απο το 20 και κατω οταν εχεις νευρα. Αποδεδειγμενα αυτο βοηθαει γιατι πανω στα νευρα μας λεμε πραγματα που δεν εννοουμε.
Και το σεξ βοηθαει αρκει να εχεις και τον καταλληλο συντροφο :p
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΣ...
ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ,ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ,ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΩ...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΩ ΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΛΙΓΟ Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ,ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΩΣ ΕΔΩ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ 2 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SEX,ΔΕ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΩ...
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :oops:
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΚΑΜΙΑ ΓΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΔΩ... :lol:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...
φτανει που κανεις εσυ σεξ πιο συχνα προσεχε μη παθεις τιποτα :offtopic:
Αν αρχισεις να αντιλαμβανεσαι και το χιουμορ, θα εισαι πιο ευτυχης.
Λες να την ελεγα σε 3 αγνωστους μου ετσι στο ξεκαρφωτο;;; Ή χρειαζεσαι οπωσδηποτε smilie για να αντιληφθεις;
:oneup:
(Αυτο το εβαλα για να γινει κατανοητο οτι μιλω φιλικα κι οχι επιθετικα προσωπικα απεναντι σου.)
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΚΑΜΙΑ ΓΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΔΩ...
αγγλια μενεις?:rofl:
μου θυμησες και ενα ανεκδοτο με το τρελλο στη κατεχακη...
nikolas1988
31-05-10, 22:22
μα δεν παρεξηγήθηκα :)
απλα απαντησα :p
αγγλια μενεις?:rofl:
μου θυμησες και ενα ανεκδοτο με το τρελλο στη κατεχακη...
κι εγω ανεκδοτο ημουν στην αρχη και σαν πεζη αλλα και σαν οδηγος,με το ελληνικο ταπεραμεντο και τα νευρα (που ειναι και το θεμα μας) που ενω ειχα συνηθισει να κυκλοφορω και να οδηγω σωστα παντα εβριζα μια κενη θεση ή τον συνοδηγο...
το ανεκδοτο με τον τρελο δεν το ξερω,αν εισαι εκει πες το και σε μας...
προσεχε μονο μη πεσεις σε κανα χειροτερο νευρικο και σε κανει κρεας.
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3517543&postcount=4955
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΩ ΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΛΙΓΟ Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ,ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ
Πλάκα μας κάνεις ? Αν ζούσες εντός Ελλάδος τα πράγματα χαλαρά θα ήταν χειρότερα, για ανθρώπους που έχουν ζήσει στο εξωτερικό η Ελλάδα είναι απαγορευμένη χώρα.... μόνο για διακοπές κάνει πλέον !!!!
Πλάκα μας κάνεις ? Αν ζούσες εντός Ελλάδος τα πράγματα χαλαρά θα ήταν χειρότερα, για ανθρώπους που έχουν ζήσει στο εξωτερικό η Ελλάδα είναι απαγορευμένη χώρα.... μόνο για διακοπές κάνει πλέον !!!!
δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι
Προσπάθησε να βρεις την κύρια αιτία των νεύρων και όχι τις αφορμές. Επίσης, κάνε το καλύτερο που μπορείς για να φτιάξεις τη ζωή σου όπως επιθυμείς, και επειδή μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, είναι σημαντικό στο τέλος να μπορείς να πεις ότι "έκανα αυτά τα βήματα για να φέρω τα πράγματα κοντά σε αυτό που θέλω έστω κι αν απέχω από το επίπεδο που θέλω"
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΣ...
ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ,ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ,ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΩ...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΩ ΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΛΙΓΟ Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ,ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΩΣ ΕΔΩ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ 2 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SEX,ΔΕ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΩ...
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :oops:
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΚΑΜΙΑ ΓΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΔΩ... :lol:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...
Εγω το θέμα το έλυσα με την μέθοδο της γειωσης....πλεον το οτιδηποτε με δυσαρεσκει και μου προκαλουσε νευρα, γειώνετε ακαριαίως
Με λιγα λογια μην ψαχνεις το παραμικρο....γραψτα, χεστα, πως το λενε...
ειναι η δευτερη μερα σημερα που προσπαθω να δινω τοπο στην οργη σε ολα...
τα καταφερνω θαρρω.παντα κατι θα με "τσιτωσει" αλλα χαμογελαω.
Το χειροτερο μου μετα απο μια εκρηξη μου ηταν να ζητησω σηγγνωμη απο καποιον,ποσο μαλλον να του ζητησω να με βοηθησει ή να με συμβουλευσει.Πιστευω οτι δυο μερες τωρα ειμαι ηρεμη γιατι μονη μου πηρα την αποφαση να το κανω (βεβαια με βοηθησατε ολοι εσεις,ναι ακομη κι εσεις που κανατε και την πλακα σας)...
Αν μπορεις να σκεφτεις την στιγμη που πας να εκραγεις οτι μετα θα το μετανιωσεις, θα σου κοψει την φορα. Επισης θυμησου ενα ρητο που λεει "Μην κανεις στους αλλους αυτο που δεν θα ηθελες να κανουν σε σενα". Σκεψου αν εσενα θα σου αρεσε να ξεσπουν οι αλλοι πανω σου.
Επιπλεον, χαλαρα...... ή καλυτερη λυση....:)
alexandra_potter
01-06-10, 20:13
Καλησπερα! Εγω θα σου προτεινα να αρχισεις να κανεις πραγματα που σε χαλαρωνουν κ σε ευχαριστουν. Κανε μια βολτα στον εθνικο κηπο κ αδειασε το κεφαλι σου απο οτι σε απασχολει. Πηγαινε να κανεις μασαζ. Βολτα στην πλακα. Δες εκθεσεις! Πηγαινε στο πλανηταριο! :)
1. Μήπως είσαι έγκυος;
Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης.
2. Τι δουλειά κάνεις;
Μήπως η φύση της δουλειάς σου σε κάνει έτσι;
3. Ότι δουλειά και να κάνεις,
αν σου μένουν μόνο 2 ώρες ελεύθερος χρόνος κάθε μέρα, ούτε ο Τιραμόλα να είσαι δεν τα βγάζεις πέρα από ηρεμία
4. Μήπως σε εκνευρίζει η σχέση σου;
Μπορεί μια υφέρπουσα κατάσταση διαμάχης ή ψευτο'ανακωχής' να προκαλεί τον γενικότερο θυμό
5. Ίσως είναι ορμονικό
πάνε σε γιατρό για τσεκ, κ να δούνε και τον θυροειδή σου
6. Μήπως η ξένη χώρα που ζεις σου το προκαλεί αυτό
οι άνθρωποι εκεί ή ο ρυθμός ζωής/λειτουργίας της
Όλα τα παραπάνω είναι προβλέψεις/εκτιμήσεις βάση προσωπικής ή κοντινών προσώπων, εμπειρίας.
(όχι, δεν είμαι έγκυος) ;)
σιγουρα η εργασια και το περιβαλλον εργασιας παιζει ρολο αλλα αυτο που με χαλαει ειναι οτι γυριζω σπιτι και δεν μπορω να χαλαρωσω.
με το συντροφο μου οντως περναμε μια παραξενη φαση,δηλαδη το πρωι "σ'αγαπω - μ'αγαπας" το μεσημερι τα ιδια και καποια στιγμη της ημερας θα ξεκινησει μια αστεια διαμαχη με θεμα ας πουμε το ποσες φυαλες νερου απεμειναν στο σπιτι οποτε με επιανε το νευρικο μου και δε μιλαω ουτε να μου μιλησει καποιος μπορει.τον τελευταιο καιρο με τα νευρα που εβγαζα δεν υπηρξε καμια διαμαχη για ασημαντο λογο,οχι μονο με το συντροφο αλλα γενικα.
παντως 3 ημερες εμεινα ηρεμη μονο,σημερα παλι μ'επιασε,για βλακεια,νευριασα με μια ηλεκτρικη συσκευη...που θα παει,θα μου περασει...
...εβγαζα δεν υπηρξε καμια διαμαχη για ασημαντο λογο,οχι μονο με το συντροφο αλλα γενικα.
παντως 3 ημερες εμεινα ηρεμη μονο,σημερα παλι μ'επιασε,για βλακεια,νευριασα με μια ηλεκτρικη συσκευη...που θα παει,θα μου περασει...
Μακρια απο ηλεκτρονικοηλεκρικες συσκευες.
Ειναι αποδεδειγμενα πηγες ανχονευρωτικων καταστασεων, ιδιως σε επιρρεπη ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν το στρες που προκαλουν, οταν δεν δουλευουν οπως θα επρεπε η οπως θα θελαμε..
συγκεκριμενα ηταν ενας ψυκτης νερου,ενα θηριο που το κουβαλησα απο την υπεραγορα,το ανεβασα στον δευτερο και αυτον και τις μπουκαλες,ετοιμασα το μηχανημα,ετοιμασα τον φραπε και οταν πηγα για το νερο...τζιφος.
πως να μη με πιασουν τα νευρα μετα?
pfo24 δες και αυτο το αρθρο, ισως σου φανει ενδιαφερον ;)
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=60&artid=304369&dt=03/06/2010
ετοιμασα τον φραπε
Οι καφεδες ειναι σιγουρα οτι χειροτερο αν εχεις νευρα, ειδικα φραπεδες , ποσους πινεις την ημερα? εχεις δικιμασει να τους κοψεις?
http://www.youtube.com/watch?v=4DpNTgPl9E8
Δεν πιστεύω οτι είναι απο τους καφέδες εκτος και αν πίνεις καμμιά δεκαριά την ημέρα.
Αυτο που έχεις το έχει και η κοπέλα μου. Στην αρχή δεν ήξερα τι να κάνω. Μετά με την συζήτηση της εξήγησα πως την ώρα που ξεσπάει είτε πάνω μου είτε στη μητέρα της (δεν ξεσπούσε σε ξενους) το μόνο που μας προκαλεί είναι στεναχώρια. Σιγα σιγά το είδε και αυτή και πλέον μπορώ να πώ οτι δεν έχει πρόβλημα.
Το καλύτερο που έχεις κάνει είναι οτι έχεις συνειδητοποίησει οτι έχεις "πρόβλημα" (που για εμένα δεν έχεις). Αν σκέφτεσαι καθε φορά οτι η οργή που έχεις γίνεται διπλάσια στεναχώρια για τους γύρο σου τότε θα το σταματήσεις.
Τέλος σκέψου οτι και ο συντροφό σου δεν θα το ανέχεται για πάντα με ότι και αν σημαίνει αυτο.
kakos poly
04-06-10, 01:11
με...γυναίκα δοκίμασες..? :)
Συμφωνώ απόλυτα με τον Omega9 από πάνω.Κάθε τι από όλα αυτά μπορεί να σου προκαλέσει νεύρα.
Προσπάθησε να σου μένει περισσότερος ελεύθερος χρόνος.Αξιοποίησέ τον όπως εσύ νομίζεις,όπου νομίζεις ότι πρέπει να δωθεί προτεραιότητα,ακόμα και αν αυτό είναι να περνάς λίγες στιγμές μόνη σου,στο μπαλκόνι,χαλαρώνοντας,πίνοντας ένα κρασάκι,διαβάζοντας ένα βιβλίο,λύνοντας ένα σταυρόλεξο,τέτοια πράγματα.Αφού χαλαρώσεις μια φορά,θα βρείς την σειρά σου.
@ ADSLgr.com All rights reserved.