Επιστροφή στο Forum : απεγκατάσταση ubuntu..install xp ?
καλησπέρα ,θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω πάλι τα windows xp στο netbook (eee pc) καθώς τα έβγαλα και πέρασα τα ubuntu...
ευχαριστω ...
doctor_667
31-05-10, 13:43
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Κάνε καινούρια εγκατάσταση τα win πάνω στο σκληρό/partition που είναι το Ubuntu.
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Κάνε καινούρια εγκατάσταση τα win πάνω στο σκληρό/partition που είναι το Ubuntu.
μάλλον θέλει να ρωτήσει πως θα το κάνει μιας και τα netbook δεν έχουν cd-rom.
μάλλον θέλει να ρωτήσει πως θα το κάνει μιας και τα netbook δεν έχουν cd-rom.
Aκριβώς αυτο θέλω να μάθω:oneup: ...anybody ??
1. Google ;;;; :hmm:
2. Σύμφωνα με τα bold
καλησπέρα ,θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω πάλι τα windows xp στο netbook (eee pc) καθώς τα έβγαλα και πέρασα τα ubuntu...
ευχαριστω ...
είχε πάνω τα windows! Δεν είχε manual;
3. Γιατί δεν βάζεις τα Windows 7 starter;;;
Τα netbook έχουν συνήθως ένα κρυφό partition στο οποίο βρίσκονται τα Windows σε μορφή για εγκατάσταση. Απλά πρέπει να κάνεις boot από εκεί. Μπες στο bios του netbook σου και φαντάζομαι ότι εκεί θα βρεις την αντίστοιχη επιλογή.
1. Google ;;;; :hmm:
2. Σύμφωνα με τα bold
είχε πάνω τα windows! Δεν είχε manual;
3. Γιατί δεν βάζεις τα Windows 7 starter;;;
1.2. δέν βρήκα κάτι,έψαξα πριν κάνω post.
3.μπορεις να μου εξηγήσεις τι διαφορά εχουν;και γιατι τα προτείνεις ;
3.μπορεις να μου εξηγήσεις τι διαφορά εχουν;και γιατι τα προτείνεις ;
Τι να πω ... Στο section Windows θα πάρεις πιο πλήρες απαντήσεις!
Να ρωτήσω και εγώ - τι διαφορά είχαν τα XP με το Ubuntu; Γιατί θέλεις να το βγάλεις;
Εδώ είμαστε linux section, θα δώσεις μάχη μέχρι να μας αποσπάσεις πληροφορίες για εγκατάσταση windows :p
Σοβαρά τώρα, γιατί θέλεις να βάλεις ξανά xp; Κατά τη γνώμη μου μόνο θα χάσεις (θα βγάλεις ένα λειτουργικό του 2010 για να βάλεις ένα του 2001). Και να'λεγα ότι είναι desktop και θέλεις να παίξεις παιχνίδια......
PS: iant, έχουμε το ίδιο avatar :D
Ναι, όντως!!! Βλέπω τα ποστ σου σαν δικά μου (γιατί τα δικά μου είναι ... άσε ... )!! Και λέω - τι έξυπνος είμαι!!! :p
Έμενα, πάντως, δεν με χαλάει !!! ;)
Μπορείς κάλλιστα να κάνεις εγκατάσταση XP από ειδικά διαμορφωμένο USB stick.
Εδώ είμαστε linux section, θα δώσεις μάχη μέχρι να μας αποσπάσεις πληροφορίες για εγκατάσταση windows :p
Σοβαρά τώρα, γιατί θέλεις να βάλεις ξανά xp; Κατά τη γνώμη μου μόνο θα χάσεις (θα βγάλεις ένα λειτουργικό του 2010 για να βάλεις ένα του 2001). Και να'λεγα ότι είναι desktop και θέλεις να παίξεις παιχνίδια......
PS: iant, έχουμε το ίδιο avatar :D
γιατι θέλω να το πουλήσω και το θέλουν με τα xp πάνω :down:
Μπορείς κάλλιστα να κάνεις εγκατάσταση XP από ειδικά διαμορφωμένο USB stick.
πώς ακριβώς γίνετε αυτό ;
Κάποτε τα αρχαία χρόνια που είχα βάλει xp στο netbook μου, είχα χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο:
http://wiki.eeeuser.com/windowsxpusb
(το method 2 από αυτά που έχει).
Απλά χρειάζεσαι ένα pc με windows, το iso των xp κι ένα φλασάκι (αν και απ'ότι θυμάμαι δεν δούλευε σε windows 7).
Στο msfn.org έχουν ολόκληρο board αφιερωμένο στην εγκατάσταση διάφορων τύπων windoze από USB (CD-ROM η stick).
Μήπως έσβησες το κρυφό partition των windows όταν έβαλες ubuntu;
Μήπως έσβησες το κρυφό partition των windows όταν έβαλες ubuntu;
Από πότε τα XP φτιάχνουν κρυφό partition;
Άντε να είχε ένα κρυφό partition με recovery files από το εργοστάσιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα του έδιναν retail XP.
Από πότε τα XP φτιάχνουν κρυφό partition;
Άντε να είχε ένα κρυφό partition με recovery files από το εργοστάσιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα του έδιναν retail XP.
Τα ΧΡ δεν φτιάχνουν κρυφό partition. Μερικές εταιρείες φτιάχνουν (πχ αυτές που πουλάνε netbooks χωρίς οπτικά μέσα) για να μπρούν να εγκαταστήσουν τα ΧΡ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.