Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
Μπράβο στην Ιταλία για την εμφάνισή της μέχρι τώρα. :oneup:
Έχει καταφέρει να κόψει βαθμούς από paraguay & new zealand
wi fi thief
20-06-10, 21:01
ελπιζω να μην κλειστει η βραζιλια για να δουμε ωραιο ματσακι :p
ακταρα γερα, παρτους τα μυαλα :p
Μάγισσα στην Αφρική έκανε τα μαγικά της και τι έβγαλε για την Ελλάδα;
Nίκη της Ελλάδας βλέπει... αφρικανική Πυθία. :p:p
Θα το πονταρω να γινω πλουσιος.:p
wi fi thief
20-06-10, 21:03
:p:p
Θα το πονταρω να γινω πλουσιος.:p
ειπαμε: μονο σε πητ παπαδακο πιστευουμε και πονταρουμε :p
Πάμε γερά ρε ελέφαντες. :p
Ελπίζω σε ματσάρα.:bless:
Και αναμένω να δω τι εικόνα θα έχει η μεσαία γραμμή της Βραζιλίας.:hmm:
wi fi thief
20-06-10, 21:29
ωωωχ, θεοφιλοπουλος speaking :twisted:
απο το κακο, στο χειροτερο... :rofl:
αφου δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε, ας τον απολαυσουμε :p
Ζαλίστηκε ο τέρμας, για κάτι τέτοια βλέπεις μπάλα :respekt:
:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy: :worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy: :worthy::worthy::worthy::worthy:
Γκολαρα:p
Το χέρι το αγνοούμε :p
του θεού είναι :p
χ....ε μας ρε Θεοφιλόπουλε βούλωσε το πια με το χέρι και το χέρι :down:
Ατσα γελάκια ο κόρακας:rofl::rofl::rofl:
2 χέρια :p
ναι αλλά αυτό το γκολ δεν το ακυρώνεις με την καμιά :p
Μεγάλη πιθανότητα πάντως να μην συνεχίσει καμία αφρικανική ....
Καλώς τα παιδιά 3-0:respekt:
Rebel Scum
20-06-10, 23:07
Πρέπει να το πάρει η Βραζιλία για να αποκατασταθεί η τάξη...δεν γίνεται να έχουν 5 και οι ρουφιάνο 4....είναι προσβολή. Πρέπει να έχουν τουλάχιστο τα διπλάσια από τον δεύτερο.
BAN ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ
:rolleyes:
Οι πράσινοι θα έπρεπε να είναι ήδη με εννιά παίκτες.
Απαράδεκτοι. Οι ξυλοκόποι μπροστά τους φαίνονται πρόσκοποι...
Ωραίο γκολ πάντως ο Ντρογμπά.
Πολύ κλοτσίδι:down:
........Auto merged post: Raven84 πρόσθεσε 3 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το γ....ε το παιχνίδι ο κόρακας.
ΓΤΠ ο διαιτητής.
Να τον στείλουν αμέσως σπίτι του. Ξεφτιλίστηκε.
Rebel Scum
20-06-10, 23:17
Ας την έριχνε κανονικά τουλάχιστο την αγκωνιά για να την ευχαριστηθεί.
Ελεϊνός ο κόρακας....σαν την ομάδα της χώρας του.
Οτι να ναι η κοκκινη. Ουστ ρε.
Θεατρινοι! Ο Καραγκουνης σας διδαξε;
Ωραια η κεφαλια του Drogba παντως...
Πραγματικά άθλιος ο διαιτητής που άφησε γκολ μετά από τέτοιες χερούκλες να μετρήσει. :down: :down:
Πραγματικά άθλιος ο διαιτητής που άφησε γκολ μετά από τέτοιες χερούκλες να μετρήσει. :down: :down:
Aυτό μόνο είδες; :hmm:
http://www.youtube.com/watch?v=mgk4SMqE-DY:rofl:
Γκολ, κάρτες, αποβολή ότι να ΄ναι....
Θα φύγει μαζί με την εθνική του ο κόρακας:p
Aυτό μόνο είδες; :hmm:
Τι άλλο δηλαδή να δω?
Να κάνω συμψηφισμούς , όπως έκανε αυτός στο τέλος και τα έκανε μαντάρα?
megahead13
20-06-10, 23:40
Σκατά ματς! Παρ' ότι υποστηρικτής της Βραζιλίας (παραδοσιακά) δε μου άρεσε (παρ' όλα τα σούπερ γκολ που έβαλαν). Τα 'κανε σαλάτα κι ο διαιτητής με τη χερούκλα στο δεύτερο γκολ και μετά που του ξέφυγε ο αγώνας και σπάστηκα. Οι Αφρικάνοι φέτος ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝ, πλην Γκάνας που ίσως έχουν δείξει κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Περίμενα περισσότερα από την ομάδα του Ντιντιέ. Κρίμα...
Τι άλλο δηλαδή να δω?
Να κάνω συμψηφισμούς , όπως έκανε αυτός στο τέλος και τα έκανε μαντάρα?
Α λοιπόν, είδες και τους "συμψηφισμούς" που έκανε...
Κατά τη γνώμη μου ήταν παραπάνω από άθλιος. Μέχρι που με έκανε να συμπαθήσω τη Βραζιλία.
Προφανώς κι εσύ δεν την πολυπάς.
wi fi thief
20-06-10, 23:43
η βραζιλια ειναι (ως συνηθως) υπερεκτιμημενη και χαιδεμενη, δεν μπορει να αλλαξει δυο πασες, ειναι κακη ομαδα, δυσκολα θα φτασει στους 8
πιστευω οτι αν παιξει οπως σημερα θα χασει απο την πορτογαλια και δεν θα βγει καν πρωτη στον ομιλο.
πολυ καλη η ακτη στο πρωτο ημιχρονο εδειξε διαθεση να παιξει μπαλα αλλα η σκοπιμοτητα και η κολοφαρδια δεν την αφησαν.
ηρθε μετα ο κορακας και την τελειωσε (ωραιο «γκολ» nnn? :hmm: με δυο χερια; ενα στην αρχη και ενα στο τελος; )
κακως δεν αποβληθηκε αφρικανος, εκαναν δυο τρια μαρκαρισματα για κοκκινη
χαρηκα πολυ σημερα με το χαλι των ομαδων που αντιπαθω περισσοτερο, ιταλια και βραζιλια ειναι για τα μπαζα :twisted:
Α λοιπόν, είδες και τους "συμψηφισμούς" που έκανε...
Κατά τη γνώμη μου ήταν παραπάνω από άθλιος. Μέχρι που με έκανε να συμπαθήσω τη Βραζιλία.
Προφανώς κι εσύ δεν την πολυπάς.
Μόνο που το γκολ ήταν στο 50' και οι συμψηφισμοί στο τέλος. ;)
Μόνο που το γκολ ήταν στο 50' και οι συμψηφισμοί στο τέλος. ;)
Και;
Εννοείς ότι έπαιξαν διαφορετικό ρόλο στο αποτέλεσμα;
Αν ναι, σε αυτό συμφωνούμε.
Αλλά ο ισχυρισμός σου ήταν ότι ο διαιτητής ήταν άθλιος επειδή δεν είδε το χέρι.
Κατά τη γνώμη μου ήταν οι άθλιοι "συμψηφισμοί" (χα) που επέτρεψε στο τέλος που τον χαρακτηρίζουν.
Περίμενα περισσότερα από την ομάδα του Ντιντιέ. Κρίμα...
Με Σβεν στον πάγκο κακώς περιμέναμε:p
Και;
Εννοείς ότι έπαιξαν διαφορετικό ρόλο στο αποτέλεσμα;
Αν ναι, σε αυτό συμφωνούμε.
Αλλά ο ισχυρισμός σου ήταν ότι ο διαιτητής ήταν άθλιος επειδή δεν είδε το χέρι.
Κατά τη γνώμη μου ήταν οι άθλιοι "συμψηφισμοί" (χα) που επέτρεψε στο τέλος που τον χαρακτηρίζουν.
Ο διαιτητής ήταν άθλιος και η μεγαλύτερη αθλιότητα του ήταν το γκολ που μέτρησε και δεν έπρεπε να μετρήσει.
Όλα τα άλλα έρχονται μετά.
Και φυσικά και καθόρισε το αποτέλεσμα , όπως και καθόρισε και μελλοντικά αποτελέσματα με τις κόκκινες που δεν έδειξε.
Αλλά το μεγαλύτερο του έγκλημα από όλα όσα έκανε σήμερα ήταν το γκολ που μέτρησε.
BTW γιατί εγώ βλέπω απευθείας κόκκινη στον Κακά (και όχι δεύτερη κίτρινη) και στην ΝΕΤ δεν βλέπουν τίποτα και μας λένε και πόσο θεοσεβούμενος είναι ο Κακάς?
wi fi thief
20-06-10, 23:56
διορθωνω: αφου στο ματς με την πορτογαλια δεν θα παιξει ο δευτερος πιο υπερεκτιμημενος παικτης της δεκαετιας (μετα το ρομπινιο που ελπιζω, σαν αντιβραζιλιανος που ειμαι, να παιξει :twisted:) ο κακας λογω κοκκινης, ισως να βλεπεται η βραζιλια και να μη χασει και να βγει πρωτη :twisted:
ειναι ευλογια τα μετρια ματς να εχουν 3-4 τεμαχια. Η ακτη δεν εμφανιστηκε ποτε στο ματς, και εχασε με τα χερια κατω. Ο Φαμπιανο επαιξε handball, οι περισσοτεροι της ακτης kick boxing και καποιοι που και που επαιζαν ποδοσφαιρο. H αμυντικη λειτουργια της Βραζιλιας στο γκολ του Ντρογκμπα για megalols.
Ο Κακα με τις εμφανισεις του φετος δεν πρεπει να ειναι και μεγαλη απωλεια. Βεβαια την ασιστ στον Φαμπιανο την εβγαλε, και μπηκε το wannabe Donovan μπαλακι.
ΥΓ. Ο Γεωργιου σαν πολυ δεν εχει σοβαρεψει στην εκπομπη στο τηλεαστυ? Δηλαδη γελιο πλεον μονο απο ΕΡΤ?
Ελεεινος ο διατητης.
Μπορει να ηταν μουφα το γκολ του Φαμπιανο, αλλα αδικησε περισσοτερο τη Βραζιλια σημερα.
Η ακτη δε θα εβαζε γολ ουτε 300' να παιζανε, αυτο που μπηκε ηταν με υπογραφη Drogba και στο 3-0.
Δεν επιτρεπεται ομως να αφηνεις τετοια δολοφονικα μαρκαρισματα των Αφρικανων σε τελειωμενο παιχνιδι, τραυματιστηκε ο Ελανο και σε 3-4 ακομα περιπτωσεις παραλιγο να εχουμε σοβαρο τραυματισμο.
Του Κακα η φαση ειναι 'δυσκολη', δεν εχει κανενα λογο ο Ελαφαντοστος να τρεξει καταπανω του ενω δεν εχει καν τη μπαλα, for all i know ο Κακα μπορει να εβαλε το χερι για να προστατευτει.
........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 0 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........
H αμυντικη λειτουργια της Βραζιλιας στο γκολ του Ντρογκμπα για megalols.
Mην ξεχνας ομως οτι το σκορ ηταν στο 3-0.
Προσωπικά θα ήθελα να τιμωρηθεί και ο Λουίς Φαμπιάνο , γιατί ενώ έχει κάνει 2 χέρια , όταν τον ρωτάει ο διαιτητής κάνει την πάπια.
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των γυναικών είναι του χρόνου Λουίς. Έχει καλή ομάδα η Βραζιλία , θα παλέψεις για μια θέση στην εντεκάδα με την Μάρτα (http://en.wikipedia.org/wiki/Marta_Vieira_da_Silva).
Rebel Scum
21-06-10, 01:11
Προσωπικά θα ήθελα να τιμωρηθεί και ο Λουίς Φαμπιάνο , γιατί ενώ έχει κάνει 2 χέρια , όταν τον ρωτάει ο διαιτητής κάνει την πάπια.
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των γυναικών είναι του χρόνου Λουίς. Έχει καλή ομάδα η Βραζιλία , θα παλέψεις για μια θέση στην εντεκάδα με την Μάρτα (http://en.wikipedia.org/wiki/Marta_Vieira_da_Silva).
Τι να του πει δηλαδή; Την είδα όμορφη και είπα να την χαϊδέψω; Δώσε ό,τι χρώμα κάρτα προαιρείσαι;
Τι να του πει δηλαδή; Την είδα όμορφη και είπα να την χαϊδέψω; Δώσε ό,τι χρώμα κάρτα προαιρείσαι;
Δεν θέλω να του πει κάτι.
Θέλω όποιοι κάνουν κάτι παρόμοιο να τιμωρούνται.
Όχι να τιμωρούνται επειδή έκαναν χέρι , αλλά για κάτι τέτοια σκηνικά σαν του Λουίς Φαμπιάνο που κάνουν τους μ@λ@κες.
Υπάρχει και κόσμος που βλέπει.
Rebel Scum
21-06-10, 01:16
Δεν θέλω να του πει κάτι.
Θέλω όποιοι κάνουν κάτι παρόμοιο να τιμωρούνται.
Όχι να τιμωρούνται επειδή έκαναν χέρι , αλλά για κάτι τέτοια σκηνικά σαν του Λουίς Φαμπιάνο που κάνουν τους μ@λ@κες.
Υπάρχει και κόσμος που βλέπει.
Αν δεν το είδε και περίμενε να του το πει ο παίκτης δεν περιμένω κάτι τέτοιο.
Αν το είδε και το έκανε γαργάρα λόγω ονόματος της Βραζιλίας μαζί σου.
Ο διαιτητής ήταν άθλιος και η μεγαλύτερη αθλιότητα του ήταν το γκολ που μέτρησε και δεν έπρεπε να μετρήσει.
Όλα τα άλλα έρχονται μετά.
Και φυσικά και καθόρισε το αποτέλεσμα , όπως και καθόρισε και μελλοντικά αποτελέσματα με τις κόκκινες που δεν έδειξε.
Αλλά το μεγαλύτερο του έγκλημα από όλα όσα έκανε σήμερα ήταν το γκολ που μέτρησε.
BTW γιατί εγώ βλέπω απευθείας κόκκινη στον Κακά (και όχι δεύτερη κίτρινη) και στην ΝΕΤ δεν βλέπουν τίποτα και μας λένε και πόσο θεοσεβούμενος είναι ο Κακάς?
Εγω παλι λεω οτι μεγαλυτερη αθλιοτητα ειναι οι 2 απευθειας κοκκινες που δεν δοθηκαν στην Ακτη Ελεφαντοστου.
Εγω παλι λεω οτι μεγαλυτερη αθλιοτητα ειναι οι 2 απευθειας κοκκινες που δεν δοθηκαν στην Ακτη Ελεφαντοστου.
Ας ακύρωνε το γκολ στο 50 και μετά ας έβγαζε όχι 2 αλλά 100 κόκκινες.
Αλλά πάντα ξεκινάμε οτι μέτρησε η πιο μαϊμουδιά γκολ που θα μπορούσε να μετρήσει.
Rebel Scum
21-06-10, 04:17
Πάντως ότι και να δώσει ο διαιτητής η Γερμανία δεν κερδίζει την Βραζιλία ;)
http://www.demotyvacija.lt/planas-1243178.html
:p
Πάντως ότι και να δώσει ο διαιτητής η Γερμανία δεν κερδίζει την Βραζιλία ;)
Λογικό.
Όσο μετράνε τέτοια γκολ όπως αυτό χτες της Βραζιλίας και όσο η Γερμάνια παίρνει τέτοιες κόκκινες σαν αυτήν με την Σερβία , 100 χρόνια να παίζουν δεν κερδίζει ποτέ η Γερμανία , ακόμα και αν η καλύτερη μπάλα που έχουμε δει ως τώρα στο μουντιάλ , είναι ο αγώνας Γερμανία - Αυστραλία. ;)
Αυτό λέει κι όλος ο κόσμος (εκτός από τον subzer0).
Ότι το να αφήσεις ένα χέρι, επειδή πράγματι δεν το είδες ή κι επειδή δεν ήθελες να το δεις είναι λάθος. Μεγάλο ή πολύ μεγάλο.
Το να αφήνεις να γίνονται τέτοιες "προβολές" με τις τάπες των παπουτσιών στα πόδια ανθρώπων, και μάλιστα επανειλημμένα, είναι εγκληματικό.
Το μπερδεύουμε και το κουράζουμε παίδες.
Εσείς μιλάτε για ποδοσφαιρική αθλιότητα , που σαφώς και είναι οι άσχημες προβολές των παιχτών της Ακτής που δεν δόθηκαν κόκκινες κι εγώ μιλάω για διαιτητική αθλιότητα που είναι πως μέτρησε ένα γκολ σαν και αυτό.
Για την ακρίβεια , είναι η μεγαλύτερη διαιτητική αθλιότητα του μουντιάλ μαζί με το ακυρωθέν γκολ της Αμερικής με την Σλοβενία.
Και για να το επαναλάβω μιλάμε για ένα γκολ στο 50. Όλα τα υπόλοιπα ήταν μετά από αυτό.
wi fi thief
21-06-10, 09:44
Το να αφήνεις να γίνονται τέτοιες "προβολές" με τις τάπες των παπουτσιών στα πόδια ανθρώπων, και μάλιστα επανειλημμένα, είναι εγκληματικό.
διαφωνω οτι η ακτη ειναι βρωμικη ομαδα και οτι οι παικτες της κλωτσανε (επιτηδες) αντιπαλους για να κερδισουν.
εγιναν δυο μαρκαρισματα (ουτε σηκωμα του ποδιου, ουτε κλωτσια απο πισω, ουτε εσκεμμενο «επαγγελματικο» φαουλ) και μαλιστα στο μαρκαρισμα που τραυματιστηκε ο ελανο, δεν φανηκε ζωντανα καν οτι ειναι φαουλ (δεν δοθηκε φαουλ)
εβαλε το ποδι να μαρκαρει και βρηκε ο ελανο πανω.
καταλαβαινω οτι στο super slow motion φαινεται ανατριχιαστικο αλλα μην φτασουμε στην αλλη ακρη και λεμε οτι οι παικτες της ακτης ριχνανε επιτηδες κλωτσιες (μετα το 3-0)
οι βραζιλιανοι απο το πρωτο ημιχρονο μολις τους ακουμπουσες κανανε σαν να τους χτυπησε κεραυνος, θυμαμαι χαρακτηριστικα σε μια φαση τον λουσιο να χανει τη μπαλα στο κεντρο χωρις καν να του γινει φαουλ και να χτυπιεται σαν να του σπασανε το ποδι...
υπαρχουνε διαιτητικα λαθη που ειναι οντως λαθη (με το σκεπτικο οτι δεν τα ειδε) και καποια που ενω τα εχει δει ο κορακας, τα κρινει οπως αυτος νομιζει
με το παραπανω σκεπτικο, τα μεγαλυτερα λαθη χτες του διαιτητη (μιας και προκειται για συνειδητες αποφασεις και δεν μπορει να ισχυριστει οτι δεν ειδε ή οτι ξεγελαστηκε) ητανε το οτι κρατησε ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ καθυστερηση (η φαση του τραυματισμου του ελανο μονη της, ητανε κανενα 5λεπτο καθηστερηση) και τα γελακια με τον ελανο* φαμπιανο μετα το δευτερο γκολ:
εγω προσωπικα, αν ετρωγα τετοιο γκολ και μετα εβλεπα τον διατητη να χαριεντιζεται με τον σκορερ (μονο αυτογραφο δεν του ζητησε) θα τον πλακωνα στο ξυλο.
Παλι καλα που οι παικτες της ακτης ειναι ψυχραιμοι, αν ητανε ο καρα ή ο κυργιακος με τη δικη μας εθνικη και εβλεπαν τετοιες αγκαλιτσες του ψευτοσκορερ με το διαιτητη μετα απο τετοιο γκολ (στη μεση του παιχνιδιου) θα του εριχναν φαπες και θα τους διναμε ολοι δικιο...
εν τω μεταξυ, ο τυπος (που παντα κανει το χατηρι της μαζας: θελει brazil η μαζα; την brazil γλυφουμε) περιμενε τα δυο λεπτα (ΜΕΤΑ ΤΟ 3-0) που οι «καριοκας» θυμισαν καριοκας και μιλανε για τακουνακια, για φαντασια, για τον παικταρα κακα, για μαγικα κλπ.
εγω που ειδα μια ομαδα που μεχρι το 60 δεν εκανε 1 (ολογραφως: ΜΙΑ) επιθεση της προκοπης και με δυο σουτ κερδιζε τρια μηδεν, ειδα αλλο ματς;
εχουνε χασει πια το νοημα οι λεξεις και εμεις οι παλιοτεροι, θυμομαστε οντως τι ειναι μαγικο και γιατι η βραζιλια απεκτησε (δικαια) τη φημη της θεαματικης και επιθετικης ομαδας...
τωρα ομως προσπαθουνε να μας πεισουνε οτι μια ομαδα που παιζει ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ πιο ασχημα απο την αγγλια τη γαλλια (που δεν περιμενουνε τον αντιπαλο αλλα θελουνε να κανουνε αυτες παιχνιδι, ασχετως αν το καταφερνουνε ή οχι) και την ελλαδα (που οντως ταμπουρωνεται αλλα το κανει καλυτερα), ειναι «μαγικη» επειδη εβαλε τρια (δυο ποδοσφαρικα και ενα χαντμπολιστικο) γκολ στις δυο φασεις που της επετρεψε η ακτη να μην ειναι 11 παικτες πισω απο τη μπαλα αλλα περασει το κεντρο, να αλλαξει δυο πασες (στο πρωτο γκολ δεν αλλαξανε καν δυο πασες) ;)
* ευχαριστω για τη διορθωση φιλε :oneup:
να υποθεσω οτι με το υπολοιπο σχολιο συμφωνεις; :p
daywalker06
21-06-10, 09:52
Οι παίκτες της ακτής διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ? γιατί δεν θυμάμαι κάτι. Το χέρι τα χέρια του φαμπιανο τα ειδα στο replay
@ ADSLgr.com All rights reserved.