PDA

Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

WAntilles
22-06-10, 23:25
Στο συλλογικό επίπεδο πρέπει να γίνει η ΜΕΓΑΛΗ αλλαγή, τόσο σε επίπεδο ομάδων και οπαδών.:oneup:

Μία σοβαρή ομάδα υπήρχε πάντα σε συτή τη χώρα, και ήδη πριν από κάποιες βδομάδες την (ξανα)διάλυσαν κι αυτή.

esquellot
22-06-10, 23:25
Μπράβο στην Argentina για τη νίκη. Ηταν πολύ καλυτερη και κέρδισε δίκαια.

Ωραίοι οι έλληνες παιχτες που χαιρέτησαν από κοντά το χρυσό παιδί.:oneup:

Unreal
22-06-10, 23:26
Χαλαρά και σε ρελαντί 2-0 η Αργεντινή :(. Κρίμα πάντως για τη Νιγηρία που έχασε τόσες ευκαιρίες.

Ουρουγουάη - Κορέα, χαλαρά προκρίνεται η Ουρουγουάη
Αργεντινή-Μεξικό, χαλαρά ή όχι προκρίνεται η Αργεντινή

Άντε Ελλαδάρα δε πειράζει, τόσο ξέρουμε τόσο παίζουμε. Τουλάχιστον κάναμε μια νίκη σε αυτό το μουντιάλ έστω και 11 με 10 :lol:

Burning Skies
22-06-10, 23:26
@Burning άμπαλοι ΕΙΜΑΣΤΕ (ή σχεδόν) και πέρα από αυτό είμαστε και απελπιστικά αργοί...συνδυασμός που σκοτώνει.

Ξανά μπράβο στα παιδιά.

Διαφωνω. Αμπαλοι ΔΕΝ ειμαστε. Εχουμε ομως νοοτροπια και στησιμο αμπαλων. Και τα εγκληματα ηταν ΚΑΙ στην επιλογη του ροστερ (εξ ου και το "αργο"). Καγκουρανηδες δεν εχουν θεση στην Εθνικη και στο συγχρονο ποδοσφαιρο.

George978
22-06-10, 23:28
παντως η αργεντινη δε το παιρνει , η αμυνα της δεν ειναι τσι προκοπης.

Rebel Scum
22-06-10, 23:30
Διαφωνω. Αμπαλοι ΔΕΝ ειμαστε. Εχουμε ομως νοοτροπια και στησιμο αμπαλων. Και τα εγκληματα ηταν ΚΑΙ στην επιλογη του ροστερ (εξ ου και το "αργο"). Καγκουρανηδες δεν εχουν θεση στην Εθνικη και στο συγχρονο ποδοσφαιρο.

Κάτσε ρε burning δηλαδή ποιος ξέρει μπάλα; Δυο είναι ο Καγκουράνης που λες...άντε και ο Σαμαράς και ο Νίνης, άντε και ο Τόρο....Από αυτούς ο μόνος που είναι κάπως ολοκληρωμένος είναι ο Τορο...ο Σαμαράς είναι αργός, ο Νίνης τον φυσάς και πέφτει...ο Καγκουράνης είναι 64-65 ετών.

Ποιος;

Takis_Kal
22-06-10, 23:31
Μας στοιχισε και του Κατσουρανη.Πατσατσογλου Νινης χαλια

wi fi thief
22-06-10, 23:31
Στο συλλογικό επίπεδο πρέπει να γίνει η ΜΕΓΑΛΗ αλλαγή, τόσο σε επίπεδο ομάδων και οπαδών

καλα, αμα περιμενουμε απο τις ομαδες και τους οπαδους, αστο... δεν προκειται να γινει ποτε.

εγω θελω να ερθει ενας νεος προπονητης και να παρει παικτες ακομα και απο τη β' εθνικη, αρκει να θελουνε και να τους αρεσει να παιζουνε επιθετικα.

δεν με πειραζουνε οι ηττες που τυχον θα ερθουνε, ολοι αυτες φοβουνται γι' αυτο κανεις δεν κανει την αρχη.
εστω οτι στις ομαδες οι ηττες κοστιζουνε εκατομυρια και κανενας δεν τις δεχεται.
στην εθνικη οι ηττες κοστιζουνε μονο στην δηθεν περηφανεια ορισμενων...
θα τους περασει...:p

Mouse Potato
22-06-10, 23:32
Κάτσε ρε burning δηλαδή ποιος ξέρει μπάλα; Δυο είναι ο Καγκουράνης που λες...άντε και ο Σαμαράς και ο Νίνης, άντε και ο Τόρο....Από αυτούς ο μόνος που είναι κάπως ολοκληρωμένος είναι ο Τορο...ο Σαμαράς είναι αργός, ο Νίνης τον φυσάς και πέφτει...ο Καγκουράνης είναι 64-65 ετών.

Ποιος;

Ο Σαμαράς είναι κρεατάκι όρθιο. Μην κοιτάς που έκανε 2-3 φάσεις τώρα. Εγώ ξέρω ότι σήμερα παίξαμε όσο καλύτερα θα μπορούσαμε να παίξουμε και φύγαμε με ψηλά το κεφάλι.

Η ομάδα που με εξόργισε σήμερα ήταν η Νιγηρία που παρ' ότι έχει καλό υλικό έχασε τις άπειρες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να της χαρίσουν την πρόκριση. Εκτός αυτού μας συνέφερε κι εμάς.

Burning Skies
22-06-10, 23:34

Ποιος;

Κατσε ρε φιλε. Δηλαδη τα μπακ σου ποση μπαλα θες να ξερουν; Δεν σου φτανει; Στους μεσους και στην επιθεση σου ειπα οτι εχουν γινει εγκληματα στην επιλογη του ροστερ.

Και στην τελικη ακομη και με αυτους μπορουσες να παιξεις πολυ πιο αξιοπρεπες ποδοσφαιρο. Δεν επιλεγεις να το κανεις ομως αλλα καταληγεις στο 6-3-1.

DaveMurray
22-06-10, 23:36
κρασί da pipa :p :p

Rebel Scum
22-06-10, 23:36
Κατσε ρε φιλε. Δηλαδη τα μπακ σου ποση μπαλα θες να ξερουν; Δεν σου φτανει; Στους μεσους και στην επιθεση σου ειπα οτι εχουν γινει εγκληματα στην επιλογη του ροστερ.

Και στην τελικη ακομη και με αυτους μπορουσες να παιξεις πολυ πιο αξιοπρεπες ποδοσφαιρο. Δεν επιλεγεις να το κανεις ομως αλλα καταληγεις στο 6-3-1.

Άσε τα μπακ και πες μου από τη μέση και μπροστά, εκεί παίζεται η μπάλα...ποιους θα μπορούσε να καλέσει που θα έπαιζαν κάτι αξιόλογο;

Συζήτηση κάνουμε όχι κόντρα

Mouse Potato
22-06-10, 23:38
Άσε τα μπακ και πες μου από τη μέση και μπροστά, εκεί παίζεται η μπάλα...ποιους θα μπορούσε να καλέσει που θα έπαιζαν κάτι αξιόλογο;

Συζήτηση κάνουμε όχι κόντρα

Σαλπι (ή Νίνης) απ' την αρχή

megahead13
Συγχαρητήρια στην Ν. Κορέα για την πρόκρισή τους. Το άξιζαν! Συγχαρητήρια και στην Εθνική μας. Ας ελπίσουμε πως θα είμαστε ξανά εκεί μετά από 4 χρόνια. Όττο ευχαριστούμε!

παντως η αργεντινη δε το παιρνει , η αμυνα της δεν ειναι τσι προκοπης.
Δεν ξέρω αν θα το πάρει, για την άμυνά τους όμως συμφωνώ. Φάνηκε και στο παιχνίδι με την Ν.Κορέα (και ας έβαλαν τα 4) και με εμάς σήμερα που τις ελάχιστες φορές που βγήκαμε μπροστά φαινόταν ότι οι αμυντικοί της Αργεντινής δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ardi21
εγω θελω να ερθει ενας νεος προπονητης και να παρει παικτες ακομα και απο τη β' εθνικη, αρκει να θελουνε και να τους αρεσει να παιζουνε επιθετικα.

δεν με πειραζουνε οι ηττες που τυχον θα ερθουνε, ολοι αυτες φοβουνται γι' αυτο κανεις δεν κανει την αρχη.
εστω οτι στις ομαδες οι ηττες κοστιζουνε εκατομυρια και κανενας δεν τις δεχεται.
στην εθνικη οι ηττες κοστιζουνε μονο στην δηθεν περηφανεια ορισμενων...
θα τους περασει...:p

Sorry ρε συ wi fi τι λες?

Και μενα μου αρεσει να παιζω επιθετικα, ειδικα στο pro, να παω και 'γω Εθνικη? Πρεπει να ΜΠΟΡΕΙΣ να το υποστηριξεις αυτο το παιχνιδι. Και Ελληνες παικτες που να μπορουν σταθερα σε ολους σχεδον τους αγωνες δεν υπαρχουν.

Αν μας κατσει το ματσακι οπως με Νιγηρια που επαιζε με 10 και ηταν μια μετροτατη ομαδα, οκ

Επισης οι Εθνικες δεν ειναι αντε παμε ολοι μαζι παιδια να κανουμε οτι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι μπορουμε και να τρωμε 5αρες σε καθε ματς. Δεν ειναι παιδικη χαρα και ουτε ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Παιδικη χαρα ειμασταν προ Οττο και ειδαμε τ'αποτελεσματα ;)

Rebel Scum
22-06-10, 23:39
Ο Σαμαράς είναι κρεατάκι όρθιο. Μην κοιτάς που έκανε 2-3 φάσεις τώρα. Εγώ ξέρω ότι σήμερα παίξαμε όσο καλύτερα θα μπορούσαμε να παίξουμε και φύγαμε με ψηλά το κεφάλι.

Η ομάδα που με εξόργισε σήμερα ήταν η Νιγηρία που παρ' ότι έχει καλό υλικό έχασε τις άπειρες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να της χαρίσουν την πρόκριση. Εκτός αυτού μας συνέφερε κι εμάς.

Κάποια βασικά της μπάλας τα ξέρει..λίγο κοντρόλ και ντρίμπλα...απλά είναι απελπιστικά αργός και επιπόλαιος στο παιχνίδι του..

Πολλές ομάδες με καλύτερο υλικό από εμάς παρουσιάζουν άσχημα πράγματα. Αν πχ είχαμε τους Γάλλους παίκτες και έκαναν αυτά που κάνουν τώρα δε θα μπορούσαν να γυρίσουν πίσω.

Raven84
22-06-10, 23:39
Μία σοβαρή ομάδα υπήρχε πάντα σε συτή τη χώρα, και ήδη πριν από κάποιες βδομάδες την (ξανα)διάλυσαν κι αυτή.

Η σοβαρή ομάδα να σου θυμίσω με αντίστοιχη επιπέδου μπάλα τρέλαινε την Ευρώπη .

Η ασόβαρη ομάδα που το είχε δει Βραζιλία έτρωγε συνέχεια φάπες, μέχρι που ένας Λεμονής είπε να παίξει και αυτός άμυνα...

Ξαναλέω αυτοί είμαστε καλώς παίζει έτσι ο Γερμανός.

Και επειδή λέμε να γίνουμε Σλοβενία, Κορέα κτλ. θυμίστε μου τι θέσεις παίζουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που εξάγει το ποδόσφαιρο μας; :whistle:

Rebel Scum
22-06-10, 23:40
Σαλπι (ή Νίνης) απ' την αρχή

Συμφωνώ...αλλά όχι για να δούμε μπάλα αλλά για να παίξουμε καλύτερα το αντιποδόσφαιρο.

DaveMurray
22-06-10, 23:43
Συμφωνώ...αλλά όχι για να δούμε μπάλα αλλά για να παίξουμε καλύτερα το αντιποδόσφαιρο.

βρε rebel scum, έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν, και άντεξαν τόσα λεπτά.... και για αυτό πρέπει να κράζουμε....; η να το βουλώσουμε, να πούμε μπράβο και να μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας....;

Πολύ ωραία τα κατάφεραν.... ανάγκασαν το τέρας Αργεντινή, να ανάψει φουλ τις μηχανές....

και αυτό σε ενοχλεί, μας ενοχλεί....;

ΕΓΩ ΜΠΡΑΒΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..... ΚΑΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.... το da pipa, ήταν γλυκό, δεν ΠΟΝΕΣΕ....

Rebel Scum
22-06-10, 23:44
βρε rebel scum, έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν, και άντεξαν τόσα λεπτά.... και για αυτό πρέπει να κράζουμε....; η να το βουλώσουμε, να πούμε μπράβο και να μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας....;

Πολύ ωραία τα κατάφεραν.... ανάγκασαν το τέρας Αργεντινή, να ανάψει φουλ τις μηχανές....

ΕΓΩ ΜΠΡΑΒΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..... ΚΑΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.... το da pipa, ήταν γλυκό, δεν ΠΟΝΕΣΕ....

Έκραξα εγώ ρε Dave ; Αντίθετα είπα ότι έδωσαν ό,τι είχαν και μπράβο τους.

Mouse Potato
22-06-10, 23:45

Ακριβώς. Έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Αν όμως οι επιλογές στο ρόστερ ήταν διαφορετικές θα έπαιζαν καλύτερα. Σχολιάζουμε. Ούτε τρωγόμαστε ούτε κράζουμε ούτε τίποτα. Ο καθένας μας νομίζω πως πρέπει να νιώθει καλά μ' αυτή την ομάδα (και τις ατυχίες).

Valhalla
22-06-10, 23:47
Επιτέλους η ομάδα που έπαιζε μακράν το χειρότερο ποδόσφαιρο του Μουντιάλ αποκλείστικε. Παγκόσμια πρωτοτυπία, 5 σέντερ μπακ στην ίδια ομάδα και 9 αμυντικογενείς παίκτες!

DaveMurray
22-06-10, 23:48
Έκραξα εγώ ρε Dave ; Αντίθετα είπα ότι έδωσαν ό,τι είχαν και μπράβο τους.

βλέπω να τρώγεσαι όμως.... α έπρεπε να γίνει αυτό, α έπρεπε να γίνει το άλλο, α είμαστε άμπλαλοι, α το ένα, α το άλλο....

Είχαμε αυτούς στην διαθεση μάς, αυτοί εκπροσωπησαν την χώρα μας, έγινε ότι έγινε. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.... Κοιτάμε μπροστά.... Μαθαίνουμε (αν μαθαίνουμε)... Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, ούτε να αλλαξουμε τπτ.... anyway συνεχίστε, συγνώμη...

wi fi thief
22-06-10, 23:49
παιδια, μην κρινεται τη σημερινη αργεντινη και την αμυνα της
δεν λεω οτι ειναι καλη, αλλα σημερα η αργεντινη ητανε μιση ομαδα

οταν παιζεις επιθετικα και ανοιχτα σαν την αργεντινη, ειναι φυσιολογικο να εχεις περισσοτερα προβληματα στην αμυνα, βρισκουνε χωρους οι κλεφτες στις αντεπιθεσεις και σε πιανουνε ανοργανωτο.

οταν παιζεις με 17 παικτες πισω απο τη μπαλα, σαν την ελλαδα, την ιταλια, τη βραζιλια, η αμυνα σου ειναι φυσικο να φαινεται γρανιτενια...

κι εγω δεν νομιζω οτι θα το παρει η αργεντινη αφου ο τελικος (ελπιζω) θα ειναι γερμανια-ολλανδια (ελπιζω για το καλο του ποδοσφαιρου, οι δυο αυτες ομαδες που ειναι οι καλυτερες του μουντιαλ μαζι με τη ισπανια και την αργεντινη, να μη διασταυρωνονται σε αλλο παιχνιδι πριν τα ημιτελικα)

θα ειναι μεγαλο χτυπημα για το ποδοσφαιρο του ενος μηδεν και της βουβουζελας που βλεπουμε, να ξαναδουμε στον τελικο την τακτικη, τις σκοπιμοτητες και τον επαγγελματισμο του λιπι και του ντουγκα, φετος ας φτασουνε στον τελικο οι ρομαντικοι και οχι οι ρεαλιστες.

kongeo
22-06-10, 23:49
Ακριβώς. Έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Αν όμως οι επιλογές στο ρόστερ ήταν διαφορετικές θα έπαιζαν καλύτερα. Σχολιάζουμε. Ούτε τρωγόμαστε ούτε κράζουμε ούτε τίποτα. Ο καθένας μας νομίζω πως πρέπει να νιώθει καλά μ' αυτή την ομάδα (και τις ατυχίες).

ΑΚΡΙΒΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

και μονο που κοντραραμε την αργεντινη μεχρι το 75 πρεπει να ειμαστε περηφανοι!!!

και οπως ειπες παρολο τις ατυχιες και τις αναγκαστικες αλλαγες πιεσαμε αρκετα!!!

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

subzer0
22-06-10, 23:52
Όταν οι δημοσιογράφοι μιλάνε για εκπληκτική εμφάνιση σήμερα , έχετε ελπίδες οτι μπορεί να αλλάξει κάτι στο μέλλον , για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια η εθνική?

Nozomi
22-06-10, 23:53
Και επειδή λέμε να γίνουμε Σλοβενία, Κορέα κτλ. θυμίστε μου τι θέσεις παίζουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που εξάγει το ποδόσφαιρο μας; :whistle:
Σοφή κουβέντα.
Και εγώ αμυντικούς βλέπω να στέλνουμε έξω.
Πάντως είναι κατάντια να μην μπορούμε να βγάλουμε δημιουργικούς παίκτες.

Δεν ξέρω τι φταίει, μην αρχίσετε τα περί πληθυσμού.
Η Πορτογαλία έχει τον ίδιο πληθυσμό με μας και η σούπερ ποδοσφαιρική υπερδύναμη Αργεντινή 40 εκατ.:hmm:

ardi21
22-06-10, 23:55
Όταν οι δημοσιογράφοι μιλάνε για εκπληκτική εμφάνιση σήμερα , έχετε ελπίδες οτι μπορεί να αλλάξει κάτι στο μέλλον , για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια η εθνική?

Αν και δεν εχω μεγαλη συμπαθεια σ'αυτον τον κλαδο δεν εχω δει πουθενα να λενε για εκπληκτικη εμφανιση.

Το μηκος κυματος ειναι "φευγουμε με αξιοπρεπεια" με το οποιο προσωπικα συμφωνω.

Rebel Scum
22-06-10, 23:55
βλέπω να τρώγεσαι όμως.... α έπρεπε να γίνει αυτό, α έπρεπε να γίνει το άλλο, α είμαστε άμπλαλοι, α το ένα, α το άλλο....

Είχαμε αυτούς στην διαθεση μάς, αυτοί εκπροσωπησαν την χώρα μας, έγινε ότι έγινε. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.... Κοιτάμε μπροστά.... Μαθαίνουμε (αν μαθαίνουμε)... Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, ούτε να αλλαξουμε τπτ.... anyway συνεχίστε, συγνώμη...

Καθόλου δεν τρώγομαι...διάβασε όλα μου τα ποστ...

Τα παιδιά έπαιξαν παραπάνω από αυτό που μπορούν και έδωσαν και την ψυχή τους.

Αλλά το να κρίνουμε ποδοσφαιρικά μια ομάδα είναι απόλυτα θεμιτό.

aroutis
22-06-10, 23:57
Επιτέλους η ομάδα που έπαιζε μακράν το χειρότερο ποδόσφαιρο του Μουντιάλ αποκλείστικε.
Φυσικα μιλάς για τη Γαλλια, δεν ειδα στην αρχη πως μιλαγες για Μουντιαλ και αναρωτηθηκα αν κανεις off topic για τον ολυμπιακό.. :p

ΕΓΩ ΜΠΡΑΒΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..... ΚΑΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.... :oneup:

subzer0
22-06-10, 23:57
Αν και δεν εχω μεγαλη συμπαθεια σ'αυτον τον κλαδο δεν εχω δει πουθενα να λενε για εκπληκτικη εμφανιση.

Το μηκος κυματος ειναι "φευγουμε με αξιοπρεπεια" με το οποιο προσωπικα συμφωνω.

Το έλεγε πριν λίγο στην συνέντευξη που έπαιρνε από τον Παπασταθόπουλο.

Ούτε κι εγώ , όπως και οι περισσότεροι άλλωστε , τους έχω σε εκτίμηση τους δημοσιογράφους , αλλά είναι και αυτοί κομμάτι του ποδοσφαίρου είτε το θέλουμε είτε όχι.

aroutis
22-06-10, 23:59
Σοφή κουβέντα.
Και εγώ αμυντικούς βλέπω να στέλνουμε έξω.Σαμαρας και Γκαικας, σε λίγο και Νίνης, αμυντικοί;

Αιντα..

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 0 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Το μηκος κυματος ειναι "φευγουμε με αξιοπρεπεια" με το οποιο προσωπικα συμφωνω. Ακριβώς.

GZahos
11.000.000 προπονητες... :lol:

Καλα παιξανε τα παιδια. Το μονο που αντεχουνε ειναι το αμυντικο απεναντι σε ομαδα τετοιας κλασσης, και αυτο παιξανε. Απλα πραγματα.

ardi21
Το έλεγε πριν λίγο στην συνέντευξη που έπαιρνε από τον Παπασταθόπουλο.

Ούτε κι εγώ , όπως και οι περισσότεροι άλλωστε , τους έχω σε εκτίμηση τους δημοσιογράφους , αλλά είναι και αυτοί κομμάτι του ποδοσφαίρου είτε το θέλουμε είτε όχι.

Ενταξει πανω στην συνεντευξη λεμε και καμια λακαμια να περναει η ωρα και να ανεβασουμε τον παικτη:p Αναμενομενο ειναι και δεν ειμαστε οι μονοι που το κανουμε.

Αλλα γενικα στα site και στο radio τα πραγματα ειναι νορμαλ

aroutis
23-06-10, 00:00
κι εγω δεν νομιζω οτι θα το παρει η αργεντινη αφου ο τελικος (ελπιζω) θα ειναι γερμανια-ολλανδια (ελπιζω
για το καλο του ποδοσφαιρου, οι δυο αυτες ομαδες που ειναι οι καλυτερες του μουντιαλ μαζι με τη ισπανια και την αργεντινη, να μη διασταυρωνονται σε αλλο παιχνιδι πριν τα ημιτελικα)Βραζιλία με κάποια αλλη θα ειναι.

subzer0
23-06-10, 00:04
Πάλι μαϊμού γκολ η Αργεντινή. :mad: :mad:

Rebel Scum
23-06-10, 00:05
Λατινική Αμερική πάει το Μουντιάλ θεωρώ....ή μάλλον θα έβαζα λεφτά κιόλας.

από Ευρώπη μόνο η Ισπανία (άντε και οι τουλίπες) αξίζουν ποδοσφαιρικά να το πάρουν...αλλά χλωμό.

Raven84
23-06-10, 00:08
Σαμαρας και Γκαικας, σε λίγο και Νίνης, αμυντικοί;

Και Χαριστέα στέλνουμε :p

Το θέμα είναι πως αποδίδουν όμως και πόσο οι ομάδες τους υπολογίζουν σταθερά ή αν μπορούν τους μοσχοπουλήσουν.

Οι Σαμαράς Γκέκας που λες τι πιστεύουν οι ομάδες τους για αυτούς;

wi fi thief
23-06-10, 00:09
Και μενα μου αρεσει να παιζω επιθετικα, ειδικα στο pro, να παω και 'γω Εθνικη?

αν εισαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, ελληνας, και ο προπονητης σε καλεσει, να πας :oneup:

στην ελλαδα υπαρχουνε πολλοι παικτες που θα μπορουσανε να βοηθησουνε την ομαδα να αποκτησει επιθετικη νοοτροπια.
ακομα και αυτοι που καλει τωρα ο ρεχαγκελ, αν παιρνανε εντολες να παιξουνε ωραια και επιθετικα («να χαρουνε τη γιορτη» οπως λεγανε...) και αν παρουνε αποτελεσμα καλως και οχι να παρουνε το αποτελεσμα και αν παιξουν εχει καλως, δεν θα ειχα κανενα προβλημα.

το προβλημα μου (το ξαναλεω) δεν ειναι με οσους δεν μπορουν, αλλα με οσους δεν θελουν.
αν η παρουσα εθνικη σε οποιοδηποτε απο τα παιχνιδια της (ακομα και στα φιλικα προετοιμασιας ή στα ματς με λουξεμβουργο, φεροες και λευκορωσιες) μου εδειχνε οτι θελει να μου προσφερει γκολ και θεαμα αλλα δεν μπορει, θα το βουλωνα.
οι πιτσιρικαδες που λεω, ισως να μην μπορουνε, αλλα και μονο το οτι θα θελουνε εμενα με καλυπτει.
απεδειξα ηδη σαν ελληνας οτι με σουπερ ταμπουρι και κλεβοντας μπορω να κανω την μεγαλυτερη εκπληξη του παγκοσμιου αθλητισμου ever.
μηπως ηρθε η ωρα να προσπαθησω να δειξω οτι θελω να παιζω και καλο τοπι;
ας αποφασισω πρωτα οτι θελω να παιξω καλα (αν πραγματικα θελω) και βλεπουμε μετα αν μπορω και με ποιους θα το καταφερω
ας γινει μια αρχη, ετσι για δοκιμη βρε αδελφε, δεν εγινε και τιποτα αν δεν παμε στο επομενο euro αν ειναι να το καταστρεψουμε και αυτο... ;)

χρηστο, επειδη εχουμε συζητησει οι δυο μας εδω μεσα παρα πολλα πραγματα για το ποδοσφαιρο, εχω να σου πω οτι ειναι παρα πολυ διαφορετικες οι προσεγγισεις μας για τη φιλοσοφια του, το γιατι υπαρχει και πως πρεπει να παιζεται, τι εχει μεγαλυτερη σημασια, τι κανει μια ομαδα μεγαλη κλπ. δεν λεω οτι ειμαι σωστος κι εσυ λαθος, απλα διαπιστωνω διαφορες πανω στη φιλοσοφια και στο γιατι ασχολουμαστε με αυτο.

ξερω οτι η δικη μου οπτικη ειναι μειοψηφουσα στην ελλαδα και ετσι καταννοω οτι μια ζωη στις ευχες θα μενω, ειναι θεμα δημοκρατιας να γινεται αυτο που θελουνε οι πολλοι και το ποδοσφαιρο ειναι δημοκρατικο αθλημα, η εθνικη ακολουθει τη φιλοσοφια της πλειοψηφιας των ελληνων ποδοσφαιροφιλων (και απο δημοκρατικης σκοπιας, καλα κανει) απλα καμμια φορα και οι μειοψηφιες πρεπει να εισακουγονται και να λαμβανονται υπ' οψη για να μην επαναστατησουνε ή παψουνε εντελως να ασχολουνται
--------------

η γελεια ερωτηση της ημερας απο τον μενδρινο στον σαμαρα: «τι μπορειτε να υποσχεθειτε στους ελληνες για το επομενο μουντιαλ»???

δεν ξερω τι ειχε στο μυαλο οταν το ρωτησε αλλα ο σαμαρας απαντησε «για το επομενο μουντιαλ, τιποτα, εχουμε μπροστα μας τα προκριματικα του επομενου euro»

opener
23-06-10, 00:10
PRPP
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_2776.html

Rebel Scum
23-06-10, 00:24
στην ελλαδα υπαρχουνε πολλοι παικτες που θα μπορουσανε να βοηθησουνε την ομαδα να αποκτησει επιθετικη νοοτροπια.
ακομα και αυτοι που καλει τωρα ο ρεχαγκελ, αν παιρνανε εντολες να ριξουνε ωραια και επιθετικα και αν παρουνε αποτελεσμα καλως και οχι να παρουνε το αποτελεσμα και αν παιξουν εχει καλως, δεν θα ειχα κανενα προβλημα.

Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες;

Όσο για αυτούς που παίζουν τώρα απλά διαφωνώ.

το προβλημα μου (το ξαναλεω) δεν ειναι με οσους δεν μπορουν, αλλα με οσους δεν θελουν.
αν η παρουσα εθνικη σε οποιοδηποτε απο τα παιχνιδια της (ακομα και στα φιλικα προετοιμασιας ή στα ματς με λουξεμβουργο, φεροες και λευκορωσιες) μου εδειχνε οτι θελει να μου προσφερει γκολ και θεαμα αλλα δεν μπορει, θα το βουλωνα.
οι πιτσιρικαδες που λεω, ισως να μην μπορουνε, αλλα και κνο το οτι θα θελουνε εμενα με καλυπτει.

Δεν είναι έτσι απλό....μπορεί να θέλουν να παίξουν επιθετικά αλλά να θέλουν περισσότερο να κερδίζουν. Απόλυτα θεμιτό, εδικά λαμβάνοντας υπόψιν τις δυνατότητες τους.
Θεωρώ ότι θέτεις ένα ψευτοδίλημμα.

απεδειξα ηδη σαν ελληνας οτι με σουπερ ταμπουρι και κλεβοντας μπορω να κανω την μεγαλυτερη εκπληξη του παγκοσμιου αθλητισμου ever.

Δεν κλέψαμε τίποτα. Το πήραμε με την αξία μας και με την τύχη που απαιτείται για μια μικρή ομάδα να κάνει κάτι τέτοιο.

μηπως ηρθε η ωρα να προσπαθησω να δειξω οτι θελω να παιζω και καλο τοπι;
ας αποφασισω πρωτα οτι θελω να παιξω καλα (αν πραγματικα θελω) και βλεπουμε μετα αν μπορω και με ποιους θα το καταφερω
ας γινει μια αρχη, ετσι για δοκιμη βρε αδελφε, δεν εγινε και τιποτα αν δεν παμε στο επομενο euro αν ειναι να το καταστρεψουμε και αυτο... ;)

Κοίτα να δεις που φτιάξαμε ξαφνικά και ποδοσφαιρική σχολή και από πουθενάδες θέλουμε να αλλάξουμε και μενού στο παιχνίδι μας.

Στην δοκιμή που αναφέρεις δεν είμαι αντίθετος...ακόμα και με τους μετριότατους έλληνες παίκτες...απλά να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για ταπεινωτικές ήττες....αν έχουμε ωριμάσει τόσο ως φίλαθλος λαός ώστε να στηρίξουμε μια ομάδα που θα χάνει συνεχώς τότε μαζί σου. Αλλά για να στο χαλάσω...πρώτα θα βγάλει ο ήλιος κέρατα και μετά θα αποκτήσουμε τέτοια νοοτροπία.

aroutis
23-06-10, 00:32
Και Χαριστέα στέλνουμε :p

Το θέμα είναι πως αποδίδουν όμως και πόσο οι ομάδες τους υπολογίζουν σταθερά ή αν μπορούν τους μοσχοπουλήσουν.

Οι Σαμαράς Γκέκας που λες τι πιστεύουν οι ομάδες τους για αυτούς;
Γιατι δεν τους ρωτάς; Πάντως ο Γκέκας έκανε νέο συμβόλαιο.. οπότε δεν νομίζω ότι τον έχουν του πεταμού.

ardi21
23-06-10, 00:33
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, τα εχουμε πει 100 φορες.

Οποιος θελει να βλεπει πραγματικη μπαλα δεν πρεπει να βλεπει την Εθνικη. Θα χαλαστει πολυ ασχημα και με το δικιο του. Υπαρχουν και αλλες ομαδες.

Την Εθνικη την βλεπεις επειδη ειναι η χωρα σου και θες να δεις μεχρι που θα φτασει.

Σαν να λενε οι Αγγλοι παιξτε επιθετικο μπασκετ...:lol: Αφου βλεπουν πορτοκαλι και νομιζουν οτι βαψανε την μπαλα του ποδοσφαιρου τι να κανουμε..

Rebel Scum
23-06-10, 00:35
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, τα εχουμε πει 100 φορες.

Οποιος θελει να βλεπει πραγματικη μπαλα δεν πρεπει να βλεπει την Εθνικη. Θα χαλαστει πολυ ασχημα και με το δικιο του. Υπαρχουν και αλλες ομαδες.

Την Εθνικη την βλεπεις επειδη ειναι η χωρα σου και θες να δεις μεχρι που θα φτασει.

Σαν να λενε οι Αγγλοι παιξτε επιθετικο μπασκετ...:lol:

Όχι...πρέπει να παίζει και καλή μπάλα.

Γιατί ; Γιατί έτσι!:p

ardi21
23-06-10, 00:37
Α και κατι αλλο.

Μονο και μονο που υπαρχει μια πικρια και απογοητευση στο πισω μερος του μυαλου μας που δεν περασαμε στις 16 καλυτερες ομαδες του κοσμου, για μενα, λεει πολλα

Rebel Scum
23-06-10, 00:41
Α και κατι αλλο.

Μονο και μονο που υπαρχει μια πικρια και απογοητευση στο πισω μερος του μυαλου μας που δεν περασαμε στις 16 καλυτερες ομαδες του κοσμου, για μενα, λεει πολλα

Καλόμαθε η γριά στα σύκα, θα φάει και τα συκόφυλα.

wi fi thief
23-06-10, 00:41
Την Εθνικη την βλεπεις επειδη ειναι η χωρα σου και θες να δεις μεχρι που θα φτασει

γι αυτο μιλαω για διαφορετικη οπτικη: καποιοι (το ποσοι παιζει, παντως στην πραγματικοτητα λιγοι) θελουμε να τη δουμε να παιζει καλα και δεν ενοχλουμαστε αν προσπαθωντας να παιξει επιθετικα δεν φτασει μακρια

ειμαστε ακομα λιγοι, αλλα ισως καποτε πληθυνουμε και μπορεσουμε να επηρρεασουμε καταστασεις, ποτε δεν ξερεις :cool:

Raven84
23-06-10, 00:43
Γιατι δεν τους ρωτάς; Πάντως ο Γκέκας έκανε νέο συμβόλαιο.. οπότε δεν νομίζω ότι τον έχουν του πεταμού.

Στην Γλασκόβη όταν πήγα ρώτησα. :p

Τώρα για Γκέκα επιφυλάσσομαι.Αν ποτέ τύχει να πάω Φρανκφούρτη θα ρωτήσω.(να κάτσει όμως ε και να μην φύγει δανεικός στο εξάμηνο)

ardi21
23-06-10, 00:44
γι αυτο μιλαω για διαφορετικη οπτικη: καποιοι (το ποσοι παιζει, παντως στην πραγματικοτητα λιγοι) θελουμε να τη δουμε να παιζει καλα και αδιαφορουμε αν το καλο παιχνιδι δεν τη φτασει μακρια
ειμαστε ακομα λιγοι, αλλα ισως καποτε πληθυνουμε και μπορεσουμε να επηρρεασουμε καταστασεις, ποτε δεν ξερεις :cool:

Δυστυχως φιλε Νικο αυτο που θες εσυ να δεις δεν προκειται να το δεις ποτε σε σταθερη βαση. Αντε κανα ματσακι τα 2 χρονια αν μας κατσουν οι συγκυριες. Αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα. Βεβαια τα ονειρα ειναι τσαμπα:p

Μακαρι να βγω ψευτης και 'συ σωστος. Μακαρι αλλα δεν...

George978
23-06-10, 00:50
να ειχαμε σπηκερ σαν και αυτους...http://www.youtube.com/watch?v=bDXdbrosAkE&feature=related

@ ADSLgr.com All rights reserved.