Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
wi fi thief
24-06-10, 23:40
δεν ειναι κακη, αλλα δεν ειναι και οπως τη θελω
ο ρομπεν βρισκεται, ευτυχως σε καλη κατασταση, δεν τον αφησε πολυ πισω ο τραυματισμος του
ο ντιρκ, ο φαν ντε φααρτ, ο φαν μπομελ και ο φαν ντερ φιλ (δεν αντεχεται ο μπουλαρουζ) πρεπει να ανεβουνε...
ο σνειντερ δεν δειχνει φρεσκος, τον εκαψε ο μουρινιος...
λυπαμαι που δεν περασαν αφρικανικες, καμερουν, νιγηρια, ακτη, γκανα γουσταρω, αλλα δεν...:( (αν και καποιες, παιξανε καλα κατα διαστηματα, αλλα ειχα την εντυπωση οτι ητανε καλυτερες και θα κανανε καποιες καλη πορεια στην αφρικη)
hup hup nederland!!!! :respekt::worthy::worthy::worthy:
(δεν ειδα το ματς απο 45-70 λεπτο, ειχε πεσει ο αναμεταδοτης απο τα μισα καναλια :down: και μερικοι περιεργοι στο καφενειο δε με αφησανε να βρω αλλη συχνοτητα, το γυριαανε στη νετ που επαιζε κανονικα :p )
ΥΓ: σπανε, ποσο δυσκολο ειναι να ποσταρεις κατι που να μην εχει την παραμικρη σχεση με το βαζελο; :p
πριν μιλουσες για νικες μεσα στην ιταλια, τωρα τεν κατε...:p διαγνωση: οξεια τριφυλιαση :p:p
........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 12 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δεν ήταν πέναλτι αυτό του Καμερούν. Προστατευε το κεφάλι του ο Φαν Ντερ Φααρτ.
Αυτά ακούγαμε κάποτε κάποιοι εδώ στο Ελάντα.
και γι αυτο που ζητησε ο χουντελααρ, χρειαζεται δυναμομετρο... :p
γενικως, αν ολα τα παιχνιδια που ειδαμε γινοτανε με ελληνες οπαδους στην εξεδρα, ελληνες διαιτητες και χωρις βουβουζελες, θα ειχαμε τετραπλασια σφυριγματα και το ενα τεταρτο του πραγματικου χρονου παιχνιδιου ;)
Πορτογαλία - Βραζιλία αύριο (σήμερα), άντε να δούμε ;)
Honda!!! Τι μπαλα ξερει αυτο το τζαπονι?!
Την Ουρουγουαη εχω για πιο σιγουρη στους 4 κοντρα στη Βραζιλια.
Δεν με επεισε η Ολλανδια. Μεχρι τους 8 και να χανει απο Βραζιλια μετα πολλων επαινων.
Η Αγγλια βλεπω οτι θα την περασει τη Γερμανια. Μετα η Αργεντινη ειναι καλυτερη και η λογικη λεει οτι θα περασει αυτη, αλλα εχει γουστο να δουμε κανενα ηρωικο παιχνιδι απο τους Αγγλους και να περασουν λεει και με γκολ με χερι :)
Η τελευταια θεση ειναι η πιο αμφιρροπη, την Παραγουαη την εχω για στερεη ομαδα και με την Πορτογαλια βλεπω να παιζει.
Οι Ισπανοι αν δεν κανουν αυριο το καλυτερο τους παιχνιδι μπορει να μεινουν κι αυτοι εξω απο τωρα.
Για να δουμε ποιοι θα αλλαξουν τελειως στα νοκ αουτ για να μας διαψευσουν.
Honda!!! Τι μπαλα ξερει αυτο το τζαπονι?!
Για την ιστορία όταν ένας σύλλογος ξέρει να κάνει σωστές και καλές μεταγραφές,
τον Honda τον πήρε το VVV Venlo τσάμπα και μετά από λίγο τον πούλησε στην CSKA Moscow για περίπου 10-15 μυρια.
http://www.vvv-venlo.nl/en/default.htm
:paint::paint: HUP HOLLAND HUP :eguitar:thrasher::band:
δεν ειναι κακη, αλλα δεν ειναι και οπως τη θελω
ο ρομπεν βρισκεται, ευτυχως σε καλη κατασταση, δεν τον αφησε πολυ πισω ο τραυματισμος του
ο ντιρκ, ο φαν ντε φααρτ, ο φαν μπομελ και ο φαν ντερ φιλ (δεν αντεχεται ο μπουλαρουζ) πρεπει να ανεβουνε...
ο σνειντερ δεν δειχνει φρεσκος, τον εκαψε ο μουρινιος...
Νικόλα, (μεταξύ μας τώρα) το κρυφό σου απωθημένο ήταν να γίνεις προπονητής, σωστά??
vtec kicked in yo , καλο παιχτακι ο honda (γερμανια δε παιζει?)
wi fi thief
25-06-10, 13:24
Νικόλα, (μεταξύ μας τώρα) το κρυφό σου απωθημένο ήταν να γίνεις προπονητής, σωστά??
(μεταξυ μας) ειμαι ηδη προπονητης... (του καναπε) :p
στο pro παιζω συνεχως με τους oranje και τους ξερω καλα...:rofl:
vtec kicked in yo , καλο παιχτακι ο honda (γερμανια δε παιζει?)
http://www.pfc-cska.com/team/players/?id=18
με τρώει δυο cm και εγώ νόμιζα οι γιαπωνέζοι είναι κοντοί.;)
supermario
25-06-10, 13:41
(μεταξυ μας) ειμαι ηδη προπονητης... (του καναπε) :p
στο pro παιζω συνεχως με τους oranje και τους ξερω καλα...:rofl:
Παιξε FIFA WORLD CUP 2010 αγορι μου να μαθεις μπαλιτσα!!!! :rofl::rofl:
qwertyuiop
25-06-10, 14:43
http://www.pfc-cska.com/team/players/?id=18
με τρώει δυο cm και εγώ νόμιζα οι γιαπωνέζοι είναι κοντοί.;)
Καλά κι εγώ τον τρώω για 2 πόντους και ειμαι ακόμα 15, δεν εχει σχεση αυτο, μπορει να ειναι ψηλος στην ιαπωνια , δε σημαινει οτι ΟΛΟΙ είναι κοντοί , δεν υπάρχει πουθενά αυτό.
Αμα έβλεπες το άλμπουμ της πανίνι θα καταλάβαινες για τι πραμα μιλάμε. Ο γενικότερος μέσος όρος τους ειναι χαμηλα. ;)
wi fi thief
25-06-10, 17:22
τι να διαλεξω αναμεσα στον ντουγκα και τον κλαψιαρη γαμωτο... :oops:
θα επιλεξω πορτογαλια γιατι την εχουμε κερδισει τοσες φορες οποτε θα γινεται η εξισωση: αφου η ελλαδα την εχει τζανετακο την πορτογαλια και η πορτογαλια νικησε τη βραζιλια, η ελλαδα θα κερδιζε τη βραζιλια... :lol:
Παιξε FIFA WORLD CUP 2010 αγορι μου να μαθεις μπαλιτσα!!!
:p
ειναι καλο για pc? γιατι το κανονικο fifa για pc το νοικιασα και ητανε πολυ μαπα :down::down:
αν ειναι αυτο καλο (για PC) ισως απατησω κρυφα την konami για ενα μηνα... :p
(στο pro εχω και editor και τις εχω κανει και την ολλανδια και την ΑΕΚ turbo :twisted:)
........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
εκανε σουτ η brazil!!!! (στο 18 λεπτο!) :respekt:
αιντε, αλλο ενα σουτ μεχρι το ημιχρονο για να σπασουνε το ρεκορ της φανταστικης εμφανισης με την ακτη (που ειχανε 1 )
στην κοπακαμπανα οι βραζιλιανοι παρακολουθουν με ενθουσιασμο και σαμπα την μεγαλη εμφανιση της ομαδαρας του ντουγκα...
εν τω μεταξυ, περα απο την πλακα, σημερα αν δεν υπαρξει σοβαρα τραυματιας και τρεις αποβολες θα ειναι επιτυχια...:twisted:
στο μουντομπασκετ θα τα παει καλα λετε η βραζιλια; :twisted:
το ρεκορ εσπασε! 2 σουτ μεχρι το 30' :worthy:
Αυτός ο Μπαπτίστα πρέπει να είναι πολύ έξυπνος.
Έχει καταφέρει και έχει κοροϊδέψει τόσο κόσμο ότι δήθεν είναι ποδοσφαιριστής.
Ο Πέκοβιτς βάζω στοίχημα είναι καλύτερος από αυτόν.
wi fi thief
25-06-10, 18:02
γυριστε το στο skai που εχει καστρο τακεσι, θεαμα, διασκεδαση και δεν θα σπασει κανενας κανενος το ποδι...:p
ο κλαψιαρης ειναι χαλια αλλα μου φαινεται αυτος θα την κανει τη ζημια τελικα :cool:
ο ντουγκα δεν επελεξε οσους μπορουνε να παιξουνε καλα, αλλα οσους μπορουνε να παρουνε το μουντιαλ.
θετω πρωτο φαβορι τη βραζιλια για τον τελικο, δυστυχως.
ειναι ικανοι για να μη φανε γκολ, να πυροβολησουνε ανθρωπο μεσα στο παιχνιδι :worthy:
ή η μπαλα περναει ή ο παικτης, που ελεγε και ο καλιτζακης :respekt:
Rebel Scum
25-06-10, 18:25
Ελεϊνή αυτή η Βραζιλία...είπαμε να προσέχεις την άμυνα σου αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά.
Μάλιστα το έχουν πάρει τόσο σοβαρά το σύστημα που χάνουν κοντρολ και πάσες που ακόμα και για Βραζιλιάνο γαλατά είναι απαράδεκτο.
Καλά, όταν τους μαρκάρει κάποιος τους βραζιλιάνους αυτοί τσαντίζονται...
Λες και δεν έχουν δικαίωμα οι άλλοι να αμύνονται.
Πώς αλλάζουν οι καιροί.
Θυμάμαι από τη Βραζιλία του 86 τον Σόκρατες, τον Καρέκα, το Ζίκο...
Και από τούτη θα θυμάμαι τον Λούσιο και τον Ζούλιο Σέζαρ... :hmm:
Κρίμα για αυτήν την Πορτογαλία να βγάζει παραδοσιακά τόσο καλούς ακραίους ποδοσφαιριστές και να μην έχει ποτέ έναν σέντερ-φορ της προκοπής.
Έστω και κάτι σε Χαριστέα να είχε , θα ήταν πολύ καλύτερα.
Τους μαθαμε ολους μια χαρα μπαλα βλεπω! :lol:
Πορτογαλία - Βραζιλία :
Το πιο ανιαρό-ανούσιο ματς που είδα έως τώρα
Κουίζ :
Ο χειρότερος παίκτης μέσα στο γήπεδο αγοράστηκε 100 εκ ευρώ.
Ποιός είναι ;
Μαλιστα.
Απογοητευση και η Βραζιλια, αν και απο δικαιολογιες μπορουν να βρουν απειρες.
Απο αυριο τερμα τα ψεμματα ομως.
Εγω απορω, υπαρχει τελικα καποια ομαδα απο τα φαβορι, που αν τυχει και φαει πρωτη γκολ, να πεις με το χερι στην καρδια οτι θα μπορεσει μετα να παιξει και να γυρισει το παιχνιδι?
Μηπως τελικα το παρει οποια ειναι τυχερη και δε βρεθει ποτε να κυνηγαει το σκορ.
wi fi thief
25-06-10, 19:21
her otto, bitte komm zurück! (θα φαμε επικοινωνιακη ηττα αν μας παρουνε οι βραζιλιανοι τον ρεχαγκελ) :p
το προβλημα της βραζιλιας (εκτος του ντουγκα) ειναι στο κεντρο.
δεν θα παω στο 82 και στο σωκρατες τον τονινιο σερεζο τον παολο ισιντορο κλπ αμυντικα χαφ αλλα στο προσφατο παρελθον και στον ζε ρομπερτο και τον εμερσον που απεχουν παρασαγκας απο τους βραζιλιανους (???) ζιλμπερτο σιλβα και μελο (δεν επαιρνε καλυτερα τον ματος ή τον ντουντου που ξερουνε μπαλα και δεν κλωτσανε κοσμο απο πισω σε «φιλικα» ματς; :p )
χειροτερο κεντρο αυτη η χωρα, ειχε μονο το 94, που παλι δεν ειχε βραζιλιανικα αμυντικα χαφ αλλα τον ντουγκα που τον εχει σημερα προπονητη και εφτιαξε μια ομαδα που του ταιριαζει απολυτα στον τροπο που επαιζε σαν παικτης.
παρ' ολα αυτα, ειναι για μενα, δυστυχως το πρωτο φαβορι, με αυτα που ειδα σημερα, τοση σκοπιμοτητα ουτε η ελλαδα μαγκες (τουλαχιστον εμεις δεν ριχναμε τοσες κλωτσιες, ουτε καν στο μεσι κι ας λεει ο μαραντονα)
δεν πειραζει, ελπιζω οι καλες ομαδες να μην αποκλειστουνε γρηγορα μπας και δουμε κανα καλο ματσακι ακομα
ειπα μετρια χτες την ολλανδια, αλλα σε σχεση με αυτη την βραζιλια που θα γινει παγκοσμια πρωταθλητρια, ειναι ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ, αλλα αυτο ελαχιστοι θα το θυμουνται, το wikipedia τη βραζιλια θα γραφει πρωταθλητρια... :(
ο tempora o mores :(
........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 7 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Κρίμα για αυτήν την Πορτογαλία να βγάζει παραδοσιακά τόσο καλούς ακραίους ποδοσφαιριστές και να μην έχει ποτέ έναν σέντερ-φορ της προκοπής.
Έστω και κάτι σε Χαριστέα να είχε , θα ήταν πολύ καλύτερα.
στην πορτογαλια ειναι μεγαλη απωλεια ο νανι, στο θεμα του σεντερ φορ εχεις δικιο, ακομα και ο εντινιο θα προσφερε κατι
η βραζιλια με τους χιλιαδες παικταραδες που παιζουνε σε ολο τον κοσμο, δεν δικαιουται να μιλαει για απωλειες :cool:
supermario
25-06-10, 20:47
Ρε παιδια, η αλλαγη του Φελιπε Μελο ηταν καποιο απο τα παιδακια που κρατανε οι παικτες κατα την εισοδο τους στον αγωνιστικο χωρο;;;;
wi fi thief
25-06-10, 20:58
η κακη εμφανιση θα κανει καλο στη βραζιλια, σιγουρα μετα το σημερινο θα ακουσει κριτικη ο ντουγκα ή θα το παρουνε πανω τους οι παικτες.
οσο κακους παικτες και να εχει, οποιυς και να βαλει μεσα μπορουνε αν βρεθουνε στη μερα τους να παιξουνε μπαλα. σημερα δεν ειδαμε καν διαθεση για ατομικες προσπαθειες. μονο ξυλο
αν φανε σε κανενα ματς γκολ νωρις και ανοιχτουνε, θα δουμε καλη μπαλα.
πρωτος παικτης του γηπεδου ο σιμαο, αυτο τα λεει ολα
το χιλη ισπανια θα ειναι πολυ ωραιο ματς :cool:
Ρε παιδια, η αλλαγη του Φελιπε Μελο ηταν καποιο απο τα παιδακια που κρατανε οι παικτες κατα την εισοδο τους στον αγωνιστικο χωρο;;;;
εβαλε αφρικανακι; αν το ειδες, πες το να κανει ο τζανετακος ενσταση :p
Αυτοί είναι οι Λατίνοι όταν θολώνει το μυαλό τους.
Η Χιλή ήταν πολύ καλύτερη από την Ισπανία και είχε τον έλεγχο του παινχιδιού.
Και κάπου εκεί τα κάνανε πατσά , βάλανε 2 αυτογκόλ , φάγανε μια κόκκινη (που έπρεπε να είχε δοθεί νωρίτερα) και τώρα θα μετρήσουν και άλλα τεμάχια παρακαλώντας τις Ονδούρες να κρατήσουν την Ελβετία.
Και μέσα σε όλα αυτά ο Μέγας Θεοφιλόπουλος πήρε χαμπάρι μετά από 10 λεπτά πως η Χιλή παίζει με δέκα παίχτες.
Αυτά είναι.
wi fi thief
25-06-10, 22:22
δεν ητανε δικαιη η δευτερη κιτρινη, δεν δινεις δευτερη κιτρινη σε αυτο, πρωτη ναι, δευτερη οχι, δεν τον εριξε επιτηδες
κατα τα αλλα σωστος sub
καλη ειναι η ισπανια τι παικταρας ειναι ο βιγια! :clap:
ισπανια πορτο και βραζιλια χιλη ειναι πολυ ωραια ζευγαρια :cool:
Μέχρι πριν αρχίσουν τα αποψινά ματς θα ήθελα να νικήσει η Ισπανία τη Χιλή και η Ελβετία την Ονδούρα, ώστε να περάσουν αυτές.
Μετά το καραγκιοζηλίκι του Τόρες, εύχομαι να περάσει η Χιλή.:evil:
........Auto merged post: freshmeat πρόσθεσε 26 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ρε Θεοφιλόπουλε, αν είναι να μην κάνεις μετάδοση βγάλε το σκασμό επιτέλους...
Ωραία! Πέρασαν España & Chile.:oneup: Εξω οι αντιπαθητικοί Ελβετοί.
Όσο και αν τον αντιπαθούν όλοι τον Θεοφιλόπουλο , είχε τεράστιο δίκιο σε αυτά που έλεγε στο τέλος του αγώνα.
Εγώ και συμφώνησα μαζί του και σε μερικές στιγμές γέλασα πολύ.
Άθλιο πράγμα αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Μετά το καραγκιοζηλίκι του Τόρες, εύχομαι να περάσει η Χιλή.:evil:
Σφάξανε τη Χιλή για να παίξει αποδεκατισμένη με τη Βραζιλία;)
wi fi thief
25-06-10, 23:25
Ρε Θεοφιλόπουλε, αν είναι να μην κάνεις μετάδοση βγάλε το σκασμό επιτέλους...
ρεσιταλ ο αλεκος και χωρις πασαδωρο παρακαλω, αν ειχε σχολιαστη εστω ενα γκωνια διπλα του να μοιραζει παιχνιδι, θα κεντουσε, αλλα και τωρα δεν εχω παραπονο, και στις ατομικες ενεργειες ειναι ωραιος :dance::paint:
το φτιαξανε, ντροπη
η χιλη το ειχε και με 10 αλλα το φοβηθηκε και σου λεει κατσε να το φιξαρουμε να ησυχασουμε. αισχος και στους δυο το τελευταιο μισαωρο
το χαλασε ο μυστηριος με την αποβολη. κριμα γιατι θα γινοτανε καλο ματσακι
παντως: χιντζφελντ, αουφιντερζεν ουντ σενε αμπεντ νοχ
Όσο και αν τον αντιπαθούν όλοι τον Θεοφιλόπουλο , είχε τεράστιο δίκιο σε αυτά που έλεγε στο τέλος του αγώνα.
Εγώ και συμφώνησα μαζί του και σε μερικές στιγμές γέλασα πολύ.
Άθλιο πράγμα αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Αυτό που εσύ λες σε τρεις γραμμές, ο τεό το τράβηξε είκοσι λεπτά.
Σύν τα σχόλια για στημένα.
Στο σπίτι του κρεμασμένου ρε;
Σφάξανε τη Χιλή για να παίξει αποδεκατισμένη με τη Βραζιλία;)
Και με τη δεύτερη να κατεβεί, αν η διαιτησία σταθεί στο ύψος της οι ινδιάνοι θα περάσουν.
Rebel Scum
25-06-10, 23:34
Πάντως παρότι η αποβολή δεν ήταν σωστή οι Χιλιανοί ήταν αρκετά τσεκουράτοι...μια κόκκινη την άξιζαν.
Όσο για την Ισπανία, πολύ μπάλα δεν λέω ...αλλά και πολύ δαντελένια ομάδα...δε θα προχωρήσουν πιστεύω.
γυριστε το στο skai που εχει καστρο τακεσι, θεαμα, διασκεδαση και δεν θα σπασει κανενας κανενος το ποδι...:p
ο κλαψιαρης ειναι χαλια αλλα μου φαινεται αυτος θα την κανει τη ζημια τελικα :cool:
ο ντουγκα δεν επελεξε οσους μπορουνε να παιξουνε καλα, αλλα οσους μπορουνε να παρουνε το μουντιαλ.
θετω πρωτο φαβορι τη βραζιλια για τον τελικο, δυστυχως.
ειναι ικανοι για να μη φανε γκολ, να πυροβολησουνε ανθρωπο μεσα στο παιχνιδι :worthy:
ή η μπαλα περναει ή ο παικτης, που ελεγε και ο καλιτζακης :respekt:Oταν στα λέω δεν καταλαβαινεις..
Ειπαμε, η Βραζιλία θα το πάρει. ;)
Ειπαμε, η Βραζιλία θα το πάρει. ;)
Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει ένα ορθογραφικό λάθος στην φράση
Το σωστό είναι : "η Βραζιλία θα τον πάρει"
Τα χάλια της έχει
εγω περναω καλα με τον Θεοφιλοπουλο, εχει γελιο :) ,
βαστα μη μας φορτωσουν κανενα πουρουπουπου παλι...
Μετά το καραγκιοζηλίκι του Τόρες,
Ούτε ο Καραγκούνης και ο Γιαννακόπουλος δεν έχουν κάνει τέτοιο καραγκιοζιλίκι...
Ισπανοί σας εύχομαι τα χειρότερα:twisted:
http://img13.abload.de/img/1277496422531i1sy.gif
Πρέπει να τους έκανε μαθήματα o Navarro από το μπάσκετ :lol:
Μπορει να τον πυροβολησε ελευθερος σκοπευτης.:p:p Καλος ηθοποιος ο τορες.
Ούτε ο Καραγκούνης και ο Γιαννακόπουλος δεν έχουν κάνει τέτοιο καραγκιοζιλίκι...
Ισπανοί σας εύχομαι τα χειρότερα:twisted:
http://img13.abload.de/img/1277496422531i1sy.gif
Δεν μου φαίνεται τόσο ψέφτικο το πέσιμο. Άμα το προσέξετε καλύτερα ακουμπάει με το γόνατο του το πόδι του το οποίο πόδι μπερδεύεται με το άλλο;)
Ναι, ανικανος στο να τρεχει ειναι, οχι οτι το εκανε επιτηδες εξω απο την μεγαλη περιοχη... :lol:
Δεν μου φαίνεται τόσο ψέφτικο το πέσιμο. Άμα το προσέξετε καλύτερα ακουμπάει με το γόνατο του το πόδι του το οποίο πόδι μπερδεύεται με το άλλο;)
Το χτύπημα του ενός ποδιού στο άλλο είναι το κλασικό κόλπο για να πέφτεις. Ακόμα κάνει και το άλλο κλασικό κολπάκι, το "σπάσιμο" της μέσης στον αέρα. Ότι και καλά κάποιος τον έσπρωξε.
Δεν ξέρω αν το διαβάσατε
http://kaisaris.yooblog.gr/2010/06/25/215/
Ετυχε να δω ενα ματς ανευ σχολιασμου. Δεν μου αρεσε καθολου.
Αν εκφρασω την αποψη μου για το επιπεδο των εκφωνητων της ελληνικης τηλεορασης (γιατι δεν ειναι μονο η ερτ) θα φανω τουλαχιστον κακοπροαιρετος.
Οι καλοι εκφωνητες του ραδιοφωνου παιρνουν μεταγραφη στην τηλεοραση. Δεν ειναι απαραβατος κανονας, αλλα γενικοτερα οι περισσοτεροι απο το ραδιοφωνο ξεκινουν. Φανταζομαι θα παιζει μεγαλο ρολο επισης το βυσμα, οι δημοσιες σχεσεις κλπ.
Ειχα λοιπον την εντυπωση οτι οι ραδιοφωνικοι ειναι πολυ καλυτεροι απο τους τηλεοπτικους. Μαλλον κανω λαθος μιας και ο ακροατης αφου δεν εχει εικονα (σε αντιθεση με τον τηλεθεατη) δεν μπορει να ειναι ακριβης στο κριτικαρισμα του.
Πιστευω οτι υπαρχει ενας αγραφος νομος που τους υπαγορευει να μιλανε ακαταπαυστα για 90 λεπτα. Ειναι λογικο οτι θα ακουστουν πολλα λαθη, αλλα ακομα και μπαρουφες χοντραδες και ισως κακιες. Δεν υπαρχει ο χρονος να σκεφτουν τι πρεπει να πουν και τι οχι.
Μπορω ευκολα λοιπον εγω που πινω τη μπυρα/τρωω ποπκορν και βλεπω μουντιαλ τσιλαροντας να κριτικαρω τα λαθη του ανθρωπου που δουλευει με καποιο αγχος και αναγκαζεται να πολυλογει, περιγραφοντας real time. Δεν ειναι ρομποτ ο τυπος.
Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος κλπ, εγω το διασκεδαζω. Θα κανω το σχολιο "τι λεει ο ...." ακολουθουμενο με το καταλληλο κοσμιτικο επιθετο, θα το παρει ο φιλος θα πει το δικο του και παει λεγοντας. Σε χιουμοριστικο και παρειστικο επιπεδο, η συνεισφορα των ελληνων εκφωνητων ειναι ανεκτιμητο. Και οσο πιο μουφα ειναι το ματς τοσο πιο ανεκτιμητη ειναι η προσφορα τους.
Λετε να κρατανε το βερνικο για τα μεγαλα ματς?
wi fi thief
26-06-10, 18:10
τωρα το βλεπω αυτο με τον τορες, χτες νομιζα οτι οντως υπηρχε επαφη αλλα ακουσια.
καραγκιοζη :down:
εκτος αν το εχει διδαχτει στην προπονηση οπως αυτοι εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=nQL-NV5qmBU&feature=related
:p
οσον αφορα τις περιγραφες και την ελληνικη αθλητικογραφια (και οχι μονο) μιλαμε απλα για αναπαραγωγη στερεοτυπων και χιλιοειπωμενες ατακες με μικροπαραλλαγες. ;)
οι δημοσιογραφοι δεν εχουνε το γεγονος και ψαχνουνε την ατακα να το περιγραψουνε, αλλα εχουνε την ατακα και ψαχνουνε το γεγονος για να την χρησιμοποιησουνε
αδικουμε ομως αυτους που περιγραφουνε, αυτοι που μετα αναλυουνε στις εκπομπες της ΝΕΤ ειναι πολυ χειροτεροι... τετοια ομοιομορφια αποψεων και αναλυσεων θα τη ζηλευε ακομα και ο σανταμ
παλιοτερα δεν ητανε αναγκη να μαντευεις τις απαντησεις, τωρα πια δεν ειναι αναγκη να μαντεψεις ουτε τις ερωτησεις, τα παντα προβλεψιμα.
φυσικα, θα αδικουσα τον φετινο υποψηφιο πουλιτζερ (δαρα ή μενδρινο, δεν θυμαμαι ακριβως) που ρωτησε το αναπαντεχο: «γιωργο, τι υποσχεσαι στους ελληνες για το επομενο μουντιαλ» (στον σαμαρα μετα το ματς με αργεντινη) και με εστειλε αδιαβαστο.
οι ελληνες δημοσιογραφοι και ειδικα οι αθλητικοι, δεν κανουνε ερωτησεις: τοποθετησεις κανουνε και περιμενουνε απο τον ερωτωμενο να παρει θεση
πχ: «αγγελε, ητανε μια καλη εμφανιση, δειξατε παθος και παλεψατε το παιχνιδι, και αν ειχατε τυχη θα παιρνατε το αποτελεσμα. θελατε να κανετε τους ελληνες περηφανους και το καταφερατε» και του βαζει το μικροφωνο στη μουρη να απαντησει (να πει τι; )
Μπράβο στην Uruguay :oneup:
Δίκαιη η επικράτησή της.
MaFiOzOs_GR
26-06-10, 19:24
Μπράβο στην Uruguay :oneup:
Δίκαιη η επικράτησή της.
Καταπληκτικό το 2 γκολ..... :worthy:
........Auto merged post: MaFiOzOs_GR πρόσθεσε 22 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δεν ξέρω αν το διαβάσατε
http://kaisaris.yooblog.gr/2010/06/25/215/
Κι αφήνουμε στην άκρη τα τρία τουλάχιστον Ντεπόν (ένα με την έναρξη, ένα στο ημίχρονο κι ένα στο τέλος) για να αντέξεις τον πιο ισχυρό πονοκέφαλο στον πλανήτη. Που έχει πάρει τιμής ένεκεν το όνομα “Παύλος Παπαδημητρίου”. Σαν το τεστ Παπ και τη νόσο Πάρκινσον. Όπως και το ατομικό ρεκόρ που έκανε ο Αντώνης Κατσαρός με τον εθνικό ύμνο της Ισπανίας.
:respekt:
πχ: «αγγελε, ητανε μια καλη εμφανιση, δειξατε παθος και παλεψατε το παιχνιδι, και αν ειχατε τυχη θα παιρνατε το αποτελεσμα. θελατε να κανετε τους ελληνες περηφανους και το καταφερατε» και του βαζει το μικροφωνο στη μουρη να απαντησει (να πει τι; )
χαχχααχ ισχυει 101%.
βεβαια και ο αθλητης μια κασσετα εχει και θα τη βαλει να παιξει. "σιγουρα ηταν πολυ δυσκολο ματς, επρεπε να ειμαστε συγκεντρωμενοι κλπ κλπ κλπ. Κοιταμε το επομενο και παει λεγοντας.
ΥΓ. Επειδη τυχαινει και ακουω τον κρυοπλαστο δαρρα καμια φορα στην ερα σπορ, και το θυμηθηκα. Μετα απο το link που θα παραθεσω, εχω σοβαρες υποψιες οτι και οι ξενοι δημοσιογραφοι στο ιδιο επιπεδο ειναι.
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/80497-%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1
πχ απο ερα σπορ, αξιζει σιλας σεραφειμ και ζαραλυκος. βεβαια οι ανθρωποι ειναι ηθοποιοι. Ισως γιαυτο.
Παλια παυλος κοντογιαννιδης στο fight club.
Με τα δυο γκολ του Lui Suarez οι μετοχές του ανέβηκαν στα ύψη,και ο Ajax τρίβει τα χέρια του και περιμένει προτάσεις ,κ@λ@φαρδος πάντα ο Ajax.:lol:
wi fi thief
26-06-10, 20:20
κ@λ@φαρδος πάντα ο Ajax.:lol:
με μαχλα χαριστεα αναστασιου την πατησε :p
αν και ο μαχλας (οπως ξερεις αφου εισαι εκει και σιγουρα τον θαυμαζουν ακομα και τωρα) αφησε εποχη στην ολλανδια, στον αγιαξ δεν...
ητανε η ακριβοτερη εσωτερικη μεταγραφη στην ιστορια του ολλανδικου ποδοσφαιρου τοτε με 18 μυρια φιορινια (10 μυρια ευρω)
καθολου κολοφαρδος, ξερεις ποσο οργανωμενος ειναι και οτι αυτο κανει συνεχως, παρα τις εξαιρεσεις.
οι μαχλας αναστασιου, οσο καιρο παιζανε με κιτρινα ητανε παιχταραδες :respekt:
οταν πηγανε σε ερυθρολευκους γινανε παλτα :p:twisted::twisted:
φυσιολογικο :rofl:
ο Suarez ειναι ασυγκριτος.;)
http://www.youtube.com/watch?v=8ZxJ-voYSiY&feature=player_embedded#!
@ ADSLgr.com All rights reserved.