Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
Παντως, περα απο την πλακα, αντι για πεναλτυ, πιο ωραια θα ηταν στην παραταση καθε 5 λεπτα να βγαινει 1 παιχτης απο καθε ομαδα, για να δουμε τις ομαδες να λυνουν τις διαφορες τους με φασεις σε ελευθερο χωρο.
wi fi thief
27-06-10, 20:04
τομυ, το βραδυ παιζει η αργεντινη και εγω σαν θεατης περιμενω θεαμα, περιμενω να δω ποιοτητα, αλλιως θα εβαζα βιντεο το ελληνικο ελ κλασικο :p
αν η χιλη (το μεξικο :oops:) μπει με αποκλειστικο στοχο να καταστρεψει το ματς και να το παει στα πεναλτυ (επειδη ετσι εχει περισσοτερεσ πιθανοτητες να κανει περηφανους τους χιλιανους μεξικανους :oops:) θα το κατανοησω αλλα δεν θα το ευχαριστηθω κιολας.
αν το υποψιαζομουνα, θα επαιζα καμμια μπιριμπα και θα διαβαζα για το αποτελεσμα μετα το ματς, στις αναλυσεις.
με καταλαβαινεις; δεν διαφωνω οτι αν θες να προχωρησεις πρεπει να παιζεις τακτικη, αλλα εγω δεν βλεπω μουντιαλ για να δω ποιος θα προχωρησει, βλεπω για να δω ματς σαν το αργεντινη0κορεα, σαν το σημερινο κλπ.
πολυ ωραιο ητανε το ματς ουρουγουαη-κορεα, και ξερις γιατι; γιατι οι κορεατες και οι ουρουγουανοι, δεν ριχνανε κλωτσιες απο πισω σε οσους περνουσανε τη σεντρα, οπως εκαναν οι «καριοκας»
αλλα σε δυο μηνες, κανεις δε θα θυμαται τις κλωτσιες (εκτος απο αυτους που τις εφαγαν) οπως κανεις δε θυμαται πως αποκλειστηκε η τουρκια (εκτος φυσικα απο τους τουρκους) την τελευταια φορα που οι βραζιλιανοι ειχανε αποφασισει αν παρουνε το μουντιαλ πασει θυσια...;)
νικολα, για μενα δεν αρχιζει σημερα το μουντιαλ εγω ευχαριστηθηκα πολλα παιχνιδια μεχρι τωρα :cool:
Μην τσιμπάς από την διαφήμιση και την προπαγάνδα, οι Άγγλοι ποτέ δεν ήξεραν μπάλα.
Από όλα τα μουντιάλ/euro που θυμάμαι (και θυμάμαι πολλά) πάντα άμπαλοι ήταν όλοι (αν εξαιρέσεις 2-3 παίκτες σε διάρκεια 30 χρόνων).
Ελα, νταξει υπερβολικος εισαι.. τα τελευταια 10 χρονια: scholes, beckham, owen, roonie, gerrard, lampard, ferdinand, terry, campbell - δε τους λες αμπαλους... τωρα κατι νεβιλ, κατι αμυντικους που μαρκαρουν με τα ματια, τερματζηδες ασχετους κτλ κτλ ok εκει μαζι σου.
Και στο pro το ιδιο προβλημα εχω με αυτα τα κατσικια :lol:
Ελα, νταξει υπερβολικος εισαι.. τα τελευταια 10 χρονια: scholes, beckham, owen, roonie, gerrard, lampard, ferdinand, terry, campbell - δε τους λες αμπαλους...
Στους συλλόγους τους;)
Που ακριβοπληρώνονται και πλαισιώνονται από ξένους παιχταράδες(που είναι και οι πρωταγωνιστές).
Στην εθνική τους όμως..
Ακριβώς. Στους συλλόγους τους. Όπου συνυπάρχουν με ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ από την Σκωτία - Ουαλία- Ιρλανδία και ξένους και φτιάχνουν ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ σύνολα. Σε επίπεδο εθνικής όμως...
Στους συλλόγους τους;)
Που ακριβοπληρώνονται και πλαισιώνονται από ξένους παιχταράδες(που είναι και οι πρωταγωνιστές).
Στην εθνική τους όμως..
Μια χαρα ειναι η εθνικη τους, αν εξαιρεσεις αμυνα+τερμα.
Μια χαρα ειναι η εθνικη τους, αν εξαιρεσεις αμυνα+τερμα.
Συμφωνούμε.
Μια χαρά φτάνουν ως τους 16:p
Γιώργη, πες μας ΜΙΑ (1) φορά που να έχει σηκώσει την κούπα, ευρωπαϊκή ομάδα εκτός Ευρώπης.
Καμία !!
Γνωρίζεις όμως ότι οι γηπεδούχες ομάδες έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να σηκώσουν την κούπα (εκτός και είναι κυριολεκτικά δεύτερης ή τρίτης διαλογής) γεγονός που ενισχύει τις πιθανότητες νίκης της Ολλανδίας αφού παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην έδρα της !!!! :p
wi fi thief
27-06-10, 21:21
θυμαστε παλια, που ο αλεκος το μεξικό το ελεγε μέξικο; :p
αν και ο ιγκουαιν ειναι μεγαλος παικτης, εγω προτιμω τον γαμπρο του μαραντονα, μου αρεσει περισσοτερο το στυλ του.
επισης, καλος και αγιος ο μεσι, αλλα σημερα θα δειτε οτι η αργεντινη με τον τεβεζ μεσα ειναι αλλη ομαδα (σε σχεση με το ματς με την ελλαδα που τον ξεκουρασε)
μακαρι να αφησουνε την ομαδαρα να παιξει μπαλαρα, να δουμε λιγο τοπι και ας μην ειναι «σοβαροι»..., μας εφαγε η σοβαροτητα :p
εχω μεγαλες προσδοκιες απο το σημερινο ματς και φυσικα ειμαι με την αργεντινη, αν γινει εκπληξη δεν θελω να ειναι κλοπη αλλα αντρικεια (αν και δυσκολο να παιξεις στα ισια αυτη την αργεντινη) :cool:
λατιν αγωνας χωρις μαυροματη στην περιγραφη ειναι φαγητο χωρις κρεας :p
θυμαστε παλια, που ο αλεκος το μεξικό το ελεγε μέξικο; :p
Και Μέχικο το έλεγε:rofl:
Με τη σωστη προφορα ειναι Μέχικο. Σωστος :p
wi fi thief
27-06-10, 21:33
το ξαναειπε!!!!! μέξικο!!!! :respekt::worthy:
στην παρουσιαση το ειπε μεξικό αλλα μαλλον διαβαζε απο χαρτι, τωρα στο αυθορμητο επανηλθε!!! :rofl:
ή λες μέχικο, ή λες μεξικό, εκτος αν εισαι αμερικανος :p
Αλέκος FTW :oneup:
........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Καμία !!
Γνωρίζεις όμως ότι οι γηπεδούχες ομάδες έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να σηκώσουν την κούπα (εκτός και είναι κυριολεκτικά δεύτερης ή τρίτης διαλογής) γεγονός που ενισχύει τις πιθανότητες νίκης της Ολλανδίας αφού παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην έδρα της !!!! :p
Xμμμ, δεν νομίζω ότι οι Νοτιοαφρικάνοι θα κάνουν την Ολλανδία να αισθανθεί σαν στο σπίτι της...Οι μνήμες των"καφίρ" είναι πολύ νωπές ακόμα. ;)
Με τη σωστη προφορα ειναι Μέχικο. Σωστος :p
Είναι σαν το άλλο με τον ξανθό Ολλανδό.
Τον μάθαμε Κάιτ. Μετά Κάουτ. Μετά Κούιτ.:crazy:
Αλλά εδώ δεν έχουμε από αποφασίσει αν λεγόταν ο παλαιός παίχτης του Ιωνικού Νταρακλίτσας ή Νταρακλίτσης.Για να μην πούμε για τον Τσιάρτα,Τσάρτα:rofl:
ΛΟΛ, η μπάλλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι της εστίας... :rofl:
(Το οριζόντιο ήθελε ή έπρεπε να πει...)
wi fi thief
27-06-10, 21:43
δεν υπαρχει ορισμος «οριζοντιο δοκαρι»
τα δοκαρια ειναι καθετα, οι οριζοντιες ειναι μπαρες :p
Τον μάθαμε Κάιτ. Μετά Κάουτ. Μετά Κούιτ
το σωστο ειναι κάουιτ, επισης ο κρόιφ λεγεται κανονικα κράουιφ :p
αλλα αυτο ειναιι δυσκολο για ελληνες, το μέχικο-μέξικο ειναι επιλογη, οχι μπερδεμα :p
δεν υπαρχει ορισμος «οριζοντιο δοκαρι»
τα δοκαρια ειναι καθετα, οι οριζοντιες ειναι μπαρες :p
ετσι, εστι! :respekt:
Απαράδεκτα πράγματα.
Ας το λήξουν το μουντιάλ στο ημίχρονο , να το δώσουν στην USA , να τελειώνει αυτή η ξεφτίλα των τελευταίων αγώνων. :down: :down:
Τελικά ήταν οφφσάϊντ το γκολ ή όχι; Μου φάνηκε πως μάλλον ήταν
wi fi thief
27-06-10, 22:02
να το δώσουν στην USA
αυτο ειναι απειλη; :p
σφαξιμο στο γονατο, και το καλο ειναι οτι περιμενανε και το ειδανε και ριπλευ, δεν πανε καλααααα...:p
εν τω μεταξυ, ο αλεκος μπορει να κλαψει μεχρι το τελος, ολα μαυρα τα βλεπει σε αυτο το μουντιαλ (εκτος φυσικα απο τον κακα και τον μαικον) :twisted:
supermario
27-06-10, 22:02
Τελικά ήταν οφφσάϊντ το γκολ ή όχι; Μου φάνηκε πως μάλλον ήταν
Πιο οφσαιντ δεν υπαρχει.
Χειρουργειο το περασανε το Μεξικο. Και χωρις αναισθητικο.
Τι στο διάολο....
Επίτηδες το κάνουν για να περάσουν τα τεχνολογικά μέσα στο ποδόσφαιρο;
Ξεφτίλες...
Ε, καλά τώρα ας βάλει και 6 η Αρζεντίνα. Το πρώτο ήταν μούφα πάντως...
O άλλος ο ξεφτίλας τα πήρε και βάρεσε την κάμερα:rofl:
Δυο φορές οφσάιντ στο γκολ ο Τέβες.
Αλλά και η πάσα του Μεξικάνου στο 2ο γκολ, κάτι από Βύντρα θύμισε :lol:
Μακράν η πιο ευνοημένη ομάδα ως τώρα η Αργεντινή σε αυτό το Μουντιάλ. :down: :down:
wi fi thief
27-06-10, 22:07
Αλλά και η πάσα του Μεξικάνου στο 2ο γκολ, κάτι από Βύντρα θύμισε :lol:
μας αντιγραφουνε... :rofl:
A, σε παρακαλώ. :nono:
Ο Βυντρίνιο είναι ένας και μοναδικός. :p
Τι διάολο, θα αρχίσω να πιστεύω σε θεωρίες συνομωσίας. Ακόμα να ρίξουν replay από πρώτο γκολ αλλά πάντοτε έδειχναν.
Εγώ πάντως το είδα offside και πλέον με δεδομένο το αίσχος με Άγγλους αρχίζω να βλέπω υπερβολικά πολλές συμπτώσεις
Και εγώ το είδα offside όταν ο Tevez κάνει την κεφαλιά για το γκολ. Θέλω να το ξαναδώ όμως.
Δυό ανύπαρκτα γκολ την ίδια μέρα !!!
Μήπως θα πρέπει επιτέλους κ. Μπλάτερ να εφαρμόσετε την χρήση καμερών και τεχνολογίας στις μεγάλες τουλάχιστον συναντήσεις ;
Για να έχουμε αγώνες όπως πρέπει δηλ "ομάδα Α - ομάδα Β" και όχι "διαιτησία - ομάδα Α ή Β"
Τι πιο καθαροτερο απο αυτο...
74360
Και να τον καλυπτε ο ενας αμυντικος παλι οφσαιντ ειναι γιατι πρεπει να καλυπτεσαι απο 2 παικτες και συνηθως ο ενας ειναι το τερμα που ελειπε
ΞΕΦΤΙΛΑ...ΑΙΣΧΟΣ. Αν και φαν της Αργεντινης με χάλασε πολύ. Ο επόπτης λέει είδε στον πίνακα το λάθος του και το είπε στον διαιτητή αλλά αυτός το καταλόγησε!!!
Πολύ κρίμα και αρχίσαμε να βλέπουμε λίγο θέαμα...αλλά είναι το χειρότερο μουντιάλ ΜΑΚΡΑΝ σε διαιτησία.
Θα αρχίσω και εγώ να πιστεύω στησίματα και προώθηση συγκεκριμένων ζευγαριών.
wi fi thief
27-06-10, 22:33
74361
δεν ειναι απο το μουντιαλ αλλα εχει πλακα :p
κανονικα θα επρεπε να φτιαξω μια φωτοσοπια με το σωμα της αφροδιτης της μηλου και το κεφαλι του φαμπιανο. αλλα πρωτον βαριεμαι και δευτερον δεν ξερω να κανω φωτομονταζ...:p
εν τω μεταξυ, ο αλεκος δεν μπηκε δυνατα στο β' ημιχρονο, του εφαγε την ψυχολογια ο ιταλος κορακας. ελπιζω να βρει τις ψυχικες δυναμεις και να εχει καλη φυσικη κατασταση για να τελειωσει το ματς αξιοπρεπως... :p
πωωωω! τι εβαλε ο τεβεζ!!!! :cool:
Τι στο διάολο....
Επίτηδες το κάνουν για να περάσουν τα τεχνολογικά μέσα στο ποδόσφαιρο;
θα μπορουσε να το σκεφτει καποιος, αλλα αντιθετως η φιφα την θελει την αμφιβολια για να μπορει να διατηρει τον ελεγχο με τους διαιτητες.
wi fi thief
27-06-10, 22:49
http://www.youtube.com/watch?v=iE6YVKnQS5Y&feature=player_embedded
...ταπεραμεντο :p
Μπράβο ρε, ωραίο γκολ.
Αντε άλλο ένα.
Αυτός ο Veron προπονήσεις με τον Γιούρκα κάνει;
Παγκόσμιο Κύπελλο Πρώην Ποδοσφαιριστών...
Πολύ ωραία παιχνίδια και τα δύο σήμερα που αμαυρώθηκαν από μία απαράδεκτη διαιτησία.
Και μάλιστα η ειρωνεία είναι πως και οι δύο ομάδες που βοηθήκαν είχαν το παιχνίδι - όπως αποδείχθηκε.
Αν και στο τελευταίο τηρώ μία επιφύλαξη για το Μεξικό μιας και αν δεν έτρωγαν τέτοιο πέτσινο γκολ ίσως να είχαν πιθανότητες να κερδίσουν αντίθετα με τους Άγγλους που αν και αδικημένοι μάλλον δεν τους έσωζε τίποτα.
Σιχάθηκα σήμερα. Ας γίνει το ριπλέι μέρος του αγώνα υποχρεωτικά. Μουντιάλ είναι, αν είναι δυνατόν δηλαδή να κρίνονται τέτοια παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο. Εννοείται, δεν υποστηρίζω Αργεντινή από εδώ κι έπειτα.
Eμετος η διαιτησια...7436474364 Λαθη επι λαθων..:down:
wi fi thief
28-06-10, 01:36
εγραψα πριν για τα δοκαρια, και διορθωνω: οντως υπαρχει λαθος στο να λεμε «καθετο δοκαρι» αφου τα δοκαρια (η δοκος, αγγλιστι bar) ειναι παντα οριζοντια.
καθετη ειναι η στηλη (post) :oops:
δεν μπορουμε να πουμε οτι οι ομαδες που κερδισαν σημερα το ειχανε ή δεν το ειχανε το ματς χωρις τις σφαγες, ας εδινε τις φασεις και θα το βλεπαμε.
το οτι επαιξαν καλα και ειναι γενικοτερα πιο καλες ομαδες το δεχομαι.
αλλα στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος, πολλες φορες τετοιες φασεις εχουνε γυρισει παιχνιδια.
εγω προσωπικα σαν οπαδος της γερμανιας, δεν ευχαριστηθηκα τοσο πολυ την εμφανιση, λογω της αδικιας, δε λεω οτι πιστευω οτι θα γυριζε το ματς ή οτι η αγγλια αξιζε κατι απο το αποτελεσμα (αυτο κανεις δεν μπορει να το ξερει), αλλα το δευτερο της γκολ επρεπε να μετρησει και βλεπαμε μετα.
το ιδιο ισχυει και για την αργεντινη
περιοριζομαι στα σημερινα ματς γιατι για μενα περα απο τα λαθη, τα γελακια του γαλλου στο γκολ του φαμπιανο ητανε το χειροτερο λαθος του μουντιαλ (δε λεω, μπορει να μην το ειδες, αλλα μην προκαλεις με αυτον τον τροπο)
ετσι και για το ματς του μεξικου, παρα το λαθος (που ειναι εγκληματικο) μπορει καποιος (ο δικηγορος του διαιτητη) να πει «δεν το ειδε» και κανεις να μην του πει τιποτα, για κατι κιτρινες ομως που ειναι αποφασεις συνειδησης και οχι καλης ορασης, ειναι χειροτερος.
λαθη δικαιουται να κανει ο καθενας, το να καταστρατηγει ομως συνειδητα τοςυ κανονισμους (γελακια με φαμπιανο, χειραψια σημερα με τον μεξικανο σαν να του ελεγε: ευχαριστω που δεν μου εδωσες κιτρινη) δεν ειναι λαθη, ειναι «ετσι γουσταρω» και ειναι απαραδεκτα...
φυσικα, ο κοσμος μενει στις μεγαλες φασεις και τα μεγαλα λαθη, που ομως οντως ισως να ειναι λαθη εξ αμελειας, ενω τα αλλα ειναι σιγουρος «δολος» και ας μην ειναι τοσο κραυγαλεα ;)
Μπορείτε να καταλάβετε κάτι εξαιρετικά απλό; Ο διαιτητής είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο παίχτης θα χάσει τα άχαστα, ο διαιτητής θα χάσει τα άχαστα. Όποιος έχει παίξει διαιτητής καταλαβαίνει πόσο εύκολο είναι να χάσεις μια φάση. Το πρόβλημα είναι με αυτούς που χάνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθούν να ισοφαρίσουν κοτσάνες που έκαναν είτε επιτρέπουν το ματς να γίνει ράγκμπι. Στην Ελλάδα (ίσως όχι μόνο) βλέπουμε πάντα ότι υπάρχει κάτι πίσω, μπορεί να υπάρχει, μπορεί όχι, δεν έχω εκ των έσω γνώση αλλά μην βλέπετε παντού φαντάσματα.
Για την τεχνολογία η FIFA ανέκαθεν έλεγε ότι για να εφαρμοστεί πρέπει να είναι εφαρμόσιμη σε όλα τα αναγνωρισμένα πρωταθλήματα της (πχ τελικός κυπέλλου Μποτσουάνας=τελικός μουντιάλ) ώστε να υπάρχουν κοινές συνθήκες στο άθλημα. Πολύ καλή η ανάλυση της ΝΕΤ γιατί ο βοηθός έχασε το γκολ της Αγγλίας, ο άνθρωπος είχε την καλύτερη θέση να δει το off side ως όφειλε, δεν μπόρεσε να δει το γκολ από την γωνία που ήταν (ως επίσης όφειλε αλλά τι να κάνει; να βάλει ευρυγώνιο; ). Η κριτική με το replay είναι εύκολη.
Παιδιά επαναλαμβάνω. Μην ξεχνάμε πως πρέπει η μπάλα να περάσει όλη την γραμμή. :lol:
74373
Ερεθιστική εκδίκηση!!! (http://www.sport24.gr/html/ent/180/ent.371180.asp) :respekt:
Σιχάθηκα σήμερα. Ας γίνει το ριπλέι μέρος του αγώνα υποχρεωτικά. Μουντιάλ είναι, αν είναι δυνατόν δηλαδή να κρίνονται τέτοια παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο. Εννοείται, δεν υποστηρίζω Αργεντινή από εδώ κι έπειτα.
Μία από τα ίδια.. Τους σιχάθηκα.. @subzer0, η μπάλα πέρασε 3 φορές μέσα, τι εννοείς.. http://www.youtube.com/watch?v=kmf103bxbwE 01:26..
Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι η Αγγλία θα έχανε. Έτσι και γινόταν το 2-2 εκεί δεν θα έπαιζε τόσο επιθετικά και δεν θα έτρωγε γκόλ απο αντεπιθέσεις. Ίσα ίσα που λογικά αυτή θα έπαιζε με αντεπιθέσεις και θα άλλαζε η εικόνα του ματς. Το ίδιο ισχύει και για την Αργεντινή που ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ πριν το μούφα γκόλ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.