Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
Πάμε για άλλα δύο ωρέ σελεσάο..
Εχει αρχισει ο καθενας τα μαγικα του τωρα και δε βλεπουμε μπαλα ...
wi fi thief
28-06-10, 23:00
πολύ βουτιά αδελφάκι μου
η καλυτερη βουτια (επειδη ητανε αυθορμητη) ητανε του αμυντικου της χιλης (νομιζω κοντρερας) ειδε τον αλλο να ερχεται και λιποθυμισε κυριολεκτικα (ακομα γελαω, αν διετε τη φαση θα ξεκαρδιστειτε κι εσεις :lol::lol::rofl:), μιλαμε η πιο χεσμενη ομαδα, ααα ρε γιουρκα και οττο, τζαμπα σας τα εχωνα...
πολυ γελιο...:lol:
η βραζιλια μπορει να παιξει καλη μπαλα, αλλα ειναι ενα μπουλουκι χωρις κανενα συστημα ο καθενας (επιθετικα) κανει ο,τι του κατεβει
καποτε αυτο ητανε πολυ ωραιο να το βλεπεις στη βραζιλια επειδη ειχε παικταραδες, ετουτοι εδω ειναι για γελια αλλα θα το σηκωσουνε, συμφωνω με το νικαετο, οχι λογω ταλεντου αλλα επειδη οι αντιπαλοι τους βλεπουνε και τους κοβονται τα γονατα, μονο οι συντροφοι απο την κορεα επαιξαν ακομπλεξαριστα επειδη δεν εχουνε τηλεορασεις και τη nike :p
καταλαβατε ή να κανω και κακα; :lol:
Rebel Scum
28-06-10, 23:03
η βραζιλια μπορει να παιξει καλη μπαλα, αλλα ειναι ενα μπουλουκι χωρις κανενα συστημα ο καθενας (επιθετικα) κανει ο,τι του κατεβει
καποτε αυτο ητανε πολυ ωραιο να το βλεπεις στη βραζιλια επειδη ειχε παικταραδες, ετουτοι εδω ειναι για γελια αλλα θα το σηκωσουνε, συμφωνω με το νικαετο, οχι λογω ταλεντου αλλα επειδη οι αντιπαλοι τους βλεπουνε και τους κοβονται τα γονατα, μονο οι συντροφοι απο την κορεα επαιξαν ακομπλεξαριστα...
Μα αυτό είναι το σύστημα του Ντούνγκα...προσοχή στην άμυνα και μπροστά κάποιος, κάπως, κάποτε θα το βάλει επειδή ακόμα και αυτοί οι Βραζιλιάνοι είναι ένα σκαλί πάνω από του άλλους.
Δύο ακόμα έτσι χωρίς σύστημα λέμε. (Αφιερωμένα στον Νικόλα..)
Το ένα το βάλαμε αλλά μας το ακύρωσαν τα κοράκια LOL !!
μονο οι συντροφοι απο την κορεα επαιξαν ακομπλεξαριστα επειδη δεν εχουνε τηλεορασεις και τη nike :p
και χαρη σε αυτο, ειδες το γκολ της διοργανωσης.
στην υγεια των κιτρινιαρηδων λοιπον. :oneup:
κανε και Ζιλμπερτο Σιλβα. :p
wi fi thief
28-06-10, 23:15
Μα αυτό είναι το σύστημα του Ντούνγκα...προσοχή στην άμυνα και μπροστά κάποιος, κάπως, κάποτε θα το βάλει
επιτελους συμφωνουμε! η ιταλια με κιτρινα
το αν ειναι αυτοι οι παικτες (ειδικα οι επιθετικοι) ενα σκαλι πανω απο τους αργεντινους, το αμφισβητω.
οι παικταραδες ειναι ο λουσιο και ο μαικον, ο κακα ειναι πλουσιος, ο ρομπινιο εβαλε ενα ωραιο γκολ οι αλλοι ειναι μετριοι (με βαση
της εμφανιση τους σε αυτο το μουντιαλ και οχι το αλμπουμ της πανινι)
η χιλη ειναι τραγικη σημερα, χειροτερη και απο την ελλαδα και τη νεα ζηλανδια, δεν αλλαξανε σε ολο το ματς δυο πασες (ουτε οι βραζιλιανοι αλλαξνε αλλα αυτους δεν τους αρεσουεν ετσι κι αλλιως οι πασες, παιζουνε και με 10 λογω κακα, οποτε φυσιοολογικο...)
παντως θα το παρει πιθανοτατα, οι ολλανδοι αμα φανε δυο-τρεις κλωτσιες θα τα παρατησουνε κι αυτοι.
φανταστικο γκολ ο ρομπινιο, μεχρι τοτε ομως και για ενα τεταρτο βλεπαμε θρασυβουλας εργοτελης το 95% των πασως ητανε λανθασμενες
ευχαριστω τον ντουνγκα που με επιβεβαιωνει για το ΔΗΘΕΝ λατινικο ποδοσφαιρο :cool:
Έτσι η σάμπα άρχισε στις εξέδρες. :respekt:
Νικόλα: Πού είναι η μπάλλα??? :whistle:
Τις εξέδρες να βλέπεις
Σε κάτι τέτοια παιχνίδια φαίνεται η δικαιοσύνη του ποδοσφαίρου.
Η ομάδα που κάνει σύνολο 5 σουτ σε ένα παιχνίδι , είναι λογικό να κερδίζει την ομάδα που κάνει 3 σουτ.
Rebel Scum
28-06-10, 23:25
επιτελους συμφωνουμε! η ιταλια με κιτρινα
το αν ειναι αυτοι οι παικτες (ειδικα οι επιθετικοι) ενα σκαλι πανω απο τους αργεντινους, το αμφισβητω.
οι παικταραδες ειναι ο λουσιο και ο μαικον, ο κακα ειναι πλουσιος, ο ρομπινιο εβαλε ενα ωραιο γκολ οι αλλοι ειναι μετριοι (με βαση
της εμφανιση τους σε αυτο το μουντιαλ και οχι το αλμπουμ της πανινι)
η χιλη ειναι τραγικη σημερα, χειροτερη και απο την ελλαδα και τη νεα ζηλανδια, δεν αλλαξανε σε ολο το ματς δυο πασες (ουτε οι βραζιλιανοι αλλαξνε αλλα αυτους δεν τους αρεσουεν ετσι κι αλλιως οι πασες, παιζουνε και με 10 λογω κακα, οποτε φυσιοολογικο...)
παντως θα το παρει πιθανοτατα, οι ολλανδοι αμα φανε δυο-τρεις κλωτσιες θα τα παρατησουνε κι αυτοι.
φανταστικο γκολ ο ρομπινιο, μεχρι τοτε ομως και για ενα τεταρτο βλεπαμε θρασυβουλας εργοτελης το 95% των πασως ητανε λανθασμενες
ευχαριστω τον ντουνγκα που με επιβεβαιωνει για το ΔΗΘΕΝ λατινικο ποδοσφαιρο :cool:
Σε καμία δήλωση οι Βραζιλιάνοι δεν μίλησαν για θεαματικό ποδόσφαιρο...είναι απόλυτα ειλικρινείς για το τι θέλουν...το παγκόσμιο. Το τι θέλουμε εμείς είναι άλλο θέμα αλλά ας μην τους κατηγορούμε για πράγματα που δεν έχουν πει. ( Ο Ντούνγκα λατινικό ποδόσφαιρο:confused: ούτε σαν παίκτης)
Παρότι ο Ντιέγκο είναι ο καλύτερος όλων των εποχών...παρότι τώρα ο καλύτερος είναι ο Μέσι...οι Αργεντινοί, όπως και όλοι οι άλλοι, είναι λίγοι ακόμα και μπροστά σε αυτούς του αναλογικά μέτριους βραζιλιάνους. Αν έκανε ο Ρομπεν και ο Λαμ την κίνηση του Μπάστος προς το τέλος θα μιλάγαμε για τους παικταράδες...για τους βραζιλιάνους είναι απλά φυσιολογικό. Ακόμα και ο Κακά που είναι τόσο χάλια που δεν μπορεί να κάνει ένα κοντρόλ έβγαλε ασιστ σήμερα.
Αν η Ολλανδία κάνει ότι επιτίθεται σε αυτή τη Βραζιλία θα μαζέψει πολλά...μόνο με άμυνα παλεύεται.
Θα ακουστεί υπερβολικό (και είναι) αλλά κανείς δεν κερδίζει μουντιάλ...απλά τα χάνει η Βραζιλία ;)
wi fi thief
28-06-10, 23:26
Έτσι η σάμπα άρχισε στις εξέδρες. :respekt:
Νικόλα: Πού είναι η μπάλλα??? :whistle:
Τις εξέδρες να βλέπεις
:respekt: ανεκαθεν στη βραζιλιανικη εξεδρα
νικολα, βγαλε τα γκολ απο το ματς και πες μου αν σου αρεσε και τι.
αλλον αγωνα βλεπαμε; ειδες καλυτερο ποδοσφαιρο σημερα απο οτι στο αγγλια γερμανια; αν ναι, παω πασο
τομυ, για μενα το καλυτερο γκολ στο μουντιαλ μεχρι τωρα ητανε το 3-1 της γερμανιας με την αγγλια, σε δεκα δεπτερολεπτα η μιση ομαδα εξαφανισε τη μπαλα, ειτε με τις πασες ειτε με τις κινησεις της.
το βιντεο αυτου του γκολ το χειμωνα θα διδασκεται σε ολες τις ακαδημιες ποδοσφαιρου
το γκολ του μαικον ητανε μεν πολυ θεαματικο αλλα μιλαμε για μια ατομικη ενεργεια, το ποδοσφαιρο εκτος απο ταλεντο, παιζεται απο ομαδες...:cool:
με εντυπωσιασε η αποτελεσματικοτητα το παθος και η δυναμη των βραζιλιανων, γελασα πολυ με την επιθετικη τακτικη (???), τις πασες (!!!), τις βουτιες, την αναρχια...
αυτα για τη βραζιλια, η αλλη ομαδα με τα ασπρα δεν υπηρχε στο ματς :cool:
unbrazilian team τη λενε τωρα στην αναλυση στο ιρλανδικο καναλι, εχουνε αδικο;
Παίζουμε μπάλα μόνο όταν χρειάζεται Νικόλα. Στον υπόλοιπο αγώνα χορεύουμε σάμπα και κάνουμε καμάκι στις εξέδρες :p:rofl::rofl:
τομυ, για μενα το καλυτερο γκολ στο μουντιαλ μεχρι τωρα ητανε το 3-1 της γερμανιας με την αγγλια, σε δεκα δεπτερολεπτα η μιση ομαδα εξαφανισε τη μπαλα, ειτε με τις πασες ειτε με τις κινησεις της.
το βιντεο αυτου του γκολ το χειμωνα θα διδασκεται σε ολες τις ακαδημιες ποδοσφαιρου
Ναι, θα λενε παιξτε και οι 11 μεσα στην περιοχη σας, και οταν κατεβουν οι 10 αντιπαλοι τη σεντρα, ξεχυθειτε στην αντεπιθεση σαν εμετος που ελεγε και ο Μανωλο.
Να βαλουνε και τον Οττο να το κανει αναλυση.
wi fi thief
28-06-10, 23:41
Παίζουμε μπάλα μόνο όταν χρειάζεται Νικόλα. Στον υπόλοιπο αγώνα χορεύουμε σάμπα και κάνουμε καμάκι στις εξέδρες :p:rofl::rofl:
:p
:respekt: παντα στη βραζιλιανικη εξεδρα και κυριως στα βραζιλιανικα κορμια, πολυ ομορφη και θερμη ρατσα! θελω να παω στη βραζιλια και πριν καποια χρονια ειχα βγαλει και βιζα για να ταξιδεψω, δυστυχως δεν εκατσε αλλα θα παω πριν πεθανω (αν προλαβω) σιγουρα
μαγκες ο νικαετος εχει εκπομπη αυτη την ωρα στο ραδιοφωνο του φορουμ μας (κλικ στην υπογραφη μου) και μεχρι τα μεσανυχτα θα εχει αφιερωμα σαμπα :p (ασχημη μουσικη, ωραιος χορος ομως! :clap:),
Να βαλουνε και τον Οττο να το κανει αναλυση.
λιγα για τον οττο, πρωτον γιατι ο ντουνγκα τον εχει και αυτον και τον λιπι αφισσα στο κρεββατι του :p
και δευτερον γιατι ο οττο αν παει στη βραζιλια με αυτους τους παικτες θα κενταει, οπως εκανε στο καιζερσλαουτερν και στη βρεμη οταν ειχε παικταραδες, ρωτα κανεναν που ξερει και που τον θυμαται να σου πει τι μπαλα επαιζαν οι ομαδες του στη γερμανια... :cool:
Παμε μωρη Brazil. Μονο εσυ.-
ΥΓ. Ελπιζω να σας αρεσε η ποδοσφαιρικη μου αναλυση:p
Αυτά είναι… κοντρόλ με το στήθος! (http://www.sport-fm.gr/article/280532)
megahead13
29-06-10, 00:38
Θα ακουστεί υπερβολικό (και είναι) αλλά κανείς δεν κερδίζει μουντιάλ...απλά τα χάνει η Βραζιλία ;)
:up: :up: :up:
Αν και δεν ξέρω ρε γμτ... Παρ' όλο που κλασσικά υποστηρίζω Brazil, φέτος θα γούσταρα να το πάρει ένας από τους δύο Ντιέγκους (λίγο περισσότερο ο κοστουμαρισμένος μουσάτος).
Αυτά είναι… κοντρόλ με το στήθος! (http://www.sport-fm.gr/article/280532)
Έτσι παίζεται η ΜΕΓΑΛΗ μπάλα κύριοι! :up: :up: :up:
do want...
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/06/28/233355.jpg
Επόμενο θύμα η Ολλανδία... και στό έλεγα κλέφτη... η Βραζιλία θα το πάρει.. (το κυπελο)... οι Ολλανδοί (που μου αρέσουν) κατι άλλο θα πάρουν... ;)
wi fi thief
29-06-10, 09:02
Επόμενο θύμα η Ολλανδία... και στό έλεγα κλέφτη... η Βραζιλία θα το πάρει.. (το κυπελο)... οι Ολλανδοί (που μου αρέσουν) κατι άλλο θα πάρουν... ;)
ας παιξουνε καλα οι ολλανδοι και ας αποκλειστουνε, ο αποκλεισμος της ολλανδιας ειναι κατι που το περιμενα (και εγω και οι ολλανδοι) ετσι κι αλλιως :cool:
στο μουντιαλ, ναι μεν ειμαι «οπαδος» των ορανιε και των γερμανων αλλα δεν χαριζομαι σε κανεναν. ακομα και με την ΑΕΚ δεν κανω τα στραβα ματια (τουλαχιστον αυτο προσπαθω), εχω απαιτησεις...:sorry:
αν δεν εχω απαιτησεις απο θεαμα σε cl και μουντιαλ και δικαιολογω τους μουρινιους και τους ντουνγκες αστο να παει... :p
μπορω ομως να κατανοησω τους φανατικους (τους ελληνες με την ελλαδα πολυ, τους ελληνες με αλλες εθνικες λιγοτερο) αλλα μου αρεσει ολη η φαση και η ψιλοοπαδικη πλακιτσα που κανουμε εδω μεσα, γι' αυτο δεν τσακωνομαι οπως θα εκανα για τις ομαδες :)
wi fi thief
29-06-10, 12:20
http://www.youtube.com/watch?v=L9RxIpb8yCM&feature=player_embedded
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα, εχουνε περασει 14 ωρες και ακομα δεν μπορω να το συνηθισω, πρεπει να ειναι -χωρις υπερβολη- το περισσοτερο γελιο που εχω ριξει σε ποδοσφαιρκο παιχνιδι... :rofl::rofl::rofl:
μπαααα, σε καλο να μου βγει, μου πονεσανε μαγουλα, στομαχια, ματια απο το γελιο, ελεος, μιλαμε για το πιο γελειο πεσιμο στην ιστορια των μουντιαλ...:rofl::rofl::rofl:
κριμα (για τον ιδιο και τη χιλη) οποιος και να ητανε ο ποδοσφαιριστης, :respekt: για τη διασκεδαση και το γελιο, δεν ξαναγινε, χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
μπα σε καλο μου... ελεος :rofl::rofl::rofl::rofl:
τι εχει κανει ο ανθρωπος :rofl::rofl::rofl: ελεος :rofl::rofl:
μονο με αυτο (http://www.youtube.com/watch?v=jrgdfKQnUrE) συγκρινεται αλλα το ενα εγινε σε β εθνικη βραζιλιας και το αλλο σε τελικη φαση μουντιαλ, το ενα το ειδα live, το αλλο το εψαξα στο youtube :rofl::rofl::rofl:
(μακαρι ο χιλιανος να μην ειναι ο κοντρερας, αν ειναι ομως, την επομενη φορα που θα βρεθω θεσσαλονικη θα του ζητησω αυτογραφο...:rofl::rofl::rofl:)
χαχαχαχαχαχαχ δεν μπορω αλλο παιδια, σορυ αλλα δεν κρατιεμαι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rofl::rofl:
τι να επαθε αραγε και επεσε; :rofl::rofl:
supermario
29-06-10, 12:40
http://www.youtube.com/watch?v=L9RxIpb8yCM&feature=player_embedded
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα, εχουνε περασει 14 ωρες και ακομα δεν μπορω να το συνηθισω, πρεπει να ειναι -χωρις υπερβολη- το περισσοτερο γελιο που εχω ριξει σε ποδοσφαιρκο παιχνιδι... :rofl::rofl::rofl:
μπαααα, σε καλο να μου βγει, μου πονεσανε μαγουλα, στομαχια, ματια απο το γελιο, ελεος, μιλαμε για το πιο γελειο πεσιμο στην ιστορια των μουντιαλ...:rofl::rofl::rofl:
κριμα (για τον ιδιο και τη χιλη) οποιος και να ητανε ο ποδοσφαιριστης, :respekt: για τη διασκεδαση και το γελιο, δεν ξαναγινε, χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
μπα σε καλο μου... ελεος :rofl::rofl::rofl::rofl:
τι εχει κανει ο ανθρωπος :rofl::rofl::rofl: ελεος :rofl::rofl:
μονο με αυτο (http://www.youtube.com/watch?v=jrgdfKQnUrE) συγκρινεται αλλα το ενα εγινε σε β εθνικη βραζιλιας και το αλλο σε τελικη φαση μουντιαλ, το ενα το ειδα live, το αλλο το εψαξα στο youtube :rofl::rofl::rofl:
(μακαρι ο χιλιανος να μην ειναι ο κοντρερας, αν ειναι ομως, την επομενη φορα που θα βρεθω θεσσαλονικη θα του ζητησω αυτογραφο...:rofl::rofl::rofl:)
χαχαχαχαχαχαχ δεν μπορω αλλο παιδια, σορυ αλλα δεν κρατιεμαι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rofl::rofl:
τι να επαθε αραγε και επεσε; :rofl::rofl:
Γελας αλλα πρεπει να ειναι της μοδος να κανουν βουτιες οι αμυντικοι για να κοψουν τα σουτ.
Δες εδω μακροβουτι ο Τερι.
wi fi thief
29-06-10, 12:42
Γελας αλλα πρεπει να ειναι της μοδος να κανουν βουτιες οι αμυντικοι για να κοψουν τα σουτ.
Δες εδω μακροβουτι ο Τερι.
χαχαχαχαχαχαχαχα :rofl:
τι να μη γελασω ρε μαριε, δεν μπορω να κρατηθω... :lol::lol::lol:
της μοδας... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
χαχαχαχαχαχαχαχα :rofl:
τι να μη γελασω ρε μαριε, δεν μπορω να κρατηθω... :lol::lol::lol:
της μοδας... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Ολοι παίρνουν μαθήματα από τη Μαμα Ελλάδα :p
wi fi thief
29-06-10, 12:46
εχει κανει ελληνας τετοιο πεσιμο; :rofl::rofl:
εχει καταγραφει σε βιντεο; :rofl::rofl::rofl:
ανεβασε το, θα τα σπασω ολα, ελεος :rofl::rofl::rofl:
του την επεσαν του χιλιανου, οι χιλιανοι επεσαν μεχρι τελευταιου στο καθηκον, προσεξε μην στην πεσει ο τερυ.... χαχαχαχαχαχαχαχαχ ελεος, δεν περιγραφω αλλο :rofl::rofl::rofl:
εισαι αδικος , οταν προκειτε για βουτιες σαν τους Ιταλους....δεν εχει
Το ιβηρικό ντέρμπυ θα είναι ωραίο ματσάκι απόψε.
Σαν αυτό το βίντεο που λες , είχα δει live μια φορά να κάνει περίπου τα ίδια ο Ρομπίνιο , όταν έπαιζε στην Ρεάλ , όχι σε τέτοια ένταση όμως.
Έκανε αυτά τα χαζά , τα ντεμέκ θεαματικά βραζιλιάνικα , που περνούσε τα πόδια πάνω από την μπάλα αλλά στο τέλος γύριζε την μπάλα προς τα πίσω.
Κι όμως η ατάκα του speaker ήταν , "άμα ξέρεις μπάλα". Παραιτούμαι , δεν τα μπορώ αυτά για αυτό και δεν μπορώ την Βραζιλία.
Και όχι , δεν ήταν ο Κοντρέρας , είχε βγει αλλαγή στο ημίχρονο (ευτυχώς και θέλουμε να τον πουλήσουμε).
Η παγκόσμια κοινότητα otakus υποστηρίζει NIPPON. :bot::gun::eguitar:eguitar
Για να μη ξεχνάμε καποιες σταθερές αξίες. (http://www.youtube.com/watch?v=9vYnHLk0jT0&feature=related);)
Ο ορισμός της βαρεμάρας...
Και μη χειρότερα.
Συγχαρητήρια στην Paraguay που πέρασε, έστω και στα penalties.:oneup:
Αξιόμαχοι και οι Ιάπωνες.:oneup:
qwertyuiop
29-06-10, 19:48
Το πιο βαρετό παιχνίδι του μουντιάλ μαζί με το Αλγερία - Αγγλία. :down:
Ευτυχώς που είμαι στην δουλειά, στα πέναλτυ ????
έλεοC :p
Δικαιώθηκα τελικά που με πήρε ο ύπνος. :p
Ευτυχώς ξύπνησα πριν τα πέναλτι.
Κρίμα αυτός που έχασε το πέναλτι. :( :cry:
Νόμιζα ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ματς με βουβουζέλες, τελικά υπάρχει. Πέναλτι με βουβουζέλες :p
Ο Honda χαλαρά μετακομίζει στο νησί φέτος, ο μόνος που κάτι προσπάθησε να κάνει.
wi fi thief
29-06-10, 21:09
κι εγω εριξα υπνο, ξυπνησα στο πρωτο πεναλτυ!
ειχα αγωνια μηπως εχασα κανεναν συναρπαστικο αγωνα αλλα ειδα σκορ μηδεν μηδεν
αποψε εχει ματς μεταξυ ευρωπαιων και οπως και το αγγλια-γερμανια προβλεπεται βαρετο χωρις το γνωστο νοτιοαμερικανικο θεαμα...:whistle:
δυστυχως, μια ευρωπαικη ομαδα θα προκριθει αναγκαστικα, προσπεραστε χαλαρα :rolleyes:
:twisted:
Εγω θελω να δω αυτο στο τελος ...
http://blog.mysport.ro/serban/files/2009/08/ronaldo-portugal-cry.jpg
πωπω και εμενα με πηρε ο υπνος , μα τη βουβουζελα :sorry:
wi fi thief
29-06-10, 21:15
πωπω και εμενα με πηρε ο υπνος , μα τη βουβουζελα :sorry:
επαιξε καλα ο honda? ή του καηκανε τα μπουζι; :p
μην πλακωσετε ολοι στο ιρλανδικο καναλι αποψε και το γονατισετε... :p
Είναι ωραίος ο DJ Honda. (http://www.youtube.com/watch?v=kyejD5wwQEE) :p
Στο Ισπανία - Πορτογαλία είμαι με Ραούλ Μειρέλες. :cool:
μην πλακωσετε ολοι στο ιρλανδικο καναλι αποψε και το γονατισετε... :p
Καλα που το ειπες, το ειχα ξεχασει :p
wi fi thief
29-06-10, 21:27
Είναι ωραίος ο DJ Honda. (http://www.youtube.com/watch?v=kyejD5wwQEE) :p
ειναι ολο προσοντα :p
watanabe (http://www.myspace.com/hiroshiwatanabemusic) FTW!!!
Στο Ισπανία - Πορτογαλία είμαι με Ραούλ Μειρέλες. :cool:
εγω αν δε βαρανε (ΠΑΛΙ!!!) κλωτσιες οι πορτογαλοι και αν δεν την εχει δει one man show το κλαψιαρης, δεν εχω προβλημα να περασει ο τζανετακος και πελατης της ελλαδας :twisted:
αλλιως εχω :p
supermario
29-06-10, 21:28
Εγω θελω να δω αυτο στο τελος ...
http://blog.mysport.ro/serban/files/2009/08/ronaldo-portugal-cry.jpg
Δεν εισαι ο μονος!!!
Οποιος δεν προλαβε το RTE του εχω λυση εδω (http://www.livegoal.tk/programme/daily.html) :)
wi fi thief
29-06-10, 21:36
Καλα που το ειπες, το ειχα ξεχασει :p
ποσο %$^%$%$&^** ειμαι :wall:
τωρα δε φορτωνει σε εμενα :sorry:
:p:p
(ειμαι ο πιο αχαριστος χρηστης μεσα σε ολο το φορουμ :respekt::worthy:)
πωπω φωτια η ισπανια , σταζει φωτια
wi fi thief
29-06-10, 21:58
Οποιος δεν προλαβε το RTE του εχω λυση εδω (http://www.livegoal.tk/programme/daily.html) :)
ΒΒC!!! :respekt:
ευχαριστω! :clap:
@ ADSLgr.com All rights reserved.