Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
Τώρα που βγήκε ο άχρηστος, κάτι καλύτερο θα γίνει.
OMG! Η γνωστή πλέον βουτιά των αμυντικών έγινε και πάλι από παίκτη της Γκάνα γύρω στο 81:30... Δεν πάμε καλά!
ο διαιτητής Α - Ψ - Ο - Γ - Ο Σ !
Καλά, αυτά δεν γίνονται!!!
Αν περάσει η Ουρουγουάη θα είναι θέλημα θεού. ΠΟΛΥ καλύτερη η Γκάνα.
wi fi thief
03-07-10, 00:04
ρε, πανε καλα οι γκανεζοι; :shock:
θα εχανε πεναλτυ στο 124 λεπτο ο οφορικουε; :p
τωρα τους κοπηκανε τα ποδια μαγκες, δραματικο φιναλε, καλα λεει ο αλεξ :p
Γενικά μούφα το παιχνίδι αλλά το τελευταίο λεπτό ήταν ΕΠΙΚΟ!!!
Πάμε μωρρηηηή Ghannaaaa!!!
Δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια παρόμοιο παιχνίδι.
Όποιος και να περάσει στα πέναλτι, κρίμα για τον άλλο.
Μπράβο τους.
........Auto merged post: freshmeat πρόσθεσε 11 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ο νόμος της μπάλας :worthy:
Αν ο Αμπρέου ήταν παίκτης του γαβρου θα μας είχε ζαλίσει ο speaker. Τώρα...
wi fi thief
03-07-10, 00:19
αααα ρε κριμα για τη γκανα... αυτοκτονησε :twisted:
δεν πειραζει, δεν με χαλασε που προκριθηκε η ουρουγουαη, καλη ομαδα ειναι, τουλαχιστον θα ξεντυθει η λαρισα :p
Άδικο αποτέλεσμα. Η Γκάνα πολύ καλύτερη αλλά κλότσησαν μόνοι τους την ευκαιρία. Θα την είχε σκίσει την Ολλανδία. Τώρα 50-50.
prodromosfan
03-07-10, 00:20
ας προσεχαν,
ουρουγουαη δε μπεστ και mvp ο suarez :mrgreen:
Πάλι δικαιωμένος νιώθω. Με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα στην παράταση. :oops:
Μπορεί να έχασα τα γκολ , αλλά με αποζημίωσε αυτό που έγινε στο τέλος.
Ουρουγουάη - Ολλανδία ο ένας ημιτελικός , ακούγεται ενδιαφέρον.
Δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια παρόμοιο παιχνίδι.
Turkey - Croatia Euro 2008 (http://www.youtube.com/watch?v=Di90xV2twi4)
Και σ' εκείνο το ματς είχε γίνει χαμός.
τελικα μπορει και να τα δουμε τα στηθη της κυριας :rofl:
Μα είναι παντελώς ανίκανοι να βάλουν ένα πέναλτι;
αααα ρε κριμα για τη γκανα... αυτοκτονησε :twisted:
δεν πειραζει, δεν με χαλασε που προκριθηκε η ουρουγουαη, καλη ομαδα ειναι, τουλαχιστον θα ξεντυθει η λαρισα :p
Παραγουανή δεν είναι αυτή; :hmm:
Άδικο αποτέλεσμα. Η Γκάνα πολύ καλύτερη αλλά κλότσησαν μόνοι τους την ευκαιρία. Θα την είχε σκίσει την Ολλανδία. Τώρα 50-50.
Μια δίκαιη νίκη για την Ουρουγουάη από τη στιγμή που εχασε το πέναλτυ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, από τη στιγμή εκείνη το αποτέλεσμα ηταν προδιαγεγραμμένο για τη παρέα του Φορλάν.
Τώρα ελπίζω σε Ουρουγουάη - Ισπανία :p
wi fi thief
03-07-10, 00:37
Παραγουανή δεν είναι αυτή; :hmm:
....:oops::oops::oops:
ε καλα μωρε, λεπτομερειες, γειτονια ειναι, ας βγαλει μονο τη μπλουζα, αλλωστε η λαρισα δεν φαινεται για κοριτσι που θελει πολλα παρακαλια για να μας δειξει λιγη σιλικονη...:p
εμεις, αν προκρινοτανε καποιοι γειτονες μας, δεν θα χαιρομασταν; :twisted::twisted::twisted::what::sneer:
Turkey - Croatia Euro 2008
:respekt:
γενικα ολο το τουρνουα ητανε το καλυτερο της 20ετιας (και τα μουντιαλ μεσα) :cool:
Το Mundial ξεκινα στους 8.
Τι ματσαρες ηταν ωρε και οι 2 σημερα;
Σιγουρα ΟΧΙ απο το θεαμα αλλα τουλαχιστον ειχαν ενταση.
Το μεσημερι υπηρχε ηλεκτρικη ατμοσφαιρα οτι θα βαλει γκολ η Βραζιλια στο τελευταιο δεκαλεπτο (εστω και αυτη η Βραζιλια με τον χειροτερο επιθετικο που εχει κατεβει ποτε σε mundial)
ενω το βραδυ το τελευταιο λεπτο ηταν ανεπαναληπτο.
Το οτι ο αποτυχημενος (για τους Αρειανους) Αbreu εβαλε τεχνικο τελευταιο πεναλτυ, ειναι κερασακι στην τουρτα.
:respekt:
........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 2 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τωρα που ειπα Abreu:
Αιχμές Αμπρέου κατά Άρη (http://www.sport24.gr/html/ent/236/ent.372236.asp)
Ελλαδα γεια σου!!!!
Αν ο Αμπρέου ήταν παίκτης του γαβρου θα μας είχε ζαλίσει ο speaker. Τώρα...
αρης εισαι και διωχνεις και αμπρεου
Κάνανε λέει τσιμπητή την Πάρις Χίλτον (http://news247.gr/kosmos/synellhfthh_h_paris_xilton.391756.html) γιατί στον αγώνα Ολλανδία - Βραζιλία έκανε ένα "γεμιστό" τσιγαράκι στις εξέδρες. :smoke: :smoke:
Κατ΄αρχήν δεν το πιστεύω.
Δεύτερον , που μπορείς να βρεις τέτοιο πράγμα στην Ν. Αφρική?
Τρίτον , ακόμα και αν είναι αλήθεια , Ολλανδία - Βραζιλία παίζανε. Τι περίμεναν δηλαδή σε τέτοιον αγώνα και με τέτοιο θέαμα?
Αν και δεν ξέρω τι ομάδα υποστηρίζει...
ΑΘΩΑ.
:p :p
E ναι, και απο μενα αθωα. ;)
Γερμανία - Αργεντινή σήμερα θα είναι το καλύτερο παιχνίδι του Μουντιάλ.
Ο τελικός θα είναι Ολλανδία-Ισπανία πάντως και πιστεύω πως θα το πάρουν οι Ολλανδοί.
Επειδή είδα κάποια σχόλια για την απουσία των λατρών της σάμπας, και δηλώνω πως είμαι ;)
Θεωρώ πως όντως η Ολλάνδία αποδείχτηκε η καλύτερη ομάδα (το ταμπλώ το είπε ξεκάθαρα) αλλά νομίζω πως σαν matchup παικτών η Βραζιλία το είχε 100%.
Αυτό αποδείχτηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου λογικά θα έπρεπε - με τις ευκαιρίες που είδαμε - η Βραζιλία να είχε καθαρίσει 3-0.
Αλλά, εκείνο που φάνηκε ήταν πως οι Βραζιλιάνοι δεν είχαν καμία ψυχολογία για το παιχνίδι και μόλις τους ισοφάρησαν τα έχασαν
Οι αντιδράσεις των Βραζιλιάνων σε μία - οριακά όμως, οριακότατα! - διαιτησία που ήταν κατά τους έδειξαν πως πολύ απλά δεν είχαν το πνεύμα ομάδας που θα παλέψει. Μου θύμισαν λιγάκι κακομαθημένα παιδιά.
Το αντίθετο με τους Ολλανδούς που σαν ψυχολογία ομάδας φάνηκε πως υπερτερούσαν - αν και οι Βραζιλιάνοι ήταν σαφώς καλύτεροι - και τελικά νίκησε βέβαια αυτό που ο Ουμπέρτο Έκο έχει χαρακτηρίσει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, δλδ ψυχή τε και σώμα. ;)
Άντε να δούμε σήμερα το πιο αμφίρροπο ίσως ματς μέχρι στιγμής, Αργεντινή - Γερμανία
H φιλοσοφία του προπονητή της Ολλανδίας πιστεύω πως είναι να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου και απο εκεί και πέρα ότι τους βγεί στην επίθεση. Παρόλο που δεν παίζουν σύστημα ταμπούρι, είναι φανερή η απουσία επιθετικού παιχνιδιού ανάπτυξης και δημιουργίας ευκαιριών σε όλα τα παιχνίδια της Ολλανδίας, αν και έχουν παίκτες ικανούς για τέτοιο είδος παιχνιδιού. Έχει δείξει πάντως ότι ξέρει να εφαρμόζει καλά την συγκεκριμένη φιλοσοφία παιχνιδιού και να παίρνει αποτέλεσμα έστω και με λίγη τύχη. Γι αυτό και πιστεύω ότι θα φτάσει τελικό και πολύ πιθανό να το πάρει κιόλας.
Από την άλλη και η Βραζιλία με αυτή τη φιλοσοφία ήρθε στο μουντιαλ, απλώς την εφάρμοσαν καλά μόνο για 1 ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο μετά το γκολ της ισοφάρισης από τους Ολλανδούς αποδιοργανώθηκαν εντελώς. Λες και περίμεναν από τους Ολλανδούς μετά το 1-0 να κάτσουν και να χάσουν όπως η Χιλή.
Η Ολλανδία παίρνει αποτελέσματα χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων. Πάντως πολλές φορές τέτοιες ομάδες πάνε τελικό ή και το σηκώνουν στο τέλος.
που σαι ρε thief, στο ειχε πει ο φιλος και συ δεν το πιστευες :lol:
οριστε τωρα, οι κατσαπλιαδες με τον Παπακωστα/Κασιδοκωστα στον παγκο, με τα πλεμονια και τις σποντες τους πανε φουλ για τελικο. :rolleyes:
Αυτοι αντιγραψανε την τακτικη της Ιντερ με τη Μπαρτσα στο Μεατσα μου φαινεται.
Αφηνουμε τους αλλους να βαλουν πρωτοι γκολ και να επιβεβαιωσουν τον τιτλο του φαβορι, να νιωσουν σιγουροι, και μολις χαλαρωσουν τους κοντραρουμε και δεν ξερουν απο που τους ηρθε.
Α ρε μεγαλε Παπακωστα.
Παντως καλα κανεις και σου αρεσε η Γερμανια τελικα.
Αυτοι αν παιζανε 11 με 10 να εχουν βγει μπροστα να ισοφαρισουν, θα κανανε και μια ευκαιρια. Ενα σουτ ρε παιδι μου. Δε θα βγαινανε στο 91 τεσσερις μεσα στην περιοχη με μονο τον τερματοφυλακα και εναν αμυντικο πανω στη γραμμη και θα πουλαγανε την μπαλα...
ΥΓ.
Φαν Μπομπελ παιχταρα, πιο δυνατα ρε, να τρεξει και λιγο αιμα.
παντα ηταν κακομαθημενα παιδια οι βραζιλιανοι...ακομα και ο κακα που ειναι τερας ψυχραιμιας επηρεαστηκε απο τους συμπαιχτες του και ηταν φανερα εκνευρισμενος παντου
η υπεροψια λοιπον πληρωνεται και για αλλη μια φορα βεβαιωθηκε η αποψη οτι ο ψυχραιμοτερος κερδιζει...
ετσι...το καραγουσταρα..ισως η μονη ομαδα που δε παω καθολου ενω αντιθετα ολες σχεδον οι ομαδες της λατινικης αμερικης μου ειναι συμπαθεστατες
........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 4 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........
και κριμα να μην ειναι το χθεσινο και το σημερινο ματσ τα ματσ των "4"
Επειδή είδα κάποια σχόλια για την απουσία των λατρών της σάμπας, και δηλώνω πως είμαι ;)
.....
Και καλα κανεις. :oneup:
Ομως προς τι τα "Ναι μεν αλλα, μπορει, ισως, εαν, λογικα, θα επρεπε, η διαιτησια, ...."
Δικαιολογιες; :p
wi fi thief
03-07-10, 13:39
που σαι ρε thief, στο ειχε πει ο φιλος και συ δεν το πιστευες :lol:
tommy, ξερεις ποια ειναι η διαφορα μας φιλε;
οτι εμενα δεν μου αρεσε η ολλανδια και το εγραψα, οσο οπαδος της και να ειμαι δεν θα κανω τον τυφλο ουτε τον αμπαλο για να τη δικαιολογησω.
μπορεις να διαβασεις τα σχολια μου για την ολλανδια και το ματς ;)
καλα, μην νομιζεις οτι κι εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να νικαγε η Βραζιλια.
Αλλα στο 1ο ημιχρονο μου αρεσε. Δεν τρελλαθηκα, αλλα ηταν καλη.
Τωρα αφου την πατησανε ετσι στο 2ο, καλα να παθουν.
Να δουμε που θα εναποθεσουμε τις ελπιδες μας τωρα. Για να δουμε και την Αργεντινη.
Πάντως έχω την αίσθηση πως οι Ολλανδοί δεν λένε ούτε καλημέρα μεταξύ τους. Δεν ξέρω αλλά αυτό μου βγάζουν οι παίχτες της , εκτός από τον Κάουτ.
Από την άλλη πάντα έτσι ήταν , από όσο ξέρω. Ο Wi fi thief μπορεί να μας διαφωτίσει σε αυτό. Πάντα τρωγόντουσαν μεταξύ τους.
Όπως και να έχει είναι ευκαιρία τους φέτος.
wi fi thief
03-07-10, 14:15
Να δουμε που θα εναποθεσουμε τις ελπιδες μας τωρα. Για να δουμε και την Αργεντινη.
την αργεντινη την παω πολυ και εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια, δεν θα χαλαστω αν προκριθει :cool:
γουσταρω περισσοτερο γερμανια (δηλωνω fan εξαπανεκαθεν, ευτυχως φετος με δικαιωνει σε αντιθεση με τη μεγαλη αδυναμια του τους πορτοκαληδες) και συνεχιζω να πιστευω οτι μαζι με τις ΗΠΑ ειναι οι καλυτερες ομαδες του μουντιαλ
μετα απο αυτες βαζω αργεντινη-ισπανια και σιγουρα πιο πισω την ολλανδια.
μιλαω παντα απο πλευρας ικανοποιησης μου απο αυτα που βλεπω, υπαρχουνε βεβαια και αλλες ομαδες που μου αρεσανε σε συγκεκριμενα ματς.
για τα υπολοιπα, οπως σου ξαναεγραψα, δεν με εκπλησει που (παρα το θεμιτο καζο και τις ωραιες κοντριτσες) συμφωνουμε, οπως και με τα περισσοτερα (αν οχι ολα) τα παιδια
το μουντιαλ (και επειδη μετα τη φυγη της ελλαδας ειμαστε μεν οπαδοι καποιων αλλα οχι φανατικοι) βοηθαει να γινονται ωραιες κουβεντες χωρις ακροτητες, αν ητανε οι αγωνες μεταξυ των ομαδων μας θα ειχαμε σκοτωθει χαλαρα :rofl: (δεν εχεις προσεξει που ο nnn δεν εχει ποσταρει ουτε μια απειλη μπανιαρισματος μεχρι τωρα;;; :bless::p)
εδω ευτυχως δεν υπαρχει τοσος οπαδισμος (με μια εξαιρεση που δεν θα αναφερθω για να μην της δωσω αξια) και η κουβεντα για το τοπι παει ωραια, ο καθενας μπορει να γραφει χωρις «φοβο» μην παρεξηγηθουνε καποιοι φανατικοι :cool:
Και καλα κανεις. :oneup:
Ομως προς τι τα "Ναι μεν αλλα, μπορει, ισως, εαν, λογικα, θα επρεπε, η διαιτησια, ...."
Δικαιολογιες; :p
Νομίζω πως δεν διάβασες το ποστ μου καλά :whistle:
wi fi thief
03-07-10, 14:36
Πάντως έχω την αίσθηση πως οι Ολλανδοί δεν λένε ούτε καλημέρα μεταξύ τους. Δεν ξέρω αλλά αυτό μου βγάζουν οι παίχτες της , εκτός από τον Κάουτ.
Από την άλλη πάντα έτσι ήταν , από όσο ξέρω. Ο Wi fi thief μπορεί να μας διαφωτίσει σε αυτό. Πάντα τρωγόντουσαν μεταξύ τους.
δεν ειχα διαπιστωσει κατι τετοιο να σου πω την αληθεια, ισως να εχεις δικιο, δυστυχως δεν μπορω να σε διαφωτισω.
ειναι σχετικα «ψυχροι» οι ολλανδοι (και οχι μονο) και το «ειμαστε οικογενεια» τα κουτσομπολια, τα ΜΜΕ, η γκρινια, η κριτικη κλπ ειναι μεν και γι΄αυτους οπως και για ολες τις ομαδες υπολογισιμα αλλα νομιζω οχι τοσο σημαντικα οσο σε ομαδες με «ταπεραμεντο».
το σιγουρο ειναι οτι ο φαν περσι με τον σνειντερ δεν τα πανε καλα.
γενικα πιστευω πως τα «παρασκηνια» δεν εχουνε στην ολλανδια (και οχι μονο) τη σημασια που εχουνε αλλου
ο ντιρκ ειναι «ζωο» με την καλη εννοια, ο,τι και να του πεις και να του κανεις και οπως και αν αισθανεται θα δωσει το 90% απο αυτα (τα εστω λιγα για αρκετους) που εχει σε ολα τα παιχνιδια :respekt:
τον παω με χιλια, ειναι για μενα απο τους καλυτερους ποδοσφαιριστες στην ευρωπη, θα γινει φοβερος προπονητης και αυτο να το θυμαστε πως το προεβλεψα εγω :cool:
Νομίζω πως δεν διάβασες το ποστ μου καλά :whistle:
:what:
Σοβαρη απαντηση στο καζο; Τωρα θα βαλω 3 λοπον! :p :p :p
δεν ειχα διαπιστωσει κατι τετοιο να σου πω την αληθεια, ισως να εχεις δικιο, δυστυχως δεν μπορω να σε διαφωτισω.
ειναι σχετικα «ψυχροι» οι ολλανδοι (και οχι μονο) και το «ειμαστε οικογενεια» τα κουτσομπολια, τα ΜΜΕ, η γκρινια, η κριτικη κλπ ειναι μεν και γι΄αυτους οπως και για ολες τις ομαδες υπολογισιμα αλλα νομιζω οχι τοσο σημαντικα οσο σε ομαδες με «ταπεραμεντο».
το σιγουρο ειναι οτι ο φαν περσι με τον σνειντερ δεν τα πανε καλα.
γενικα πιστευω πως τα «παρασκηνια» δεν εχουνε στην ολλανδια (και οχι μονο) τη σημασια που εχουνε αλλου
ο ντιρκ ειναι «ζωο» με την καλη εννοια, ο,τι και να του πεις και να του κανεις και οπως και αν αισθανεται θα δωσει το 90% απο αυτα (τα εστω λιγα για αρκετους) που εχει σε ολα τα παιχνιδια :respekt:
τον παω με χιλια, ειναι για μενα απο τους καλυτερους ποδοσφαιριστες στην ευρωπη, θα γινει φοβερος προπονητης και αυτο να το θυμαστε πως το προεβλεψα εγω :cool:
Ο "διαφωτισμός" που έλεγα ήταν πιο πολύ για το παρελθόν της Ολλανδίας. :sorry:
Από τα αδέρφια μου - που σε πλησιάζουν ηλικιακά - έχω μάθει πως πάντα οι Ολλανδοί τρωγόντουσαν μεταξύ τους πριν και κατά την διάρκεια των μεγάλων τουρνουά , για αυτό έλεγα μήπως κατέχεις κάτι περισσότερο σε αυτό το θέμα.
Εγώ έτσι κι αλλιώς μέχρι το 2004 την αντιπαθούσα την Ολλανδία , ποδοσφαιρικά.
Έπρεπε να περάσω ένα 6μηνο εκεί για να την εκτιμήσω σε όλους τους τομείς. :p
qwertyuiop
03-07-10, 15:17
Ματσάρες σήμερα. Γουστάρω έκπληξη παραγουάης.
Τώρα εξηγούνται τα γκολ του Sneijder το παιδί είναι στο φουλ....παρακάτω.:lol:
http://www.telegraaf.nl/telesport/wk2010/7100260/__FOTO_Kushandje_Yolanthe__Wesley__.html?p=6,1
Θεωρώ πως όντως η Ολλάνδία αποδείχτηκε η καλύτερη ομάδα (το ταμπλώ το είπε ξεκάθαρα) αλλά νομίζω πως σαν matchup παικτών η Βραζιλία το είχε 100%.
Αυτό αποδείχτηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου λογικά θα έπρεπε - με τις ευκαιρίες που είδαμε - η Βραζιλία να είχε καθαρίσει 3-0.
Αλλά, εκείνο που φάνηκε ήταν πως οι Βραζιλιάνοι δεν είχαν καμία ψυχολογία για το παιχνίδι και μόλις τους ισοφάρησαν τα έχασαν
Οι αντιδράσεις των Βραζιλιάνων σε μία - οριακά όμως, οριακότατα! - διαιτησία που ήταν κατά τους έδειξαν πως πολύ απλά δεν είχαν το πνεύμα ομάδας που θα παλέψει. Μου θύμισαν λιγάκι κακομαθημένα παιδιά.
Το αντίθετο με τους Ολλανδούς που σαν ψυχολογία ομάδας φάνηκε πως υπερτερούσαν - αν και οι Βραζιλιάνοι ήταν σαφώς καλύτεροι - και τελικά νίκησε βέβαια αυτό που ο Ουμπέρτο Έκο έχει χαρακτηρίσει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, δλδ ψυχή τε και σώμα. ;)
Άντε να δούμε σήμερα το πιο αμφίρροπο ίσως ματς μέχρι στιγμής, Αργεντινή - Γερμανία
Ο Βαν Μπομελ επρεπε να εχει βγει και αυτος απο νωρις με κοκκινη καρτα.
Ενω γενικα συμπαθω Ολλανδια, αυτη η ομαδα εχει κατι το πολυ αντιπαθητικο.
Εχει τον Σαλπιγγιδη της Ολλανδιας (Kuyt), εχει τον αντιπαθητικοτατο Ρομπεν (μεχρι ποτε θα βαζει γκολ αυτο με την ιδια κινηση-κοψιμο προς τα μεσα;) ενω και ο Van Persie ειναι πολυ λιγος για φορ περιοχης.
O Sneider ειναι παιχταρας ομως και ειναι μια ομαδα μονος του.
Απο την αλλη, οι Ολλανδοι βουταγαν θεατρικα συνεχεια, αν και η κοκκινη ηταν ολοσωστη.
Θα προτιμουσα να περασει η Βραζιλια, που εκανε πολυ καλο πρωτο ημιχρονο, αλλα αυτος ο Fabiano τους χλααγε ολες τις φασεις, ενω ο Felipe Melo ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος τους, πολυ κακος.
Αν δεν υπηρχε ο Σιλβα χτες να κοψει και τιποτα (εγω το λεω αυτο ο gordito) θα ειχαν φαει πολλα.
Ειμαι σιγουρος, οτι αν το παιχνιδι πηγαινε 10vs10, ως οφειλε, θα ειχαμε τη Βραζιλια να προκρινεται, εδω και ετσι, οσο εχανε γκολ στο τελος η Ολλανδια, εδειχνε οτι μπορει να το ισοφαρισει, ειδικα με την εισοδο του Νιλμαρ.
........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 0 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το βραδινο ματς ηταν παρωδια, επρεπε να ειναι ματς ομιλων και οχι τετραδας.
Πολυ λιγη και η Γκανα, πολυ λιγη και η Ουρουγουαη.
Ειχε φαση ομως στο τελος, ηταν ματσαρα!
Βλέπω να περνάει η Αργεντινή.
Το κέντρο της με ανησυχεί.Μόνο ο Mascherano είναι καλός αμυντικός.
Ενώ έχει κακούς κεντρικούς αμυντικούς σήμερα εκτιμώ ότι θα είναι ικανοποιητικοί. Ταιριάζουν τα μαρκαρίσματα με τους Klose,Podolski.
Ο τερματζής είναι ικανός για μεγάλη γκέλα,στις σέντρες ειδικά τραγικότατος...
Μπροστά πιστεύω ήρθε η ώρα του Messi.Η άμυνα της Γερμανίας του δίνει την δυνατότητα να κάνει παπάδες.
Υ.γ Podolski πάρε μια κίτρινη να πάμε ταμείο!!:bless::bless:
Εγώ θέλω αποκλεισμό Αργεντινής μόνο και μόνο για την φάτσα του βαρελάκι με πόδια :p
Εγώ θέλω αποκλεισμό Αργεντινής μόνο και μόνο για την φάτσα του βαρελάκι με πόδια :p
Αποκλεισμό θέλω και εγώ απλά όχι τώρα.Αν φτάσει ομάδα χωρίς προπονητή να κατακτήσει κούπα θα χαλαστώ πολύ...
Ο ΟΣΦΠ του Κόκκαλη και των 124895 ανύπαρκτων προπονητών ξεφτίλισε το άθλημα εν Ελλάδει.Και άντε εδώ το ποδόσφαιρο μας ήταν ούτως ή άλλως για γέλια .
Δεν θέλω και η Αργεντινή του ανύπαρκτου προπονητή Ντιέγκο να πετύχει και να ξεφτιλίσει το Μουντιάλ...
Μπορει να μην ειναι προπονητης, αλλα ειναι ψυχολογος.
Και ποιος προτιμας δλδ να το παρει;
Η Ισπανια, που εχει μπερδεψει το ποδοσφαιρο με τα μηλα και πασαρει γυρω γυρω;
Η Γερμανια με τον Φριζενμπιχλερ, συγνωμη Σβαινσταιγκερ και τον Mertesacker;
Απο τις ομαδες που εχουν μεινει, προτιμω πρωτα Ουρουγουαη και μετα Αργεντινη και Γερμανια.
Τους αντιπαθω τους Deutsche αλλα εχουν παιξει μπαλα.
Eγώ θέλω Ουρουγουάη, Ντιέγκο Φορλάν λέμε!!
daywalker06
03-07-10, 17:04
Ετσι ετσι ετσι πάμε για σίγουρη νίκη
wi fi thief
03-07-10, 17:07
κενταει η γερμανια :cool:
ΤΟR!!!
Ετσι , να κλαίει ο Μαραντόνα!!!
wi fi thief
03-07-10, 17:17
Ετσι , να κλαίει ο Μαραντόνα!!!
:p