Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
Έτσι που παίζει η Αργεντινή ούτε σε 3 χρόνια δεν θα βάλει γκολ.
Άντε να τελειώνουμε με τα "φαβορί" των άσχετων δημοσιογράφων...
btw
στα προκριματικά δεν είχε δει κανένας την Αργεντινή;;;
:p
αυτο ευχονται οι «καριοκας», να πεθανει η κατσικα του γειτονα...:p
πουρο μεσα στο ματς απαγορευεται να αναψει ετσι; :p
τι χανεις ρε μιροοοοο!Ειναι ιεροσυλία να λένε κάποιοι αντίχριστοι ότι ο Μαραντόνα ειναι καλύτερος του Πελέ.
Και για αυτό μόνο ΟΦΕΙΛΕΙ να αποκλειστεί η Αργεντινή ΠΑΡΑΥΤΑ και αυτός να πάει σπιτάκι του.
(* Και μη ξεχνάμε ότι ειναι και ΜΕΛΟΣ @@##@$@!! *):p:p
Ρε παιδιά όσοι έχετε δει όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής απαντήστε μου την εξής ερώτηση.
Είναι η όχι ο Λέτο καλύτερος του Ντι Μαρία?
wi fi thief
03-07-10, 17:49
ναι, ξεχασα για το «μελος», μελος των δολλαριων ειναι...(και ο κομποτης να του εδινε φραγκα και να τον καλουσε γκεστ, φανατικος θα γινοτανε, θα χορταινε και σουβλακια* )
δεν ξερω αν ειναι καλυτερος ή οχι ο ντιεγκο και δεν με απασχολει κιολας
εγω λεω οτι οι βραζιλιανοι παρακαλανε να το παρει η ευρωπη, δες εδω: http://www.sport-fm.gr/article/281175
οι πιο φανατικοι φιλογερμανοι σημερα, ειναι απο τη χωρα της σαμπας και του καφε...
το χταποδι εδειξε αργεντινη, ο γκαντεμης ο τζαγκερ «εδειξε» γερμανια, ντερμπυ πραγματικο :p
*το γραφω ελληνικα, για τους αθηναιους: καλαμακια :lol:
αληθεια, αν παω με τα παιδια μου στην αθηνα και ζητησω μια λεμοναδα με δυο καλαμακια (γιατι θα πανε χαμενες δυο για μωρα παιδια) θα μου φερουνε μια γκαζοζα και δυο σουβλακια; :lol::lol:
ναι, ξεχασα για το «μελος», μελος των δολλαριων ειναι...
δεν ξερω αν ειναι καλυτερος ή οχι ο ντιεγκο και δεν με απασχολει κιολας
εγω λεω οτι οι βραζιλιανοι παρακαλανε να το παρει η ευρωπη, δες εδω: http://www.sport-fm.gr/article/281175
οι πιο φανατικοι φιλογερμανοι σημερα, ειναι απο τη χωρα της σαμπας και του καφε...
το χταποδι εδειξε αργεντινη, ο γκαντεμης ο τζαγκερ «εδειξε» γερμανια, ντερμπυ πραγματικο :p
Εγώ θέλω πάντως Ουρουγουάη;)
Rebel Scum
03-07-10, 17:52
Ρε παιδιά όσοι έχετε δει όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής απαντήστε μου την εξής ερώτηση.
Είναι η όχι ο Λέτο καλύτερος του Ντι Μαρία?
Νομίζω ότι ο Ντι Μαρία είναι πιο τεχνίτης αλλά δεν έχει τη δύναμη του Λέτο.
Αλλά ο Λέτο σε χάλασε; εδώ άφησε έξω Καμπιάσο και Ζανέτι...και παίζει χωρίς μπακ εξτρέμ.
Αν το πάρει το παιχνίδι η Αργεντινή θα είναι λόγω του ταλέντου 3-4 παικτών.
Αλλά συνήθως το άναρχο ταλέντο δεν κερδίζει μια οργανωμένη ομάδα σαν τη Γερμανία με αυτοματισμούς...έστω και αν υπολείπονται σαν παίκτες σε ποιότητα
Η Γερμανοί μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ στο Α' ημίχρονο.
Αν δεν αλλάξει πλάνο η Αργεντινή θα δεχτεί σίγουρα γκολ από αντεπίθεση και πάπαλα...
Ο Λεβ έχει στήσει μέχρι στιγμής άψογα την ομάδα του.
Αν δεν θέλει να πάει σπίτι του ο Ντιέγκο πρέπει να απαντήσει. Μπορεί;
Γνώμη μου όχι.Θα δούμε....
Rebel Scum
03-07-10, 17:57
Η Γερμανοί μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ στο Α' ημίχρονο.
Αν δεν αλλάξει πλάνο η Αργεντινή θα δεχτεί σίγουρα γκολ από αντεπίθεση.
Αν δεν θέλει να πάει σπίτι του ο Ντιέγκο πρέπει να απαντήσει. Μπορεί;
Γνώμη μου όχι.Θα δούμε....
Χλωμό ....πάντως συμφωνώ με τους σχολιαστές για τον Αγουέρο...το λιγότερο θα ανακατέψει την τράπουλα.
Πολύ μάπα ποδόσφαιρο έχουμε δει σε αυτό το Μουντιάλ, δυστυχώς το αμυντικό ποδόσφαιρο υπερισχύει, οι ομάδες προσέχουν περισσότερο την άμυνα τους από το να σκέφτονται πως να κάνουν επιθετικό παιχνίδι. Δύο ευκαιρίες ένα γκολ οι Γερμανοί, μισή ευκαιρία κανένα γκολ για την Αργεντινή.
Εμένα πάντως μου θυμίζει το Ολλανδία-Βραζιλία, κάτι μου λέει ότι Αργεντινή θα κάνει την ανατροπή και θα κερδίσει 2-1.
*το γραφω ελληνικα, για τους αθηναιους: καλαμακια :lol:
αληθεια, αν παω με τα παιδια μου στην αθηνα και ζητησω μια λεμοναδα με δυο καλαμακια (γιατι θα πανε χαμενες δυο για μωρα παιδια) θα μου φερουνε μια γκαζοζα και δυο σουβλακια; :lol::lol:
Παρακαλώ οι αγαπητοί moderators στείλτε για BAN-ακι τον ασυρματοκλέφτη.....χαμουτζής speaking and writing.....:p:p
On topic: Έλα μwρη Γερμανία στείλε το Ντιέγκο και τα καλόπαιδα του σπίτι (το α προφέρεται και διαβάζεται ως ωμέγα).....:twisted::twisted::twisted::twisted:
wi fi thief
03-07-10, 18:09
ελπιζω να εχει φαει καλα και να μην ψαρεψει και σημερα :p
η γερμανια παιζει σε ολο το μουντιαλ κοντρα σε μεγαλες ομαδες (αν εξαιρεσω την αυσταλια, ΟΚ η σερβια δεν ητανε τεραστια αλλα ειναι παντα σερβια με καλους παικτες και την επαιξε και με 10, λογω εγκληματος διαιτητικου που περασε στα ψιλα οπως και το double hand του fabiano, τωρα μιλαμε για εγκληματα...) και δεν θα παρει ανασα μεχρι τον τελικο
οσον αφορα τα ΜΜΕ και αυτο που λεει ο shadowman ειναι ενας απο τους λογους που δεν γουσταρα βραζιλια
βεβαια, αφου αποκλειστηκε, ηρθε η ωρα να γραφουνε αυτα που ελεγα εγω (και ο κραουιφ) οταν αυτοι προσκυνουσανε...
κανε κολοτουμπες τωρα σωτηρακοπουλε και σια, απο τη μυγα ξυγκι βγαζανε για τη βραζιλια και περνουσαν στα ψιλα ο,τι καλο βλεπανε απο τους αλλους.
το χαρηκα ιδιαιτερα μονο και μονο για τα ΜΜΕ αυτο που εγινε, αν αποκλειστει και η αργεντινη δεν θα ξαναδουμε πρωτοσελιδο σε ελληνικη αθλητικη εφημεριδα για το μουντιαλ, θα τελειωσει γι' αυτους και θα γυρισουνε στα γνωστα: «εμεις σας ειπαμε πρωτοι για τον γκαβου και τον μαστιγιο»!!!
ΣΟΥΡΓΕΛΑ...:twisted:
ο τσιαρτας ητανε που ητανε αργος, σημερα ειναι σαν να ηπιε απο αυτο που επινε η παρις χιλτον (ΑΘΩΑ!!!!)...:twisted:
μεχρι να αναλυσει τη φαση εχουν εγινει αλλες τρεις!
αν τον βαλουνε να περιγραφει τα σουπερ σλοου μοσιον τοτε μονο θα συγχρονιστει...:p
KAI KΛΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΑ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ!!! :rofl:
Τέλος
Ψόφια η Ευρώπη ε;...
........Auto merged post: Raven84 πρόσθεσε 6 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ΓΚΟΛΑΡΑ ο Μεσι ντύθηκε Γερμανός
wi fi thief
03-07-10, 18:31
τι παιχταρας ειναι αυτος ο μιλερ ρε μαγκες;
και ο σβαινσταιγκερ με τον κεντιρα και τον οζιλ και τον ποντολσκι ειναι ωραιοι αλλα αυτος ο «μυλωνας» ειναι ενα τικ παραπανω
στο φιλο που ρωτησε για το λετο: ητανε στα πλανα του μαραντονα και αυτος και ο ντατολο, ο μεν ντατολο επειδη τα εδωσε ολα εδω στην ελλαδα επαθε υπερκοπωση, για τον λετο ασκησαν βετο οι αργεντινοι παικτες γιατι σκεφτηκαν οτι με μεσι και λετο μεσα, δεν θα την ακουμπουσανε καθολου τη τζαμπουλανι. :twisted:
να πεσει 5αρα, μπιτε...:respekt:
Ένας Μέσι δεν φέρνει την άνοιξη.
Μπράβο στους Γερμανούς που είχαν δείξει από την αρχή ότι ήταν πιο ομαδα απο όλους.
Περιμένω Γερμανία Ισπανία.
wi fi thief
03-07-10, 18:35
αφηστε ρε γερμαναραδες το μεσι να βαλει ενα γκολ.... τι 5-0 τι 5-1, ΔΕΙΞΤΕ ΕΛΕΟΣ...:twisted:
βαλε μεσα το μιλιιιιιιτοοοο
πωπω.....κ@υλα χθες κ σημερα....
ετσι γουσταρω κλαψα και να τρεχει κοκα μετα απο το (υπο)δειγμα προπονητη(?)
Μέχρι και ο Κροος ευκαιρία έλεος Γερμανία ξεφτιλίστε τους κι' άλλο.......χαχαχαχαχα
wi fi thief
03-07-10, 18:42
εχει και «ωρα μουντιαλ» μετα, (ωρα κολοτουμπας) :rofl:
μνημοσυνα θα κανουνε στην ΕΣΗΕΑ, προβλεπω απεργια αυριο :rofl:
εχει και «ωρα μουντιαλ» μετα, (ωρα κολοτουμπας) :rofl:
μνημοσυνα θα κανουνε στην ΕΣΗΕΑ, προβλεπω απεργια αυριο :rofl:
:rofl::rofl::rofl::rofl:
ηδη στην ερασπορ κλαινε , και θα κλαινε , και θα κλαινε...
τι παιχταρας ειναι αυτος ο μιλερ ρε μαγκες;
και ο σβαινσταιγκερ με τον κεντιρα και τον οζιλ και τον ποντολσκι ειναι ωραιοι αλλα αυτος ο «μυλωνας» ειναι ενα τικ παραπανω
στο φιλο που ρωτησε για το λετο: ητανε στα πλανα του μαραντονα και αυτος και ο ντατολο, ο μεν ντατολο επειδη τα εδωσε ολα εδω στην ελλαδα επαθε υπερκοπωση, για τον λετο ασκησαν βετο οι αργεντινοι παικτες γιατι σκεφτηκαν οτι με μεσι και λετο μεσα, δεν θα την ακουμπουσανε καθολου τη τζαμπουλανι. :twisted:
να πεσει 5αρα, μπιτε...:respekt:Δε τα ξέρεις καλά κλέφτη, τον Λέτο δεν τον πήρε γιατί ο Σωκράτης τον πήρε τηλ. και του είπε τι έκανε (πηγε στον ΠΑΟ από τον Γαυρο) και ο δικός σου αμεσως τον banιαρε!
.... ΤΕΣΣΑΡΑ!!! ετσι!!!!:rofl:
παρεμπιπτοντως εμενα μου καναν δημοσκοπηση εκεινη την ωρα...ξερετε απο εκεινες που θα κρατησουν 3 λεπτα και κρατανε μιση ωρα και δε μπορουσα να πανηγυρισω
αλλα μολις απολαυσα ακομα ενα
χαχαχαχαχα
δε δειχνει το μαραντονα κ απορω χαχαχα
4 στην Αγγλία
4 στην Αργεντινή
WTF;:hmm:
4...
γ..... χ... και επιστροφη στην φυση...
Κύριε διαιτητά κύριε διαιτητά......πςςςς καλέ σφύριξε το σε παρακαλώ δεν μπορώ άλλο την ξεφτίλα της υπερομάδας........:twisted:
χαχαχαχαχα
δε δειχνει το μαραντονα κ απορω χαχαχα
Kαι γω ενα πράγμα, ΝΑΤΟΣ, πω πω... φάτσα κάτω... συνοφριωμένος... θα παραιτηθεί;:whistle:
Blitzkrieg οι γερμανοι , αντεπιθεσεις φωτια, Πρωτα αεροπορια, μετα τα τανκς και μετα το πεζικο
:hello: παριζάκι, στο καλό :twisted:
wi fi thief
03-07-10, 18:50
αριμπα μουτσατσος!!!! (http://www.youtube.com/watch?v=G6koD5wna84) :twisted:
ταριφα 4 :respekt:
χρηστο σωτηρακοπουλε, ο γκυαν την εσωσε την «ποδοσφαιρομανα ηπειρο» σου, μας φλομωσατε στο στερεοτυπο αλλα εχετε τον τοπο να μας βγαλετε χαζους και να μας πειτε οτι τα ειχατε προβλεψει...
ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!
sub, δε θα μαλωσουμε στον τελικο (αρκει να μην πεσει κι εκει 4αρα :p)
ALLES KLAR :respekt:
Είμαι η Γερμανία και μόλις τελείωσα........χαχαχαχαχαχα
things got messi for argentina :rofl:
Όλα τα λεφτά ο Αργεντινός Αλέφαντος του πάγκου.
Κλαααααααααψε ρεεεεε :rofl::rofl:
χαχαχαχα
........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 0 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αργότερα ........
:hello: παριζάκι, στο καλό :twisted:
:hello Brazil :twisted:
πολυ μαρεσεις εσυ!!!!
supermario
03-07-10, 18:57
Τα παιρνει ολα η Γερμανια φετος. Eurovision, mundial, τα λεφτα μας. ΟΛΑ!!!!!!
Απ' το συγκεκριμένο συνοθύλλευμα παικτών χάσαμε με 2-0 και λέγαμε (κάποιοι παίκτες-Ρεχάγκελ) ότι θα πάει τελικό-υπερδύναμη κτλ ?
ΕΛΕΟΣ...
Ο άλλος ο γελοίος ο Αλέφαντος της Αργεντινής, για κλόουν καλός είναι !
Βγάζει πολύ γέλιο...
Rebel Scum
03-07-10, 19:01
Ελπίζω να κάνει το καθήκον της η Ισπανία και να αποκλείσει τους Γερμανούς.
Σαν Έλλην αρνούμαι το μουντιάλ να το πάρει ομάδα σοβαρή, οργανωμένη με φυσική κατάσταση...θέλω τακούνια και τρίγωνα!
Εξαιρώ τον παρτσακλό τον Μέλερ , πολύ ωραίος παίκτης.
qwertyuiop
03-07-10, 19:03
Απ' το συγκεκριμένο συνοθύλλευμα παικτών χάσαμε με 2-0 και λέγαμε (κάποιοι παίκτες-Ρεχάγκελ) ότι θα πάει τελικό-υπερδύναμη κτλ ?
ΕΛΕΟΣ...
Ο άλλος ο γελοίος ο Αλέφαντος της Αργεντινής, για κλόουν καλός είναι !
Βγάζει πολύ γέλιο...
Έφυγαν όλοι οι σπαστικοί τώρα , μπορώ να δω μουντιάλ χωρίς να είμαι με κανέναν. Όσες έχουν μείνει (Ολλανδία, Ουρουγουάη, Γερμανία, Ισπανία) είναι ομάδες που συμπαθώ.
Ο μαραντόνα όλα τα λ7 στο τέλος. :twisted:
megahead13
03-07-10, 19:03
Όταν κάποιοι λέγαμε για την άμυνα της Αργεντινής... Να που φάνηκε σήμερα. Έτσι για να ευλογήσουμε και τα γένια μας! :p
Ντιέγκο (ο έτερος) πάμε γερά την Τρίτη!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
http://img227.imageshack.us/img227/4671/q2wedqwd.jpg
Να χαρώ εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Λογικό η ομάδα που έχει σύστημα στο παιχνίδι της , να διασύρει την ομάδα που το σύστημα της είναι να πάρει ένας παίχτης την μπάλα και να προσπαθήσει να τους περάσει όλους.
- Μου έκανε εντύπωση η ψυχραιμία και η ευκολία που κόβανε οι Γερμανοί αμυντικοί.
- Στην κόντρα είναι πολύ φωτιά η Γερμανία , πολύ όμως.
- Μου άρεσαν τα 2 μπαλάκια του Κλόσε σήμερα για να περάσουμε τον χοντρομαστούρη. Τώρα άλλα 2 για να περάσουμε και τον άλλον χοντρό (Ρονάλντο).
- Κρίμα που δεν θα παίξει ο Μίλερ στον ημιτελικό. Δεν πειράζει , θα παίξει στον τελικό.
- Ο Ιγκουαΐν κάνει μπαμ οτι είναι την Ρεάλ. Ακόμα και όταν έληξε έκλαιγε στους διαιτητές παρόλο που είχε και άδικο.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΤΣΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rebel Scum
03-07-10, 19:09
Πάντως μέχρι τώρα ένα αγώνα που να παίξουν καλά και οι δυο ομάδες και να νικήσει η καλύτερη δεν έχουμε δει. Η μέτρια συνήθως κερδίζει την κακή....
Μεγάλη υπόθεση η φυσική κατάσταση πάντως....
sub το να περάσει ο Κλόζε το φαινόμενο είναι ύβρις..ελπίζω να μην γίνει.
sub το να περάσει ο Κλόζε το φαινόμενο είναι ύβρις..ελπίζω να μην γίνει.
Αφού ξέρεις τις απόψεις μου περί παιχτών και ποδοσφαίρου. :p
Ο Κλόζε είναι από τους πλέον αγαπημένους μου παίχτες. Αν και τον χαλάσανε και αυτόν και τον μάθανε να παίζει με την μπάλα κάτω. :p
Opener που είσαι φερε και τις πρόκες.:rofl:
....
ο τσιαρτας ητανε που ητανε αργος, σημερα ειναι σαν να ηπιε απο αυτο που επινε η παρις χιλτον (ΑΘΩΑ!!!!)...:twisted:
μεχρι να αναλυσει τη φαση εχουν εγινει αλλες τρεις!
αν τον βαλουνε να περιγραφει τα σουπερ σλοου μοσιον τοτε μονο θα συγχρονιστει...:p
Πραγματι, σημερα ξεπερασε τον εαυτο του!
Για τον αγωνα, μα υπηρχε περιπτωση να βαλει γκολ η Αργεντινη σημερα;
Οταν οσα σουτ πηγαν στο τερμα ηταν πιο αδυναμα, ξεψυχισμενα και αργα απο τον Τσιααααρταααααα.
Απλώς είδαμε μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά τι κάνει στις αντεπιθέσεις, και μια άλλη που όταν χρειάστηκε να βγει μπροστά και να κάνει παιχνίδι δεν το καταφέρε και επιπλέον άφησε εκτεθειμένη την άμυνα της.
Όλες οι ομάδες έχουν μάθει να παίζουν κάτι σαν το ταμπούρι του Ρεχάγκελ και όταν καλούνται να βγουν απο αυτό τότε φαίνεται η γύμνια τους.
Να δούμε τι θα κάνει η Γερμανία αν βρεθεί πίσω στο σκορ και χρειάζεται αυτή να κάνει παιχνίδι αντί να πετάγεται στις αντεπιθέσεις. Εντάξει στις αντεπιθέσεις οι Γερμανοί φαίνονται απίστευτοι πάντως, μια σύγχρονη ποδοσφαιρική μορφή Blitzkrieg.
Opener που είσαι φερε και τις πρόκες.:rofl:
Ωρε δεν ξερω ποιοι ηταν με τους Αργεντινους για να πεσει το αναλογο μαστορεμα. :lol:
@ ADSLgr.com All rights reserved.