PDA

Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Rebel Scum
03-07-10, 19:17
Αφού ξέρει τις απόψεις μου περί παιχτών και ποδοσφαίρου. :p
Ο Κλόζε είναι από τους πλέον αγαπημένους μου παίχτες. Αν και τον χαλάσανε και αυτόν και τον μάθανε να παίζει με την μπάλα κάτω. :p

:lol:

Έχει κάτι μπούτια ο κερατάς σαν κορμούς δέντρου...που να μην πηδάει σαν κατσίκι:p

Απλά σχολιάζω γιατί Ρονάλντο (βραζιλιάνος φυσικά, ο άλλος δεν υπάρχει) και Ζινταν είναι οι αδυναμίες μου..δεν σηκώνω μύγα στο κατάνα μου για αυτούς!:lol:

IoStefo1
03-07-10, 19:23
Ωρε δεν ξερω ποιοι ηταν με τους Αργεντινους για να πεσει το αναλογο μαστορεμα. :lol:

Ψάξε και θα τους βρεις ανάμεσα μας κυκλοφορούσαν λες να ντρέπονται.:lol:

Rebel Scum
03-07-10, 19:25
Ωρε δεν ξερω ποιοι ηταν με τους Αργεντινους για να πεσει το αναλογο μαστορεμα. :lol:

Εδώ είμαι!!

subzer0
03-07-10, 19:28
Να δούμε τι θα κάνει η Γερμανία αν βρεθεί πίσω στο σκορ και χρειάζεται αυτή να κάνει παιχνίδι αντί να πετάγεται στις αντεπιθέσεις.

Τουλάχιστον σε αυτό το θέμα η Γερμανία , μας έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει.
Εγώ τουλάχιστον σαν οπαδός της , δεν είχα ποτέ παράπονο για το τι μπορεί να κάνει η Γερμανία όταν μένει πίσω στο σκορ.

Ρε παιδιά δεν είναι ξεφτίλα οι 2 μεγαλύτεροι προημιτελικοί να περιγράφονται από το στούντιο? :down: :down:

opener
03-07-10, 19:33
Εδώ είμαι!!
Εδω εισαι; =

Για τον αγωνα, μα υπηρχε περιπτωση να βαλει γκολ η Αργεντινη σημερα;
Οταν οσα σουτ πηγαν στο τερμα ηταν πιο αδυναμα, ξεψυχισμενα και αργα απο τον Τσιααααρταααααα.

Εγω ειμαι με την Ολλανδια.
Οχι την σημερινη, αλλα του total football 1974 & 1978 :yahoo:
Και ας εχασαν τοτε απο τους μεγαλους επισης Γερμανους και Αργεντινους

wi fi thief
03-07-10, 19:35
Ψάξε και θα τους βρεις ανάμεσα μας κυκλοφορούσαν λες να ντρέπονται.:lol:

Eγω τους συμπαθουσα μαγκες, ειχανε δειξει πολυ καλα στοιχεια, δεν εχω κολλημα με το μαραντονα ή κατι αλλο

φυσικα, συμπαθω πολυ περισσοτερο τη γερμανια (απο την αρχη ειπα οτι μονο κοντρα στην ολλανδια δεν θα την υποστηριζω) και ευτυχως αυτη με δικαιωσε και με το παραπανω με τη μπαλαρα που παιζει εινα ακριβως το ποδοσφαιρο που συμπαθω περισσοτερο: Ο Μ Α Δ Α και οχι κλαψα, διαμαρτυρια, βουτιες, πονηριες, καραγκουνιες (δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα ελαχιστες φορες γερμανοι παικτες κοιτανε την γιγαντοοθονη για να δουνε αν τους δειχνει η τηλεοραση :respekt:)
σε αντιθεση με τους ορανιε που δεν ειναι αυτοι που φανταζομουνα (λογω προπονητη και κολληματων του θελω να πιστευω :evil:) ελπιζω να τη δω και αυτη οπως θελω :oops:

στο ποδοσφαιρο, σε αντιθεση με την πλειοψηφια που ψαχνει το ατομο-ηρωα, γουσταρω επειδη παιζεται με 11 παικτες (γι' αυτο ειναι δυσκολο και εχει εκπληξεις και μας αρεσει...) η ομαδα της γερμανιας ειναι με τεραστια διαφορα η καλυτερη μεχρι τωρα (και θεαμα και ουσια) και αυτο δυσκολα το βλεπω να αλλαζει, ο,τι και να συμβει :cool:
ακολουθει η ισπανια με τη καταπληκτικη κυκλοφορια της μπαλας που εχει

netlag
03-07-10, 19:36
Λυπαμαι για την αρζεντινα, αλλα το ευχαριστηθηκα για τον ντιεγκιτο. Ειναι ακομα ενα παραδειγμα τεραστιου παιχτη - αμπαλου προπονητη. Τελειωσες αγορακι μου τη καριερα σου σαν παιχτης? Ανοιξε ταβερνα.

Η Γερμανια, που δεν την συμπαθουσα ποτε, εχει μεγαλο προπονητη. Jogi. Μπορει να υστερουσε σε μοναδες και απο την Αγγλια και απο την Αργεντινη αλλα την τεσσαρα την εριξε ευκολα. Και το 2006 μπαλαρα επαιζαν αλλα τους απεκλεισαν οι (αχωνευτοι) Ιταλοι. Καλυτερα να το ειχαν παρει τοτε. Γιατι φετος πρεπει να ειναι πορτοκαλι το κυπελλο.

Nozomi
03-07-10, 19:37
Ολλανδία ήμουν, είμαι και θα είμαι γιατί εκτιμώ την ολλανδική σχολή και το 4-3-3.
Όχι τώρα που πηγαίνουν καλά.

Αν ανατρέξω στα ποστ σας περί Βραζιλίας-Αργεντινής θα πέσει πολύ γέλιο.
Μέχρι πριν λίγο καιρό άκουγα για νοτιοαμερικανικό τελικό και πεθαμένες ευρωπαϊκές ομάδες...
Πως αλλάζουν άποψη πολλοί εν μία νυκτί !

wi fi thief
03-07-10, 19:46
εγω απο τη στιγμη που η (φετινη) βραζιλια και η ιταλια επαθαν ο,τι επαθαν, ειμαι ευχαριστημενος...:)

θα εγραφα και για αλλη ομαδα που συμπαθω για ΚΑΘΑΡΑ ΕΞΩΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, αλλα δεν θελω να προκαλεσω το εθνικο φρονημα (??????????????????) καποιων :(

opener
03-07-10, 19:49
Ολλανδία ήμουν, είμαι και θα είμαι γιατί εκτιμώ την ολλανδική σχολή και το 4-3-3.
Όχι τώρα που πηγαίνουν καλά.

Αν ανατρέξω στα ποστ σας περί Βραζιλίας-Αργεντινής θα πέσει πολύ γέλιο.
Μέχρι πριν λίγο καιρό άκουγα για νοτιοαμερικανικό τελικό και πεθαμένες ευρωπαϊκές ομάδες...
Πως αλλάζουν άποψη πολλοί εν μία νυκτί !
:hmm:
Μαλλον λαθος ατομο παραθεσες. ;)

Ανατρεξε, ανατρεξε να γελασουμε και εμεις.
Και για να μην κουραζεσαι, εδω ειμαι
http://www.adslgr.com/forum/search.php?searchid=8982572

Nozomi
03-07-10, 19:56
Μ' αρέσουν οι συνεπείς άνθρωποι-πες μου ποιά ποδοσφαιρική σχολή προτιμάς και μην αλλάζεις (όχι εσύ-γενικά μιλάω) 3-4 ομάδες ως το τέλος του τουρνουά...:oneup:

Τα γράφω γιατί εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν ακούω στην κρατική τηλεόραση ταγμένους σχολιαστές υπέρ της Βραζιλίας (και της Μπαρτσελόνα σε συλλογικό επίπεδο)...
Είσαι κρατική τηλεόραση ρε διάολε, δεν καταλαβαίνεις ότι πρέπει να το παίζεις αντικειμενικός μιας και δεν είμαστε όλοι Βραζιλία ?
Θα έπρεπε ?

Rebel Scum
03-07-10, 20:00
Εδω εισαι; =

Εγω ειμαι με την Ολλανδια.
Οχι την σημερινη, αλλα του total football 1974 & 1978 :yahoo:
Και ας εχασαν τοτε απο τους μεγαλους επισης Γερμανους και Αργεντινους

Γενικά συμπαθώ μπαλαδώρικες ομάδες...βέβαια είναι ψιλοαπογοητεύση όπως έχουν καταντήσει.

opener
03-07-10, 20:07
Πιθανόν να έχεις δίκιο (η αναζήτηση δεν μου βγάζει κάτι) και ανακαλώ...;)

Απλά μ' αρέσουν οι συνεπείς άνθρωποι-πες μου ποιά ποδοσφαιρική σχολή προτιμάς και μην αλλάζεις (όχι εσύ-γενικά μιλάω) 3-4 ομάδες ως το τέλος του τουρνουά...:oneup:

Τα γράφω γιατί εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν ακούω στην κρατική τηλεόραση ταγμένους σχολιαστές υπέρ της Βραζιλίας (και της Μπαρτσελόνα σε συλλογικό επίπεδο)...
Είσαι κρατική τηλεόραση ρε διάολε, δεν καταλαβαίνεις ότι πρέπει να το παίζεις αντικειμενικός μιας και δεν είμαστε όλοι Βραζιλία ?
Θα έπρεπε ?
Απαντα σταρατα και οχι με πιθανον.
Σου εδωσα το λινκ με ολα τα μηνυματα μου στο νημα.

Και εγω τι φταιω;

Γραφε οτι θες, αλλα τι σχεση εχουν τα γραπτα σου με τα δικα μου και τα παραθετεις;
Εχω την εντυπωση οτι στα φορουμ αμα παραθετεις το μηνυμα καποιου απευθυνεσαι περισσοτερο σ' αυτον και οχι στο συνολο.
Αν κανω λαθος διορθωσε με.

Nozomi
03-07-10, 20:15
Απαντα σταρατα και οχι με πιθανον.
Σου εδωσα το λινκ με ολα τα μηνυματα μου στο νημα.

Και εγω τι φταιω;

Γραφε οτι θες, αλλα τι σχεση εχουν τα γραπτα σου με τα δικα μου και τα παραθετεις;
Εχω την εντυπωση οτι στα φορουμ αμα παραθετεις το μηνυμα καποιου απευθυνεσαι περισσοτερο σ' αυτον και οχι στο συνολο.
Αν κανω λαθος διορθωσε με.
Θα edit-άρω !
Quot-άρα δικό σου μήνυμα γιατί ήταν το τελευταίο...:p

Πάντως αυτά που γράφω (για τους περισσότερους) δεν ισχύουν ?

supermario
03-07-10, 20:16
Απλώς είδαμε μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά τι κάνει στις αντεπιθέσεις, και μια άλλη που όταν χρειάστηκε να βγει μπροστά και να κάνει παιχνίδι δεν το καταφέρε και επιπλέον άφησε εκτεθειμένη την άμυνα της.

Όλες οι ομάδες έχουν μάθει να παίζουν κάτι σαν το ταμπούρι του Ρεχάγκελ και όταν καλούνται να βγουν απο αυτό τότε φαίνεται η γύμνια τους.

Να δούμε τι θα κάνει η Γερμανία αν βρεθεί πίσω στο σκορ και χρειάζεται αυτή να κάνει παιχνίδι αντί να πετάγεται στις αντεπιθέσεις. Εντάξει στις αντεπιθέσεις οι Γερμανοί φαίνονται απίστευτοι πάντως, μια σύγχρονη ποδοσφαιρική μορφή Blitzkrieg.

Τη μια φορα που βρεθηκε πισω στο σκορ, εχασε. Εχασε και πεναλτι αλλα το παλεψε το παιχνιδι μεχρι το τελος.

Επαιζε ομως και με 10 παικτες

Μπραβο στη Γερμανια για μια βαρβατη προκριση.

mach
03-07-10, 20:16
Δεν γουστάρω τη Γερμανία σαν χώρα αλλά η ομάδα τους είναι εξαιρετική φέτος.
Είναι σύνολο, είναι γυμνασμένοι, βρίσκονται με κλειστά μάτια, πέφτουν σαν τρελοί πάνω στη μπάλα, δεν παίζουν βρώμικα και δεν έχουν εγωισμούς, αλλάζουν πάσες.
Επίσης μου αρέσουν τα τρέντυ μπλουζάκια του Löw, οπότε ψηφίζω δαγκωτό Γερμανία :)

opener
03-07-10, 20:26
Γενικά συμπαθώ μπαλαδώρικες ομάδες...βέβαια είναι ψιλοαπογοητεύση όπως έχουν καταντήσει.
Παρομοιως.

Θα edit-άρω !
Quot-άρα δικό σου μήνυμα γιατί ήταν το τελευταίο...:p

Πάντως αυτά που γράφω (για τους περισσότερους) δεν ισχύουν ?
Ωραια λογικη! :worthy: :rolleyes:
Τοτε με το ιδιο σκεπτικο και εγω επρεπε να γραφω οτι γραφω εδω σ' αυτο το μηνυμα και να μην παραθετω το δικο σου μηνυμα και του Rebel Scum αλλα του mach! :rofl:

Βρες τους "περισσοτερους" και ρωτησε τους....

Raven84
03-07-10, 21:27
Το νου σας ρεμάλια Ισπανοί να μην μου στενοχωρήσετε τα κορίτσια .ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ:lol:

http://www.anorak.co.uk/wp-content/gallery/larissa-riquelme/larissa_riquelme-3.jpg

washcloud
03-07-10, 21:37
Τα παιρνει ολα η Γερμανια φετος. Eurovision, mundial, τα λεφτα μας. ΟΛΑ!!!!!!

...τα παπάρια μας ξέχασες...

........Auto merged post: washcloud πρόσθεσε 9 λεπτά και 1 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Πάντως μέχρι τώρα ένα αγώνα που να παίξουν καλά και οι δυο ομάδες και να νικήσει η καλύτερη δεν έχουμε δει. Η μέτρια συνήθως κερδίζει την κακή....

Μεγάλη υπόθεση η φυσική κατάσταση πάντως....

sub το να περάσει ο Κλόζε το φαινόμενο είναι ύβρις..ελπίζω να μην γίνει.
...θέλω αυτόγραφο.

Απλώς είδαμε μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά τι κάνει στις αντεπιθέσεις, και μια άλλη που όταν χρειάστηκε να βγει μπροστά και να κάνει παιχνίδι δεν το καταφέρε και επιπλέον άφησε εκτεθειμένη την άμυνα της.

Όλες οι ομάδες έχουν μάθει να παίζουν κάτι σαν το ταμπούρι του Ρεχάγκελ και όταν καλούνται να βγουν απο αυτό τότε φαίνεται η γύμνια τους.

Να δούμε τι θα κάνει η Γερμανία αν βρεθεί πίσω στο σκορ και χρειάζεται αυτή να κάνει παιχνίδι αντί να πετάγεται στις αντεπιθέσεις. Εντάξει στις αντεπιθέσεις οι Γερμανοί φαίνονται απίστευτοι πάντως, μια σύγχρονη ποδοσφαιρική μορφή Blitzkrieg.
...αν εξαιρέσεις την υπερβολή περί Μπλιτζ (Κριγκ στους σκοτωμένους μωρέ; Έλεος. Καλά τα έλεγες, μη το χαλάς. Ειδικά τα 2 πρώτα που ήταν και τα καρφιά στο φέρετρο, εξαιτίας κοιμισμένου αμυντικού μπήκανε).

Εύχομαι τα Ισπανά να τους πατήσουν αξέχαστο βί(γ)σμα
(...καλά, έτσι και κωλοβαράνε ΚΑΙ αυτοί, και τους κάνουν μάγκες τους Φρίτσηδες, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο του 6ου).

blade_
03-07-10, 21:41
go παραγουαη λιωστε τους μακρυπηγουνους

wi fi thief
03-07-10, 22:04
προτασεις για τους πικραμενους απο τη μη καταβολη γερμανικων αποζημιωσεων για τον πολεμο, απο τη ζιμενς, απο τη μερκελ, το φοκους, την τροικα, τα λυκοσκυλα, τα νεα μοντελα της opel:

τα κανονια του ναβαρονε (http://www.videorama.gr/videorama/details.asp?ProductID=34835&bhjs=1&bhqs=1)

υπολοχαγος νατασα (http://www.youtube.com/watch?v=0ZGy5gptNb0)

samba lessons for beginners (http://www.youtube.com/watch?v=W551R1h_LKA)
:p

EINAI MONO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ :cool:

Raven84
03-07-10, 22:12
Το πνιξε το γκολακι ο πλαγιος;

Ή μήπως σφύριξε τον άλλο;:hmm:

WAntilles
03-07-10, 22:17
Δεν τους χάλασε τους άσχετους αλήτες, που μια ζωή κερδίζουνε με οφσάιντ και χέρια.

Δεν τους χάλασε καθόλου.

nnn
03-07-10, 22:19
Μα και οι ίδιοι δεν διαμαρτυρήθηκαν, το ξαναείδα και νομίζω είναι οφσάϊντ στην αρχή της φάσης ο άλλος, ο επόπτης δεν μπορεί να ξέρει που θα πάει η μπάλα στην σέντρα.

wi fi thief
03-07-10, 22:27
μαπα το ματς, ισως αν μετρουσε το γκολ κατι να αλλαζε στο β' αλλα τωρα πολυ φοβαμαι να παει ετσι μεχρι τελους, στο μισο μηδεν και να δουμε.

nnn, οντως πολυ δυσκολη φαση για τον εποπτη γιατι ναι μεν ειναι οφ σαιντ ο αλλος (αλλα οφειλε να περιμενει να δει και μετα να σηκωσει σημαια) αλλα και επειδη οπως φαινεται και στο ριπλευ (που ο σκηνοθετης κανει στοπ καρε οταν η μπαλα κατι δεκατα πριν φυγει η μπαλα απο το ποδι του πασερ και οντως ειναι κα΄λυμενος ο βαλντεζ αλλα δεκατα μετα ειναι εκτεθειμενος), αλλα μην ξεχναμε οτι η αμφιβολια ειναι υπερ του επιτιθεμενου ;)
κριμα , ξαναλεω, που δεν μετρησε, θα βλεπαμε καλυτερη μπαλα στο β' με 1-0 την ισπανια πισω...

ο αλεκος δινει ρεσιταλ αντικειμενικοτητας παλι (γενικως στην ΝΕΤ που υποτιθεται οτι ειναι φαρος αντικειμενικοτητας και παραδειγμα, πρεπει να το ξαναδουνε λιγακι το θεμα και να ξαναδιαβασουνε τον κωδικα δεοντολογιας με βαση τον οποιο δωσανε εξετασεις και πηρανε πτυχια δημοσιογραφων, φαινεται περασανε χρονια και ξεχασανε μερικα βασικα αρθρα του) :p

[ειρωνια]εμενα με χορτασαν οι φριτσηδες ποδοσφαιρο σημερα, λεω να αφησω αυτο το πραγμα που βλεπουμε και να βαλω τα αντιντας μου, παρω το audi μου, να παω να πιω καμμια paulaner, να φαω κανενα φρανγκφουρτης και να ακουσω καναν paul van dijk...:p
ειναι και βροχερο το βραδυ, σαν να ειμαι στο ντυζελντορφ θα νιωθω...:twisted:[ειρωνια]

GZahos
03-07-10, 22:38
Κραταει καλα η Παρα. Μακαρι να νικησουν, γιατι για την ωρα το αξιζουν. Για την ωρα.

odd
03-07-10, 22:43
Βγήκε ο Χαριστ... Τόρες. Θα βάλει γκολ η Ισπανία.

edit: Πέναλτι.

nnn
03-07-10, 22:44
Για να δούμε θα το βάλουν ?

kerkiss
03-07-10, 22:45
Μία μία οι κουραδοομάδες που έχουν να επιδείξουν μόνο βιτρίνα από βεντέτες επεστρέφουν σπίτια τους
Επιτέλους μένουν οι ομάδες που έχουν αρχή - μέση και τέλος

nnn
03-07-10, 22:45
τι looser :down:

washcloud
03-07-10, 22:47
...Aυτό θα πει fair game :P

Πέναλτι-κίτρινη/πέναλτι κίτρινη...

edit : καρδιακούς θα μας κάνει ο διαιτηταράς :P

nnn
03-07-10, 22:48
ΈλεοC :crazy:

Raven84
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

wi fi thief
ο αλητηριος ο διαιτητης (με τους εποπτες απο κοστα ρικα, πιασ' το αυγο και κουρευτο που λεει και ο θαυμαστης του δαλουκα) επρεπε να δωσει κοκκινη στον πικε...:rofl:

ενω τωρα στον βιγια «το κερδισε ο βιγια», δεν ειναι τοσο καθαρο οπως του πικε, λεει ο αλεξ...:worthy:

ελπιζω να ειναι εδω στο studio o αλεκος, γιατι αν ειναι αφρικη και δεν περασει η παραγουαη, θα μπει μεσα και θα τα σπασει, θα γινουμε ρεζιλι...:rofl:

(θα ρωτουσα «που τους βρηκανε» αλλα αυτη η ερωτηση για τον θεοφιλο, ειναι καμμια 20 χρονια ακαιρη :twisted:)

odd
03-07-10, 22:52
Σε 5 λεπτά 3 πέναλτι. Ένα ακυρωμένο, δύο χαμένα και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε! Αυτά είναι!

washcloud
03-07-10, 22:53
...άμα έδινε και ΚΑΠΑΚΙ πέναλτι μετά το πέναλτι και το πέναλτι και την επανάληψη πέναλτι θα ήταν θεός

wi fi thief
03-07-10, 22:54
τελικα δεν παω πουθενα, διατητης και αλεκος προσφερουν ανεπαναληπτο θεαμα! :respekt::worthy:

παιζουνε πολυ επιθετικα και δεν κρατανε δυναμεις (ειδικα ο αλεκος που εχει και αλλα κρισιμα παιχνιδια μπροστα του) και αυτο τους τιμα!!!! :lol:

button
03-07-10, 22:55
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

τι να πω βλέπεις και βαριέσαι μαι μεσα σε 2 λεπτα ειδα οτι δεν ειδα σε 4 χρόνια μεσα σε 5 λεπτα 2 χαμενα ΠΕΝΑΛΤΙ

και τι εκανε αργετινη ελεος και το η βραζιλια

washcloud
03-07-10, 22:58
...Ελπίζω να δώσει και μια κίτρινη στον Ινιέστα για απόπειρα δολοφονίας περιστεριού

WAntilles
03-07-10, 22:58
Πουλημένος !!!

Δεν έδωσε μπέναλντι στους Ισπανούς.

nnn
03-07-10, 23:00
Αλέκος rules και δεν σηκώνω κουβέντα :ban::ban::rofl:

subzer0
03-07-10, 23:03
...
Εύχομαι τα Ισπανά να τους πατήσουν αξέχαστο βί(γ)σμα
(...καλά, έτσι και κωλοβαράνε ΚΑΙ αυτοί, και τους κάνουν μάγκες τους Φρίτσηδες, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο του 6ου).

Με 3 τεσσάρες σε 5 παιχνίδια ως τώρα και για δωδέκατη φορά σε ημιτελικά (περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα) δεν νομίζω να τους έχουν κάνει μάγκες άλλοι. Με την αξία τους έχουν γίνει μάγκες διαχρονικά ;)
Κάτσε και να περάσει και η Ισπανία βέβαια. :p

τελικα δεν παω πουθενα, διατητης και αλεκος προσφερουν ανεπαναληπτο θεαμα! :respekt::worthy:

παιζουνε πολυ επιθετικα και δεν κρατανε δυναμεις (ειδικα ο αλεκος που εχει και αλλα κρισιμα παιχνιδια μπροστα του) και αυτο τους τιμα!!!! :lol:

Να 'ναι καλά ο Αλεκάρας με ξύπνησε στο πέναλτι. Τώρα είμαι έτοιμος να δω την συνέχεια. :p
Τι γίνεται , κάτι δεν πάει καλά και έχω χάσει τα μισά προημιτελικά λόγω ύπνου. Μέχρι και το γκολ του Μίλερ έχασα σήμερα. :oops: :sorry: :oops:
Για αυτό και δεν γουστάρω περιγραφές από στούντιο. Που να σε ξυπνήσουν αυτοί.

washcloud
03-07-10, 23:05
^...είμαι σίγουρος πως συν τοις άλλοις θεωρείς παιχτούρι τον Οζίλ

subzer0
03-07-10, 23:08
^...είμαι σίγουρος πως συν τοις άλλοις θεωρείς παιχτούρι τον Οζίλ

Εσύ τι τον θεωρείς?
Και που κολλάει αυτό? Εγώ Γερμανία υποστηρίζω , όχι Οζίλ και Κλόζε.

Dark Dominion
03-07-10, 23:10
1-0 η Ισπανία

washcloud
03-07-10, 23:11
Εσύ τι τον θεωρείς?
Και που κολλάει αυτό? Εγώ Γερμανία υποστηρίζω , όχι Οζίλ και Κλόζε.
Οκ

...ο Νταβίντ Σίλβα, ποιός είναι ρε παιδιά;

odd
03-07-10, 23:11
Μετά τα 3+1 πέναλτι, σε 5 λεπτά, έχουμε γκολ με τρία δοκάρια. Μια χαρά.

button
03-07-10, 23:14
ρε με μπάλες βόλεϋ παίζουν τι φάλτσα ειναι αυτα :crazy:

wi fi thief
03-07-10, 23:15
εν τω μεταξυ, παιζει να ειναι το γκολ οφ σαιντ δεν ειμαι σιγουρος αλλα ισως οταν γυριζει η μπαλα απο το δοκαρι, ο βιγια καλυπτεται μονο απο εναν παικτη...:hmm::hmm:

οποιος το ειδε καλυτερα και θυμαται τι ακριβως παιζει με το ριμπαουντ απο δοκαρι, ας το διευκρινησει γιατι εδω στο καφενειο, ειμαστε μισοι μισοι (θα πλακωθουμε στο τελος, μας παθιασε ο αλεξ :respekt:)

nnn
03-07-10, 23:15
Από πότε έγινε φαβορί για την κούπα η Ισπανία ??
:crazy:

@ ADSLgr.com All rights reserved.