Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
Συγνώμη, το Euro είναι το 2012 σωστά;;;;;; :whistle:
Ναι, Πολωνία-Ουκρανία...
wi fi thief
06-07-10, 11:52
ανησυχω για τον σημερινο ημιτελικο γιατι οι γκαντεμηδες-μαυρογατες του αεκ365 αλλα και αλλοι δινουνε μεγαλο φαβορι την ολλανδια...:p
το χταποδι τι εδειξε; :oops:
:p
ανησυχω για τον σημερινο ημιτελικο γιατι οι γκαντεμηδες-μαυρογατες του αεκ365 αλλα και αλλοι δινουνε μεγαλο φαβορι την ολλανδια...:p
το χταποδι τι εδειξε; :oops:
:p
Εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσει Ολλανδία ακόμα και αν το χταπόδι πει Ουρουγουάη. Ότι και να γίνει η Ολλανδία θα το πάρει στο τέλος όσο χάλια ποδόσφαιρο και αν παίζει. Ο προπονητής τους είναι ο Χάρυ Πότερ που έχει βρει την φιλοσοφική λίθο (το πέτρινο ποδόσφαιρο που παίζει) στη κάμαρα με τα μυστικά .
wi fi thief
06-07-10, 12:11
Εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσει Ολλανδία ακόμα και αν το χταπόδι πει Ουρουγουάη. Ότι και να γίνει η Ολλανδία θα το πάρει στο τέλος όσο χάλια ποδόσφαιρο και αν παίζει. Ο προπονητής τους είναι ο Χάρυ Πότερ που έχει βρει την φιλοσοφική λίθο (το πέτρινο ποδόσφαιρο που παίζει) στη κάμαρα με τα μυστικά .
αν και υπερβαλεις, δεν μπορω να διαφωνησω με την ουσια οσων γραφεις για τον προπονητη, θα μπορουσε να κατεβασει πιο γρηγορη-επιθετικη-θεαματικη ομαδα (εχω αναλυσει ηδη απο το 2ο παιχνιδι που διαφωνω με το στησιμο του φαν μααρβαικ) και κανενας ολλανδος (ή φιλος των ορανιε) δεν θα του ελεγε τιποτα, την ολλανδια δεν τη συμπαθει ο κοσμος για τους τιτλους αλλα για τη μπαλα που παιζει (ετσι θελω να πιστευω, τουλαχιστον εγω και οσι ξερω, γι' αυτο τη συμπαθουμε :cool:)
θελω να περασει αλλα να το αξιζει, να περασει σαν την ολλανδια που αγαπησαμε.
ΟΚ δεν θα αλλαξω ομαδα αν δεν δω υπερθεαμα, αλλα θα τους κραξω αν δεν δω ολλανδια αλλα ιταλια με πορτοκαλι...
αν ειναι η γερμανια καλυτερη (που ειναι) δεν θα χαλαστω καθολου, το αντιθετο. αλλα εστω και απο αυτη την ολλανδια, η ουρουγουαη δεν ειναι καλυτερη πιστευω
αν δεν παιξει καλα, ας μην περασει, δεν θελω τελικο για τον τελικο
αν παιξει καλα η ουρουγουαη, εδω θα ειμαι να την παραδεχτω!
:cool:
διαφωνω για το χταποδι, αν βγαλει θαλασσι και οχι πορτοκαλι, ας μην κατεβουνε καθολου οι ιπταμενοι, ο θεος συγχωρει το χταποδι ποτε :p
ο θεος συγχωρει το χταποδι ποτε :p
Από αλλού θα την βρει το χταπόδι:p
74688
Από αλλού θα την βρει το χταπόδι:p
74688
Τι μας κάνεις μεσημεριάτικα....
supermario
06-07-10, 13:32
Ο Παυλος (http://www.gazzetta.gr/mundial-odds/item/91638-έκανε-πρόβλεψη-το-χταπόδι) ειπε Ισπανια.....
wi fi thief
06-07-10, 13:38
Ο Παυλος (http://www.gazzetta.gr/mundial-odds/item/91638-έκανε-πρόβλεψη-το-χταπόδι) ειπε Ισπανια.....
:down:
ε τοτε ψηστε το και φερτε και κανα τσιπουρακι :p
Έχει πλάκα, κοιτάξτε τί γράφει στο site της Bild:
Doch trotz der vorausgesagten Niederlage gegen Spanien besteht noch Hoffnung. Denn: Krake Paul orakelte schon bei der EM 2008. Das einzige Spiel, was er damals falsch voraussagte, war das Finale gegen Spanien. Pauli tippte 2008 auf einen deutschen Sieg. In Wien gab's dagegen die bittere 0:1-Finalpleite unserer Jungs gegen Spanien.
Μετάφραση:
Όμως παρά την προβλεφθείσα ήττα ενάντια στη Ισπανία υπάρχει ακόμα ελπίδα: Ο Πάουλ έκανε προβλέψεις και στο Euro 2008. Το μοναδικό παιχνίδι που προέβλεψε τότε λάθος ήταν ο τελικός εναντίον της Ισπανίας. Ο Πάουλ έδειξε το 2008 νίκη της Γερμανίας. Στη Βιέννη όμως ήρθε η πικρή ήττα 0-1 στον τελικό των παιδιών μας κόντρα στην Ισπανία.
Λέτε να υπάρξει πάλι αντίστροφο αποτέλεσμα με τις ίδιες ομάδες; Η αγωνία κορυφώνεται...
Έλα ωρέ Ισπανίαααααααααααα.
:paint::paint:ΆΝΤΕ ΜΩΡΗ HOLLAND ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:paint::paint::superman:
:thrasher::eguitar HUP HOLLAND HUP :band::drunk::drunk::drunk::drunk:
TO VIDEO ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.:crazy::crazy::crazy:
http://www.dumpert.nl/mediabase/152591/178912c1/hup_holland_hup.html
Έλα ωρέ Ισπανίαααααααααααα.
Αν έπαιζε ο Muller δε νομίζω ότι η Ισπανία θα έιχε πολλές πιθανότητες, πάντως τώρα που δε παίζει έχει αρκετές, το ματς φαίνεται αμφίρροπο τώρα.
wi fi thief
06-07-10, 20:42
οριστε και οι πρωτη απο τις φωτογραφιες που «περιμεναν με αγωνια εκατομυρια ανθρωποι σε ολο τον κοσμο»:p
74705
να σας πω την αμαρτια μου με κινδυνο να με πειτε βιτσιοζο: ντυμενη με το φανελακι και το κινητο, καλυτερα μου αρεσε... (ισως επειδη δεν φαινοτανε τα τατουαζ στα χερια που μου θυμισαν τον φιλο μου το βαγγελα τον στιλετο που εκτιει αδικη ποινη 12 χρονων στις φυλακες δομοκου και τα κοκκινα σημαδια απο το μπικινι στη μεση) :p
επιφυλασσομαι παντως να εκφερω τελικη γνωμη μετα το photoshop :p
ΥΓ: ΝΕDERLAND :clap::clap::worthy::worthy:
Πολυ δύσκολο παιχνίδι για τους Ολλανδούς μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι.
Να δούμε θα τα ξεπεράσουν;:hmm:
Έχω την αίσθηση ότι θα πάμε παράταση και αν αντέξουν οι σελέστε την σωματική κούραση και πέναλτι
........Auto merged post: Raven84 πρόσθεσε 9 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το σβούριξε :respekt:
Ωραίο
Τι τούβλο ήταν αυτό?????? :confused: :shock: :crazy: :crazy:
Τελικός Mundial θα είναι ή τελικός Euro ? :p
Ωραίο γκολ, 9 στα 10 τέτοια σουτ πάνε στο ρολόι αλλά αυτό που πάει μέσα δεν το ξεχνάς
Κάσερες :respekt:
500% damage, fatality.
Έλα μωρή Ουρουγουαϊνάρα!!!
Forlan :worthy:
Jabulani :worthy::worthy:
Αυτόν τον Φορλάν ποτέ στην ζωή μου δεν μπόρεσα να τον χωνέψω , αλλά είναι παιχταράς. :respekt:
Ολλανδία: πολύ λίγη μέχρι στιγμής.
Ουρουγουάη: άψογη,αν και με τόσες σοβαρές απουσίες.
Jabulani: από άλλο ανέκδοτο:)
wi fi thief
06-07-10, 22:25
κακο παιχνιδι, με ευθυνη βεβαια της ολλανδιας που λογω ποιοτητας θα επρεπε να μας προσφερει περισσοτερα.
ενα ωραιο αλλα τυχερο γκολ απο τον τζιοβανι, και ενα απο πολυ καλη προσπαθεια του φορλαν με λαθος ομως του κιπερ.
ευτυχως η ισοφαριση εδωσε ενδιαφερον στο παιχνιδι, δυστυχως θα κανει την ουρουγουαη να κλειστει και παλι.
για να δουμε το β' προβλεπεται ενδιαφερον, μακαρι να βελτιωθει το παιχνιδι απο πλευρας ποιοτητας, δυσκολο μεν, αλλα για να δουμε... :hmm:
βγαλε εξω επιτελους τον φαν περσι, ελεος!
μεγαλη απωλεια του σοαρες αλλα και η ολλανδια μεγαλη απωλεια με το κολλημα του κοουτς στον χειροτερο «σεντερ» του μουντιαλ, η ολλανδια εδωσε τοσα παιχνιδια με 10 παικτες.
βαλτον στα ακρα και βαλε μεσα τον χουντελααρ λεεεεμεεεεεεε! ασχετε! :down:
παιξε σαν ολλανδια, damn it! :p
YΓ: να περνουσε η γκανα (πολυ ατυχη, αξιζε περισσοτερα απο την ουρουγουαη, ειναι πιο καλη ομαδα) θα βλεπαμε πιο ωραιο ματς πιο ανοιχτο...:sorry:
συμφωνω με nnn, αν βλεπει καποιος κατι «λατινικο» στην ουρουγουαη να μου το πει κι εμενα, να καταλαβω, επιτελους, τι θα πει λατιν και γιατι δεν το ειχε ο ρεχαγκελ ή δεν το εχει ο λεμπ...:hmm::hmm::hmm:
(μη μου βγαλετε χαρτη και πουπολογισμους κρατων, ποδοσφαιρικα μιλαω :p)
βγαλε εξω επιτελους τον φαν περσι, ελεος!
Δε σ' αρέσει ο Φαν Πέρσι; :p
http://www.youtube.com/watch?v=o0IGvPzu7no
http://www.youtube.com/watch?v=NbMczvvfk80
Τέτοια ζεμπεκιά ούτε ο Βύντρα...
wi fi thief
06-07-10, 22:35
περσι καλος ητανε...:p
φετος, σεντερ φορ??????? κι εγω ειμαι καλυτερος :p
Καλά πελαγοδρομούνε οι Ολλανδοί...
Φαν Πέρσι= Ολλανδός Σαμαράς...
Φαν ντε Φααρτ=Μαρέσκα
Έχει χάσει τελείως το κέντρο οι Ολλανδία
........Auto merged post: Raven84 πρόσθεσε 14 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αν σε θελει:p
prodromosfan
06-07-10, 22:59
ημαρτον πια με τη διαιτησια, offside ητανε γμτ. :angryr:
wi fi thief
06-07-10, 23:00
κολοφαρδο γκολ, με υποψια οφσαιντ
αντιθετα, στη μονη «ολλανδικη» φαση, ο ρομπεν φερθηκε σαν «λατινος» και δεν εδωσε παρε βαλε στον σνειντερ αλλα ηθελε να παρει τη δοξα...:p
* τωρα που το ξαναβλεπω στο ριπλει, καθαρο ητανε, ο ιδιος εποπτης παντως εδωσε οφσαιντ αλλες παρομοιες φασεις στο πρωτο ημι μη δινοντας την ιδια ευθεια στον επιθετικο.
το 3ο γκολ ητανε ωραιο :cool:
πολυ κολοφαρδη η ολλανδια (και αλλες ομαδες σε αυτο το μουντιαλ) οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα, δεν ειδαμε πολλες ομαδες να χανουνε ευκαιριες, πολυ καλα ποσοστα ευστοχιας, μαλλον τυχης θα ελεγα, αφου δεν ειναι τοσο συνηθισμενο στη μπαλα να μπαινουν στα 3 σουτ τα δυο γκολ :hmm:
Δεν ήταν offside
μπιλιάρδο έπαιξε ο άνθρωπος ?
:crazy:
ημαρτον πια με τη διαιτησια, offside ητανε γμτ. :angryr:
Ε δεν είναι και πολύ προφανές
........Auto merged post: Raven84 πρόσθεσε 1 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τέλος...
Το τραλαλα τελείωσε.
Ώρα να ασχοληθώ με τα καλούδια που ψώνισα για το σπίτι σήμερα και να δω τι θα κάνω με αυτό το παλιοχτάποδο που προέβλεψε Ισπανία για αύριο. :cool:
wi fi thief
06-07-10, 23:07
Το τραλαλα τελείωσε.
Ώρα να ασχοληθώ με τα καλούδια που ψώνισα για το σπίτι σήμερα και να δω τι θα κάνω με αυτό το παλιοχτάποδο που προέβλεψε Ισπανία για αύριο. :cool:
με γεια τις κουρτινες dear :p
ο παουλ στα καρβουνα :twisted:
........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
αα ρε μπλαρι μπουλαρουζ, να σου παρουνε το διαβατηριο ρεεεε! :down:
αλλα δεν φταιει η beatrix, αυτος που σε επελεξε φταιει... :twisted:
με γεια τις κουρτινες dear :p
ο παουλ στα καρβουνα :twisted:
........Auto merged post: wi fi thief πρόσθεσε 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
αα ρε μπλαρι μπουλαρουζ, να σου παρουνε το διαβατηριο ρεεεε! :down:
αλλα δεν φταιει η beatrix, αυτος που σε επελεξε φταιει... :twisted:
Λίγα για τον Μπουλαρούζ.
Έχει το ίδιο παρατσούκλι με τον προσαρμοσμένο τίτλο μου (αλλά εγώ το πήρα από μια ταινία).
wi fi thief
06-07-10, 23:14
Λίγα για τον Μπουλαρούζ.
Έχει το ίδιο παρατσούκλι με τον προσαρμοσμένο τίτλο μου (αλλά εγώ το πήρα από μια ταινία).
κι εγω το παω πολυ το αμβουργο (αγαπημενη μου πολη στη γερμανια) αλλα ας εβαζε τον ελιας να γουσταραμε :p
prodromosfan
06-07-10, 23:21
επεσε ηρωικά παντως.
Το προσπάθησαν να ισοφαριστουν...
Ήθελε έναν Πάμπλο Γκαρσία εκεί στο τέλος να βάλει μια τάξη στα πράγματα , σε κάτι γατάκια τύπου Φαν Μπόμελ. :cool:
Ωραίος ο ρέφερι. 3 λεπτά καθυστερήσεις μόνο ο Δαλούκας στην Ελλάδα κρατάει , ακόμα και αν έχει 10 κανονικά. :p
wi fi thief
06-07-10, 23:32
σε ενα τοσο κακο ματς μπηκανε 5 γκολ :hmm:
μπραβο αντιντας...:p
οφειλω :oneup: στην ουρουγουαη που δεν κλειστηκε οπως περιμενα και επαιξε ανοιχτα γαι τη νικη στο β' ημι. μπραβο της και πραγματικα φευγει με ψηλα το κεφαλι :whistle:
η ολλανδια εφτασε στον τελικο θυμιζοντας γερμανια, η γερμανια θα φτασει θυμιζοντας ολλανδια.
οπως και να εχει, στον τελικο (πιστευω, αυριο θα φαω χταποδι για πρωινο...:p) θα συμμετεχουν δυο απο τις αγαπημενες μου ομαδες και «σχολες» εστω και με λαθος φανελες :p
ελπιζω η κομισιον να μην διαβασει το νημα και τις αθλ. φυλλαδες και πεταξει εξω την ελλαδα απο την ευρωπαικη ενωση, ακομα και οι γειτονες που φαγανε πορτα, δεν εχουνε τοσα αποθημενα για την «γηραια ηπειρο με το ελληνικο ονομα» και τον δυτικο πολιτισμο...:p:rofl:l:
Rebel Scum
06-07-10, 23:54
Πάντως βλέπω ότι η Ολλανδία έχει την εύνοια της τύχης...και αυτό δεν κερδίζεται :p
MaFiOzOs_GR
07-07-10, 00:10
Will it blend: Vuvuzela Edition (http://www.youtube.com/watch?v=-KHFA6ZuFTE)
:twisted: :twisted: :twisted:
Mαπα το καρπουζι.
Πρωτη φορα βλεπω 5 γκολ σε ενα παιχνιδι και να υπαρχει τοση ξενερα.
Επρεπε να το καρφωσει η Ουρου στο 94' να εχουμε κηδειες, αν και ο προπονητης τους ειχε μεριμνησει για το αντιθετο (εξω ο Forlan).
Εχει πει κανενας στον Πατερα του, αν δεν βλεπει, πως παιζει σε αυτο το τουρνουα η Γερμανια;
Καμια σχεση με την κλασικη Deutschland!!!
Αλλα και παλι πως να ειναι, με Πολλωνους, Κροατες, Γκανεζους, Τουρκους, Βραζιλιανους; :p
τι λενε ρε παιδια στην ερασπορ , "λογω καταγωγης οφειλω να υποστηριξω τους λατινοαμερικανους" λεει ο σπηκερ , απο ποτε ειμαστε λατινοι? :rofl:
........Auto merged post: George978 πρόσθεσε 0 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Will it blend: Vuvuzela Edition (http://www.youtube.com/watch?v=-KHFA6ZuFTE)
:twisted: :twisted: :twisted:
GREAT justice
Πρόβλεψα σωστά τον ένα φιναλιστ του τελικού. Απο κει και πέρα είχα πει για Ολλανδία Ισπανία και πως θα το πάρει η Ολλανδία. Πάντως αν ο τελικός είναι Ολλανδία-Γερμανία βλέπω Γερμανία να το σηκώνει.
Αλλα και παλι πως να ειναι, με Πολλωνους, Κροατες, Γκανεζους, Τουρκους, Βραζιλιανους; :p
Αυτό το παραμύθι με τους "ξένους" Γερμανούς πρέπει κάποτε να τελειώσει.
Με εξαίρεση τον Κακάου και παλαιότερα τον Ασαμόα , όλοι οι άλλοι μια χαρά Γερμανοί είναι.
Όπως Έλληνες είναι οι μετέχοντες την ελληνική παιδεία , έτσι και Γερμανοί είναι οι μετέχοντες την γερμανική παιδεία και την γερμανική ποδοσφαιρική παιδεία.
Με εξαίρεση τον Κακάου και παλαιότερα τον Ασαμόα , όλοι οι άλλοι μια χαρά Γερμανοί είναι.
Όπως Έλληνες είναι οι μετέχοντες την ελληνική παιδεία , έτσι και Γερμανοί είναι οι μετέχοντες την γερμανική παιδεία και την γερμανική ποδοσφαιρική παιδεία.
Σου θίξανε τη Γερμανία σου; :whistle:
Nαι ναι, γιαυτο ειχε βαλει γκολ ο Ποντολσκι (ή ο Κλοζε) με την Πολλωνια και δεν το πανηγυριζε, γιαυτο ο αδερφος του Boateng παιζει στην Γκανα κλπ.
Εγω δεν ειμαι εθνικιστης/φασιστας (καθε αλλο) αλλα δεν θα ηθελα στην εθνικη να υπαρχουν 7-8 τετοιοι με ξενικα ονοματα!
Είχα έτοιμο το αποχαιρετιστήριο βιντεάκι (http://www.youtube.com/watch?v=_NZhW0w8u0M) για την Ολλανδία, αλλά δυστυχώς μου την έκανε...
@ ADSLgr.com All rights reserved.