Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
Σου θίξανε τη Γερμανία σου; :whistle:
Όχι απλά έχω κάνει άπειρες φορές την ίδια συζήτηση όλα αυτά τα χρόνια.
Nαι ναι, γιαυτο ειχε βαλει γκολ ο Ποντολσκι (ή ο Κλοζε) με την Πολλωνια και δεν το πανηγυριζε, γιαυτο ο αδερφος του Boateng παιζει στην Γκανα κλπ.
Εγω δεν ειμαι εθνικιστης/φασιστας (καθε αλλο) αλλα δεν θα ηθελα στην εθνικη να υπαρχουν 7-8 τετοιοι με ξενικα ονοματα!
Ο Ποντόλσκι και ο Κλόσε είχαν παππούδες Γερμανούς για αυτό και όταν πήγαν Γερμανία πήραν κατ' ευθείαν Γερμανική υπηκοότητα χωρίς να περιμένουν. Ο δε Ποντόλσκι δεν έχει καν Πολωνικό διαβατήριο.
Ο Μπόατενγκ έχει μάνα Γερμανίδα. Δεν ήξερα πως αυτός που έχει μάνα Γερμανίδα και έχει γεννηθεί και στην Γερμανία οτι δεν είναι Γερμανός. Το ίδιο και ο Κεντίρα , το ίδιο και ο Γκόμεζ. Αν αυτοί δεν είναι Γερμανοί τότε ποιοι είναι?
Στο φινάλε δεν παίζουν στην Γερμανία με το ζόρι , αυτοί το διάλεξαν να παίξουν εκεί.
wi fi thief
07-07-10, 00:45
Αυτό το παραμύθι με τους "ξένους" Γερμανούς πρέπει κάποτε να τελειώσει
το παραμυθι με τους "ξενους" γενικως πρεπει να τελειωσει...:evil:
αντι καποιοι να χαιρονται που μια χωρα απο την οποια ξεκινησε ο ναζισμος, εχει πολυφυλετικοτητα (και οχι πολυεθνικοτητα) το αναφερουνε λες και ο οζιλ (που γεννηθηκε και επελεξε γερμανια παρ' οτι ηξερε οτι στην τουρκια θα επαιζε ευκολοτερα) εμαθε μπαλα στην τραμπζονσπορ και οχι στη γερμανια...
και ολα αυτα απο ατομα που χειροκροτανε αργεντινους και βραζιλιανους με ευρωπαικα διαβατηρια (καλα κανουνε οι ανθρωποι, δεν εχω προβλημα, αυτοι που τα λενε τι προβλημα εχουνε; )
ελεος πια, αυτο το παραμυθι απο νεους ανθρωπους περι ξενων κλπ, πρεπει να σταματησει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο και γενικως.
απο καθαρα φυλετικης αποψης, περισοοτερη διαφορα εχουνε ο ο ροναλντινιο και ο μαικον απο τον κακα και τον ντουνγκα ο φερντιναρτν απο τον ρουνευ και ο γκουλιτ απο τον φαν μπαστεν παρα ο ποντολσκι και ο κλοζε απο τον μυλερ και τον σβαινσταιγκερ...
νικολα, σας βλεπει ο μπουμπουκος και ο καρατζαφερης και τριβει τα χερια του.:sorry:
αφου ξερω οτι δεν εισαι ρατσιστης, γιατι αναφερεσαι συνεχως (και εδω και στο νημα του αρη και αλλων ομαδων) για ξενους;
ελεος πια, απολαυστε τη μπαλα που προσφερει η ομαδα της γερμανικης ποδοσφαιρικης ομοσπονδιας (αυτο ειναι το μουντιαλ, διοργανωση των ομοσπονδιων ποδοσφαιρου και οχι πολιτικο ή εθνοπατριωτικο γεγονος) και αφηστε μερκελ και μεταναστες τριτης γενιας στην ησυχια τους...
ειναι κριμα για την αθλητικη ελλαδα που μπηκε στον παγκοσμιο αθλητικο χαρτη χαρις στον πυρο δημα και τον κακιασβιλι, να μιλαει για «ξενους» στον αθλητισμο... :down:
megahead13
07-07-10, 00:55
Κρίμα για Φορλάν. Με Σοάρες μέσα ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα...
Είναι λίγο άδικο να λέμε για ξένους στη Γερμανία τη στιγμή που είναι η μόνη εθνική που το ποδόσφαιρο που παίζει είναι καθρέφτης του πρωταθλήματος της. Όλοι οι άλλοι (με πιθανή εξαίρεση την Ισπανία) είναι τίγκα στους μισθοφόρους φτιάχνοντας έναν πολυεθνικό αχταρμά.
Rebel Scum
07-07-10, 01:53
Αυτό το παραμύθι με τους "ξένους" Γερμανούς πρέπει κάποτε να τελειώσει.
Με εξαίρεση τον Κακάου και παλαιότερα τον Ασαμόα , όλοι οι άλλοι μια χαρά Γερμανοί είναι.
Όπως Έλληνες είναι οι μετέχοντες την ελληνική παιδεία , έτσι και Γερμανοί είναι οι μετέχοντες την γερμανική παιδεία και την γερμανική ποδοσφαιρική παιδεία.
Το εθνικό ύμνο πάντως μόνο ο Κλόζε τον τραγούδαγε από τους "ντεμεκ" Γερμανούς...οι άλλοι ήταν αδιάφοροι...δεν αρκεί να μετέχεις παιδείας, πρέπει να το νιώθεις...αλλιώς να μην φοράς κανένα εθνόσημο.
τυχερη η ολλανδια, αλλα ευτυχως που δεν πηγε τελικο η ουρουγουαη. Στο τελικο ας ειναι τα μεγαλα ονοματα. Μεχρι εκει που εφτασε δειχνει οτι ειναι πολυ καλη ομαδα, και μαλιστα χωρις να παιζει αντιποδοσφαιρο.
Απαραδεκτο ματς, και αν δεν βλεπαμε τοσα γκολ θα μιλαγαμε για μεγαλη μουφα. Ο Κουιτ ειναι ωρες ωρες κωμικοτραγικος, και ο Βαν Περσι αστειος.
Τωρα μενει να αποκλειστει η Γερμανια. Η οποια Γερμανια ηταν η καλυτερη ομαδα του προηγουμενου μουντιαλ και η καλυτερη με διαφορα του φετινου. Αλλα δεν τους παω με τιποτα και για κανεναν λογο.
Η Ισπανια δεν εχει παιξει μπαλα και ελπιζω να το κανει αυριο (σημερα). Τουλαχιστον μην φαει καμια τεσσαρα. Δεν το εχω καθολου απιθανο.
Μακαρι λοιπον Ισπανια για τελικο. Και κουπα στους πορτοκαλι.
Οι Ισπανοι πεταξαν το τιτλο του loser το 2008, μενει να τον πεταξουν και οι ορανιε.
Αν δεν παρουν ουτε φετος κουπα, δεν προκειται να παρουν ποτε.
Αν η γερμανια παει τελικο, (που ετσι μαλλον το κοβω) η ολλανδια ας την ξεχασει τη κουπα.
supermario
07-07-10, 09:27
σε ενα τοσο κακο ματς μπηκανε 5 γκολ :hmm:
μπραβο αντιντας...:p
οφειλω :oneup: στην ουρουγουαη που δεν κλειστηκε οπως περιμενα και επαιξε ανοιχτα γαι τη νικη στο β' ημι. μπραβο της και πραγματικα φευγει με ψηλα το κεφαλι :whistle:
η ολλανδια εφτασε στον τελικο θυμιζοντας γερμανια, η γερμανια θα φτασει θυμιζοντας ολλανδια.
οπως και να εχει, στον τελικο (πιστευω, αυριο θα φαω χταποδι για πρωινο...:p) θα συμμετεχουν δυο απο τις αγαπημενες μου ομαδες και «σχολες» εστω και με λαθος φανελες :p
ελπιζω η κομισιον να μην διαβασει το νημα και τις αθλ. φυλλαδες και πεταξει εξω την ελλαδα απο την ευρωπαικη ενωση, ακομα και οι γειτονες που φαγανε πορτα, δεν εχουνε τοσα αποθημενα για την «γηραια ηπειρο με το ελληνικο ονομα» και τον δυτικο πολιτισμο...:p:rofl:l:
Δηλαδη ρε "κλεφτη" αυτη η Ολλανδια σου αρεσει εσενα;;;;;
Γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει παιξει κανενα τρομερο ποδοσφαιρο και με την τυχη επ'ωμου εφτασε τελικο.
Αν περασει η Γερμανια, την Κυριακη θα εχουμε σκληρο πορνο σε ωρες που θα βλεπουν μικρα παιδια. Και οχι τιποτα αλλο, αλλα θα χασω και το στοιχημα που εχω παιξει οτι θα το παρουν οι Ολλανδοι.
Θα τους διαλυσουν οι Γερμανοι. Τσοντα θα δουμε.
wi fi thief
07-07-10, 10:14
Δηλαδη ρε "κλεφτη" αυτη η Ολλανδια σου αρεσει εσενα;;;;;
επειδη δεν με διαβαζεις, ειπα ηδη απο το 2ο παιχνιδι της (και το πρωτο που ειδα) πως δεν μου αρεσει, δεν ειναι η ολλανδια που περιμενα
σε καθε παιχνιδι της το γραφω.
παρ' ολα αυτα πιστευω οτι ητανε καλυτερη απο τους αντιπαλους της (αυτους που απεκλεισε) και αυτο δυστυχως για μενα δεν συμβαινει επειδη ειναι αυτη καλη αλλα επειδη οι αντιπαλοι της ητανε κακοι στα μεταξυ τους παιχνιδια.
δεν χαιρομαι που εφτασε τελικο, εξηγησα ηδη πολλες φορες πως θα ημουνα πιο ικανοποιημενος αν επαιζε σαν ολλανδια και αποκλειοταν.
το αν θα παρει η οχι την κουπα δεν ειναι προτεραιοτητα μου (γενικα οι τιτλοι και τα αποτελεσματα δεν ειναι οι λογοι που βλεπω ποδοσφαιρο) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι με αφηνει εντελως αδιαφορο...
το οτι δεν ειναι η ολλανδια των παλαιων χρονων δεν σημαινει οτι ειναι για τα μπαζα, το οτι ειναι κολοφαρδη στα παιχνιδια της και θα μπορουσε ανετα να εχει αποκλειστει, ειναι γεγονος, μη με βαζεις να ψαξω σε μηνυματα...
αν εξαιρεσω ενα ποστ μου που κατα καποιο τροπο δικαιολογω το παιχνιδι της κοντρα στο μπετον-αρμε της ιαπωνιας, δεν νομιζω οτι της χαριστηκα, τουλαχιστον οχι τοσο οσο θα εκανε ενας «φανατικος» οπαδος...
δεν νομιζω οτι σε αυτο το νημα, ασκησε καποιος «οπαδος» πιο «σκληρη» κριτικη για την ομαδα που υποστηριζει και το θεαμα που προσφερει ανεξαρτητως αποτελεσματος...:oops:
supermario
07-07-10, 10:18
επειδη δεν με διαβαζεις, ειπα ηδη απο το 2ο παιχνιδι της (και το πρωτο που ειδα) πως δεν μου αρεσει, δεν ειναι η ολλανδια που περιμενα
σε καθε παιχνιδι της το γραφω.
παρ' ολα αυτα πιστευω οτι ητανε καλυτερη απο τους αντιπαλους της (αυτους που απεκλεισε) και αυτο δυστυχως για μενα δεν συμβαινει επειδη ειναι αυτη καλη αλλα επειδη οι αντιπαλοι της ητανε κακοι στα μεταξυ τους παιχνιδια.
δεν χαιρομαι που εφτασε τελικο, εξηγησα ηδη πολλες φορες πως θα ημουνα πιο ικανοποιημενος αν επαιζε σαν ολλανδια και αποκλειοταν.
το αν θα παρει η οχι την κουπα δεν ειναι προτεραιοτητα μου (γενικα οι τιτλοι και τα αποτελεσματα δεν ειναι οι λογοι που βλεπω ποδοσφαιρο) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι με αφηνει εντελως αδιαφορο...
το οτι δεν ειναι η ολλανδια των παλαιων χρονων δεν σημαινει οτι ειναι για τα μπαζα, το οτι ειναι κολοφαρδη στα παιχνιδια της και θα μπορουσε ανετα να εχει αποκλειστει, ειναι γεγονος, μη με βαζεις να ψαξω σε μηνυματα...
αν εξαιρεσω ενα ποστ μου που κατα καποιο τροπο δικαιολογω το παιχνιδι της κοντρα στο μπετον-αρμε της ιαπωνιας, δεν νομιζω οτι της χαριστηκα, τουλαχιστον οχι τοσο οσο θα εκανε ενας «φανατικος» οπαδος...
δεν νομιζω οτι σε αυτο το νημα, ασκησε καποιος «οπαδος» πιο «σκληρη» κριτικη για την ομαδα που υποστηριζει και το θεαμα που προσφερει ανεξαρτητως αποτελεσματος...:oops:
Απλα το λεω γιατι εκραζες την Βραζιλια και τις επαγγελματικες της νικες (και καλα εκανες και εκραζες-δεν ειχες αδικο), οταν η Ολλανδια ειναι Βραζιλια με "κωλο"! Αλλα μεχρι ποτε θα αντεξει η "κωλαρα" της;;;;
wi fi thief
07-07-10, 10:20
επειδη δεν με διαβαζεις (μαλλον, αλλιως περιμενα να ειχες καταλαβει οτι δεν με «ενθουσιαζει» ), ειπα ηδη απο το 2ο παιχνιδι της (και το πρωτο που ειδα) πως δεν μου αρεσει, δεν ειναι η ολλανδια που περιμενα
παρ' ολα αυτα πιστευω οτι ητανε καλυτερη απο τους αντιπαλους της (αυτους που απεκλεισε) στα παιχνιδια που επαιξε και αυτο δυστυχως για μενα δεν συμβαινει επειδη ειναι αυτη καλη αλλα επειδη οι αντιπαλοι της ητανε κακοι (ή λιγοι, τηρουμενων των αναλιγιων και της ποιοτητας των παικτων) στα μεταξυ τους παιχνιδια.
το αν θα παρει η οχι την κουπα δεν ειναι προτεραιοτητα μου (γενικα οι τιτλοι και τα αποτελεσματα δεν ειναι οι λογοι που βλεπω ποδοσφαιρο, οπως ελπιζα οτι εχεις καταλαβει τοσα χρονια που συζηταμε για το τοπι :sorry:) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το να παρει η ολλανδια το μουντιαλ με αφηνει εντελως αδιαφορο...:oops:
το οτι δεν ειναι η ολλανδια των παλαιων χρονων δεν σημαινει οτι ειναι για τα μπαζα, το οτι ειναι κολοφαρδη και «λιγη» στα παιχνιδια της το εχω αναφερει και μαλιστα εμφατικα, μη με βαζεις να ψαξω σε μηνυματα...:p
αν εξαιρεσω ενα ποστ μου που (αν θυμαμαι καλα) κατα καποιο τροπο δικαιολογω το ΚΑΚΟ παιχνιδι της κοντρα στο μπετον-αρμε της ιαπωνιας, δεν νομιζω οτι της χαριστηκα, τουλαχιστον οχι τοσο οσο θα εκανε ενας «φανατικος» οπαδος...
supermario
07-07-10, 10:24
Repeat???
Απλα το λεω γιατι εκραζες την Βραζιλια και τις επαγγελματικες της νικες (και καλα εκανες και εκραζες-δεν ειχες αδικο), οταν η Ολλανδια ειναι Βραζιλια με "κωλο"!
Όχι ακριβώς αλλά περίπου έτσι είναι.
Απλώς οι Ολλανδοί είναι λίγο καλύτεροι από την Βραζιλία στο ανασταλτικό παιχνίδι (για να μη το πω υπερμοντέρνο ταμπούρι-αντιποδόσφαιρο αυτό που παίζουν που ότι και να ναι το παίζουν πολύ καλά πάντως).
Το ότι έχει την εύνοια της τύχης την έχει, τουλάχιστον αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τη Βραζιλία όπου το γκολ της ισοφάρισης είναι το πιο τζάμπα γκολ που έχω δει στο Μουντιάλ αυτό.
Μένει να δούμε αν οι Γερμανοί θα μπορέσουν να κερδίσουν αυτό το υπερμοντέρνο αντιποδόσφαιρο της Ολλανδίας. Αν περάσει η Ισπανία τότε οι οράνιε πρέπει να πανηγυρίζουν προκαταβολικά, 90% είναι της Ολλανδίας το κύπελο στη περίπτωση αυτή.
wi fi thief
07-07-10, 10:27
Repeat???
:oops:
ναι, κατα λαθος αντι να κανω edit εκανα quote στον ...ευατο μου :rofl:
δεν νομιζω οτι η ολλανδια επαιξε ταμπουρι ουτε αντιποδοσφαιρο. σε ολα τα παιχνιδια της (τουλαχιστον στο μεγαλυτερο διαστημα αυτων) προπσαθουσε να επιτεθει να εχει την πρωτοβουλια και την κατοχη, δεν εκανε γιουριουσια. το οτι δεν ητανε το ιδιο επιθετικη ή θεαματικη με τις παλιες ολλανδιες (ξαναλεω: δυστυχως) και οτι φετος προσεχε και το ανασταλτικο κομματι (παλι δυστυχως) δεν την κανει ουτε ρεχαγκελικη ουτε ιταλια.
supermario
07-07-10, 10:36
Απλώς οι Ολλανδοί είναι λίγο καλύτεροι από την Βραζιλία στο ανασταλτικό παιχνίδι (για να μη το πω υπερμοντέρνο ταμπούρι-αντιποδόσφαιρο αυτό που παίζουν που ότι και να ναι το παίζουν πολύ καλά πάντως).
Το ότι έχει την εύνοια της τύχης την έχει, τουλάχιστον αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τη Βραζιλία όπου το γκολ της ισοφάρισης είναι το πιο τζάμπα γκολ που έχω δει στο Μουντιάλ αυτό.
Μένει να δούμε αν οι Γερμανοί θα μπορέσουν να κερδίσουν αυτό το υπερμοντέρνο αντιποδόσφαιρο της Ολλανδίας. Αν περάσει η Ισπανία τότε οι οράνιε πρέπει να πανηγυρίζουν προκαταβολικά, 90% είναι της Ολλανδίας το κύπελο στη περίπτωση αυτή.
Εισαι σιγουρος οτι ειναι καλυτεροι στην αμυνα;;; Μονο απο Δανια και Ιαπωνια δεν δεχτηκαν γκολ.
Απο Καμερουν-Σλοβακια-Βραζιλια-Ουρουγουαη εφαγαν γκολ.
........Auto merged post: supermario πρόσθεσε 3 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
:worthy::respekt::worthy:
Is that the reason why??? (http://www.youtube.com/watch?v=WeYsTmIzjkw)
wi fi thief
07-07-10, 10:43
@ supermario: αυτη τη φορα οχι... :p
(μαπα το τραγουδι, ωραιο βιντεακι, bookmarked :p)
HUP NEDERLAND (οχι, δεν εκανα λαθος στο χρωμα :twisted:)
κατα την αποψη μου
ο τροπος παιχνιδιου της ολλανδιας δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τη βραζιλια. Στην αμυνα οι βραζιλιανοι ηταν αστερια, και οι ολλανδοι ειναι ισως η χειροτερη αμυνα του μουντιαλ. Οι Ολλανδοι αν ηδη ειναι μπροστα στο σκορ, μιλαμε για πολυ βαρετο ποδοσφαιρο. Θα κανουν καταπληκτικους συνδυασμους, ακομα και με δυνατη αντιπαλη αμυνα, αλλα για να παιξουν ομορφα θελουν χωρους.
Το ποδοσφαιρο της βραζιλιας μονο μοντερνο δεν ειναι. Ουτε της ολλανδιας ειναι μοντερνο.
Εχω εκλαβει το μοντερνο - ως νεας κοπης / καινουριο
wi fi thief
07-07-10, 11:23
Viva Hollandia (http://www.youtube.com/watch?v=2_F4gK0R5PA&feature=fvw)
We Zijn Er Weer Bij En Dat Is Prima, Viva Hollandia,
We Houden Van Het Leven, De Liefde En De Lust,
We Feesten Door Tot ''s Avonds Laat, Nog Lang Niet Uitgeblust!!
σε ελευθερη μεταφραση:
ειμαστε παλι «μεσα/εκει» και αυτο ειναι ωραιο, viva hollandia
αγαπαμε τη ζωη, τον ερωτα και τα «παθη/γουστα»
το γιορταζουμε μεχρι αργα το βραδυ αλλα ακομα δεν εχουμε εκραγει!!!
:p
:paint::drunk:VIVA HOLLANDIA,Αγαπάμε το ποδόσφαιρο αγαπάμε όλο τον κόσμο αγαπάμε και αυτούς που δεν μας συμπαθούν VIVA HOLLANDIA:thrasher::band::eguitar
και ενα foto galerij των ORANJE
http://www.ad.nl/ad/nl/1049/Oranje/photoalbum/detail/8/495900/24491/0/Oranje-naar-WK-finale.dhtml
Το Μουντιαλ ειναι της Γερμανιας
http://asimonis.wordpress.com/2010/07/07/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%bb-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%82/
Εισαι σιγουρος οτι ειναι καλυτεροι στην αμυνα;;; Μονο απο Δανια και Ιαπωνια δεν δεχτηκαν γκολ.
Απο Καμερουν-Σλοβακια-Βραζιλια-Ουρουγουαη εφαγαν γκολ.
........Auto merged post: supermario πρόσθεσε 3 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
:worthy::respekt::worthy:
Is that the reason why??? (http://www.youtube.com/watch?v=WeYsTmIzjkw)
Από Καμερουν και Σλοβακία δε μετράνε γιατί τα παιχνίδια είχαν ήδη κριθεί όταν μπήκαν τα γκολ.
:oops:
δεν νομιζω οτι η ολλανδια επαιξε ταμπουρι ουτε αντιποδοσφαιρο. σε ολα τα παιχνιδια της (τουλαχιστον στο μεγαλυτερο διαστημα αυτων) προπσαθουσε να επιτεθει να εχει την πρωτοβουλια και την κατοχη, δεν εκανε γιουριουσια. το οτι δεν ητανε το ιδιο επιθετικη ή θεαματικη με τις παλιες ολλανδιες (ξαναλεω: δυστυχως) και οτι φετος προσεχε και το ανασταλτικο κομματι (παλι δυστυχως) δεν την κανει ουτε ρεχαγκελικη ουτε ιταλια.
Έιναι ένα πολύ εξελιγμένο ταμπούρι και τελειοποιημένο αντιποδόσφαιρο αυτό που παίζει η Ολλανδία
κατα την αποψη μου
ο τροπος παιχνιδιου της ολλανδιας δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τη βραζιλια. Στην αμυνα οι βραζιλιανοι ηταν αστερια, και οι ολλανδοι ειναι ισως η χειροτερη αμυνα του μουντιαλ. Οι Ολλανδοι αν ηδη ειναι μπροστα στο σκορ, μιλαμε για πολυ βαρετο ποδοσφαιρο. Θα κανουν καταπληκτικους συνδυασμους, ακομα και με δυνατη αντιπαλη αμυνα, αλλα για να παιξουν ομορφα θελουν χωρους.
Το ποδοσφαιρο της βραζιλιας μονο μοντερνο δεν ειναι. Ουτε της ολλανδιας ειναι μοντερνο.
Εχω εκλαβει το μοντερνο - ως νεας κοπης / καινουριο
Πάλι τονίζω ότι οι Ολλανδοί έχουν πολύ καλή άμυνα. Τα γκολ που δέχονται είναι όταν τα παιχνίδια έχουν κριθεί, μόνο από την Βραζιλία δέχτηκαν πρώτοι γκολ και μάλιστα μόνο ένα. Και δεν είπα ότι παίζουν μοντέρνο ποδόσφαιρο αλλά μοντέρνο ταμπούρι και αντιποδόσφαιρο. Μοντέρνο εννοώ πολύ εξελιγμένο και τελοιοπημένο ταμπούρι αντιποδόσφαιρο, πρωταρχικό μέλημα είναι να καταστραφεί το παιχνίδι του αντιπάλου. Γι αυτό τα παιχνίδια της Ολλανδίας είναι όλα τόσο βαρετά.
http://asimonis.wordpress.com/2010/07/07/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%bb-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%82/
Καλό. :lol:
Έιναι ένα πολύ εξελιγμένο ταμπούρι και τελειοποιημένο αντιποδόσφαιρο αυτό που παίζει η Ολλανδία
Πάλι τονίζω ότι οι Ολλανδοί έχουν πολύ καλή άμυνα. Τα γκολ που δέχονται είναι όταν τα παιχνίδια έχουν κριθεί, μόνο από την Βραζιλία δέχτηκαν πρώτοι γκολ και μάλιστα μόνο ένα. Και δεν είπα ότι παίζουν μοντέρνο ποδόσφαιρο αλλά μοντέρνο ταμπούρι και αντιποδόσφαιρο. Μοντέρνο εννοώ πολύ εξελιγμένο και τελοιοπημένο ταμπούρι αντιποδόσφαιρο, πρωταρχικό μέλημα είναι να καταστραφεί το παιχνίδι του αντιπάλου. Γι αυτό τα παιχνίδια της Ολλανδίας είναι όλα τόσο βαρετά.
???
Μαλιστα....
το παραμυθι με τους "ξενους" γενικως πρεπει να τελειωσει...:evil:
αντι καποιοι να χαιρονται που μια χωρα απο την οποια ξεκινησε ο ναζισμος, εχει πολυφυλετικοτητα (και οχι πολυεθνικοτητα) το αναφερουνε λες και ο οζιλ (που γεννηθηκε και επελεξε γερμανια παρ' οτι ηξερε οτι στην τουρκια θα επαιζε ευκολοτερα) εμαθε μπαλα στην τραμπζονσπορ και οχι στη γερμανια...
και ολα αυτα απο ατομα που χειροκροτανε αργεντινους και βραζιλιανους με ευρωπαικα διαβατηρια (καλα κανουνε οι ανθρωποι, δεν εχω προβλημα, αυτοι που τα λενε τι προβλημα εχουνε; )
ελεος πια, αυτο το παραμυθι απο νεους ανθρωπους περι ξενων κλπ, πρεπει να σταματησει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο και γενικως.
απο καθαρα φυλετικης αποψης, περισοοτερη διαφορα εχουνε ο ο ροναλντινιο και ο μαικον απο τον κακα και τον ντουνγκα ο φερντιναρτν απο τον ρουνευ και ο γκουλιτ απο τον φαν μπαστεν παρα ο ποντολσκι και ο κλοζε απο τον μυλερ και τον σβαινσταιγκερ...
νικολα, σας βλεπει ο μπουμπουκος και ο καρατζαφερης και τριβει τα χερια του.:sorry:
αφου ξερω οτι δεν εισαι ρατσιστης, γιατι αναφερεσαι συνεχως (και εδω και στο νημα του αρη και αλλων ομαδων) για ξενους;
ελεος πια, απολαυστε τη μπαλα που προσφερει η ομαδα της γερμανικης ποδοσφαιρικης ομοσπονδιας (αυτο ειναι το μουντιαλ, διοργανωση των ομοσπονδιων ποδοσφαιρου και οχι πολιτικο ή εθνοπατριωτικο γεγονος) και αφηστε μερκελ και μεταναστες τριτης γενιας στην ησυχια τους...
ειναι κριμα για την αθλητικη ελλαδα που μπηκε στον παγκοσμιο αθλητικο χαρτη χαρις στον πυρο δημα και τον κακιασβιλι, να μιλαει για «ξενους» στον αθλητισμο... :down:
Γιατι ρε φιλε δεν ειναι ωραιο τωρα, πως να το κανουμε.
Να παει δλδ η Ελλαδα στην Γουατεμαλα να παιξει φιλικο και να εχει 5 παιχτες μεσα που αν βαλουν γκολ δε θα πανηγυρισουν γτ ειναι Γουατεμαλεζοι.
Αντε δηλαδη και ειχαμε κυμα απο Βραζιλιανουνς μεταναστες, να βαλουμε 5 τετοιους στην Εθνικη να παιζουμε μπαλαρα.
Εκπροσωπει αυτο κανα Ελληνικο ποδοσφαιρο;
Η Γερμανια σαφως και παιζει μπαλαρα. Aλλα εχει παει εκει μακραν η πιο ξεκουραστη ομαδα του μουντιαλ, παω στοιχημα οτι σαν ομαδα εχει τρεξει τα διπλασια χλμ απο τον δευτερο.
Τα υπολοιπα περι ξενων και Ελληνικου Πρωταθληματος στα εχω πει, δεν με νοιαζει αν ΠΑΟ/ΟΣΦΠ θα εχουν απο 20 ξενους αλλα δεν μπορω να βλεπω μικρες ομαδες της επαρχιας να μην βγαζουν, ουτε καν να υποστηριζουν τους Ελληνες ποδοσφαριστες.
τζιζ κακα...τι ειναι αυτα που λες? :rtfm:
θα στην πέσει κανάς καρατζαφύρερ, και αντε να γλυτώσεις!
οι αρχαίοι έλληνες,κλπ κλπ!
wi fi thief
07-07-10, 13:25
@ νικολα,
Να παει δλδ η Ελλαδα στην Γουατεμαλα να παιξει φιλικο και να εχει 5 παιχτες μεσα που αν βαλουν γκολ δε θα πανηγυρισουν γτ ειναι Γουατεμαλεζοι.
ειδες κατι αναλογο στη γερμανια; οι παικτες δεν πανηγυριζουνε επειδη δεν ειναι γερμανοι;
Αντε δηλαδη και ειχαμε κυμα απο Βραζιλιανουνς μεταναστες, να βαλουμε 5 τετοιους στην Εθνικη να παιζουμε μπαλαρα
για σενα ειναι θεμα γονιδιων; ο σχορτσιανιτης ο κομματος και λοιποι μαθανε μπασκετ στην πατριδα των γονιων του ή στην ελλαδα; δεν ειναι γεννημα του ελληνικου μπασκετ;
ο καλαθης και ο κουφος που την ελλαδα την ξερανε απο καρτ ποσταλ και απο ιστοριες της γιαγιας τους εχουνε περισσοτερα δικαιωματα να παιξουνε και θα σε κανανε πιο «περηφανο» επειδη ο πατερας τους ενδεχομενως γεννηθηκε κατω στον πειραια στο μουραγιο ενω του σχορτσιανιτη γεννηθηκανε εκει που γεννηθηκανε;
ο ποντολσκι και ο κλοζε (και παλιοτερα κι αλλοι) δεν παιζουνε πρωτη φορα σε μουντιαλ με τη γερμανια, αλλα στα προηγουμενα, επειδη η γερμανια δεν επαιζε ωραια, κανεις δε χαλιοτανε...
τωρα καποιοι (δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα) θυμηθηκανε οτι ο κλοζε δεν γεννηθηκε στη γερμανια και ακομα και για τον οζιλ που γεννηθηκε εκει, λενε οτι παιζει καλα επειδη ειναι τουρκος 9παικταραδες οι τουρκοι) και οχι γερμανος (αμπαλοι οι γερμανοι)
δεν ειδα κανεναν να μιλαει για την πορτογαλια (αν απεκλειε αυτη το «φαβορι» τους και αν ο πρωθυπουργος τους αρνιοτανε να μας δωσει δανειο ανευ ορων, θα ασχολιομασταν;;; )
ο ζινταν ειναι αλγερινος η γαλλος ποδοσφαιριστης; λογω της καταγωγης των γονιων του ή λογω των ακαδημιων της μαρσειγ επαιζε καλη μπαλα;
εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα, πανηγυρισα στα μεταλια του κακιασβιλι... εσυ τα γκολ που εβαζε ο μπατιστα θα τα πανηγυριζες;;
ουτε θα ειχα προβλημα αν τα αλβανακια που πανε μαζι στην πρωτη δημοτικου μαζι με την κορη μου και εχουνε (ή θα παρουνε) ελληνικη υπηκοοτητα, αυριο μεθαυριο γινουνε παικταραδες και παιξουνε στην εθνικη ανδρων, οπως και να λεγονται στο επιθετο...:cool:
καταλαβα πως το λες και ειπα και απο την αρχη οτι δεν σε θεωρω ρατσιστη, αλιμονο :)
οσον αφορα τις ελληνικες ομαδες, τωρα που το λες, θυμαμαι που το ειχες ξαναπει, δεν διαφωνω πολυ με αυτη την οπτικη, αλλα δεν με χαλαει και το να παιζουνε ξενοι αρκει να ειναι καλοι :cool:
σορυ που το παω τοσο εντονα για τους ξενους κλπ, επειδη εζησα πολυ μεγαλο μερος της ζωης μου σαν «ξενος» (ευτυχως πολλοι λιγοι με εκαναν να νιωσω ξενος εκει που ημουνα) εχω υπερευαισθησια στο συγκεκριμενο θεμα :oops:
:cool:
Ξέχασες αυτό όμως :
Οι εικονες αυτου του μπλογκ εχουν καθαρα σατυρικο χαρακτηρα και αποκλειστικο σκοπο να προκαλεσουν ενα χαμογελο. Ουδε μια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα, η οποια προκαλει δυστυχως μονο ....θλιψη!
Ξέχασες αυτό όμως :
Καλα το λες, αυτο που ξεχασα ηταν να βαλω το :p προηγουμενως.
Οσο για το "αυτο"
Οι εικονες αυτου του μπλογκ εχουν καθαρα σατυρικο χαρακτηρα και αποκλειστικο σκοπο να προκαλεσουν ενα χαμογελο. Ουδε μια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα, η οποια προκαλει δυστυχως μονο ....θλιψη!
μαλλον παει περισσοτερο στις αλλες αναρτησεις του, πχ. =
http://asimonis.wordpress.com/2010/07/06/%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%bf/
http://asimonis.wordpress.com/2010/07/07/%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bf-2/
http://asimonis.wordpress.com/2010/07/06/%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b9/
http://asimonis.wordpress.com/2010/07/05/run-george-run/
Η Γερμανια σαφως και παιζει μπαλαρα. Aλλα εχει παει εκει μακραν η πιο ξεκουραστη ομαδα του μουντιαλ, παω στοιχημα οτι σαν ομαδα εχει τρεξει τα διπλασια χλμ απο τον δευτερο.
Ποιοι είναι ξεκούραστοι?
Ο Λάμ , ο Σβαινστάιγκερ , ο Κλόσε , ο Μίλερ , ο Γκόμεζ , ο Μπαντστούμπερ που είχαν κύπελλο-πρωτάθλημα-τελικό Champions League?
Ο Οζίλ και ο Μέρτεζάκερ και ο Μαρίν που είχαν τελικό κυπέλλου-πρωτάθλημα και UEFA?
Ο Μπόατενγκ και ο Τροχόφσκι που είχαν πρωτάθλημα και ημιτελικά UEFA?
Ο Φρίντριχ που παίζει δεξί μπακ στην Χέρτα και κεντρικός αμυντικός στην εθνική?
@ νικολα,
ειδες κατι αναλογο στη γερμανια; οι παικτες δεν πανηγυριζουνε επειδη δεν ειναι γερμανοι;
για σενα ειναι θεμα γονιδιων; ο σχορτσιανιτης ο κομματος και λοιποι μαθανε μπασκετ στην πατριδα των γονιων του ή στην ελλαδα; δεν ειναι γεννημα του ελληνικου μπασκετ;
ο καλαθης και ο κουφος που την ελλαδα την ξερανε απο καρτ ποσταλ και απο ιστοριες της γιαγιας τους εχουνε περισσοτερα δικαιωματα να παιξουνε και θα σε κανανε πιο «περηφανο» επειδη ο πατερας τους ενδεχομενως γεννηθηκε κατω στον πειραια στο μουραγιο ενω του σχορτσιανιτη γεννηθηκανε εκει που γεννηθηκανε;
ο ποντολσκι και ο κλοζε (και παλιοτερα κι αλλοι) δεν παιζουνε πρωτη φορα σε μουντιαλ με τη γερμανια, αλλα στα προηγουμενα, επειδη η γερμανια δεν επαιζε ωραια, κανεις δε χαλιοτανε...
τωρα καποιοι (δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα) θυμηθηκανε οτι ο κλοζε δεν γεννηθηκε στη γερμανια και ακομα και για τον οζιλ που γεννηθηκε εκει, λενε οτι παιζει καλα επειδη ειναι τουρκος 9παικταραδες οι τουρκοι) και οχι γερμανος (αμπαλοι οι γερμανοι)
δεν ειδα κανεναν να μιλαει για την πορτογαλια (αν απεκλειε αυτη το «φαβορι» τους και αν ο πρωθυπουργος τους αρνιοτανε να μας δωσει δανειο ανευ ορων, θα ασχολιομασταν;;; )
ο ζινταν ειναι αλγερινος η γαλλος ποδοσφαιριστης; λογω της καταγωγης των γονιων του ή λογω των ακαδημιων της μαρσειγ επαιζε καλη μπαλα;
εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα, πανηγυρισα στα μεταλια του κακιασβιλι... εσυ τα γκολ που εβαζε ο μπατιστα θα τα πανηγυριζες;;
ουτε θα ειχα προβλημα αν τα αλβανακια που πανε μαζι στην πρωτη δημοτικου μαζι με την κορη μου και εχουνε (ή θα παρουνε) ελληνικη υπηκοοτητα, αυριο μεθαυριο γινουνε παικταραδες και παιξουνε στην εθνικη ανδρων, οπως και να λεγονται στο επιθετο...:cool:
καταλαβα πως το λες και ειπα και απο την αρχη οτι δεν σε θεωρω ρατσιστη, αλιμονο :)
οσον αφορα τις ελληνικες ομαδες, τωρα που το λες, θυμαμαι που το ειχες ξαναπει, δεν διαφωνω πολυ με αυτη την οπτικη, αλλα δεν με χαλαει και το να παιζουνε ξενοι αρκει να ειναι καλοι :cool:
σορυ που το παω τοσο εντονα για τους ξενους κλπ, επειδη εζησα πολυ μεγαλο μερος της ζωης μου σαν «ξενος» (ευτυχως πολλοι λιγοι με εκαναν να νιωσω ξενος εκει που ημουνα) εχω υπερευαισθησια στο συγκεκριμενο θεμα :oops:
:cool:
:respekt: :respekt: :respekt:
Στο φινάλε ας το δούμε και από την άλλη πλευρά.
ΟΚ η Γερμανία (και η κάθε Γερμανία) κάνει οτι την συμφέρει.
Που ήταν όμως οι πατριώτες όταν έπρεπε?
Που ήταν η Τουρκία να ενδιαφερθεί για τον Οζίλ την ώρα που έπρεπε και όχι όταν έγινε φίρμα?
Που ήταν η Πολωνία να ενδιαφερθεί για τον Ποντόλσκι , τον Τροχόφσκι?
Που ήταν η Βοσνία να ενδιαφερθεί για τον Μαρίν?
Δεν νοιάζεται πλέον ο λαός που λάτρεψε την ιδέα της "καθαρότητας" και ασχολούμαστε και χαλιόμαστε εμείς στην Ελλάδα που λατρέψαμε την ιδέα του πολιτισμού και της διάδοσης αυτού..
Οι "βάρβαροι" κατέβηκαν από τα δέντρα και ανεβήκαμε εμείς λοιπόν...Ας ελπίσουμε εκεί ψηλά να φυσάει μπας και συνέλθουμε...
Το ερωτηματικό το βράδυ είναι πως θα σκοράρει η Ισπανία.Ο Τορες της χαλάει μέχρι στιγμής όλο το παιχνίδι μπροστά.
Η Γερμανία πάνω κάτω έχει δείξει τι μπορεί να παίξει.
Η Ισπανία έχει ευκαιρία παρά το μέτριο προς κακό τουρνουά που κάνει μέχρι στιγμής , λόγω τρόπου παιχνιδιού της ,αν πιάσει μια μέτρια απόδοση να περάσει στον τελικό.
Καλή επιθετική λειτουργία vs Καλή αμυντική λειτουργία. Εγώ προβλέπω Ισπανία:p
Τρεξτε να γραφτειτε !!
http://www.sport24.gr/html/ent/637/ent.373637.asp
:respekt:
wi fi thief
07-07-10, 20:40
Τρεξτε να γραφτειτε !!
αυτο μαλιστα, αυτη ειναι προσφορα στους χαλεπους καιρους που ζουμε! :p
Τρεξτε να γραφτειτε !!
:shock: i dont believe
:rofl: θα παρακαλάει να χάσει η Ολλανδία, πάνε για 100.000 οι followers :mrgreen:
Torres στον πάγκο:oneup:
Pedro μέσα, στην κορυφή ο Villa.
Ισπανία-Ολλανδία λοιπόν ο τελικός.:p
wi fi thief
07-07-10, 20:55
ααα ρε τορρες, σε εφαγε το χταποδι...:rofl:
Και Τροχόφσκι στην θέση του Μίλερ.
Κεντίρα παίζει κανονικά.
Εμπρός Πάντσερ για μια ακόμα τεσσάρα. :cool:
:rofl: θα παρακαλάει να χάσει η Ολλανδία, πάνε για 100.000 οι followers :mrgreen:
ΤΖΟΥΛΙΑ!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!:rofl:
αμα το κανει αυτο στους 100.000 τότε θα μπει στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες
ααα ρε τορρες, σε εφαγε το χταποδι...:rofl:
:blabla:
wi fi thief
07-07-10, 21:23
εγω αυτον που λυπαμαι πιο πολυ αποψε ειναι τον αλεκο...
παω στοιχημα οτι τιποτα δεν θα του αρεσει αποψε, θα γινει ο πιο απαιτητικος ποδοσφαιροφιλος στην ελλαδα
τι τραβανε και αυτοι οι δημοσιογραφοι :twisted:
*πληροφοριες οτι ο τορρες εμαθε οτι ο θεοφιλοπουλος θα σχολιασει αποψε το παιχνιδι και ζητησε απο τον βασιλια της ισπανιας να μην παιξει για να μην πεσει κι αλλο η τιμη του, ελεγχονται ως ανακριβεις :lol:
ΥΓ: ξεκινησε καλα παντως, τον βιγια τον ειπε ...βιγια! :p
ρε πεδία ο ήχος ακούγεται με διακοπές ?? οταν μιλάει ακούγεται σαν να πατάει κουμπιά διπλά με μικρόφωνο
Ναι έχει λόξυγκα :p
με έχει πεθάνει ..... λοξυγκας
βλεπω λαθηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη............................
update..............
ε καιρός ητανε 30 λεπτα αργήσατε ΡΕ!!!!!!!!!!!:angryr:
Rebel Scum
07-07-10, 22:18
Αν δεν βάλουν γκολ οι Ισπανοί θα την πατήσουν....στην αντεπίθεση είναι φωτιά οι Γερμανοί.
Σφαγή της Γερμανίας.
Πέναλτι και κόκκινη αβαβά για τα χαϊδεμένα παιδιά. :cool:
Rebel Scum
07-07-10, 22:21
Πέναλτι;
Και κόκκινη σε αυτόν που δεν του τα χάρισε όλα η φύση όπως λέει και ο κομμένος Θεοφιλόπουλος. :p
Rebel Scum
07-07-10, 22:25
Και κόκκινη σε αυτόν που δεν του τα χάρισε όλα η φύση όπως λέει και ο κομμένος Θεοφιλόπουλος. :p
Αν το έδινε στον ΠΑΟΚ αυτό με αντίπαλο από το ΠΟΚ θα είχε καεί η Τούμπα :p
Με αξίωσε ο Θεός να ακούσω περιγραφή στον ίδιο αγώνα από πουρουπουπου και θεοφιλόπουλο :rofl:
wi fi thief
07-07-10, 22:26
Σφαγή της Γερμανίας.
Πέναλτι και κόκκινη αβαβά για τα χαϊδεμένα παιδιά. :cool:
φαουλ και κοκκινη
νομιζω ητανε εξω απο την περιοχη η επαφη :hmm:
ο διαιτητης δεν την ειδε και παρασυρθηκε κιολας αφου ειδε οτι το ενα ποδι του οζιλ σκονταψε πανω στο αλλο (μετα το φαουλ, απορω αν αυτοι που λενε οτι δεν ητανε πεναλτυ ειδανε τουλαχιστον την επαφη ή χρειαζεται να εφευρεθει ακομα πιο slow super slow motion... :p )
μου αρεσει το ματς, μπορει να μην εχει (πολλες) μεγαλες φασεις αλλα εχει ρυθμο και δειχνει ανοιχτο σε ολα τα αποτελεσματα.
μιλαμε για δυο τεραστιες ομαδες σε εναν ημιτελικο, ειναι φυσιολογικο να φοβουνται η μια την αλλη.
ενα γκολ νωρις θα εκανε το ματς πολυ πιο ενδιαφερον, ελπιζω να το δουμε στο β' μεχρι το 55'
Εντάξει πλάκα κάνω. :p
Προσπαθώ να κερδίσω εντυπώσεις για να πάρω τα σπόρια στο Β. :p
Βασικά και να ήταν , με τον τρόπο που σφύριζε ο διαιτητής σε όλο το πρώτο ημίχρονο (μέτρησα μόνο 5 φάουλ) , αποκλείεται να το έδινε.
Μόνο σε κομμένο πόδι και αν. :lol:
Για αυτό και είχε ρυθμό το παιχνίδι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.