Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
Rebel Scum
08-07-10, 00:56
Παρόλα αυτά σχόλια του στυλ πολυεθνική , loosers , άμπαλοι Γερμανοί , μου φαίνονται τόσο αστεία όσο η φάτσα του Σέρχιο Ράμος.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι πως έχουνε γίνει όλοι οι προηγούμενοι αντίπαλοι της Γερμανίας κουτσοί και ανάπηροι και ταυτόχρονα οι εναμηδένηδες Ισπανοί παίζανε ως τώρα με υπερομάδες τύπου Ονδούρες και Ελβετίες για αυτό και δεν μπορούσαν να μας δείξουν την τρελή μπαλάρα που παίζουν.
Η Ισπανία είναι ίσως καλύτερη ομάδα από την Γερμανία , αλλά ως τώρα δεν μας το είχε δείξει. Και σήμερα στον αγώνα ήταν πολύ καλύτερη από την Γερμανία.
Η Γερμανία ίσως είναι χειρότερη από πολλές ομάδες που δεν φτάσανε στα ημιτελικά αλλά είδαμε μπάλα από αυτήν και όχι από τους άλλους.
+1
Αμέσως να γίνουν άμπαλοι οι Γερμανοί....βρήκαν μια καλύτερη ομάδα (ή μάλλον μια εξίσου καλή ομάδα αλλά με πολύ καλύτερους παίκτες) και έχασαν. Δεν μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Ινιέστα και τον Τσάβι ο Κιντέρα πως να το κάνουμε.
Άσχετο αλλά ο Πέδρο έτσι και ισοφάριζαν οι Γερμανοί από καμιά σταβοκλωτσιά θα είχε κρεμαστεί από τα κορδόνια του.
Ναι, αλλά σήμερα δεν ήταν πουθενά, και σήμερα έπρεπε να είναι κάπου.
Οι Ισπανοί σήμερα που έπρεπε απλά εξαφανίσαν τους Γερμανούς και μαγκιά τους, για αυτό οι Ισπανοί ειναι τελικό και οι γερμανοι πανε σπιτια τους.
Δεκτό και το έγραψα κι εγώ.
Αυτό όμως δεν κάνει αυτόματα :
- τους προηγούμενους αντιπάλους της Γερμανίας κουτσούς
- τους προηγούμενους αντιπάλους της Ισπανίας υπερομάδες
- όλους εμάς τυφλούς που "νομίζαμε" πως βλέπαμε μπάλα από την Γερμανία , ενώ στην ουσία βλέπαμε μπάλα από την Ισπανία.
- τους Γερμανούς με τα περισσότερα παιχνίδια και τους περισσότερες τετραδες σε μουντιάλ , lossers
- την Γερμανία που μοίραζε τεσσάρες , άμπαλη.
Γιατί αυτά διαβάζουμε εδώ πέρα για οτι γινόταν πριν από αυτό το παιχνίδι.
Rebel Scum
08-07-10, 01:15
Πάντως όσο και ανούσια να είναι η Ισπανία πραγματικά τρίβεις τα μάτια σου όταν φεύγουν κάτι μπαλιές 60 μέτρων οι οποίες βρίσκουν στόχο στο εκατοστό και ο αποδέκτης την κοντρολάρει λες και παίζει χαλαρά.
Ή πως με μια κίνηση του σώματος του Τσάβι και του Ινιέστα οι Γερμανοί έψαχναν να δουν που είναι....
Πραγματικά η τεχνική στο μεγαλείο της.
Ελπίζω στον τελικό να φάει καμιά κίτρινη ο Φαν Μπόμελ για να ησυχάσει και να δούμε αγώνα.
wi fi thief
08-07-10, 01:27
Ναι, αλλά σήμερα δεν ήταν πουθενά, και σήμερα έπρεπε να είναι κάπου.
Οι Ισπανοί σήμερα που έπρεπε απλά εξαφανίσαν τους Γερμανούς και μαγκιά τους, για αυτό οι Ισπανοί ειναι τελικό και οι γερμανοι πανε σπιτια τους.
Δεκτο. ΤΩΡΑ μιλαμε ποδοσφαιρικα :oneup:
αλλα, μπορεις να μας πεις και εσυ και αλλοι, οταν ητανε καλη η γερμανια που ησασταν;
ακριβως οπως εγω στη formula 1 ή στα οπαδονηματα: ΠΟΥΘΕΝΑ. απλα ολοι οι οπαδοι, περιμενουνε τη στραβη για να μπουνε να ξεσπαθωσουνε ή να κανουνε καζο. θεμιτο και κατανοητο. αλλα ας μιλησουμε και λιγο για μπαλα (ΑΝ ξερουμε) κακο δεν ειναι...
ετσι θα εκανα εγω στο γαυρο και στη φερραρι, ετσι κανουνε μερικοι για τη γερμανια ή αλλους που δεν γουσταρουνε για χι ψι λογους. ας παραδεχτουμε το αυτονοητο: δεν χωνευουνε καποιοι τη γερμανια (καποιοι ποδοσφαιρικα, οι περισσοτεροι γενικως...), κανανε τουμπεκι οταν τους βουλωνε τα στοματα και τωρα που επαιξε ασχημα και αποκλειστηκε, θυμηθηκανε το μουντιαλ.
απλα πραγματακια ειναι. ας παραδεχτουμε τα αυτονοητα για να προχωρησει η κουβεντα :cool:
οπως απλο ειναι οτι οταν ποσταρει ο αλλος φωτο της μερκελ ή καποιου ναζι εδω μεσα, δεν εχει μονο ποδοσφαιρικα κρτηρια και ζορια, αλλα πολιτικα ή αλλα... (περα απο το κατανοητο καζο)
και εγω χαρηκα που αποκλειστηκε η ιταλια επειδη ειμαι αντι, αλλα εχει σχεση ο μπερλουσκονι, ο μουσολινι, ο φρανκο, οι βασκοι, οι νοτιοαμερικανοι δικτατορες και ανδρεικελα της cia, το δντ και η μαφια με τη μπαλιτσα;;; ;)
πιστευα οτι το μουντιαλ ειναι ευκαιρια να μιλησουμε απαλλαγμενοι απο τα οπαδικα παθη αλλα δεν το βλεπω, οι πιο πολλοι συνεχιζουμε να βλεπουμε με οπαδικα (ή καποιοι ακομα χειροτερα: με πολιτικα, εθνικιστικα, γεωγραφικα) γυαλια...
Και μέσα σ' όλα ξεχάσαμε και εκείνο το αλάνι που έκανε ντου μέσα στο γήπεδο στην αρχή του αγώνα. :respekt: :p
Δεν μου έκανε για Jimmy Jump πάντως. :p
wi fi thief
08-07-10, 01:45
Και μέσα σ' όλα ξεχάσαμε και εκείνο το αλάνι που έκανε ντου μέσα στο γήπεδο στην αρχή του αγώνα. :respekt: :p
σιγουρα θα εμασε πολυ ξυλο οταν τον μπαγλαρωσανε, και τζαμπα το εφαγε αφου κανενας δεν καταλαβε ποιος ειναι :p
σιγουρα θα εμασε πολυ ξυλο οταν τον μπαγλαρωσανε, και τζαμπα το εφαγε αφου κανενας δεν καταλαβε ποιος ειναι :p
Πάντως ήταν σε καλύτερη μοίρα από προηγούμενους μιμητές του , μια και μάλλον ο σκηνοθέτας δεν τα ήξερε καλά τα πράγμα και κάτι μας έδειξε , έστω και από μακριά. :p
Νικόλα. Μιλάμε για τον κάθε αγώνα χωριστά. Προσωπικά από την στιγμή έναρξης του mundial δεν έκρυψα τις "οπαδικές" μου προτιμήσεις.
Βραζιλία και Ολλανδία. Αυτές ήταν, αυτές θα είναι forever.
(Σαν να λες στο basket dream team και π.χ. Αργεντινή)
Σαφώς και υπήρξαν αγώνες όπου άλλες ομάδες έπαιξαν καλύτερη μπάλλα. Σαφώς και υπήρξαν αγώνες που οι δύο πρώτες ομάδες ΔΕΝ έπαιξαν μπάλλα. Σαφώς και όταν χάνουν θα πω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Στον επόμενο όμως αγώνα θα τις υποστηρίζω και πάλι.
Σήμερα οι Ισπανοί εξαφάνισαν τους Γερμανούς. Ο μόνος που δεν το έβλεπε αυτό ήταν ο Αλέκος. Και ευτυχώς που κόπηκε η μετάδοση γιατί θα είχα σπάσει την τηλεόραση, από τις κοτσάνες που έλεγε.
Αντίθετα ο πουρουπουπου τα πήγε καλύτερα. Ίσως γιατί δεν ήταν στο γήπεδο. :rofl:
Μπραβο στην ισπανια, ηταν πολυ μα πολυ καλυτερη απο τη Γερμανια. Με τις τεσσαρες της Γερμανιας ειχα φοβηθει οτι θα πανε τα παντσερ τελικο. Ευτυχως :p
Η Γερμανια που ειχε πολυ καλες εμφανισεις στο μουντιαλ, ηταν κωμικοτραγικη σημερα. Και αυτο οφειλεται στην πιεση των ισπανων, και στο οτι δεν αφηναν χωρους. Προσφεραν ομως θεαμα στη διοργανωση και γιαυτο ειναι αξιεπαινοι.
Ε οχι ομως οτι παιζει επιθετικογενες ποδοσφαιρο αυτη η Ισπανια. Ακριβως το αντιθετο, ποδοσφαιρο τακτικης, αμυντικογενεστατο με την διαφορα οτι δεν χρειαζεται πολυκοσμια στα μετοπισθεν. Οταν εχεις αυτες τις χαφαρες που κοβουν καλυτερα απο κανονικοτα 6αρια και κλεινουν καθε σπιθαμη γηπεδου ενω ταυτοχρονα δημιουργουν τι να πει κανεις, απλα respect.
Και μη ξεχναμε ενα γκολ σε καθε ματς βαζει. Και σημερα απο στημενη μπαλα, με τον πουγιολ.
Στο τελικο οι Ολλανδοι πρεπει να κανουν το καλυτερο τους παιχνιδι. Αλλιως δεν νομιζω οτι μπορουν να περιμενουν πολλα. Μακαρι το κυπελλο να παει στα χερια τους, γιατι τουλαχιστον σαν θεαμα ειναι 2 σκαλια πανω απο την ισπανια.
Δεκτο. ΤΩΡΑ μιλαμε ποδοσφαιρικα :oneup:
αλλα, μπορεις να μας πεις και εσυ και αλλοι, οταν ητανε καλη η γερμανια που ησασταν;
ακριβως οπως εγω στη formula 1 ή στα οπαδονηματα: ΠΟΥΘΕΝΑ. απλα ολοι οι οπαδοι, περιμενουνε τη στραβη για να μπουνε να ξεσπαθωσουνε ή να κανουνε καζο. θεμιτο και κατανοητο. αλλα ας μιλησουμε και λιγο για μπαλα (ΑΝ ξερουμε) κακο δεν ειναι...
ετσι θα εκανα εγω στο γαυρο και στη φερραρι, ετσι κανουνε μερικοι για τη γερμανια ή αλλους που δεν γουσταρουνε για χι ψι λογους. ας παραδεχτουμε το αυτονοητο: δεν χωνευουνε καποιοι τη γερμανια (καποιοι ποδοσφαιρικα, οι περισσοτεροι γενικως...), κανανε τουμπεκι οταν τους βουλωνε τα στοματα και τωρα που επαιξε ασχημα και αποκλειστηκε, θυμηθηκανε το μουντιαλ.
απλα πραγματακια ειναι. ας παραδεχτουμε τα αυτονοητα για να προχωρησει η κουβεντα :cool:
οπως απλο ειναι οτι οταν ποσταρει ο αλλος φωτο της μερκελ ή καποιου ναζι εδω μεσα, δεν εχει μονο ποδοσφαιρικα κρτηρια και ζορια, αλλα πολιτικα ή αλλα... (περα απο το κατανοητο καζο)
και εγω χαρηκα που αποκλειστηκε η ιταλια επειδη ειμαι αντι, αλλα εχει σχεση ο μπερλουσκονι, ο μουσολινι, ο φρανκο, οι βασκοι, οι νοτιοαμερικανοι δικτατορες και ανδρεικελα της cia, το δντ και η μαφια με τη μπαλιτσα;;; ;)
Μια μία οι απαντήσεις...
α. Το συγκεκριμένο (mundial) το παρακολουθώ περιστασιακά φέτος και ως γνωστό ειμαι οπαδός της Βραζιλίας. Φέτος ομολογώ πως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το στησιμο της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά ως λάτρης του λατιναμερικάνικου ποδοσφαίρου βρήκα καταφυγιο στην Ουρουγουάη την οποία και χαρηκα ως τον αποκλεισμό της.
Σε ότι αφορά τη Γερμανία, καλή και χρυσή αλλά ποτέ δεν με εξέφραζε η συγκεκριμένη ομάδα, οκ, μαγκιά το να πολεμάς ως το 90βγάλε αλλά προτιμώ άλλο στυλ. Τι ήθελες να κάνω, να λέω 'μπράβο γερμανία' όταν δεν με ενδιαφέρει;...
β. Σήμερα κάθησα και είδα τον αγώνα ακριβώς γιατί με ενδιέφερε να δω τι θα γινόταν. Και χάρηκα το παιχνίδι και μου άρεσε ΠΟΛΥ η συγκεκριμένη Ισπανία. Χάρηκα επίσης το ρεζίλεμα του speaker :p ο οποίος ήταν και ανεκδιήγητος (αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα συζήτησης) και αυτό που πα, ότι η καλύτερη ομάδα νίκησε , ειναι απλά αυτό που προσωπικά πιστευω για την συγκεκριμένη αναμέτρηση
γ. Σε ότι αφορα την πολυαγαπημένη Merkel, όταν έχεις τα δελτία ειδήσεων να τη προβάλουν κάθε φορά που η "καλοκουρδισμένη γερμανική μηχανή" νικάει και να δείχνουν πόσο ευτυχησμένη ειναι, θεωρώ δίκαιο το να κάνω κάτι τουλάχιστο αντίστοιχο. Και πρέπει να παραδεχτείς ότι η φάτσα της ειναι όλα τα λεφτά! :p
Αυτά!...
wi fi thief
08-07-10, 01:59
Νικόλα. Μιλάμε για τον κάθε αγώνα χωριστά. Προσωπικά από την στιγμή έναρξης του mundial δεν έκρυψα τις "οπαδικές" μου προτιμήσεις.
Βραζιλία και Ολλανδία. Αυτές ήταν, αυτές θα είναι forever.
(Σαν να λες στο basket dream team και π.χ. Αργεντινή)
Σαφώς και υπήρξαν αγώνες όπου άλλες ομάδες έπαιξαν καλύτερη μπάλλα. Σαφώς και υπήρξαν αγώνες που οι δύο πρώτες ομάδες ΔΕΝ έπαιξαν μπάλλα. Σαφώς και όταν χάνουν θα πω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Στον επόμενο όμως αγώνα θα τις υποστηρίζω και πάλι.
Σήμερα οι Ισπανοί εξαφάνισαν τους Γερμανούς. Ο μόνος που δεν το έβλεπε αυτό ήταν ο Αλέκος. Και ευτυχώς που κόπηκε η μετάδοση γιατί θα είχα σπάσει την τηλεόραση, από τις κοτσάνες που έλεγε.
Αντίθετα ο πουρουπουπου τα πήγε καλύτερα. Ίσως γιατί δεν ήταν στο γήπεδο. :rofl:
:respekt:
να συμπληρωσω/υπενθυμισω οτι οι ισπανοι εξαφανισαν τους γερμανους με τον τροπο παιχνιδιου τους και οχι οι γερμανοι εξαφανιστηκαν απο μονοι τους.
πιστευω οτι κατεβηκαν για να κανουν το παιχνιδι τους και οχι για να περιμενουνε και να ταμπουρωθουνε, ομως ειχανε πολλα λαθη στην κυκλοφορια (λογω και ισπανιας, η οποια εκανε καταπληκτικο παιχνιδι και ανασταλτικα) ενω η ισπανια ητανε υποδειγματικη στην κατοχη μπαλας και στον ελεγχο του παιχνιδιου.
το ματς δεν το εχασε η γερμανια, το κερδισε η ισπανια με το παιχνιδι της. ο λεβ τα ειπε ολα με μια φραση
μιλαμε παντα για το σημερινο παιχνιδι και οχι γενικοτερα για το μουντιαλ :cool:
@ aroutis: ασχετως αν συμφωνω ή διαφωνω, αυτη ειναι ποδοσφαιρικη κουβεντα :oneup:
την παπαρια «καλοκουρδισμενη μηχανη» την εχω ακουσει πολλες φορες κι ακομα περισσοτερες εχω ακουσει ομως για τη «χωρα της σαμπας, του καφε και της μαγειας, ο τελικος που θελει να δει ο κοσμος, τα μουντιαλ δεν τα κερδιζουνε οι αλλοι αλλα τα χανει η βραζιλια» και λοιπες παπαριες, οποτε σε καταννοω απολυτα :oneup: (εστω και απο την αναποδη, αφου κι εμενα η βραζιλια λογω στερεοτυπων που δεν ισχυουν μου τη δινει :p)
απο αυριο θα αρχισει (δυστυχως) το «ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο» και οι «ταυρομαχιες», ευτυχως για τη δανια που επισης συμπαθω (στην ουσια ολες τις συμπαθουσα εκτος της βραζιλιας, για τα ανυποφορα στερεοτυπα διαχρονικα, ακομα και τωρα και της ιταλιας για εμφανεις θεωρω λογους) δεν ακουστηκε πολυ φετος το «απογονοι των βικινγκς» :p
οπαδος δηλωσα την ολλανδιας (ή οποια δεν με ενθουσιασε :() και της γερμανιας (η οποια παρα το σημερινο, με ικανοποιησε :cool:)
δεν χαλαστηκα καθολου που περασε η ισπανια τελικο, και αν και γουσταρω ολλανδια, δεν θα χαλαστω αν παιξει ωραια και το σηκωσει :)
στερεοτυπα sucks, (ΟΛΑ ΟΜΩΣ) :down:
τι θα πει κυνικοι ρε φιλε; δε σε πιανω.
ειναι θεμα γουστου τα παντα: εγω ειδα τη γερμανια να παιζει ωραια μπαλα (κατα τη γνωμη μου την καλυτερη του μουντιαλ)
εσυ λογω γεωγραφιας προφανως, προτιμουσες αυτους που σημερα μας λες κουτσους, κι εγω τους πηγαινα τους αργεντινους οπως και ολες τις ομαδες που παιξανε μπαλα, ακομα και τοςυ αμερικανους που δεν τους παω κατα τα αλλα για ασχετους ομως προς τον αθλητισμο λογους
ειναι φανερο για μενα (επειδη δεν θεωρω οτι εισαι αμπαλος ωστα να σου αρεσε καλυτερα η παραγουαη απο τη γερμανια) οτι μιλας οπαδικα ή τελος παντων χωρις ποδοσφαιρικα κριτηρια, οπως και οι αλλοι δυο που ποσταρουνε εδω μεσα για ναζι και φριστηδες.
καλος ο οπαδισμος και ο αντιγερμανισμος αλλα να βλεπουμε και καποια πραγματα...
δεν επαιζε η μερκελ, οι αξυριστες χοντρες γερμανιδες τουριστριες ουτε ο χιτλερ μπαλα. ελεος :down:
βλεπω ατομα σημερα να ποσταρουνε εδω μεσα στο σημερινο παιχνιδι αλλα στις 4αρες τουμπεκι, σημερα θυμηθηκανε το νημα. γαυροβαζελοαεκοπαοκτσιδικο το κανανε το μουντιαλ.
οπως δεν μπορει ο αλλος να δει το βαζελο να παιζει ωραια ετσι δεν μπορει να βλεπει και τη γερμανια. δεν ειναι φανερο αυτο;
μιλαμε για ποδοσφαιρο; αν ναι, μια καλη κουβεντα για τη φετινη γερμανια δεν περισσευει; τοση αμπαλοσυνη πια;
κατ΄αρχην μη μου βαζεις λογια στο στομα. ουτε για φριτσηδες ουτε χιτλερ ειπα ποτε.
και δεν εχω προβλημα με τους Γερμανους σα λαο.
με τη Γερμανια σαν ομαδα, ναι ηταν ωραια αυτα που εκανε κοντρα σε Αγγλους και Αργεντινους, αλλα οπως ελεγα απο τοτε και οχι εκ των υστερων, εβρισκε και τα εκανε.
με τους Ισπανους που εχουν καλο (ισως το καλυτερο) κεντρο και που δεν ανοιχτηκαν ολοι μπροστα, γιουρια στον ταβλα με τα κουλουρια, δεν εκανε τιποτα.
Ε, δε θα βγω σημερα να το επαναλαβω αυτο?
Ή επειδη η Γερμανια εκανε τα ωραια με τους κουτσους πρεπει με το ζορι να την παραδεχτω για καλυτερη?
Το εχω πει πολλες φορες σε αυτο το νημα. Για μενα καλη ειναι μια ομαδα που κανει τα ωραια στα δυσκολα, οχι μονο στα ευκολα.
Αντιθετα με τη Γερμανια, η Βραζιλια που ειναι η ομαδα που συμπαθω, αν θυμασαι το παιχνιδι με την Ολλανδια, στο 1ο ημιχρονο τους ειχε διαλυσει. Κατοχη μπαλας, γκολ στα ισια με τρυπημα της αμυνας, ευκαιριες για αλλα γκολ που αν ειχε γινει το 2-0 αλλα θα λεγαμε τωρα.
Και βεβαια στο 2ο ημιχρονο, με τα χαζα τους και με το καθισμα απο δυναμεις χασανε και καλα να παθουν.
Αλλα δειξανε κατι, δε χασανε με κατω τα χερια, δεν τους εδεσε χειροποδαρα ο αντιπαλος, οπως σημερα, να τους τρελλανει στις ευκαιριες. Απο σποντες της μπαλας χασανε.
Αυτα ειναι που προκαλουν και την υπερβολικη αντιδραση οταν βγαινουν οι αλλοι εκστασιασμενοι με την "υπερομαδα" της Γερμανιας.
Αυτα.
Για την Ισπανια, δεν θυμαμαι κανεις να ειπε οτι επαιξαν πριν μπαλλαρα (σιγουρα οχι εγω), ή απεκλεισαν μεγαλους αντιπαλους.
Επισης για την Παραγουαη δεν ειπα ποτε οτι μου αρεσε πιο πολυ απο τη Γερμανια, ειπα μονο οτι ειναι σοβαρη και στιβαρη ομαδα.
Τωρα για τον τελικο, ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Την Ισπανια σαν κρατος δεν την συμπαθω, μονο σαν Καταλωνια/Μπαρτσελωνα αν τη δω μπορω να τη συμπαθησω.
Αλλα αν κανει παρομοιο παιχνιδι και το παρει, απλα θα το αξιζει σαν δυναμη.
Την Ολλανδια παλι, δεν την εχω φετος σε εκτιμηση σαν ομαδα που επαιξε καλη μπαλα.
Με τη δυναμη, την αντοχη και την τυχη κερδισε το δυσκολο ματς που ειχε με τη Βραζιλια.
Αν κανει ενα δυνατο παιχνιδι και το παρει, κι αυτη θα το αξιζει και μονο για το γεγονος οτι θα εχει κανει μονο νικες σε ολα τα παιχνιδια της διοργανωσης, προκριματικα και τελικα μαζι.
Ουτε μια ισοπαλια, ουτε μια παραταση.
Πλακα πλακα, αν η Ισπανια δεν ειχε χασει απο Ελβετια, και αυτη θα ειχε μονο νικες σε προκριματικα και τελικα μαζι.
wi fi thief
08-07-10, 02:32
κατ΄αρχην μη μου βαζεις λογια στο στομα. ουτε για φριτσηδες ουτε χιτλερ ειπα ποτε.
το ξερω! δεν εννοουσα εσενα, σορυ :sorry:
εισαι ο πρωτος που μιλησε για ευρωπεη και εβαλε γεωγραφικα και οικονομικα κριτηρια οταν ρωτηθηκε γιατι συμπαθει τις λατινικες ομαδες και δεν γουσταρει τις ευρωπαικες
ξερω οτι μπορουμε να συζητησουμε ωραια οι δυο μας και να μην παρεξηγηθουμε
αυτοι ητανε οι δυο λογοι που ασχοληθηκα προσωπικα με εσενα (και με τον arouti αναλογοι) και δεν ταισα τον WAntilles και το αλλο troll που ανεβασε φωτο με αξιωματικο των ναζι. :down:
ηξερα οτι απο εσας (οπως και απο αλλους, αν μην αναφερω ονοματα και ξεχασω καποιον) θα παρω σοβαρες απαντησεις και δεν διαψευστηκα! :)
το οτι διαφωνουμε στα ποδοσφαιρικα γουστα (αυτη τη φορα ;)) δεν εχει σημασια :cool:
οπως ειπες γουστα ειναι αυτα.
Αυτο ισχυει γενικα.
Αλλα δεν μπορεις να μην παραδεχτεις και το προφανες.
Αν η Γερμανια σημερα επαιζε και εκανε φασεις και εβαζε γκολ, θα το βουλωνα και θα ελεγα σορρυ, ομαδαρα η Γερμανια.
Αλλα οταν δεν μπορει να αλλαξει δυο μπαλιες, γιατι σημερα παιζουν και οι αλλοι και ειναι και καλυτεροι, τι να πουμε?
Οτι ηταν η πιο ωραια ομαδα επειδη εβαλε γκολ αλλαζοντας 8 μπαλιες απεναντι στο ανυπαρκτο κεντρο και στο ανυπαρκτο στησιμο Αγγλων και Αργεντινων?
Το πρόβλημά σου ακριβώς ποιό είναι;
Ότι, όσο ζω και θυμάμαι να βλέπω Μουντιάλ από παιδί, από το 1986 δηλαδή στο Μεξικό (γιατί από Ιταλία το 1982 δεν θυμάμαι πρακτικά τίποτα, μόνο λίγο Ρόσι λόγω υπερομάδας Γιουβέντους τότε, με Ρόσι, Μπόνιεκ, Πλατινί), μια ζωή, οι Γερμανοί κερδίζανε χωρίς να το αξίζουνε;
και το αλλο troll που ανεβασε φωτο με αξιωματικο των ναζι. :down:
...α ήθελες panzer...;
Έπρεπε να το πεις
http://img25.imageshack.us/img25/1015/panzerm.jpg
..........
με τη Γερμανια σαν ομαδα, ναι ηταν ωραια αυτα που εκανε κοντρα σε Αγγλους και Αργεντινους, αλλα οπως ελεγα απο τοτε και οχι εκ των υστερων, εβρισκε και τα εκανε.
..........
Ή επειδη η Γερμανια εκανε τα ωραια με τους κουτσους πρεπει με το ζορι να την παραδεχτω για καλυτερη?
ΕΛΕΟΣ.
:down: :down: :down: :down:
Το πρόβλημά σου ακριβώς ποιό είναι;
Ότι, όσο ζω και θυμάμαι να βλέπω Μουντιάλ από παιδί, από το 1986 δηλαδή στο Μεξικό (γιατί από Ιταλία το 1982 δεν θυμάμαι πρακτικά τίποτα, μόνο λίγο Ρόσι λόγω υπερομάδας Γιουβέντους τότε, με Ρόσι, Μπόνιεκ, Πλατινί), μια ζωή, οι Γερμανοί κερδίζανε χωρίς να το αξίζουνε;
Προφανώς και αυτό είναι το πρόβλημα όλων.
Το 1982 τελικό.
Το 1986 τελικό.
Το 1990 κατάκτηση.
Το 1994 και το 98 στα προημιτελικά. Τότε λογικά θα σουβλίζατε αρνιά.
Το 2002 τελικό.
Το 2006 3ή.
Το 2010 ημιτελικό.
Λέω στην τύχη και χωρίς να ξέρω οτι έστω και μια φορά θα το αξίζανε , τόσες φορές που φτάσανε τόσο ψηλά.
Πιστεύω αν έπαιζε ο Muller το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Μπλόκαρε ολόκληρη η γερμανική ομάδα λόγω της απουσίας του. Τα έλεγα βέβαια ότι η Γερμανία θα παρουσιαστεί ώς άλλη ομάδα χωρίς τον Muller. Πάντως το γκολ οι ισπανοί το βάλανε απο στημένη φάση και με κεφαλιά. Για τους Γερμανούς τι άλλο να πω , έχουν πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενοι (ανεπτυγμένη οικονομία και βιομηχανία γαρ), ας έχουν και κάτι άσχημο στον αθλητισμό για να λυπούνται :)
Η Ολλανδία πιστεύω θα το πάρει, έχει κερδίσει και τα 6 παιχνίδια χωρίς να παίξει καμμιά σπουδαία μπάλα, και δεν έχει και απουσίες παικτών. Μου δίνει την εντύπωση ότι ακόμα και αν παίζει χάλια, με μια ενέργεια του Σνάιντερ μπορεί να βάλει 2 γκολ και να κερδίσει.
wi fi thief
08-07-10, 11:12
Η Ολλανδία πιστεύω θα το πάρει, έχει κερδίσει και τα 6 παιχνίδια χωρίς να παίξει καμμιά σπουδαία μπάλα, και δεν έχει και απουσίες παικτών. Μου δίνει την εντύπωση ότι ακόμα και αν παίζει χάλια, με μια ενέργεια του Σνάιντερ μπορεί να βάλει 2 γκολ και να κερδίσει.
εγω πιστευω οτι θα παιξει καλη μπαλα (επιτελους σαν ολλανδια) και θα το παρει (χταποδιου θελοντος :p)
ΗUP NEDERLAND!!! VIVA HOLLANDIA!!!! :clap::clap:
αν η ισπανια παιξει οπως εψες (τοσο καλη και γρηγορη κυκλοφορια) δεν ειναι ευκολο να το παρει η ολλανδια με καλο ποδοσφαιρο, δεν μπορεις να παιξεις καλο ποδοσφαιρο απεναντι σε αντιπαλους με κυριαρχια στο παιχνιδι και με αψογη κατοχη μπαλας, αναγκαστικα θα πας σε πρεσινγκ και θα περιμενεις να κανει λαθη ή να την αναγκασεις εσυ να κανει, για να παρεις μπαλα και να κανεις το παιχνιδι σου, αν μπορεις). σε αυτη την περιπτωση, ας το παρει η ισπανια! μια χαρα ομαδα ειναι (ητανε χτες) :cool:
ευχομαι να μπουν γκολ νωρις.
οσον αφορα τη γερμανια, οσους μας αρεσανε τα παιχνιδια της (εκτος απο το χθεσινο) θα εχουμε τη ευκαιρια να τη θαυμασουμε στο μικρο τελικο οπου ελπιζω θα γινει ενα ομορφο και ανοιχτο παιχνιδι χωρις το αγχος του αποτελεσματος και απο αυτη και απο την ουρουγουαη (αν και πιστευω οτι ειναι ισχυρο κινητρο για την ουρουγουαη να παιξει για το αποτελεσμα που θα της φερει την μεγαλη γι' αυτην επιτυχια που ειναι η τριτη θεση) :)
σορυ για την χθεσινη ενταση, ενω δεν ζοριστηκα που περασε η ισπανια, εκνευριστηκα αδικως :oops:
μου σπασανε τα τρολς και επεσα στην παγιδα τους, καλα να παθω :sorry:
Ιταλός εισβολέας στον 2ο ημιτελικό (http://www.sport24.gr/html/ent/802/ent.373802.asp), γενναίος για να κάνει κάτι τέτοιο σε αυτή τη χώρα, υποθέτω είχε ενημερώσει πρεσβείες, προξενεία να έρθουν να τον μαζέψουν πριν κάνει τίποτα καινούριους φίλους σε αφρικανικές φυλακές
Ιταλός εισβολέας στον 2ο ημιτελικό (http://www.sport24.gr/html/ent/802/ent.373802.asp), γενναίος για να κάνει κάτι τέτοιο σε αυτή τη χώρα, υποθέτω είχε ενημερώσει πρεσβείες, προξενεία να έρθουν να τον μαζέψουν πριν κάνει τίποτα καινούριους φίλους σε αφρικανικές φυλακές
Θα έπρεπε να τον προσλάβουμε να μπουκάρει στο Ελλάδα-Αργεντινή φορώντας φανελάκι "ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ - ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ"...
Rebel Scum
08-07-10, 14:04
Θα έπρεπε να τον προσλάβουμε να μπουκάρει στο Ελλάδα-Αργεντινή φορώντας φανελάκι "ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ - ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ"...
Αφού δεν έπαιξε ο Χαριστέας ρε κακιασμένε:lol:
Ψυχραιμία, τώρα θα βελτιωθούν τα πράγματα (http://contra.gr/Columns/Paparazzi/278729.html)
megahead13
08-07-10, 14:28
Ψυχραιμία, τώρα θα βελτιωθούν τα πράγματα (http://contra.gr/Columns/Paparazzi/278729.html)
:rofl: :rofl: :rofl:
Εν το μεταξύ βλέποντας τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων δεν καταλαβαίνεις καν ότι χθες ήταν τα ημιτελικά του μουντιάλ.:down:
Μα δεν εχει την αιγλη αλλων εποχων το μουντιαλ. Τουλαχιστον οχι φετος.
Rebel Scum
08-07-10, 16:58
Μα δεν εχει την αιγλη αλλων εποχων το μουντιαλ. Τουλαχιστον οχι φετος.
Δεν έχει σημασία....είναι ελεϊνές οι φυλλάδες που ασχολούνται με τέτοιες αηδίες τώρα...και ακόμα πιο ελεϊνοί αυτοί που τις διαβάζουν.
Όλες τις μέρες πάντως μια αναφορά υπήρχε, έστω και αν ήταν 20 φορές μικρότερη από το οκτασέλιδο για την επικείμενη μεταγραφή του Φιτσούλοβιτς στον γάβρο. Λογικά έχει σχέση με την ώρα που κλείνουν την ύλη λόγω της σημερινής απεργίας, το Σάββατο θα δούμε
Βασικά υπάρχει μια που έχει σπαταλήσει λίγο χώρο στο πρωτοσέλιδο της ,η "Σπορ του Βορρά".
Μιλάμε για φουλ οπαδική εφημερίδα.Και οι δικές μας δήθεν αντικειμενικές έχουν διαλέξει κοκκινοπράσινες αποχρώσεις για τα τα δικά τους.
Ο Κροιφ το χταπόδι μίλησε και είπε,η Ισπανία είναι το φαβορί, είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά,και επί πλέον παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, καλός γλείφτης κι`αυτός βολεύτηκε στην Ισπανία.δεν λέει να ξεκολλήσει.
http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1398604.ece/Cruijff_Spanje_is_favoriet
Η ισπανια ειναι το φαβορι, το ελεγαν οι μπουκις πριν ξεκινησει το μουντιαλ.
Μετα το ματς με την Γερμανια, πιστευω πως ειναι και η καλυτερη ομαδα της διοργανωσης.
Απλα δεν συμφωνω εκει που λεει "το πιο ελκυστικο ποδοσφαιρο".
Θα θελα να το παρουν οι Ολλανδοι για πολλους και διαφορους λογους. Δεν εχω ομως προβλημα να το παρουν οι Ισπανοι, μιας και τους συμπαθω ιδιαιτερα απο το 2004 και μετα. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δουμε εναν πολυ καλο τελικο. Αλλα αμφιβαλλω.
64 αγωνες -> και με το ζορι θα θυμομαστε 5, ενα τριμηνο μετα την διοργανωση.
Το χταπόδι ο Paul αποφάσισε παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία.:whip::angryr::drunk::rainy:
Εύχομαι να πέσει έξω στην πρόβλεψη του.:bless::bless::bless::bless::bless::bless::bless::bless:
http://www.ad.nl/ad/nl/1045/WK-voetbal/article/detail/496580/2010/07/09/Octopus-Paul-Spanje-wint-WK.dhtml
Το χταπόδι ο Paul αποφάσισε παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία.:whip::angryr::drunk::rainy:
Εύχομαι να πέσει έξω στην πρόβλεψη του.:bless::bless::bless::bless::bless::bless::bless::bless:
http://www.ad.nl/ad/nl/1045/WK-voetbal/article/detail/496580/2010/07/09/Octopus-Paul-Spanje-wint-WK.dhtml
Αν πεσει εξω θα το φανε στα καρβουνα μετα το χταποδακι.:p:p
Οτι ειπε ο Paul. Ξερει καλυτερα. :lol:
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την πρόβλεψη έχει εξαφανιστεί το χταποδάκι ο Paul ... :rofl:
http://www.gourmed.gr/filesbank/web/2009103016749_Octopus-grilling_320.jpg
τι προκλητικες φωτογραφιες ανεβαζεις μεσημεριατικα :p . Που ειναι το ουζο ομως?
Καλά ωρέ παίδες. Μέχρι τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν παρατήρησε ότι το χταπόδι πηγαίνει ΠΑΝΤΑ (τουλάχιστον σε όσα βιντεάκια έχω δει), στη δεξιά πλευρά?
http://www.tsou.gr/gallery/albums/userpics/GATSIOU.JPG
:D
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την πρόβλεψη έχει εξαφανιστεί το χταποδάκι ο Paul ... :rofl:
http://www.gourmed.gr/filesbank/web/2009103016749_Octopus-grilling_320.jpg
Ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ολλανδία.:lol::lol::lol:
wi fi thief
09-07-10, 15:38
χαχαχαχαχαχαχα
παντως υπαρχει στο φορουμ μια συζητηση για χταποδι που ειναι ολα τα λεφτα! :respekt:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=315130&highlight=%CF%87%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9&page=10 (απο το τελευταιο μηνυμα της σελιδας και συνεχεια)
οσοι δεν την ειχατε παρακολουθησει, χανετε! :rofl:
Καλά ωρέ παίδες. Μέχρι τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν παρατήρησε ότι το χταπόδι πηγαίνει ΠΑΝΤΑ (τουλάχιστον σε όσα βιντεάκια έχω δει), στη δεξιά πλευρά?
Ή όπως μου είπε και ένας γνωστός μου , το χταπόδι πάει στο κόκκινο χρώμα. Αν έχουν και τα 2 κουτιά πάει σε αυτό που έχει το πιο πολύ κόκκινο.
Δεν ξέρω αν ισχύει , αλλά και αυτό επαληθεύεται ως τώρα. :p
:hmm: λες να έχει πολιτικές πεποιθήσεις ... στα κάρβουνα γρήγορα :lol:
wi fi thief
09-07-10, 15:50
:hmm: λες να έχει πολιτικές πεποιθήσεις ... στα κάρβουνα γρήγορα :lol:
ή ομαδικες; :wall:
χταποδι, οσο και να χτυπιεσαι η ολλανδια θα το παρει...:rofl:
74819
αλλιως, θες ...κρεμασμα!
74820
:twisted::twisted::twisted:
Άκυρον. Μία φορά είχε πάει απ' την άλλη (δε θυμάμαι ποιά φορά, αλλά έχει σχολιαστεί και είναι επιβεβαιωμένο).
Και για τους Ολλανδόφρονες : μη πέσετε να το φάτε, διότι ο χταπόδης έχει ιστορικό αποτυχίας προβλέψεως τελικού (Γιούρο 8).
τι μας κανετε με τα χταποδακια μεσημεριατικα...
Δεν νομίζω να προλαβαίνει άλλη διοργανωση το χταπόδι, αφού ζει μέχρι 5 χρόνια...
Στο νοσοκομείο ο Πλατινί με καρδιακό; (http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1293520/Michel-Platini-rushed-hospital-fainting-Johannesburg-restaurant.html?ito=feeds-newsxml)
wi fi thief
09-07-10, 23:29
Τι κι αν θεωρείται ηγέτης και ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής της εθνικής Ολλανδίας; Ο Άριεν Ρόμπεν δήλωσε έτοιμος να θυσιάσει το θέαμα στο βωμό του αποτελέσματος, το οποίο θεωρεί και πιο σημαντικό.
«Προτιμώ να κερδίσω ένα άσχημο παιχνίδι από το χάσω ένα όμορφο. Μπορούμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο χωρίς να είμαστε ανοργάνωτοι» επεσήμανε ο Ρόμπεν που τον ενδιαφέρει μόνο το μέλλον των «οράνιε».
« Είμαστε στον τελικό του Μουντιάλ και τώρα δεν έχει σημασία πως παίξαμε. Είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα».
Η δίψα για την κατάκτηση του πρώτου Μουντιάλ από πλευράς Ολλανδών είναι τόσο μεγάλη που έχει γίνει έμμονη ιδέα για τον μεσοεπιθετικό των «οράνιε»
«Έχει ειπωθεί ότι το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι όμορφο αλλά θέλουμε τον τίτλο»!
http://www.sport-fm.gr/article/282243
παει, χαλασανε κι αυτοι...:down:
αν δεν παιξετε σαν ολλανδια θα χασετε ρεεε!
τοσος κοσμος σας γουσταρε για τη μπαλα και ας μην ειχατε τιτλο, αν παρετε τιτλο χωρις μπαλα ποια διαφορα θα εχετε απο αλλους;
κριμα...:(
μακαρι να γινουνε τα bold αλλιως, αν παιξει η ισπανια καλα, θα ειμαι με το χταποδι και οχι με εσας! (και ας το σηκωσετε) :twisted:
http://www.sport-fm.gr/article/282243
παει, χαλασανε κι αυτοι...:down:
αν δεν παιξετε σαν ολλανδια θα χασετε ρεεε!
τοσος κοσμος σας γουσταρε για τη μπαλα και ας μην ειχατε τιτλο, αν παρετε τιτλο χωρις μπαλα ποια διαφορα θα εχετε απο αλλους;
κριμα...:(
μακαρι να γινουνε τα bold αλλιως, αν παιξει η ισπανια καλα, θα ειμαι με το χταποδι και οχι με εσας! (και ας το σηκωσετε) :twisted:
Είναι η ποδοσφαιρική ειρωνία αυτή, πιστεύω οι Ολλανδοί θα το πάρουν τώρα που δεν παίζουν ομορφο ποδόσφαιρο, αν και δε το πήραν τις εποχές που παίζαν πραγματικά όμορφα. Όσο για την Ισπανία να περιμένει, τι το πέρασε Ελλάδα για να το παίρνει με την πρώτη παρουσία σε τελικο?:rofl:
Γερμανία - Αγγλία είχε πάει αριστερά, σε όλα τα άλλα δεξιά.
@ ADSLgr.com All rights reserved.