Επιστροφή στο Forum : FIFA WORLD CUP 2010 νοτια αφρικη
wi fi thief
09-06-10, 12:14
ανοιξα νεο θεμα για να συζηταμε για το μουντιαλ που αρχιζει μεθαυριο
εκτος απο την ελλαδα, υποστηριζω πολυ την ολλανδια (:respekt::worthy:) και μετα τη γερμανια :oneup:
επισης, γουσταρω δανια, αγγλια, λιγο γαλλια και ολες τις αφρικανικες.
δεν γουσταρω ιταλια και βραζιλια ουτε με σφαιρες, η ισπανια δεν με χαλαει αλλα δεν τρελλαινομαι κιολας
απο τις λατινικες λιγακι την αργεντινη
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ :cool:
αν παει καλα η ιταλια, θα σταματησω να ασχολουμαι με το τοπι :sorry: (ναι! σας απειλω...:p)
Ακτη Ελεφαντοστου :respekt:
wi fi thief
09-06-10, 12:20
Ακτη Ελεφαντοστου :respekt:
ειμαι μεσα!
στις αφρικανικες λεμε ναι :cool:
megahead13
09-06-10, 14:47
Φυσικά την εθνική μας, αλλά όπως πάντα Βραζιλία και μετά Αργεντινή και γενικότερα όλους τους Λατινοαμερικάνους (έπονται οι Αφρικανοί). Εμείς το Σάββατο παίζουμε; Τι ώρα είναι ο αγώνας;;
supermario
09-06-10, 15:04
14:30.....
Εγώ πάντα προσαρμόζω το ποια ομάδα συμπαθώ βάσει της αγωνιστικής της παρουσίας και του πάθους που βγάζει στο παιχνίδι. Συνήθως υποστηρίζω ομάδες σαν την Τουρκία, την Βουλγαρία το 94 κλπ. Φέτος θα ήθελα να πάει καλά η Σερβία, καμιά Σλοβακία, τέτοια πράγματα.
supermario
09-06-10, 15:36
Αντε και με μαγουλαδες (http://www.newsit.gr/default.php?pname=MundialArticle&art_id=30072&catid=23) η Αργεντινη........
Mονο Εθνικη.
Αν δεν περασουμε τους ομιλους (πολυ πιθανο:p) παω προς Ισπανια μερια.
Απο Λατινικη Αμερικη Βραζιλια και λιιιιγο Παραγουαη.
Αλλα δεν θα τρελαθω κιολας...
Μακριά από τις ομάδες που ανέκαθεν έπαιζαν αντιποδόσφαιρο:
- Μεξικό
- Ουρουγουάη
- Αργεντινή
- Αγγλία
- ΕΠΑ
- Γερμανία
- Παραγουάη
- Βραζιλία
- Ονδούρα
- Χιλή
Πάντα κοντά στις ομάδες που ανέκαθεν έπαιζαν φοβερό ποδόσφαιρο:
- Γαλλία
- Νιγηρία
- Σερβία
- Γκάνα
- Ολλανδία
- Καμερούν
- Ιταλία
- Πορτογαλία
- Ισπανία
Το ιταλικό κατενάτσιο είναι δηλαδή καλό ποδόσφαιρο ενώ η Βραζιλία έπαιζε ανέκαθεν αντιποδόσφαιρο; :hmm:
Μακριά από τις ομάδες που ανέκαθεν έπαιζαν αντιποδόσφαιρο:
- Μεξικό
- Ουρουγουάη
- Αργεντινή
- Αγγλία
- ΕΠΑ
- Γερμανία
- Παραγουάη
- Βραζιλία
- Ονδούρα
- Χιλή
Πάντα κοντά στις ομάδες που ανέκαθεν έπαιζαν φοβερό ποδόσφαιρο:
- Γαλλία
- Νιγηρία
- Σερβία
- Γκάνα
- Ολλανδία
- Καμερούν
- Ιταλία
- Πορτογαλία
- Ισπανία
Νικόλα Αλέφαντε δεν το ήξερα οτι είσαι μέλος στο adslgr:worthy::worthy:
Σοβαρά τώρα ασχολήσου με τα κλασικά σου θέματα(ΠΑΣΟΚ,linux,nvidia κτλ ) και άσε τα αμιγώς αθλητικά γιατί εκτίθεσαι.
wi fi thief
09-06-10, 19:51
εστησε την μιση αργεντινη ο μαραντονας...
73617
ο προπονητής της Αργεντινής έστησε τη μισή ομάδα -και μαζί… και τον εαυτό του- στη γραμμή του τέρματος, έδωσε διαταγή αλά Γκουσγκούνη («σκύψε, ευλογημένη) και επέτρεψε στους άλλους μισούς να… βγάλουν το άχτι τους πάνω τους!
http://www.sport-fm.gr/article/277306
:p:twisted::lol:
μαζι με το «αν παρει η αργεντινη το μουντιαλ εγω θα κατσω να με γ@μ.....τε» που ειπε ο μπιλιαρδος, αποδεικνυεται οτι η μπιανκοσελεστε ειναι μακραν ή πιο σεξυ (και μπαισεξουαλ) ομαδα στο φετινο μουντιαλ... :rofl:
megahead13
09-06-10, 23:19
Νικόλα Αλέφαντε δεν το ήξερα οτι είσαι μέλος στο adslgr:worthy::worthy:
Σοβαρά τώρα ασχολήσου με τα κλασικά σου θέματα(ΠΑΣΟΚ,linux,nvidia κτλ ) και άσε τα αμιγώς αθλητικά γιατί εκτίθεσαι.
:rofl: :rofl: :rofl:
WAntilles κοντεψε να σπασει η καρεκλα και να μου φυγει το ματι με αυτο που εγραψες... Ειναι για εκτελεση στην πλατεια Συνταγματος. Αστο...
Βραζιλία πάντα και πρώτη από όλες και μετά Ολλανδία. (Από το 1968 κύριοι στο Μέξικο).
Αργεντινή, Ιταλία (αν και όταν παίζει μπαλα -εξαιρετικά σπάνια) και Γαλλία (μόνο επι Πλατινί). Ουδεπόποτε την αρχικ@@@@φαρδη Γερμανία (που όμως τρέχει επι 90+ λεπτά).
WAn, έγραψες.
Δεν περίμενα ότι θα είχαμε και μεγάλη διαφορά με το wi fi thief στις προτιμήσεις μας. :p
Γερμανία πάνω από όλα.
Μετά USA και μεγάλη συμπάθεια για τις αφρικανικές χώρες. Δυστυχώς μας έχουν φάει και τις θέσεις οι σχιστοματηδες και δεν βλέπουμε πλέον και Αραβες στα Μουντιάλ.
Μεγάλη αντιπαθεια για Ιταλία , Βραζιλία , Αργεντινή.
Ολλανδία, Ισπανία, Βραζιλία, Αργεντινή.
Τα μπάλα όλα!
wi fi thief
10-06-10, 08:55
η ελλαδα ειναι ομαδα ψυχολογιας, αν παιξουμε καλα με τους κορεατες θα παμε καλα και παρακατω :cool:
οπως εγινε και στην πορτογαλια ;)
υπαρχει πολυς κοσμος που γουσταρει τους ορανιε, και ας μην εχουνε παρει τους τιτλους που επρεπε και ειναι απροβλεπτοι ως προς τα αποτελεσματα
φετος πιστευω να μας δικαιωσουνε και να πουλησουνε ακριβα το τομαρι τους :respekt:
Εμείς ετοιμαστήκαμε βάλαμε και τα γιορτινά μας και περιμένουμε.
http://www.limburger.nl/apps/pbcs.dll/misc?url=/templates/PictureZoom.pbs&Site=LD&Date=20100604&Category=REGIONIEUWS01&ArtNo=100529980&Ref=AR&Profile=1001&Photo=Foto%20Harry%20Heuts&Caption=
http://www.youtube.com/watch?v=6SmyGF5RUME&feature=fvw
Καλή επιτυχία στην Ελλαδαρα μας.:clap::clap::clap:
Rebel Scum
10-06-10, 16:06
Ελλάδα πρώτα...
Πάμε μετά στα εφικτά :p
Ισπανία, Ολλανδία , Βραζιλία και Αργεντινή.
Μόνο Ελλάδα, αν κάποια ομάδα παίξει μπάλα επιπέδου συλλόγων θα την υποστηρίξω. Υποψήφιοι για καλύτερη μπάλα Ισπανία, Ολλανδία (Ισπανία λόγω κέντρου της Barca, Ολλανδία λογικά θα κάνει τα γνωστά, θα παίξει συμπαθητική μπάλα στους ομίλους και στα νοκ άουτ θα πάει σπίτι της από κανένα τυχάρπαστο). Εμάς για 1-2 βαθμούς μας κόβω, ο στόχος ήταν η πρόκριση στην τελική φάση έτσι και αλλιώς.
wi fi thief
10-06-10, 17:12
ρε παιδια την αγγλια μονο εγω την ψιλογουσταρω; :oops:
τι εγινε, μασησατε που δε θα παιξει ο μπεκαμ; :p
μπορει να κανει τη ζημια ο καπελος ;)
Rebel Scum
10-06-10, 17:19
Από όσες φορές την έχω δει αυτή η φορά ίσως είναι η πιο καλή της ευκαιρία να το σηκώσει....
Αλλά δεν τους μπορώ τους ξεπλένηδες:lol:
Εγώ ήμουν Σκωτία. Όταν η Αγγλία αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αργεντινή to 98, στην pub έφυγαν καμιά 100 ποτήρια στον αέρα από τα πανηγύρια. Ποτέ δεν μου άρεσε η Αγγλία. Η πλάκα είναι να πάει σε πέναλτι σε κάποιον αγώνα καθώς η παράδοση είναι άστα.
Αυτούς που περνάν τη μπάλα πάνω απ' το Εμπάηρ Στέητ Μπήλνιτνγκ;
Άντε να δεχτώ ότι έχει φτιάξει καλή ομάδα ο Καπέλο , ότι έχει καλές μονάδες , ότι ξεπέρασαν τα κόμπλεξ τους κλπ
με τους James,Green για τέρμα οι προοπτικές σου είναι περιορισμένες....
Ομάδα που σήκωσε κούπα ευρωπαϊκή ή παγκόσμια είχε και τερματοφύλακα κλάσης. Ακόμα και η Βραζιλία είχε τον Taffarel που ήταν φοβερός για την προϊστορία τους.
Βραζιλία πάντα και πρώτη από όλες και μετά Ολλανδία. (Από το 1968 κύριοι στο Μέξικο).
Αργεντινή, Ιταλία (αν και όταν παίζει μπαλα -εξαιρετικά σπάνια) και Γαλλία (μόνο επι Πλατινί). Ουδεπόποτε την αρχικ@@@@φαρδη Γερμανία (που όμως τρέχει επι 90+ λεπτά).
WAn, έγραψες.++++
Σιγουρα υποστηριζεις McLaren?:hmm:
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ :cool:
Δεν ξέρω αν είναι η χρονιά τους αλλά μου αρέσουν ιδιαίτερα και πιστεύω ότι αξίζουν ένα παγκόσμιο για το σύνολο της προσφοράς τους στο ποδόσφαιρο και αν στοιχημάτιζα θα τους έδινα την πρώτη θέση
Πάντως εκείνο που εύχομαι είναι να δούμε ωραίους αγώνες από όλες τις ομάδες και ας το πάρει η καλλίτερη
++++
Σιγουρα υποστηριζεις McLaren?:hmm:
ΛΟΛ, το καλύτερο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ...by far το έχω δει από την Ολλανδία.
(στα Μουντιάλ Αργεντινής και Γερμανίας - οι περισσότεροι από εδώ αγέννητοι) Και τις δύο φορές έπεσε στον τελικό με τους γηπεδούχους και τον ρούφηξε κοινώς. Αφου δεν σήκωσε τις κούπες εκείνες τις χρονιές, δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να πάρει κούπα ever.
Ο καλύτερος αγώνας σε μουντιάλ ever τα 120 λεπτά Ιταλία - Γερμανία στον ημιτελικό του '68 (4-3 στην παράταση η σκουάντρα, σκορ αγώνα 1-1).
Αλλά η μεγαλύτερη ομάδα σε διάρκεια είναι η Βραζιλία. (και με τα μεγαλύτερα αστέρια σε ποιότητα αλλά και σε ποσότητα).
Όσο για την ερώτησή σου Άρη, μη ξεχνάς ότι ο μεγάλος Άυρτον ήταν Βραζιλιάνος ;)
Θα υπαρχει μεταδοση HD 720p απο την EBU. Για τσεκαρετε εδω (http://www.eurovisionsports.tv/). Βεβαια δε ξερω τι παιζει με τα δικαιωματα στην Ελλαδα.
Να και το κλεμμένο τραγούδι του Αλκαίου στην έναρξη.
Ξέρετε αν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια μέσω internet, έστω και pay-per-view;
Ξέρετε αν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια μέσω internet, έστω και pay-per-view;
Κοιτα το λινκ που εδωσα παραπανω. Αψογη εικονα.
Κοιτα το λινκ που εδωσα παραπανω. Αψογη εικονα.
Σκέψου ότι έψαξα μήπως έχει στείλει κανείς link πριν ρωτήσω... :wall:
Ευχαριστώ, ελπίζω να παίζει στις ΗΠΑ.
Πάμε γερά ρε Τσαμπαλάλα. :p
Με έπιασε πονοκέφαλος απο τις... μέλισσες.:p
Μπύρες και Depon πάνε μαζί;
Πάμε γερά ρε Τσαμπαλάλα. :p
Παιχταρα!!:p
[Insomniac]
11-06-10, 18:29
:protest: Μια συχνότητα βγάζουν αυτές οι άτιμες οι καραμούζες. Δεν μπορούσαν να βάλουν ένα φίλτρο να την κόψει (ή έστω να την ελαττώσει) να ησυχάσουμε; :protest:
Greece for the win!!! :dance:
http://www.emofaces.com/en/smilies/g/greece-smile-flag.gif
;3537783']:protest: Μια συχνότητα βγάζουν αυτές οι άτιμες οι καραμούζες. Δεν μπορούσαν να βάλουν ένα φίλτρο να την κόψει (ή έστω να την ελαττώσει) να ησυχάσουμε; :protest:
Δεν μπορούν να τις κόψουν, ο Blatter (http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010confederations-cup/2009/06/18/1332455/fifa-will-not-ban-vuvuzela-horn-at-world-cup-finals-blatter) λέει ότι είναι μουσική :clap:. Εγώ πάντως μεράκλωσα, βγήκα στο μπαλκόνι και έκανα βζζζζζζζζζζζζζζζζζζ τώρα που τελείωσε :p
Αλλο ενα Χ το βραδυ και παμε ταμειο :mrgreen:
Δεν κατάφερα να δω την πρεμιέρα. Ελπίζω να μπορέσω να δω το βραδυνό.
Ελπίζω να μην έχει καραμούζες απόψε ;)
Πάντως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες , αν και δεν το περίμενα ίσως και λόγω πρεμιέρας.
Τσαμπαλάλα κάνε μας κυβους. :p
;3537783']:protest: Μια συχνότητα βγάζουν αυτές οι άτιμες οι καραμούζες. Δεν μπορούσαν να βάλουν ένα φίλτρο να την κόψει (ή έστω να την ελαττώσει) να ησυχάσουμε; :protest:
Crosstalk :p
........Auto merged post: cmaniac πρόσθεσε 9 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μια ερωτησουλα.. Γιατι πεφτουν σαν τα κοτοπουλα? :rofl:
Βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ! :evil:
Kαταραμένο ...κουνούπι!
15 Ιουνίου 2009
Συνήθως όταν παρακολουθώ ποδοσφαιρικές μεταδόσεις στη ΝΕΤ, εύχομαι να είχα τη δυνατότητα να ακούω μόνο τον ήχο από το γήπεδο χωρίς το σπικάζ των Βερνίκων και των Κατσαρών αυτού του κόσμου!
Σήμερα όμως που κάθισα να δω τον αγώνα Βραζιλία-Αίγυπτος για το Confederations Cup συνέβη για πρώτη φορά ακριβώς το αντίθετο!! Να θέλω μόνο τον ήχο των σχολιαστών και όχι του γηπέδου!! Και αυτό χάρη στη φαεινή ιδέα το μεσιέ Μπλάτερ να στείλει το Μουντιάλ στη Νότια Αφρική!
Ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω από το …κουνούπι που στριφογύριζε για 90 λεπτά δίπλα από το αυτί μου! Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά ελεύθερο κάμπινγκ σε …έλος!!
Όχι δεν κάνω πλάκα! Ο ήχος από τις κόρνες που έχουν οι θεατές και χρησιμοποιούν σε ΟΛΗ την διάρκεια του αγώνα, είναι παρόμοιος με τον ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ήχο που κάνει ένα κουνούπι όταν περνάει δίπλα από το αυτί σου!
Είτε το παιχνίδι κάνει «κοιλιά», είτε έχει ρυθμό, είτε χαθεί ευκαιρία, είτε μπει γκολ… το ένα και το αυτό!! Καμία αίσθηση ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας… Μόνο ένα κουνούπι που δε λέει να φύγει από το κεφάλι σου!!
Δυστυχώς κάπως έτσι σκέφτομαι το επόμενο καλοκαίρι, ειδικά αν (με το καλό) περάσει και η Ελλάδα… Να είσαι μαζί με τα φιλαράκια σου στο μπαλκόνι, με μεζέδες και μπίρες, με διάθεση για μπάλα… αλλά τη φωνή χαμηλά σχεδόν στο mute!! Γιατί μπορεί αυτό το Μουντιάλ να βολεύει όσον αφορά τις ώρες μετάδοσης, ωστόσο προβλέπεται το πιο «ξενέρωτο» από πλευράς ατμόσφαιρας…
Κάντε κάτι μεσιέ Μπλάτερ! Δεν ξέρω, …ποινικοποιήστε τη χρήση της κόρνας!!
Μία φορά στα τέσσερα χρόνια περιμένουμε αυτή τη διοργάνωση… Λυπηθείτε μας…
http://redduckling.blogspot.com/2009/06/k.html
Πάντως πολύ ήρεμα τα πρώτα δύο παιχνίδια
wi fi thief
12-06-10, 08:36
δεν το ειδα το βραδυνο ματς αλλα εμαθα οτι ητανε πολυ μαπα, χωμα λεει η γαλλια :p
απο το λιγο που μπορεσα και ειδα το μεσημερι μου τη σπασανε οι καραμουζες
εμεις θα παιξουμε καλα σημερα, εχω καλο προαισθημα :oneup:
ωραιο ματσακι και το νιγηρια-αργεντινη (αν και την παω πολυ τη νιγηρια νομιζω μας συμφερει να κερδισει η αργεντινη) και το βραδυ οι ΗΠΑ με αγγλια θα ειναι δυνατο παιχνιδι :cool:
Μέσα. :respekt:
Κι εγώ πιστεύω στην Αγγλία φέτος. Αλλά το αποψινό παιγνίδι το έπαιξα διπλό!
Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός για το παιχνίδι απέναντι στους Νοτιοκορεάτες είναι η εξής:
Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Χαριστέας και Γκέκας.
@ ADSLgr.com All rights reserved.