PDA

Επιστροφή στο Forum : σχέσεις απο το internet;

Σελίδες : 1 [2] 3

AddictedToChaos
31-05-06, 03:18
Κι εγώ μερικές φορές νιώθω λίγο άσχημα όταν το λέω (σιγά μην πω και ψέματα επειδή αυτοί είναι άσχετοι) γιατί η εμπειρία των περισσότερων απο νετ είναι κάτι σιχαμερά κανάλια στο IRC σε στυλ #hellas που οι περισσότεροι ψάχνονται για πήδημα ή απο κάτι dating clubs σε παρόμοιο στυλ. :down: Οπότε οι περισσότεροι/ες νομίζουν οτι για να γνώρισες το σύντροφο σου μέσω ιντερνετ μάλλον δεν μπορούσες να βρεις αλλιώς φίλο και οτι όσοι/ες μπαίνουν στο ιντερνετ είναι λιγούρια. :mad:

Ε, μερικοι αντι να την πεφτουν στην ψυχρα σε καφετεριες, μπαρακια, κλαμπ κλπ, βρισκουν αυτο τον τροπο.
Να και ενα παραδειγμα:
Μια φορα, μπηκα για τον χαβαλε στο #hellas να σπασω λιγο πλακα.
Βλεπω μια που ειχε ιδιο ονομα με μια που της εχω αδυναμια...
Της γραφω "ωραιο ονομα" και τι μου απανταει; "μ@μ@ς καμια σταλιτσα;" Δηλαδη, ελεος. Που να της ελεγα και τιποτα χυδαιο να δω τι θα μ'απαντουσε :down:

Παντως, οι περισσοτεροι σε τετοια καναλια λενε μλκιες για να σπασουν πλακα και πολλες φορες, μαζευονται παρεες αντρων και το παιζουν γυναικες για να ψαρωνουν τους λιγουρηδες :rofl:

Το καλυτερο ιντερνετικο μεσο για σοβαρες και φυσιολογικες ερωτικες γνωριμιες, ειναι συγκεκριμενα φορα και οι διαφοροι messengers πιστευω, γιατι εκει υπαρχει ποιοτικοτερη επικοινωνια και μπορει να "ψηθει" καλυτερα το πραγμα μεσα απο την συχνη επικοινωνια.

Michelle
31-05-06, 03:23
Το καλυτερο ιντερνετικο μεσο για σοβαρες και φυσιολογικες ερωτικες γνωριμιες, ειναι συγκεκριμενα φορα και οι διαφοροι messengers πιστευω, γιατι εκει υπαρχει ποιοτικοτερη επικοινωνια και μπορει να "ψηθει" καλυτερα το πραγμα μεσα απο την συχνη επικοινωνια.

Και πάλι, διαφωνώ με τη λογική "μπαίνω στο ιντερνετ για να κάνω (και) ερωτικές γνωριμίες", όποιος και να είναι ο τρόπος. Όπως και δεν μου αρέσει να βλέπω άτομα που εμφανώς "ψάχνονται" και στην real life. Αν τύχει, έτυχε, είτε στο ιντερνετ είτε στην real life. Αν έκανα κάτι με άτομο που "ψαχνόταν" θα ένιωθα οτι οτι έκανε σχέση για τη σχέση και όχι για μένα.

AddictedToChaos
31-05-06, 03:34
Και πάλι, διαφωνώ με τη λογική "μπαίνω στο ιντερνετ για να κάνω ερωτικές γνωριμίες", όποιος και να είναι ο τρόπος. Όπως και δεν μου αρέσει να βλέπω άτομα που εμφανώς "ψάχνονται" και στην real life. Αν τύχει, έτυχε, είτε στο ιντερνετ είτε στην real life. Αν έκανα κάτι με άτομο που "ψαχνόταν" θα ένιωθα οτι οτι έκανε σχέση για τη σχέση και όχι για μένα.

Συγγνωμη, γιατι το βρισκεις μεμπτο;Αν περιμενω ποτε θα ευθυγραμμιστουν οι πλανητες για να δημιουργηθει μια φαση, σωθηκα...
Btw, μου ΄χει τυχει αρκετες φορες και το χειριστηκα λαθος,ισως γιατι ηταν ξαφνικο...

Δεν ειπαμε ντε και καλα να το επιδιωξεις, αλλα ολους μας, μας ενδιαφερει μια σχεση, το προσπαθεις με καλοβουλους τροπους. Προσωπικα ποτε δεν την "επεσα" σε καποια αγνωστη στην "ψυχρα", και ποτε δεν προκειται να το κανω γιατι δεν μου αρεσει καθολου αυτη η φαση. Αλλα σε μια που την γνωριζω καμποσο καιρο στο περιβαλλον μου, θα το κανω αν δω πως δεν κανω μλκια. Δεν βρισκω κατι το κακο σε αυτο το πραγμα. :what:

Cafeeine
31-05-06, 03:40
Προσωπικά δεν έχω κάνει γνωριμία που να εξελίχθηκε σε κάτι σοβαρότερο, αλλά γνωρίζω δυο πολύ καλους φίλους που γνώρισα στο irc, που μεταξύ τους έκαναν σχέση, και είναι τώρα 6 χρόνια μαζί και 4 παντρεμένοι, και με κουτσούβελα. Αυτά στην Αγγλία...
Δεν το θεωρώ απίθανο να ξεκινήσει σχέση μέσω του διαδικτύου, αν και όσο δεν υπάρχει και προσωπική επαφή μειώνονται οι πιθανότητες να μιλάμε για σοβαρή σχέση.

Σε γενικές γραμμες προσυπογράφω τα λεγόμενα της Michelle, να μην τα ξαναγράφω....

AddictedToChaos
31-05-06, 03:47
Προσωπικά δεν έχω κάνει γνωριμία που να εξελίχθηκε σε κάτι σοβαρότερο, αλλά γνωρίζω δυο πολύ καλους φίλους που γνώρισα στο irc, που μεταξύ τους έκαναν σχέση, και είναι τώρα 6 χρόνια μαζί και 4 παντρεμένοι, και με κουτσούβελα. Αυτά στην Αγγλία...
Δεν το θεωρώ απίθανο να ξεκινήσει σχέση μέσω του διαδικτύου, αν και όσο δεν υπάρχει και προσωπική επαφή μειώνονται οι πιθανότητες να μιλάμε για σοβαρή σχέση.

Σε γενικές γραμμες προσυπογράφω τα λεγόμενα της Michelle, να μην τα ξαναγράφω....

Εγω παλι το βλεπω αλλιως. Προτιμω να γνωρισω τον εσωτερικο κοσμο μιας κοπελας πρωτα και μετα να την δω εξωτερικα, παρα να κανω το αντιθετο.

Δεν νιωθω καλα, να μ'αρεσει καποια μονο και μονο απο την εξωτερικη της εμφανιση και επειδη ειναι στην ανθρωπινη φυση μας (δυστυχως), να μας ελκυουν οι ομορφοι εξωτερικα ανθρωποι πρωτα, ειναι ενας καλος τροπος να καταπολεμηθει αυτο.
Γιατι αμα καποιον τον γνωρισεις εσωτερικα και αγαπησεις το "ειναι" του, δεν κολλας στο εξωτερικο μερος, οσο ασχημος ή ομορφος κι αν ειναι.

Michelle
31-05-06, 03:51
Συγγνωμη, γιατι το βρισκεις μεμπτο;Αν περιμενω ποτε θα ευθυγραμμιστουν οι πλανητες για να δημιουργηθει μια φαση, σωθηκα...
Btw, μου ΄χει τυχει αρκετες φορες και το χειριστηκα λαθος,ισως γιατι ηταν ξαφνικο...

Δεν ειπαμε ντε και καλα να το επιδιωξεις, αλλα ολους μας, μας ενδιαφερει μια σχεση, το προσπαθεις με καλοβουλους τροπους. Προσωπικα ποτε δεν την "επεσα" σε καποια αγνωστη στην "ψυχρα", και ποτε δεν προκειται να το κανω γιατι δεν μου αρεσει καθολου αυτη η φαση. Αλλα σε μια που την γνωριζω καμποσο καιρο στο περιβαλλον μου, θα το κανω αν δω πως δεν κανω μλκια. Δεν βρισκω κατι το κακο σε αυτο το πραγμα. :what:
Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ να μην προσπαθείς να εκβιάσεις τα πράγματα ΓΙΑ ΝΑ σου αρέσει κάποια. Αν σου αρέσει ήδη, εννοείται οτι κάνεις ο,τι μπορείς για να είστε μαζί ;)

Δεν νιωθω καλα, να μ'αρεσει καποια μονο και μονο απο την εξωτερικη της εμφανιση και επειδη ειναι στην ανθρωπινη φυση μας (δυστυχως), να μας ελκυουν οι ομορφοι εξωτερικα ανθρωποι πρωτα, ειναι ενας καλος τροπος να καταπολεμηθει αυτο.

Γιατί να καταπολεμηθεί; Είναι στη φύση μας να κοιτάμε ΚΑΙ την εξωτερική εμφάνιση. Και προσωπικά θα ένιωθα πολύ άσχημα αν κάποιος ήταν μαζί μου χωρίς να με θεωρεί όμορφη (όπως και φυσικά θα ένιωθα άσχημα αν ήταν μαζί μου μόνο επειδή με θεωρεί όμορφη). Όταν είσαι γυναίκα, καλώς ή κακώς θέλεις ο σύντροφος σου να σε θεωρεί τουλάχιστον θεά, αλλιώς νιώθεις άσχημα. :p Τι να κάνουμε, έτσι είμαστε :p
Εγώ το θεωρώ καταπίεση να κάνεις σχέση με κάποιον/α χωρίς να σε ελκύει (και) εμφανισιακά. Στο σεξ δηλαδή τι θα κάνεις; Θα σκέφτεσαι τον ψυχικό της κόσμο και θα της βάλεις σακούλα στο κεφάλι; :p
Προσχή δεν υποστηρίζω οτι πρέπει να κοιτάμε μόνο αυτό! Αλλά πιστευω οτι το καλύτερο είναι να κοιτάμε ΚΑΙ τα δύο. :)

Cafeeine
31-05-06, 03:55
Εγω παλι το βλεπω αλλιως. Προτιμω να γνωρισω τον εσωτερικο κοσμο μιας κοπελας πρωτα και μετα να την δω εξωτερικα, παρα να κανω το αντιθετο.

Γιατι αμα καποιον τον γνωρισεις εσωτερικα και αγαπησεις το "ειναι" του, δεν κολλας στο εξωτερικο μερος, οσο ασχημος ή ομορφος κι αν ειναι.
Η προσωπική επαφή δεν χρειάζεται για να επιβεβαιώσεις την εμφάνιση, αλλά για να προστατευτεις απο κακόβουλες καταστάσεις. Οσο προοδεύει μια σχέση, πρέπει να φτάσει και σε προσωπική επαφή, και δεν θα προχωρήσεις σε αυτήν εάν δεν σε ελκύει ο εσωτερικός του κόσμος.

AddictedToChaos
31-05-06, 03:57
Σιγουρα τα κοιτας και τα δυο, απλα πρεπει να τα εξισορροπεις.
Παντως, σκεψου πως θα νιωθει καποιος που ειναι παρα πολυ ασχημος εξωτερικα. Δεν θα το θεωρει αδικο να μην εχει κανεναν διπλα του λογω της ασχημιας του; Και οσο σκεφτεται πως αυτο ειναι θεμα τυχης και οχι θεμα ικανοτητας, τον τρελαινει ακομα περισσοτερο. Ετσι πιστευω θα σκεφτεται καποιος.

Και να σου πω κατι; Το σεξ μπαινει σε δευτερη μοιρα οταν υπαρχει αληθινη αγαπη. Για σεξ πας και στα μπουρδελα. Δεν ειναι εκει το κολλημα.

Michelle
31-05-06, 04:04
Σιγουρα τα κοιτας και τα δυο, απλα πρεπει να τα εξισορροπεις.
Παντως, σκεψου πως θα νιωθει καποιος που ειναι παρα πολυ ασχημος εξωτερικα. Δεν θα το θεωρει αδικο να μην εχει κανεναν διπλα του λογω της ασχημιας του; Και οσο σκεφτεται πως αυτο ειναι θεμα τυχης και οχι θεμα ικανοτητας, τον τρελαινει ακομα περισσοτερο. Ετσι πιστευω θα σκεφτεται καποιος.

Και να σου πω κατι; Το σεξ μπαινει σε δευτερη μοιρα οταν υπαρχει αληθινη αγαπη. Για σεξ πας και στα μπουρδελα. Δεν ειναι εκει το κολλημα.

Όσο άσχημος και να είναι κάποιος πάντα θα υπάρχει κάποια που θα της φαίνεται θεός. Μερικές φορές σε κάνει και ο ίδιος να τον δεις σαν πιο όμορφο λόγω του χαρακτήρα του. Μου έχει τύχει και αυτό ;)
Άλλωστε τι θα πει "έτσι θα ένιωθε κάποιος άσχημος"; Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι οι σχέσεις;

Όσον αφορά το σεξ, σαφώς και μπαίνει σε δεύτερη (τρίτη, τέταρτη, πέμπτη) μοίρα όταν υπάρχει αγάπη αλλά αν η κοπέλα δεν σε ελκύει σεξουαλικά καθόλου λίγο δύσκολο να πετύχει η σχέση... Σιγά σιγά θα αρχίσεις να τη βλέπεις φιλικά... Όσο για τα μπουρδέλα, μου λες δηλαδή οτι θα έχεις σχέση που θα υπάρχει "αληθινή αγάπη" και κάθε τόσο θα τρέχεις στα μπουρδέλα; Πιστευεις οτι θα νιώθει καλά η κοπέλα σου με αυτό; Κι αν δεν της το λες τότε τι σοι σχέση θα έχετε που θα τη γεμίζεις με ψέματα και που θα ξέρει οτι δεν σε τραβάει σεξουαλικά; Την κοπέλα τη σκέφτεσαι καθόλου; Γιατί όπως μου το περιγράφεις αν ήμουν σε τέτοια σχέση θα γινόμουν ψυχολογικό ράκος.

AddictedToChaos
31-05-06, 04:07
Όταν είσαι γυναίκα, καλώς ή κακώς θέλεις ο σύντροφος σου να σε θεωρεί τουλάχιστον θεά, αλλιώς νιώθεις άσχημα. :p Τι να κάνουμε, έτσι είμαστε :p

Δεν το πιασα αυτο. Πολυ εγωιστικο ειναι αυτο που λες και σε καμια περιπτωση δεν σκεφτονται ετσι ολες οι γυναικες (θελω να πιστευω).
Αν σ'αρεσει να σε θεωρει ο συντροφος σου θεα, απεδειξε του το. Με το να μακιγιαρεσαι και να ντυνεσαι με cool ρουχα, δεν το πετυχαινεις αυτο. Μια αυταπατη πετυχαινεις μοναχα. Δυστυχως ;)

AddictedToChaos
31-05-06, 04:10
Όσο άσχημος και να είναι κάποιος πάντα θα υπάρχει κάποια που θα της φαίνεται θεός. Μερικές φορές σε κάνει και ο ίδιος να τον δεις σαν πιο όμορφο λόγω του χαρακτήρα του. Μου έχει τύχει και αυτό ;)
Άλλωστε τι θα πει "έτσι θα ένιωθε κάποιος άσχημος"; Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι οι σχέσεις;

Όσον αφορά το σεξ, σαφώς και μπαίνει σε δεύτερη (τρίτη, τέταρτη, πέμπτη) μοίρα όταν υπάρχει αγάπη αλλά αν η κοπέλα δεν σε ελκύει σεξουαλικά καθόλου λίγο δύσκολο να πετύχει η σχέση... Σιγά σιγά θα αρχίσεις να τη βλέπεις φιλικά... Όσο για τα μπουρδέλα, μου λες δηλαδή οτι θα έχεις σχέση που θα υπάρχει "αληθινή αγάπη" και κάθε τόσο θα τρέχεις στα μπουρδέλα; Πιστευεις οτι θα νιώθει καλά η κοπέλα σου με αυτό; Κι αν δεν της το λες τότε τι σοι σχέση θα έχετε που θα τη γεμίζεις με ψέματα και που θα ξέρει οτι δεν σε τραβάει σεξουαλικά; Την κοπέλα τη σκέφτεσαι καθόλου; Γιατί όπως μου το περιγράφεις αν ήμουν σε τέτοια σχέση θα γινόμουν ψυχολογικό ράκος.

Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα αλλα πρεπει να τα σκεφτομαστε αυτα. Μην ξεχνας, πως η ομορφια μας, ειναι κατι το προσωρινο και κατι που μπορει να χαθει πολυ ανετα απο ενα ασχημο ατυχημα πχ.
Οχι, δεν το εννοουσα ετσι το τελευταιο με τα μπουρδελα. Θελω να πω, πως οταν με καποιον περνας καλα, δεν σου χρειαζεται τοσο το σεξ. Ασε που λιγο δυσκολο να σου προκαλει τοσο μεγαλη απεχθεια καποιος ωστε να μην σε διεγειρει εστω και στον βασικο βαθμο.

Michelle
31-05-06, 04:11
Δεν το πιασα αυτο. Πολυ εγωιστικο ειναι αυτο που λες και σε καμια περιπτωση δεν σκεφτονται ετσι ολες οι γυναικες (θελω να πιστευω).
Αν σ'αρεσει να σε θεωρει ο συντροφος σου θεα, απεδειξε του το. Με το να μακιγιαρεσαι και να ντυνεσαι με cool ρουχα, δεν το πετυχαινεις αυτο. Μια αυταπατη πετυχαινεις μοναχα. Δυστυχως ;)

Ποιός μίλησε για μακιγιάζ και cool ρούχα; Και τι να αποδείξεις όταν μιλάμε για εμφάνιση; Η εμφάνιση είναι αυταπόδεικτη. Φυσικά και θέλω να με εκτιμά και σαν μυαλό, χαρακτήρα κλπ αλλά οπωσδήποτε δεν θα ήθελα κάποιον δίπλα μου που με θεωρεί μέτρια εμφανισιακά (για τα γούστα του).
Απλά για τον κάθε άνθρωπο, ακόμα και τον πιο άσχημο υπάρχει στάνταρ ένας Χ αριθμός ανθρώπων που τον θεωρούν ωραίο. Ε θέλω ο σύντροφος μου να ανήκει σε αυτούς.
Και αν αμφιβάλλεις για το αν σκέφτονται έτσι (σχεδόν) όλες οι γυναίκες πες με τρόπο στην κοπέλα σου οτι δεν την θεωρείς και τίποτα σπουδαίο εμφανισιακά. Μετά κόψε αντιδράσεις. Ξέρω κοπέλα, αρκετά καλλιεργημένη, όχι καμιά χαζογκόμενα που της το είπε αυτό ο φίλος της πάνω σε μια κουβέντα και έγινε ράκος. ;)
Φυσικά πιστευω οτι το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

AddictedToChaos
31-05-06, 04:16
Ποιός μίλησε για μακιγιάζ και cool ρούχα; Και τι να αποδείξεις όταν μιλάμε για εμφάνιση; Η εμφάνιση είναι αυταπόδεικτη. Φυσικά και θέλω να με εκτιμά και σαν μυαλό, χαρακτήρα κλπ αλλά οπωσδήποτε δεν θα ήθελα κάποιον δίπλα μου που με θεωρεί μέτρια εμφανισιακά (για τα γούστα του).
Απλά για τον κάθε άνθρωπο, ακόμα και τον πιο άσχημο υπάρχει στάνταρ ένας Χ αριθμός ανθρώπων που τον θεωρούν ωραίο. Ε θέλω ο σύντροφος μου να ανήκει σε αυτούς.
Και αν αμφιβάλλεις για το αν σκέφτονται έτσι (σχεδόν) όλες οι γυναίκες πες με τρόπο στην κοπέλα σου οτι δεν την θεωρείς και τίποτα σπουδαίο εμφανισιακά. Μετά κόψε αντιδράσεις. ;)
Φυσικά πιστευω οτι το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Δεν υπαρχει λογος να της πω κατι τετοιο, γιατι αν δεν την θεωρουσα ομορφη στο συνολο, δεν θα την κρατουσα ουτωη αλλως. Απλα δεν θα μ'αρεσε να θεωρει δεδομενο κατι τετοιο και να επωφελειται απο μια τετοια κατασταση. Αν μου δειξει πως πλεον δεν ειναι τοσο ομορφη (οχι εξωτερικα) οσο την εβλεπα στην αρχη, θα παρει δρομο ασυζητητι ;)

Michelle
31-05-06, 04:20
Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα αλλα πρεπει να τα σκεφτομαστε αυτα. Μην ξεχνας, πως η ομορφια μας, ειναι κατι το προσωρινο και κατι που μπορει να χαθει πολυ ανετα απο ενα ασχημο ατυχημα πχ.
Οχι, δεν το εννοουσα ετσι το τελευταιο με τα μπουρδελα. Θελω να πω, πως οταν με καποιον περνας καλα, δεν σου χρειαζεται τοσο το σεξ. Ασε που λιγο δυσκολο να σου προκαλει τοσο μεγαλη απεχθεια καποιος ωστε να μην σε διεγειρει εστω και στον βασικο βαθμο.
Φυσικά και δεν θα παρατούσα το σύντροφο μου μετά απο ένα άσχημο ατύχημα! Αλλά δεν μπορείς να σκεφτείς έτσι απο τις πρώτες μέρες. Έστω στην αρχή της σχέσης πρέπει να σε τραβάει και εμφανισιακά.
Συμφωνώ οτι όταν αγαπάς κάποιον δεν σε νοιάζει τόσο το σεξ. Ίσα ίσα που πιστευω οτι στο σέξ περισσότερη σημασία έχει το τι κάνει και τι λέει ο άλλος παρά η εμφάνιση του. Αλλά σε λογικά πλαίσια. Αν σου προκαλεί απέχθεια η εμφάνιση του άλλου κάποια στιγμή θα σε πιάσει το παράπονο.

Δεν υπαρχει λογος να της πω κατι τετοιο, γιατι αν δεν την θεωρουσα ομορφη στο συνολο, δεν θα την κρατουσα ουτωη αλλως. Απλα δεν θα μ'αρεσε να θεωρει δεδομενο κατι τετοιο και να επωφελειται απο μια τετοια κατασταση. Αν μου δειξει πως πλεον δεν ειναι τοσο ομορφη (οχι εξωτερικα) οσο την εβλεπα στην αρχη, θα παρει δρομο ασυζητητι ;)
Μα μιλάω για την εξωτερική εμφάνιση! Εσωτερικά, ας το πάρουμε ως δεδομένο οτι σου αρέσει!
Αν όμως, όσο και αν σου αρέσει εσωτερικά, καταλάβει οτι θεωρεις την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ της εμφάνιση απο μέτρια έως χάλια τότε, πίστεψε με, θα νιώσει ράκος. Ακόμα κι αν απλώς το υποψιαστει. ;)

AddictedToChaos
31-05-06, 04:24
Anyway, επειδη καποιο ουσιαστικο νοημα δεν βγαινει απο την ολη συζητηση (ειναι δυσκολα θεματα αυτα, δεν λυνονται ετσι απλα δυστυχως), εγω θα σταματησω εδω.

Απλα πιστευω, πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε τοσο κυνικοι σε τετοια ζητηματα γιατι μας αφορουν ολους, εμμεσα ή αμεσα.
Και κατα καποιο περιεργο λογο, οσοι φερομαστε εγωιστικα σε τετοια ζητηματα, καποια στιγμη τα λουζομαστε...

Καληνυχτα. :)

Michelle
31-05-06, 04:28
Απλα πιστευω, πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε τοσο κυνικοι σε τετοια ζητηματα γιατι μας αφορουν ολους, εμμεσα ή αμεσα.
Και κατα καποιο περιεργο λογο, οσοι φερομαστε εγωιστικα σε τετοια ζητηματα, καποια στιγμη τα λουζομαστε...

Που είδες τον κυνισμό; :confused:
Όσον αφορά τον εγωισμό, εγωισμός είναι να τα φτιάχνεις με κάποιον/α που δεν σου αρέσει εμφανισιακά, επειδή έτσι νιώθεις καλύτερος άνθρωπος ή οτιδήποτε άλλο και όταν αργά ή γρήγορα το καταλάβει (πόσο να υποκριθείς) να την κάνεις να νιώσει απαίσια. Αυτό είναι εγωισμός φίλε μου.

Και μετά λέμε τι κακό έχει κάνει ο Πλάτωνας :whistle: Αυτός και κάτι θρησκείες :whistle: μας έκαναν να θεωρούμε το σώμα κατώτερο της ψυχής και να νιώθουμε ενοχές όταν πράττουμε αυτό που νιώθουμε...

Πάντως νομίζω οτι με έχεις παρεξηγήσει. Εγώ δεν είπα ποτέ, ούτε οτι δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του άλλου, ούτε οτι θεωρώ σημαντικότερη την εμφάνιση. Ίσα ίσα που για μένα ο χαρακτήρας μετράει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο την εμφάνιση. Απλά, δεν μπορώ να μην κοιτάω καθόλου την εμφάνιση. Αυτό μου φαίνεται υποκριτικό, πουριτανικό και ψευτοκουλτουριάρικο.

AddictedToChaos
31-05-06, 04:40
Σου 'πε κανεις πως αναφερθηκα σε σενα; Μην τρελαινεσαι. Δεν εχω σχηματισει κατι αρνητικο. Ο καθενας λεει αυτα που νιωθει.

Για το αλλο τωρα.Ειπα πως θα ειμαι με μια που θεωρω ασχημη, απο υποχρεωση και πως θα υποκρινομαι; Πως το συμπερανες αυτο;Απλα λεω, να βλεπουμε πιο ανοιχτα τετοια θεματα και να μην κολλαμε στο αν εχει ομορφα ματια ή πλουσια προσοντα κλπ. Αυτο το βρισκω κυνικο.
Και ουτε λεω το ακρως αντιθετο να κανουμε. Ολα με μετρο. Το να κυνηγαω να βρω μια που να 'ναι η σουπερ θεογκομενα εξωτερικα, το θεωρω γελοιο. (για τυχον παρεξηγησεις, παλι δεν αναφερομαι για δικες σου αποψεις. Συζητηση εν τω συνολω κανω).

Michelle
31-05-06, 04:46
Για το αλλο τωρα.Ειπα πως θα ειμαι με μια που θεωρω ασχημη, απο υποχρεωση και πως θα υποκρινομαι; Πως το συμπερανες αυτο;

Εγώ αυτό κατάλαβα. Αν κατάλαβα λάθος πάω πάσο.

Απλα λεω, να βλεπουμε πιο ανοιχτα τετοια θεματα και να μην κολλαμε στο αν εχει ομορφα ματια ή πλουσια προσοντα κλπ. Αυτο το βρισκω κυνικο.

Κι εγώ.

Και ουτε λεω το ακρως αντιθετο να κανουμε. Ολα με μετρο. Το να κυνηγαω να βρω μια που να 'ναι η σουπερ θεογκομενα εξωτερικα, το θεωρω γελοιο. (για τυχον παρεξηγησεις, παλι δεν αναφερομαι για δικες σου αποψεις. Συζητηση εν τω συνολω κανω).

Κι εγώ το θεωρώ γελοίο. Δεν λέω να ψάχνεις κάποια που θα είναι θεογκόμενα, αλλά που ΓΙΑ ΣΕΝΑ θα είναι θεά. Έχει διαφορά. Εγώ τους περισσότερους πρώην μου τους θεωρούσα πολύ ωραίους ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ. Για τα γούστα των άλλων οι συγκεκριμένοι ήταν απο μέτριοι ώς άσχημοι! Μόνο ένας-δύο ήταν και αντικειμενικά πολύ ωραίοι. Κατάλαβες τι εννοώ;

blond
31-05-06, 07:48
@blonde, μια φιλική συμβουλη,

επειδή από τα λιγα που διάβασα έχεις πονέσει, και ψαχνεσαι, μη κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να γινεις κάτι που δεν εισαι..

Αυτά , ελπίζω να κατάλαβες :)

το οτι βγάζω κάποια ''δυσαρέσκεια'' ,είναι εντελως διαφορετικό...
το κακό είναι εδω μέσα οτι απο αλλού ξεκινήσαμε την κουβέντα και αλλού καταλήγει..
back forward..

aroutis
31-05-06, 09:45
Και πάλι, διαφωνώ με τη λογική "μπαίνω στο ιντερνετ για να κάνω (και) ερωτικές γνωριμίες", όποιος και να είναι ο τρόπος. Όπως και δεν μου αρέσει να βλέπω άτομα που εμφανώς "ψάχνονται" και στην real life. Αν τύχει, έτυχε, είτε στο ιντερνετ είτε στην real life. Αν έκανα κάτι με άτομο που "ψαχνόταν" θα ένιωθα οτι οτι έκανε σχέση για τη σχέση και όχι για μένα.Πεστα..! Εχει καταντήσει pathetic το όλο θέμα...να μην ανοίξω το στόμα μου, έχω που έχω το χέρι μου σε νάρθηκα, δεν λέει να γράφω με τις ώρες...!!!!:twisted:

Tony_Ts
31-05-06, 10:41
Γνωριμίες... Μέσα στο λεωφορείο, μέσα στο barάκι, συναδελφικές, μέσω κοινων γνωστών, μέσω ενός forum... Τι σημασία έχει πως δημιουργούνται; Οι άνθρωποι είναι οι πρωταγωνιστές, όχι το μέσον. Αν οι άνθρωποι είναι καλοί και ταιριάζουν, όπως και να δημιουργήθηκε η αρχική γνωριμία είναι αδιάφορο.

Όπως καταλάβατε, είμαι ενάντια στις ταμπέλες (π.χ. γνωριμία μέσω ιντερνετ) που φέρνουν τη λεπτομέρεια σε πρώτο πλάνο κι αδιαφορούν για την ουσία.

chat1978
31-05-06, 11:34
Γνωριμίες... Μέσα στο λεωφορείο, μέσα στο barάκι, συναδελφικές, μέσω κοινων γνωστών, μέσω ενός forum... Τι σημασία έχει πως δημιουργούνται; Οι άνθρωποι είναι οι πρωταγωνιστές, όχι το μέσον. Αν οι άνθρωποι είναι καλοί και ταιριάζουν, όπως και να δημιουργήθηκε η αρχική γνωριμία είναι αδιάφορο.

Όπως καταλάβατε, είμαι ενάντια στις ταμπέλες (π.χ. γνωριμία μέσω ιντερνετ) που φέρνουν τη λεπτομέρεια σε πρώτο πλάνο κι αδιαφορούν για την ουσία.

Και με πρόλαβες. Και να το συμπληρώσω λίγο.
Για μένα το λάθος είναι να πας κάπου ή να κάνεις κάτι με αυτοσκοπό να γνωρίσεις γκόμενα/ο. Αν τώρα σε οποιοδήποτε χώρο είσαι ή σε οποιαδήποτε διαδικασία γνωρίσεις κάποιον/α τότε καλοδεχούμενο είναι. Άλλωστε παίζει μέσα στα σκατά να βρείς και απίστευτα καλό!! Νομίζω υπάρχει και γνωμικό που δεν το θυμάμαι!

Τώρα σχετικά με σχέσεις στο νετ ερωτικές και μη, εγώ κυρίως έχω ασχοληθεί με το random chat του icq και γούσταρα πολύ. Γνώρισα κυρίως ξένο κόσμο με διαφορετικό πολιτισμό και ήθος. Με βρήκαν άτομα από την χώρα καταγωγής μου! Μέχρι και με gay μίλησα που μου την έπεφτε! Και φυσικά μίλησα και με λυσάρα! Η άποψη μου είναι ότι το απρόσωπο είναι καλό για την αρχή! Θέλω μετά από ένα σημείο να γνωρίσω τον άλλο, γιατί όπως και να το κάνεις ο γραπτός λόγος μπορεί να κρύψει τον χαρακτήρα του άλλου! Αν είναι δυνατό συνεπώς αποστασιακά θέλω να τον συναντήσω τον άλλον! Και απορώ γιατί όταν το λέω στον συνομιλιτή μου ξενερώνει και δεν γουστάρει. Ειδικά οι γυναίκες.Και εκεί σταματάει κιόλας γιατί ή κάτι κρύβουν ή βγάζουν συμπεράσματα για μένα (ίσως λυγουριάς) επειδή προτιμώ να έχω γνωρίσει τον άλλον προσωπικά!

Νομίζω ότι η άνεση του απρόσωπου προσελκύει τόσο κόσμο στο chat. ΤΟ είδα και στην σχολή μου στην Πάτρα που κοριτσάκια περισσότερο και αγοράκια λιγότερο έλεγαν πράγματα σε κόσμο, που όταν λίγο προς τα εκεί πήγαινε η κουβέντα ντρεπόντουσαν!! ΕΛΕΟΣ! Χάρις σε αυτές τις καταστάσεις αλλά και καταστάσεις όπως είναι το ελληνικό irc δεν έχω κάνει ποτέ σοβαρό chat σε irc έξω από κανά μήνα!

Επίσης στο chat κρύβεται μια πολλή βασική μορφή επικοινωνίας και κρίσης του αντικρινού σου! Η γλώσσα του σώματος και τα μάτια. Προσωπικά καταλαβαίνω περισσότερα για τον άλλον όχι από το τι λέει αλλά πως το λέει! Και μια φωτογραφία ας πούμε βοηθάει! Η προσωπική επαφή ρίχνει τις μάσκες τουλάχιστον για μένα, επειδή μου έχουν πει ότι είμαι πολύ καλός κριτής χαρακτήρων.

Πάντως κρίμα που δεν έχω γνωριστεί με τα άτομα του forum.Φταίω το έχω αμελύσει και εγώ για τις συναντήσεις. Αλλά δεν μαρέσει και πολύ συνεύρεση με άπειρους! Πότε έιναι η επόμενη?
Υπάρχουν άτομα που θέλω να γνωρίσω κυρίως λόγω αυτών που γράφουν. Και είναι άτομα με τα οποία έχω ανταλλάξει πμ. Αν τους ενδοιαφέρει πμ.

Michelle
31-05-06, 11:41
Και με πρόλαβες. Και να το συμπληρώσω λίγο.
Για μένα το λάθος είναι να πας κάπου ή να κάνεις κάτι με αυτοσκοπό να γνωρίσεις γκόμενα/ο. Αν τώρα σε οποιοδήποτε χώρο είσαι ή σε οποιαδήποτε διαδικασία γνωρίσεις κάποιον/α τότε καλοδεχούμενο είναι. Άλλωστε παίζει μέσα στα σκατά να βρείς και απίστευτα καλό!! Νομίζω υπάρχει και γνωμικό που δεν το θυμάμαι!

Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ! Ρισπεκτ! :respekt::respekt:

chat1978
31-05-06, 12:12
Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ! Ρισπεκτ! :respekt::respekt:
Το είχα στο υπόψην όταν διάβαζα από την αρχή το thread αλλά μετά την 2η σελίδα κάπου το έχασα! Και νομίζω και κάποιος/α άλλος/η λέει κάτι ακριβώς σαν αυτό εκτός από τον Tony_TS.
Και επαυξάνω στα :respekt:

Ainastros
31-05-06, 12:54
Και πάλι, διαφωνώ με τη λογική "μπαίνω στο ιντερνετ για να κάνω (και) ερωτικές γνωριμίες", όποιος και να είναι ο τρόπος. Όπως και δεν μου αρέσει να βλέπω άτομα που εμφανώς "ψάχνονται" και στην real life. Αν τύχει, έτυχε, είτε στο ιντερνετ είτε στην real life. Αν έκανα κάτι με άτομο που "ψαχνόταν" θα ένιωθα οτι οτι έκανε σχέση για τη σχέση και όχι για μένα.

Το Avatar που χρησιμοποιείς πάντως είναι αντιφατικό με τα όσα γράφεις.
Αν και θα μπορούσε εύκολα να αποδοθεί στην φιλαρέσκεια των Γυναικών... το βλέμμα.. δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.
Φαίνεται πως είναι πολύ δυσκολο για μια γυναίκα να μην φωνάζει πως είναι γυναίκα ακόμα και αν είναι θαμμένη κάτω από τη γη.

Michelle
31-05-06, 13:00
Το Avatar που χρησιμοποιείς πάντως είναι αντιφατικό με τα όσα γράφεις.
Αν και θα μπορούσε εύκολα να αποδοθεί στην φιλαρέσκεια των Γυναικών... το βλέμμα.. δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.
Φαίνεται πως είναι πολύ δυσκολο για μια γυναίκα να μην φωνάζει πως είναι γυναίκα ακόμα και αν είναι θαμμένη κάτω από τη γη.

To αβαταρ αυτό το χρησιμοποιώ γιατί είναι κάτι που σχεδιάσα και μου αρέσε, όχι επειδή ...μου μοιάζει! (λολ). ;)

Ainastros
31-05-06, 13:14
Μόλις προσγείωσες απότομα ένα μεγάλο μέρος, του αντρικού πληθυσμού του site ;)
Αλλά εμένα δεν μου το βγάζεις από το μυαλό πως υπάρχει μια συνάφεια, άσχετα αν δεν είναι εμφανής.

Michelle
31-05-06, 13:23
Μόλις προσγείωσες απότομα ένα μεγάλο μέρος, του αντρικού πληθυσμού του site ;)
Αλλά εμένα δεν μου το βγάζεις από το μυαλό πως υπάρχει μια συνάφεια, άσχετα αν δεν είναι εμφανής.

Κι όμως καμία!
Τα πράγματα είναι απλά:
Ήθελα μια μέρα να σχεδιάσω άνθρωπο. Έψαχνα επι ματαίω μια φωτό στο ιντερνετ κατάλληλη για να βασιστώ σε αυτή και δεν έβρισκα. Μέχρι που άρχισα να ψάχνω για διάσημες, και βρήκα μια της Angelina Jolie. Ε τελικά μου άρεσε το αποτέλεσμα και το έβαλα άβαταρ εδώ και σε ένα σαιτ για γραφίστες που συμμετέχω γιατί προτιμώ να έχω κάτι που έχω κάνει εγώ σαν άβαταρ παρά κάποια φωτογραφία ή κάτι που έκανε άλλος και απλά το βρήκα. So simple :)

Ainastros
31-05-06, 13:29
Δεκτόν...αλλά η αντίφαση παραμένει...

Michelle
31-05-06, 13:39
Ποιά αντίφαση;

PiFd
31-05-06, 13:59
Συμφωνώ οτι όταν αγαπάς κάποιον δεν σε νοιάζει τόσο το σεξ. Ίσα ίσα που πιστευω οτι στο σέξ περισσότερη σημασία έχει το τι κάνει και τι λέει ο άλλος παρά η εμφάνιση του. Αλλά σε λογικά πλαίσια. Αν σου προκαλεί απέχθεια η εμφάνιση του άλλου κάποια στιγμή θα σε πιάσει το παράπονο.

πως δε σε νοιαζει. αν η ερωτικη ζωή δεν ειναι καλη τοτε θα μπουνε τα πρωτα...συννεφα στη σχεση.

blond
31-05-06, 14:00
Ποιά αντίφαση;
και εγώ αυτό αναρωτιέμαι..anyhow δεν βγάζω νόημα:whistle:

spyrosn
31-05-06, 14:29
anyhow δεν βγάζω νόημαΠράγμα αναμενόμενο αφού είσαι ξανθιά. :twisted:

manoulamou
31-05-06, 14:55
Ο τ. προεδρος Στεφανοπουλος οταν τον ρωτησαν πως ειναι το ηθικον του, απαντησε πως
το ηθικον του ειναι μια χαρα, το ανηθικο του ομως δεν παει καθολου καλα!
Βρε αν περιμενετε να σας προσεξουν μεσω της οποιας ροδας ψαρευετε σε πολυ θολα νερα! Σημασια για μια σωστα δομημενη σχεση, δεν εχει το φαινεσθαι αλλα το ειναι.
Γι αυτο δεν καταληγουν σε κατι θετικο και μακροχρονιο οι περισσοτερες σχεσεις σημερα.
Αν κρινεις μονο απο το εξωφυλλο και σταματας εκει,
ποτε σου δεν θα αγορασεις ενα βιβλιο,
που να αξιζει πραγματικα να το ρουφηξεις ολοκληρο.

YiannisM
31-05-06, 15:14
Ο τ. προεδρος Στεφανοπουλος οταν τον ρωτησαν πως ειναι το ηθικον του, απαντησε πως
το ηθικον του ειναι μια χαρα, το ανηθικο του ομως δεν παει καθολου καλα!
Βρε αν περιμενετε να σας προσεξουν μεσω της οποιας ροδας ψαρευετε σε πολυ θολα νερα! Σημασια για μια σωστα δομημενη σχεση, δεν εχει το φαινεσθαι αλλα το ειναι.
Γι αυτο δεν καταληγουν σε κατι θετικο και μακροχρονιο οι περισσοτερες σχεσεις σημερα.
Αν κρινεις μονο απο το εξωφυλλο και σταματας εκει,
ποτε σου δεν θα αγορασεις ενα βιβλιο,
που να αξιζει πραγματικα να το ρουφηξεις ολοκληρο.
Πολύ ωραία η παρομοίωση με το βιβλίο μανούλαμου. :)

Επίσης το άλλο που λες, ότι οι περισσότερες σχέσεις δεν πάνε και πολύ μακριά σήμερα, αξίζει να γίνει συζήτηση...

aroutis
31-05-06, 17:24
Επίσης το άλλο που λες, ότι οι περισσότερες σχέσεις δεν πάνε και πολύ μακριά σήμερα, αξίζει να γίνει συζήτηση...:oneup:

blond
31-05-06, 21:50
οι περισσότερες σχέσεις δεν πάνε και πολύ μακριά σήμερα, αξίζει να γίνει συζήτηση...
:hmm: αν έχουμε αυτό το σκεπτικό σίγουρα δεν πάνε και πολύ μακρυα..

YiannisM
01-06-06, 01:53
:hmm: αν έχουμε αυτό το σκεπτικό σίγουρα δεν πάνε και πολύ μακρυα..
Ποιό σκεπτικό;

Tormendor
01-06-06, 07:46
Πάντως εγώ σχέση από net δεν έχω κάνει, με την έννοια ότι ναι μεν έχω κάνει γνωριμία που κατέληξε σε σχέση, αλλά δεν τα "φτιάξαμε" χωρίς να γνωριστούμε διαζώσης. Οπότε το net το θεωρώ μάλλον προστάδιο γνωριμίας κι όχι σχέση...

Βέβαια απορρίπτω κάθε ερωτική έλξη μέσα από το internet, γιατί μου ακούγεται σαν αυνανισμός στο πληκτρολόγιο... Άλλωστε δε γνωρίζεις τίποτε από τον άλλον εάν δεν έρθετε σε προσωπική επαφή. Σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον υπάρχουν και τα pornosite που κάλλιστα μπορείς να βρεις αυτό που θες όπως το θες ερωτικά.

Το χειρότερα βέβαια είναι να σε κρίνουν για τις γνωριμίες σου μέσω site κάποια avatar κι όχι άνθρωποι που σε γνωρίζουν προσωπικά, επιχειρώντας να μειώσουν την ικανότητά σου να κάνεις γνωριμίες, προκειμένου να στις "κλέψουν", χαρακτηρίζοντάς σε εκμεταλλευτή. Δλδ για να γίνω πιο κατανοητός , καθόσον κάτι τέτοιο μου τυχε, φανταστείτε να έχετε κάνει μία γνωριμία μέσω site που κατέληξε σε προσωπική επαφή και ερωτική έλξη, ασχέτως με το εάν προχώρησε ή όχι, και κάποιος μέσω του ίδιου site να προσπαθεί να μειώσει αυτή τη γνωριμία και εμένα, που προσωπικά δε με γνώρισε ποτέ, να με κατακρινει με τόση ευκολία σε αυτήν, για να "ρίξει" τη κοπέλα επίσης μέσω του ίδιου site, επειδή έμαθε , πληροφορήθηκε , άκουσε, φημολογείται, αιωρείται (δε ξέρω κι εγώ τί) ότι συναντηθήκαμε τρόπον τινά ... Αχαρακτήριστο για μένα και άνανδρο, αλλά τί να πει κανείς. Εγώ ντράπηκα που είμαι άντρας για κάποιους που είναι "προστάτες" και φύλακες άγγελοι καλών κοριτσιών, λες και οι γυναίκες είναι άβουλα πλάσματα ή ηλίθια υποκείμενα και δεν καταλαβαίνουν τις επιλογές τους!!! (για να βγάλω και κάπου τη πίκρα μου, δοθείσης της ευκαιρίας!!!)

Αυτά για τις γνωριμίες μέσω net οι οποίες μπορεί να καταλήγουν σε σχέσεις ή ερωτικές επαφές ή ερωτικές έλξεις... Όλα εξαρτώνται από τον άνθρωπο που γνωρίζεις σε πλήρη εικόνα πάντως!!!

johnkall69
01-06-06, 11:56
Eγώ γνωρίζω πάραααααααα πολύ κόσμο απο Internet (IRC κλπ), μιλάω κάθε μέρα μαζί τους πάνω απο 3 ώρες και έχω βγεί μόνο με 1 γυναίκα και 3 άντρες.
Προσωπικά βγαίνω πάρα πολύ δύσκολα και ειδικά με γυναίκες.
Με άντρες είναι διαφορετικά.
Ενοείτε πως δεν πρόκειτε να έκανα σχέση εκτός αν τύχαινε (σπάνιο το βλέπω :P).
Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχω γνωρίσει άτομα πάντως τα οποία δεν φαντάζομαι οτι υπάρχουνε.. ενωώντας και καλά και κακά! :)

:oneup:

Κάποτε πήγαινα συχνά σε τέτοια μέρη (14 - 16 ετών :oops: ) τώρα ποιά δεν θα πήγαινα ούτε για βόλτα.....

yiapap
01-06-06, 12:09
Eγώ γνωρίζω πάραααααααα πολύ κόσμο απο Internet (IRC κλπ), μιλάω κάθε μέρα μαζί τους πάνω απο 3 ώρες και έχω βγεί μόνο με 1 γυναίκα και 3 άντρες.
Προσωπικά βγαίνω πάρα πολύ δύσκολα και ειδικά με γυναίκες.
Με άντρες είναι διαφορετικά.Τώρα εγώ θα φταίω αν το σχολιάσω αυτό, ε;
:lol: :lol: :lol:

johnkall69
01-06-06, 12:12
Τώρα εγώ θα φταίω αν το σχολιάσω αυτό, ε;
:lol: :lol: :lol:

Nαί, γιατί δεν ισχύει αυτό που κατάλαβες :rofl:
Mε έναν άντρα θα κάνεις καλύτερο χαβαλέ κλπ. δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι ενωώ :P

yiapap
01-06-06, 12:14
Mε έναν άντρα θα κάνεις καλύτερο χαβαλέ κλπ. δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι ενωώ :PΌχι... για πες... :lol:

johnkall69
01-06-06, 12:24
Όχι... για πες... :lol:

Με έχεις παρεξηγήσει εσύ :mrgreen:
Aλλιώς μιλάς με έναν άντρα αλλιώς με μια γυναίκα. Απλά τα πράγματα.
Και επίσης οι γυναίκες που είναι IRC κλπ είναι .... σε ένα μεγάλο ποσοστό. :)

ktgeorge
01-06-06, 12:29
Λοιπόν, εγώ μπαίνω χρόνια στο Chat, επειδή, τις νεκρές εκείνες ώρες με την PSTN που κατέβαζες, μόνο το IRC δεν έκοβε bandwith, και περνούσε η ώρα μέχρι το επόμενο download. Επίσης επειδή είμαι κοινωνικό άτομο μου αρέσει να μιλάω οπότε και το chat προσφέρεται. Το chat πιστεύω ότι ενδύκνειται για πιο εφήμερες σχέσεις και όχι για μόνιμες. Κακά τα ψέματα ο περισσότερος κόσμο μπαίνει εκεί για να ψαχτεί και αυτό και μόνο με χαλάει. Καλά κάνουν και εγώ αυτό κάνω, αλλά κάπου δε μου αρέσει. Σίγουρα το chat βοηθάει άτομα μη εμφανίσημα, ή με περιορισμούς στον ελεύθερο χρόνο τους αφού έχουν χρόνο να γνωριστούν χωρίς να χρειαστεί συχνή ή πρώτες επαφές. Επίσης εκεί μπορεί να ακούσεις από τα μεγαλύτερα ψέματα, μέχρι τις μεγαλύτερες αλήθειες, πράγματα που ούτε στους κολλητούς σου, δεν λές. Πάντως από όλα αυτά τα χρόνια που περιοδικά μπαίνω, έχω κερδίσει σε γνωριμίες και γενικά από της συζητήσεις σαν άτομο, και έχω χάσει πολύ άσκοπο χρόνο.. Τα συμπεράσματα δικά σας.

freddy
01-06-06, 13:20
εγω δεν εχω κανει σχεση ή οτιδηποτε απο ιντερνετ, αλλα η απορια που εχω ειναι η εξης..
κατα ποσο μπορω να εμπιστευτω οτι ο αλλος ειναι ο εαυτος του? πισω απο ενα πληκτρολογιο πολλα μπορω να πω ή να πει κανεις....αυτο που εννοω ειναι οτι δεν εμπιστευομαι για να κανω μια φιλικη σχεση (γιατι για ερωτικες δε ψαχνω και ειδικα απο ιντερνετ) αν δεν γνωρισω τον αλλο-η?

johnkall69
01-06-06, 13:59
εγω δεν εχω κανει σχεση ή οτιδηποτε απο ιντερνετ, αλλα η απορια που εχω ειναι η εξης..
κατα ποσο μπορω να εμπιστευτω οτι ο αλλος ειναι ο εαυτος του? πισω απο ενα πληκτρολογιο πολλα μπορω να πω ή να πει κανεις....αυτο που εννοω ειναι οτι δεν εμπιστευομαι για να κανω μια φιλικη σχεση (γιατι για ερωτικες δε ψαχνω και ειδικα απο ιντερνετ) αν δεν γνωρισω τον αλλο-η?

Πιστεύω πως φαίνεται απο τον καιρό που μιλάτε και ο τρόπος που σου μιλάει.. απλώς θέλει καλό μάτι ! ;)
Kαι φυσικά αν τον γνωρίσεις απο ΙRC απο το channel που θα τον γνωρίσεις π.χ. αν μιλάμε για GrNet απο το #Hellas μην περιμένεις και πολλάαααααα πράγματα ..

blond
01-06-06, 14:09
Πρόσφατο παράδειγμα η κολλητή μου,η οποία γνώρισε τον φίλο της πριν απο 1,5 έτος σε ένα chat room και τώρα μένουν μαζί..
Άλλα βέβαια δεν τυχαίνει πάντα σε όλους..

gallahant
01-06-06, 14:12
και τι έγινε στο τέλος..?το εμπιστεύεσαι πλέον???εγώ δεν μπορώ..

Απλα, χωρισαμε. Συμβαινουν αυτα:) Μπα δεν μπαινω πια σε chat για να γνωρισω γυναικες. Μονο με 1-2 φιλες μου κραταω επαφη απ το msn. Τι να μπω σε irc πχ να κανω. Παρεα με τα 15χρονα?:p

chat1978
01-06-06, 14:29

Ρε παιδιά νομίζω ότι κανείς εδώ δεν μιλάει για Cyber-Ερωτικη σχέση!! Εγώ θεωρώ δεδομένο τόσες μέρες που το διαβάζω ότι μιλάμε για προσωπική επαφή μετά από ενα σημείο!! Εκτός και αν έχω χάσει την μπάλα και έχω γεράσει πολύ μα πάρα πολύ.

Cyber-Sex:down: :down: και τα σχετικά πραγματικά μου φαίνονται για γέλια. Οκ μπορείς να αναστατώσεις τον άλλον αλλά μέχρι εκεί! :down: :down:

Άρα αν θεωρήσουμε ότι μετά από ένα σημείο η σχέση είναι live, τότε το μόνο που αλλάζει είναι η προέλευση της. Υπάρχουν και χειρότερα πιστεύω!

κατα ποσο μπορω να εμπιστευτω οτι ο αλλος ειναι ο εαυτος του? πισω απο ενα πληκτρολογιο πολλα μπορω να πω ή να πει κανεις....

Γιαυτό γενικά εγώ επιμένω στο να συναντηθώ με τον συνομιλητή μου.

@ ADSLgr.com All rights reserved.