Επιστροφή στο Forum : Το thread του Android
Kostas_P74
01-09-11, 15:48
Στο δικό μου samsung galaxy ace έχω εγκαταστήσει μια custom rom η οποία έχει κάποια πολύ καλά tweaks για performance & memory management και σε συνδυασμό με 2G και μια μπαταρία 2340mAh κρατάσει περί τις 3 μέρες.
μπαταρια καπακι μαζι?η σαν τη δικια του?
http://www.youtube.com/watch?v=PRnepeD58eI&feature=feedu
Το πρώτο κινητό που μου έκανε κλικ μετά το Ideos X5. Τέρας μεν, χωρίς περιορισμούς μεγέθους δε.
Άντε και από Κινέζο :p
Μολις μαθεις και την τιμη (που ακουγεται κοντα 700 ευρω), θα σου κανει ξε-κλικ:p
Ρε ο καπιταλο-κομμουνισμός της Κίνας να είναι καλά και θα τα βρούμε στα €€€.
Kostas_P74
02-09-11, 12:58
μπαταρια καπακι μαζι?η σαν τη δικια του?
μπαταρία ίδια, σαν τη δική του...καπάκι original!
hellenicsun
02-09-11, 14:43
Για κάποιο λόγο δε μπορώ να συγχρονισω τις επαφές από το Nexus S με αυτές του Facebook. Όταν παταω τη σχετική επιλογή απλώς με επιστρέφει στη προηγούμενη οθόνη. Όλοι οι άλλοι λογαριασμοί συγχρονιζονται κανονικά (Twitter, WhatsUp, Skype)
Τελικά φαίνεται πως η Google αφαίρεσε τη συγκεκριμένη δυνατότητα επειδή η Facebook εφαρμογή δε συμφωνεί πλήρως με κάποιους κανόνες σχετικά με την αποθήκευση των επαφών στη συσκευή.
http://www.youtube.com/watch?v=PRnepeD58eI&feature=feedu
Το πρώτο κινητό που μου έκανε κλικ μετά το Ideos X5. Τέρας μεν, χωρίς περιορισμούς μεγέθους δε.
Άντε και από Κινέζο :p
Το browsing θα είναι απόλαυση!
Τελικά φαίνεται πως η Google αφαίρεσε τη συγκεκριμένη δυνατότητα επειδή η Facebook εφαρμογή δε συμφωνεί πλήρως με κάποιους κανόνες σχετικά με την αποθήκευση των επαφών στη συσκευή.
Υπαρχει και η λυση να μπεις στις επαφες του gmail και να γραψεις το ονομα μιας επαφης ακριβως οπως ειναι στο facebook. Τοτε θα εχεις συγχρονισμο.
Υπαρχει και η λυση να μπεις στις επαφες του gmail και να γραψεις το ονομα μιας επαφης ακριβως οπως ειναι στο facebook. Τοτε θα εχεις συγχρονισμο.
Το (menu) Edit Contact > (menu) Join δεν σου δουλεύει ;
Αφού έμαθα να κάνω root, θέλω να κάνω unroot και να επαναφέρω το recovery από τη μαμά LG για να πάω το κινητό στο service μπας και μου αλλάξουν μπαταρία...
Πώς να προχωρήσω;
Αφού έμαθα να κάνω root, θέλω να κάνω unroot και να επαναφέρω το recovery από τη μαμά LG για να πάω το κινητό στο service μπας και μου αλλάξουν μπαταρία...
Πώς να προχωρήσω;
Για δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=944881
hellenicsun
03-09-11, 16:45
Να υποθέσω πως ο λόγος που το Nexus S δεν έχει ακόμη αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.3.6 είναι επειδή δεν έχει γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση για Ελλάδα;
Να υποθέσω πως ο λόγος που το Nexus S δεν έχει ακόμη αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.3.6 είναι επειδή δεν έχει γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση για Ελλάδα;
Όχι ακριβώς. Οι OTA αναβαθμίσεις συνήθως πηγαίνουν ανά κάποιες χιλιάδες serial numbers. Οπότε όταν έρθει η ώρα του δικού σου θα ανάψει η ειδοποίηση. Μπορείς βέβαια να το pushάρεις, είτε κάνοντας πιο συχνά restart, είτε ψάχνοντας manually στο about>phone (Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει κουμπί, απλά στο Xoom υπάρχει το scan for updates, οπότε δεν είναι απίθανο να υπάρχει και στο Nexus S.), ή κατεβάζοντας το update.zip από το xda (που σίγουρα θα υπάρχει) και το φλασάρεις μόνος σου.
Για δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=944881
Σε ευχαριστώ.:oneup:
Ξεκινώντας από εκεί καταφέραμε (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=4303837#post4303837) να το ξερουτάρουμε.
Εχεις κανεις εμπειρια απο το Timescape UI που βαζει η SE στα Android κινητα της? Απο θεμα ευχρηστιας, widgets κλτ πως τα παει? Εχω συνηθισει το HTC Sence (Wildfire) αλλα που τραβηξε την περιεργεια το νεο Xperia Ray.
Βασικα ειχα μια ολιγολεπτη εμπειρια με ενα X8 και μου φανηκε τρομερα αβολο το μενου του. Απλα αναρωτιεμαι μηπως στις νεες συσκευες το βελτιωσαν.
Εχεις κανεις εμπειρια απο το Timescape UI που βαζει η SE στα Android κινητα της? Απο θεμα ευχρηστιας, widgets κλτ πως τα παει? Εχω συνηθισει το HTC Sence (Wildfire) αλλα που τραβηξε την περιεργεια το νεο Xperia Ray.
Βασικα ειχα μια ολιγολεπτη εμπειρια με ενα X8 και μου φανηκε τρομερα αβολο το μενου του. Απλα αναρωτιεμαι μηπως στις νεες συσκευες το βελτιωσαν.
To X8 έχει την έκδοση του μενού της SE για μικρές οθόνες (έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε σύγκριση πχ με κάτι μικρά Samsung, Huawei) και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα δεις στα κανονικού μεγέθους κινητά της.
ρε παιδιά έχει περάσει κανείς από τον rom manager τα gapps;;; Αξίζει;:hmm:
Σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς γιατί δεν παράγονται εδώ και μερικές μέρες nightlies του cyanogenmod, η απάντηση είναι εδώ (https://www.facebook.com/CyanogenMod/posts/10150798610925425)...
Σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς γιατί δεν παράγονται εδώ και μερικές μέρες nightlies του cyanogenmod, η απάντηση είναι εδώ (https://www.facebook.com/CyanogenMod/posts/10150798610925425)...
Αυτή την απορία την είχα κι εγώ αλλά δεν έκανα τον κόπο να βρω απάντηση, θεωρούσα πως μετά την μεταγραφή στη Samsung έχουν αρχίσει να τα παρατάνε αλλά το πρόβλημα λένε πως είναι το χακάρισμα του kernel.org.
Η "μεταγραφή" του Kondik στη Samsung δεν (πιστεύω ότι) θα επηρεάσει την ανάπτυξη του cyanogenmod, διότι είναι διαφορετικές ομάδες προγραμματιστών που ασχολούνται με την ανάπτυξή του σε κάθε συσκευή.
Αυτό πιστεύω κι εγώ και άλλωστε αυτό είπε αλλά επειδή συνέπεσε η διακοπή με άλλο άσχετο γεγονός, το χακάρισμα του kernel.org μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες.
λετε να εβαλε η samsung το χερακι της στο χακαρισμα του κερνελ? :p
λετε να εβαλε η samsung το χερακι της στο χακαρισμα του κερνελ? :p
Προσωπικά, εάν δεν υπήρχε η κοινότητα για να βγουν οι εξαιρετικές custom roms, θα είχα γυρίσει σε ios ξανά.
Έχω το Desire μου πάνω από ένα χρόνο και σχεδόν όλο αυτό το διάστημα φοράει την Oxygen του AdamG. Η μικρότερη ρομ που υπάρχει (αν δεν έχει αλλάξει κάτι!).
Και μόνο η σκέψη επιστροφής σε sense με αναστατώνει!
Προσωπικά, εάν δεν υπήρχε η κοινότητα για να βγουν οι εξαιρετικές custom roms, θα είχα γυρίσει σε ios ξανά.
πολυ σωστη κουβεντα,νομιζω κ γω το ιδιο
Έχω το Desire μου πάνω από ένα χρόνο και σχεδόν όλο αυτό το διάστημα φοράει την Oxygen του AdamG. Η μικρότερη ρομ που υπάρχει (αν δεν έχει αλλάξει κάτι!).
Και μόνο η σκέψη επιστροφής σε sense με αναστατώνει!
πολυ σωστη κουβεντα,νομιζω κ γω το ιδιο
Πιπέρι θα σας βάλω :p
illuminati
21-09-11, 10:07
Ρε παιδιά έχω το wildfire s και χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ το βάζω σε αεροπλανικη κατάσταση κ το αφήνω ανοιχτό! Η μπαταρία του ήταν κάπου στο 35% και σήμερα που χτύπησε το ξυπνητήρι του, το βλέπω στο 10%! Είναι δυνατόν;;;; :shock: ειναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει! Κ το αφήνω κάθε βράδυ ανοιχτό!
κατι δε το αφηνει να μπει σε deep sleep δηλαδη κατι τρεχει στο παρασκηνιο και καταναλωνει ετσι πορους...
πιθανοτητα καποιο μικρο-bug αφου δε σου συμβαινει συνεχεια αποσο καταλαβαινω...
για μενα ενα reboot ειναι αναγκαιο ανα διαστηματα (ανα μερα,ανα καποιες μερες, αναλογα ο καθενας κρινει) διοτι συνηθες στρωνουν σε τετοια θεματα...
αν ομως ειναι απο εφαρμογη που εγκατεστησες τοτε απλα πρεπει να βρεις ποια εφαρμογη ειναι και να την σουταρεις για να ησυχασεις...
illuminati
21-09-11, 15:38
δεν εχω πολλες εφαρμογες πανω. κ αυτες που εχω δεν ειναι εφαρμογες που χρησιμοποιω πολυ. Το αλλο επισης προβλημα που εχω συναντησει 4-5 φορες περιπου ειναι οι προειδοποιησεις που μου πεταει για χαμηλη εσωτερικη μνημη, ενω εχω καπου στα 12mb ελευθερη!!!
εχμ...12mb?
δεν ειναι και πολλα...
illuminati
21-09-11, 16:21
μολις τωρα πεταξε παλι την προειδοποιηση!!! Τελικα εχω 14,76 και νομιζα πως ειναι αρκετα! Ειναι τελικα πολυ λιγο; Που τα τρωει;
μετεφερε καποιες εφαρμογες στην sd σου...
αν εχει το κινητο σου 2.2 και πανω μπορεις να το κανεις απο το
μενου>ρυθμισεις> εφαρμογες >διαχειριση εφαρμογων >
και πατωντας στις εφαρμογες θα βλεπεις αν μπορει να παει στην sd ή οχι ( θα δεις αν μπορεις να πατησεις το "move to sd")
illuminati
21-09-11, 17:22
το γνωριζω αυτο και μετεφερα μια τωρα κ εσβησα αλλη μια που δεν χρειαζομουν. Τωρα εχω 20mb free και θα το αφησω να δω πως θα παει! Δεν γνωριζα οτι ηθελε τοσο χωρο ελευθερο!
Ευχαριστω!
Και πάλι είναι πολύ λίγη, σβήσε πράγμα να φτάσει σε πάνω από 50 ΜΒ ελεύθερη μνήμη.
το γνωριζω αυτο και μετεφερα μια τωρα κ εσβησα αλλη μια που δεν χρειαζομουν. Τωρα εχω 20mb free και θα το αφησω να δω πως θα παει! Δεν γνωριζα οτι ηθελε τοσο χωρο ελευθερο!
Ευχαριστω!
μετεφερε οσες πανε...
δεν υπαρχει λογος να τις κρατας στη μνημη τηελφωνου...
οσο περισσοτερο κενο εχεις τοσο καλυτερο...
Ρε παιδιά έχω το wildfire s και χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ το βάζω σε αεροπλανικη κατάσταση κ το αφήνω ανοιχτό! Η μπαταρία του ήταν κάπου στο 35% και σήμερα που χτύπησε το ξυπνητήρι του, το βλέπω στο 10%! Είναι δυνατόν;;;; :shock: ειναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει! Κ το αφήνω κάθε βράδυ ανοιχτό!
κατι δε το αφηνει να μπει σε deep sleepΠιθανόν το ροχαλητό του ιδιοκτήτη του, το παθαίνω και εγώ καμιά φορά. Η εφαρμογή "count sheeps" μήπως βοηθήσει; :p
ΥΓ. Σορρυ δεν άντεξα.
illuminati
21-09-11, 18:14
επειδη δεν το εχω ψαξει... δουλευουν εξισου καλα οι εφαρμογες στην καρτα; ή υπαρχουν επιπτωσεις; γιατι οσο να 'ναι πιο γρηγορη θα ειναι λογικα η μεταφορα των δεδομενων οταν ειναι εγκατεστημενα στο χωρο του κινητου.
μετεφερε οσες πανε...
δεν υπαρχει λογος να τις κρατας στη μνημη τηελφωνου...
οσο περισσοτερο κενο εχεις τοσο καλυτερο...
υπόψιν ότι απο την sd οι εφαρμογές ανοίγουν πιο αργά
συνήθως η μνήμη του τηλεφώνου είναι πιο γρήγορη
illuminati
21-09-11, 18:18
μολις το ρωτησα! :p
ηθελα να το εξακριβωσω!
........Auto merged post: illuminati πρόσθεσε 1 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πιθανόν το ροχαλητό του ιδιοκτήτη του, το παθαίνω και εγώ καμιά φορά. Η εφαρμογή "count sheeps" μήπως βοηθήσει; :p
ΥΓ. Σορρυ δεν άντεξα.
:p :p :p
ναι θεωρητικα ισως αλλα τι εφαρμογη μπορεις να ανοιξεις και να δεις πραγματικο lag?
ειδικα αν εχεις αγορασει κατι που ειναι σε class6 και πανω...
τουλαχιστον εγω lag δεν εχω παρατηρησει ή πιο απλα δε μπορω να το καταλαβω ακομα και αν εχει...
Το νέο μάρκετ 3.1.5 είναι λίγο ΓΤΠ;;; Καλό, χρυσό, γρήγορο αλλά μου πετάει συχνά πυκνά timeout errors. Έχετε παρατηρήσει τίποτε σχετικό; Σε Ideos X5.
βασικα μου φαινεται πιο laggy γενικα και δεν μαρεσει και τοσο αλλα γουστα ειναι αυτα...
Μου ηρθε και μενα το update του market στο Wildfire και μπορω να πω οτι σερνεται παρα πολυ. Ενταξει ξερω οτι δεν εχω το super duper κινητο αλλα ελεος ρε Google:down:
Μου ηρθε και μενα το update του market στο Wildfire και μπορω να πω οτι σερνεται παρα πολυ. Ενταξει ξερω οτι δεν εχω το super duper κινητο αλλα ελεος ρε Google:down:
Και σε Galaxy S είναι αρκετά πιο αργό από το προηγούμενο.
hellenicsun
26-09-11, 13:38
Και σε Galaxy S είναι αρκετά πιο αργό από το προηγούμενο.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε Nexus S ακόμη βλέπω το παλιό market.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε Nexus S ακόμη βλέπω το παλιό market.
Κι εγώ χειροκίνητα το πέρασα.. :p
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1272152
Νεο κινητακι απο τη Huawei, το Honor (http://www.huaweidevice.com/worldwide/newsIndex.do?method=view&newsId=150&directoryId=5024&pageType=news), με σουπερ χαρ/κα!
Νεο κινητακι απο τη Huawei, το Honor (http://www.huaweidevice.com/worldwide/newsIndex.do?method=view&newsId=150&directoryId=5024&pageType=news), με σουπερ χαρ/κα!
Δε γράφει πάντως ότι θα έρθει Ευρώπη.
Καλά αν ισχύει η τιμή των 180€ στο HK, θα πουλάει σαν τρελό, πολύ καλά specs και μεγάλη 1900άρα μπαταρία.
Πολύ καλό φαίνεται, αλλά
Honor will be commercially available in "Classic Black" in Asia-Pacific, China, Russia and the Middle East in Q4, 2011.
hellenicsun
27-09-11, 08:19
Πριν από λίγο έγινε αναβάθμιση του Nexus S στην έκδοση 2.3.6 από τη 2.3.4. Πιστευα πως θα δω το νέο market αλλά δυστυχώς δεν.
@ ADSLgr.com All rights reserved.