PDA

Επιστροφή στο Forum : FORTHnet: Μεγαλώνουμε και χαρίζουμε



Σελίδες : [1] 2 3

psyxakias
31-05-06, 02:47
Ένα μοναδικό δώρο με κάθε αγορά ADSL in a box ΜΟΝΟ την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006 .

Η FORTHnet γιορτάζει τη νέα εποχή που ξεκινάει για την εταιρία με μια μοναδική προσφορά, που ισχύει για όλους όσους αποκτήσουν ADSL in a box ή ADSL in a box Plus και ΜΟΝΟ για την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006.

Πιο συγκεκριμένα με κάθε αγορά ADSL in a box ή ADSL in a box Plus την πρώτη μέρα του Ιουνίου, αποκτά κανείς δωδεκάμηνη συνδρομή ADSL επιλέγοντας την ταχύτητα που επιθυμεί, μεταξύ των 384 ή 512 Kbps. Ο τιμές των δύο πακέτων είναι μόλις €117 για το ADSL in a box και €189 για το ADSL in a box Plus (συμπ. ΦΠΑ).

Tα ADSL in a box , διατίθενται από τις αλυσίδες καταστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρικών ειδών ΠΛΑΙΣΙΟ, MULTIRAMA, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, MEDIAMARKT, FNAC, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ESHOP, ΒΙΒΛΙΟΚΙΝΗΣΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και από το Δίκτυο Εμπορικών Συνεργατών FORTHnet σε όλη την Ελλάδα.

Για να επωφεληθούν από την προσφορά όσοι αποκτήσουν ADSL in a box & ADSL in a box Plus , θα πρέπει να στείλουν στη FORTHnet την απόδειξη αγοράς τους με ημερομηνία 1 Ιουνίου μαζί με την αίτηση που θα βρουν στη συσκευασία, έως και τις 8 Ιουνίου 2006.

Τα ADSL in a box αποτελούν ιδανική λύση πρόσβασης στο internet για νέους χρήστες ADSL.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.forthnet.gr/offers (http://www.forthnet.gr/offers)

Πηγή: http://www.forthnet.gr/ (http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=161343)

yianniscan
31-05-06, 07:15
Οι εύλογες ερωτήσεις που προκύπτουν, είναι πόσο μπαίνουν μέσα στην κάθε σύνδεση, με τα πάγια που πρέπει να πληρώνουν τον πΟΤΕ για τον τοπικό βρόχο, και πόσο θα σέρνεται το δίκτυό τους μετά το τέλος της προσφοράς. Αναβάθμιση χωρητικότητας;

Ε ρε και να 'χανε το δικό τους δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν τον πΟΤΕ, τι τιμές θα βλέπαμε!!! :whistle:

Κανας άλλος για ένα MAN; Λέμε τώρα.

Tony_Ts
31-05-06, 08:38
Πιθανώς η Forthnet να βασίζεται στο ότι αναμένουμε μείωση τιμών από τον ΟΤΕ για τα κυκλώματα (ή έστω διπλασιασμό των ταχυτήτων - εδώ ίσως να υπάρχει ιδαιίτερο deal με τους ISP που έχουν πουλήσει πακέτα μαζί με σύνδεση).

Σίγουρα όμως έχεις δίκιο και θα συμφωνήσω ότι αν δεν ήταν το πάγιο του ΟΤΕ στη μέσω (όπου δεν υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός) θα βλέπαμε πολλές killer προσφορές.

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι εκτός από την περιορισμένη κάλυψη της Vivodi σχετικά με το LLU, κάνουν κινήσεις η tellas, Hol και σύντομα η forthnet. Αν φροντίσουν ώστε να μοιράσουν τις περιοχές (δηλαδή να επεκτείνονται σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη εκτός ΟΤΕ) ώστε να μην δημιουργούν δίκτυα στις ίδιες περιοχές κι ουσιαστικά ανταγωνίζονται μεταξύ τους, θα κατανεμηθεί πολύ καλύτερα η "πίτα" και θα δημιουργηθούν μεγάλες πιέσεις στον ΟΤΕ που το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα είναι ότι θα μειωθούν οι τιμές πρόσβασης.

Το ότι η προσφορά ισχύει για μια ημέρα και μόνο δε σας κρύβω ότι με προβληματίζει....

matrix1
31-05-06, 09:58
Ναι το οτι ειναι για μια μερα εμενα μου δημιουργει δυο σκεψεις.
1ον οτι προκειται για περιορισμενο αριθμο συνδεσεων, καποιοι "τυχεροι" θα παρουν 512 (ποσοι; μηπως 10 ατομα πχ;) και οι υπολοιποι 384 γιατι δεν προλαβανε. (ναι ξερω, δεν αναφερει καπου οτι ειναι περιορισμενος αριθμος αλλα ουτε στο e-shop το Σαβατο μιλουσε για περιορισμενο αριθμο κοματιων στην 1024 με 117 ευρω, κι ομως μετα απο 7 ωρες επεσε η προσφορα γιατι εξαντληθηκαν οι διαθεσιμες συνδεσεις οπως μας ενημερωσαν εκ των υστερων).
2ον οτι ειναι μια εμπρακτη σφυγμομετρηση του αγοραστικου κοινου ωστε να βγαλουν συμπερασματα για την δυναμικοτητα της ευρυζωνικοτητας στην Ελλαδα.

power
31-05-06, 10:09
Συγνωμη γιατι εμφανιστηκε και αυτο το τοπικ?

Δεν είναι αυτό : http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=39742

alexandrozz
31-05-06, 10:23
Δηλαδή όσοι δεν έχουν DSL στην Ηλιούπολη Αττικής ίσως βάλλουν τώρα

ΩΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ikonsgr
31-05-06, 10:27
Ολη αυτή η ιστορία με τις προσφορές επι προσφορών έχει καταντήσει αηδία ποια.. Μου θυμίζει σκηνές από διανομή τροφίμων σε τριτοκοσμικές χώρες : ρίχτε 2-3 σακιά "σιτάρι" στους λυμαγμένους από κάτω, και μετά να λέμε ότι τους "ταϊσαμε" κιόλας...
Όλοι κοιτάνε και ασχολούνται με το δέντρο (βλέπε:βάλτους στο μαντρι με προσφορές για νεες συνδέσεις) και χάνουν το δάσος (άρμεξε τους για πάντα με πανάκριβα πάγια)...
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

No-Name
31-05-06, 10:36
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Δέν έχεις και άδικο όλοι οι πάροχοι κατεβάζουν τιμές μέσω των πακέτων ενώ ο ΟΤΕ ακόμα δυστυχώς τις έχει στα ίδια επίπεδα

troll
31-05-06, 10:53
Και το καλό δεν σας το είπα αυτά όλα ισχύουν΄μόνο για τους νέους συνδρομιτές οι παλιοί είναι απλά κορόιδα ... έστειλα μειλ και μου απαντήσανε έτσι απλά ότι δεν γίνεται σε παλιούς συνδρομιτές ... άντε γεια ...

No-Name
31-05-06, 11:08
Ε Καλά πάντα στις προσφορές κάποιοι θα είναι οι χαμένοι ενώ αν πέφταν οι τιμές στις συνδέσεις ή στα πάγια για τη γραμμή θα είχαν επωφεληθεί όλοι

Themos3
31-05-06, 11:58
Και το καλό δεν σας το είπα αυτά όλα ισχύουν΄μόνο για τους νέους συνδρομιτές οι παλιοί είναι απλά κορόιδα ... έστειλα μειλ και μου απαντήσανε έτσι απλά ότι δεν γίνεται σε παλιούς συνδρομιτές ... άντε γεια ...

E ειπαμε κινηση εντυπωσιασμου - διαφημιση ειναι.Παραλληλα θα κανει και αρκετους νεους πελατες που το "σκεφτονται" ακομα.Εδω μου περασε απ το μυαλο να βαλω στο εξοχικο :D.

voyager
31-05-06, 13:16
Σχετικά με την "προσφορά" του eShop για το 1024 της Forthnet που τόσο συζητήθηκε:

Ήταν προφανώς μούφα, και είχε προφανώς δόλο, κρίνοντας και από τον τρόπο που αντιμετώπισε το θέμα το eShop.

1- Η προσφορά δεν υποστηρίχθηκε ποτέ από την Forthnet γιατί δεν πολύ απλά δεν υπήρχε.
2- Το eShop έστειλε ένα εμπρηστικότατο μήνυμα σε μερικές χιλιάδες πελάτες του, με μία προσφορά εξωφρενική (Ε117 για 1024 όλα πληρωμένα)
3- Η προσφορά ήταν 100% ψεύτικη (ανύπαρκτη) σύμφωνα με το (1) οπότε τα περί "περιορισμένου στοκ" και εξάντλησης του είναι ψεύδη
4- Το eShop (όπως και η Forthnet) δέχθηκε εκατοντάδες τηλέφωνα από ενδιαφερόμενους (οι οποίοι δεν θα καλούσαν υπό άλλες προϋποθέσεις), στους οποίους προτάθηκε ευθέως η αγορά υποδεέστερου προϊόντος
5- Το eShop πούλησε τρελά την 512/384, σε βάρος και του ανταγωνισμού, και με δόλο.

Ως εκ τούτου, και καθώς είμαι ένας από τους πολλούς που έστειλαν την προπαραγγελία τους μέσω email (και δεν πήρα καμιά απάντηση απολύτως μέχρι και σήμερα), αν αύριο δεν μου πουλήσουν την 1024 στα 117Ε όπως ακριβώς περιγραφόταν στη προσφορά θα-καταγγείλω εγγράφως το eShop και την Forthnet για παραπλανητική διαφήμιση, παραπλανητική ενημέρωση, με δόλο (εξαπάτηση το λένε) και ότι άλλο προκύψει, ξεκινώντας από την ΕΕΤΤ και το Υπουργείο Εμπορίου (ΓΓ Καταναλωτή).

Όποιος θέλει, μπορεί να συνυπογράψει ή να στείλει και από μόνος του το σχετικό κείμενο. Θα το έχω δημόσιο σε λίγες ημέρες, και αφού ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του το eShop και η Forthnet, στο όνομα της οποίας έχει γίνει η συγκεκριμένη εξαπάτηση.

Μέχρι τότε, αναμένω στην PSTN μου για μια επίσημη απάντηση.

garfield
31-05-06, 13:24
Ξέρει κανένας γιατί να επιλέξει κανείς 384 αντί για 512; Και οι δύο ταχύτητες για 12 μήνες δεν είναι με την συγκεκριμένη προσφορά;

power
31-05-06, 13:48
3- Η προσφορά ήταν 100% ψεύτικη (ανύπαρκτη) σύμφωνα με το (1) οπότε τα περί "περιορισμένου στοκ" και εξάντλησης του είναι ψεύδη
Πως ήταν ψέυτικη αφού κάποιοι την πήραν


Ως εκ τούτου, και καθώς είμαι ένας από τους πολλούς που έστειλαν την προπαραγγελία τους μέσω email (και δεν πήρα καμιά απάντηση απολύτως μέχρι και σήμερα)
Εστειλες παραγγελία με e-mail? Τι ώρα?

psyxakias
31-05-06, 14:02
Συγνωμη γιατι εμφανιστηκε και αυτο το τοπικ?

Δεν είναι αυτό : http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=39742Εκείνο ήταν για την προσφορά του e-shop και είχε αφαιρεθεί ως είδηση, οπότε έκρινα σκόπιμο να μπει η επίσημη ανακοίνωση της FORTHnet για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, διότι λόγω του λάθους (εσκεμμένο ή μη) του e-shop, είχε πάρει μπάλα ολόκληρη την προσφορά.


Ναι το οτι ειναι για μια μερα εμενα μου δημιουργει δυο σκεψεις.
1ον οτι προκειται για περιορισμενο αριθμο συνδεσεων, καποιοι "τυχεροι" θα παρουν 512 (ποσοι; μηπως 10 ατομα πχ και οι υπολοιποι 384 γιατι δεν προλαβανε. (ναι ξερω, δεν αναφερει καπου οτι ειναι περιορισμενος αριθμος αλλα ουτε στο e-shop το Σαβατο μιλουσε για περιορισμενο αριθμο κοματιων στην 1024 με 117 ευρω, κι ομως μετα απο 7 ωρες επεσε η προσφορα γιατι εξαντληθηκαν οι διαθεσιμες συνδεσεις οπως μας ενημερωσαν εκ των υστερων).
2ον οτι ειναι μια εμπρακτη σφυγμομετρηση του αγοραστικου κοινου ωστε να βγαλουν συμπερασματα για την δυναμικοτητα της ευρυζωνικοτητας στην Ελλαδα.Όσον αφορά το 1ο, η απάντηση που έλαβα (επειδή όπως είπα ενδιαφέρομαι και εγώ) ήταν ότι ακόμα και εάν εξαντληθεί το πακέτο, το παραγγέλνεις από το μαγαζί που θα πας, πληρώνεις επί τόπου (για να φαίνεται 1η Ιουνίου στην απόδειξη) και στο στέλνουν σπίτι μετά.

Τώρα για το 2ο θέμα που θέτεις, θα συμφωνήσω. Επίσης μία υπόθεση που έκανα είναι ότι κάποια στιγμή είχα διαβάσει στο ADSLgr ότι η FORTHnet προχώρησε σε υψηλά δάνεια για αυτόνομο δίκτυο, οπότε ίσως να θέλαν να κατοχυρώσουν με 12μηνη συνδρομή έναν αριθμό πελατών, πριν προλάβει και τους κατοχυρώσει (εγκλωβίσει όπως συνηθίζω να λέω) άλλος παροχέας, έστω και εάν μειωθεί το κέρδος τους (διότι με 9€/μήνα τελική της 512, πιστεύω ότι σαφώς δεν θα έχουν το ίδιο κέρδος με πριν).


Ξέρει κανένας γιατί να επιλέξει κανείς 384 αντί για 512; Και οι δύο ταχύτητες για 12 μήνες δεν είναι με την συγκεκριμένη προσφορά;Απ'ότι έχω καταλάβει (διότι αν και δεν παρακολουθούσα τις προσφορές "κουτιά", πήρα κιόλας τηλέφωνο λόγω ότι με ενδιαφέρει να πάω να τσιμπήσω το πακέτο αύριο για συγγενικό πρόσωπο), το ADSL in a BOX είχε ίδια τιμή για 384 ή 512, με την μόνη διαφορά ότι για 1 ημέρα (1η Ιουνίου), δίνει 12 μήνες αντί για 6 που ήταν η αρχική προσφορά.


Ως εκ τούτου, και καθώς είμαι ένας από τους πολλούς που έστειλαν την προπαραγγελία τους μέσω email (και δεν πήρα καμιά απάντηση απολύτως μέχρι και σήμερα), αν αύριο δεν μου πουλήσουν την 1024 στα 117Ε όπως ακριβώς περιγραφόταν στη προσφορά θα-καταγγείλω εγγράφως το eShop και την Forthnet για παραπλανητική διαφήμιση, παραπλανητική ενημέρωση, με δόλο (εξαπάτηση το λένε) και ότι άλλο προκύψει, ξεκινώντας από την ΕΕΤΤ και το Υπουργείο Εμπορίου (ΓΓ Καταναλωτή).Μαζί σου.. κατά τη γνώμη μου το e-shop οφείλει να σου παρέχει την προσφορά εφ'όσον έκανες προπαραγγελία... έστω και εάν είχαν κάνει λάθος, τα λάθη πληρώνονται. Για την FORTHnet δεν ξέρω που θα στηριχθείς καθώς μόνος σου αναφέρεις ότι δεν υποστηρίχθηκε από την FORTHnet (δηλαδή αν πω και εγώ ότι δίνω ετήσια 4 Mbps FORTHnet συνδρομή στα 50€, μπορείς να καταγγείλεις την FORTHnet?) η προσφορά αλλά μόνο από το e-shop, αλλά όπως και να έχει... go go go :oneup:


Πάντως εγώ τόσο καιρό ήμουν κατά των "κουτιών", αλλά 117€ για 1 έτος (9€ το μήνα) για 512 γραμμή/σύνδεση νομίζω πως είναι τρομερά δελεαστική προσφορά για όσους θέλουν να περάσουν από τον ΕΠΑΚ (PSTN/ISDN) στην ADSL. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι ο ΟΤΕ έχει προθέσεις να ανεβάσει τον ΕΠΑΚ λίαν συντόμως με σταδιακές αυξήσεις (αν θυμάμαι καλά που ξεπερνάνε συνολικά το 200%). Έστω και αν δεν καλύπτομαι προσωπικά από την προσφορά, θεωρώ πως όσο περισσότεροι έχουν ADSL τόσο γρηγορότερα θα μπορέσουν να πέσουν οι τιμές και να αυξηθούν οι ταχύτητες... ελπίζω να μην κάνω λάθος ;)

Tony_Ts
31-05-06, 14:09
Όταν/αν η ΕΕΤΤ βγάλει οδηγία που θα λέει ότι μπορείς να μεταβείς από πακέτο σε πακέτο χωρίς να χρειαστεί να γίνει κατάργηση της ADSL γραμμής κι ενεργοποίηση του άλλου πακέτου, θα έχουμε σχεδόν 100% packet loss - θα σταματήσουν να βγάζουν προσφορές στα πακέτα. Ας μην ξεχνάμε ότι τα πακέτα έχουν σκοπό να σε κάνουν συνδρομητή (έστω και με οριακή χασούρα της εταιρίας) με βλέψεις να γίνεις πελάτης "αορίστου" κάποια στιγμή, ακριβώς επειδή κανείς δε θα θέλει να μπει στη διαδικασία κατάργησης της γραμμής και ξανά ενεργοποίησης.

power
31-05-06, 14:14
Ας μην ξεχνάμε ότι τα πακέτα έχουν σκοπό να σε κάνουν συνδρομητή (έστω και με οριακή χασούρα της εταιρίας) με βλέψεις να γίνεις πελάτης "αορίστου" κάποια στιγμή, ακριβώς επειδή κανείς δε θα θέλει να μπει στη διαδικασία κατάργησης της γραμμής και ξανά ενεργοποίησης.

:oneup: Eπιτελους.:oneup:

karjala
31-05-06, 15:43
Πώς εξηγείται το ακόλουθο που γράφει στο σάιτ της Forth;

====
Μοναδικοί λόγοι για να το αποκτήσετε :
Με 19,5€ το μήνα για 6 μήνες, όλα πληρωμένα.http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007868
====

Εάν είναι τόσο καλή η προσφορά, γιατί δε γράφουνε €9,75 το μήνα και γράφουνε €19,5;

Δε μας τα λέν πολύ καθαρά.

teo_L20
31-05-06, 15:59
Μπορεί να μην το εγραψαν μάλλον καταλάθος!;)

psyxakias
31-05-06, 16:01
Πώς εξηγείται το ακόλουθο που γράφει στο σάιτ της Forth;

====
Μοναδικοί λόγοι για να το αποκτήσετε :
Με 19,5€ το μήνα για 6 μήνες, όλα πληρωμένα.http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007868
====

Εάν είναι τόσο καλή η προσφορά, γιατί δε γράφουνε €9,75 το μήνα και γράφουνε €19,5;

Δε μας τα λέν πολύ καθαρά.Στο http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007868 υπάρχει η κανονική προσφορά του πακέτου που είναι 117 ευρώ για 6 μήνες, όμως σε ένα πλαισιάκι λέει ότι "Super Προσφορά ADSL in-a-box! 12 μήνες μόνο 117€! στα 384 ή 512". Με άλλα λόγια το κανονικό κουτί είναι 117 ευρώ για 6 μήνες (αν πχ το αγοράσεις σήμερα), ΑΛΛΑ μόνο για αύριο θα πωλείται με 12 μήνες αντί με 6.

Οπότε κανονικά είναι: 117 / 6 = 19.5 ευρώ / μήνα, αλλά συγκεκριμένα για όσους αγοράσουν αύριο: 117 / 12 = 9.75 ευρώ / μήνα. ;) - Το χιλιοεπιβεβαίωσα μάλιστα ότι η τιμή είναι τελική και καλύπτει τα πάντα (εξοπλισμό, γραμμή, σύνδεση, ενεργοποίηση, ΦΠΑ κλπ), διότι θέλω να πάω να το πάρω αύριο (όχι για μένα) και είναι όντως έτσι. :)

ΥΣ: Ίσως όντως να έπρεπε να το λένε πιο ξεκάθαρα απλά δεν θέλαν μάλλον να πειράξουν το πακέτο, για να φαίνεται η αλλαγή ότι για μία μέρα πωλείται με 12 μήνες αντί για 6 που είναι συνήθως.

karjala
31-05-06, 17:05
Με άλλα λόγια το κανονικό κουτί είναι 117 ευρώ για 6 μήνες (αν πχ το αγοράσεις σήμερα), ΑΛΛΑ μόνο για αύριο θα πωλείται με 12 μήνες αντί με 6.


A, οκέι.

voyager
31-05-06, 17:35
Πως ήταν ψέυτικη αφού κάποιοι την πήραν

Εστειλες παραγγελία με e-mail? Τι ώρα?

Ποιος πήρε κάτι που δεν υπήρχε? όταν η ίδια η forthnet λέει γραπτώς ότι δεν υπήρχε καμιά τέτοια προσφορά από κανένα eShop, είμαι πολύ περίεργος τι θα μου "πουλήσουν" αύριο.

Πολύ απλά, αν δεν μου δώσουν 1024 στα Ε117, πολύ απλά, θα φάνε τις σχετικές καταγγελίες για εξαπάτηση και παραπλανητική διαφήμιση, και ότι προκύψει από εκεί και μετά.

Ο δόλος έχει ήδη αποδειχθεί από την στιγμή που υπάρχουν και γραπτά:

1 - η δήλωση της ForthNET ότι δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν ή προσφορά,
2 - η δήλωση του eShop ότι "τελείωσαν" οι ανύπαρκτες προσφορές,
3 - η προσπάθεια άμεσης πώλησης υποδεέστερου προϊόντος στην ίδια τιμή, όταν προσπαθούσες να παραγγείλεις την προσφορά.

Και φυσικά η μπάλα παίρνει και την Forthnet, από την στιγμή που δεν έχει αποστασιοποιηθεί εγκαίρως και δημόσια από την συγκεκριμένη προσφορά, και απολαμβάνει τα προϊόντα της εξαπάτησης, δηλαδή τους νέους πελάτες που της έκανε το eShop μέσα από την δόλια διαφήμιση.

Anyway, εγώ ακόμα περιμένω έστω και μία απάντηση στο email εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είχα στείλει. Το έστειλα άλλες 2 φορές, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

gtl
31-05-06, 18:50
Είναι πολύ κακή τακτική:
1) να γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τους νυν συνδρομητές με χρεώσεις 4-5 φορές απάνω σε σχέση με την "προσφορά"

Είναι η νέα ιδιοφυής τακτική της forthnet για ανάπτυξη ανάμεσα στους πελάτες της, εμμ, brand disloyalty!

Σε μένα έπιασε ήδη : μόλις έμαθα την κοροϊδία της "αποκλειστικότητας" της προσφοράς για νέους χρήστες μόνο, τηλεφώνησα και ζήτησα να μην ανανεωθεί αυτόματα η συνδρομή μου μετά την λήξη του πακέτου σε έναν μήνα. Γιατί να πληρώνω όταν μπορώ να γίνω "νέος χρήστης" σε μια άλλη εταιρεία, και να (ξανα)αγοράσω συνδρομή πολύ φθηνότερα (μέχρι και κάτω του κόστους)? Μπράβο Φορθνετ και υπόλοιποι, είστε πολύ έξυπνοι! :p

power
31-05-06, 19:00
Ποιος πήρε κάτι που δεν υπήρχε? όταν η ίδια η forthnet λέει γραπτώς ότι δεν υπήρχε καμιά τέτοια προσφορά από κανένα eShop, είμαι πολύ περίεργος τι θα μου "πουλήσουν" αύριο.


Δες εδώ
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=630633&postcount=322
και εδω
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=630675&postcount=324

chrismasgr
31-05-06, 19:22
Πάντως σίγουρα να περιμένουμε μια πτώση στις ταχύτητες. Αλλά με λιγότερα από 10 ευρώ να μην έχουμε και παράπονο.

mrsaccess
31-05-06, 19:26
Πάντως σίγουρα να περιμένουμε μια πτώση στις ταχύτητες. Αλλά με λιγότερα από 10 ευρώ να μην έχουμε και παράπονο.
Εσύ μπορεί να μην έχεις παράπονο αλλά οι κανονικοί χρήστες της forthnet που σκάμε 20€ μόνο για συνδρομή 384 (όχι και για γραμμή) θα έχουμε μεγάλο παράπονο! ;)

Asteris
31-05-06, 19:47
Μόλις την έκανα για Conn-X 512 στα 28.5 ευρώ σύνολο, μετά από 4 χρόνια Forthnet. Ας κάνει δίκτυο δικό της που όλο λόγια είναι 2 χρόνια τώρα, ας μην μας βάζει τους παλιούς να τρέχουμε πανικόβλητοι να προλάβουμε προσφορές της μιάς ημέρας, ας κάνει έκπτωση ως μόνιμους πελάτες σε εμάς πρώτα και όχι στους ευκαιριακούς των πακέτων και μετά ξανάρχομαι.

Γιατί έτσι θέλουν, να χάσουν όλους τους μόνιμους και να προσπαθούν μετά να τσιμπήσουν κάνα ψευτοπακετάκι. Από την μία κάνουν αμάν να μαζέψουν συνδρομητές χαραμίζοντας το κέρδος και από την άλλη δεν κάνουν τίποτα να τους κρατήσουν. Μετά απορρείτε πως φαληρίζουν οι εταιρίες...

chrismasgr
31-05-06, 20:21
Εσύ μπορεί να μην έχεις παράπονο αλλά οι κανονικοί χρήστες της forthnet που σκάμε 20€ μόνο για συνδρομή 384 (όχι και για γραμμή) θα έχουμε μεγάλο παράπονο! ;)

Ποιός σου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα. Έχω και μεγάλο.Και εγώ πληρώνω 20 ευρώ συν τον οτε αυτή την στιγμή και μάλιστα έχω δηλώσει ότι δεν ξανάβάζω forthnet γιατί έστειλα ένα e-mail για βοήθεια και μου στείλανε απάντηση μέσω... εεττ. Και καλά ότι με πήρανε τηλέφωνο και τους είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Αλλά έκανα μια σκέψη. Εάν βάλω άλλη εταιρεία και έχω πρόβλημα με τον οτε (πιταρισμένο dslam) θα έχω προβλήματα και μάλιστα ακριβά. Εάν το πρόβλημα το έχει μόνον η forthnet τουλάχιστον θα το έχω πληρώσει ...φθηνά .:hmm:

manoulamou
31-05-06, 21:03
Εσύ μπορεί να μην έχεις παράπονο αλλά οι κανονικοί χρήστες της forthnet που σκάμε 20€ μόνο για συνδρομή 384 (όχι και για γραμμή) θα έχουμε μεγάλο παράπονο! ;)

Πολυ λογικο μου ακουγεται το παραπονο αυτο:
εμ εχουνε γραψει κανονικα τους παλιους πελατες της αοριστου σε σχεση με τις τιμες
εμ θα ξαναεχουνε σε λιγο ξανα biggg problem με τις πεσμενες ταχυτητες
λογω της ομαδικης προσελευσης νεων πελατων μεσω των τρελων προσφορων
υπαρκτων και αμφισβητουμενων στο ηδη δεινοπαθημενο και ασταθες δικτυο τους.

tommygun
31-05-06, 23:00
μηπως το "384 ή 512, οτι παρεις 117Ε" ειναι μια χειροπιαστη ενδειξη οτι θα καταργηθει η 384 ?

yianniscan
31-05-06, 23:38
μηπως το "384 ή 512, οτι παρεις 117Ε" ειναι μια χειροπιαστη ενδειξη οτι θα καταργηθει η 384 ?Μάλλον κατά 'κει πάμε.

Αρκετά κράτησε αυτό το αίσχος, καθαρό δείγμα δικτυακής υποανάπτυξης.

Και κάτι άλλο άσχετο με το θέμα, που δεν το εννοώ μόνο για τον tommygun.

Γιατί μερικοί από εσάς ρε παιδιά έχετε καταργήσει τελείως τους τόνους;

nikgr
31-05-06, 23:50
Γιατί δε συγχωνεύεται το παρόν thread με το :
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=39742 ??

nnn
31-05-06, 23:53
Γιατί δε συγχωνεύεται το παρόν thread με το :
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=39742 ??
Αυτό κλειδώθηκε και άνοιξε καινούριο μιας και η προσφορά για αύριο είναι της Forthnet και όχι του eshop.

MNP-10
31-05-06, 23:56
Ενταξει πλεον τα ειδαμε ολα. Κατωτερη τιμη και απ'το φοιτητικο ιντερνετ, lol..

sdikr
31-05-06, 23:59
Ενταξει πλεον τα ειδαμε ολα. Κατωτερη τιμη και απ'το φοιτητικο ιντερνετ, lol..


you aint seen nothing yet (ναι το μαμήσα! )

nikgr
01-06-06, 00:18
εγώ αναρωτιέμαι τί θα γίνει αν ο ΟΤΕ διπλασιάσει όλες τις γραμμές μέχρι το Σεπτέμβριο...
Θα συνεχίσουν στα 512 όσοι πάρουν την υπάρχουσα προσφορά και θα συγχρονίζει η γραμμή στα 1024?
Όχι ότι θα είναι και άσχημα δηλαδή να κατεβάζεις με full 512 και upload στα 256Κ με 10euro το μήνα!
Το full 512 βέβαια και πάλι είναι σχετικό... Εδώ με 1024 forthnet και συνήθως έχω 384 ταχύτητα...

Πάντως προσωπικά αν δεν έληγε η συνδρομή μου σε 4 μήνες θα τη χτυπούσα την προσφορά.
Πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε το minimum στις συνδρομές με τον κοροιδία που υφιστάμεθα...

aggelopas
01-06-06, 00:43
Λοιπον στοιχημα ενα adsl in a box super plus 2048 οτι η προσφορα θα παρει παραταση...

pelasgian
01-06-06, 01:43
παίδες να πάτε forthnet, η προσφορά είναι καταπληκτική. Θα έπαιρνα και εγώ, αλλά πήρα άλλο πακετο προ ολίγον ημερών. Υποψιάζομαι όμως, ότι από Σεπτέμβριο θα γίνει ΣΚΟΤΩΜΟΣ από προσφορές, γιατί τώρα που ψηφίστηκε ο νόμος των τηλεπικοινωνιών, θα γίνουν ΜΕΓΑΛΕΣ επενδύσεις.

FFGR
01-06-06, 03:15
Μέχρι να τα δω δεν θα τα πιστεύω προσωπικά :p

Όσο για την προσφορά ... το τηλέφωνο των άλλων ISP τα έχω σημειωμένα :p

πάει να πάρει την πατερίτσα του να την δώσει στο router

voyager
01-06-06, 08:12
Δες εδώ
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=630633&postcount=322
και εδω
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=630675&postcount=324

Καλο... καλό...
Μονο σε παρακαλώ, εξήγησέ μου, πώς θα παραγγείλουν κάτι που δεν υπάρχει σύμφωνα με τον κατασκευαστή ?????

power
01-06-06, 11:19
Καλο... καλό...
Μονο σε παρακαλώ, εξήγησέ μου, πώς θα παραγγείλουν κάτι που δεν υπάρχει σύμφωνα με τον κατασκευαστή ?????

Θα σου πώ σημερα που πήρα το πακέτο.

Βέβαια δε μου αρέσει καθόλου η προχειρότητα και της forthnet που έχει αφήσει μέσα στο κουτί τις ίδιες αιτήσεις που αναφέρουν 384/128 και 512/128 εξάμηνη.

Θα μπορούσαν να αποστείλουν ένα extra εκτός κουτιού φυλλάδιο που να υπογράφεις για την 12μηνη προσφορά.
Στην ουσία δλδ και επίσημα, εγώ θα υπογράψω για 6μηνη σύμβαση.:down:

voyager
01-06-06, 12:07
6μηνη σύμβαση για 512 ή 12μηνη σύμβαση για 1024??? γιατί η προσφορά ήταν για 1024.

psyxakias
01-06-06, 12:09
Αφού η προσφορά εξ'αρχής της FORTHnet για 384/128 ή 512/128 ηταν, όχι 1024/256... αυτό ήταν του e-shop, πως θα ήταν η σύμβαση για 1024? :p

voyager
01-06-06, 12:37
Αφού η προσφορά εξ'αρχής της FORTHnet για 384/128 ή 512/128 ηταν, όχι 1024/256... αυτό ήταν του e-shop, πως θα ήταν η σύμβαση για 1024? :p

Σορρυ, αλλά αναφερόμουν στην "προσφορά" του eShop. Ηταν για 1024. Σήμερα, πόσοι πήραν 1024 στα πλαίσια της "προσφοράς" τους; και τι περιείχε το κουτι τους;;;;

sdikr
01-06-06, 12:55
Υπάρχει και κάτι καλύτερο και ποιο σίγουρο ;)

http://www.forthnet.gr/templates/redirect.aspx?c=10007915

το κάνεις Online και άμεσα σου αναφέρει το ποσους μήνες θα έχεις, και λαμβάνουν την άιτηση ποιο γρήγορα (απο πχ ΕΛΤΑ)

poromenos
01-06-06, 14:25
ρε παιδιά εμενα συγγενικό μου πρόσωπο που πήρε το κουτί,στην αίτηση ,στο κουτί επιλογής ταχύτητας είχε μονο 384.τι να κάνει???

Pagio
01-06-06, 14:54
Το γεγονός ότι το εν λόγω προϊόν διατίθεται σε 2 ταχύτητες 512/128 και 384/128 στην ουσία σημαίνει ότι μετά το πέρας των 12 μηνών διαλέγει ο χρήστης σε ποια ταχύτητα θέλει να είναι η γραμμή του και αρα και το πάγιο του.

Είχα κι εγώ την ίδια απορία και το ρώτησα στον υπεύθυνο του καταστήματος Γερμανός και μου απάντησε το παραπάνω. Όταν τον ρώτησα για 1024/256 μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και από επίσημη ενημέρωση της forthnet.

psyxakias
01-06-06, 15:20
Πήγα και τσίμπησα δύο adsl-in-a-box, περιττό να σας πω ότι γινόταν πανικός. Multirama μόλις με είδαν το πρώτο πράγμα που ρωτήσαν είναι αν θέλουμε adsl-in-a-box γιατί τους τελείωσαν και δεν μπορούν να φέρουν είπαν (ούτε καν με παραγγελία!).

Στο Γερμανό αντίθετα, ήταν μπόλικοι για adsl-in-a-box.. αν και δεν είχαν, πλήρωσα και θα πάω να τα πάρω την Δευτέρα. Πάντως αν γίνεται έτσι σε όλα τα μαγαζιά, μας βλέπω να κατεβάζουμε με 0.1 kB/sec σύντομα :p

nedo2
01-06-06, 15:45
ρε παιδιά εμενα συγγενικό μου πρόσωπο που πήρε το κουτί,στην αίτηση ,στο κουτί επιλογής ταχύτητας είχε μονο 384.τι να κάνει???

να σβησει το 384 και να γραψει διπλα 512..απλα

Gordito
01-06-06, 15:54
Παντως εγω αισθανομαι πολυ τυχερος που τελειωνει το Conn-X στα τελη αυγουστου.Νομιζω οτι το Σεπτεμβριο ειναι η καλυτερη εποχη για καινουργιο παακετο και ισω να την κανουμε για αοριστου πια.Αληθεια ο ΟΤΕ θα χαμηλωσει το παγια για την γραμμη adsl(οχι συνδεση μονο γραμμη)?

@ ADSLgr.com All rights reserved.