jim_p
19-06-10, 23:17
Καλησπερα σε ολους.
Αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα στο κομματι των mac, γιαυτο δειξτε επιοικεια :P
Φιλος μου εχει τα παρακατω στο mac του
- vmware fusion 3.x, μεσα σε αυτο εγκατεστημενα τα
- windows 7 pro 64bit, μεσα σε αυτα εγκατεστημενα τα
- vmtools και το
- dg photo art gold
και το σχετικο usb dongle-κλειδι (http://www.pxlsoft.us/donglereplace.php) για να παιξει η εφαρμογη.
Το μονο προβλημα στο virtual pc με τα 7 ειναι οτι δεν αναγνωριζει μονο το παραπανω κλειδι παρολο που ειναι συνδεδεμενο σε μια usb.
Τα διαφορα στικακια και αλλα πραγματα σε usb αναγνωριζονται κανονικα, μιας και με το που τα συνδεει πεταγεται το μηνυμα "Να συνδεθει στο mac ή στα windows?".
Χωρις αυτο η εφαρμογη δεν μπορει καν να εγκατασταθει.
Στις ρυθμισεις του virtual machine υπαρχουν παντα 3 usb συσκευες του mac, οι οποιες μπορουν να γινουν "forward" στο guest λειτουργικο, αλλα δεν εχουν καμια χρησιμοτητα εκει.
Αυτες ειναι ο δεκτης υπερυθρων, ο δεκτης bluetooth και η καμερα του mac.
Το κλειδι αναγνωριζεται κανονικα απο τον mac (στο "device manager" του) και σε αλλο pc με windows, οποτε δεν ειναι αυτο προβληματικο.
Ακουω τις ιδεες σας...
Αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα στο κομματι των mac, γιαυτο δειξτε επιοικεια :P
Φιλος μου εχει τα παρακατω στο mac του
- vmware fusion 3.x, μεσα σε αυτο εγκατεστημενα τα
- windows 7 pro 64bit, μεσα σε αυτα εγκατεστημενα τα
- vmtools και το
- dg photo art gold
και το σχετικο usb dongle-κλειδι (http://www.pxlsoft.us/donglereplace.php) για να παιξει η εφαρμογη.
Το μονο προβλημα στο virtual pc με τα 7 ειναι οτι δεν αναγνωριζει μονο το παραπανω κλειδι παρολο που ειναι συνδεδεμενο σε μια usb.
Τα διαφορα στικακια και αλλα πραγματα σε usb αναγνωριζονται κανονικα, μιας και με το που τα συνδεει πεταγεται το μηνυμα "Να συνδεθει στο mac ή στα windows?".
Χωρις αυτο η εφαρμογη δεν μπορει καν να εγκατασταθει.
Στις ρυθμισεις του virtual machine υπαρχουν παντα 3 usb συσκευες του mac, οι οποιες μπορουν να γινουν "forward" στο guest λειτουργικο, αλλα δεν εχουν καμια χρησιμοτητα εκει.
Αυτες ειναι ο δεκτης υπερυθρων, ο δεκτης bluetooth και η καμερα του mac.
Το κλειδι αναγνωριζεται κανονικα απο τον mac (στο "device manager" του) και σε αλλο pc με windows, οποτε δεν ειναι αυτο προβληματικο.
Ακουω τις ιδεες σας...