PDA

Επιστροφή στο Forum : ONTV ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

stef128
21-06-10, 21:38
Πόσοι απο εσας θα θελατε ontv ΣΕ ΟΛΑ τα πακετα ιντερνετ της εταιριας?

sdikr
21-06-10, 22:55
με την ίδια τιμή αρκετοί θα θέλαν να δοκιμάσουν με εξτρά κόστος δεν αξίζει

intech
21-06-10, 23:02
με την ίδια τιμή αρκετοί θα θέλαν να δοκιμάσουν με εξτρά κόστος δεν αξίζει

Απλά, Συμφωνώ.
Γνωρίζεις φιλε stef128, κάποιον που δεν θα ήθελε κάτι παραπάνω, χωρίς κόστος?

stef128
22-06-10, 11:11
Πρωτα απο ολα δεν ανεφερα το 'χωρις κοστος΄'.
Ανεφερα οτι δεν υπαρχει καν η δυνατοτητα να βαλεις τηλεοραση σε ολα τα πακετα του νετ

Κάποιος δεν μιλαει στο τηλεφωνο ( θελει τη γραμμη μονο για νετ ) αλλα θέλει να εχει νετ και τηλεοραση , κατι το οποιο δεν μπορει με τις υπαρχουσες συνθηκες !!

Εναι εφικτο τεχνικα για την ον ( οπως κανει και ο οτε για το connx tv ) .Πληρωνουν για 2μβπς αλλα μπορουν να βαλουν και τηλεοραση , οποτε στην ον με 4 ευρω ( λεω εγω τωρα ) παραπανω να δινεται η δυνατοτητα σε ολους με νετ ( μιας και χρειαζεται 5.5 μβπς για να δουλεψει )!!

pirobola
22-06-10, 11:22
Χωρίς κόστος βέβαια γιατί έτσι που είναι ούτε euro παραπάνω.

gio5aMG
22-06-10, 17:41
Αξίζει και με κόστος και χωρίς(!) για να έχει τουλάχιστον ο καταναλωτής την δυνατότητα αν επιθυμεί να το ενεργοποιήσει.

Βέβαια, το ΟΝtv το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα μιας και είναι στο πακέτο μου αλλά εξαιτίας της γραμμής μου που συγχρονίζει ίσα ίσα στα 5,5 και με πολλά σφάλματα δεν έχω σωστή εικόνα. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν μπορεί να γίνει καθημερινή χρήση. Μάλλον ήρθε η ώρα να το διακόψω μιας και το πληρώνω άδικα... Αντίστοιχο θέμα σίγουρα θα προκύψει σε πολλούς που θα επιθυμήσουν το πακέτο αλλά το απεύχομαι...Τουλάχιστον, θα έπρεπε να σου πουν κύριε, η γραμμή σας δεν μπορεί να το υποστηρίξει, να το διακόψουμε!

stef128
22-06-10, 19:57
Mε 35 attenuation κακως εχεις 5.5 ,, σηκωνει πολυ παραπανω !!! κοιταξε το φιλε !!

gio5aMG
23-06-10, 01:32
Το έτρεξα το θέμα δύο μήνες περίπου, ήρθαν οι τεχνικοί, ξαναήρθαν, ξαναήρθαν, και στο τέλος μου είπαν ότι εκεί πιάνει η γραμμή σου και ότι και ο ΟΤΕ αυτές τις ταχύτητες έχει στην περιοχή. Και φανταστείτε πως στην αρχή συγχρόνιζα στα 12+...

Sorry για το offtopic, ας επιστρέψουμε. Είχα μείνει τότε με την καταγγελία που είχε γίνει στην ΟΝ και παίζανε μόνο της Ερτ και κάτι άλλα καμμένα... Είχε στείλει μαιλ στους συνδρομητές της, ότι από κάποια ημερομηνία και έπειτα θα παίζουν πάλι όλα κανονικά. Τελικά παίζουν ήδη τα υπόλοιπα κανάλια? Νομίζω πως η υπηρεσία αξίζει μόνο αν βάλεις και κάποια συνδρομητικά μαζί. Εξαρτάται για τη χρήση που το θέλει ο καθένας... Το καλό βέβαια είναι ότι σε λίγο καιρό με την ψηφιακή τηλεόραση έχεις έτοιμο τον αποκωδικοποιητή και δε χρειάζεται να τρέχεις να αγοράζεις καινούριο κλπ...

pirobola
23-06-10, 12:40
Η τηλεόραση της ON όπως είναι τώρα μόνο βλέπεις και η αναβάθμιση του sage στην ψηφιακή εποχή είναι μια από τα ίδια.

Παίρνεις έναν αποκωδικοποιητή γράφεις ότι θέλεις και βλέπεις και όποια ταινεία θέλεις avi κ.τ.λ.

Στην ON ποια που δεν υπάρχει το on rec τι κάνεις ? όλη μέρα θα είσαι με το sage ανοικτό για να βλέπεις της σειρές και τα ψηφιακά γιατί αμά φύγεις τα έχασες.

Τεχνολογικά πάμε μπροστά πάει ποια το dvd απλά παίρνεις την ταινεία σε usb και την βλέπεις στην ΟΝ απλά αγοράζεις την ταινεία για 24 ώρες και απλά βλέπεις κάτι μόνο αν είσαι εκεί.

@ ADSLgr.com All rights reserved.