PDA

Επιστροφή στο Forum : Είμαι Θύμα?



kiocon
07-06-06, 15:28
Αφού κατέβαλα εφαπαξ ( ζεστό) το ποσό είμαι από τον Νοέμβρη κάτοχος μιας Δυκτυωθητε 384 ( την οποία μην γνωρίζοντας την έκανα κλειστη για δυο χρονια λες και με πειραζε αν μου το έλεγαν να την κάνω μετά αορίστου).
Οι τιμές εφτασαν στον πάτο και ούτε μία κίνηση καλής θέλησης από τον ΟΤΕ να μας ανεβάσει την ταχύτητα ( πραγμα για το οποίο στην Γερμανά μου ζητησαν συγνώμη γιατί άργησαν μια μέρα).
Πελάτης για χρόνια της ΟΤΕΝΕΤτι πρέπει να περιμένω?

ArChEaN
07-06-06, 15:33
τι πρέπει να περιμένω?

Περισσότερους λογαριασμούς; :p :p

Πέρα από την πλάκα πάντως, από τη στιγμή που δεσμεύθηκες για 2 ολόκληρα χρόνια δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Απ' ότι ξέρω πάντως η ΟΤΕnet προτίθεται να σου αναβαθμίσει την ταχύτητα με την αντίστοιχη καταβολή της διαφοράς για τον υπολοιπόμενο χρόνο βεβαίως-βεβαίως.

sdikr
07-06-06, 15:42
Ναι αλλά την επιδότηση για το δικτυωθείτε την πήρες ;)

Και μιας και μεσα στις υποχρεώσεις ήταν η υποχρεωτική αγορά συνδεσής για 2 χρόνια αναγκαστικά επρεπε να πάρεις και 2 χρόνια συνδεσή

deathlok
07-06-06, 16:07
να βάλεις μυαλό και να μην ξαναδεσμευτείς στο μέλλον για τόοοοοοσο πολύ. Καλά εδώ φωνάζουν όλοι όχι σε 6 μηνες δευσμεύσης και εσύ πήγες στα δύο χρόνια. Αρκετά πάντως από τα συμβόλαια της otenet αναφέρουν πως καταβάλοντας διαφορά μπορείται να πάτε σε μαγαλύτερες ταχύτητες με νέο τιμολόγιο για κοίτα τι λέει η χαρτούρα που υπέγραψες.

wintech2003
07-06-06, 16:13
Στο Δικτυωθείτε ειναι υποχρεωτική η 2ετής συμβαση.

Μην κατηγορείτε τον άνθρωπο αδικα. Απλά δεν βλέπω κανεναν λόγω να αντιδράει απο την στιγμή που το 50% (ισως και παραπάνω όπως συνηθίζεται.. :whistle: ) το έχει πληρώσει ο ΕΟΜΜΕΧ.

Στο κάτω κάτω γιατι να του δώσουν εκπτωση δεν το καταλαβαινω...

Δηλαδη αν πάρεις ενα αυτοκίνητο 1600 κ.εκ. μετρητοις και μετά απο 1 χρόνο το 1800αρι κάνει όσο έκανε το 1600αρι όταν το αγόρασες, θα πρέπει να σου αλλάξουν κινητήρα?
Ή αν το πάρεις με δόσεις και μετά απο 2-3 χρόνια πέσει η τιμή του 20% πρέπει να σου μειώσουν το δάνειο που πήρες όταν το αγόρασες (και κατ'επεκτασην την μηνιαία δόση) ?

Οχι φίλε μου, δεν εισαι θύμα.

kiocon
07-06-06, 20:09
το θέμα δεν είναι ποιος πληρώνει. Δεν με επιδοτεί ο ΟΤΕ για ΄τιποτε.
Το πρβλημα έναι αν έκανα μια αοριστου χρονου (τώρα το έμαθα) με ελαχιστο 2 χρονια δεν τηα είχα προβλημα. Και επαναλαμβάνω ότι δεν με επιδοτεί ο ΟΤΕ.

thestria
07-06-06, 20:18
Αυτό σου λένε και οι παραπάνω. Πήρες επιδότηση από τον ΕΟΜΕΧ με το δικτυωθείτε. Υποχρέωση ήταν να κάνεις σύνδεση δύο ετών, η οποία θα έπρεπε να πληρωθεί άμεσα.

Άρα για να πάρεις την επιδότηση, καλά έκανες.

Κορόιδο είσαι, δεν θα πω θύμα, που έκανες σύνδεση internet και δεν πήρες κανένα νέο μηχάνημα και με λίγη υπερτιμολόγιση θα σου έβγαινε "τζάμπα" (ή σχεδόν τζάμπα).

@ ADSLgr.com All rights reserved.