Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με νεα έκδοση Firefox 3.6.6
stefanos_79
05-07-10, 10:12
Εχω πρόβλημα με την νεα έκδοση σε WINDOWS 7 Starter N (netbook). Κατεβάζω την τελευταία έκδοση κάνω κανονικά εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει με τίποτα παράθυρο .Στα processes τρέχει κανονικά απο πίσω αλλά τίποτα μαλιστα καταλαμβάνει λιγη μνήμη καπου στα 8-9 mb.Στον άλλους υπολογιστές με XP SP2 ,XP SP3 όλα μια χαρά.καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;
Στα processes φαίνεται κάποια με όνομα plugin-container ?
stefanos_79
08-07-10, 13:59
οχι δεν βλεπω κατι τετοιο ουτε στα processes ουτε στα services
πήγαινε στο run/εκτέλεση και δώσε firefox -profilemanager
φτιάξε νέο profile και δοκίμασε.
Εχω πρόβλημα με την νεα έκδοση σε WINDOWS 7 Starter N (netbook). Κατεβάζω την τελευταία έκδοση κάνω κανονικά εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει με τίποτα παράθυρο .Στα processes τρέχει κανονικά απο πίσω αλλά τίποτα μαλιστα καταλαμβάνει λιγη μνήμη καπου στα 8-9 mb.Στον άλλους υπολογιστές με XP SP2 ,XP SP3 όλα μια χαρά.καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;
Και ποιός σου είπε ότι ο Firefox μπορεί να τρέξει, σ' αυτό το άθλιο υπερ-μπαλτο-amputated δήθεν "λειτουργικό σύστημα", τα Starter, που δεν μπορούν να κάνουν ούτε στοιχειώδες multitasking;
stefanos_79
08-07-10, 19:07
πήγαινε στο run/εκτέλεση και δώσε firefox -profilemanager
φτιάξε νέο profile και δοκίμασε.Τρεχω την εντολή και το μονο που κανει ειναι να εμφανιζεται ο firefox στα processes χωρις φυσικά να ανοιγει καποιο παραθυρο ή πτιδηποτε
Και ποιός σου είπε ότι ο Firefox μπορεί να τρέξει, σ' αυτό το άθλιο υπερ-μπαλτο-amputated δήθεν "λειτουργικό σύστημα", τα Starter, που δεν μπορούν να κάνουν ούτε στοιχειώδες multitasking;
Τοοοσο χαλια ρε φιλε έχει πεσει δηλ πολύ κοψιμο ετσι ώστε να τρεχουν στα netbook;
Παντως με Οπερα 10 δεν έχω κανενα προβλημα και σαφεστατα πιο γρηγορος απο τον Firefox
Κάτι δεν έχει κάτσει καλά, διέγραψε το profile του Firefox και ξαναδοκίμασε, ποιά έκδοση εγκατέστησες ?
stefanos_79
09-07-10, 14:29
Firefox 3.6.6 οτιδήποτε σε firefox το έχω διαγράψει program files,application data κτλ κτλ .Έβαλα και την Beta 3..6.7 αλλά και αυτη μια απο τα ιδια
Τοοοσο χαλια ρε φιλε έχει πεσει δηλ πολύ κοψιμο ετσι ώστε να τρεχουν στα netbook;
Όχι.
Έχει πέσει πολύ κόψιμο, ώστε να ικανοποιηθεί η απληστία της Microsoft και να σου πάρουν κι άλλα λεφτά.
Linux, πλήρες, με πλήρες multitasking, τρέχει κανονικά στα netbook.
Παντως με Οπερα 10 δεν έχω κανενα προβλημα και σαφεστατα πιο γρηγορος απο τον Firefox
Αυτό δε λέει τίποτα.
Τρέχεις ένα δήθεν "λειτουργικό", πλήρως ακρωτηριασμένο πράμα, που μπορεί να τρέξει το πολύ 5 processes ταυτόχρονα.
Μία ήδη είναι ο Explorer (το shell).
Αν λοιπόν ο Firefox πλέον είναι multi-process implementation - π.χ. ανοίγει 2 processes αντί για 1 - σε αυτό το πράμα που τρέχεις μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.
Και φυσικά δεν φταίει ο Firefox, και οποιοδήποτε πρόγραμμα.
Φταίει αυτό το πράμα που τρέχεις.
Να το πετάξεις.
stefanos_79
09-07-10, 21:51
Καταλαβα μου φαινεται θα βαλω κανενα ubuntu και τελείωσε η δουλεια.
@ ADSLgr.com All rights reserved.