Επιστροφή στο Forum : Cisco Service
pexlibanis
08-07-10, 15:39
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να κάνει στην Ελλάδα ένας δύσμοιρος ιδιώτης που του χάλασε το Cisco router του?
Παίρνω στα κεντρικά της Cisco και με παραπέμπουν σε συνεργάτες, παίρνω σε συνεργάτες και μου λένε δεν παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες....ούτε επίσκεψη στο ΙΚΑ να έκανα...
Μήπως έπρεπε να απευθυνθείς στον πάροχό σου ;
pexlibanis
08-07-10, 15:55
Μήπως έπρεπε να απευθυνθείς στον πάροχό σου ;
Δεν μου το έχει προμηθεύσει ο πάροχος το μηχανηματάκι, οπότε δεν έχει καμια δουλεια....
Τότε, θα ισχύει η εγγύηση απο το κατάστημα αγοράς.
nontasaggelis
08-07-10, 21:12
Το επισιμο service της Cisco το εχει στην Ελλαδα η infoquest!
Παλιοτερα ειχα επικοινωνησει μαζι τους και με ειχαν εξυπηρετησει για το servise μιας voip τηλεφωνικης συσκευης cisco!(ιδιωτικα διοτι η συσκευη ειχε ερθει απο Αμερικη)
Θα ελεγα οτι η εταιρεια στη Θεσσαλονικη ειναι πιο συνενοησημη και πιο εξυπηρετικη απο την αναλογη στην Αθηνα!(ισως λογω λιγοτερου φορτου εργασιας)
Παρε τηλεφωνο και ζητα το τμημα service!Mιλα με καποιον τεχνικο και αν σου πει οκ , τοτε στειλτο υποψην του!
Επισης μπορεις να βρεις καποιο καταστημα υπολογιστων και δικτυων που να συνεργαζεται με την infoquest και να το στειλει αυτο!(αν θελει βεβαια να σε εξυπηρετησει)
Αν κάποιος θέλει να βρεί update για τον cisco router όπως εγώ τι μπορεί να κάνει ....Θέλω να βρώ το latest για τον 106 που έχω και δεν μπορώ με την καμία .. Ξέρω ότι υπάρχει από το site της εταιρείας αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω..... Πως μπορώ να το βρώ ..? Δεν θέλω να το πάω όμως .....πουθενά θέλω απλά το update :hmm:
nontasaggelis
08-07-10, 21:34
Αν κάποιος θέλει να βρεί update για τον cisco router όπως εγώ τι μπορεί να κάνει ....Θέλω να βρώ το latest για τον 106 που έχω και δεν μπορώ με την καμία .. Ξέρω ότι υπάρχει από το site της εταιρείας αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω..... Πως μπορώ να το βρώ ..? Δεν θέλω να το πάω όμως .....πουθενά θέλω απλά το update :hmm:
Contract για να κανεις οτι θες και να μην εχεις αναγκη κανεναν!!!
http://www.cisco.com/web/services/ordering/sms3/index.html
http://www.cisco.com/public/scc/Support_Contact_Info_EMEA.html
Πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα..? Κάτι πρέπει να κάνω αλλά τι ?
........Auto merged post: DVader πρόσθεσε 1 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αν εννοείς να ανοίξω account το έχω κάνει αλλά δεν με αφήνει να κατεβάσω το update. Μου το βγάζει κλειδωμένο ....:)
nontasaggelis
08-07-10, 22:02
Πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα..? Κάτι πρέπει να κάνω αλλά τι ?
........Auto merged post: DVader πρόσθεσε 1 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αν εννοείς να ανοίξω account το έχω κάνει αλλά δεν με αφήνει να κατεβάσω το update. Μου το βγάζει κλειδωμένο ....:)
Πρεπει να κανεις συμβολαιο υποστηριξης -SMARNET- με την cisco η με καποια εταιρεια του εξωτερικου συμβεβλημενη επισημως με την cisco!
Eχει πολλα προνομοια οπως προσβαση σε ολα τα λογισμικα και firmware, servise απο εξοισιοδιοτημενα κεντρα αμεσα, online υποστηριξη, φοβερα αλλη αντιμετωπιση απο την cisco Hellas ......κλπ.
Κοστιζει ομως αρκετα το χρονο!(υπαρχουν πολλες επιλογες, οπως για 8 ωρες την ημερα, για 5 μερες την εβδομαδα κλπ)Αν κανεις για πολλα χρονια πεφτει πολυ η ετησια συνδρομη, αλλα δεν παυει το συνολικο ποσο ναναι τσουχτερο!
Υπόψιν η quest στην Θεσσαλονίκη game over...!
Πρεπει να κανεις συμβολαιο υποστηριξης -SMARNET- με την cisco η με καποια εταιρεια του εξωτερικου συμβεβλημενη επισημως με την cisco!
Eχει πολλα προνομοια οπως προσβαση σε ολα τα λογισμικα και firmware, servise απο εξοισιοδιοτημενα κεντρα αμεσα, online υποστηριξη, φοβερα αλλη αντιμετωπιση απο την cisco Hellas ......κλπ.
Κοστιζει ομως αρκετα το χρονο!(υπαρχουν πολλες επιλογες, οπως για 8 ωρες την ημερα, για 5 μερες την εβδομαδα κλπ)Αν κανεις για πολλα χρονια πεφτει πολυ η ετησια συνδρομη, αλλα δεν παυει το συνολικο ποσο ναναι τσουχτερο!
Πάντως για τον 876 το κόστος είναι μόνο 40 ευρώ το χρόνο. Μάλλον θα εννοείς για μεγαλύτερη σειρά ότι κοστίζει, γιατί τα συγκεκριμένα χρήματα εμένα δε μου φαίνονται τσουχτερά :)
nontasaggelis
11-07-10, 13:30
Πάντως για τον 876 το κόστος είναι μόνο 40 ευρώ το χρόνο. Μάλλον θα εννοείς για μεγαλύτερη σειρά ότι κοστίζει, γιατί τα συγκεκριμένα χρήματα εμένα δε μου φαίνονται τσουχτερά :)
Eγω μιλαω για συμβολαιο ανοιχτο για πολλες συσκευες και διαφορα μοντελα που προστιθονται στο ιδιο συμβολαιο οταν αυτες προκυψουν!Και για αοριστου χρονου!
Για μια συσκευη στο light προγραμμα η συνδρομη δεν ειναι πολλα λεφτα πραγματικα, και σε συναρτηση με αυτα που σου προσφερει!
Πάντως αν βγάλετε άκρη με το service, παρακαλώ πείτε μου κι εμένα, γιατί χθες χάλασε το 876 μου και δεν ξέρω που ν' απευθυνθώ. Θα ρωτήσω φυσικά από εκεί που το αγόρασα, αλλά δεν θυμάμαι και πόση εγγύηση έχει. Αν είναι στα 3 χρόνια είμαι μέσα, αν ήταν στο 1 φυσικά όχι.
Το ζήτημα είναι βέβαια να φτιαχτεί κι ας πληρώσω...
@ ADSLgr.com All rights reserved.