Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια, πρόβλημα σε εκκίνηση
Η/Υ με motherboard ASUS P5K SE/EPU δούλευε κανονικά, δοκιμάζω και περνώ ένα memory stick για μεταφορά αρχείων σε μποστινή του θύρα και δεν το έβρισκε. Αλλάζω θύρα κι ο Η/Υ από τότε...
Δεν με αφήνει να μπω ουτε στο BIOS...
Καμιά ιδέα παρακαλώ, είναι και της ανηψιάς μου και νομίζω καταλαβαίνεται..
Ευχαριστώ
το pc δείχνει να λειτουργεί κανονικά (γυρίζουν ανεμιστήρια, ήχοι από το speaker)?
αφησε πάνω μόνο τα απαραίτητα.. 1 ram , καρτα γραφικών (αν δν έχει onboard) και cpu.
κ δοκίμασε ξανα. βεβαιώσου πως η μνημη έχει κουμπώσει καλά.
επίσης κάθε φορά που ανήγεις pc. 1α κλείνεις κουμπί στο τροφοδοτικό. πατάς μία-δυο φορές το κουμπι power μετά αφαιρείς καλώδιο. με αυτή τη σειρά..
εχω κλάψει μητρική.
Κατ αρχάς ευχαριστώ
Έκανα αυτά που μου είπες τώρα επάνω έχει μόνο 1-ram και την κάρτα γραφικών, αλλά το μήνυμα παραμένει το ίδιο, αν θέλεις μπορώ να σου γράψω τι λέει ,απλώς είναι μία αναφορά για HD,cdrom,usb mouse
και στο τέλος γράφει...
USb device over current status detected
system will shut down after 15 seconds
........Auto merged post: sxoleio πρόσθεσε 12 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Κατ αρχάς ευχαριστώ
Έκανα αυτά που μου είπες τώρα επάνω έχει μόνο 1-ram και την κάρτα γραφικών, αλλά το μήνυμα παραμένει το ίδιο, αν θέλεις μπορώ να σου γράψω τι λέει ,απλώς είναι μία αναφορά για HD,cdrom,usb mouse
και στο τέλος γράφει...
USb device over current status detected
system will shut down after 15 seconds
:hmm:
κ δεν μπαινει ουτε bios??? στο γραφει πριν .. καν μετρησει την ραμ?
δοκίμασε με ps2 ποντικι πληκτρο.. (μπορει να λεω οτι ναναι.. αλλα ποτε δν ξερεις)
hellasyoda
10-07-10, 19:53
Κάνε ένα reset το bios, και αφαίρεσε όλες τις usb συσκευές.
βγαλε τα καλωδια του εμπρος usb απο την μητρικη και ξαναδοκιμασε
αν δεν δουλευει κανε ενα bios reset . η διαδικασια περιγραφετε στο manual της μητρικης
Πας εδώ (http://forums.techguy.org/hardware/457389-usb-over-current-status-detected.html), πρώτη σελίδα, 2 τελευταία posts, τσέκαρε τα jumperάκια που αναφέρουν οι τύποι.
Τελικά βγάζοντας τα εμπρός USB δούλεψε κανονικά, μου έκανε μερικά "νούμερα" με το να μη βλέπει καμία συσκευή USB αλλά τελικά φαίνεται να δουλεύει σωστά Τώρα στείνω τους drivers της κάρτας ήχου
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας και να ξέρετε πως είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις πως υπάρχουν κάποιοι που μόλις ζητήσεις βοήθεια΄προσπαθούν μαζί σου
ΜΠΡΑΒΟ κι ευχαριστώ από καρδιάς
Καλό καλοκαίρι σε όλους σας
ΥΓ τελικά παρατήρησα τώρα στο τέλος πως έχασε την ώρα
@ ADSLgr.com All rights reserved.