Επιστροφή στο Forum : Nέο Modem/Router πλέον δίνει η Hellas On Line
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
απο περιεργεια, θα ηθελα να μαθω με ποια λογικη το κανεις βιδες το ρουτερ αυτο.
Θεωρεις οτι ειναι δικο σου και σου ανηκει?
φωτογραφίες έβγαλα δεν έκανα και τίποτα.
vasileios13
06-08-10, 19:07
φωτογραφίες έβγαλα δεν έκανα και τίποτα.
Το έκανες "βίδες"....; Ωραίος ρε'συ......:worthy:
Kαι αμα ξαναδουλεψει το μοντεμακι, να μας τρυπησεις την μυτη :p
Αυτό σας φτάνει ότι δουλεύει ή Θέλετε και κανένα screen από το router...
http://img202.imageshack.us/i/66308521.jpg/
Εμένα παιδιά μου έχει ξεμείνει ένα fritz box (χωρίς ασύρματο, έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ) . Αν και πλέον είμαι σε άλλο πάροχο , τι λέτε να το κάνω εκείνο. Αξίζει ή να το φουντάρω.
απο περιεργεια, θα ηθελα να μαθω με ποια λογικη το κανεις βιδες το ρουτερ αυτο.
Θεωρεις οτι ειναι δικο σου και σου ανηκει?
4 βίδες έβγαλε, απομάκρυνε τα πλαστικά καπάκια, και του έμεινε η πλακέτα στο χέρι... πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό; Και προφανώς το παιδί ήξερε τι έκανε ;)
και τι σημασια εχει εαν ηξερε τι εκανε η οχι?
Και στον ξαδελφο μου, η εταιρεια του του εχει δωσει αυτοκινητο. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να το αποσυναρμολογησει για να ικανοποιησει την περιεργεια του....
Επειδη το κακο μια φορα θα συμβει, ΠΑΝΤΑ, και στον ικανοτερο τεχνικο κλπ, οταν ανοιγεται μια συσκευη, υπαρχει παντα το ρισκο - οσο μικρο, υπαρχει ομως - οτι θα γινει ζημια. Μπορει να ειναι κατι τοσο ασημαντο οσο να σπασει καποιο κλιπσακι που κραταει καποιο πλαστικο στην θεση του κλπ
Γιατι να παρει το ρισκο με ξενη ιδιοκτησια.
Το οτι καποιος σου δανείζει κατι, δεν σημαινει οτι μπορεις να κανεις και το οτιδηποτε.
Αλλος ανοιγε το motorola STB για να ξηλωσει τον σκληρο δισκο και να βαλει αλλον και ζηταγε οδηγιες και βοηθεια εδω στο φορουμ.
Ευκολα πειραματιζεται κανεις με ξενα πραγματα.
Εγω εαν πειραματιστω με κατι που εγω αγορασα, εαν το χαλασω, μονο τον εαυτο μου θα κατηγορω.
Αλλος εδω ανεβασε φωτο που εκοψε το πλαστικο του νετφαστερ και το εκανε γριλια, και μονταρε 2 ανεμιστηρακια. Εαν υποθεσουμε οτι η HOL καποια στιγμη το παρει πισω,τι θα το κανει αυτο το πετσοκομμενο ρουτερ?
Οι εταιρειες βεβαια, ουτε που νοιαζονται.
Μπορει κανεις να ζωγραφισει στρουμφακια πανω και δεν θα ιδρωσει το αυτι κανενος.
Εκφερω προσωπικη αποψη.Δεν ειναι δικο μου? Δεν το ακουμπαω περα απο την φυσιολογικη του χρηση.
Οι συσκευές δίδονται ως χρησιδάνειο, και σ'αυτό συμφωνούμε :)
Αν η συσκευή χαλάσει, είναι εύκολο για την εταιρεία να δει αν ο χρήστης την έχει παραβιάσει και χαλάσει σπάσει, οπότε ο χρήστης, αφού πήρε την ευθύνη να την παραβιάσει, προφανώς και επωμίζεται το κόστος. Το ρίσκο όμως είναι του χρήστη, και μόνο δικό του :)
Αλλος εδω ανεβασε φωτο που εκοψε το πλαστικο του νετφαστερ και το εκανε γριλια, και μονταρε 2 ανεμιστηρακια. Εαν υποθεσουμε οτι η HOL καποια στιγμη το παρει πισω,τι θα το κανει αυτο το πετσοκομμενο ρουτερ?
Αν δεν κάνω λάθος το ρούτερ αυτό είχε περάσει τον 1 χρόνο του χρησιδανείου, οπότε πλέον ανήκε στον χρήστη. Αν όχι, κακώς, κάκιστα το έκανε αφενός, και αφετέρου, αν χαλάσει και το δει η χολ θα αρνηθεί την αντικατάσταση και καλά θα κάνει :)
Οι εταιρειες βεβαια, ουτε που νοιαζονται.
Οι εταιρείς που ήμουν / είμαι νοιάζονται ;)
Μπορει κανεις να ζωγραφισει στρουμφακια πανω και δεν θα ιδρωσει το αυτι κανενος.
Το να ζωγραφίσω στρουμφάκια τι κακό κάνει δηλαδή; :lol: :p :p
Το μπλε χρώμα υπερθερμαίνει το ρούτερ :p
vasileios13
07-08-10, 10:17
Εμένα παιδιά μου έχει ξεμείνει ένα fritz box (χωρίς ασύρματο, έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ) . Αν και πλέον είμαι σε άλλο πάροχο , τι λέτε να το κάνω εκείνο. Αξίζει ή να το φουντάρω.
Άσ'το καβάτζα...:hmm:
Ωραίος.Αν μπορείς βγάλε και ολόκληρη την πλακέτα να την δούμε (με όσο τον δυνατόν καλύτερη ανάλυση).Πάντως αν δεν κάνω λάθος απ το manual της μνημης το μόντεμ έχει 16mb ram.:rtfm:
απο περιεργεια, θα ηθελα να μαθω με ποια λογικη το κανεις βιδες το ρουτερ αυτο
valen_gr Και στον ξαδελφο μου, η εταιρεια του του εχει δωσει αυτοκινητο. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να το αποσυναρμολογησει για να ικανοποιησει την περιεργεια του....
vasileios13
07-08-10, 12:35
Αυτό σας φτάνει ότι δουλεύει ή Θέλετε και κανένα screen από το router...
http://img202.imageshack.us/i/66308521.jpg/
Κάνε και μία εμβάπτιση.....σε νερό,να δούμε είναι αδιάβροχο......;:p
πρώτη φορά βλέπω κάποιον να χαλιέται τόσο επειδή κάποιος εδώ άνοιξε ένα χρησιδανειακό router των 20€ !
vasileios13
07-08-10, 22:53
Δε νομίζω να χαλιέται και κανένας...κουβέντα να γίνεται...:rolleyes:
shadesofgrey
09-08-10, 10:15
να κανω μια ερωτηση ... στο συγκεκριμενο υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να αλλαξουμε το ονομα ????
vasileios13
09-08-10, 18:01
να κανω μια ερωτηση ... στο συγκεκριμενο υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να αλλαξουμε το ονομα ????
Network-WLAN-SSID Settings.
Μπορω να ζητησω αντικατασταση:hmm::hmm:
Vlad για ποιο λόγο να ζητήσεις αντικατάσταση αν το ρούτερ σου λειτουργεί; Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις φίλων μου που γνωρίζω όσο το έκαναν για να πάρουν το καινούργιο του ήρθε netfaster2
Vlad για ποιο λόγο να ζητήσεις αντικατάσταση αν το ρούτερ σου λειτουργεί; Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις φίλων μου που γνωρίζω όσο το έκαναν για να πάρουν το καινούργιο του ήρθε netfaster2
:whistle:αρα δεν ειμαι ο μονος που τον τρωει η περιεργεια:rofl:
chrismasgr
13-08-10, 17:09
Εσεις που έχετε δοκιμάσει το καινούργιο είναι καλλίτρο από το 2 ; Εννοώ σε σταθερότητα και αν κλειδώνει παραπάνω όπως γίνεται σε άλλα.
...μολις μου το φερε ενας φιλος (...δεν εχει συνδεθει ακομα)
και μου κανε και μενα εντυπωση οσον αφορα στις ρυθμισεις...
Μπαινεις και σε κεινο με admin admin , αλλα δεν καταλαβα τιποτα...
...εχει θεμα κλειδωματων στο interface?
_Το μονο που ειδα ειναι πως για συνδεση η αποσυνδεση απο το ασυρματο,
εχει ενα κουμπακι στο πλαι ! που πρεπει να το κρατησεις πατημενο για περιπου 5δευτερα:
http://www.hol.gr/default.asp?pID=299&ct=46&la=1
DaveMurray
14-08-10, 10:21
Οχι, δεν έχει θέμα "κλειδωμάτων" στο interface του....
Mονο το telnet είναι απενεργοποιημένο....
georgep138
14-08-10, 12:18
Σας παρακαλώ, αν είναι εύκολο σε κάποιον,
ας ανεβάσει κάπου το manual ,
να δούμε διάφορες λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ
Σας παρακαλώ, αν είναι εύκολο σε κάποιον,
ας ανεβάσει κάπου το manual ,
να δούμε διάφορες λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ
Είναι διαθέσιμο στο site της hol :)
georgep138
15-08-10, 08:58
Είναι διαθέσιμο στο site της hol :)
Εκεί έχει σύντομες οδηγίες εγκατάστασης.
Εγώ ζητάω το αναλυτικό manual.
Παρακαλώ , ας μπεί κάποιος στον κόπο να το ανεβάσει.
Ναι βρε παιδιά, γιατί όλοι οι πάροχοι δεν βάζουν ποτέ το κανονικό manual στο πακέτο και πάντα κάποιος πρέπει να ψάχνεται για το βρει. Αυτό που έρχεται με το router δεν είναι manual, είναι κάτι εντελός άχρηστο. Έχει βρεί κανείς το κανονικό? Στο σιτε της ZTE δεν το βρήκα...και πουθενά αλλού βασικά.
στο πακέτο hol double-play GR αυτό το modem το νέο δίνουν? γιατί Δευτέρα θα το έχω και εγώ να κάνω μία τράμπα με το us robotics μπας και δω αλλαγή..
Εκεί έχει σύντομες οδηγίες εγκατάστασης.
Εγώ ζητάω το αναλυτικό manual.
Παρακαλώ , ας μπεί κάποιος στον κόπο να το ανεβάσει.
Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό... ;)
στο πακέτο hol double-play GR αυτό το modem το νέο δίνουν? γιατί Δευτέρα θα το έχω και εγώ να κάνω μία τράμπα με το us robotics μπας και δω αλλαγή..
Ναι, αυτό θα πάρεις, εκτός αν πέσεις σε κάνα ξεχασμένο IAD2 που είναι επίσης πολύ καλό :)
VirusSnake
16-08-10, 19:27
Vlad για ποιο λόγο να ζητήσεις αντικατάσταση αν το ρούτερ σου λειτουργεί;
για να χρησιμοποιησεις το N μηπως;;; :whistle:
η συγκεκριμένη μεταφορική μόνο προβλήματα δημιουργεί.
αφού δεν εχει καν αυτοκόλλητα χαρτάκια.
το μόνο που θα μπορούσε να κάνει η hol ειναι να βρει κάποια αλλη μεταφορική.
όσο για τις υπηρεσίες της χολ ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος::oneup::oneup:
είμαι στη hol apo 27/7/2010
VirusSnake
17-08-10, 08:48
απο τα αυτοκολητα χαρτακια αξιολογουμε υπηρεσιες τωρα :rofl:
Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό... ;)
Ναι, αυτό θα πάρεις, εκτός αν πέσεις σε κάνα ξεχασμένο IAD2 που είναι επίσης πολύ καλό :)
αυτό πήρα τελικά θα δω αν είναι καλύτερο από το us :D
αν μείνεις μόνο ένα χρόνο στην hol το router το κρατάς ή το δίνεις πίσω?
Έστειλα mail στην ZTE και... ορίστε τα manuals (το πλήρες manual είναι αυτό που λέει maintenance manual). Πρέπει να πω ότι αυτός που μου απάντησε (στο λεπτό) ήταν πολύ εξυπηρετικός.
:oneup:
shadesofgrey
17-08-10, 23:08
να κανω μια για πολλους χαζη ερωτηση?? τι ειναι το WPS μου αναβοσβηνει αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι.....
ευχαριστω για τα manual..
Διάβασε το συμβόλαιό σου να δεις τι λέει... Παλιότερα δεν το δίναμε :)
Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αλλάξει οι όροι της σύμβασης και πρέπει να επιστραφεί το router. Οπότε καλό είναι να αποφεύγονται οι όποιες επεμβάσεις στον εξοπλισμό. ;)
είναι το manual που ανέβασε ο selinunte αλλά με screen απο το zte με firmware της hol για να δείτε διαφορές ανάμεσα στο original firmware και το "πειραγμένο" απο την hol.
:down:
76063
Στο ότι έχουν πετσοκόψει κάποιες λειτουργίες... κάνε τον κόπο να διαβάσεις τις παρατηρήσεις του...
εγω τις διαβασα.. θελεις να μου εξηγησεις τοτε τι κανει το TR069 και γιατι δεν υπαρχει πλεον σαν μενου?
Και τι θα μπορουσε να κανει κανεις εαν δεν ειχε αφαιρεθει?
Το μεγαλύτερο κακό που έκαναν είναι που έκοψαν τις USB, βέβαια, και το IAD 2 είχε USB αλλά δεν έκανε και
τίποτα σπουδαίο...
εγω τις διαβασα.. θελεις να μου εξηγησεις τοτε τι κανει το TR069 και γιατι δεν υπαρχει πλεον σαν μενου?
Και τι θα μπορουσε να κανει κανεις εαν δεν ειχε αφαιρεθει?
Λειτουργίες τύπου QoS όμως είναι χρήσιμες... Δεν θα κάτσω να εξηγήσει τι κάνει το κάθε τι... Όντως μερικά πράγματα δεν τα ξέρω, δεν θα τα μάθω και ούτε πρόκειται να μου χρειαστούν ποτέ
Το μεγαλύτερο κακό που έκαναν είναι που έκοψαν τις USB, βέβαια, και το IAD 2 είχε USB αλλά δεν έκανε και
τίποτα σπουδαίο...
Εμένα με βοηθάει πολύ η USB καθώς βρίσκεται συνδεδεμένος ο εκτυπωτής.... Όποτε κάποιο μέλος της οικογένειας θέλει να εκτυπώσει δεν χρειάζεται να ανοίξει τον επιτραπέζιο Η/Υ...
Προσπαθησε καποιος να περασει το original fw της ZTE;
ΑΝ δουλεύει ο εκτυπωτής με το router, που είναι θέμα εκτυπωτή, αλλά σαν NAS δεν την πολυπαλεύει...
Προσπαθησε καποιος να περασει το original fw της ZTE;
Το βρήκες πουθενά;
Το βρήκες πουθενά;
Δεν το εψαξα. Ειπα μηπως ασχοληθηκε καποιος, εγω δεν το εχω το router.
Γεια, έχει κανένας το original firmware (προσπάθησα να το ζητήσω με email από την zte αλλά δεν μου το έστειλαν:nono:).
vasileios13
18-08-10, 19:09
Γεια, έχει κανένας το original firmware (προσπάθησα να το ζητήσω με email από την zte αλλά δεν μου το έστειλαν:nono:).
Σου είπαν το λόγο;
μου είπαν να περάσω από ένα κατάστημα να δουν εάν υπάρχει πρόβλημα με το modem (μάλλον νόμιζαν ότι κάτι έπαθε). Αν μπορεί κάποιος ας δοκιμάσει να δούμε αν θα το δώσουν.
@ ADSLgr.com All rights reserved.