LoVis
27-07-10, 17:08
Λοιπον...
Συγχρονιζα κανονικά στα 17-18mbit το ειχα ζητησει να μου το ανοιξουν εως τα 24 ( απο τα 16 που δίνει η ΟΝ εαν δεν υποστηριζει η γραμμη ???)
Μια μερα πριν 1 μηνα αλλαζω το προφιλ μου σε Gaming για 2 μερες...Μου αλλαζει σε fast path ολα κομπλε τα πινκ σκ@@@@ δεν παιζει ρολο..μετα απο 2 μερες γυρναω το προφιλ μου οπως ειχε...
Συγχρονισμος στα 10μβιτ ...9μβιτ...10μβιτ ...
Παιρνω τηλ να δω τι παιζει... Κανουν δοκιμες μου λεει ο τεχνικος οντως ειναι χαμηλο γιατι ειστε 800μετρα απο το κεντρο και εχετε καθαρη γραμμη κτλ... Με τα πολλα κανει απειρες δοκιμες και δεν βρισκει τον λογο που συγχρονιζει τοσο χαμηλά..Το δηλωνει βλαβη γιατι φταιει η καλωδιωση μου ( γνωστη ατακα .. ) ( ειμαι τεχνικος Η/Υ και ξερω αν φταιω εγω η ο παροχος ) ..
Σημερα ερχεται τεχνικός ... Ελεγχει την καλωδίωση μου..ω λαλα..! Πεντακαθαρη ...Παει κατω ξηλωσε την μιση πολυκατοικια...κυριολεκτικα!εβγαζε οτι καλωδιο να ναι ..μετα τα μπερδεψε...και τελικα μετα απο 30 λεπτά προσπαθειας κατω στο κουτι ερχεται πανω και μου λεει εχουμε προβλημα..κατι δεν παει καλα..και κατω συγχρονιζει στα 10μβιτ...
Κοιταει το μπριζακι μου..κοβει ραβει καλωδια..( εχει σημασια αυτο που λεω.. ) παει κατω ανεβαινει ξανακατεβαινει...Και με κοιταει με ενα βλεμα και μου λεει..δεν εχω σημα στην πριζα σου εχει προβλημα το καλωδιο σου..
"μα πριν 10 λεπτα ειχαμε κανονικα σημα και το καλωδιο ερχετε με καινουργιο καλωδιο απο το κουτι και μπλα μπλα μπλα.."
"Λεει θα σου αλλαξω το ζευγος να δουμε αλλιως εχεις προβλημα εσυ.."
Παει κατω ξαναρχετε ...
"Α τωρα εχει σημα..τελικα το καλωδιο σου εχει προβλημα..!!!!!!!!!!!!!!!!"
"Ποσο συγχρονιζει ?"
"Στα 10μβιτ..καλα ειναι δεν βλεπω βλαβη εγω.."
"Μα ειμαι 800μτ απο το κεντρο + καθαρη γραμμη + στατιστικα που σκοτωνουν + οτι παλια συγχρονιζα στα 17μβιτ και ανω.."
"Ε φυσιολογικο ειναι να συγχρονιζεις στα 10μβιτ τοσο παει περιπου...Εγω δεν βλεπω βλαβη υπεγραψε και θα το δηλωσω εγω και θα δουμε.."
Μετα απο 10 λεπτα τηλεφωνο η ΟΝ..
"Ναι ηρθε ο τεχνικος μας και ειπε οτι δεν εχει βλαβη και θα προσπαθησουμε να κανουμε μια νυξη στον ΟΤΕ μπας και καταφερει κατι αλλα μην περιμενετε πολλα..."
"Ναι αλλα εγω πληρωνω 24ρα και ειχα μεχρι πριν 1 μηνα περιπου στα 17-18 και τωρα εχω 10..δεν ειναι βλαβη αυτο ?Δεν ειναι μεγαλη διαφορα?"
"Ε καπου τοσο συγχρονιζει δεν βλεπω βλαβη εγω καναμε και δοκιμες..ειναι φυσιολογικο να γινει αυτο..."
Συμπερασμα..ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? Τι θα κανατε εσεις ?
ΣΤατιστικα Ρουτερ ...
Configured
Current
Line Status
---
SHOWTIME
Link Type
Automatic
G.992.5 (ADSL2+) / Interleaved Path
[Go Top] (http://192.168.1.1/adsl_status.stm#top)
Data Rate:
Stream Type
Actual Data Rate
Up Stream
975 (Kbps.)
Down Stream
10164 (Kbps.)
Operation Data / Defect Indication:
Operation Data
Upstream
Downstream
Noise Margin
10 dB
9 dB
Attenuation
13 dB
23 dB
Indicator Name
Near End Indicator
Far End Indicator
Fast Path FEC Correction
0
0
Interleaved Path FEC Correction
35
61314
Fast Path CRC Error
0
0
Interleaved Path CRC Error
28
235
Loss of Signal Defect
0
---
Fast Path HEC Error
0
0
Interleaved Path HEC Error
26
0
Statistics:
Received Cells
1599099
Transmitted Cells
305460
Συγχρονιζα κανονικά στα 17-18mbit το ειχα ζητησει να μου το ανοιξουν εως τα 24 ( απο τα 16 που δίνει η ΟΝ εαν δεν υποστηριζει η γραμμη ???)
Μια μερα πριν 1 μηνα αλλαζω το προφιλ μου σε Gaming για 2 μερες...Μου αλλαζει σε fast path ολα κομπλε τα πινκ σκ@@@@ δεν παιζει ρολο..μετα απο 2 μερες γυρναω το προφιλ μου οπως ειχε...
Συγχρονισμος στα 10μβιτ ...9μβιτ...10μβιτ ...
Παιρνω τηλ να δω τι παιζει... Κανουν δοκιμες μου λεει ο τεχνικος οντως ειναι χαμηλο γιατι ειστε 800μετρα απο το κεντρο και εχετε καθαρη γραμμη κτλ... Με τα πολλα κανει απειρες δοκιμες και δεν βρισκει τον λογο που συγχρονιζει τοσο χαμηλά..Το δηλωνει βλαβη γιατι φταιει η καλωδιωση μου ( γνωστη ατακα .. ) ( ειμαι τεχνικος Η/Υ και ξερω αν φταιω εγω η ο παροχος ) ..
Σημερα ερχεται τεχνικός ... Ελεγχει την καλωδίωση μου..ω λαλα..! Πεντακαθαρη ...Παει κατω ξηλωσε την μιση πολυκατοικια...κυριολεκτικα!εβγαζε οτι καλωδιο να ναι ..μετα τα μπερδεψε...και τελικα μετα απο 30 λεπτά προσπαθειας κατω στο κουτι ερχεται πανω και μου λεει εχουμε προβλημα..κατι δεν παει καλα..και κατω συγχρονιζει στα 10μβιτ...
Κοιταει το μπριζακι μου..κοβει ραβει καλωδια..( εχει σημασια αυτο που λεω.. ) παει κατω ανεβαινει ξανακατεβαινει...Και με κοιταει με ενα βλεμα και μου λεει..δεν εχω σημα στην πριζα σου εχει προβλημα το καλωδιο σου..
"μα πριν 10 λεπτα ειχαμε κανονικα σημα και το καλωδιο ερχετε με καινουργιο καλωδιο απο το κουτι και μπλα μπλα μπλα.."
"Λεει θα σου αλλαξω το ζευγος να δουμε αλλιως εχεις προβλημα εσυ.."
Παει κατω ξαναρχετε ...
"Α τωρα εχει σημα..τελικα το καλωδιο σου εχει προβλημα..!!!!!!!!!!!!!!!!"
"Ποσο συγχρονιζει ?"
"Στα 10μβιτ..καλα ειναι δεν βλεπω βλαβη εγω.."
"Μα ειμαι 800μτ απο το κεντρο + καθαρη γραμμη + στατιστικα που σκοτωνουν + οτι παλια συγχρονιζα στα 17μβιτ και ανω.."
"Ε φυσιολογικο ειναι να συγχρονιζεις στα 10μβιτ τοσο παει περιπου...Εγω δεν βλεπω βλαβη υπεγραψε και θα το δηλωσω εγω και θα δουμε.."
Μετα απο 10 λεπτα τηλεφωνο η ΟΝ..
"Ναι ηρθε ο τεχνικος μας και ειπε οτι δεν εχει βλαβη και θα προσπαθησουμε να κανουμε μια νυξη στον ΟΤΕ μπας και καταφερει κατι αλλα μην περιμενετε πολλα..."
"Ναι αλλα εγω πληρωνω 24ρα και ειχα μεχρι πριν 1 μηνα περιπου στα 17-18 και τωρα εχω 10..δεν ειναι βλαβη αυτο ?Δεν ειναι μεγαλη διαφορα?"
"Ε καπου τοσο συγχρονιζει δεν βλεπω βλαβη εγω καναμε και δοκιμες..ειναι φυσιολογικο να γινει αυτο..."
Συμπερασμα..ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? Τι θα κανατε εσεις ?
ΣΤατιστικα Ρουτερ ...
Configured
Current
Line Status
---
SHOWTIME
Link Type
Automatic
G.992.5 (ADSL2+) / Interleaved Path
Data Rate:
Stream Type
Actual Data Rate
Up Stream
975 (Kbps.)
Down Stream
10164 (Kbps.)
Operation Data / Defect Indication:
Operation Data
Upstream
Downstream
Noise Margin
10 dB
9 dB
Attenuation
13 dB
23 dB
Indicator Name
Near End Indicator
Far End Indicator
Fast Path FEC Correction
0
0
Interleaved Path FEC Correction
35
61314
Fast Path CRC Error
0
0
Interleaved Path CRC Error
28
235
Loss of Signal Defect
0
---
Fast Path HEC Error
0
0
Interleaved Path HEC Error
26
0
Statistics:
Received Cells
1599099
Transmitted Cells
305460