Επιστροφή στο Forum : 2010 FIBA World Championship - Turkey
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Σε περίπτωση ισοβαθμίας 2 ομάδων , ισχύει το μεταξύ τους παιχνίδι ή κάτι άλλο?
Σου άνοιξε η όρεξη με το ματς που παίζει τώρα ε; :p
=======================================
Tie-breaking procedure (http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIBA_World_Championship#Tie-breaking_procedure)
At the end of the preliminary round, any ties will be broken by the following criteria, ordered from the one that will be applied first to the last:
1. Game results between tied teams
2. Goal average between games of the tied teams
3. Goal average for all games of the tied teams
4. Drawing of lots
Αστο ,ωρα ηθελα να ρωτησω το ιδιο αλλα λεω περιμενε ..
Παντως θα γουσταρα κανα τσαμπουκα ναουμ ,να γινει της ψιλο-Σερβιας ..:p
Σου άνοιξε η όρεξη με το ματς που παίζει τώρα ε; :p
=======================================
Tie-breaking procedure (http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIBA_World_Championship#Tie-breaking_procedure)
At the end of the preliminary round, any ties will be broken by the following criteria, ordered from the one that will be applied first to the last:
1. Game results between tied teams
2. Goal average between games of the tied teams
3. Goal average for all games of the tied teams
4. Drawing of lots
Μπα , δεν είναι τόσο για τον δικό μας τον όμιλο , όσο για αυτόν της Ισπανίας , Γαλλίας κτλ.
Που σημαίνει πως η Ισπανία είναι σίγουρα από την τρίτη θέση και κάτω , μάλλον τρίτη.
Απλά γενικά σε ισοβαθμίες , σε περιπτώσεις όπως τώρα που παίζουν μόνο ένα παιχνίδι (και όχι μέσα έξω , βλέπε Champions League πχ.) , συνήθως δεν ισχύει το μεταξύ τους παιχνίδι.
Thanks. :oneup:
To ακυρωθεν 3ποντο του Διαμαντιδη στο 20' δεν το προσεξες?
Η διαιτησια ηταν γνωστο οτι θα παιξει εδρα, δεν τεθηκε θεμα ομως γιατι εμεις χασαμε παταγωδως
Δεν ξερω πως συγχρονιζουν το ρολοι που βλεπουμε στην τιβι με αυτο του γηπεδου.
Οταν η καμερα πλησιασε τον διατητη που κοιταζε το μονιτορ με την επιμαχη φαση (στην γραμματεια) το τριποντο φανηκε οντως εκπροθεσμο απο εκεινο το μονιτορ.
Νομιζω μαλιστα οτι εκει φαινοταν και απευθειας το χρονομετρο του γηπεδου.
Με το χρονομετρο της τηλεορασης, ηταν οντως εμπροθεσμο.
Δεν ξερω γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα ουτε που οφειλεται.
Ο κλασικος ελληνας:rolleyes: Με το πρωτο στραβοπατημα φερνει τη καταστροφη.
Ωστε δεν ειχαμε ομαδα λες Gordito, ουτε περυσι που πηραμε το χαλκινο, ουτε στο προηγουμενο μουντομπασκετ που πηραμε το αργυρο?.. Τι πρεπει να συμβει δηλαδη για να θεωρησεις οτι εχουμε ομαδα, να παρουμε το διαγαλαξιακο?:lol:
Οχι φιλε μου.
Ο κλασικος Ελληναρας εισαι εσυ.
Δεν ειπα οτι εχουνε κακη ομαδα, ουτε οτι δεν μου κανει ο Γιονας.
Απλα η ομαδα δεν ειναι οσο καλη οπως πριν 4 χρονια, λογικο γιατι Παπαλουκας-Διαμαντιδης-Σοφο εχουν πεσει.
Εφερα καμια καταστροφη;
Ελεος.
Η αρχική αντίδραση του διαιτητή ήταν οτι μετρούσε το καλάθι του Διαμαντίδη, και μετά το ριπλέι άλλαξε γνώμη (λανθασμένα). Άλλο ένα επιχείρημα κατά των ριπλέι για βοήθημα διαιτησίας :down:
Επίσης, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είχε εξελιχθεί ο αγώνας. Άλλο να πηγαίνεις με +1 στο ημίχρονο και άλλο με -2, και μάλιστα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Το ψυχολογικό αβαντάζ είναι τεράστιο ;)
Πλακα κανεις ετσι;
Ο Κουφος τι εγινε ρε παιδια ?
Οκ διαβασα ,ηθελε να μεινει στο σαμερ λινγκ
Ο ποιος; Ο Κουφος;
Αυτος ειναι επιπεδου... Βουγιουκας. Μερικες καλες επιθετικες κινησεις αλλα απο αμυνα δεν σκαμπαζε τιποτα.
http://sports.in.gr/basketball/article/?aid=1231057493
Περιεργη δηλωση :hmm:
Μηπως εχει δει κατι στα αποδυτηρια;
Μηπως ειναι απλα μια αστοχη προσπαθεια να παρει απο πανω του την αρνητικη δημοσιοτητα μετα την ηττα απο τους γειτονες;
Μπα , δεν είναι τόσο για τον δικό μας τον όμιλο , όσο για αυτόν της Ισπανίας , Γαλλίας κτλ.
Που σημαίνει πως η Ισπανία είναι σίγουρα από την τρίτη θέση και κάτω , μάλλον τρίτη.
Δεν είναι σίγουρα έτσι, πρέπει να κερδίσει η Γαλλία τη Ν. Ζηλανδία, λογικό θα είναι αλλά παίζει και ο αντίπαλος.
Αν χάσουν οι Γάλλοι από τη Ν. Ζηλανδία πάνε σε τριπλή ισοβαθμία, οι Ισπανοί έχουν καλύτερη διαφορά πόντων και πάνε δεύτεροι και οι Γάλλοι τρίτοι. Αν κερδίσουν οι Νεοζηλανδοί με διαφορά πάνω από 28 πόντους πάνε αυτοί δεύτεροι, Ισπανοί τρίτοι
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αύριο, θα πρέπει να πάμε για τη νίκη και ότι βγει. Πλάκα πάντως θα έχει να χάσουμε (εκούσια ή ακούσια) και να πέσουμε πάνω στους Ισπανούς :p
Μηπως ειναι απλα μια αστοχη προσπαθεια να παρει απο πανω του την αρνητικη δημοσιοτητα μετα την ηττα απο τους γειτονες;
Δεν θα το έλεγα... Είναι μεγάλος προπονητής, και δεν έχει ανάγκη από τέτοια...
Την συμπεριφορά που περιγράφει δεν μπορώ να πω ότι δεν την φαντάζομαι, όταν όλες οι κ@λοφυλλάδες εδώ ασχολούνται μονίμως με τις ίδιες μ@λ@κίες ;)
........Auto merged post: harris πρόσθεσε 1 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δεν είναι σίγουρα έτσι, πρέπει να κερδίσει η Γαλλία τη Ν. Ζηλανδία, λογικό θα είναι αλλά παίζει και ο αντίπαλος.
Αν χάσουν οι Γάλλοι από τη Ν. Ζηλανδία πάνε σε τριπλή ισοβαθμία, οι Ισπανοί έχουν καλύτερη διαφορά πόντων και πάνε δεύτεροι και οι Γάλλοι τρίτοι. Αν κερδίσουν οι Νεοζηλανδοί με διαφορά πάνω από 28 πόντους πάνε αυτοί δεύτεροι, Ισπανοί τρίτοι
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αύριο, θα πρέπει να πάμε για τη νίκη και ότι βγει. Πλάκα πάντως θα έχει να χάσουμε (εκούσια ή ακούσια) και να πέσουμε πάνω στους Ισπανούς :p
Ποιος βάζει στοίχημα ότι οι Ισπανοί πλέον θα το φτιάξουν για να πέσουν πάνω μας; :twisted:
Δεν θα το έλεγα... Είναι μεγάλος προπονητής, και δεν έχει ανάγκη από τέτοια...
Την συμπεριφορά που περιγράφει δεν μπορώ να πω ότι δεν την φαντάζομαι, όταν όλες οι κ@λοφυλλάδες εδώ ασχολούνται μονίμως με τις ίδιες μ@λ@κίες ;)
........Auto merged post: harris πρόσθεσε 1 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ποιος βάζει στοίχημα ότι οι Ισπανοί πλέον θα το φτιάξουν για να πέσουν πάνω μας; :twisted:
Εγω!:) ,να τους κερδισουμε κι ας αποκλειστουμε στο επομενο ;)
Δεν μπορούν οι Ισπανοί να φτιάξουν και πολλά πράγματα.
Παίζουν στις 4 το απόγευμα και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι πιο μετά.
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι τους έχουμε τους Ισπανούς?
Απλά να υπενθυμίσω πως και στο τελευταίο ευρομπάσκετ , τόσο χάλια όσο τώρα είχαν ξεκινήσει το τουρνουά. Και στο τέλος το πήραν περπατώντας.
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι τους έχουμε τους Ισπανούς?
Απλά να υπενθυμίσω πως και στο τελευταίο ευρομπάσκετ , τόσο χάλια όσο τώρα είχαν ξεκινήσει το τουρνουά. Και στο τέλος το πήραν περπατώντας.
Ευσεβης ποθος ειναι ,το ξερω οτι δεν τους ειχαμε/εχουμε ..ισως :)
Κι εγώ μαζί σου είμαι! έτσι! Ευσεβείς πόθοι! Δεν κάνει κακό :dance: :yahoo:
Κι εγώ μαζί σου είμαι! έτσι! Ευσεβείς πόθοι! Δεν κάνει κακό :dance: :yahoo:
Ετσι :),
Με τα στοιχεια της Fiba ειμαστε στο World top5 ,δεν ειναι κακο
H μονη μεγαλη ομαδα που διαθετουμε στην Ελλαδα !τα ρεστα ειναι οπαδικα
Δεν είναι στραβοπάτημα κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο.
Για μένα ο κλασσικός Έλληνας είναι αυτός που πάντα τις επιτυχίες της αποδίδει σε ικανότητα και τις αποτυχίες σε ατυχία, εξού και ο χαρακτηρισμός στραβοπάτημα.
Δινεις τη προσωπικη σου ερμηνεια στη λεξη στραβοπατημα. Στραβοπατημα εγω εννοω οτιδηποτε δεν παει καλα.
Απο που κι ως που ηταν αναμενομενο οτι θα χασουμε απο τους τουρκους?
Μαλιστα πριν τον αγωνα ρωτησα τι πιστευουν οτι θα ερθει και 2-3 παιδια εγραψαν οτι θα κερδισουμε, το πιο πιθανο. Δεν ειναι αναμενομενο η προσωπικη αποψη;)
Κλασικος ελληνας ειναι (θα το πω και παρακατω στον gordito) αυτος που μεμψιμοιρει με την πρωτη ηττα, βγαζει ανικανους τους παντες και φερνει τη καταστροφη... Ενω οσο η ομαδα παει καλα ειτε πανυγηριζει ειτε παραμενει συνοφρυωμενος και περιμενει στη γωνια για την ηττα:whistle: Ο κλασικος ελληνας ειναι ικανος αν παμε τελικο και χασουμε να γκρινιαξει επειδη δεν το πηραμε! (οπως τωρα γκρινιαξατε που χασαμε απ τη Τουρκια και γραψατε ενα σωρο απαξιωτικα σχολια για την Εθνικη:rolleyes:)
Τώρα υπερβάλλεις κι εσύ λίγο. Είδες εσύ καθόλου καλή πορεία στο Μουντιάλ τους τελευταίους 3 αγώνες? Εαν θέλουμε ως ομάδα να στοχέύμουμε ψηλά δε γίνεται με κάτι ομαδούλες να παίρνουμε νίκες με τόσο λίγη διαφορά. Συμφωνώ με Gordito. Λείπει το δεξί χέρι του Διαμαντίδη, ο Παπαλουκάς... :
Δεν λεει κατι το να κερδιζουμε τις "ομαδουλες" με μεγαλη διαφορά. Δηλαδη σημερα που κερδισαμε την Ακτη με 97-60 σημαινει κατι ιδιαιτερο?
Για τον Παπαλουκα δε πιστευω οτι ειναι απαραιτητος πλεον. Να υποθεσω οτι εσεις που τον ζητατε ειστε ολυμπιακοι? :) Εξαλλου ποιον να εβγαζε για να εμπαινε ο Π"λουκας?:hmm:
Οχι φιλε μου.
Ο κλασικος Ελληναρας εισαι εσυ.
Δεν ειπα οτι εχουνε κακη ομαδα, ουτε οτι δεν μου κανει ο Γιονας.
Απλα η ομαδα δεν ειναι οσο καλη οπως πριν 4 χρονια, λογικο γιατι Παπαλουκας-Διαμαντιδης-Σοφο εχουν πεσει.
Εφερα καμια καταστροφη;
Ελεος.
To ακουσα κι αυτο! εγω "κλασικος ελληναρας"...:lol:
Φιλε μου, αμεσως μολις χασαμε απ τη Τουρκια ειπες οτι "δεν εχουμε ομαδα, οπως τα προηγουμενα ετη", θα το ελεγες αυτο αν κερδιζαμε? οχι. Με μια ηττα μας εβγαλες αμεσως αχρηστους. Ο κλασικος ελληνας περιμενει την ηττα για να γκρινιαξει. Ο λογικος φιλαθλος δεν αντιδρα ετσι.
Σου θυμισα οτι τα προηγουμενα χρονια σαφως και ειχαμε ομαδα διοτι κατακτησαμε: 2η θεση στο παγκοσμιο 2006, 4η θεση στο eurobasket 2007, 5η θεση στους ολυμπιακους 2008, 3η θεση στο eurobasket 2009.
Kαι σε ξαναρωτω: τι θεσεις θα επρεπε να κατακτησουμε ωστε να θεωρησεις οτι εχουμε ομαδα?...
Δινεις τη προσωπικη σου ερμηνεια στη λεξη στραβοπατημα. Στραβοπατημα εγω εννοω οτιδηποτε δεν παει καλα.
Απο που κι ως που ηταν αναμενομενο οτι θα χασουμε απο τους τουρκους?
Μαλιστα πριν τον αγωνα ρωτησα τι πιστευουν οτι θα ερθει και 2-3 παιδια εγραψαν οτι θα κερδισουμε, το πιο πιθανο. Δεν ειναι αναμενομενο η προσωπικη αποψη;)
Κλασικος ελληνας ειναι (θα το πω και παρακατω στον gordito) αυτος που μεμψιμοιρει με την πρωτη ηττα, βγαζει ανικανους τους παντες και φερνει τη καταστροφη... Ενω οσο η ομαδα παει καλα ειτε πανυγηριζει ειτε παραμενει συνοφρυωμενος και περιμενει στη γωνια για την ηττα:whistle: Ο κλασικος ελληνας ειναι ικανος αν παμε τελικο και χασουμε να γκρινιαξει επειδη δεν το πηραμε! (οπως τωρα γκρινιαξατε που χασαμε απ τη Τουρκια και γραψατε ενα σωρο απαξιωτικα σχολια για την Εθνικη:rolleyes:)
Δεν δίνω προσωπική ερμηνεία. Το να πας να πέσεις μέσα σε ένα λάκο ενώ τον έχεις δει ή δεν μπορεί να πας αλλού δεν το κάνει στραβό. Εγώ δεν είπα ότι θα χάσουμε από τους Τούρκους. Απλά λέω ότι η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο πιστεύουμε, κυριώς γιατί είναι ασταθής κάτι το οποίο φαίνεται ανεξαρτήτως αν χάνουμε η κερδίζουμε σε επίσημα ή φιλικά. Αυτό είναι η πραγματικότητα που αναγνωρίζω εγώ πριν και μετά τους αγώνες που με επαληθεύουν. Κοινώς δεν καταδικάζω τύχες και ματιάσματα όταν χάνουμε αλλά όταν κερδίζουμε είμαι πρώτος και καλύτερος. Αυτό το κάνουν οι κλασσικοί οπαδοί που απλά δεν βλέπουν την ουσία παρά το συναίσθημα μόνο. Μεγιά τους και χαρά τους, αλλά δεν το δέχομαι αυτό από τους δημοσιογράφους που τροφοδοτούν την όλη κατάσταση.
δεν παίζουμε καλό μπάσκετ, γιατι δε μπαίνουν τα σουτ. Ειναι τοσο απλό!
Σφίγγει η άμυνα στη ρακέτα μετά, και δε μπορείς ουτε να την περάσεις μέσα ευκολα.
Το ότι η άμυνα έχει χαλαρώσει, ναι, ειναι κακό, αλλά το εχουμε δει απο τα φιλικά.
Σημερα, ΠΡΕΠΕΙ να χάσουμε! Τις μπούρδες ότι παίζουμε παάντα για τη νίκη, εγω τις ακούω βερεσε!
όταν με μια ήττα πεφτεις πανω σε αρκετά εύκολο μονοπάτι, ενώ με νικη σε ισπανια και μετά (Αν περασεις) ΗΠΑ, το να κερδίσεις, δεν είναι "ηρωικό" αλλά χαζό!
Κατα τα αλλα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει αυτή η αστοχία του Μήτσου.....
Σφίγγει η άμυνα στη ρακέτα μετά, και δε μπορείς ουτε να την περάσεις μέσα ευκολα.
Το ότι η άμυνα έχει χαλαρώσει, ναι, ειναι κακό, αλλά το εχουμε δει απο τα φιλικά.
Σημερα, ΠΡΕΠΕΙ να χάσουμε! Τις μπούρδες ότι παίζουμε παάντα για τη νίκη, εγω τις ακούω βερεσε!
όταν με μια ήττα πεφτεις πανω σε αρκετά εύκολο μονοπάτι, ενώ με νικη σε ισπανια και μετά (Αν περασεις) ΗΠΑ, το να κερδίσεις, δεν είναι "ηρωικό" αλλά χαζό!
Κατα τα αλλα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει αυτή η αστοχία του Μήτσου.....
+1 σε ολα.
Για την ηττα σημερα +10
Εγώ διαφωνώ. Ας πάμε για τη νίκη.
Ευκαιρία να σηκώσουμε κεφάλι στους Ισπανούς γιατί μας έχουν ταράξει στη φάπα. Αν είμαστε αρκετά καλοί και αξίζουμε, θα πρέπει να κυνηγάμε κάθε παιχνίδι.
Και αν αποκλειστούμε, χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι...
Δεν είναι απίθανο να κατέβουμε για να χάσουμε, ήδη ο τραυματισμός του Φώτση (http://www.sport-fm.gr/article/290552) ακούγεται κάπως. Οι Ρώσοι πάντως δεν είναι αμερικανάκια, θα δουν την "έλλειψη προσπάθειας" (aka σύστημα "ψόφιος κοριός"), θα κάνουν το ίδιο και θα έχουμε ένα παιχνίδι παρωδία. Εκτός και αν έχουν κάποιο βίτσιο να γίνουν γκριλ από τους Ισπανούς που συνήθως στα νοκ άουτ πετάνε φωτιές.
Μόνο νίκη σήμερα, αθλητισμός είναι, δεν είναι πολιτική. Το κακό είναι ότι με τέτοια σενάρια ακόμα και αν χάσουμε στα ίσα (με Ρωσία παίζουμε, όχι με Μπουρούντι) το ματς θα μας μείνει σαν στημένο.
Δεν δίνω προσωπική ερμηνεία. Το να πας να πέσεις μέσα σε ένα λάκο ενώ τον έχεις δει ή δεν μπορεί να πας αλλού δεν το κάνει στραβό. Εγώ δεν είπα ότι θα χάσουμε από τους Τούρκους. Απλά λέω ότι η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο πιστεύουμε, κυριώς γιατί είναι ασταθής κάτι το οποίο φαίνεται ανεξαρτήτως αν χάνουμε η κερδίζουμε σε επίσημα ή φιλικά. Αυτό είναι η πραγματικότητα που αναγνωρίζω εγώ πριν και μετά τους αγώνες που με επαληθεύουν. Κοινώς δεν καταδικάζω τύχες και ματιάσματα όταν χάνουμε αλλά όταν κερδίζουμε είμαι πρώτος και καλύτερος. Αυτό το κάνουν οι κλασσικοί οπαδοί που απλά δεν βλέπουν την ουσία παρά το συναίσθημα μόνο. Μεγιά τους και χαρά τους, αλλά δεν το δέχομαι αυτό από τους δημοσιογράφους που τροφοδοτούν την όλη κατάσταση.
Oταν εγω δινω άλλoν ορισμο στη λεξη στραβοπατημα και αλλον εσυ, τοτε υπαρχει προσωπικη ερμηνεια. Όταν θες να σχολιασεις το στραβοπατημα που εγω αναφερω τοτε πρεπει να αντιληφθεις τον δικο μου ορισμο, σωστα;
Η ουσια για την οποια μιλας είναι επισης υποκειμενικη, άλλη ουσια εχεις εσυ, άλλη ο άλλος. Δε νομιζω ότι ο κλασικος οπαδος είναι ο οπαδος του συναισθηματος αποκλειστικα. Το ορισμο του κλασικου οπαδου-ελληνα τον ανελυσα αρκετα, και πιστευω όπως αν με τη πρωτη ηττα αρχισεις τα απαξιωτικα σχολια για την Εθνικη, ανηκεις σε αυτή τη κατηγορια. Διοτι αν κερδιζαμε δεν θα τα ελεγες.
Oxι, αυτό που σκεφτεσαι είναι λαθος. Το να προσπαθησεις να αποφυγεις καποιες ομαδες σημαινει πως αποδεχεσαι ότι είναι καλυτερες σου. Η Ελλας όμως εχει βλεψεις για τη κορυφη. Εξαλλου ή τωρα τις συναντησουμε ή επειτα, παλι δεν θα χασουμε απ τις 'ανωτερες ομαδες'? Οποτε προς τι η πρεμουρα?
Σημειωσε ότι υπαρχει κακο ιστορικο οποτε το καναμε, συνηθως οταν διαλεξαμε μας απεκλεισαν, ενω το 2006 δεχτηκαμε κανονικα τους αμερικανους και τους αποκλεισαμε…
Οι ισπανοι εχασαν ηδη 2 φορες, μηπως αυτοι είναι το ευκολο μονοπατι?
Αναρωτιεμαι, οι ρωσοι δεν θελουν να χασουν? :hmm:
Kαι για να μιλησουμε για κατι πιο αναλαφρο, οι τουρκοι απαγορευσαν τις μαζορετες (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=169389&cid=121)ως προκλητικες! Δεν ταιριαζουν λεει στα ηθη τους :oneup:
Ο εκφωνητής έχει βγάλει από τώρα το χιαστί , Λιθουανία - Πόρτο Ρίκο ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο παιχνίδι Πόρτο Ρίκο - Ακτή Ελεφαντοστού κάτι το οποίο μόνο σίγουρο δεν είναι , όσο χάνει το Πόρτο Ρίκο. Για τον εκφωνητή το παιχνίδι αυτό είναι αδιάφορο.
Τι τραβάμε.
Αλλά έχει και σχόλιο από Πάρη Καλημερίδη , άνθρωπο που ποτέ στην ζωή μου δεν τον έχω ακούσει να λέει μια σωστή πρόταση
Oxι, αυτό που σκεφτεσαι είναι λαθος. Το να προσπαθησεις να αποφυγεις καποιες ομαδες σημαινει πως αποδεχεσαι ότι είναι καλυτερες σου. Η Ελλας όμως εχει βλεψεις για τη κορυφη. Εξαλλου ή τωρα τις συναντησουμε ή επειτα, παλι δεν θα χασουμε απ τις 'ανωτερες ομαδες'? Οποτε προς τι η πρεμουρα?
Τι σε κάνει λοιπόν να πιστεύεις πως είμαστε καλύτεροι από Ισπανία , USA?
Σημειωσε ότι υπαρχει κακο ιστορικο οποτε το καναμε, συνηθως οταν διαλεξαμε μας απεκλεισαν, ενω το 2006 δεχτηκαμε κανονικα τους αμερικανους και τους αποκλεισαμε…
Κακό ιστορικό υπάρχει όποτε δεν το κάναμε (http://www.gazzetta.gr/mundobasket-2010-turkey/group-c/item/100404-%CE%97-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE,-%CE%BF-%CE%A4%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CF%8C%28%CF%86%29).
Οι ισπανοι εχασαν ηδη 2 φορες, μηπως αυτοι είναι το ευκολο μονοπατι?
Αναρωτιεμαι, οι ρωσοι δεν θελουν να χασουν? :hmm:
Δεν θα ξεχάσω τους Γάλλους να κράζουν τον Ντε Κολό που έβαλε το καλάθι τελευταίο δευτερόλεπτο και αντί να πανηγυρίζουν , τον κράζανε γιατί τους έστειλε πάνω στην Ισπανία. Και αυτοί θέλανε να χάσουν. Και τότε η Ισπανία ήταν αλλού για αλλού :whistle: :whistle:
........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 41 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Έστω και αργά το πήραν χαμπάρι πως το παιχνίδι μόνο αδιάφορο δεν ήταν.
Μάλλον περνάει τέταρτη η Κίνα εκτός και αν χάσει με 70 πόντους διαφορά. :p
........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 1 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Απαράδεκτο το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων.
Χτες το Πόρτο Ρίκο έπαιζε στις 9 το βράδυ και σήμερα στις 4 το μεσημέρι.
:down: :down:
To ακουσα κι αυτο! εγω "κλασικος ελληναρας"...:lol:
Φιλε μου, αμεσως μολις χασαμε απ τη Τουρκια ειπες οτι "δεν εχουμε ομαδα, οπως τα προηγουμενα ετη", θα το ελεγες αυτο αν κερδιζαμε? οχι. Με μια ηττα μας εβγαλες αμεσως αχρηστους. Ο κλασικος ελληνας περιμενει την ηττα για να γκρινιαξει. Ο λογικος φιλαθλος δεν αντιδρα ετσι.
Σου θυμισα οτι τα προηγουμενα χρονια σαφως και ειχαμε ομαδα διοτι κατακτησαμε: 2η θεση στο παγκοσμιο 2006, 4η θεση στο eurobasket 2007, 5η θεση στους ολυμπιακους 2008, 3η θεση στο eurobasket 2009.
Kαι σε ξαναρωτω: τι θεσεις θα επρεπε να κατακτησουμε ωστε να θεωρησεις οτι εχουμε ομαδα?...
Απλα ενισχυεις την αποψη μου περι κλασικου Ελληναρα, και μαλιστα τωρα θα μιλησω και για αμπελοφιλοσοφιες.
1) Δεν εβγαλα την ομαδα αχρηστη. Γιατι μου βαζεις λογια στο στομα Ελληναρα;
2) Δεν περιμενα την ηττα για να πω την αποψη μου, δες εδω (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3664424&postcount=48).
3) "θα το ελεγες αυτο αν κερδιζαμε?"
Αν ειχαμε καλυτερη λειτουργια/ψυχολογια σαν ομαδα θα κερδιζαμε.
Φυσικο δεν ειναι να αναζητα καποιος τα αιτια της ηττας;
Ειναι "Ελληναραδικο";
Η θεση δεν με ενδιαφερει, μιλαω για οτι βλεπω στο γηπεδο.
Μπορει να κερδιζαμε του Τουρκους 20 ποντους, να πεφταμε με την Αμερικη και να μεναμε 5οι-6οι, ενω με ευνοικες κληρωσεις, αυτη η ομαδα μπορει να παρει και μεταλλιο.
Δεν ειναι τοσο απλο ντε. Με την Τουρκια, ουτε πολλα ελευθερα σουτ ειχαμε, ουτε μεσα την περναγαμε την μπαλα.
Η αμυνα τους ηταν καταπληκτικη.
Τετοιες ψυχωμενες αμυνες διασπωνται μονο με σεσημασμενο shooter-killer, που μπορει να σηκωθει στα μουτρα του αντιπαλου και να σκοραρει.
Τετοιον, η εθνικη ΔΕΝ εχει.
Ουτε μπουκαδορο (βλ. Παπαλουκα) εχουμε. Αν ειναι και ο Σπανουλης σε κακη μερα, κλαφτα χαραλαμπε.
Γιαυτο λεω μπορει να βοηθουσε ο Βασιλειαδης, που εχει γρηγορο και καλο σουτ.
Εγω λεω να κερδισουμε. Και οτι γινει.
Διοτι αν κερδιζαμε δεν θα τα ελεγες.
Δύο μόνο πράγματα θα πω.
Τα είπα και όταν κερδίσαμε απλά ίσως όχι εδώ.
Ποιος ακούει τα δυσάρεστα όταν όλα φαινομενικά πάνε καλά? Θες και ένα παράδειγμα?
:p τα χανουμάκια cheerleaders είναι ντόπια ?
Oυκρανεζες ειναι..α ρε Ουκραινα :worthy:
Το status του Paparazzi στο Facebook.
"Γι' αυτό είναι καλύτερο το ποδόσφαιρο: φέρνεις μια ισοπαλία και ησυχάζεις..."
:rofl: :rofl: :rofl:
Μέχρι στιγμής είναι προφανές ότι θέλουμε να χασουμε.
Περπατάμε στο ματς ;p
και τα κορίτσια περπατάνε :p
Αν χασουμε παμε με Γαλλια (αν περασει). Απο τους Ισπανους καλυτερα ειναι.
Αν χασουμε παμε με Γαλλια (αν περασει). Απο τους Ισπανους καλυτερα ειναι.
Ισπανία και μετα ΗΠΑ έβγαζε το πρόγραμμα νομίζω.
Καλύτερα να χάσουμε σήμερα. Άνετα πράγματα, χαλάρωμα και μετα ελπίζω να παίξουμε σαν Ελλάδα.
Αυτο που κανουμε ειναι καραγκιοζιλικι.
Δεν έχω πολλές ελπίδες :rolleyes:
Το παλέψαμε το ματς τελικά :p
θριλερ το τελος του ματς....:lol:
Ο Διαμαντιδης σε ματς που πρεπει να χασουμε βρηκε το χερι του στα 3p..? :rolleyes:
Xάσ' το αγόρι μου
AXAXAAAXXXAXXA στο contra.gr
Κρίμα , χάσαμε.
Να φύγει ο Καζλάουσκας και όλοι οι παίχτες!!!!
Τουλάχιστον το κάναμε διακριτικά, δεν το κατάλαβε κανένας ότι κατεβήκαμε για να χάσουμε. Όλοι νόμιζαν ότι κατεβήκαμε για να μην κερδίσουμε. Μας έριξε ένα καλό χώσιμο ο Μπλάτ και δίκιο έχει, για τα μπασκετικά φορουμ ας μην το συζητάμε.
Δεν μπορω να πω οτι ειμαι περηφανος...Επισης ο αθλητισμος τιμωρει.
Τεοσπαντων, ας υποστηριξουμε τουλαχιστον την επιλογη μας που λεει και ο sport-fm με οποιον και να παιξουμε στους 16
Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσαμε να κερδισουμε τη Ρωσια, αν και εμεις και εκεινη εδινε το 100%.
Αν ηταν οντως επιλογη μας να χασουμε, καλως χασαμε.
Ο Τανιεβιτς τι προβλημα εχει?
Ο Μπλατ ?
Ο Μπουρουσης καλο θα ηταν να δειξει λιγο σεβασμο στα χρονια του Τανιεβιτς.
Αν τωρα στα χιαστι, σοβαρευτουμε, παιξουμε αμυνα και κανουμε καλα παιχνιδια, πολυ καλα καναμε που χασαμε σημερα.
Αν εμφανιστουμε και εκει κωμικοτραγικοι, καλως να μας γελασουν ολοι.
Δυο νικες τωρα, και παμε τετραδα. Και αν ειναι να βρουμε εκει την Ισπανια ή τις ΗΠΑ, καλυτερα! Μεταλλιο χωρις να πεσουμε σε μεγαθηριο δεν γινεται. Οπως και να ερθει το μεταλλιο, αν ερθει, θα ειναι παλικαρισιο και επιτυχια.
Burning Skies
02-09-10, 21:38
ΝΤΡΟΠΗ!!
Ξεφτιλισαμε το αθλημα, την ιστορια της εθνικης μας και δειξαμε παντελη ασεβεια στον κοσμο. Και ολα αυτα απο την χωρα που γεννησε τον αθλητισμο την ευγενη αμιλλα και το ευ αγωνιζεσθαι.
Και να πεις οτι μιλουσαμε για συλλογους-εταιριες που λειτουργουν για το χρημα παει στο καλο. Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ;;;;;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Οσα τους εσουραν και λιγα ηταν. Και ο Μπουρουσης επρεπε να ακουει με σκυμμενο το κεφαλι αυτα που του ελεγε ο Τουρκος και να μην προσπαθει να βγει και απο πανω.
Ευχομαι να τιμωρηθουμε για την λαμογια μας απο τις εξελιξεις. Αν παντως δεν συμβει αυτο θα εχει στιγματιστει ουτως ή αλλως η οποια "επιτυχια μας".
O Mπλατ κραζει επειδη δεν χασανε αυτοι ,μα αφου κι αυτοι τα ιδια καναν στο τελος ,η μαλλον ηθελε να παιξουμε 100% για να τους κερδισουμε ?
Α ρε υποκρισια
ΝΤΡΟΠΗ!!
Ξεφτιλισαμε το αθλημα, την ιστορια της εθνικης μας και δειξαμε παντελη ασεβεια στον κοσμο. Και ολα αυτα απο την χωρα που γεννησε τον αθλητισμο την ευγενη αμιλλα και το ευ αγωνιζεσθαι.
Και να πεις οτι μιλουσαμε για συλλογους-εταιριες που λειτουργουν για το χρημα παει στο καλο. Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ;;;;;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Οσα τους εσουραν και λιγα ηταν. Και ο Μπουρουσης επρεπε να ακουει με σκυμμενο το κεφαλι αυτα που του ελεγε ο Τουρκος και να μην προσπαθει να βγει και απο πανω.
Ευχομαι να τιμωρηθουμε για την λαμογια μας απο τις εξελιξεις. Αν παντως δεν συμβει αυτο θα εχει στιγματιστει ουτως ή αλλως η οποια "επιτυχια μας".
+1000
Η ξεφτίλα της εθνικής μπάσκετ συνεχίζεται.
:down: :down: :down:
Rebel Scum
02-09-10, 21:48
Πραγματικά είναι άσχημο θέαμα να βλέπεις μια ομάδα να προσπαθεί να χάσει.
Αλλά όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα....αν πάρουμε μετάλλιο αυτό που έγινε θα θεωρηθεί μαγκιά...αν όχι ξεφτίλα.
Burning Skies
02-09-10, 21:52
Πραγματικά είναι άσχημο θέαμα να βλέπεις μια ομάδα να προσπαθεί να χάσει.
Αλλά όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα....αν πάρουμε μετάλλιο αυτό που έγινε θα θεωρηθεί μαγκιά...αν όχι ξεφτίλα.
Αυτο δειχνει ποσο πολυ εχουμε ξεπεσει.
Χειροκροτουμε τσαμπουκαδες (και παρακαλαμε να την βγαλουμε λαδι), χειροκροτουμε το οτι διαλεγουμε παιχνιδια και ολα θα ειναι καλα αν ερθει το μεταλλιο. :down:
ΝΤΡΟΠΗ!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
ε οχι και να τιμωρηθουμε. Παραδοσιακα τα τελευταια παιχνιδια ομιλων εχουν σκοπιμοτητες. Η FIBA αν θελει να τα κοψει αυτα, ας κανει κληρωση αντι για χιαστι.
Ο Μπουρουσης δεν επρεπε να απαντησει σε εντονο υφος σε εναν που εχει τα διπλα χρονια απο αυτον.
Ο Τανιεβιτς θα επρεπε να κοιταει τη δικια του ομαδα, και να μην σχολιαζει αλλες.
Ο Μπλατ πολυ θα ηθελε να ειχε χασει.
Αν ερθει μεταλλιο, εσεις που κραζετε, θα το πανηγυρισετε.
Και καλα θα κανετε! Το μεταλλιο ειναι αθλος, και δεν μπορουμε να το παρουμε αν δεν δωσουμε το 100% απεναντι σε υπερομαδα (ες).
Δεν υπαρχει ουτε αδικια, ουτε ντροπη κλπ. Θα ηταν κριμα μια ελλαδα με τοσο potential να αποκλειστει απο τους 16.
Αν παλι εμφανιστει ερειπιο, και αποκλειστει και τωρα μετα την επιλογη της, τοτε θα παρει αυτο που τις αξιζει χωρις να αδικηθει κανεις.
Αν ομως καταφερει να παει ψηλα, με το σπαθι της θα το κανει. Υπερομαδα θα πρεπει να νικησει.
Rebel Scum
02-09-10, 21:58
Αυτο δειχνει ποσο πολυ εχουμε ξεπεσει.
Χειροκροτουμε τσαμπουκαδες (και παρακαλαμε να την βγαλουμε λαδι), χειροκροτουμε το οτι διαλεγουμε παιχνιδια και ολα θα ειναι καλα αν ερθει το μεταλλιο. :down:
Πότε είμαστε πιο ψηλά; Και όχι μόνο εμείς. Όλα αυτά είναι κομμάτι του παιχνιδιού και της ζωής.
Υπόψιν ότι στους αρχαίους Ολυμπιακούς ο στόχος ήταν μόνο να νικήσεις...οι υπόλοιποι απλά δεν υπήρχαν. Ο ηττημένος είτε 2ος είτε 10ος ήταν ηττημένος και ατιμασμένος.
Το ευ αγωνίζεσθαι περιοριζόταν στο σεβασμό των κανόνων και σε τίποτα άλλο. Καμία σχέση με την έννοια που έχουμε τώρα...της χαράς της συμμετοχής.
ΥΓ Δεν μου αρέσει που έκατσαν να χάσουν με την έννοια που ανέφερα πριν...για εμένα γενικά στον αθλητισμό μετράει μόνο η πρώτη θέση. 2η και 3η είναι απλά της παρηγοριάς.
ε οχι και να τιμωρηθουμε. Παραδοσιακα τα τελευταια παιχνιδια ομιλων εχουν σκοπιμοτητες. Η FIBA αν θελει να τα κοψει αυτα, ας κανει κληρωση αντι για χιαστι.
Ο Μπουρουσης δεν επρεπε να απαντησει σε εντονο υφος σε εναν που εχει τα διπλα χρονια απο αυτον.
Ο Τανιεβιτς θα επρεπε να κοιταει τη δικια του ομαδα, και να μην σχολιαζει αλλες.
Ο Μπλατ πολυ θα ηθελε να ειχε χασει.
Αν ερθει μεταλλιο, εσεις που κραζετε, θα το πανηγυρισετε.
Και καλα θα κανετε! Το μεταλλιο ειναι αθλος, και δεν μπορουμε να το παρουμε αν δεν δωσουμε το 100% απεναντι σε υπερομαδα (ες).
Δεν υπαρχει ουτε αδικια, ουτε ντροπη κλπ. Θα ηταν κριμα μια ελλαδα με τοσο potential να αποκλειστει απο τους 16.
Αν παλι εμφανιστει ερειπιο, και αποκλειστει και τωρα μετα την επιλογη της, τοτε θα παρει αυτο που τις αξιζει χωρις να αδικηθει κανεις.
Αν ομως καταφερει να παει ψηλα, με το σπαθι της θα το κανει. Υπερομαδα θα πρεπει να νικησει.
:oneup::oneup::oneup:
Δυστυχώς βλέπω πως πολύ κόσμος υπερασπίζεται αυτήν την αηδία που είδαμε σήμερα , την οποία μάλιστα την έχουμε ξανακάνει.
Αυτοί είμαστε και αυτόν τον αθλητισμό έχουμε σε όλα τα επίπεδα.
Άντε και το χρυσό!!!!!!
@ ADSLgr.com All rights reserved.