Επιστροφή στο Forum : 2010 FIBA World Championship - Turkey
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Burning Skies
03-09-10, 00:31
Το θέμα είναι πως παίξανε αμφότεροι για να χάσουν :p
Αρα μπορουμε να συζητησουμε για το ποιος εκανε τα πιο πειστικα εσκεμμενα λαθη κοκ :lol:
Αχρηστοι και αυτοι οι Ρωσοι. Ουτε να χασουν δεν μπορουν. :p
Μωρε καλα λεω οτι επρεπε να παιχθει η ηττα στο ματς. Ο νικητης να ..... εχανε!! :crazy:
Ετσι και ματσαρα θα βλεπαμε (και κυριως οι ατυχεις που πληρωσαν και πηγαν γηπεδο) αλλα και θα μπορουσαμε να μιλησουμε μπασκετικα.
Παντως χασαμε για να "κερδισουμε" αλλα στο τελος "χασαμε". Και εμεις μαλλον αχρηστοι ειμαστε τελικα. :lol:
Αρα μπορουμε να συζητησουμε για το ποιος εκανε τα πιο πειστικα εσκεμμενα λαθη κοκ :lol:
Αμέ! Εμείς ήμασταν πειστικότεροι! Βάλαμε και τρίποντο στο τέλος! :p
Αχρηστοι και αυτοι οι Ρωσοι. Ουτε να χασουν δεν μπορουν. :p
Εντελώς όμως! :rofl:
Μωρε καλα λεω οτι επρεπε να παιχθει η ηττα στο ματς. Ο νικητης να ..... εχανε!! :crazy:
:rofl::rofl::rofl:
Με τον Μπαναώτη, είχαμε άθλια επίθεση, δεν παίρναμε ριμπαόυντ αλλά υπήρχε κάποιο σχέδιο στην άμυνα...
Με τον Καζλάουσκας έχουμε άθλια επίθεση, δεν παίρνουμε ριμπάουντ και δεν παίζουμε ούτε άμυνα.
Τελικά έχει ωφεληθεί η ομάδα από την αλλαγή προπονητή;
Burning Skies
03-09-10, 10:25
Με τον Μπαναώτη, είχαμε άθλια επίθεση, δεν παίρναμε ριμπαόυντ αλλά υπήρχε κάποιο σχέδιο στην άμυνα...
Με τον Καζλάουσκας έχουμε άθλια επίθεση, δεν παίρνουμε ριμπάουντ και δεν παίζουμε ούτε άμυνα.
Τελικά έχει ωφεληθεί η ομάδα από την αλλαγή προπονητή;
Και θα θυμησω επιπροσθετα οτι το ηθος του Μπαναωτη (για να μην λεμε μονο τα στραβα του) μας εφερε απεναντι στην USA (διοτι αυτος δεν διαλεγε παιχνιδια) και σε μια απο τις πλεον ιστορικες μας νικες.;)
το ματς με την Ισπανια ειναι το πρωτο (και ισως το τελευταιο) σημαντικο ματς της εθνικης στη Τουρκια.
Εκει θα δουμε, την πραγματικη αγωνιστικη κατασταση της ελλαδας.
Τα φιλικα πριν το τουρνουα, και τα ματς των ομιλων στο μουντομπασκετ εδωσαν αντιφατικα συμπερασματα. Θεωρω πως το Σαββατο θα ξεκαθαρισει (τουλαχιστον) η δικια μου αποψη για την εικονα της εθνικης.
Βλέπω πως το ανέκδοτο συνεχίζεται για να μην πω γίνονται χειρότερα τα πράγματα.
Βλέπω μυαλό δεν βάζουμε.
Βλέπω στα ΜΜΕ εκφράσεις του στυλ "πάμε να κερδίσουμε την Ισπανία για να αποδείξουμε οτι είμαστε καλή ομάδα" (σαν να έχουμε ξεχάσει ήδη το χτεσινό).
Βλέπω απαξίωση των Μπλατ και Τάνιεβιτς γιατί τόλμησαν και είπαν τα προφανέστατα.
Προσωπικά ελπίζω σε διασυρμό από την Ισπανία αύριο και μάλιστα με χαζά από Ναβάρο και τέρμα κόντρα διαιτησία.
Η ομάδα και η κάθε ομάδα πήγε στη Τουρκία με απώτερο σκοπό να κατακτήσει το τουρνούα. Σε αυτή τη λογική θα πράξει ότι θέωρει καλύτερο ώστε νε φτάσει όσο πιο κοντά στον αντικειμενικό της σκοπό που είναι να κατακτήσει το τρόπαιο. Και αν πρέπει να χάσει 1 μάτς, να φέρει ισοπαλία σε ένα άλλο, να παίξει με την 3η όμαδα ή να μη κερδίσει με πολλούς πόντους σε κάποιο ή να χάσει μια βόλή για να πάρει το ριπμπάουντ και γενικά ο,τι χρειάζεται εντός των μπασκετικων κανόνων για να πλησιάσει το στόχο της. Δεν πήγε η Εθνική στη Τουρκία με σκοπό να κερδίσει τη Ρωσία αλλά να κερδίσει το τρόπαιο. Και αν για να το καταφέρει αυτό " πρέπει " να χάσει από τη Ρωσία καλά έκανε. Μη μπερδευόμαστε λοιπόν. Να τους κατακρίνουμε αν διακρίνουμε μη διάθεση η μη προσπάθεια για το βασικό στόχο όχι επειδή τακτικά αποφάσιασαν να μη δώσουν το 100% σε 1 ματς.
Ήμαρτον δλδ
Burning Skies
03-09-10, 15:21
Στον υγιη αθλητισμο (που πρεπει να υποκεινται οι εθνικες ομαδες τουλαχιστον αφου οι συλλογοι ειναι εταιριες) δεν νοειταινα αγιαζει ο σκοπος τα μεσα.
Και δεν καταλαβαινω στην τελικη πως γινεται να χειροκροτουμε ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
Ημαρτον δηλαδη...
Να τους πουμε τοτε και μπραβο αν πιαστουν ντοπε.
Βλέπω πως το ανέκδοτο συνεχίζεται για να μην πω γίνονται χειρότερα τα πράγματα.
Βλέπω μυαλό δεν βάζουμε.
Βλέπω στα ΜΜΕ εκφράσεις του στυλ "πάμε να κερδίσουμε την Ισπανία για να αποδείξουμε οτι είμαστε καλή ομάδα" (σαν να έχουμε ξεχάσει ήδη το χτεσινό).
Βλέπω απαξίωση των Μπλατ και Τάνιεβιτς γιατί τόλμησαν και είπαν τα προφανέστατα.
Προσωπικά ελπίζω σε διασυρμό από την Ισπανία αύριο και μάλιστα με χαζά από Ναβάρο και τέρμα κόντρα διαιτησία.
Δηλαδη ο διασυρμος θα ξεπλυνει τη ντροπη? Εχεις σκεφτει πως μπορει να υπερβαλλεις?
O Μπλατ εδωσε μια ενδιαφερουσα συνεντευξη στον Σ. Καβαλιερατο στο superbasket.gr
http://www.superbasket.gr/?c=464&a=129767
- Κόουτς, γιατί ήσουν τόσο αναστατωμένος μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα και μίλησες για κωμωδία;
“Δεν νομίζω πως έκανα λάθος με αυτά που είπα. Αυτή ήταν η άποψή μου”.
Δηλαδή η Ρωσία τα έδωσε όλα για να νικήσει;
“Ναι, εμείς τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε. Σε αντίθεση με την ελληνική ομάδα”.
-Πρώτη φορά βλέπουμε κόουτς να κερδίζει και να διαμαρτύρεται.
“Μίλησα για τη γενική εικόνα το ματς”
-Μα και η Ρωσία δεν ήταν καλή και δεν έκανε αυτά που κάνει σε άλλα ματς;
“Διαφωνώ”
-Τότε γιατί δεν έπαιξες καθόλου την αγαπημένη σου ζώνη;
“Δεν χρειάστηκε. Η Ελλάδα έβαλε τους λιγότερους πόντους της στη διοργάνωση”
-Με την Τουρκία έβαλε λιγότερους...
“Α, ναι, δεν τον ήξερα”.
-Και έκανες άλλο ένα λάθος. Η Ρωσία δεν θα παίξει με την Ισπανία, αλλά με τη Νέα Ζηλανδία. Αρα άδικα κατηγόρησες την Ελλάδα.
“Αυτό το σενάριο δεν το ήξερα καθόλου. Ειλικρινά”.
- Μα, θα έπρεπε να το ξέρεις πριν μιλήσεις. Ολοι το ξέραμε..
“Ούτε που γνώριζα πως υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο”.
- Η Γαλλία έπαιξε για να νικήσει;
“Πιστεύετε πως δεν το έκανε. Είδα το ματς στο τέλος και οι δύο ομάδες έδειχναν να θέλουν τη νίκη. Γιατί, πιστεύετε το αντίθετο;”
-Μπορεί οι Γάλλοι να μην ήθελαν να παίξουν με την Ελλάδα και γι αυτό να προτιμούσαν να χάσουν. Να ήθελαν να παίξουν με τη Ρωσία..
“Μα, με την Τουρκία θα παίξουν”.
- Προφανώς γιατί τους ξέφυγε η κατάσταση στο τέλος
“Κατάλαβα”.
-Επιμένεις ότι η Ελλάδα έπαιξε για να χάσει και η Ρωσία τα έδωσε όλα για να νικήσει;
“Ναι, εμείς παίξαμε για να νικήσουμε, απλά δεν ήμασταν καλοί”.
Το ίδιο πιστεύει και ο Καζλάουσκας
“Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ήταν εντολή του προπονητή. Πιστεύω πως όλο αυτό βγήκε από μόνο του στους παίκτες. Ξέρω καλά τους Ελληνες παίκτες και το ελληνικό μπάσκετ και δεν θεωρώ πως αυτή είναι η πραγματική τους εικόνα”.
- Ολοι οι παίκτες της Ελλάδας δεν έπαιξαν καλά; Εμείς είδαμε κάποιους που ήταν καλοι.
“Ναι, υπήρξαν και κάποιοι που έπαιξαν καλά”.
- Εσύ τους κατηγόρησες όλους
.....
-Πάντως δεν είναι κακό να σκέφτεσαι τους επόμενους αντιπάλους,από τη στιγμή που έτσι είναι φτιαγμένο το σύστημα της FIBA
“Συμφωνώ. Το σύστημα φταίει, όχι οι ομάδες. Αλλωστε άνθρωποι είναι και οι παίκτες. Πρέπει να αλλάξει το σύστημα”.
-Ναι, αλλά κατά της Ελλάδας μίλησες, όχι κατά της FIBA. Κι αυτό που είπες ήταν προσβλητικό. Και έχεις πολλούς φίλους στην Ελλάδα...
“Είχα ένταση εκείνη την ώρα. Ισως να έκανα λάθος. Αλλά υπήρχε πολύ συναίσθημα μετά το ματς. Γι αυτό και ζητάω συγνώμη από την Εθνική και την Ελλάδα. Αγαπώ το ελληνικό μπάσκετ κι αυτό δεν αλλάζει. Ισως έκανα λάθος”.
Burning Skies
03-09-10, 15:25
Δηλαδη ο διασυρμος θα ξεπλυνει τη ντροπη? Εχεις σκεφτει πως μπορει να υπερβαλλεις?
Την ντροπη οχι. Απλα θα τιμωρησει την ατιμια/παρανομια (αφου δεν βγαινει κανεις να το παραδεχθει για να μην πεσει καμπανα).
Οπως η νικη επι των ΗΠΑ αντιστοιχα επιβραβευσε την μαγκια παλαιοτερα.
Οσο για την Ισπανια ας τιμωρηθουν και αυτοι στο επομενο σταδιο (για την δικη τους ατιμια) εμενα σε πρωτη φαση με απασχολει το τι κανουν οι δικοι μας.
Τι να πρωτοξεπλύνει?
Το περυσινό? Το φετινό? Την προσπάθεια κουκουλώματος του καβγά στο ΟΑΚΑ? Την μη τιμωρία από τις ελληνικές αρχές?
Όλα αυτά δείχνουν οτι το μόνο που τους νοιάζει κάποιους είναι η διάκριση.
Μακάρι λοιπόν να διασυρθούμε , μήπως και αλλάξουν μυαλά αυτοί οι κάποιοι.
Και στο φινάλε για ποια ντροπή λες. Εδώ υπάρχει κόσμος που μας λέει πως δεν έγινε δα και τίποτα σημαντικό χτες.
Rebel Scum
03-09-10, 15:34
Το να ελπίζει κανείς να διασυρθεί η ομάδα του (και δη η εθνική) είναι για εμένα απλά ακατανόητο.
Το να ελπίζει κανείς να διασυρθεί η ομάδα του (και δη η εθνική) είναι για εμένα απλά ακατανόητο.
Δεν πειράζει , για να επανορθώσω θα πάω στην εθνική του ποδοσφαίρου σήμερα , που δεν την έχω και σε πολύ συμπάθια. :p
Για μένα ακατανόητο είναι που κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως αυτό που έγινε χτες είναι φυσιολογικό.
Rebel Scum
03-09-10, 15:41
Δεν πειράζει , για να επανορθώσω θα πάω στην εθνική του ποδοσφαίρου σήμερα , που δεν την έχω και σε πολύ συμπάθια. :p
Για μένα ακατανόητο είναι που κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως αυτό που έγινε χτες είναι φυσιολογικό.
Έλα που δεν την έχεις συμπάθεια!:p
Φυσιολογικό δεν ήταν αλλά μην γινόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως.
Και στο φινάλε για ποια ντροπή λες. Εδώ υπάρχει κόσμος που μας λέει πως δεν έγινε δα και τίποτα σημαντικό χτες.
και γω μεσα σε αυτους ειμαι. Η λεξη ντροπη ειναι βαρυς χαρακτηρισμος. Και κατα την δικη μου αποψη, δεν περιγραφει σε κανενα παραλληλο συμπαν τα χθεσινα. Φυσικα στο νημα γραφτηκαν και αλλες υπερβολες. Μονο για σεπουκου δεν ακουσαμε.
Ο Μπλατ ανασκευασε. Οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια βεβαια. Απλα δεν σχολιασε κανεις.
Burning Skies
03-09-10, 15:44
Για μενα καθολου... ;)
Διοτι δεν βαζω την ομαδα πανω απο τις αρχες μου. (και μην το παρεις προσωπικα, αφου οι αρχες του καθενος ειναι κατι προσωπικο)
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 1 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ο Μπλατ ανασκευασε. Οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια βεβαια. Απλα δεν σχολιασε κανεις.
Δεν σχολιασα διοτι θεωρω οτι δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια. Ποσως με ενδιαφερει τι κανει ο Μπλατ.
και γω μεσα σε αυτους ειμαι. Η λεξη ντροπη ειναι βαρυς χαρακτηρισμος. Και κατα την δικη μου αποψη, δεν περιγραφει σε κανενα παραλληλο συμπαν τα χθεσινα. Φυσικα στο νημα γραφτηκαν και αλλες υπερβολες. Μονο για σεπουκου δεν ακουσαμε.
Ντροπή δεν είναι μια , δεν είναι δυο , πότε θα είναι ντροπή δηλαδή?
Burning Skies
03-09-10, 15:58
Ντροπή δεν είναι μια , δεν είναι δυο , πότε θα είναι ντροπή δηλαδή?
Οταν το κανουν ΜΟΝΟ οι αλλοι. :p
ερώτηση...Εστω ότι υπάρχει ενα παρόμοιο σύστημα στο ποδόσφαιρο, στο τσου λου...
Εαν λοιπόν ο παοκ, κερδίσει την ρόζενμποργκ, πέφτει στους 16, πάνω στη ρεάλ, και στους 8 πάνω στη μπάρτσα.
Εάν χάσει, προκρίνεται παλι, αλλά πέφτει στους 16 με την βέρντερ, και στους 8 με τη βιγιαρεάλ.
Εσυ, θα θελήσεις η ομάδα σου να κερδίσει και να αποκλειστεί στους 16 τιμημενα, ή στους 8 με συντριβή, ή να ε΄χεις over 50% πιθανοτητες να φτασεις στους 4 του τσου λου και να γραψεις ιστορία?
ΥΓ: Υπόψιν, οι γάλλοι το εστησαν επίσης χθες,απλά την πάτησαν με τη διαφορά (εψαχναν μικρότερη του -11), και οι ρώσοι θέλησαν να το στήσουν επίσης, γιαυτό και εκνευρίστηκαν τόσο.... ΟΧι οτι εχει καμία σημασία,αλλά ολοι στη θέση μας, το ίδιο εκαναν οπως φαινεται.
Γιατί μπλέκουμε τις οπαδικές προτιμήσεις , όπου εκεί το όφελος για μια ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερο αν γίνει κάτι τέτοιο , τόσο οικονομικά όσο και σε πρεστίζ , με την εθνική Ελλάδος όπου το όφελος είναι μόνο ηθικό?
Burning Skies
03-09-10, 16:09
Γιατί μπλέκουμε τις οπαδικές προτιμήσεις , όπου εκεί το όφελος για μια ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερο αν γίνει κάτι τέτοιο , τόσο οικονομικά όσο και σε πρεστίζ , με την εθνική Ελλάδος όπου το όφελος είναι μόνο ηθικό?
Γιατι βολευει. :p
Παντως εγω ουτε για την ομαδα μου θα το ηθελα αυτο. Απλα θα αναγνωριζα την επιλογη της ΠΑΕ ως λογικη διοτι εκει παιζουν πολλα αλλα οπως ειπες.
Στην εθνικη ομως ρε γαμωτο που ειναι μονο ηθικο το κερδος πως γινεται να στηριζεις το ανηθικο και το παρανομο στην πορεια;;;
γιατι σε τελική ανάγνωση, εμένα δε με ενδιαφέρει, ούτε ποτέ με ενδιεφερε η τσέπη του του τζιγγερ, του κοκκαλη, του βγενό, του πατέρα, του ζαγοράκη και του ντέμη...
Αυτα τα financial fair play, που τεχνιέντως περασαν στην ελλαδα 2-3 χρόνια τώρα, τα ειρωνεύομαι ετσι κ αλλιως όσο δε μπορείς να φανταστείς....
Μια που λοιπόν αυτό που με ενδιαφέρει, είναι η διάκριση στην ομάδα που υποστηρίζω, είτε αυτό λέγεται εθνική, είτε παναθηναικός, για μένα, η απόφαση είναι ίδια!
προτιμώ να δω τον παναθηναικό να χάνει από τη ρόζενμποργκ και να διεκδικεί την είσοδό του στο πανθεον με μια πρόκριση στα ημιτελικά του τσου λου, παρά να κερδίζει τους νορβηγούς και να μαζεύει 2 4αρες απο τη ρεάλ, ή 2 6αρες απο τη μπαρτσα!
Το ηθικό δίλλημα είναι ίδιο.....ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Με την Ισπανια τελικα θα παιξουμε, το δικαιωμα της επιλογης αντιπαλου το ασκουν κι αλλοι… Και απορω με καποιους που σκιζουν τα ιματια τους και κατακεραυνωνουν τη χωρα τους! όπως καποιοι απαραδεκτοι φιλοι από δω που παρακαλουν να διασυρθουμε απ τους ισπανους :worthy:
Για το χθεσινο παιχνιδι δεν θα ελεγα ότι κατεβηκαμε να χασουμε, θα ελεγα ότι δεν τα δωσαμε όλα. Και για τι να τα δωσουμε σε ένα αδιαφορο παιχνιδι, μπορει να πει καποιος. Οποτε συνειδησιακως ειμαστε ok :oneup: Πραγμα που δεν συνεβη με τους γαλλους, αφου διασυρθηκαν απο μια ανυπαρκτη ομαδα.
Απλα ενισχυεις την αποψη μου περι κλασικου Ελληναρα, και μαλιστα τωρα θα μιλησω και για αμπελοφιλοσοφιες.
1) Δεν εβγαλα την ομαδα αχρηστη. Γιατι μου βαζεις λογια στο στομα Ελληναρα;........
Εσυ φιλε εισαι του «η καλυτερη αμυνα είναι η επιθεση» ε? Επειδη δεν μπορεις να αποκρουσεις το χαρακτηρισμο του κλασικου ελληνα που δικαιολογημενα σου απεδωσα, προσπαθεις να χαρακτηρισεις εμενα «ελληναρα» :lol: η τρελα δεν παει στα βουνα…
Εξηγησε μου για ποιο λογο ειμαι εγω ελληναρας. Eβγαλα εγω την ομαδα αχρηστη με τη πρωτη ηττα? περιμενα στη γωνια να τη πυροβολησω με τη πρωτη ευκαιρια?
Δυο φορες σε ρωτησα πως γινεται να βγαζεις αχρηστη τα τελευταια χρονια μια ομαδα που τοσες διακρισεις μας εχει φερει ακριβως αυτά τα τελευταια χρονια, αλλα απεφυγες να απαντησεις.
Ενδεικτικο και χαρακτηριστικο της στασης σου είναι αυτα που εγραψες λιγο μετα:
Αυτο που εγινε ηταν αστειο και ντροπη για τον αθλητισμο.
Αυτα τα γελοια που καναμε σημερα ξεφτιλιζουν τον αθλητισμο.
ΥΓ Δε με νοιαζει τι θεση θα παρουμε.
Δεν εγινε καλυτερη η ζωη μου οταν πηραμε κουπα στο Euro.
Δεν εγινε καλυτερη η ζωη μου οταν βγηκαμε 2οι στο μπασκετ
:down:
Κοιταξε να δεις, εισαι στο ιδιο μηκος κυματος με τον Burning Skys, εσεις παιδια ειστε εκ των προτερων αρνητικα προδιατεθειμενοι απεναντι στην Εθνικη μας ομαδα, περιμενετε παντα με το δακτυλο στη σκανδαλη οτιδηποτε αρνητικο δειτε, ακομα κι αν προκειται για γενικο παγκοσμιο κανονα. Θα γκρινιαξετε και θα δυσαρεστηθειτε ακομα κι αν το παρουμε. Παντα θα βριζετε και θα απαξιωνετε τη χωρα σας επειδη και καλα δεν παει με το σταυρο στο χερι να παραστησει το κοροϊδο… Την καλυτερη απαντηση σας την εδωσε ο Ardi21:
Αθλητισμος ειναι, δεν αλλαζει η ζωη μας. Αυτο ειναι γνωστο χροοονια τωρα. Παρακολουθουμε επειδη μας αρεσει. Αν δεν μας αρεσει δεν ασχολουμαστε καν
:oneup::oneup:
γιατι σε τελική ανάγνωση, εμένα δε με ενδιαφέρει, ούτε ποτέ με ενδιεφερε η τσέπη του του τζιγγερ, του κοκκαλη, του βγενό, του πατέρα, του ζαγοράκη και του ντέμη...
Αυτα τα financial fair play, που τεχνιέντως περασαν στην ελλαδα 2-3 χρόνια τώρα, τα ειρωνεύομαι ετσι κ αλλιως όσο δε μπορείς να φανταστείς....
Μια που λοιπόν αυτό που με ενδιαφέρει, είναι η διάκριση στην ομάδα που υποστηρίζω, είτε αυτό λέγεται εθνική, είτε παναθηναικός, για μένα, η απόφαση είναι ίδια!
προτιμώ να δω τον παναθηναικό να χάνει από τη ρόζενμποργκ και να διεκδικεί την είσοδό του στο πανθεον με μια πρόκριση στα ημιτελικά του τσου λου, παρά να κερδίζει τους νορβηγούς και να μαζεύει 2 4αρες απο τη ρεάλ, ή 2 6αρες απο τη μπαρτσα!
Το ηθικό δίλλημα είναι ίδιο.....ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Αυτήν την λογική δεν μπορώ να την ακολουθήσω.
Δηλαδή για την διάκριση τα κάνουμε όλα? Αν είναι να πιάσουμε και τους διαιτητές. Κανείς δεν θα το μάθει.
Και επειδή μιλάμε για ηθικό θέμα , αν στις ομάδες κουτσά - στραβά , μπορούν να τα μπαλώσουν τα πράγματα στις εθνικές ομάδες τι θα λένε στα μικρά παιδάκια που θα γεμίσουν τα γήπεδα λόγω της επιτυχίας μας στο Μουντομπάσκετ?
Παίζουμε για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια?
Δεν φοβόμαστε κανένα?
Θα λένε παίξτε μπουνιές άφοβα θα κάνουμε τα πάντα για να μην τιμωρηθείτε?
Δηλαδή για την διάκριση τα κάνουμε όλα? Αν είναι να πιάσουμε και τους διαιτητές. Κανείς δεν θα το μάθει.
Και επειδή μιλάμε για ηθικό θέμα , αν στις ομάδες κουτσά - στραβά , μπορούν να τα μπαλώσουν τα πράγματα στις εθνικές ομάδες τι θα λένε στα μικρά παιδάκια που θα γεμίσουν τα γήπεδα λόγω της επιτυχίας μας στο Μουντομπάσκετ?
Δεν φοβόμαστε κανένα?
τελικά, δε μου απάντησες πάντως....
στην εθνική είσαι ηθικός, ενώ όσον αφορά τον παοκ όχι?
και τι θα λες στα μικρά παιδάκια που θα γίνουν παοκτσηδες επειδή η παοκαρα εφτασε στους 4 του τσου λου, επειδή ανοιξες τα πόδια στη ρόζενμποργκ ( με τη δική σου λογική)?
τον γκαρσία ας πούμε, τον αθωωνούμε για τα μπουνίδια επειδή τον προκάλεσε ο διόγκος, ενώ τον φώτση που προκλήθηκε όχι?
τον αθλ.δικαστή που ρίχνει 1 αγωνιστική αντί για 5 στον καρεμπέ, δεν μας πειράζει το ίδιο, ενώ με τον σχορτσιανίτη μας πειράζει?
τον παοκ να ανοιγει τα πόδια του για να πέσει ο συμπολίτης, τον αθωωνούμε, ενώ την εθνική, να χάνει, μόνο κ μόνο για να καθορίσει ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ τύχη, και όχι α΄λλων ομάδων, όχι?
η ηθική μπαινοβγαίνει στο πλύσιμο?
Και εγω γουσταρω τρελλά να παίζω παντα για τη νίκη, αλλά όμως, θεωρω ηλίθια την απόφαση να κερδίσω τη ρόζενμποργκ (ρωσία) και να πέσω σε ρεάλ μπαρτσα (ισπανια/ηπα) ενώ μπορώ να το αποφυγω, και να φτασω τελικό...
Burning Skies
03-09-10, 16:31
Δεν φοβόμαστε κανένα?
+10000
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι ολοι οσοι στηριζουν αυτη την επιλογη εσκεμμενα παραβλεπουν το παρανομο του θεματος.
Λογικο διοτι την ηθικη μπορεις να την κανεις λαστιχο αλλα οχι και την παρανομια. :whistle:
Και καλα εμεις αυτοι ειμαστε τα αξιζουμε αυτα που συμβαινουν.
Θα μας απαντησει ομως κανενας τι στο καλο φταιει ο κοσμος που τα σκαει για να δει τους αγωνες στο γηπεδο και κατανταει να βλεπει ενα φιασκο και να παρακολουθει το αθλημα να ξεφτιλιζεται;;;:down:
2 ατομα, 1 στομα...:)
Κοιταξε να δεις, εισαι στο ιδιο μηκος κυματος με τον Burning Skies(*), εσεις παιδια ειστε εκ των προτερων αρνητικα προδιατεθειμενοι απεναντι στην Εθνικη μας ομαδα, περιμενετε παντα με το δακτυλο στη σκανδαλη οτιδηποτε αρνητικο δειτε, ακομα κι αν προκειται για γενικο παγκοσμιο κανονα. Θα γκρινιαξετε και θα δυσαρεστηθειτε ακομα κι αν το παρουμε. Παντα θα βριζετε και θα απαξιωνετε τη χωρα σας επειδη και καλα δεν παει με το σταυρο στο χερι να παραστησει το κοροϊδο… :
(*)και τον Subzer0, δικη μου η παραλειψη
τελικά, δε μου απάντησες πάντως....
στην εθνική είσαι ηθικός, ενώ όσον αφορά τον παοκ όχι?
Δεν γουστάρω η ομάδα μου να κερδίζει με μη ηθικούς τρόπους.
Εσύ προφανώς πιστεύεις πως αυτό που έκανε η εθνική χτες ήταν ηθικό.
και τι θα λες στα μικρά παιδάκια που θα γίνουν παοκτσηδες επειδή η παοκαρα εφτασε στους 4 του τσου λου, επειδή ανοιξες τα πόδια στη ρόζενμποργκ ( με τη δική σου λογική)?
Είπα οτι οι ομάδες μπορούν να τα μπαλώσουν. Θα μιλήσουν για τον κόσμο που ακολουθούσε την ομάδα , για τη μεγάλη πορεία , μπλα μπλα μπλα.
Στις εθνικές τι θα λες?
τον γκαρσία ας πούμε, τον αθωωνούμε για τα μπουνίδια επειδή τον προκάλεσε ο διόγκος, ενώ τον φώτση που προκλήθηκε όχι?
Ποτέ δεν αθώωσα τον Γκαρσία. Έλεγα πως πρέπει να τιμωρηθεί και ο Ντιόγκο. Οτι λέω και τώρα για τον Φώτση.
τον αθλ.δικαστή που ρίχνει 1 αγωνιστική αντί για 5 στον καρεμπέ, δεν μας πειράζει το ίδιο, ενώ με τον σχορτσιανίτη μας πειράζει?
Πάντα με πείραζε και το έχω γράψει άπειρες φορές. Για κάθε περίπτωση Καρεμπέ και και κάθε παρόμοια περίπτωση αστείας αθλητικής δικαιοσύνης.
τον παοκ να ανοιγει τα πόδια του για να πέσει ο συμπολίτης, τον αθωωνούμε, ενώ την εθνική, να χάνει, μόνο κ μόνο για να καθορίσει ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ τύχη, και όχι α΄λλων ομάδων, όχι?
Δεν το αθωώνω αλλά δεν είναι και το ίδιο.
η ηθική μπαινοβγαίνει στο πλύσιμο?
Εσύ τελικά το χτεσινό το βλέπεις ηθικό? Το περυσινό? Την μη τιμωρία των εμπλεκομένων στον καβγά? Όλα για την διάκριση λοιπόν?
Και δεν μου απάντησες κι εσύ. Για την διάκριση θα συμφωνούσες να "πιαστούν" οι διαιτητές?
+10000
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι ολοι οσοι στηριζουν αυτη την επιλογη εσκεμμενα παραβλεπουν το παρανομο του θεματος.
Λογικο διοτι την ηθικη μπορεις να την κανεις λαστιχο αλλα οχι και την παρανομια. :whistle:
Και καλα εμεις αυτοι ειμαστε τα αξιζουμε αυτα που συμβαινουν.
Θα μας απαντησει ομως κανενας τι στο καλο φταιει ο κοσμος που τα σκαει για να δει τους αγωνες στο γηπεδο και κατανταει να βλεπει ενα φιασκο και να παρακολουθει το αθλημα να ξεφτιλιζεται;;;:down:
Δεν υπάρχει παρανομία ρε συ αδερφέ. Απλά δεν έδωσαν το 100% και ξεκούρασε παίχτες και μυαλό η ομάδα για το επόμενο ματς. Οι μπασκετικοί κανόνες ΔΕΝ παραβιάστηκαν και αν είχαν παραβιαστεί να είσαι σίγουρος πως η FIBA θα τιμωρούσε τους υπευθύνους. Τα υπόλοιπα ηθικοδιδάγματα είναι για τις θρησκείες. Στον αθλητισμό υπάρχει απο αρχιαοτάτων χρόνων και η τακτική. Και στα πλαίσια της τακτικής δεν αγωνίζεσαι ούτε σε όλα τα ματς αλλά ούτε και στη διαρκέια των ματς στο 100% . Αυτό ισχυέι από τη κολύμβηση μέχρι το χόκει επί χόρτου. Και επειδή επίσης στον αθλητισμό ΔΕΝ κερδίζει πάντα ο καλύτερος ( αλλιώς δεν θα είχε νόημα ) ο κθένας ψάχνει να βρει τακτικούς τρόπους για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας τους. Αν αισθανόμασταν η ισχυρότερη ομάδα με διαφορά 2 επιπέδων από τον 2ο θα παίζαμε run & gun basket και θα τους κρδίζαμε όλους με διαφορές 30 +. Αλλά όλοι ξέρετε ότι ΔΕΝ αισθανόμαστε και ΔΕΝ είμαστε έτσι. Και επίσης ξεκολάτε με την άποψη πως οι Εθνικές ομάδες δεν είναι εταιρίες. Δεν ανεβάζουν κασέ οι παίχτες αν προχωρήσει η ομάδα ? Δεν έχουν μπόνους από FIBA κ ΕΟΚ? Δεν ψάχνουν την καλύτερη χορηγία? Μπίζνα είναι όλα καλώς η κακώς. Αν θέλουμε πατριωτικούς αγώνες να κοπούν διαφμίσεις-χορηγίες-μπόνους-εισητήρια πανάκριβα και να γίνουν τα τουρνουά της FIBA σε καθαρά ερασιτεχνικό επίπεδο βγάζοντας μόνο τα έξοδα τους και όποιο παίχτες θέλουν να παίζουν.
Burning Skies
03-09-10, 17:41
Δεν υπάρχει παρανομία ρε συ αδερφέ. Απλά δεν έδωσαν το 100% και ξεκούρασε παίχτες και μυαλό η ομάδα για το επόμενο ματς. Οι μπασκετικοί κανόνες ΔΕΝ παραβιάστηκαν και αν είχαν παραβιαστεί να είσαι σίγουρος πως η FIBA θα τιμωρούσε τους υπευθύνους. Τα υπόλοιπα ηθικοδιδάγματα είναι για τις θρησκείες.
Δεν υπαρχει παρανομια;;;
Εγω τα ειπα και χθες αλλα για διαβασε και εδω:
Γιατί δεν το παραδέχτηκαν στην Εθνική...
02/09/2010, 21:03
Η πρόθεση της Εθνικής να μην κερδίσει απέναντι στη Ρωσία ήταν προφανής. Οι διεθνείς και το προπονητικό τιμ δέχτηκαν και δέχονται ήδη σκληρή κριτική για την απόφαση που πήραν και πολύς κόσμος ισχυρίζεται πως θα έπρεπε τουλάχιστον να είχαν το σθένος να παραδεχτούν ότι προχώρησαν σε επιλογή του δρόμου τους για τους «16», τα προημιτελικά και τη συνέχεια των νοκ άουτ αγώνων.
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι η εξής: σε περίπτωση που υπήρχε επίσημη παραδοχή-από παίκτη, προπονητή ή παράγοντατης ελληνικής ομάδας-ότι σκοπός ήταν η ήττα, αυτό θα συνεπαγόταν τιμωρία από τη FIBA για δυσφήμιση του αθλήματος. Κι επειδή είναι πρόσφατες οι τιμωρίες της παγκόσμιας ομοσπονδίας σε Φώτση και Σχορτσανίτη για τις συμπλοκές τους στο φιλικό με τη Σερβία, οι άνθρωποι της Εθνικής θα ήταν ανόητοι να παραδεχτούν πως έκατσαν κι έχασαν δημοσίως.
http://www.sport-fm.gr/article/290659
Το οτι κατι δεν μπορει να αποδειχθει ΔΕΝ το κανει νομιμο.
Αν ντοπαριστεις με μια ουσια που δεν ειναι ανιχνευσιμη ΔΕΝ εισαι νομιμος.
Αν κλεψεις τραπεζα και δεν σε πιασουν ΔΕΝ εισαι νομιμος.
Ασε λοιπον το κηρυγμα.
Εκτος βεβαια αν αναθεωρησετε και τις αποψεις σας περι νομιμοτητας στον αθλητισμο περα απο τα ηθικα θεματα.
Τιποτα δεν αποκελιεται βεβαια τετοια μυαλα που κουβαλαμε. ;)
Για μένα δεν είναι νομικό ζήτημα αλλά επειδή μιλάμε για παρανομίες γνωρίζουμε όλοι πως έχουν κριθεί αθώοι βασικοί ύποπτοι με σαφείς ενδείξεις τέλεσης τεράστιων εγκλημάτων μόνο κ μόνο λόγω αμφιβολιών. Αν δεν αποδειχθεί σαφώς μια παρανομία ή δεν ομολογηθεί δεν νομιζω οτι θεωρείς τον άλλο παράνομο. Αλλά αυτά είναι για τους τύπους και προφανώς δεν αγγίζουν το ηθικό κομμάτι του καθενός μας.
Burning Skies
03-09-10, 18:03
Για μένα δεν είναι νομικό ζήτημα αλλά επειδή μιλάμε για παρανομίες γνωρίζουμε όλοι πως έχουν κριθεί αθώοι βασικοί ύποπτοι με σαφείς ενδείξεις τέλεσης τεράστιων εγκλημάτων μόνο κ μόνο λόγω αμφιβολιών. Αν δεν αποδειχθεί σαφώς μια παρανομία ή δεν ομολογηθεί δεν νομιζω οτι θεωρείς τον άλλο παράνομο. Αλλά αυτά είναι για τους τύπους και προφανώς δεν αγγίζουν το ηθικό κομμάτι του καθενός μας.
Δεν υπαρχει αυτο που λες.
Τι παει να πει "για μενα δεν ειναι νομικο ζητημα";;;
Ο νομος δεν επιδεχεται αμφισβητησης. Το να χασεις επιτηδες υποκειται σαφως στη δυσφημιση του αθληματος.
Για τα υπολοιπα απλα :respekt:
Τι μου λες εν ολιγοις;;; Οτι τελικα δεν εκατσαν να χασουν και ειναι ιδεα μου;; Φτασαμε και σε αυτο το σημειο για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα;;
Δεν υπαρχει αυτο που λες.
Τι παει να πει "για μενα δεν ειναι νομικο ζητημα";;;
Ο νομος δεν επιδεχεται αμφισβητησης. Το να χασεις επιτηδες υποκειται σαφως στη δυσφημιση του αθληματος.
Για τα υπολοιπα απλα :respekt:
Τι μου λες εν ολιγοις;;; Οτι τελικα δεν εκατσαν να χασουν και ειναι ιδεα μου;; Φτασαμε και σε αυτο το σημειο για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα;;
Σου λέω ότι αφού τηρήθηκαν οι μπασκετικοί κανόνες που επιβάλει η FIBA και η υπόνοια ή βεβαιότητα αν θες όλων μας νομικά δεν μπορεί να σταθεί τότε το νομικό του ζητήματος τελειώνει εκεί. Αλλιώς ο έχων εννομο συμφέρον ας κάνει καταγγελία στα πειθαρχικά όργανα της FIBA. Αλλά αυτό είναι το αυτονοόητο για μένα. Η ηθική του μπασκετικού κόσμου περοιγράφεται από τους νομούς και τους κανόνες που έχουν όλοι αποδεχτει. Τα υπόλοιπα περί ηθικής είναι καθαρά ατομικές σκέψεις και απόψεις του καθενός μας που όμως η μπασκετική κοινωνία ΔΕΝ αποδέχεται καθώς αποδέχεται μόνο τους κανόνες που έχει θεσπίσει. Για τη FIBA και όλες τις ομάδες δλδ το νόμιμο είναι και ηθικό και το έχουν αποδεχτεί αυτό.
Αλλά για εμένα ο απώτερος σκοπός έχει σημασία για μια ομάδα και όλα εξηγούνται με τη λέξη τακτική. Τακτικά μπορεί να σε συμφέρει να μην δώσεις το 100% μια ημέρα για να επιτύχεις το στόχο σου. Και εγώ θεωρώ πως στόχος της ομάδας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάκριση στο τουρνουά.
Burning Skies
03-09-10, 18:33
Σου λέω ότι αφού τηρήθηκαν οι μπασκετικοί κανόνες που επιβάλει η FIBA και η υπόνοια ή βεβαιότητα αν θες όλων μας νομικά δεν μπορεί να σταθεί τότε το νομικό του ζητήματος τελειώνει εκεί. Αλλιώς ο έχων εννομο συμφέρον ας κάνει καταγγελία στα πειθαρχικά όργανα της FIBA. Αλλά αυτό είναι το αυτονοόητο για μένα. Η ηθική του μπασκετικού κόσμου περοιγράφεται από τους νομούς και τους κανόνες που έχουν όλοι αποδεχτει. Τα υπόλοιπα περί ηθικής είναι καθαρά ατομικές σκέψεις και απόψεις του καθενός μας που όμως η μπασκετική κοινωνία ΔΕΝ αποδέχεται καθώς αποδέχεται μόνο τους κανόνες που έχει θεσπίσει. Για τη FIBA και όλες τις ομάδες δλδ το νόμιμο είναι και ηθικό και το έχουν αποδεχτεί αυτό.
Αλλά για εμένα ο απώτερος σκοπός έχει σημασία για μια ομάδα και όλα εξηγούνται με τη λέξη τακτική. Τακτικά μπορεί να σε συμφέρει να μην δώσεις το 100% μια ημέρα για να επιτύχεις το στόχο σου. Και εγώ θεωρώ πως στόχος της ομάδας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάκριση στο τουρνουά.
Καταλαβαινεις οτι προσβαλλεις την νοημοσυνη μου με αυτα που λες;;;
Εγω δεν σου λεω να μου εξηγησεις γιατι δεν τιμωρηθηκαν. Ειναι εμφανες το γιατι δεν τιμωρηθηκαν.
Εγω σου λεω οτι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ παρανομησαν διοτι ειναι ξεκαθαρος ο νομος.
Αρα ασε τα περι της "ηθικοτητας του νομιμου" διοτι το "ΔΕΝ με πιασανε" δεν σημαινει και οτι δεν παρανομησα.
Αν εσυ ξερεις οτι ο Χ αθλητης ντοπαριστηκε με μια ουσια που ΔΕΝ ανιχνευεται, αυτο σημαινει οτι δεν παρανομησε;;;
Θα τρελαθουμε τελειως;;
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 4 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ενα πολυ ωραιο αρθρο απο εναν εξαιρετικο (απο τους λιγους) αθλητικογραφο:
Οι «σωματοφύλακες» της πορτοκαλί μπάλας
03/09/2010, 17:57
Ήμουν βέβαιος ότι αυτοί που αναλαμβάνουν αυτόκλητα την υπεράσπιση του μπάσκετ στην Ελλάδα τόσα χρόνια, θα το έκαναν με την ίδια λύσσα που το πράττουν πάντα.
Γράφει ο Κώστας Μιαούλης
Μέσα στο παραλήρημα τους, προκειμένου να δικαιολογήσουν την κωμωδία που όλοι παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Πέμπτης, γράφουν για σκληρή κριτική που έγινε στους παίκτες που για την ώρα συμβαίνει μόνο στη φαντασία τους, ενώ ταυτόχρονα παραδέχονται ξεκάθαρα την επιλογή αντιπάλου. Δεν κατανοούν ότι στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, από μόνοι τους το μικραίνουν, από μόνοι τους δημιουργούν κλίμα φόβου.
Ασφαλώς είναι οι ίδιοι, οι οποίοι με το σκεπτικό του ότι το μπάσκετ πρέπει να απευθύνεται σε λίγους και καλούς, κρατούν το άθλημα σε χαμηλό επίπεδο δημοτικότητας ή τουλάχιστον σε επίπεδο λαοφιλίας ανακόλουθο με τις επιτυχίες που έχει εδώ και πολλά χρόνια. Κι ασφαλώς είναι οι ίδιοι που καλλιεργούν το κλίμα κόντρας με το ποδόσφαιρο. Κανένας ποδοσφαιρικός σπίκερ δεν θ’ ασχοληθεί ποτέ σε μετάδοση του, κάνοντας σύγκριση με το μπάσκετ. Αντίθετα θυμάμαι ουκ ολίγες φορές εκλεκτούς συναδέλφους του ρεπορτάζ της καλαθοσφαίρισης ν’ αναφέρονται στο ποδόσφαιρο με προσβλητικά υπονοούμενα του στιλ πως αυτοί που το παρακολουθούν είναι κατώτερου ΙQ. Προσπερνώ τις γνωστές εξυπνάδες και πάω παρακάτω.
Πρώτα απ’ όλα ορισμένοι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Είναι άλλο το συλλογικό επίπεδο, όταν κάποια ομάδα πιθανώς να κάνει επιλογή γιατί απλούστατα μιλάμε για μια ανώνυμη εταιρεία που έχει ως στόχο το κέρδος. Όταν μιλάμε για Εθνική ομάδα όμως, έχουμε να κάνουμε με αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτομάτως λοιπόν η Εθνική του μπάσκετ, όπως και κάθε άλλου σπορ, αντιπροσωπεύει τη χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Εκτός από το αγωνιστικό, στην παράμετρο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μπαίνουν μοιραία και άλλα θέματα. Το ηθικό κομμάτι ασφαλώς και μπαίνει παραπάνω στις Εθνικές ομάδες λοιπόν, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το κουκουλώσουν ή να το εξισώσουν.
Με μεγάλη λύπη διάβασα σε κομμάτια μπασκετικών, να προσπαθούν να πείσουν ότι ο στόχος δεν ήταν ν’ αποφύγουμε την Ισπανία, αλλά τον προημιτελικό με τις ΗΠΑ ή κατ’ επέκταση και τους δύο. Τουλάχιστον δύο μπασκετικοί συνάδελφοι σήμερα το πρωί, εξέφρασαν την διαφωνία τους με την άποψη ότι το θέμα μας δεν ήταν η Ισπανία και μάλιστα ξέρουν πως αυτή προέκυψε στην διαδρομή (κατά το με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω), μετά την ήττα των Γάλλων από τους Νεοζηλανδούς από τους ρεπόρτερ που ήθελαν να δικαιολογήσουν αυτή την επιλογή. Επίσης το επιχείρημα του ότι και οι Γάλλοι (με βάση την ιστορία της χώρας του τους δεν είναι τυχαίο ότι πήγαν να διαλέξουν αντίπαλο, αλλά τελικά τους έκατσε ακόμα χειρότερα) τράβηξαν τον ίδιο δρόμο, δεν αθωώνει την δική μας συμπεριφορά.
Η Ελλάδα για τον κόσμο συμπεριλαμβανόταν πριν από την έναρξη του τουρνουά μέσα στα τρία φαβορί για τον τίτλο. Μια ομάδα φόβητρο έτσι όπως παρουσιάστηκε στα φιλικά από τους ειδήμονες λοιπόν, αλλά και μια ομάδα με την παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ελλάδα στο μπάσκετ δεν μπορεί να κάνει επιλογές. Αυτόματα το 3ο φαβορί από το ζενίθ των φιλικών βρίσκεται στο ναδίρ από άποψη απόδοσης (για την οποία έχει γίνει κοκοκό από την πρώτη αγωνιστική) και διαλέγει και αντίπαλο. Ένας κόσμος που έχει προσδοκίες λοιπόν βλέπει πέρα από τα προβλήματα μια ομάδα που βγάζει μοιραία και φόβο, από τη στιγμή που επιλέγει αντίπαλο. Μοιραία λοιπόν από τη στιγμή που επιλέγεις αντίπαλο, φοβάσαι.
Πέρα απ’ αυτά καμία κριτική δεν έχει γίνει στα διάφορα επιχειρήματα του Καζλάουσκας που προσπαθεί να μεταφέρει σε εξωγενείς παράγοντες τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Πρόσφατα μίλησε για την επιλογή των διακριθέντων από τον Τύπο με οπαδικά κριτήρια λες και αυτό δεν συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια και τώρα είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο. Επίσης δεν μπόρεσα να κατανοήσω με ποιόν τρόπο δικαιώθηκε ο Λιθουανός κόουτς έναντι του Μπλατ. Μήπως ο Καζλάουσκας ήξερε πως οι Γάλλοι θα κάτσουν να χάσουν, από τη στιγμή που εμείς χάσαμε; Με λίγα λόγια λοιπόν ο Λιθουανός θέλοντας ν’ αναδείξει πως επαληθεύτηκαν οι δικές του εκτιμήσεις, επιβεβαιώνει πως παρακολουθήσαμε μέχρι τώρα ένα τουρνουά παρωδία.
Σε τελευταία ανάλυση οι δημοσιογράφοι- σωματοφύλακες του μπάσκετ, αφού μιλούν για τον σκοπό που αγιάζει τα μέσα ας μην αναρωτιούνται για τα όσα συμβαίνουν εσχάτως στο άθλημα τους γιατί ο καθένας στο ρητό αυτό δίνει την δική του ερμηνεία. Κι επειδή ορισμένοι γνωρίζουν καλά, ας μην μιλάνε για την ποδοσφαιρική αλητεία που έχει μεταφερθεί στο μπάσκετ. Οι κάφροι όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, θα κάνουν τα καφριλίκια τους, ειδικά μάλιστα όταν τα κακώς κείμενα κουκουλώνονται για να μην σπιλωθεί η εικόνα του σπορ. Μάλιστα έμαθα ότι η Ομοσπονδία δυσαρεστήθηκε επειδή κάποιοι συνάδελφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ ήταν καυστικοί με τη συμπεριφορά των εμπλεκομένων παικτών στον …φιλικό αγώνα με τη Σερβία.
ΥΓ1: Για να μην ακούσω τις γνωστές αρλούμπες περί πολέμου στην ομάδα, όταν θα τελειώσει το τουρνουά, θα μιλήσω όχι για αγωνιστικά θέματα, γιατί για να μιλήσεις για τέτοια προφανώς πρέπει να πάρεις άδεια από τους ειδήμονες. Θα προχωρήσω όμως κάποιες δυσάρεστες διαπιστώσεις.
ΥΓ2: Λυπάμαι πραγματικά γιατί σε αυτό το κείμενο μπορεί να φανεί ότι συμπεριλαμβάνω όλους τους μπασκετικούς συναδέλφους, αλλά δεν είναι έτσι. Απλά στο μπάσκετ οι φωνές που θέλουν ν’ αναδείξουν ότι δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα συνήθως πνίγονται για το …καλό του αθλήματος.
ΥΓ3: Επειδή λένε όλοι ότι πρέπει να μιλάμε πριν από τα ματς, προσωπικά διάβασα έναν πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο gazzetta.gr πριν γίνει το ματς της Εθνικής με τη Ρωσία και ανήκει στο Μάνο Μανουσέλη και ήταν κάθετος για το αν έπρεπε να χτυπήσει η Εθνική το παιχνίδι. Τον διάβασα και σήμερα και κρατάω κυρίως το κομμάτι στο οποίο αναρωτιέται πως ένας πατέρας θα κληθεί να εξηγήσει σε ένα παιδί ότι είναι καλύτερο να έρθεις 3ος παρά 2ος. Με άλλα λόγια αυτό που επισήμανα και γω χθες ραδιοφωνικά, όταν έλεγα πως ένα γονιός που θα πάει το παιδί του να μάθει μπάσκετ, πρέπει να του διδάξει και την παράμετρο της ηθελημένης ήττας.
ΥΓ4: Ευτυχώς στην καριέρα μου δεν θα χρειαστεί να πανηγυρίσω γκολ αντίπαλης Εθνικής ομάδας ως σπίκερ για να διαλέξω πιο εύκολο αντίπαλο. Για τους μπασκετικούς με τις εσκεμμένες ήττες, δεν είμαι βέβαιος…
ΥΓ5: Η δημοκρατικότητα που διέπει το ποδόσφαιρο, το κάνει και περισσότερο λαοφιλές. Αντίθετα στο μπάσκετ, ή θα πρέπει να δέχεσαι την άποψη των ειδημόνων ή αλλιώς πας στο πυρ το εξώτερο.
:respekt::respekt:
Καταλαβαινεις οτι προσβαλλεις την νοημοσυνη μου με αυτα που λες;;;
Εγω δεν σου λεω να μου εξηγησεις γιατι δεν τιμωρηθηκαν. Ειναι εμφανες το γιατι δεν τιμωρηθηκαν.
Εγω σου λεω οτι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ παρανομησαν διοτι ειναι ξεκαθαρος ο νομος.
Αρα ασε τα περι της "ηθικοτητας του νομιμου" διοτι το "ΔΕΝ με πιασανε" δεν σημαινει και οτι δεν παρανομησα.
Αν εσυ ξερεις οτι ο Χ αθλητης ντοπαριστηκε με μια ουσια που ΔΕΝ ανιχνευεται, αυτο σημαινει οτι δεν παρανομησε;;;
Θα τρελαθουμε τελειως;;
Αν το ξέρω μόνο εγώ τότε νομικά ΔΕΝ ντοπαρίστικε. Ας μας πει ένας νομικός καλύτερα. Αλλά νομίζω αν δεν αποδειχτεί κάτι είναι απλά άποψεις και όχι γεγονότα ό,τι και αν πιστεύουμε εμείς.
Δε μπορω να καταλαβω ρε παιδια,σεβαστη η αντιθετη γνωμη αλλα να μιλαμε για διασυρμους για ξεπλυμα ντροπης,ηθικα διλληματα επρεπε δεν επρεπε,ημαρτον,οσοι δεν γουσταρατε αυτο που εκαναν,αν εκαναν λες κ οι ρωσοι σκυλιασαν να κερδισουν,μην ξαναδειτε μπασκετ κ ειδικα αυτη την ομαδα,δεν αξιζει,αγνοηστε την απλα,κ αφηστε εμας που μας αρεσει η εθνικη κ το μπασκετ,να την υποστηριζουμε.Στην τελικη σαν χωρα θα επρεπε για αλλα σημαντικοτερα να ντρεπομαστε,παρα να ασχολουμαστε με μια ηττα,που δεν το παλεψαμε. Εντωμεταξυ μερικες πολιτικες εφημεριδες χαρακτηρισαν διασυρμο,κωμωδια κτλ,(χασαμε με 4 ποντους αστεια πραγματα δηλαδη),συν οτι η Γαλλια κερδισε την Ισπανια και εχασε παλευοντας,μοχθοντας,απο τη Νεα Ζηλανδια με 12 ποντους.
Burning Skies
03-09-10, 18:49
Δε μπορω να καταλαβω ρε παιδια,σεβαστη η αντιθετη γνωμη αλλα να μιλαμε για διασυρμους για ξεπλυμα ντροπης,ηθικα διλληματα επρεπε δεν επρεπε,ημαρτον,οσοι δεν γουσταρατε αυτο που εκαναν,αν εκαναν λες κ οι ρωσοι σκυλιασαν να κερδισουν,μην ξαναδειτε μπασκετ κ ειδικα αυτη την ομαδα,δεν αξιζει,αγνοηστε την απλα,κ αφηστε εμας που μας αρεσει η εθνικη κ το μπασκετ,να την υποστηριζουμε.Στην τελικη σαν χωρα θα επρεπε για αλλα σημαντικοτερα να ντρεπομαστε,παρα να ασχολουμαστε με μια ηττα,που δεν το παλεψαμε. Εντωμεταξυ μερικες πολιτικες εφημεριδες χαρακτηρισαν διασυρμο,κωμωδια κτλ,(χασαμε με 4 ποντους αστεια πραγματα δηλαδη),συν οτι η Γαλλια κερδισε την Ισπανια και εχασε παλευοντας,μοχθοντας,με 12 ποντους.
Για πολλα ντρεπομαστε. Δυστυχως.
Και απ'οτι βλεπω απαγορευεται και να το λεμε γιατι ενοχλει.
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 5 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αν το ξέρω μόνο εγώ τότε νομικά ΔΕΝ ντοπαρίστικε. Ας μας πει ένας νομικός καλύτερα. Αλλά νομίζω αν δεν αποδειχτεί κάτι είναι απλά άποψεις και όχι γεγονότα ό,τι και αν πιστεύουμε εμείς.
Δηλαδη ενας ΚΛΕΦΤΗΣ εκατομμυριων δεν ειναι παρανομος μεχρι να τον πιασουν.
Και αν δεν τον πιασουν ποτε ή ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ αθωωθει επειδη κοροϊδεψε το δικαστηριο θα μπορει να λεει στον εαυτο του οτι δεν εκλεψε ποτε και τιποτα. :wall:
Και χρειαζομαστε και νομικο να μας το εξηγησει. :whistle:
Δεν περιγραφω αλλο...:rofl:
Για πολλα ντρεπομαστε. Δυστυχως.
Και απ'οτι βλεπω απαγορευεται και να το λεμε γιατι ενοχλει.
Οπως γραφω στην αρχη,σεβαστη η γνωμη του καθενος,απλα μην το παρατραβαμε με δηλωσεις ας διασυρθουν κ τετοια το θεωρω τραβηγμενο.Κ στην τελικη γιατι να ενοχληθω?
Burning Skies
03-09-10, 18:50
Οπως γραφω στην αρχη,σεβαστη η γνωμη του καθενος,απλα μην το παρατραβαμε με δηλωσεις ας διασυρθουν κ τετοια το θεωρω τραβηγμενο.Κ στην τελικη γιατι να ενοχληθω?
Τραβηγμενο για σενα.
Κρατα λοιπον την αποψη σου και ασε με μενα να λεω την δικη μου. ;)
(ακριβως επειδη λατρευω το μπασκετ και θελω η Εθνικη να το εκπροσωπει επαξια)
Δε μπορω να καταλαβω ρε παιδια,σεβαστη η αντιθετη γνωμη αλλα να μιλαμε για διασυρμους για ξεπλυμα ντροπης,ηθικα διλληματα επρεπε δεν επρεπε,ημαρτον,οσοι δεν γουσταρατε αυτο που εκαναν,αν εκαναν λες κ οι ρωσοι σκυλιασαν να κερδισουν,μην ξαναδειτε μπασκετ κ ειδικα αυτη την ομαδα,δεν αξιζει,αγνοηστε την απλα,κ αφηστε εμας που μας αρεσει η εθνικη κ το μπασκετ,να την υποστηριζουμε.Στην τελικη σαν χωρα θα επρεπε για αλλα σημαντικοτερα να ντρεπομαστε,παρα να ασχολουμαστε με μια ηττα,που δεν το παλεψαμε. Εντωμεταξυ μερικες πολιτικες εφημεριδες χαρακτηρισαν διασυρμο,κωμωδια κτλ,(χασαμε με 4 ποντους αστεια πραγματα δηλαδη),συν οτι η Γαλλια κερδισε την Ισπανια και εχασε παλευοντας,μοχθοντας,απο τη Νεα Ζηλανδια με 12 ποντους.
OK δεν θα την αγνοήσουμε.
Από εδώ και πέρα θα κουνάω σημαιάκια και θα εκθειάζω το μέγα ελληνικό πάθος που δείχνουν οι διεθνείς μας στους αγώνες τους.
Για να είστε κι εσείς ικανοποιημένοι.
Ο νομος δεν επιδεχεται αμφισβητησης.
προφανως. Επισης ο νομος, δεν ερμηνευται υποκειμενικα.
Το τι ειναι παρανομο, και το τι οχι, γραφεται και περιγραφεται σε κωδικες, και οχι σε forum.
Στο αστειο λαικο δικαστηριο που εχει στηθει σε αυτο εδω το νημα, ξεχναμε κατι σημαντικο. Το τεκμηριο της αθωοτητας. Η εθνικη λοιπον ειναι αθωα, μεχρι να αποδειχθουν οι κατηγοριες.
Βεβαια, στο νημα εχει ηδη καταδικαστει, με διασυρμους, ξεφτιλες, ντροπες κλπ.
Αρκετα ασχοληθηκα με το θεμα. Δικαιωμα του καθενος να ηθικολογει και να λαικιζει, αλλα λιγο μετρο δεν βλαπτει.
OK δεν θα την αγνοήσουμε.
Από εδώ και πέρα θα κουνάω σημαιάκια και θα εκθειάζω το μέγα ελληνικό πάθος που δείχνουν οι διεθνείς μας στους αγώνες τους.
Για να είστε κι εσείς ικανοποιημένοι.
Οχι καλυτερα παρε μια σημαια της Ισπανιας,κ φωναζε υπερ της.Ειπαμε εχουμε διαφορετικη αποψη,τελος. ;) κ οκ skies γνωμη σου παω πασο.
Burning Skies
03-09-10, 19:08
προφανως. Επισης ο νομος, δεν ερμηνευται υποκειμενικα.
Το τι ειναι παρανομο, και το τι οχι, γραφεται και περιγραφεται σε κωδικες, και οχι σε forum.
Στο αστειο λαικο δικαστηριο που εχει στηθει σε αυτο εδω το νημα, ξεχναμε κατι σημαντικο. Το τεκμηριο της αθωοτητας. Η εθνικη λοιπον ειναι αθωα, μεχρι να αποδειχθουν οι κατηγοριες.
Βεβαια, στο νημα εχει ηδη καταδικαστει, με διασυρμους, ξεφτιλες, ντροπες κλπ.
Αρκετα ασχοληθηκα με το θεμα. Δικαιωμα του καθενος να ηθικολογει και να λαικιζει, αλλα λιγο μετρο δεν βλαπτει.
Εχετε μπερδεψει καποια βασικα πραγματα.
Οταν ΞΕΡΕΙΣ οτι εχεις παρανομησει δεν περιμενεις να στο πει το δικαστηριο. Απλα ελπιζεις να τους κοροϊδεψεις και να την βγαλεις καθαρη.
Η αληθεια αν το πετυχεις δεν θα αλλαξει. Δεν θα εισαι αθωος αλλα ενας ενοχος που πετυχε να αθωωθει.
Δεν εχω να πω κατι αλλο, ειλικρινα προσβαλουν την νοημοσυνη μου αυτα που διαβαζω. Το ασπρο γινεται μαυρο χωρις κανενα κωλυμμα.
wi fi thief
03-09-10, 19:32
I love this game...
Του Στέφανου Χάρη
3/9/2010 4:25:54 μμ.
Μέχρι χθες το μόνο που με γοήτευε στο μπάσκετ, αγαπητέ αναγνώστη, ήταν οι δημοσιογράφοι του. Τα καταπληκτικά παιχνίδια της Πέμπτης στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, όμως, με έκαναν να δω το άθλημα με άλλο μάτι. Η ιδέα ότι γίνονται καμιά δεκαριά ματς στα οποία όλοι θα πάλευαν μέχρις εσχάτων για να χάσουν (μόνο το Πουέρτο Ρίκο ήθελε τη νίκη, αλλά τελικά κατάφερε να χάσει από την Ακτή και αποκλείστηκαν και οι δύο) με μάγεψε...
Δεν γνωρίζω τι έκανε η Εθνική με τη Ρωσία (αν και στο πρώτο δεκάλεπτο που πρόλαβα να δω πριν κλείσω τη στήλη το μόνο Καλάθη που βάλαμε ήταν ο Νικ), όμως μου αρκεί η εποικοδομητική κουβέντα για το αν έπρεπε να κερδίσει ή όχι...
Την επιλογή της περήφανης ήττας ενστερνίστηκε ο γλυκός Αρης Μπάρκας στην «Εξέδρα»: «Υπό την έννοια ότι ο προπονητής είναι και δάσκαλος, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ζητήσει από την ομάδα του να χάσει».
(Αν δεν ήθελε να τους το πει ευθέως ο Καζλάουσκας, πάντως, θα μπορούσε να τους το φέρει πλαγίως, χρησιμοποιώντας ένα συνθηματικό. Για παράδειγμα, μετά το «ζντο» να μην έλεγε «Ελλάς», αλλά «ΜΠΕΟΣ» -Μην Παίξετε Ετσι Οπως Συνηθίζετε. Και ο Πάρις Καλημερίδης ακόμα θα έπιανε το υπονοούμενο...)
«Στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζεται καν να το κάνει. Οι μπασκετμπολίστες είναι έξυπνοι άνθρωποι και δεν χρειάζονται υποδείξεις για το αυτονόητο». (Πράγματι. Πρόβλημα θα είχαμε μόνο αν ήταν σέντερ της Εθνικής ο Μήτρογλου. Εκεί ένα σκουντηματάκι για να καταλάβει ο Κώστας μου θα χρειαζόταν...)
«Κανείς δεν θα σκάσει αν η Ελλάδα τερματίσει τρίτη στον όμιλό της, χάνοντας από τη Ρωσία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι και οι Ρώσοι δεν θα στενοχωρηθούν από την τρίτη θέση, επομένως μπορεί να προκύψει ματς παρωδία».
Ο Μπάρκας επισημαίνει στη συνέχεια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο και μάλιστα δίνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για να το αποδείξει:
«Η Δυτική Γερμανία αντιμετώπιζε τη Δανία από την οποία ποτέ μέχρι τότε δεν είχε χάσει. Ηταν η τελευταία αγωνιστική και από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα προέκυπτε ο πρώτος του ομίλου, ο οποίος θα αντιμετώπιζε στα νοκ άουτ παιχνίδια την Ισπανία. Ο δεύτερος θα κοντραριζόταν με την έκπληξη της πρώτης φάσης, το Μαρόκο. Η Δανία με 2-0 πέτυχε την πρώτη της νίκη και αποκλείστηκε από την Ισπανία». Πάγωσα...
Νόμισα ότι οι δύο ομάδες επί 40 λεπτά είχαν πλακωθεί στα τούβλα και τα air ball και έψαξα να βρω ποιος παλαβός Δανός έβαλε το δίποντο της νίκης και τι απέγινε τελικά. Επειτα από πολλή σκέψη κατάλαβα ότι ο Αρης μου απλώς αναφερόταν σε άλλο άθλημα (ποδόσφαιρο) και ηρέμησα...
Ο Παντελής Διαμαντόπουλος, από την άλλη, εξέφρασε στο «Φως» ένα διαφορετικό προβληματισμό:
«Αντε και κάθεσαι και χάνεις από τους Ρώσους. Που και αυτοί ηλίθιοι δεν είναι, αλλά τέλος πάντων... Χάνεις λοιπόν και φεύγεις από τον σκόπελο που έχει Ισπανία και ΗΠΑ στη σειρά. Τους Ισπανούς τούς έχουμε, γιατί και αυτοί σε μαύρα χάλια είναι. Τους Αμερικανούς όμως όχι. Και φεύγεις και πας από την άλλη πλευρά. Αν εκεί σε αρπάξει καμιά Γαλλία ή καμιά Λιθουανία και σε ρημάξει, μετά πού θα κρυφτείς;». Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή...
Μια καλή ιδέα θα ήταν να έδινε ο Καζλάουσκας εντολή στους παίκτες να γίνει στο ματς με τη Ρωσία της... Σερβίας, για να μη χρειαστεί να μπούμε σ' αυτό το βασανιστικό δίλημμα. Θα μας απέβαλαν από το τουρνουά, δεν θα παίζαμε με κανέναν και θα ησυχάζαμε μια και καλή (Τουλάχιστον θα φεύγαμε με το κροσέ ψηλά από τη διοργάνωση...).
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=18930&autid=26&sn=13
:rofl::rofl::rofl:
...
Δεν εχω να πω κατι αλλο, ειλικρινα προσβαλουν την νοημοσυνη μου αυτα που διαβαζω. Το ασπρο γινεται μαυρο χωρις κανενα κωλυμμα.
Κι εγώ παραδίνω τα όπλα.
Εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση , πλέον εμείς είμαστε οι "ένοχοι" γιατί σκαλίζουμε πράγματα που δεν πρέπει , για γεγονότα που για κάποιους δεν έχουν σημασία.
Δεν απέχει και πολύ για να μας κατηγορήσουν και για τίποτα άλλο. :whistle: :whistle:
Εχετε μπερδεψει καποια βασικα πραγματα.
Οταν ΞΕΡΕΙΣ οτι εχεις παρανομησει δεν περιμενεις να στο πει το δικαστηριο. Απλα ελπιζεις να τους κοροϊδεψεις και να την βγαλεις καθαρη.
Η αληθεια αν το πετυχεις δεν θα αλλαξει. Δεν θα εισαι αθωος αλλα ενας ενοχος που πετυχε να αθωωθει.
Φίλος μη μπερδέυεσαι είναι απλό. Εσύ θεωρείς ότι έχει παρανομήσει. Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει παρανομήσει?
Ποιος έχει δίκιο?
Εσενα η γνωμη σου ποια ειναι περα απο το να προτεινεις τι πρεπει να γινει για να μην ξεφτιλιζει το καθε λαμογιο το αθλημα;Η αποψη μου (διαβάζοντας και μερικές σελίδες σήμερα) ειναι ότι προφανώς δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται μερικοι.
Ειναι ακριβώς σαν τους Ολυμπιακούς, τα τουρνουα στίβου κλπ κλπ. Πολύ ρομαντικά τα βλέπετε αν πιστευετε ότι "η ομάδα πρέπει να κατεβαίνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ" και διάφορα τέτοια. Το παγκόσμιο (οπως διοργανώνεται αυτή τη στιγμή) δεν ειναι σπριντ αλλά μαραθώνιος. Με το συστημα διασταυρώσεων αναγκαστικά οι ομάδες μπαίνουν σε λογική ΕΠΙΛΟΓΗΣ ομάδων και όχι λογικής να παίζουν στο MAX των δυνατοτήτων.
Εαν νομίζετε ότι πχ η Ισπανία ειναι τοσο χαλια, περιμενετε το ματς με την Ελλάδα. Αν πιστευετε (οπως βλακωδώς λενε οι ελληνες δημοσιογράφοι) οτι οι γάλλοι αυτοπυροβοληθήκαν χάνοντας τις προάλλες, περιμέντε όταν θα δείτε μια αγνωριστη -προς το καλύτερο- γαλλία που έτρεξε να μας αποφύγει.
Και πάει λέγοντας.
Για να απαντήσω στο ερωτημά σου, θα προτιμούσα κάποιο σύστημα όπου θα υπήρχαν πχ 4 όμιλοι , θα γινοντουσαν τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων, θα γινόταν elimination των αδυνατων, θα βγαίναν νέοι όμιλοι με βάση βαθμολογίες (λέω πχ) και πάλι το ίδιο , μέχρι που θα φτάναν πλέον στους προ(ημι)τελικούς. Οχι αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα. Αν ειχαν ένα elimination system οπου οι ομάδες θα έπρεπε να παίζουν FULL SPEED για να μην μείνουν έξω, θα ήθελα να δω αν θα διαλέγαν παιχνίδια..
Burning Skies
04-09-10, 08:53
Φίλος μη μπερδέυεσαι είναι απλό. Εσύ θεωρείς ότι έχει παρανομήσει. Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει παρανομήσει?
Ποιος έχει δίκιο?
Αυτος που δεν εθελοτυφλει....;)
@aroutis
Το παρανομο φιλε δεν ειναι μεσα στο προγραμμα για να πετυχεις τον στοχο σου.
Ούτως ή άλλως με την Ισπανία θα παίζαμε. Αυτό ήταν στο χέρι των Γάλλων και όχι στο δικό μας. Ας επικεντρωθούμε στο αποψινό, χωρίς αύριο, ματς και ας ξεχάσουμε ότι αποφύγαμε τους Αμερικανούς γιατί για να τους συναντούσαμε θα έπρεπε πρώτα να βγαίναμε 2οι και να προκρινόμασταν στους 8.
Rebel Scum
04-09-10, 22:43
Πιο πλήρης και ποιοτική ομάδα η Ισπανία (γνωστό).
Σήμερα είχαμε καλές πιθανότητες...οι διαιτητές όμως ήταν κόντρα. Δεν κερδίζεται η Ισπανία έτσι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.