Επιστροφή στο Forum : 2010 FIBA World Championship - Turkey
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Aπό μόνοι τους εχάσανε το παιχνίδι. Δίκαια κερδισαν οι ισπανοί.
Fotsis big zero as a figure.
Ο Σπανουλης αστοχος . αν τα εβαζε σαν Διαμαντιδη Ζηση θα κερδιζαμε
Aπό μόνοι τους εχάσανε το παιχνίδι. Δίκαια κερδισαν οι ισπανοί.
Το απαγοητευτικό δεν είναι ότι χάσαμε. Αλλά το ότι χάσαμε από τη 2η τους ομάδα!! :(
Μπραβο στα παιδια σημερα πραγματικα προσπαθησαν,αν κ οπως ειπε ο φιλος απο πανω απο δικα τους λαθη το εχασαν,οσο για τους ΑΛΑΖΟΝΕΣ του παγκοσμιου μπασκετ,οσο καλοι κ αν ειναι που τους θεωρω καλυτερους εννοειτε,θα την πατησουν σιγουρα απο μια αλλη ομαδα,γιατι τους αξιζει για μενα,επαναλαμβανω φοβεροι παιχτες,καλυτεροι απο μας,αλλα θα ηθελα να την πατησουν οπως το 2007 μονο κ μονο για την αλαζονεια τους,κ αυτο δε το λεω τωρα,το λεω εδω κ χρονια απλα ηθελα να το καταθεσω κ εδω,κ παλι μπραβο για την προσπαθεια.
O Φωτσης μεγαλη παικταρα οπως κι ολοι τους ,μπραβο και δεν πειραζει ,με 50-50 μαλλον θα το ειχαμε παρει οπως και καποια πρηγουμενα μεταξυ μας ..
Πρεπει να παραδεχτουμε οτι εχουν περισσοτερους καλους παικτες απο'μας ,αλλα μας εχουνε κερδισει και με ευνοια και πολλη τυχη και με τα γνωστα κολπα ενιοτε του βρωμικου παιχνιδιου
Δεν σταματαμε εδω ,εχει αποδειχτει πολλες φορες :oneup:
Το απαγοητευτικό δεν είναι ότι χάσαμε. Αλλά το ότι χάσαμε από τη 2η τους ομάδα!! :(
Ενταξει δευτερη αλλα εχει φοβερους παικτες κ η δευτερη,εχει πολυ βαθος ο παγκος τους,οπως κ η αλαζονεια τους.:p
Μπράβο στα παιδιά,προσπαθήσαν. Προσωπικά αν έχω κάποια ένσταση είναι στο πως κοουτσαρισε ο προπονητης όπως και στην απαράδεκτη διαιτησια.
Οι ισπανοί παίξαν και αυτοί καλά, αλλά πιστεύω ότι σε ένα match 50-50 τα πράγματα πιθανότατα θα ήταν διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Τα αμυντικα ριμπαουντ πας στοιχισαν... Παντα κατι μας στοιχιζει με την Ισπανια που της λειπουν και 2 σουπερ βασικοι. Ειναι καλυτεροι απο μας σιγουρα.
ΑΛΛΑ ρε σεις ενα ματς που παει ποντο ποντο ΘΑ ΧΑΘΕΙ αν βαλουν το χερακι τους και οι διαιτητες. Και σημερα το εβαλαν παλι. Και στο τελος που ολα ειχαν κριθει μας εδιναν ανυπαρκτα φαουλ για να γλυκανουν το χαπι. Κωμικες καταστασεις οπως το 2008
Επαναλαμβανω οτι ειναι ανωτερη ομαδα αλλα αφηστε να το δειξουν χωρις σπρωξιματακια που σε αυτα τα ματς κορυφαιου επιπεδου παιζουν πολυ μεγαλο ρολο.
του βρωμικου παιχνιδιου
κ να φανταστεις ο rudy ,ελεγε οτι εμεις παιζουμε βρωμικο παιχνιδι.μου εβαψε κ το μαλλι ξανθο...:down:
διαλέγαμε και αντίπαλο τρομάρα μας :rolleyes:
@saras81,ardi21,aroutis
Οπως τα λετε ειναι !;)
Rebel Scum
04-09-10, 23:05
Δεν χάσαμε από τη 2η ομάδα...οι Ισπανοί έχουν πλήρες ρόστερ.
Όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους βασικούς χωρίς να χάνει δυναμικότητα και εσύ παλεύεις με 6 παίκτες λογικό είναι στο τέλος η κούραση και μόνο να σε καταβάλλει.
διαμαντιδης τελος απο εθνικη
Ποια δεύτερη ομάδα, θα μας τρελάνετε; Ο Pau και ο Garbajosa έλειπαν, σοβαρή υπόθεση σε ομάδα με τέτοιο ταλέντο, δηλαδή οι αμερικάνοι κατέβηκαν με την 5η ομάδα; Κρίμα για την εθνική που αξίζει πολλά, κρίμα και για την πίκρα που μας κέρασαν προχτές. Πόσο πιο άσχημα θα ήταν τα πράγματα αν παίζαμε στα ίσα τους ανύπαρκτους προχτές; Οι διαιτητές το ξεφτίλισαν το θέμα αλλά οι Ισπανοί είναι πολύ μπροστά όπως και να έχει, κάποτε θα τους κερδίσουμε. Προς το παρόν, απόδειξη ή τιμολόγιο; :p
Eνταξει τι να πουμε τωρα, οι δυο ισπανοφωνοι διαιτητες τους εσπρωχναν με τρελα. Δεν υπηρχε περιπτωση να μας αφησουν να κερδισουμε, οποτε τι να συζηταμε...
Κανονικα επρεπε να παρει την ομαδα και να φυγει, αντι να καθομαστε να παριστανουμε τα θυματα των αγυρτων.
διαλέγαμε και αντίπαλο τρομάρα μας :rolleyes:
Εγω το ειπα, οποτε το κανανε δεν μας βγηκε σε καλο. Αν ειχαμε κερδισει το ρωσικο καφενειο σημερα πιθανοτατα θα ειμασταν στους 8. Γιατι με την προστασια που απολαμβαναν οι ισπανοι(και οι σερβοι btw) καμμια ομαδα δεν θα ειχε πιθανοτητα.
Burning Skies
04-09-10, 23:53
Πληρωσαν την λαμογια τους και τους εκοψε αλλο ενα τιμολογιο η Ισπανια.
Μακαρι να πληρωσει στον επομενο γυρο και η Ισπανια τις δικες τις λαμογιες.
Προχωραμε πλεον και ευχομαι αυτο να γινει με νεα μυαλα...
Πληρωσαν την λαμογια τους και τους εκοψε αλλο ενα τιμολογιο η Ισπανια.
Οχι η Ισπανια, αυτη θα ηταν ευκολη υποθεση για μας. Η διαιτησια.
Μου αρεσει που μιλας για την Εθνικη σε β' πληθυντικο, εχεις καταλαβει οτι αυτοι αντιπροσωπευουν εμας, τη χωρα μας?
Μου αρεσει που μιλας για την Εθνικη σε β' πληθυντικο, εχεις καταλαβει οτι αυτοι αντιπροσωπευουν εμας, τη χωρα μας?
:cool: ,και μονο οι φατσες των Ισπανων (ομαδας ,κοσμου) στους ποντους μας στο 2' & κατω ,τα λεει ολα ,;)
Τα ρεστα ειναι για τους δικαστες :rolleyes:
Burning Skies
05-09-10, 00:09
Ναι, η διαιτησια. Οτι πεις.
Εμενα με αντιπροσωπευει οποιος ικανοποιει τις βασικες απαιτησεις που εχω απο καποιον που φοραει το εθνοσημο...;)
Και μεσα σε αυτες τις απαιτησεις δεν χωρανε οι τσαμπουκαδες και οι λαμογιες.
Πατε καλα ορισμενοι ? αναφερεστε στην Εθνικη μας, λες και ζουμε στα Σκοπια ..θα παει μακρυα αυτο ?
Τι ειναι αυτα ? σε ποια χωρα ζουμε ?
Ναι, η διαιτησια. Οτι πεις.
Εμενα με αντιπροσωπευει οποιος ικανοποιει τις βασικες απαιτησεις που εχω απο καποιον που φοραει το εθνοσημο...;)
Και μεσα σε αυτες τις απαιτησεις δεν χωρανε οι τσαμπουκαδες και οι λαμογιες.
Δεν το λεω εγω, ολος ο κοσμος το ειδε. Αλλα βεβαια, ξεχασα οτι εσυ εισαι μονιμα προδιατεθειμενος αρνητικα απεναντι στη Εθνικη, στενοχωριεσαι οταν κερδιζουμε και πανυγηριζεις οταν χανουμε...:lol:
Εσυ πιστευεις οτι αντιπροσωπευεις επαξια τη πατριδα με τη δικη σου συμπεριφορα?
Αφου ομως δεν δεχεσαι οπως λες τις λαμογιες (που ειναι στανταρ για ολους στον αθλητισμο), το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ ασχολησε? Γιατι καθεσαι και γραφεις κατεβατα με τις ωρες σε ενα θεμα που δεν σε εκφραζει?
Burning Skies
05-09-10, 00:22
Δεν το λεω εγω, ολος ο κοσμος το ειδε. Αλλα βεβαια, ξεχασα οτι εσυ εισαι μονιμα προδιατεθειμενος αρνητικα απεναντι στη Εθνικη, στενοχωριεσαι οταν κερδιζουμε και πανυγηριζεις οταν χανουμε...:lol:
Δεν με απασχολει τι εκανε ο κοσμος. Εγω σπανιως ψαχνω αλλοθι στην διαιτησια.
Και εφοσον δεν με γνωριζεις δεν μπορεις να ξερεις τι κανω ΜΟΝΙΜΑ οποτε κρατα τα αστοχα επι προσωπικου συμπερασματα σου για την παρτι σου. ;)
Εσυ πιστευεις οτι αντιπροσωπευεις επαξια τη πατριδα με τη δικη σου συμπεριφορα?
Εγω δεν αντιπροσωπευω την πατριδα μου σε καποια διοργανωση. Κρινω αυτους που το κανουν.
Αφου ομως δεν δεχεσαι οπως λες τις λαμογιες (που ειναι στανταρ για ολους στον αθλητισμο), το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ ασχολησε? Γιατι καθεσαι και γραφεις κατεβατα με τις ωρες σε ενα θεμα που δεν σε εκφραζει?
Δεν με ΕΚΦΡΑΖΕΙ αυτο που εγινε. Καλα το ειπες. Με ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ομως. Και αφου με απασχολει θα το σχολιαζω και στα καλα και στα ασχημα (και δεν σου πεφτει και λογος αλλωστε για το τι θα κανω).
Μερικοί θα με κράξουν πάλι αλλά οκ θα το πω και φάνηκε και με την Ισπανία.
Ο λόγος που Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα είναι γιατί σαν σύνολο βάζει το καλάθι πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα από μας. Πως αλλιώς να το πω, το έχει πιο εύκολο πχ εκεί που είναι 6 πόντους πίσω να βάλει 2-3 καλάθια και να περάσει μπροστά, και τα βάζει για την πόρωση. Στην καλύτερη των περιπτώσεων οι δικοί μας πρέπει να ιδρώσουν και να προσπαθήσουν. Ναι φαίνεται θεαματικό ναι φαίνεται με ψυχή αλλά αν το δεις με ψυχρό βλέμμα σαν αποτέλεσμα χάνεις, απόδειξη ότι οι παίχτες σου κουράζονται πιο εύκολα. Και οι ισπανοί είχαν αιφνιδιασμούς σαν αμερικάνικους, αυτούς δηλαδή που κάνουν το καλάθι τιμωρία τόσο εύκολο που σπάνε το ηθικό. Ξεσκίζεσαι να βάλεις ένα καλάθι και ο άλλος έτσι για πλάκα σου βάζει το διποντάκι επειδή στην εκτέλεση αστόχησες. Επίσης ένας λόγος ακόμα που Ισπανοί το έχουν πιο εύκολο είναι γιατί έχουν πυροβόλα τριών πόντων σταθερά σε απόδοση και όχι όποτε του κάτσει του καθενός. Η απλότητα που αποδίδει στο μπάσκετ είναι πάντα το Νο1 προτέρημα σε μια ομάδα, και φαίνεται όταν το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο λες και όποτε χρειάζεσαι πατάς και λίγο περισσότερο το γκάζι.
Η εθνική ομάδα είναι καλή, αλλά είναι ασταθής, γιατί επιθετικά δεν μπορείς να βασιστείς σε μια σταθερή απόδοση των παιχτών της. Δεν είναι τόσο καλή δηλαδή. Δυστυχώς έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Μπορεί να είσαι πάρα πολύ καλός, από τους καλύτερους αλλά να συμπέσεις σε εποχή υπερ-αντιπάλου που πάντα θα σε κερδίζει.
Ε ρε πλάκα που την έχει η Εθνική αγαπημένη... Μου αρέσει ότι δεν λένε τίποτα για την διαιτησία οι Ολυμπιακοί στο μπάσκετ που μέχρι πρότινος τους κατηγορούσαν και τους στόλιζαν συγχορδία οι μπασκετικοί Παναθηναικοί με τους μασόνους που μέχρι πρότινος διατείνονταν ότι στο μπάσκετ δεν παίζει ρόλο η διαιτησία...! Τελικά δεν είναι το τάβλι το εθνικό σπορ αλλά η κωλοτούμπα
Αστε ρε την ομαδα ησυχη απο την αντιπαραθεσεις σας ,παο-οσφπ
Δεν μας ενδιαφερει
Αιντε
Αν καταλάβουν οι μασόνοι ότι το μπάσκετ στην Ελλάδα σβήνει εδώ και χρόνια με δικιά τους ευθύνη τότε καλώς....
Η μασονία και ο ελιτισμός είναι εύκολο να υπάρχουν στα καλά....
Να δω τώρα που το άθλημα έχει βαλτώσει...(Μην πεταχτεί κάποιος και πει φερνα/ουμε κούπες και μετάλλια.... πίσω από τα φώτα υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ γύμνια)
Υ.Γ1 Ο ξεφτίλας Παπαδογιαννης είπε πριν ανακοινώσει ο ΔΔ την αποχώρηση του πως κάποιοι λούφαραν από την εθνική ....(Παπαλουκάς)
Μασόνε φάε τώρα και την "λούφα" του άλλου μεγάλου της εθνικής... Αυτοί σε έκαναν μάγκα(σου έδωσαν δουλίτσα...) όχι εσύ αυτούς....
Υ.Γ 2 Η ταυτόχρονη αποχώρηση του ΔΔ και του ΠΠλκ ρίχνουν 2 επίπεδα την ομάδα δυστυχώς και αντικαταστάτες ΕΤΟΙΜΟΙ δεν φαίνονται ούτε σε ορίζοντα 3ετιας
Υ.Γ 3 Θλίβομαι που οι επιτυχίες των εθνικών ομάδων είναι έργο 2 τεράστιων λαμόγιων του Γκαγκάτση και του Βασιλακόπουλο....
Υ.Γ 4 Τιμή και δόξα στον Φάνη...τον μόνο άνθρωπο που δεν είχε κόμπλεξ απέναντι στους Ισπανούς...
Πολυ μηδενισμος ..
Μηδενιστε και τον Γκαλη και το καλιμαρμαρο και ολα ορισμενοι , νεοΕλληνες ειστε ?
Burning Skies
05-09-10, 00:43
Ο λόγος που Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα είναι γιατί σαν σύνολο βάζει το καλάθι πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα από μας. Πως αλλιώς να το πω, το έχει πιο εύκολο πχ εκεί που είναι 6 πόντους πίσω να βάλει 2-3 καλάθια και να περάσει μπροστά, και τα βάζει για την πόρωση. Στην καλύτερη των περιπτώσεων οι δικοί μας πρέπει να ιδρώσουν και να προσπαθήσουν. Ναι φαίνεται θεαματικό ναι φαίνεται με ψυχή αλλά αν το δεις με ψυχρό βλέμμα σαν αποτέλεσμα χάνεις, απόδειξη ότι οι παίχτες σου κουράζονται πιο εύκολα. Και οι ισπανοί είχαν αιφνιδιασμούς σαν αμερικάνικους, αυτούς δηλαδή που κάνουν το καλάθι τιμωρία τόσο εύκολο που σπάνε το ηθικό. Ξεσκίζεσαι να βάλεις ένα καλάθι και ο άλλος έτσι για πλάκα σου βάζει το διποντάκι επειδή στην εκτέλεση αστόχησες. Επίσης ένας λόγος ακόμα που Ισπανοί το έχουν πιο εύκολο είναι γιατί έχουν πυροβόλα τριών πόντων σταθερά σε απόδοση και όχι όποτε του κάτσει του καθενός. Η απλότητα που αποδίδει στο μπάσκετ είναι πάντα το Νο1 προτέρημα σε μια ομάδα, και φαίνεται όταν το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο λες και όποτε χρειάζεσαι πατάς και λίγο περισσότερο το γκάζι.
Η εθνική ομάδα είναι καλή, αλλά είναι ασταθής, γιατί επιθετικά δεν μπορείς να βασιστείς σε μια σταθερή απόδοση των παιχτών της. Δεν είναι τόσο καλή δηλαδή. Δυστυχώς έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Μπορεί να είσαι πάρα πολύ καλός, από τους καλύτερους αλλά να συμπέσεις σε εποχή υπερ-αντιπάλου που πάντα θα σε κερδίζει.
Ξεχωρα απο τα εξωαγωνιστικα πιστευω οτι η αγωνιστικη αναλυση σου ηταν αψογη.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. :oneup:
Rebel Scum
05-09-10, 00:48
+1 Η εθνική είναι γεμάτη από πολύ καλούς παίκτες αλλά από κανένα δεινό σκορερ. Η Ισπανία έχει 2-3 τέτοιους.
Όπως και να έχει τα παιδιά προσπάθησαν και έδωσαν ότι είχαν. Δεν φοβάμαι για το μέλλον της εθνικής μπασκετ. Ο μέγιστος έλληνας αθλητής(ξέρετε ποιος) έχει αφήσει παρακαταθήκη μεγάλη.
Αστε ρε την ομαδα ησυχη απο την αντιπαραθεσεις σας ,παο-οσφπ
Δεν μας ενδιαφερει
Αιντε
τραγικοι και τρισαθλιοι τι να πεις:down::down::down:
Δεν χάσαμε από τη 2η ομάδα...οι Ισπανοί έχουν πλήρες ρόστερ.
Όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους βασικούς χωρίς να χάνει δυναμικότητα και εσύ παλεύεις με 6 παίκτες λογικό είναι στο τέλος η κούραση και μόνο να σε καταβάλλει.
Σφάλμα που βασιστήκαμε μόνο σε 6 κατά τη γνώμη μου...
Rebel Scum
05-09-10, 00:51
Σφάλμα που βασιστήκαμε μόνο σε 6 κατά τη γνώμη μου...
Ναι εκεί ίσως έχει ευθύνη ο Καζλάουσκας...αλλά αν είχε βάλει τις αλλαγές και οι Ισπανοί είχαν πάρει κεφάλι από το πρώτο πάλι θα τα άκουγε.
Burning Skies
05-09-10, 00:54
τραγικοι και τρισαθλιοι τι να πεις:down::down::down:
Εγω παλι ψαχνω να βρω την αντιπαραθεση και δεν την βρισκω. (περα απο ενα μεμονωμενο σχολιο -που δεν ειναι καν οπαδικο- που απο μονο του δεν μπορει να λογιζεται φυσικα ως αντιπαραθεση) :whistle:
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 1 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ο Καζλαουσκας ειναι ενας προπονητης επιπεδου Γιαννακη. Εχει δηλαδη το ταβανι του.
Rebel Scum
05-09-10, 00:57
Ένας είναι ο προπονητής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Εθνική μπάσκετ με το ρόστερ που έχει....ο Ομπράντοβιτς.
Συγχαρητήρια στην Ισπανία , ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε δίκαια.
Την ώρα που η Ελλάδα έβγαλα τον αγώνα με 6 παίχτες , η Ισπανία έκανε 2 φορές ανατροπές στο σκορ , με τους αναπληρωματικούς της.
Ελπίζω στο μέλλον σε βελτίωση της τεχνολογίας έτσι ώστε να διαλέγουμε εμείς την περιγραφή του αγώνα , γιατί κάτι σπίκερ σαν τους σημερινούς είναι κατάντια και το mute δεν είναι λύση.
Η Ελλάδα , λέει , γυρίζει πίσω περήφανη και με το κεφάλι ψηλά. :rofl: :rofl:
Και οι Ισπανοί συνεχίζουν να είναι υπερόπτες , λέει. Και καλά κάνουν , αφού βρίσκουν και κάνουν.
Rebel Scum
05-09-10, 01:33
Πραγματικά οι σχολιαστές (ο κύριος βασικά) μας τα έκαναν τσουρέκια....εντάξει το βλέπουμε ότι οι διαιτητές σφυρίζουν Ισπανία, χαλαρώστε.
Ένας είναι ο προπονητής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Εθνική μπάσκετ με το ρόστερ που έχει....ο Ομπράντοβιτς.
Δοκιμαστηκε παντως στην εθνικη της χωρας του...και δεν σαρωσε ...
Rebel Scum
05-09-10, 01:37
Δοκιμαστηκε παντως στην εθνικη της χωρας του...και δεν σαρωσε ...
Ένα Ευρωπαϊκό και ένα παγκόσμιο δεν είναι και αμελητέα....
Και δεν λέω ότι ο Ζοτς είναι κάποιος μάγος....αλλά το στυλ του σαν προπονητής ταιριάζει στην Ελλάδα που τις λείπουν οι βεντέτες και χρειάζεται ομαδική δουλειά.
Ένα Ευρωπαϊκό και ένα παγκόσμιο δεν είναι και αμελητέα....
Αυτο ακριβως λεω.
Με την καλη φουρνια παικτων πετυχε (1η θητεια)
Με την μετρια ψιλοπατωσε.(2η θητεια)
Τον ζοτς στην θεση του Γιαννακη τον ηθελα...θα βλεπαμε ακομα καλυτερα πραγματα.
Τωρα το προβλημα δεν ειναι τοσο ποιος θα ειναι προπονητης αλλα τι υλικο θα εχει η ομαδα.
Ξεχωρα απο τα εξωαγωνιστικα πιστευω οτι η αγωνιστικη αναλυση σου ηταν αψογη.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. :oneup:
Ποια εξωαγωνιστικά? Στα επεισόδια με την Σερβία αναφέρεσαι ή έγινε και κάτι άλλο?
+1 Η εθνική είναι γεμάτη από πολύ καλούς παίκτες αλλά από κανένα δεινό σκορερ. Η Ισπανία έχει 2-3 τέτοιους.
Όπως και να έχει τα παιδιά προσπάθησαν και έδωσαν ότι είχαν. Δεν φοβάμαι για το μέλλον της εθνικής μπασκετ. Ο μέγιστος έλληνας αθλητής(ξέρετε ποιος) έχει αφήσει παρακαταθήκη μεγάλη.
Για μένα αυτό μετράει. Να προσπαθείς για το καλύτερο, και πετύχεις νίκες όπως αυτές με την Αμερική, δηλαδή πετύχεις την εξαίρεση, να λες ότι έδωσες και κάτι παραπάνω χωρίς όμως αυτό να αλλάζει την δεδομένη πραγματικότητα.
Ανεξαρτήτως εμένα κάτι που μου κάνει εντύπωση και έχω απορία και θέλω πχ την γνώμη σας είναι γιατί επιτρέπεται ο προπονητής να είναι ξένος? Το βλέπουμε και ποδόσφαιρο, αλλά μια ομάδα δεν είναι και ο προπονητής? Γιατί τέτοια διάκριση?
Προσωπικά πιστεύω ότι όλη η ομάδα πρέπει να είναι της εθνικότητας.
Rebel Scum
05-09-10, 02:13
Ανεξαρτήτως εμένα κάτι που μου κάνει εντύπωση και έχω απορία και θέλω πχ την γνώμη σας είναι γιατί επιτρέπεται ο προπονητής να είναι ξένος? Το βλέπουμε και ποδόσφαιρο, αλλά μια ομάδα δεν είναι και ο προπονητής? Γιατί τέτοια διάκριση?
Προσωπικά πιστεύω ότι όλη η ομάδα πρέπει να είναι της εθνικότητας.
πραγματικά είναι περίεργο....δεν έχω απάντηση πως και υπάρχει άλλο κριτήριο για τον προπονητή.
........Auto merged post: Rebel Scum πρόσθεσε 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αυτο ακριβως λεω.
Με την καλη φουρνια παικτων πετυχε (1η θητεια)
Με την μετρια ψιλοπατωσε.(2η θητεια)
Τον ζοτς στην θεση του Γιαννακη τον ηθελα...θα βλεπαμε ακομα καλυτερα πραγματα.
Τωρα το προβλημα δεν ειναι τοσο ποιος θα ειναι προπονητης αλλα τι υλικο θα εχει η ομαδα.
Η αλήθεια είναι ότι στις εθνικές τον πρώτο λόγο έχει η ποιότητα των παικτών...δεν μπορεί ένας προπονητής, όσο καλός και να είναι, σε περιορισμένο χρονικό διάστημα να αντισταθμίσει κάπως την έλλειψη ποιότητας με την ομαδικότητα.
Αλλά όπως και να έχει μόνο βελτίωση μπορείς να δεις όταν ο προπονητής σου είναι του υψηλότερου επιπέδου.
Υ.Γ1 Ο ξεφτίλας Παπαδογιαννης είπε πριν ανακοινώσει ο ΔΔ την αποχώρηση του πως κάποιοι λούφαραν από την εθνική ....(Παπαλουκάς)
Καμαρωστε τον ....
Ο Παπαλουκάς αποφάσισε από πέρυσι ότι στο εξής θα είναι (μόνο) ο Παπαλουκάς του Ολυμπιακού και ο Διαμαντίδης αποφάσισε ότι στο εξής θα είναι (μόνο) ο Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού.
Αφού προτιμούν να ζουν και να βγάζουν το ψωμί τους μέσα στους καπνούς του πρασινοκόκκινου πολέμου, μαγκιά τους, ας το κάνουν και ας αφήσουν την Εθνική στους τελευταίους των ρομαντικών(ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ;;;;.)
Μασόνοι άνεργοι να βρεθείτε και έκτος ταμείου.....:evil::evil:
Rebel Scum
05-09-10, 02:29
Τι ψάχνεις ρε συ Raven; Όταν σταματούν πριν χρειαστούν μαγκούρα για να περπατήσουν είναι φιλοχρήματοι επαγγελματίες....αν δεν σταματήσουν γίνονται καρκίνοι και δολοφόνοι των ελπίδων του Νίνη και του Μήτρογλου.
Δεν τους πιάνεις πουθενά τους δημοσιοκάφρους.
σημερα νομιζω ολοκληρωθηκε η εικονα μου για την εθνικη.
Η φουρνια του 2005/6 εχει πλεον μεγαλωσει, και οι 30αρηδες της ομαδας λογικο να φευγουν σιγα σιγα ωστε να μην επιβαρυνουν περισσοτερο τα γονατα τους.
Η ισπανια ηταν ντεφορμε και ειχαμε πιθανοτητες να νικησουμε και να προκριθουμε. Κριμα.
Ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση ολων των διεθνων πλην του Μπουρουση. Αν και δεν νομιζω οτι φταιει εκεινος, αλλα ο ρολος που του εδωσε ο Καζλαουσκας.
Περιμενα περισσοτερα απο τον Καζλαουσκας, μιας και ημουν μεγαλος επικριτης του Γιαννακη. Ο Γιονας με πολλες απουσιες περισυ μας εδωσε χαλκινο στο ευρωπαικο, αλλα φετος που ουσιαστικα μονο ο Παπαλουκας ελειπε, η ομαδα φανηκε ανετοιμη.
Υπηρχαν μεγαλες αδυναμιες επιθετικα στη ρακετα. Βασιστηκαμε πολυ σε ποντους απο τη περιφερεια, και οταν δεν εχεις εναν πολυ μεγαλο σουτερ αυτο ειναι προβλημα.
Η λαθος χρηση του μπουρουση εφερε προβλημα στα ριμπαουντς. Οταν ακροβολιζεις τον σεντερ σου στη γωνια δεν μπορεις να περιμενεις επιθετικο ριμπαουντ. Το ιδιο γινοταν καποιες φορες και με το Φωτση.
Ο Σοφο, ειναι ασταματητος, αλλα πολλα λαθη/βηματα, πασα δεν εχει, σουτ δεν εχει, βολες δεν βαζει.
Θα προτιμουσα εναν πιο ατομιστη Σπανουλη σε αυτη τη διοργανωση. Πηρε λιγοτερες ατομικες προσπαθειες απο οτι συνηθως παιρνει. Ο Διαμαντιδης αν εξαιρεσουμε το τελευταιο ματς, κινηθηκε σε ρηχα νερα. Ο Τσαρτσαρης (τον θεωρουσα τελειωμενο) εδειξε οτι εχει ακομα 2 χρονια μπασκετ υψηλου επιπεδου.
Η εθνικη, που παντα επαιζε καλη αμυνα, φετος ειχε προβλημα. Ισως ηταν τεχνικο σφαλμα.
Σιγουρα παντως τεχνικο σφαλμα, ηταν και το ανυπαρκτο rotation.
O Καλαθης, ο Πριντεζης, ο Καιμακογλου, ο Βουγιουκας, θα επρεπε να ειχαν μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης. Ειδικα ο Πριντεζης, που ειναι αθλητικοτατος, και κατω απο τη μπασκετα ασταματητος. Αφου πηγαν στην Τουρκια, θα επρεπε να χρησιμοποιηθουν.
Δεν μπορω να προοικονομισω το μελλον την εθνικης. Αισιοδοξω ομως, γιατι εχουμε μια φουρνια απο πολυπειρους 25 χρονους, και αρκετα ταλαντουχους 20χρονους. Μπορει οι απουσιες Διαμαντιδη και Παπαλουκα να φανουν, μιας και ειναι hall of fame παιχτες, αλλα δεν ανησυχω.
Θεμα αλλαγης προπονητη δεν βλεπω, και δεν νομιζω οτι θα κανει καλο γενικοτερα. Ειδωμεν.
Τωρα αρχιζει το μουντομπασκετ, μεγαλα παιχνιδια. Βλεπω Τουρκια στο τελικο.
Burning Skies
05-09-10, 09:23
Ποια εξωαγωνιστικά? Στα επεισόδια με την Σερβία αναφέρεσαι ή έγινε και κάτι άλλο?
Αυτο και το οτι διαλεγαν παιχνιδια.
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Όπως και να το δούμε χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα και στον αθηλτισμό υπάρχει και η ήττα. Το προσπάθησε η ομάδα και τα έδωσε όλα. Δυστυχώς όμως πέρα από 6-7 παίχτες οι υπόλοιποι της αποστολής δεν μπορούσαν να δώσουν κάτι σε ένα τέτιο ματς. Είδαμε τον Καλάθη που έκανε τα λάθη εντελώς αβίαστα. Δεν φταίει ο Καζλα σε αυτό. Αν έκανε rotation και έβαζε και αναπληρωματικούς οι Ισπανοι θα είχαν κλειδώσει το παιχνίδι από τη 2η περίοδο. Μόνο η μη χρησιμοποίηση του Καιμακόιγλου ίσως είναι λάθος επιλογή καθώς το παιδί έδειξε ότι μπορεί να βοηθησει και ότι παίρνει πρωτοβουλίες. Περπέ και Καλάθης πάντος έδειξαν ότι δεν είχαν θέση σε αυτή την ομάδα καιο το λέω αυτό παρότι είμαι βάζελος. Ας αναλογιστεί η ομοσπονδία τα χρόνια που έρχονται τι μορφή πλέον θέλουν να πάρει η ομάδα. Είναι εμφανές ότι ο κύκλος που άνοιξε λίγο πριν την κατάκτηση του Ευρω 2005 κλείνει πλεόν και είμαστε ήδη σε μεταβατική περίοδο ανανέωσης παιχτών αλλά και αγωνιστικής φιλοσοφίας ( ίσως ? ). Για μένα η Εθνική πρέπει να υποστήριζει τον τρόπο παιχνιδιού που οι περισσότεροι παίχτες της ασκούν καθημερινά στους Συλλόγους τους ( δλδ κυρίως Ολυμπιακό και ΠΑΟ ). Αυτό το μπάσκετ γνωρίζουν καλά τα παιδία και αυτό μπορούν να παίξουν και αποδοτικότερα στο γήπεδο. Είδαμε πως αποπροσανατολίστηκε η ομάδα από πέρυσι που προσπάθησε ο Καζλα να αλλάξει λίγο το στυλ. Πάει η άμυνα, αιφνιδιασμοί τελικά δεν μας βγαίνουν, στη ζώνη μπλοκάρουμε. Ο Μπαναώτης είχε πιάσει τον παλμό και έβγαζε απο τους παίχτες αυτό που έιχαν μάθει να κάνουν καλά. Εγώ πρότεινω επιστροφή Μπαναώτη και επστροφή σε πιο βατές μεθόδους παιχνιδιού για την ομάδα μας. Παραδειγματισμό από το Μητσάρα των υπολοιπων βετεράνων που έχουν κορεστεί αθλητικά η νιώθουν οτι δεν έχουν κάτι ακόμα να δώσουν. Και εφαρμογή κανονσιμών στην Α1 ώστε να υποχρεώσει τους συλλόγους ( κυρίως τους 2 μεγάλους ) να χρησιμοποιούν τους πιτσιρικάδες στην 12αδα και στη 5αδα. Η Ελλάδα σφίζει από ταλέντο στις ηλικίες 20- ( όπως δέιχνουν και τα αποτελέσματα ) αλλά οι παίχτες αυτοι κάπου εξαφανίζονται ή πρέπει να γίνουν 26 χρόνων για να τους πάρουν σοβαρά οι ομάδες και να παίξουν .
Υ.Γ. Μητσάρα σε ευχαριστούμε καλή συνεχεία
Kαι παλι η τριπλετα Burning Skies-Damelene-Subzer0... ανθελληνισμος, μηδενισμος και μπασκετικη ασχετοσυνη:rolleyes:
Ρε παιδια, δε πατε καλυτερα για ψαρεμα? Αφηστε το μπασκετ στην ησυχια του και τον αθλητισμο γενικοτερα. Η κασετα που παιζετε εχει πολλα παρασιτα.
Burning Skies
05-09-10, 15:46
Kαι παλι η τριπλετα Burning Skies-Damelene-Subzer0... ανθελληνισμος, μηδενισμος και μπασκετικη ασχετοσυνη:rolleyes:
Ρε παιδια, δε πατε καλυτερα για ψαρεμα? Αφηστε το μπασκετ στην ησυχια του και τον αθλητισμο γενικοτερα. Η κασετα που παιζετε εχει πολλα παρασιτα.
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
"Laugh before the ignore" :whistle:
Τώρα μου έκανες την μούρη κρέας.
Δεν ήξερα πάντως πως κάποιος που υποστηρίζει τις αβαβά ήττες , τους τσαμπουκάδες παιχτών , την μη τιμωρία παιχτών που ενεπλάκησαν σε καβγά είναι πιο πολύ Έλληνας και πιο σχετικός από κάποιους που δεν τα γουστάρουν αυτά.
@ ADSLgr.com All rights reserved.