Επιστροφή στο Forum : 2010 FIBA World Championship - Turkey
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Burning Skies
05-09-10, 15:49
Τώρα μου έκανες την μούρη κρέας.
Δεν ήξερα πάντως πως κάποιος που υποστηρίζει τις αβαβά ήττες , τους τσαμπουκάδες παιχτών , την μη τιμωρία παιχτών που ενεπλάκησαν σε καβγά είναι πιο πολύ Έλληνας και πιο σχετικός από κάποιους που δεν τα γουστάρουν αυτά.
Ασ'τον ρε. Ειναι ενα μηνα στο φορουμ και εμαθε τους παντες και τα παντα.
manoulamou
05-09-10, 16:12
Αραγε εχει μαθει ποια απ τα posts μετρανε στα μηνυματα;:p
ειστε ανθελληνες βρεεε!
Kαι παλι η τριπλετα Burning Skies-Damelene-Subzer0... ανθελληνισμος, μηδενισμος και μπασκετικη ασχετοσυνη:rolleyes:
Ρε παιδια, δε πατε καλυτερα για ψαρεμα? Αφηστε το μπασκετ στην ησυχια του και τον αθλητισμο γενικοτερα. Η κασετα που παιζετε εχει πολλα παρασιτα.
Καλύτερα στους λίγους που έχουν επαφή με τη πραγματικότητα παρά στους ονειρικούς κόσμους των περισσοτέρων.
Παρεμπιπτόντως τα είπε και ο προπονητής αυτά. Και αυτός άσχετος θα είναι!
Δεν με απασχολει τι εκανε ο κοσμος. Εγω σπανιως ψαχνω αλλοθι στην διαιτησια.
Και εφοσον δεν με γνωριζεις δεν μπορεις να ξερεις τι κανω ΜΟΝΙΜΑ οποτε κρατα τα αστοχα επι προσωπικου συμπερασματα σου για την παρτι σου. ;)
Δεν εχει σημασια αν σε απασχολει ή οχι ο κοσμος. Μεσω της τηλεοπτικης μεταδοσης ολος ο κοσμος ειδε παντου πως βοηθηθηκε η Ισπανια για να μας κερδισει, αυτη ειναι η ουσια οσο κι αν δεν σ αρεσει.
Φυσικα και δεν σε γνωριζω, απ τα λεγομενα σου σε κρινω. Ποια αστοχα συμπερασματα? Συνεχεια αρνητικα δε μιλας για την εθνικη? μονιμος αρνητης δεν εισαι?
Οταν γραφεις δημοσια θα ακους και τη κριτικη.
Εγω δεν αντιπροσωπευω την πατριδα μου σε καποια διοργανωση. Κρινω αυτους που το κανουν.
Δεν με ΕΚΦΡΑΖΕΙ αυτο που εγινε. Καλα το ειπες. Με ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ομως. Και αφου με απασχολει θα το σχολιαζω και στα καλα και στα ασχημα (και δεν σου πεφτει και λογος αλλωστε για το τι θα κανω).
Το προβλημα σου ειναι οτι σχολιαζεις μονο τα ασχημα της εθνικης, ακομα κι αν ειναι κανονας που εφαρμοζεται απο ολους. Το επιχειρημα 'δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι' φυσικα δεν πιανει, γιατι απ τη στιγμη που συμμετεχεις εισαι υποχρεωμενος να ακολουθεις τους ισχυοντες για ολους κανονες.
Οσο λογος σου πεφτει εσενα να σχολιαζεις την εθνικη, αλλο τοσο μου πεφτει κι εμενα να σχολιαζω τα ποστς σου
Μερικοί θα με κράξουν πάλι αλλά οκ θα το πω και φάνηκε και με την Ισπανία.
Ο λόγος που Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα είναι γιατί σαν σύνολο βάζει το καλάθι πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα από μας. Πως αλλιώς να το πω, το έχει πιο εύκολο πχ εκεί που είναι 6 πόντους πίσω να βάλει 2-3 καλάθια και να περάσει μπροστά, και τα βάζει για την πόρωση. Στην καλύτερη των περιπτώσεων οι δικοί μας πρέπει να ιδρώσουν και να προσπαθήσουν. Ναι φαίνεται θεαματικό ναι φαίνεται με ψυχή αλλά αν το δεις με ψυχρό βλέμμα σαν αποτέλεσμα χάνεις, απόδειξη ότι οι παίχτες σου κουράζονται πιο εύκολα. Και οι ισπανοί είχαν αιφνιδιασμούς σαν αμερικάνικους, αυτούς δηλαδή που κάνουν το καλάθι τιμωρία τόσο εύκολο που σπάνε το ηθικό. Ξεσκίζεσαι να βάλεις ένα καλάθι και ο άλλος έτσι για πλάκα σου βάζει το διποντάκι επειδή στην εκτέλεση αστόχησες. Επίσης ένας λόγος ακόμα που Ισπανοί το έχουν πιο εύκολο είναι γιατί έχουν πυροβόλα τριών πόντων σταθερά σε απόδοση και όχι όποτε του κάτσει του καθενός. Η απλότητα που αποδίδει στο μπάσκετ είναι πάντα το Νο1 προτέρημα σε μια ομάδα, και φαίνεται όταν το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο λες και όποτε χρειάζεσαι πατάς και λίγο περισσότερο το γκάζι.
Η εθνική ομάδα είναι καλή, αλλά είναι ασταθής, γιατί επιθετικά δεν μπορείς να βασιστείς σε μια σταθερή απόδοση των παιχτών της. Δεν είναι τόσο καλή δηλαδή. Δυστυχώς έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Μπορεί να είσαι πάρα πολύ καλός, από τους καλύτερους αλλά να συμπέσεις σε εποχή υπερ-αντιπάλου που πάντα θα σε κερδίζει.
Αρκετα αστοχη και αδικη, θα ελεγα, αναλυση.
Η χθεσινη Ισπανια σαφως και δεν ηταν καλυτερη απο μας. Ειχαν αρκετη τυχη(ευστοχια στα τριποντα, επιθεσεις που ολοκληρωνονταν στο τελευταιο δευτερολεπτο κλπ) και κυριως την αμεριστη και προκλητικη βοηθεια απο τους δυο ισπανοφωνους διαιτητες. Γιαυτο σου φανηκε οτι βαζαν ευκολα τους ποντους ενω εμεις δυσκολευομασταν. Πολυβολα 3 ποντων εχουμε και εμεις, και μαλιστα σχεδον απο ολους τους παιχτες.
Το σιγουρο ειναι πως αν στο σημειο που προηγηθηκαμε 4 ποντους εμπαιναν τα δυο 3ποντα του Φωτση και καναμε το +10 θα κερδιζαμε και δεν θα ελεγες τιποτα απο ολα αυτα. Ξερεις, ενα παιχνιδι δεν ειναι αυτο που φαινεται στο τελικο σκορ. Συχνα μεταξυ μεγαλων ομαδων μικρες λεπτομερειες κρινουν την εκβαση.
........Auto merged post: raul πρόσθεσε 13 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πολυ μηδενισμος ..
Μηδενιστε και τον Γκαλη και το καλιμαρμαρο και ολα ορισμενοι , νεοΕλληνες ειστε ?
Πιο σωστα--> "κλασικοι" ελληνες συμφωνα με τον ορισμο του φαφουτη :)
Συγχαρητήρια στην Ισπανία , ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε δίκαια.
Την ώρα που η Ελλάδα έβγαλα τον αγώνα με 6 παίχτες , η Ισπανία έκανε 2 φορές ανατροπές στο σκορ , με τους αναπληρωματικούς της.
Ελπίζω στο μέλλον σε βελτίωση της τεχνολογίας έτσι ώστε να διαλέγουμε εμείς την περιγραφή του αγώνα , γιατί κάτι σπίκερ σαν τους σημερινούς είναι κατάντια και το mute δεν είναι λύση.
Η Ελλάδα , λέει , γυρίζει πίσω περήφανη και με το κεφάλι ψηλά. :rofl: :rofl:
Και οι Ισπανοί συνεχίζουν να είναι υπερόπτες , λέει. Και καλά κάνουν , αφού βρίσκουν και κάνουν.
Nα που ειπες και κατι σωστο, λογικο να εισαι υπεροπτης οταν εχεις τη Φιμπα να σε στηριζει. Το ιδιο συμβαινει και με τη Σερβια, οσοι ειδαν το χθεσινο Κροατια-Σερβια ξερουν. Ο απατεωνας Στανκοβιτς υπαρχει ακομα και κινει νηματα(πρωτοστατησε στην αμεση τιμωρια μας)
Οι σπικερς, σε αντιθεση με τον Σκουντη, ηταν πολυ καλοι στο εργο τους και συγχαρητηρια ειδικα στον Λημνιατη που με τις αναλυσεις του εδειξε ποσο καταρτισμενος ειναι.
Η Ισπανια ουτε ανωτερη ηταν, ουτε δικαια κερδισε. Κι εσυ θα εκανες ανατροπες αν ειχες τους διαιτητες να σε στηριζουν στα κρισιμα σημεια!
Βεβαια απο πριν το ξερω οτι εσυ με την Ισπανια ησουν γιατι διαβασα τα ποστς σου. Βγηκες και με το σημαιακι τους να πανυγηρισεις? :lol:
Πραγματικά οι σχολιαστές (ο κύριος βασικά) μας τα έκαναν τσουρέκια....εντάξει το βλέπουμε ότι οι διαιτητές σφυρίζουν Ισπανία, χαλαρώστε.
Μπα οχι φιλε μου, καλα εκαναν και το τονιζαν γιατι οι περισσοτεροι θεατες δε γνωριζουν ουτε τους κανονισμους του παιχνιδιου.
Αν πχ. δεν εξηγησεις οτι ειναι νομιμο να διωξεις τη μπαλα αφου αυτη σκασει στη στεφανη, τοτε πως ο κοσμος θα καταλαβει οτι ΔΕΝ επρεπε να μετρησει το ισπανικο καλαθι που οι αλητες μετρησαν κανονικα?
Προσεξες καποια στιγμη που ειπανε "αν δεν ξεφυγουν οι ισπανοι αυτα τα πραγματα θα συνεχιστουν"? Πραγματι, ετσι κι εγινε.
Burning Skies
05-09-10, 17:14
Τελευταια φορα που σου απανταω (και το εννοω). Αλλωστε ειναι τιμη μου αν προσβαλλω την αισθητικη σου.
Δεν εχει σημασια αν σε απασχολει ή οχι ο κοσμος. Μεσω της τηλεοπτικης μεταδοσης ολος ο κοσμος ειδε παντου πως βοηθηθηκε η Ισπανια για να μας κερδισει, αυτη ειναι η ουσια οσο κι αν δεν σ αρεσει.
Δικαιωμα μου δεν ειναι να μην ψαχνω δικαιολογιες στην διαιτησια;; Δεν καταλαβα. Και για την ομαδα που στηριζω φανατικα σε επιπεδο συλλογων σπανιως κανω κατι τετοιο (και αν το κανω πανω στα νευρα το μετανιωνω μετα).
Φυσικα και δεν σε γνωριζω, απ τα λεγομενα σου σε κρινω. Ποια αστοχα συμπερασματα? Συνεχεια αρνητικα δε μιλας για την εθνικη? μονιμος αρνητης δεν εισαι?
Οταν γραφεις δημοσια θα ακους και τη κριτικη.
Ποια λεγομενα μου;;; Απο μια διοργανωση ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ; Με ηξερες και απο χθες τι ελεγα για την Εθνικη;;; Η κριτικη μου στην ομαδα ηταν για τα προσφατα πεπραγμενα της.
Επομενως τα συμπερασματα σου ειναι αβασιμα και προκλητικα.
Οι κυριοι διεθνεις ξεκινησαν με τους τσαμπουκαδες και τις καφριλες και συνεχισαν με το να διαλεγουν παιχνιδια.
Πως ειναι δυνατον να δινω αλλοθι μετα απο λιγες μερες στα ιδια ακριβως ατομα που με την συμπεριφορα τους προσεβαλλαν τις βασικες αξιες που εχω για αυτον που φοραει το εθνοσημο;;;
Και πως ειναι δυνατον να χειροκροτησω ενα μεταλλιο που θα ηταν στιγματισμενο στα ματια μου;;;
Το προβλημα σου ειναι οτι σχολιαζεις μονο τα ασχημα της εθνικης, ακομα κι αν ειναι κανονας που εφαρμοζεται απο ολους. Το επιχειρημα 'δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι' φυσικα δεν πιανει, γιατι απ τη στιγμη που συμμετεχεις εισαι υποχρεωμενος να ακολουθεις τους ισχυοντες για ολους κανονες.
Οσο λογος σου πεφτει εσενα να σχολιαζεις την εθνικη, αλλο τοσο μου πεφτει κι εμενα να σχολιαζω τα ποστς σου
Κανονας;;;; Τι ειναι κανονας;;; Το να κλεβεις;;; Και επειδη κλεβουν ολοι (που δεν ειναι και αληθεια) πρεπει να δεχθω να το κανουν και αυτοι που αντιπροσωπευουν την χωρα μου;;;
Και ειμαι και υποχρεωμενος κιολας να το κανω;;; Παμε καλα;;;
Σαφως και μπορεις να σχολιαζεις τα post μου. Και εγω μπορω φυσικα να σε αγνοησω ή και να επισημαινω τις αστειοτητες που γραφεις.
Οσο για τους χαρακτηρισμους περι "αμπαλων" δειχνουν και αυτοι το ποιον σου. Απαγορευεται δηλαδη να πει συμφορουμιτης κοσμια την αποψη του για το αγωνιστικο κομματι χωρις να τον προσβαλλεις;;;
Δεν ηξερα οτι εχουμε στο forum τον Ομπραντοβιτς ή τον Φιλ Τζακσον που οντως δικαιουνται να μας την πουν (οχι ομως και παλι να μας προσβαλλουν) αν θεωρουν οτι ξεφτιλιζουμε το αντικειμενο τους.
Αρκετα αστοχη και αδικη, θα ελεγα, αναλυση.
Η χθεσινη Ισπανια σαφως και δεν ηταν καλυτερη απο μας. Ειχαν αρκετη τυχη(ευστοχια στα τριποντα, επιθεσεις που ολοκληρωνονταν στο τελευταιο δευτερολεπτο κλπ) και κυριως την αμεριστη και προκλητικη βοηθεια απο τους δυο ισπανοφωνους διαιτητες. Γιαυτο σου φανηκε οτι βαζαν ευκολα τους ποντους ενω εμεις δυσκολευομασταν. Πολυβολα 3 ποντων εχουμε και εμεις, και μαλιστα σχεδον απο ολους τους παιχτες.
Το σιγουρο ειναι πως αν στο σημειο που προηγηθηκαμε 4 ποντους εμπαιναν τα δυο 3ποντα του Φωτση και καναμε το +10 θα κερδιζαμε και δεν θα ελεγες τιποτα απο ολα αυτα. Ξερεις, ενα παιχνιδι δεν ειναι αυτο που φαινεται στο τελικο σκορ. Συχνα μεταξυ μεγαλων ομαδων μικρες λεπτομερειες κρινουν την εκβαση.
Άνθρωπέ μου έχεις παίξει ποτέ μπάσκετ? Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι τύχης. Τα ποσοστά δεν προσεγγίζουν το μηδέν. Αναδεικνύουν σχέση με την επιτυχία και όχι την αποτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα το τυχερό στο να βάζει ένας σουτερ τρίποντο.
Αν παίξεις λίγο ποτέ μπάσκετ και αν μάθεις να αναγνωρίζεις και την ικανότητα του αντιπάλου σου και όχι την προσωπική σου κακοτυχία ίσως και να μπορέσεις να ευχαριστηθείς και ένα αγώνα. Γιατί από σχολιαστές σαν τους δημοσιάγραφους μας που μάλλον δεν έχουν αγγίξει ποτέ μπάλα μπάσκετ έχει γεμίσει ο τόπος.
Και θα στο ξαναπώ. Τα ίδια είπε και ο προπονητής. Δεν μπορούσα να βγάλω παίχτες, δεν είμαστε το ίδιο εύστοχοι, κουραστήκαμε (μιας και δεν υπήρχαν αλλαγές) και εν γένη ήταν καλύτερη.
Έχεις περάσει ποτέ μέσα από μια ρακέτα να δεις πόσο πραγματικά δύσκολο είναι το καλάθι μέσα στην ρακέτα? Έχεις χάσει ποτέ από παίχτες που στην χειρότερη τους μέρα απλά δεν έχασαν μόνο ένα τριποντάκι?
Τράβα παίξε λίγο και μετά έλα να μιλήσεις γιατί με την λογική σου τα βλακώδεις σχόλια σου είναι μια ακόμη άτυχη στιγμή σου, ενώ για την λογική των ανθρώπων με επαφή με τον πραγματικότητα είναι απλά δεδομένη ασχετοσύνη.
Δεν ήξερα πάντως πως κάποιος που υποστηρίζει τις αβαβά ήττες , τους τσαμπουκάδες παιχτών , την μη τιμωρία παιχτών που ενεπλάκησαν σε καβγά είναι πιο πολύ Έλληνας και πιο σχετικός από κάποιους που δεν τα γουστάρουν αυτά.
Για ποιον λες? Ποιος τα κανει ολα αυτα? :hmm:
Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα να ειναι καποιος πιο ελληνας απο καποιους αλλους, αυτα ειναι ρατσιστικα.
σημερα νομιζω ολοκληρωθηκε η εικονα μου για την εθνικη.
Η φουρνια του 2005/6 εχει πλεον μεγαλωσει, και οι 30αρηδες της ομαδας λογικο να φευγουν σιγα σιγα ωστε να μην επιβαρυνουν περισσοτερο τα γονατα τους.
Η ισπανια ηταν ντεφορμε και ειχαμε πιθανοτητες να νικησουμε και να προκριθουμε. Κριμα.
Ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση ολων των διεθνων πλην του Μπουρουση. Αν και δεν νομιζω οτι φταιει εκεινος, αλλα ο ρολος που του εδωσε ο Καζλαουσκας.
Περιμενα περισσοτερα απο τον Καζλαουσκας, μιας και ημουν μεγαλος επικριτης του Γιαννακη. Ο Γιονας με πολλες απουσιες περισυ μας εδωσε χαλκινο στο ευρωπαικο, αλλα φετος που ουσιαστικα μονο ο Παπαλουκας ελειπε, η ομαδα φανηκε ανετοιμη.
Υπηρχαν μεγαλες αδυναμιες επιθετικα στη ρακετα. Βασιστηκαμε πολυ σε ποντους απο τη περιφερεια, και οταν δεν εχεις εναν πολυ μεγαλο σουτερ αυτο ειναι προβλημα.
Η λαθος χρηση του μπουρουση εφερε προβλημα στα ριμπαουντς. Οταν ακροβολιζεις τον σεντερ σου στη γωνια δεν μπορεις να περιμενεις επιθετικο ριμπαουντ. Το ιδιο γινοταν καποιες φορες και με το Φωτση.
Ο Σοφο, ειναι ασταματητος, αλλα πολλα λαθη/βηματα, πασα δεν εχει, σουτ δεν εχει, βολες δεν βαζει.
Θα προτιμουσα εναν πιο ατομιστη Σπανουλη σε αυτη τη διοργανωση. Πηρε λιγοτερες ατομικες προσπαθειες απο οτι συνηθως παιρνει. Ο Διαμαντιδης αν εξαιρεσουμε το τελευταιο ματς, κινηθηκε σε ρηχα νερα. Ο Τσαρτσαρης (τον θεωρουσα τελειωμενο) εδειξε οτι εχει ακομα 2 χρονια μπασκετ υψηλου επιπεδου.
Η εθνικη, που παντα επαιζε καλη αμυνα, φετος ειχε προβλημα. Ισως ηταν τεχνικο σφαλμα.
Σιγουρα παντως τεχνικο σφαλμα, ηταν και το ανυπαρκτο rotation.
O Καλαθης, ο Πριντεζης, ο Καιμακογλου, ο Βουγιουκας, θα επρεπε να ειχαν μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης. Ειδικα ο Πριντεζης, που ειναι αθλητικοτατος, και κατω απο τη μπασκετα ασταματητος. Αφου πηγαν στην Τουρκια, θα επρεπε να χρησιμοποιηθουν.
Δεν μπορω να προοικονομισω το μελλον την εθνικης. Αισιοδοξω ομως, γιατι εχουμε μια φουρνια απο πολυπειρους 25 χρονους, και αρκετα ταλαντουχους 20χρονους. Μπορει οι απουσιες Διαμαντιδη και Παπαλουκα να φανουν, μιας και ειναι hall of fame παιχτες, αλλα δεν ανησυχω.
Θεμα αλλαγης προπονητη δεν βλεπω, και δεν νομιζω οτι θα κανει καλο γενικοτερα. Ειδωμεν.
Τωρα αρχιζει το μουντομπασκετ, μεγαλα παιχνιδια. Βλεπω Τουρκια στο τελικο.
Φιλε μου, δε νομιζω οτι θα συμφωνησω με την εικονα σου. Μηπως ειναι προχειρη και επιφανειακη?
Ποια φουρνια εχει μεγαλωσει? Ο μ.ο. της ομαδας ειναι 26.6, οσο και των ισπανων. Δεν υπαρχει κανεις γερος. Ποιοι να φυγουν? Εφυγε ο Π'λουκας, δεν σε καλυπτει αυτο?
Η Ισπανια οχι μονο ντεφορμε δεν εδειξε, αλλα και πολυ κωλοφαρδη. Κερδισε τελικα με τη συντριπτικη βοηθεια της διαιτησιας, ολοι το ειδαμε αυτο. Σε ενα φιφτυ-φιφτυ παιχνιδι θα κερδιζαμε ανετα.
Αδικεις τον Μπουρουση, μην τον κρινεις μονο απ το χθεσινο. Με τη Κινα και το Π.Ρικο ηταν ο καλυτερος.
Πως δεν εχουμε μεγαλο σουτερ? Ο Ζησης δεν σου φτανει? Χτες οργιασε παλι.
Αδυναμιες στη ρακετα θα εχουμε παντα οσο ο Σοφο δεν μπορει να παιξει πολυ ωρα. Ισως γιαυτο ο Ολ/κος τον ξεφορτωθηκε στη Μακαμπι?:)
Τα λαθη του και τα βηματα που εγιναν χτες ηταν εφευρηματα των διαιτητων. Μη μενεις εκει.
Η χρησιμοποιηση των "παγκιτων" ειναι θεμα του προπονητη. Αλλα λες οτι αυτος ειναι καλος και δεν χρειαζεται να αλλαξει...
Τελος, σιγουρα η Τουρκια θα ειναι στο τελικο. Και το 2001 που διοργανωσε το eurobasket παλι στον τελικο ηταν. Θα το φροντισουν οπωσδηποτε καποιοι;)
........Auto merged post: raul πρόσθεσε 27 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
.
Δικαιωμα μου δεν ειναι να μην ψαχνω δικαιολογιες στην διαιτησια;; Δεν καταλαβα. Και για την ομαδα που στηριζω φανατικα σε επιπεδο συλλογων σπανιως κανω κατι τετοιο (και αν το κανω πανω στα νευρα το μετανιωνω μετα).
Oλα δικαιωμα σου ειναι, κι εμενα ειναι δικαιωμα μου να κριτικαρω τα κουφα που λες.
Οταν η διαιτησια καθοριζει ετσι προκλητικα ενα αποτελεσμα τοτε δεν μιλαμε για δικαιολογιες, ουτε και θα το κουκουλωσουμε. Μπορει να μη σου αρεσει αλλα ολες οι λαμογιες βγαινουν στην επιφανεια και οπωσδηποτε μια τοσο κραυγαλεα δε μπορει να μεινει κρυμμενη.
.
Ποια λεγομενα μου;;; Απο μια διοργανωση ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ; Με ηξερες και απο χθες τι ελεγα για την Εθνικη;;; Η κριτικη μου στην ομαδα ηταν για τα προσφατα πεπραγμενα της.
Επομενως τα συμπερασματα σου ειναι αβασιμα και προκλητικα.
Οι κυριοι διεθνεις ξεκινησαν με τους τσαμπουκαδες και τις καφριλες και συνεχισαν με το να διαλεγουν παιχνιδια.
Πως ειναι δυνατον να δινω αλλοθι μετα απο λιγες μερες στα ιδια ακριβως ατομα που με την συμπεριφορα τους προσεβαλλαν τις βασικες αξιες που εχω για αυτον που φοραει το εθνοσημο;;;
Και πως ειναι δυνατον να χειροκροτησω ενα μεταλλιο που θα ηταν στιγματισμενο στα ματια μου;;;
Nα μην το χειροκροτησεις τοτε, ασε να το χειροκροτησουν οι υπολοιποι γιατι αξιζει. Οταν ο αλλος πολεμαει με καραμπινα εσυ δεν πας στο πολεμο σε σφεντονα για να παραστησεις τον ηθικο... Θα πολεμησεις με τα ιδια ακριβως οπλα. Αλλιως δεν υπαρχει fair play.
Αλλα τι καθομαστε και συζηταμε θα μου πεις, εσυ απ την αρχη εισαι αντιπαλος της εθνικης της χωρας ιου, στενοχωριεσαι οταν κερδιζει και παρακαλας παντα να χασει, σωστα? Διοτι παντοτε οι επιτυχιες της θα ειναι και καλα "στιγματισμενες στα ματια σου"...:rolleyes:
Κανονας;;;; Τι ειναι κανονας;;; Το να κλεβεις;;; Και επειδη κλεβουν ολοι (που δεν ειναι και αληθεια) πρεπει να δεχθω να το κανουν και αυτοι που αντιπροσωπευουν την χωρα μου;;;
Και ειμαι και υποχρεωμενος κιολας να το κανω;;; Παμε καλα;;;
Σαφως και μπορεις να σχολιαζεις τα post μου. Και εγω μπορω φυσικα να σε αγνοησω ή και να επισημαινω τις αστειοτητες που γραφεις.
Οσο για τους χαρακτηρισμους περι "αμπαλων" δειχνουν και αυτοι το ποιον σου. Απαγορευεται δηλαδη να πει συμφορουμιτης κοσμια την αποψη του για το αγωνιστικο κομματι χωρις να τον προσβαλλεις;;;
Δεν ηξερα οτι εχουμε στο forum τον Ομπραντοβιτς ή τον Φιλ Τζακσον που οντως δικαιουνται να μας την πουν (οχι ομως και παλι να μας προσβαλλουν) αν θεωρουν οτι ξεφτιλιζουμε το αντικειμενο τους.
Ναι ειπαμε, οταν κλεβουν κι οι αλλοι θα κλεψεις κι εσυ, ή θα σηκωθεις να φυγεις. Αλλιως θα γινεις το κοροιδο τους. Και σου ξαναλεω πως αν δεν σου αρεσει και δε σε εκφραζει το θεμα καλο ειναι να μην ασχολησε, γιατι στη τελικη θα γραψεις αρλουμπες.
Δεν σε προσβαλα ποτέ. Εσυ oμως προσβαλεις τη χωρα μας.
Άνθρωπέ μου έχεις παίξει ποτέ μπάσκετ? Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι τύχης. Τα ποσοστά δεν προσεγγίζουν το μηδέν. Αναδεικνύουν σχέση με την επιτυχία και όχι την αποτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα το τυχερό στο να βάζει ένας σουτερ τρίποντο.
Αν παίξεις λίγο ποτέ μπάσκετ και αν μάθεις να αναγνωρίζεις και την ικανότητα του αντιπάλου σου και όχι την προσωπική σου κακοτυχία ίσως και να μπορέσεις να ευχαριστηθείς και ένα αγώνα. Γιατί από σχολιαστές σαν τους δημοσιάγραφους μας που μάλλον δεν έχουν αγγίξει ποτέ μπάλα μπάσκετ έχει γεμίσει ο τόπος.
Και θα στο ξαναπώ. Τα ίδια είπε και ο προπονητής. Δεν μπορούσα να βγάλω παίχτες, δεν είμαστε το ίδιο εύστοχοι, κουραστήκαμε (μιας και δεν υπήρχαν αλλαγές) και εν γένη ήταν καλύτερη.
Έχεις περάσει ποτέ μέσα από μια ρακέτα να δεις πόσο πραγματικά δύσκολο είναι το καλάθι μέσα στην ρακέτα? Έχεις χάσει ποτέ από παίχτες που στην χειρότερη τους μέρα απλά δεν έχασαν μόνο ένα τριποντάκι?
Τράβα παίξε λίγο και μετά έλα να μιλήσεις γιατί με την λογική σου τα βλακώδεις σχόλια σου είναι μια ακόμη άτυχη στιγμή σου, ενώ για την λογική των ανθρώπων με επαφή με τον πραγματικότητα είναι απλά δεδομένη ασχετοσύνη.
Βεβαιως και εχω παιξει μπασκετ και ημουν και πολυ καλος.
Βεβαιως και η τυχη παιζει ρολο, οπως και σε ολα τα αθληματα. Και ενα μωρο μπορει να καταλαβει οτι ενα 3ποντο που δεν μπηκε "στο τσακ" ηταν απο ατυχια.Μια επιθεση που ολοκληρωνεται με βεβιασμενο 3ποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο πιστευεις οτι ειναι αποτελεσμα μελετημενης επιθεσης?
Οι δημοσιογραφοι ξερουν αρκετα απο μπασκετ, να εισαι σιγουρος. Σε ενημερωνω οτι ο Λημνιατης μεχρι πριν λιγα χρονια επαιζε μπασκετ σε επιπεδο πρωταθλητισμου, ηταν μελος της Εθνικης. Τι σε κανει να νομιζεις οτι γνωριζεις περισσοτερα απ αυτον? :worthy:
Ο προπονητης δε ξερω τι ειπε αλλα τωρα θα παει σπιτι του. Τι περιμενες να πει, να καταγγειλει τη Φιμπα?
Τα υπολοιπα που εγραψες στη 3η παραγραφο σου ειναι αηδιες αναξιες σχολισμου. Το μόνο σιγουρο ειναι οτι εχεις σοβαρη αγνοια απο μπασκετ.
Nα που ειπες και κατι σωστο, λογικο να εισαι υπεροπτης οταν εχεις τη Φιμπα να σε στηριζει. Το ιδιο συμβαινει και με τη Σερβια, οσοι ειδαν το χθεσινο Κροατια-Σερβια ξερουν. Ο απατεωνας Στανκοβιτς υπαρχει ακομα και κινει νηματα(πρωτοστατησε στην αμεση τιμωρια μας)
Έχεις πάρει χαμπάρι οτι η Ισπανία είναι η νυν πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης? Όλα αυτά για FIBA και διαιτησίες τα ακούω βερεσέ.
Όσο εσείς φαντάζεστε υπεροψίες και πράσινα άλογα αυτοί θα έχουν παίχτες σαν τον παρολίγο MVP των τελικών του ΝΒΑ και θα συνεχίζουν να σε έχουν πελάτη.
Το ιδιο συμβαινει και με τη Σερβια, οσοι ειδαν το χθεσινο Κροατια-Σερβια ξερουν. Ο απατεωνας Στανκοβιτς υπαρχει ακομα και κινει νηματα(πρωτοστατησε στην αμεση τιμωρια μας)
Ενώ ο δικός μας ο Βασιλακόπουλος - που έκανε ότι μπορούσε για να μην τιμωρηθούν αυτοί που μετείχαν στον καβγά με την Σερβία - είναι μέσα στην αθωότητα. :rofl:
Οι σπικερς, σε αντιθεση με τον Σκουντη, ηταν πολυ καλοι στο εργο τους και συγχαρητηρια ειδικα στον Λημνιατη που με τις αναλυσεις του εδειξε ποσο καταρτισμενος ειναι.
Μα φυσικά. Μας έπεισαν όλους πως ο μοναδικός λόγος που έχασε η εθνική είναι η FIBA και οι διαιτητές.
Η Ισπανια ουτε ανωτερη ηταν, ουτε δικαια κερδισε. Κι εσυ θα εκανες ανατροπες αν ειχες τους διαιτητες να σε στηριζουν στα κρισιμα σημεια!
Όσο συνεχίζεις να σκέφτεσαι έτσι και όλοι οι άλλοι που βλέπουν μόνο ισπανόφωνους διαιτητές στον ύπνο τους ,τόσο οι Ισπανόι κάθε φορά που θα σε συναντάνε θα σου κόβουν τιμολόγιο.
Βεβαια απο πριν το ξερω οτι εσυ με την Ισπανια ησουν γιατι διαβασα τα ποστς σου. Βγηκες και με το σημαιακι τους να πανυγηρισεις? :lol:
Δεν είμαι Ισπανός για να πανηγυρίσω. Αντίθετα πήγα την Παρασκευή το βράδυ στην εθνική ποδοασφαίρου. Εσύ πήγες? Ή βγήκες με το σημαιάκι σου να πανηγυρίσεις την ήττα στρατηγικής από την Ρωσία?
Για ποιον λες? Ποιος τα κανει ολα αυτα? :hmm:
Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα να ειναι καποιος πιο ελληνας απο καποιους αλλους, αυτα ειναι ρατσιστικα.
Μην μιλάς λοιπόν εσύ για ρατσιστικά σχόλια όταν πριν από λίγο έγραψες πως κάποιοι είναι ανθέλληνες. :down: :down:
Burning Skies
05-09-10, 18:14
Sub τζαμπα δινεις σημασια.
Ειναι εμφανες αλλωστε οτι ο τυπος εχει κοντινη ημερομηνια ληξης ετσι οπως φερεται. Ενα μηνα ειναι εδω και απο την αρχη ολο προσβαλλει τους παντες, φασκει και αντιφασκει, εκτιθεται μονος του και φερεται γενικως σαν τους γνωστους αντιπαθεις κατοικους της middle earth.
Sub τζαμπα δινεις σημασια.
Ειναι εμφανες αλλωστε οτι ο τυπος εχει κοντινη ημερομηνια ληξης ετσι οπως φερεται. Ενα μηνα ειναι εδω και απο την αρχη ολο προσβαλλει τους παντες, φασκει και αντιφασκει, εκτιθεται μονος του και φερεται γενικως σαν τους γνωστους αντιπαθεις κατοικους της middle earth.
Όντως whatever! Εχε χάρη που είχα χρόνο!
Τυπάκια σαν αυτόν έχω γνωρίσει άπειρα μέσα στο γήπεδα, όλοι τους παραδείγματα προς αποφυγή γιατί χαλάνε το παιχνίδι!
Καθάρματα ανθέλληνες μη μιλάτε. :rolleyes:
Καθάρματα ανθέλληνες μη μιλάτε. :rolleyes:
Δίκιο έχεις. Και πολύ μίλησα... :(
Πάω να δείρω τον γείτονα , επειδή χτες υποστήριζε Ελλάδα. :p
Τι να πεις για την Ελλαδα;
Κακο μπασκετ. Μηδεν αμυνα.
Που να πας ετσι;
Σαφως και πρεπει να φυγει ο Γιονας, εσεις θα τον κραταγατε;
ΥΓ Καλα κανουν οι παιχτες και δεν παιζουν στις Εθνικες.
Δεν γινεται καθε χρονο να εχεις Ευρωπαικο/Παγκοσμιο/Ολυμπιαδα χωρις να ξεκουραζεσαι ποτε.
Λειπει κι ο Νικαετος να βαλει λιγο ταξη ..:cool:
Καλό παιχνίδι και θέαμα από Türkiye και Slovenija.
Ο μεταξύ τους αγώνας προβλέπεται καυτός και θεαματικός.
Argentina - Brasil Αυτό είναι παιχνίδι και θέαμα. Όποιος και να κερδίσει το αξίζει.
Μεγάλο μπράβο και στις δυο ομάδες.:oneup:
Vamos Argentina :p ,και μονο που εφυγε ο Βαρεχαω αποτην μεση κατι ειναι κι αυτο
Τελικά ο μεγάλος παίχτης (π.χ. Scola) χρειάζεται σε οποιαδήποτε ομαδα. Βαρέθηκα τα συνολα.
Argentina - Brasil Αυτό είναι παιχνίδι και θέαμα. Όποιος και να κερδίσει το αξίζει.
Μεγάλο μπράβο και στις δυο ομάδες.:oneup:
Αμερικάνικου τύπου παιχνίδι! Να γουστάρει και λίγο το παιχνίδι!
Εξαιρετικό ματς το Αργεντινή - Βραζιλία.
Χορτάσαμε μπάσκετ.
Αυτός ο Σκόλα τι παικταράς που είναι. Πόσα χρόνια τον θυμάμαι με την Αργεντινή πάντα εξαιρετικός.
Ξέρει κανείς αν η ΕΡΤ θα δείξει το Ισπανία - Σερβία ζωντανά; Διάβασα πως θα το δείξει σε μαγνητοσκόπηση η ΕΤ1 λόγω πόλο :S
καταπληκτικό παιχνίδι χθες το αργεντινη βραζιλία.
αξιομαχες ομάδες και με το παραπάνω, είχε αρκετό θέαμα, και ενα σκόλα...βγαλμένο απο παραμύθι......
Ετσι και επαιζε και ο τζινόμπιλι, μάλλον 2ο φαβορί πισω απο τους αμερικανους θα ήταν η αργεντινη!
οσο για τους βραζιλιάνους, ευχαριστη έκπληξη, πολύ καλή ομάδα....
Ξέρει κανείς αν η ΕΡΤ θα δείξει το Ισπανία - Σερβία ζωντανά; Διάβασα πως θα το δείξει σε μαγνητοσκόπηση η ΕΤ1 λόγω πόλο :S
Σε ένα σημείο που έδειξε πρόγραμμα είχε ένα (Μ) δίπλα στον αγώνα
Burning Skies
08-09-10, 09:24
Σε ένα σημείο που έδειξε πρόγραμμα είχε ένα (Μ) δίπλα στον αγώνα
Θα το δειξει εδω ζωντανα...
http://www.woop.gr
Άλλη μια ματσάρα....:oneup:
Και για προβληματισμό διαβάστε αυτό (http://www.contra.gr/Columns/TMagoulas/287551.html)στο ημίχρονο.
........Auto merged post: Raven84 πρόσθεσε 59 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........
89-89:respekt: και στους 2 για το θεαμα
........Auto merged post: Raven84 πρόσθεσε 1 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
........Auto merged post: Raven84 πρόσθεσε 2 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........
89-92 οι Σερβοι. Φοβερός αγώνας:respekt:
Τεράστιο ματς και το σημερινό.
Το μπάσκετ στα καλύτερα του χθες και σήμερα.
Και στους 4 αναμένονται πολύ καλά ματς.
Burning Skies
08-09-10, 19:53
Αυτο ηταν μπασκετ!
ScrotieMcBoogerballs
08-09-10, 20:04
Milos says hi!:cool:
Τεράστιο ματς από 2 μεγάλες ομάδες.
Φανταστείτε να μην ήταν επηρεασμένοι οι Σέρβοι από τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ. :whistle: :whistle: :rofl: :rofl:
Burning Skies
08-09-10, 21:03
Τεράστιο ματς από 2 μεγάλες ομάδες.
Φανταστείτε να μην ήταν επηρεασμένοι οι Σέρβοι από τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ. :whistle: :whistle: :rofl: :rofl:
Οι Σερβοι εχουν το πλεονεκτημα οτι ΔΕΝ γνωριζουν την λεξη ηττοπαθεια. Με οποιον και να παιζουν θα μπουν στο γηπεδο με τον αερα του φαβορι.
Τα πιτσιρικια του Ιβκοβιτς εκαναν το θαυμα τους με το ταλεντο και το θρασος τους.
Οι Σερβοι εχουν το πλεονεκτημα οτι ΔΕΝ γνωριζουν την λεξη ηττοπαθεια. Με οποιον και να παιζουν θα μπουν στο γηπεδο με τον αερα του φαβορι.
Τα πιτσιρικια του Ιβκοβιτς εκαναν το θαυμα τους με το ταλεντο και το θρασος τους.
+1
Το μέλλον (και το παρών) τους ανήκει.
Αρκεί να μην έχουν άλλου είδους προβλήματα.
Δεν το είχα παρακολουθήσει το θέμα αλλά στην έναρξη της προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ , είχαν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως αν δεν κάνω λάθος και δεν κολλάνε αυτά σε εθνικές ομάδες.
ScrotieMcBoogerballs
08-09-10, 22:44
Ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε σαν μικρό παιδί κι αγκάλιασε τον συμπαίκτη του από τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό Μάρκο Κέσελι. Κι όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για την επιλογή του στην τελευταία επίθεση της ομάδας του έδειξε ένα σημείο του σώματος του που βρίσκεται χαμηλά!
cojones :twisted:
Καλα ας μην εμπαινε και θα'λεγε ..,κοτρωνες :p
Οι Τουρκοι δειχνουν ασταματητοι , εκει του ευχομαι να τα ξανακανει ;)
Όντως, δείχνουν δυνατοί οι Τούρκοι, δύσκολα θα τους χτυπήσουν οι Σέρβοι, Τούρκογλου και Ιλιασόβα κάνουν φοβερό τουρνουά. Πριονοκορδέλα την πέρασαν την Σλοβενία, με τόσες ελλείψεις βέβαια και εδώ που έφτασαν οι Σλοβένοι καλά είναι.
Τεράστιοι οι Λιθουανοί σήμερα.
Άψογη εμφάνιση από ομάδα με πάθος, ταλέντο πολύ διαβασμένη σε αυτό που ήθελε και χωρίς τρομερές εμπειρίες.
Μεγάλη Λιθουανική σχολή.
Άψογη εμφάνιση από ομάδα με πάθος, ταλέντο πολύ διαβασμένη σε αυτό που ήθελε και χωρίς τρομερές εμπειρίες.
Μεγάλη Λιθουανική σχολή.
:oneup:
Aυτο ειναι μπασκετ ,για να δουμε
Μεγάλη Λιθουανική σχολή.
Αήττητη ως τώρα και ας έχει και τις περισσότερες και σημαντικότερες απουσίες από τις ομάδες που συμμετέχουν.
Αν και προσωπικά με βάση αυτά που έχω δει ως τώρα , θέλω να το πάρει η Τουρκία γιατί με έχει εντυπωσιάσει με οτι έχω δει από αυτήν , η Λιθουανία σήμερα με εξέπληξε ευχάριστα.
Γενικά πάντως βλέπουμε ωραίο μπάσκετ.
Αήττητη ως τώρα και ας έχει και τις περισσότερες και σημαντικότερες απουσίες από τις ομάδες που συμμετέχουν.
Αν και προσωπικά με βάση αυτά που έχω δει ως τώρα , θέλω να το πάρει η Τουρκία γιατί με έχει εντυπωσιάσει με οτι έχω δει από αυτήν , η Λιθουανία σήμερα με εξέπληξε ευχάριστα.
Γενικά πάντως βλέπουμε ωραίο μπάσκετ.
Άμα το πάρουν και οι Σέρβοι που τους έχω ποντάρει, θα το ευχαριστηθώ περισσότερο :p
Το Τουρκία Σερβία πιστεύω θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.
εκπληκτική η λιθουανία χθες, αλλά....πολύ καλό κοουτσάρισμα.
Συνεχείς αλλαγές, αδιακοπο τρέξιμο απεναντι στις λίγες επιλογές της αργεντινής!
ευτυχησαν να τους μπαίνουν και τα πάντα, και τους ελιωσαν!
παντως, νομίζω και εγω΄, ότι η καλύτερη ομάδα είναι οι τούρκοι (πλην αμερικανών, που εχουν απιστευτα αθλητικά προσοντα ούτως ή αλλως)!
εκπληκτική η λιθουανία χθες, αλλά....πολύ καλό κοουτσάρισμα.
Συνεχείς αλλαγές, αδιακοπο τρέξιμο απεναντι στις λίγες επιλογές της αργεντινής!
ευτυχησαν να τους μπαίνουν και τα πάντα, και τους ελιωσαν!
παντως, νομίζω και εγω΄, ότι η καλύτερη ομάδα είναι οι τούρκοι (πλην αμερικανών, που εχουν απιστευτα αθλητικά προσοντα ούτως ή αλλως)!
~85% (10/12) τρίποντα στο 25' σημαίνει + 30 πόντους από ακούραστα σουτ με μπολίκη δόση τύχης και προφανώς η ψυχολόγιο στα ύψη. Εκεί περίπου στο 60-30 είχε τελείωσει και το ματς καθώς οι αργεντινοι παραδώθηκαν. Μεγάλη εμφανισή της Λιθουανίας αλλά με πολύ τύχη και αρκετή ατυχία από την άλλη πλεύρα.
Καταθεση ψυχης απο τους Αργεντινους :respekt:
Vamos Lietuva
Φτου..μεγαλη βλακεια που δεν καναν φαουλ ,γινανε τα απειρα φαουλ ..
Ματσάρα.
Μπράβο και στους 2.
Μας τα λέγε ο Χατζηγεωργίου κατά την διάρκεια του αγώνα.
Δεν χάνει η Σερβία. :rofl: :rofl:
Τετοια σφαγη καιρο ειχα να δω
Τέτοιες ματσάρες με τέτοιους γκρι ,κακό στο άθλημα κάνουν......
Εκεί στην FIBA την UEFA μιμηθείτε..... όχι την FIFA
manoulamou
11-09-10, 23:41
ΕΕΕ να δουμε να κερδιζει η Τουρκια τας ΗΠΑ στον τελικο του μπασκετ
και νυν απωλυεις...:rofl:
Rebel Scum
11-09-10, 23:42
Πραγματικά οι διαιτητές σε διατεταγμένη υπηρεσία....
Οι Σέρβοι τα έδωσαν όλα και φάνηκε ότι είχαν ένα Προπονητή στον πάγκο.
Ελπίζω οι Αμερικάνοι να κερδίσουν.
Κρίμα που έχασαν οι Σέρβοι.
Η διαιτησία δεν υπήρχε απλά. Ούτε στις διαμαρτυρίες ούτε στο όπου ήθελε πάταγε ο πάγκος της Τουρκίας έδιναν τεχνική ποινή. Μόλις οι Τούρκοι το ζήτησαν τσακ το έδωσαν το αντιαθλητικο.
Έχω μια αίσθηση ότι στην τελευταία φάση έγινε φάουλ στον Σέρβο. Θα ήταν μαγικό να κερδίζαν έτσι.
ματσαρα! τυχερη η τουρκια, μιας και απεκλεισε μια πολυ καλη Σερβια.
Οι σερβοι ειναι πιτσιρικια, και οπως ολα δειχνουν τα επομενα χρονια, θα ανεβουν ακομα ψηλοτερα.
Αρνητικος ο Ιλιασοβα.
Μενει να μαθουμε με ποσους ποντους θα νικησει η αμερικη τους τουρκους. Αν και ολα μπορουν να συμβουν σε εναν τελικο. Η τουρκια ειναι πολυ καλη ομαδα αλλωστε.
manoulamou
12-09-10, 12:28
Λετε να επαναληφθει σε παγκοσμια κλιμακα
η Ιστορια του ΕυρωΜπασκετ του 1987 (http://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket_1987);
http://en.wikipedia.org/wiki/Greece_national_basketball_team
:worthy::respekt:
@ ADSLgr.com All rights reserved.