Επιστροφή στο Forum : Voipbuster χρεωνει οτε?
Υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιω voipbuster με οποιοδηποτε ειδος κλησης (σε σταθερα , κινητα, εξωτερικο, DIRECT CALL) και να χρεωθω τιποτα στο λογαριασμο του ΟΤΕ?
Υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιω voipbuster με οποιοδηποτε ειδος κλησης (σε σταθερα , κινητα, εξωτερικο, DIRECT CALL) και να χρεωθω τιποτα στο λογαριασμο του ΟΤΕ?
Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση._
chica_loca
23-06-06, 19:47
Είναι ανεξαρτητες υπηρεσιες μεταξυ τους. Η κάθε μια συμβαλει με τον δικο της τροπο ( ΟΤΕ => Καλη ταχυτητα dsl:whistle: ? => N/Ο προβλημα στην χρηση του VOIP:rolleyes: )
panosdoken_
17-08-06, 08:17
Παιδιά καλημέρα,
Κάνοντας χρήση του VOIPBUSTER και χρήση του direct (εκεί που βάζεις το δικό σου και του προορισμού ) υπάρχει κάποια χρέωση για σταθερά εντός Ελλάδας ; Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αναφέρεται οτι η διάρκεια των free calls είναι 1 λεπτό στο site http://www.voipbuster.com/en/free.html ενώ εγώ έχω μιλήσει περισσότερο?
Ευχαριστώ
Το direct call χρεώνεται 3 cents ανά κλήση. Το γράφει σε 2-3 σημεία στη σελίδα και σίγουρα στο πλαίσιο εκεί που βάζεις τα νούμερα.
Τα όριο του 1 λεπτού ισχύει όταν δεν έχεις βάλει λεφτά μέσα
panosdoken_
17-08-06, 13:31
Το direct call χρεώνεται 3 cents ανά κλήση. Το γράφει σε 2-3 σημεία στη σελίδα και σίγουρα στο πλαίσιο εκεί που βάζεις τα νούμερα.
Τα όριο του 1 λεπτού ισχύει όταν δεν έχεις βάλει λεφτά μέσα
Φίλε μου κατέβασα απλά το πρόγραμμα και το δοκίμασα.Ούτε λεφτά έβαλα πουθενά και μίλαγα για παραπάνω από ένα λεπτό.Λέτε να με χρεώνει στον οτε.Δοκιμάστε να δείτε, και εκτός αυτού όταν έκανα την κλήση μου έγραφε σαφέστατα "This call is free".Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει
Φίλε μου κατέβασα απλά το πρόγραμμα και το δοκίμασα.Ούτε λεφτά έβαλα πουθενά και μίλαγα για παραπάνω από ένα λεπτό.Λέτε να με χρεώνει στον οτε.Δοκιμάστε να δείτε, και εκτός αυτού όταν έκανα την κλήση μου έγραφε σαφέστατα "This call is free".Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει
Δοκίμασες να ξανακάνεις άλλες κλήσεις, βάζοντας πάλι τον αριθμό σου όπως και πριν;
panosdoken_
17-08-06, 13:42
Δοκίμασες να ξανακάνεις άλλες κλήσεις, βάζοντας πάλι τον αριθμό σου όπως και πριν;
Παιδιά εδω και τρεις μέρες παίρνω τηλέφωνα συνέχεια μέσω του direct call.Δεν έχω βάλει πουθενά χρήματα και το δοκίμασα και στις γυναίκας μου και στου αδελφού μου το σπίτι.
Μιλάω για πάνω απο 2 λεπτά στάνταρ
Παιδιά εδω και τρεις μέρες παίρνω τηλέφωνα συνέχεια μέσω του direct call.Δεν έχω βάλει πουθενά χρήματα και το δοκίμασα και στις γυναίκας μου και στου αδελφού μου το σπίτι.
Μιλάω για πάνω απο 2 λεπτά στάνταρ
Αν τον αριθμό του σπιτιού σου δεν τον αλλάζεις, αλλά αλλάζεις μόνο των άλλων τότε έχει κάποιο πρόβλημα. Μην ανυσηχείς χρέωση στον ΟΤΕ δεν πρόκειται να δεις.
panosdoken_
17-08-06, 13:56
Αν τον αριθμό του σπιτιού σου δεν τον αλλάζεις, αλλά αλλάζεις μόνο των άλλων τότε έχει κάποιο πρόβλημα. Μην ανυσηχείς χρέωση στον ΟΤΕ δεν πρόκειται να δεις.
Ναι οκ αλλά προσέξτε και κάτι άλλο.Στο σπίτι μου έχω και άλλο τηλέφωνο.Έβαλα λοιπόν στο mynumper το άλλο τηλέφωνο και μετά ένα ενός προορισμού.Και χτύπησε πρώτα κανονικά το τηλέφωνο και όταν το σήκωσα κάλεσε το τηλέφωνο του προορισμού.Θεωρητικά και πρακτικά λοιπόν μπορείς να βάλεις όποιο τηλέφωνο θες στο Mynumper και φυσικά όποιο τηλέφωνο θές στον προορισμό.Θα δοκιμάσω και σε κηνιτό και θα σας πώ.Δεν είναι περίεργο όμως?
panosdoken_
17-08-06, 14:05
Παιδιά έβαλα και να κάνω κλήση με direct call σε κηνιτό και μου είπε πολύ σωστά ότι δεν έχω αρκετά χρήματα για την πραγματοποήση της κλήσης ,αφού ετσι και αλλιώς δεν έχω βάλει πουθενά χρήματα.Παιδιά η ποιότητα είναι άριστη με εξαίρεση μια καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου που δεν με νοιάζει καθόλου κιόλας.Αλλά αν είναι έτσι τότε δεν θα ξαναπληρώσει κανείς στον οτε αστικές και υπεραστικές κλήσεις πράγμα που δεν νομίζω να τον συμφέρει και τόσο.:p
Και με εμενα ακριβως το ιδιο..... Με το που κατέβασα αρχισα τις κλησεις (ξεροντας οτι ειναι του ενος λεπτου) για να τσεκαρω ποιότητα.... Τελικά πέρασαν 7 λεπτα και δν ειχε κλείσει.... Λεφτα δν εχω βαλει πουθενα.... Παίρνω αστικα κ υπεραστικά μιλώντας όσο θελω, χωρις περιορισμό στον χρόνο.....
Σίγουρα δεν χρεώνει ΟΤΕ? Ή πουθενά αλλού?
edit: Μήπως δν εχει πεθάνει ακόμα ο τσάμπας???
Μόλις συμπληρωθούν κάποια λεπτά συνολικής ομιλίας θα στο κόψει.
Πάντως τώρα που βελτιώθηκε η ποιότητα του ήχου, γλυτώνω μεγάλα ποσά στον μηνιαίο λογαριασμό του ΟΤΕ. Αξίζει και με το παραπάνω και κατά κάποιο τρόπο, αν το σκεφθείτε καλύτερα, το Voipbuster χρεώνει τον ΟΤΕ, αφού ο δεύτερος επωμίζεται το κόστος συντήρησης δικτύου κτλ, αλλά έχει όλο και περισσότερα διαφεύγοντα κέρδη εξαιτίας της Voip τηλεφωνίας ;)
Το κόστος συντήρησης το πληρώνεις μέσω του μηνιαίου λογαριασμού για ADSL γραμμή στον ΟΤΕ.
Το κόστος συντήρησης το πληρώνεις μέσω του μηνιαίου λογαριασμού για ADSL γραμμή στον ΟΤΕ.
OK, ευχαριστώ για τη διόρθωση, μου διέφυγε :oneup:. Πάντως η Voip τηλεφωνία σίγουρα αφαιρεί κάποια κέρδη από τον ΟΤΕ (κλήσεις π.χ.). Ξεφεύγω από το θέμα όμως και θα σταματήσω εδώ...
Το direct call πλέον, πήγε 5 cents ανά κλήση
Το direct call πλέον, πήγε 5 cents ανά κλήση
Kαι που χρεώνονται αυτά; Στον λογαριασμό του ΟΤΕ?
Και γώ δοκίμασα να μιλήσω με Direct call και δεν κόβει τη γραμμή σε 1 λεπτό.
Επίσης παρατήρησα ότι χρέωση αναφέρει και στα 2 νούμερα , απο αυτό που καλείς και σε αυτό που καλείς. Αν είναι έτσι πως χρεώνεται ο λογαριασμός του καλούμενου αφου δεν έχει ιδέα ότι τον καλείς με VoipBuster ?
morfeas-dsl-
25-08-06, 20:09
και εγω απο σημερα χρηστης voipbuster
Kαι που χρεώνονται αυτά; Στον λογαριασμό του ΟΤΕ?
Και γώ δοκίμασα να μιλήσω με Direct call και δεν κόβει τη γραμμή σε 1 λεπτό.
Επίσης παρατήρησα ότι χρέωση αναφέρει και στα 2 νούμερα , απο αυτό που καλείς και σε αυτό που καλείς. Αν είναι έτσι πως χρεώνεται ο λογαριασμός του καλούμενου αφου δεν έχει ιδέα ότι τον καλείς με VoipBuster ?
Ο Οτε δεν έχει καμία σχέση με τις χρεώσεις του voipbuster. Σε χρεώνει από το λογαριασμό που θα δημιουργήσεις στο voipbuster και θα βάλεις χρήματα μέσω πιστωτικής ή ότι άλλο. Όσον αφορά το
Direct call σε χρέωνει 5 ct με το που θα σηκώσεις το τηλέφωνό σου και τη εκάστοτε χρέωση ανά λεπτό με το που θα σηκώσει και ο άλλος το τηλέφωνό του. Εσύ χρεώνεσαι και τα δύο, ο άλλος δεν χρεώνεται τίποτα
δηλαδη αν παρω ενα νουμερο μεσα στην ελλαδα θα χρεωθω μονο 5 λεπατ και τιποτε αλλλο?ι κανω λαθος?
chica_loca
19-09-06, 01:01
Όταν πιστωσεις λεφτα στο voipbuster δεν χρεωνεσαι καθολου σε κλησεις προς σταθερα τηλεφωνα στην Ελλαδα και σε άλλες χωρες που αναγραφονται εδώ (http://www.voipbuster.com/en/rates.html).
εγω που καλω με calll back με χρεωνει καθε φορα 3 λεπτα στον οτε η μιπως καποιος εντοπισε κρυφες χρεωσεις?
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι ΔΕΝ χρεώνεσαι τίποτα στον λογαριασμό του ΟΤΕ.Τα 3ct χρεώνονται στο λογαριασμό σου στο Voipbuster και αφαιρούνται από το εκάστοτε διαθέσιμο ποσό που έχεις.
εγω ομως δεν εχω χρηματα στον λογαριασμο του voipbuster και μπορω να παιρνω κανονικα τηλεφωνο και να μιλω ακομα και για 20-30 λεπτα.που παει τοτε η χρεωση των 3 λεπτων?
nrg_polini
19-09-06, 23:26
Απλα μιλας δωρεαν μαλλον λογω καποιου προβληματος του voipbuster ;)
λοιπον και εγω παιρνω εντελως δωρεαν Ελλαδα και εχω μιλιησε μεχρι και 6 λεπτα χωρις να με διακοψει. δεν εχω βαλει καθολου λεφτα μεσα και δεν εχω καν adsl (κανω κληση με direct call και αμεσως βγαζω το καλωδιο του μοντεμ και επιστεφω το τηλεφωνου!). λογικο ειναι να μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο και να υποψιαζομαι κρυφες χρεωσεις.:rofl: ι
Παιδιά το VoIP buster έχει trial calls μέχρι 100 λεπτά!Μετά σταματάει και πρέπει να βάλεις χρηματα στο λογαριασμό σου για να συνεχίσεις. Το δοκίμασα με δύο λογαριασμούς.
Και δεν έχει κρυφές χρεώσεις ρε παιδιά. Απλά trial είναι. Διαφήμιση του προιόντος τους κάνουν. Και όσοι έχουν DSL είναι αδύνατον να χρεωθούν στον ΟΤΕ αφού δεν έχει καμια σχέση με το τηλέφωνο.
Παιδιά το VoIP buster έχει trial calls μέχρι 100 λεπτά!Μετά σταματάει και πρέπει να βάλεις χρηματα στο λογαριασμό σου για να συνεχίσεις. Το δοκίμασα με δύο λογαριασμούς.
Και δεν έχει κρυφές χρεώσεις ρε παιδιά. Απλά trial είναι. Διαφήμιση του προιόντος τους κάνουν. Και όσοι έχουν DSL είναι αδύνατον να χρεωθούν στον ΟΤΕ αφού δεν έχει καμια σχέση με το τηλέφωνο.
Eγω νομίζω πως τα 'χω ξεπεράσει τα 100 αφού μιλάω από αρχές καλοκαιριού μέχρι σήμερα, ανα τακτά χρονικά διαστήματα
: /
Παίζει κανένα Voip στο οποίο βάζεις ενα Χ ποσό για το account κ μιλάς όσο θες?
Tο voipbuster:p
Toυ βάζεις ένα Χ ποσο και μετα μιλάς 20 ώρες δωρεάν τον μήνα για 4 μήνες
Tο voipbuster:p
Toυ βάζεις ένα Χ ποσο και μετα μιλάς 20 ώρες δωρεάν τον μήνα για 4 μήνες
xD Paypal δεχεται?
Το Χ ποσό,όντας μεταβλητή είναι όσο θές,η κανα 50ευρω?
Κ κάτι τελευταίο..Yπαρχει περίπτωση να βρω usb ασύρματο για να μιλάω μεσω voip buster?
Saligkaros
01-10-06, 17:37
Παιδια σορυ που θα ρωτησω κατι που εχει εν μερει απαντηθει.
Εχω HOL DLS και κατεβασα το προγραμματακι.
Μολις καλεσα τον αδερφο μου στην αθηνα και μιλησαμε 3 λεπτα.
Υπαρχει περιπτωση η HOL να με χρεωσει?
Γιατι στο σαιτ του voipbuster τα λεει καπως μπερδεμενα.
Μηπως εχει καποιο λακο η φαβα?
Να προσθεσω οτι δεν εβαλα καθολου λεφτα στο λογαριασμο του voipbuster.
Ξερω'γω,αυτα τα τσαμπα με βαζουν σε υποψιες....
Παιδια σορυ που θα ρωτησω κατι που εχει εν μερει απαντηθει.
Εχω HOL DLS και κατεβασα το προγραμματακι.
Μολις καλεσα τον αδερφο μου στην αθηνα και μιλησαμε 3 λεπτα.
Υπαρχει περιπτωση η HOL να με χρεωσει?
Γιατι στο σαιτ του voipbuster τα λεει καπως μπερδεμενα.
Μηπως εχει καποιο λακο η φαβα?
Να προσθεσω οτι δεν εβαλα καθολου λεφτα στο λογαριασμο του voipbuster.
Ξερω'γω,αυτα τα τσαμπα με βαζουν σε υποψιες....
Μα πώς να σε χρεώσει η HOL?? Απλά το Voipbuster σου δίνει κάποια δωρεάν λεπτά ομιλίας, αν δεν έχεις βάλει χρήματα στον λογαριασμό σου. Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει κάτι ύποπτο.
nrg_polini
01-10-06, 21:04
Γιατι δεν διαβαζετε λιγακι; 400 φορες εχει ερωτηθει το ιδιο πραγμα.
@ ADSLgr.com All rights reserved.