Επιστροφή στο Forum : samsung UE40B7000
καλημερα παιδια μηπως καποιος ξερει ποιο ειναι το τελεταιο firmware για την UE40B7000 και τι διορθωσεις εχουν κανει?
και αν ξερει καποιος ποια ειναι η διαδικασια update γιατι δεν την περιγραφει πουθενα σαφως?ευχαριστω και παλι
T-CHU7DEUC-3001.1
download : http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=GR&CttFileID=2242188&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=UE40B7000WW&VPath=FM/201007/20100729170305718/T-CHU7DEUC.exe
το τρεχεις για να ξεσυμπιεστει και μετα το φακελο που θα βγαλει τον βαζεις σε ενα φλασακι
το βαζεις στην τν και κανεις αναβαθμιση.
προσοχη αν κλεισεις την τν η κοψεις το ρευμα οσο κανει αναβαθμιση την καταστρεψες
τα εκανα αυτα αλλα δεν κανει αναβαθμιση σε τι format πρεπει να ειναι το φλασακι fat32 ntfs και εχει σημασια το μεγεθος πχ 1,2,3,4 gb και σε ποια απο τις 2 θυρες το βαζεις γιατι δοκιμασα και δεν βρισκει λεει αναβαθμισμενο λογισμικο αν και τα 2 φλασακια που δοκιμασα τα αναγνωριζει κανονικοτατα και τα φορμαρισα πριν
επισης το firmware αυτο ειναι αυτο που βγηκε προσφατα?
τα εκανα αυτα αλλα δεν κανει αναβαθμιση σε τι format πρεπει να ειναι το φλασακι fat32 ntfs και εχει σημασια το μεγεθος πχ 1,2,3,4 gb και σε ποια απο τις 2 θυρες το βαζεις γιατι δοκιμασα και δεν βρισκει λεει αναβαθμισμενο λογισμικο αν και τα 2 φλασακια που δοκιμασα τα αναγνωριζει κανονικοτατα και τα φορμαρισα πριν
επισης το firmware αυτο ειναι αυτο που βγηκε προσφατα?
και σε fat32 και σε ntfs κανει δεν παιζει σημασια το μεγεθος σε οποια θυρα και να το βαλεις κανει το firmware ειναι το ποιο προσφατο.
Κατι δεν κανεις καλα κατα τα αλλα..
χμμ δεν ξερω το εκανα παλι
1.κατεβασα το αρχειο
2.φορμαρισα το στικακι
3.αποσυμπιεσα το αρχειο στον σκληρο δισκο
4.μετεφερα το αρχειο στο στικακι
5.εβαλα το στικακι στην τηλεοραση το αναγνωρισε
6.ειπα αναθμιση λογισμικου μεσω usb
5.και η απαντηση <<δεν διατιθεται αρχειο για αναβαθμιση>>
δηλαδη το ιδιο που λεει καθε φορα ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι γινεται
καμμια ιδεα καποιος η καποιο οδηγο με screen shots?
να εχείς υπόψιν ότι τα άρχεια δεν τα βάζεις με το φάκελο μέσα.
τι ενοεις?οταν αποσυμπιεζεται δημιουργει ενα φακελο δεν βαζω ολο τον φακελο οπως ειναι στο στικακι?
ολο το φακελο που δημιουργειτε απο την αποσυμπιεση βαζεις στο στικακι αν δεν κανει ετσι αναβαθμιση περνεις τηλεφωνο στο service της samsung
How to prepare the USB Memory Drive
? Firmware Version : T-CHU7DEUC-3001.1
1. Save the firmware file from Samsung.com onto your computer.
File Name : T-CHU7DEUC.exe
2. Connect the USB Memory Drive to the USB port of your PC.
Copy the file onto the USB Memory Drive.
3. Go to the USB Memory Drive and then double click the file.
4. Press the "Install" button.
5. Unzipping is in progress and program will close automatically after installation.
6. A folder containing the firmware files has been added to the USB memory drive.
Folder Name : T-CHU7DEUC
7. Safely disconnect the USB memory drive by right clicking the green check mark on the taskbar and then left click"Safely Remove".
εκανα ακριβως οτι περιγραφει ο φιλος tsorbi αλλα δεν... και το παραξενο ειναι οτι παλιοτερα ειχα κανει αναβαθμιση τωρα δεν γινεται αν δεν ειναι προβλημα πο το στικακι δεν καταλαβαινω και εγω τι ειναι
εκανα ακριβως οτι περιγραφει ο φιλος tsorbi αλλα δεν... και το παραξενο ειναι οτι παλιοτερα ειχα κανει αναβαθμιση τωρα δεν γινεται αν δεν ειναι προβλημα πο το στικακι δεν καταλαβαινω και εγω τι ειναι
δεν κανεις κατι λαθος απλα κατι δεν παει καλα με την τηλεοραση...
εχει ξανασυμβει αυτο σε μοντελα της samsung να μην κανουν update και οφειλοτανε σε προβλημα
Έχω την UE46B7000WWXXH και έχω κάνει 2 φορές firmware update χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σήμερα η αύριο που θα γυρίσω στο σπίτι (από το εξοχικό) θα δοκιμάσω το συγκεκριμένο firmware και θα σας πω.
το παραξενο ειναι οτι εχω κανει ηδη μια φορα update αλλιως θα τους ειχα ηδη φωναξει
Δοκίμασα το update αλλά δεν τζίφος.
Δεν διατίθεται αρχείο για αναβάθμιση.
αυτο μου βγαζει και μενα ακριβως αρα?λαθος η εχουμε προβλημα?
Μάλλον ανέβασαν λάθος Firmware.
Το παλιό (28022010) ήταν 48,5 mb ενώ το καινούργιο (29072010) είναι 41,6mb.
Επίσης έχουν την ίδια version.
Δες μέσα στον φάκελλο T-CHU7DEUC\image:info & version info.
version info=SWU_T-CHU7DEUC_003001_I02_ES000DS000_100125
info=T-CHU7DEUC 3001.1
το εχουν καταλαβει αραγε?
παιδια βγηκε καινουργιο fimware για την τηλεοραση UE40B700 το εχει δοκιμασει καποιος?
οκ την περασα εγω
δεν ξερω για ποιες αλλαγες μιλαμε καποιος ποιο ειδικος απο εδω ας μας πει
εκεινο που ειδα ειναι οτι υπαρχει σαν ελληνικη γλωσσα επιλογη τοσο στους υπολιτλους οσο και στην γλωσσα και στο teletext
πολυ προσοχη ομως στο site της samsung εχει δυο αρχεια τα λεει step1&step2 και εχουν το ιδο μεγεθος και ημερομηνια για να γινει αναβαθμιση χρησιμοποιουνε το step2 οχι το 1
προσοχη ομως στο site της samsung εχει δυο αρχεια τα λεει step1&step2 και εχουν το ιδο μεγεθος και ημερομηνια για να γινει αναβαθμιση χρησιμοποιουνε το step2 οχι το 1
Να σαι καλα rexdimos... Τόση ώρα κόλλησα με το step1 και δεν πέρναγε με τπτ μέχρι που είδα το ποστ σου... το step2 πέρασε χωρίς πρόβλημα...
edit: ξέχασα να αναφέρω το μοντέλο... ---> UE46B7000WWXXH
απλα δεν εχω καταλαβει τι διαφορες εχουν με το προιγουμενο firmware
UE46B7000WWXXH
Firmware Update step2 έγινε όλα καλά.
Καλημέρα.
Dimitris_21
05-10-10, 21:32
Γεια σας
Εχω και γω προβλημα με το καινουριο update (Step 1 &2).
Δοκιμασα και τα 2 αλλα τιποτα. Ακομα και συγχρονως με το ιδιο αποτελεσμα.
Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει? Στο σερβισ δεν γνωριζουν τιποτα μου ειπαν οτι κανουμε update μονο οταν εχει προβλημα η τηλεοραση
ναι αυτο λενε μονιμα!!!!!
τι σου βγαζει ακριβως?
Dimitris_21
07-10-10, 14:11
Παρολο που εχω δοκιμασει και τα δυο αρχεια ειτε μονα τους ειτε το πρωτο αρχικα και μετα το δευτερο (με αντικατασταση οσων κοινων αρχειων βρεθουν) συνεχιζει να βλεπει οτι το αρχειο δεν διατιθεται.
ποιο μοντελο ειναι η τηλεοραση?
ακολουθεις ακριβως την διαδικασια?
αποσυμπιεση στον δισκο-φορματ στικακι-αντιγραφη αρχειων στο στικακι?
θα κανεις μονο το δευτερο βημα οχι και το πρωτο
κοιτα αν θελεις στην ενοτητα της τηλεορασης firmware ποιο εχεις ηδη περασμενο
tsompi wrote
<<How to prepare the USB Memory Drive
? Firmware Version : T-CHU7DEUC-3001.1
1. Save the firmware file from Samsung.com onto your computer.
File Name : T-CHU7DEUC.exe
2. Connect the USB Memory Drive to the USB port of your PC.
Copy the file onto the USB Memory Drive.
3. Go to the USB Memory Drive and then double click the file.
4. Press the "Install" button.
5. Unzipping is in progress and program will close automatically after installation.
6. A folder containing the firmware files has been added to the USB memory drive.
Folder Name : T-CHU7DEUC
7. Safely disconnect the USB memory drive by right clicking the green check mark on the taskbar and then left click"Safely Remove".>>
επισης νομιζω οτι καποια μ@@@@@ εκαναν παλι γιατι δεν ειναι δυνατον να ειναι ετσι
T-CHU7DEUC-3001.1 Αναβάθμιση αρχείου (USB) 05 Oct, 2010 41.68 ENGLISH T-CHU7DEUC_3001.1_Step1.exe
T-CHU7DEUC-3002.1 Αναβάθμιση αρχείου (USB) 29 Sep, 2010 79.77
δηλαδη το step 2 να ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος παλιοτερο σε χρονο που βγηκε και νεωρεω σε αριθμο firmware 3002.1-3001.1
οποτε ακολουθα ακριβως τα βηματα μονο με το step2 29/9 κι θα εισαι οκ
Dimitris_21
08-10-10, 15:27
Εχω τη UE40B7000WW.
Ακολουθω ακριβως την διαδικασια
Εχω περασμενο το 21-04-2010, και προσπαθησα και μονο του το 2ο αλλα τιποτα!
Βρηκα μαλιστα και παλαιοτερο αρχειο αναβαθμισης και το δοκιμασα μονο και μονο για να δω αν πραγματι ''βλεπει'' οτι υπαρχει firmware αλλα δυστυχως τα ιδια.
Δεν ξερω αν δοκιμασω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων???
δεν στο συνιστω γραψε εδω την firmware ακριβως σου εμφανιζει οτι εχεις δηλαδη ολο το νουμερο που βγαζει μαζι με την ημερομηνια
δοκιμασες με αλλο στικακι?
προσεχε αποσυμπιεζεις στον δισκο και τα μεταφερεις μαζι με το directory που φτιαχνει
Νέο Firmware 3002.1 26/10/2010.
http://www.samsung.com/gr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=UE46B7000WWXXH&prd_mdl_name=UE46B7000WW&prd_ia_sub_class_cd=P
οκ παλι @@@@@ εκαναν η δεν ξερω τι κανουν παντως αν εχει περαστει το προιγουμενο λογισμικο αυτο με τα step1,2 αυτο δεν περναει ισως ειναι συνολικο και για αυτους που ειχαν προβλημα με τα step1,2 η εχουν κανει πατατα αλλωστε το <<δεν διατιθετε αρχειο κλπ..>σημαινει οτι δεν σου χρειαζεετε αναβαθμιση με το συγκεκριμενο firmware η εχει περασμενο το τελευταιο επισης κατι παραξενο στο συγκεκριμενο αν κοιταξει καποιος πουθενα δεν ναγραφετε στα info αρχεια ποια εκδοση ειναι
γιατι αυτο που λεει <<SWU_T-CHU7DEUC_003002_I02_ES000DS000_100421>> στο version info δεν σημαινει κατι αφου αν ειχες περασει το προιγουμενο με τα step 1,2 το firmware που ειχαν βαλει και εντελλει περναγες μονο το step2 το firmwareτης συσκευης πρεπει να γραφει 30002 κατι
Τζίφος.
Ξανά τα ίδια.
Καλά δεν κοιτάν τι ανεβάζουν.
νομιζω οτι κανον το εκης φτιαχνουν μια εκδοση οπως με το step 1,2 και μετα την ξαναφτιαχνουν συνολικα οποτε το μονο που κανουν ειναι να μπερδευουν τον κοσμο για αυτο και βλεπει καποιος την μια φορα να περναει η αναβαθμιση και την αλλη οχι
καλησπέρα σας παιδιά,
επειδή μετά από τόσο καιρό ακόμα δεν έχω μάθει καλά το φόρουμ, μπορεί να έχει δοθεί απάντηση αλλά δεν τη βρήκα.
Κατέβασα μια ταινία blueray και συγκεκριμένα το predators σε mkv αρχείο αλλά όταν προσπάθησα να τη δω μέσω usb στην τηλεόραση μου samsung παρατήρησα ότι δεν υπάρχει ήχος. με λίγο ψάξιμο στο net από ότι κατάλαβα το έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα γιατί η samsung δεν υποστηρίζει τέτοιου είδους αρχεία. προσπάθησα με διάφορα προγράμματα να μετατρέψω το mkv αρχείο σε ac3 αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να έχω τον ήχο της ταινίας σε ac3 και την ταινία σε mkv σε δυο ξεχωριστά αρχεία.
Αν έχετε καμία ιδέα θα με βοηθούσατε πολύ
τι ηχο ειχε η ταινεια?dts?
Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση
Από το net κατέβασα ένα αρχείο mkv το οποίο στον υπολογιστή παίζει με ήχο αλλά στην τηλεόραση δεν ακούγεται τίποτα. Δεν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό αρχείο ήχου. Από ότι διάβασα επειδή είμαι λίγο άσχετος, η ταινία έχει γίνει rip σε mkv με DTS. ''Αποτέλεσμα αυτού είναι πολλά mkv files να μην έχουν καθόλου ήχο στην TV μας καθώς δεν χρησιμοποιούν AC3 αλλά διαφορετικό codec, όπως αυτό του ενσωματωμένου DTS στα BlueRay movies . '' αυτό το βρήκα από κάποιον που και καλά ήξερε αλλά δεν προτείνει και λύσεις.
λοιπον κοιτα εαν το αρχειο εχει dts ηχο συνηθως εχει και ac3
οποτε στην περιπτωση κατα την οποια δεν συνδεεις την τηλεοραση με ενισχυτη μεσω της οπτικης ινας
τοτε θα πρεπει να μεινεις μονο με τον ac3 ηχο
κατεβαζεις λοπιπον τον προγραμμα mkvmerge απο το www.bunkus.org
και συγκεκριμενα
https://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-4.4.0-setup.exe
το εγκαθιστας στον υπολογιστη σου και μετα αφου το τρεξεις του λες να βαλει το αρχειο mkv που εχεις
ξετσεκαρεις τον ηχο dts και το επανακωδικοποιεις αλλα προσοχη να δεις οτι εχει και dts ηχο αλλα και ac3 ηχο
Σε ευχαριστω παρα πολυ. το καταφερα. σε ευχαριστω
με το συγκεκριμενο προγραμμα?
@ ADSLgr.com All rights reserved.