Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
megahead13
09-06-12, 20:08
Απόλαυση ν' βλέπεις τη μετάδοση από stream στον ντερνέτ με Άραβα σχολιαστή: «Καστουράνης! Καστουράααανηηηης!!! ΟΟΟΟΟ! Καστουράνης αχαλουάχατ αχαλουάχατ!» :lol:
Ακόμα πιο απόλαυση όμως ν' ακούς τον τιτανοτεράστιο Σαγόνια το Γκμοχ πριν από λίγο στο ραδιόφωνο να κάνει ανάλυση του Euro και να κλείνει λέγοντας «να έχουμε καλά νέα στις 17 Ιούνη» αναφερόμενος όχι στους αγώνες της Εθνικής (τελευταίος αγώνας στις 16 του μήνα), αλλά στις εκλογές. :respekt: :respekt:
Μαλλον αλλον αγωνα ειδατε εσεις και βγαλατε τον Χολεμπας κακο.
Δεν ηταν ο Χολεμπας κακος ,η αριστερη μας πλευρα ηταν κακια. Στο 4-3-3 ,οταν η ομαδα αμυνετε ,τα χαφ πανε στον αξωνα και ο εξτρεμ ντουμπλαρει το μπακ.Ο μαλλιας αριστερα ειχε διαφορετικη αποψη. Δεν βοηθουσε στην αμυνα και αναγκαζοταν να βγαινει ο Αβρααμ αριστερα να βοηθαει.
Ίσως και να μην έχεις άδικο. Τουλάχιστον αν πιστέψουμε το rating των παικτών και λάβουμε περισσότερο υπόψη τον παθητικό Σαμαρά. Και πάλι μου φαίνεται περίεργο. Η τέλος πάντων τον έχουμε συνηθίσει σε πολύ καλύτερες βραδιές.
1. Γιάννης Μανιάτης 9.18
2. Χοσέ Χολέβας 8.93
3. Γιώργος Καραγκούνης 8.74
4. Δημήτρης Σαλπιγγίδης 8.66
5. Κώστας Κατσουράνης - Ράφαλ Μουράφσκι 8.49
Σήμερα δεν ήμασταν καλοί. :p
Αλλά με αυτο το τσίκι-τσίκι γύρω-γύρω από την περιοχή που έκαναν και οι 2 όταν θα ερχόταν η στιγμή οι Γερμανοί είχαν κάποιον να το εκμετελλευτεί σε αντίθεση με τους Πορτογάλους.
Μάριο Γκόμεζ αρρώστια. :p
Rebel Scum
10-06-12, 00:30
Σήμερα δεν ήμασταν καλοί. :p
Αλλά με αυτο το τσίκι-τσίκι γύρω-γύρω από την περιοχή που έκαναν και οι 2 όταν θα ερχόταν η στιγμή οι Γερμανοί είχαν κάποιον να το εκμετελλευτεί σε αντίθεση με τους Πορτογάλους.
Μάριο Γκόμεζ αρρώστια. :p
Χαχα όταν τον είδα να το καρφώνει σκέφτηκα τον sub που πανηγυρίζει κάπου πάνω στον πλανήτη γη :lol:
Η Πορτογαλία δεν το σήκωσε το 2004 με παιχταράδες και στην έδρα της.....απλά δεν παίζει :p
"Ο Μήτρογλου είναι ο καλύτερος φορ της Ελλάδας", σχολίασε ο Κριστόφ Βαζέχα
Ακούει ο Σάντος; (Και ο Βαλβέρδε θα έλεγα άλλα μας τελείωσε :p)
Πως καταφέρνουμε και ξεκινάμε παιχνίδι Euro χωρίς το καλύτερο επιθετικό της αποστολής στη βασική 11άδα, χωρίς το καλύτερο αμυντικό της αποστολής στη βασική 11άδα και έχοντας το καλύτερο τερματοφύλακα εκτός αποστολής ρε γμτ.
Ακούει ο Σάντος; (Και ο Βαλβέρδε θα έλεγα άλλα μας τελείωσε :p)
Πως καταφέρνουμε και ξεκινάμε παιχνίδι Euro χωρίς το καλύτερο επιθετικό της αποστολής στη βασική 11άδα, χωρίς το καλύτερο αμυντικό της αποστολής στη βασική 11άδα και έχοντας το καλύτερο τερματοφύλακα εκτός αποστολής ρε γμτ.
Που το διάβασες αυτό, στο redplanet; Στο λίνκ που δίνει για το contra.gr δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχόλιο του Βαζέχα....
Που το διάβασες αυτό, στο redplanet; Στο λίνκ που δίνει για το contra.gr δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχόλιο του Βαζέχα....
https://www.facebook.com/contragr/posts/10150823302186901
Από τη live εκπομπή του Contra. Το πόσταραν στο fb οι ίδιοι, από εκεί το είδα.
https://www.facebook.com/contragr/posts/10150823302186901
Από τη live εκπομπή του Contra. Το πόσταραν στο fb οι ίδιοι, από εκεί το είδα.
Ok το πιστεύω
Ok το πιστεύω
Υπάρχει και σχετικό απόσπασμα από συνέντευξη (Απρίλιος 2012) σε άλλο site.
Έχεις δει κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή που νομίζεις ότι ξεχωρίζει και σου μοιάζει;
«Δύο ποδοσφαιριστές να μοιάζουν δεν είναι εύκολο αφού ο καθένας ποδοσφαιριστής έχει τη δική του προσωπικότητα… Στη χώρα μας θα ξεχωρίσω πρώτα τον Μήτρογλου! Με σημαντική ευχέρεια στο γκολ. Αλλά και ο ο Καραγκούνης που αγωνίζεται στον Ατρόμητο-νέο παιδί και με πολλά προσόντα».
Από εδώ (http://minifootballnews.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%86-%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%87%CE%B1-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%B6/)
Τι σου κάνει εντύπωση; Αφού μάλλον είναι :p
Rebel Scum
12-06-12, 02:33
Την ευχέρεια στο γκολ του Μήτρογλα κανείς δεν την αμφισβητεί άλλα αμφισβητούνται εντόνως.
Και σε μια εθνική που πρέπει να τρέχει και να μαρκάρει ένας περιπατητής ονόματι Σαμαράς αρκεί.
Την ευχέρεια στο γκολ του Μήτρογλα κανείς δεν την αμφισβητεί άλλα αμφισβητούνται εντόνως.
Και σε μια εθνική που πρέπει να τρέχει και να μαρκάρει ένας περιπατητής ονόματι Σαμαράς αρκεί.
Δε συμφωνώ. Ο Σαμαράς που παίζει εξτρέμ κακώς δε μαρκάρει. Κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από ένα φορ που δε μαρκάρει.
Για μένα ο Μήτρογλου:
α) Έχει 2 καλά πόδια (αν και αριστερός, το καλύτερο γκολ που έχει βάλει στη καριέρα του είναι με το δεξί)
β) Είναι καλός στις κεφαλιές και αρκετά ογκώδης και ψηλός για να τις διεκδικήσει με αξιώσεις και όχι απαραίτητα να πρέπει να ξεμαρκαριστεί πρώτα για να μπορέσει να τη πιάσει.
γ) Δε χάνει τη μπάλα. Όταν παίζει για να την κρατήσει, δε τη χάνει. Μπορεί να τρολάρει τους αντιπάλους απλά και μόνο για να ανέβουν οι συμπαίκτες του και να τη δώσει κάπου.
δ) Ξέρει πολύ μπάλα για τη θέση του, κάτι που τον κάνει ικανό να βοηθήσει αρκετά στην οργάνωση της επίθεσης.
ε) Μπορεί να ντριμπλάρει σαν άνθρωπος. Και δεν εννοώ τη κλασσική προσποίηση-ντρίμπλα-αλλαγή κατεύθυνσης. Εννοώ ντρίμπλα κανονική.
ζ) Έχει το απαιτούμενο θράσος. Όταν όλοι παίζουν παθητικά, μπαίνει ο Μήτρογλας και σκοράρει χωρίς να τον ενδιαφέρει αν απέναντι έχει τη Λάρισα και κρίνεται πρωτάθλημα, ή αν απέναντι είναι ο Παναθηναικός και πρέπει να δείξουμε ανωτερότητα ή αν απέναντι είναι η Μπορντό (στη Γαλλία) και θες 2 γκολ για να προκριθείς. Δεν έχει σημασία -> πήρε τη μπάλα -> σούταρε -> σκόραρε. Όλοι οι άλλοι τη κάνανε γύρω γύρω μέχρι να τη χάσουμε ή κάνανε σκοτωμένες σέντρες. Αυτή η καγκουριά και αυτό το "στα @@ μου" στυλ που έχει, σε αυτές τις περιπτώσεις που θες να μπεις μέσα και να παίξεις ελεύθερα είναι ευλογία. Ακόμα θυμάμαι τον Σίσιτς που μπήκε αλλαγή στο Στάμφορντ Μπριτζ και έκανε άνω κάτω (αυτός και ο Μπελούτσι) τη Τσέλσι μέσα σε 5-10 λεπτά! Μιλάμε για άγνοια κινδύνου που αν την είχαν άλλοι παίκτες -τουλάχιστον- θα μπορούσαν να κάνουν σωστά τα βασικά και όχι να παίζουν σαν να ξέρουν (και το πιστεύουν) ότι θα χάσουν πριν παίξουν.
Καλά, βέβαια μπορεί να παίξει αύριο και να τα κάνει όλα λάθος... δε λέω. Απλά πιστεύω ότι το μοναδικό προτέρημα που έχει ο Γκέκας απέναντι στον Μήτρογλου (λίγο τρέξιμο-ξεπέταγμα) είναι πολύ μικρό μπροστά σε όλα τα άλλα που υπερισχύει ο Μήτρογλου και με διαφορά θα έλεγα. Άλλωστε δεν είναι και σε καμιά φόρμα της προκοπής ο Γκέκας να πεις ότι σκοράρει ακατάπαυστα οπότε θα το κάνει και εδώ.
Άλλωστε και ο Μήτρογλου δεν είναι τυχαίος, αν δεν ήταν ο Μιραλλάς (που σε αυτή την Εθνική Ελλάδος θα ήταν το πιο δυνατό γρανάζι της επίθετικής γραμμής στα άκρα, παρέα με τον Μήτρογλου στο κέντρο) θα ήταν αυτός πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα για φέτος.
Και μιλάμε για κάποιον που η ομάδα του, εντελώς άδικα κατά την άποψη μου, τον στέλνει πέρα δώθε δανεικό 2 χρόνια και αντί αυτός να απογοητευθεί και να παίζει απλά μέτρια (όπως κάνουν 8 στους 10 παίκτες σε τέτοιες περιπτώσεις), έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους κάθε χρόνο. Ο Μήτρογλου για μένα, το έχω ξαναπεί, παρά τη καγκουριά και την άπειρη ανωριμότητα που βγάζει, διαθέτει ταλέντο από τα λίγα. Και όχι απαραίτητα μόνο για Ελλάδα. Έκανε τεράστιο λάθος που έφυγε από τη Γερμανία. Είναι ο αντίστοιχος Κ. Παπαδόπουλος της επίθεσης.
Ας δούμε και μερικά γκολ του (όμορφο αυτά στο 2:00, 2:30, 3:28, 3:53 αν και είναι φάουλ -> ντριμπλάρει σαν άνθρωπος και το βάζει όμορφα με το κακό του πόδι, 4:05 το καλύτερο του επίσης με το κακό του πόδι)
http://www.youtube.com/watch?v=b1TVKL_GzsU
Και όλα αυτά πριν 2-3 χρόνια. Πλέον είναι πολύ καλύτερος. Και τέλος να πω ότι δεν είναι και τόσο αργός σαν παίκτης. Όταν θέλει να τρέξει, τρέχει, απλά δεν είναι και γρήγορος κιόλας.
Έχεις άλλο Έλληνα επιθετικό που μπορεί να σου βάλει τέτοια γκολ στο 1 με 1; (13:15)
http://www.youtube.com/watch?v=uWewESCPbEs
Σε όποια ομάδα έχει πάει έχει ξεχωρίσει σαν τη μύγα... και στον Ολυμπιακό το 2008 σχεδόν μόνος μας κράτησε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα όσο κρατηθήκαμε. Στα μεγάλα παιχνίδια είναι παρών.
Για μένα είναι τρελό σέντερ φορ. Δε του λείπει τίποτα. Έχει καλό ύψος και δύναμη χωρίς να είναι θεόαργος. Πολύ καλή τεχνική κατάρτιση γενικά, όμορφα τεχνικά Φαλτσαριστά σουτ, δεξί και αριστερό, όμορφες ντρίμπλες, κεφαλιές αρκετές, κράτημα μπάλας και τον απαραίτητο εγωισμό-θράσος-άγνοια_κινδύνου που πρέπει να έχει ένας παίκτης. Ίσως και λίγο παραπάνω αλλά οκ. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καλύτερο-πληρέστερο παίκτη για τη θέση της κορυφής. Αμαρτία που δε παίζει και εδώ στην Εθνική αλλά και στον Ολυμπιακό (τον θεωρώ πιο ολοκληρωμένο παίκτη ακόμα και από τον Τζιμπούρ πχ. αν και παικταράς και ο Αλγερινός, ας κάνανε τουλάχιστον rotation). Στην Εθνική είναι με άνεση ο πιο ιδανικός για τη κορυφή.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ σήμερα βλέπω τον καρπουζά από το Εστορίλ να κάνει μαγικά.
Να δείτε που θα αφήσει έξω τον Μαλεζά και θα κάνει την άμυνα μπάχαλο για να βάλει τον Μάκο.
Rebel Scum
12-06-12, 11:30
Ρε johnson ολόκληρο σεντόνι για να μου πεις κάτι που δέχομαι, ότι ο Μήτρογλου είναι ταλέντο και καλό φορ για τα ελληνικά δεδομένα;
Τα άλλα που λέω εγώ είναι η προσήλωση του στην προπόνηση και ο επαγγελματισμός του. Πως να το κάνουμε, ο Πελέ να είσαι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο αν ο προπονητής βλέπει ένα τεμπέλη θα βάλει στη θέση σου τον Χαριστέα και τον Γκέκα που προσπαθούν.
stefan_city
12-06-12, 11:44
Σήμερα παίζουμε;
στις 7. ΕΤ1 και ERTHD.
Ρε johnson ολόκληρο σεντόνι για να μου πεις κάτι που δέχομαι, ότι ο Μήτρογλου είναι ταλέντο και καλό φορ για τα ελληνικά δεδομένα;
Τα άλλα που λέω εγώ είναι η προσήλωση του στην προπόνηση και ο επαγγελματισμός του. Πως να το κάνουμε, ο Πελέ να είσαι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο αν ο προπονητής βλέπει ένα τεμπέλη θα βάλει στη θέση σου τον Χαριστέα και τον Γκέκα που προσπαθούν.
Ε τότε ρε συ Rebel να πάω και εγώ, θα προσπαθώ, στο υπόσχομαι. Είναι λογική αυτή; Αφενός αυτό και αφετέρου δε νομίζω να ήταν πολύ τεμπέλης στον Ατρόμητο που έπαιζε. Τέλος πάντων είχα πει και παλαιότερα αν θέλει να σκάει με το παπάκι μέσα στη προπόνηση και να τα κάνει !@@%%, όταν είναι 2 κλάσεις πιο πάνω από τους υπόλοιπους και βγαίνει απροπόνητος (; ) 2ος τοπ σκόρερ στην Ελλάδα. Δε γίνεται να το παραβλέψουμε αυτό.
Κάποιοι παίκτες, σε όλο το κόσμο, δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά. Άλλοι τεμπέληδες άλλοι προκαλούν προβλήματα με το χαρακτήρα τους αλλά παρόλα αυτά παίζουν γιατί είναι οι καλύτεροι στο παιχνίδι μέσα.
Ο ένας θέλει Μήτρογλου, ο άλλος Μαλεζά, τελικά πολύ πλάκα έχει αυτό το thread.
ελεος παλι 7 το απογευμα παιζουμε? δουλευουμε γμτ γιατι δε πανε εναλλαξ οι ωρες?
Rebel Scum
12-06-12, 14:35
Ε τότε ρε συ Rebel να πάω και εγώ, θα προσπαθώ, στο υπόσχομαι. Είναι λογική αυτή; Αφενός αυτό και αφετέρου δε νομίζω να ήταν πολύ τεμπέλης στον Ατρόμητο που έπαιζε. Τέλος πάντων είχα πει και παλαιότερα αν θέλει να σκάει με το παπάκι μέσα στη προπόνηση και να τα κάνει !@@%%, όταν είναι 2 κλάσεις πιο πάνω από τους υπόλοιπους και βγαίνει απροπόνητος (; ) 2ος τοπ σκόρερ στην Ελλάδα. Δε γίνεται να το παραβλέψουμε αυτό.
Κάποιοι παίκτες, σε όλο το κόσμο, δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά. Άλλοι τεμπέληδες άλλοι προκαλούν προβλήματα με το χαρακτήρα τους αλλά παρόλα αυτά παίζουν γιατί είναι οι καλύτεροι στο παιχνίδι μέσα.
Ίσως θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά εγώ σημειώνω τι θέλουν οι προπονητές την σήμερον ημέρα.
Θα ήταν ενδιαφέρον να δοθεί η ευκαιρία στον Μήτρογλα να παίξει βασικός στον γαύρο για να δούμε αν πράγματι μπορεί να αποδώσει σε επίπεδο ανώτερο του Ατρόμητου και του Πανιώνιου (ή ενός Ολυμπιακού που παραπέει) γιατί προσωπικά δεν θεωρώ αυτά τα δείγματα επαρκή για να τον χρίσω μεγάλο σκόρερ.
Ο ένας θέλει Μήτρογλου, ο άλλος Μαλεζά, τελικά πολύ πλάκα έχει αυτό το thread.
Όχι περισσότερη από το να βλέπουμε Καραβούτα βασικό.
Α και αυτά περί εμπειρίας τα ακούω βερεσέ. Πάλι στην απέξω θα μείνουμε γιατί η εμπειρία δεν μπορεί να τρέξει. Καλύτερα λοιπόν απειρία και να τρέχει ώστε να αποκτήσει κάποια στιγμή εμπειρία. :crazy:
Rebel Scum
12-06-12, 14:45
Το θέμα με τον Καραβούτα και τον Κατσουράνη είναι ότι βρες ποιος να μπει στη θέση τους ένα πράγμα....
Μα είτε είναι μέσα είτε δεν είναι, το ίδιο και το αυτό. Το 2004 να μου έκανες την ερώτηση ναι, αλλά τώρα όποιος και να μπει περισσότερα θα προσφέρει. Μπορεί να ακούγομαι εμπαθής, αλλά έτσι είναι.
Την Παρασκευή οι υπόλοιποι μάτωναν για να γυρίσουν το παιχνίδι και ο άλλος πάει και μου χάνει το πέναλτι. Και στο replay μου δείχνει τον καρπουζά από το Εστορίλ να κάνει facepalm. :evil:
Rebel Scum
12-06-12, 14:57
Μα είτε είναι μέσα είτε δεν είναι, το ίδιο και το αυτό. Το 2004 να μου έκανες την ερώτηση ναι, αλλά τώρα όποιος και να μπει περισσότερα θα προσφέρει. Μπορεί να ακούγομαι εμπαθής, αλλά έτσι είναι.
Την Παρασκευή οι υπόλοιποι μάτωναν για να γυρίσουν το παιχνίδι και ο άλλος πάει και μου χάνει το πέναλτι. Και στο replay μου δείχνει τον καρπουζά από το Εστορίλ να κάνει facepalm. :evil:
Βρε συ δεν διαφωνώ, είναι απογοητευτικό να παίζουν αλλά είναι πιο απογοητευτικό ότι δεν υπάρχουν νεότεροι να τους αλλάξουν. Είδαμε το Νινί και μετά το Σαλπιγγίδη.
Εντάξει για το πέναλτι δεν τον κατηγορώ συμβαίνει σε όλους.
ΥΓ. Εγώ αυτό το μ@λ@κοπίτουρα το Σαμαρά δεν θέλω να βλέπω....καραγκιοζοπαίκτης.
Μα η θέση του Νίνη δεν είναι στα άκρα. Δεν είναι εξτρεμ ο άνθρωπος. Βάλτον στη μέση και θα δεις τι παιχνίδι θα κάνει. Αλλά που... Κοιμάται όρθιος.
Rebel Scum
12-06-12, 15:00
Τέλος πάντων άστους να δούμε τι θα κάνουν και μετά κρίνουμε.....εγώ κρατάω το πάθος που δείχνουν.
Θα ήταν ενδιαφέρον να δοθεί η ευκαιρία στον Μήτρογλα να παίξει βασικός στον γαύρο για να δούμε αν πράγματι μπορεί να αποδώσει σε επίπεδο ανώτερο του Ατρόμητου και του Πανιώνιου (ή ενός Ολυμπιακού που παραπέει) γιατί προσωπικά δεν θεωρώ αυτά τα δείγματα επαρκή για να τον χρίσω μεγάλο σκόρερ.
Μα αυτό είναι το θέμα! Έπαιξε πριν 3 χρόνια βασικός στον Ολυμπιακό και ξεχώρισε για πλάκα!... αυτό που εσύ περιμένεις το έχει ήδη δείξει! Στον Ολυμπιακό που παραπέει ο Μήτρογλου σε κέρδισε μόνος του :p Πήγε και στους 16 του Τσουλού! Ο Βαλβέρδε δε τον ήθελε, δεν έφυγε για αγωνιστικούς λόγους. Άσε που το να βγεις τοπ σκόρερ είναι πιο εύκολο όταν παίζεις σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και δημιουργούνται 2πλάσιες ευκαιρίες για γκολ. Είναι και ένας από τους λόγους που δε συμπαθούσα τον Ισπανό προπονητή. Όχι απλά δεν έδινε ευκαιρία σε παίκτες που δε συμπαθούσε, δεν έκανε καν το κόπο να τους κερδίσει κάπως. Κάτι που ο Φερέιρα πχ. το έκανε πολύ καλά με παίκτες τύπου Λέτο που ο Βαλβέρδε δε χωνεύει. Ο Δώνης δήλωσε ότι το γεγονός ότι ο Μήτρογλου παίζει (έπαιζε) στον Ατρόμητο είναι τυχαίο και ότι θα πρέπει είτε να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό, είτε να φύγει στο εξωτερικό. Και ο Δώνης είναι προπονητής του Μήτρογλου, πολύ περισσότερο απ'όσο ήταν ο Βαλβέρδε ή ο Σάντος τώρα.
Είμαι πεπεισμένος ότι αν συνεχίσει να προπονείται σωστά και έχει το μυαλό του στο ποδόσφαιρο, είναι ικανός να κάνει θραύση σε πολύ καλύτερα πρωταθλήματα. Είναι πολύ άδικο κάποιοι να θεωρούν ότι πρέπει να αποδείξει την αξία του τη στιγμή που απ'όπου και να έχει περάσει (οσφπ-πανιώνιο-ατρόμητο), σε οποιαδήποτε διοργάνωση (τσλ. ομίλους και στους 16 μετά, πρωτάθλημα, κύπελλο) τα έχει πάει εξαιρετικά.
Και πάει τώρα και μου βάζει Σαμαρά για κορυφή... ο πιο ντεφορμέ άνθρωπος στο κόσμο. Ελπίζω όταν θα τον κάνει αλλαγή να βάλει Μήτρογλου και όχι Γκέκα. Ο Σαμαράς και καλά να παίξει είναι τόσο κακός στο τελείωμα που αμφιβάλλω πολύ αν θα σκοράρει. Α ρε Πορτογάλε με τις επιλογές σου... λες και το κάνει επίτηδες να αφήνει καλούς παίκτες στο πάγκο για να έχουμε να μιλάμε για τις σωστές αλλαγές που κάνει.
Μα η θέση του Νίνη δεν είναι στα άκρα. Δεν είναι εξτρεμ ο άνθρωπος. Βάλτον στη μέση και θα δεις τι παιχνίδι θα κάνει. Αλλά που... Κοιμάται όρθιος.
:worthy::worthy:Aμήν...
και εγώ είμαι από αυτούς που συμφωνούν ότι ο Νίνης δε κάνει τόσο για τα άκρα. Ας τον έβαζε σε θέση τύπου Κάρα (και βάλε τον Κάρα πιο πίσω ας πούμε για κανά 30λεπτο όσο αντέξει να τρέχει και να μαρκάρει και να πασάρει).
Μόνιμος να γίνει ο Σάλπι δεξιά, να μπει ο Φορτούνης που έδειξε καλά στοιχεία από αριστερά. Ο Σαμαράς στο πάγκο. Τι ζητάμε επιτέλους;
Αν είχαμε άλλο αριστερό μπακ θα ήθελα να δω και Χολέμπας σαν χαφ-εξτρέμ από τα αριστερά και τον Φορτούνη στο κέντρο, αλλά είναι κάτι που δε θα γίνει ποτέ. Στον ΟΣΦΠ τα πολύ καλά παιχνίδια του Χολέμπας είναι παίζοντας στα χαφ νομίζω ή τουλάχιστον όταν κινείται αρκετά στην επίθεση.
103404
Αν είναι δυνατόν,η άμυνά μας είναι σαν την επίθεση!ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!
Κάθε φορά που θα παίζει κάθετη μπαλιά θα είναι γκολ? Για να ξέρω δηλαδή...
Τελικά καλά βλέπαμε και στο 1ο παιχνίδι.
Λοιπόν ΟΧΙ ο Χολέμπας δεν ήταν καλός και δεν έφταιγε ο Σαμαράς. Σήμερα μέχρι να μπει στο παιχνίδι (αν μπήκε) φάγαμε 2 γκολ στα οποία έχει τεράστια ευθύνη αυτός.
Ο Χαλκιάς βγήκε -ευτυχώς- αλλά κλασσικά χάσαμε μια αλλαγή. ΡΕ ΠΑΛΤΙΑ πιάσε και τίποτα... έτσι για να έχεις να το λες. Πιάσε κάτι ήμαρτον δηλαδή.
Κατα τ'άλλα κλασσικά παίζουμε παθητικά και ΜΟΝΟ σεντρόσφαιρο και ότι γίνει...
Κλασσικά η διαιτησία το ίδιο βιολί να μας σφάζει.
Anyway, αν υπάρχει ΜΙΑ πιθανότητα να κάνουμε κάτι, εγώ στη θέση του Σάντος ΤΩΡΑ θα πέταγα Νίνη ή Φετφατζίδη (μάλλον Φέτφα γιατί φοβάμαι ότι και ο Νίνης αν δε πάρει μπροστά θα το γυρίσει και αυτός στο σεντρόσφαιρο) και Μήτρογλου κορυφή παρέα με Σαμαρά που δε τα πάει άσχημα. Έξω Καραγκούνης και ένας εκ των Κατσουράνη ή Χολέμπας. Ας φύγει ο Χολέμπας να πάει ο Τόρο αριστερά και ο Μανιάτης δεξιά. Αυτό που έκανε ο Ρεχάγκελ κάποτε δηλαδή.
Τέλος πάντων, αδικαιολόγητες κάποιες επιλογές από τον Σάντος. Ειδικά αυτό με τον Χαλκιά δεν έχει προηγούμενο...
- - - Updated - - -
Πότε ακριβώς περιμένει να κάνει την αλλαγή ο Σάντος;; Στο 85;;
Πονάνε τα μάτια μας ρε %##@% μου, πως μπορούμε να παίζουμε τόσο κακό ποδόσφαιρο; Πως γίνεται χειρότερες ομάδες να παίζουν πιο όμορφα;
Α ρε Σάντος ήταν που με σένα θα παίζαμε επιθετικά...
- - - Updated - - -
Ένας παίκτης στο κέντρο που να μπορεί να κάνει μια πάσα της προκοπής ρε παιδιά. ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ αφού σου είπα βάλε ΝΙΝΗ Η ΦΕΤΦΑ τώρα θα παρακαλάμε πάλι για γκάφα του Τσεχ...
- - - Updated - - -
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΑΧΡΗΣΤΕ :evil::evil::evil: 50ΜΕΤΡΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΑΦΤΑΚΙΑ ΑΧΡΗΣΤΕ !!
- - - Updated - - -
Αι Σιχτίρ καθόμαστε και ασχολούμαστε με την Εθνική βυσμάτων χ3σμένων και ανίκανων παικτών ρε φούστη μου μέχρι τα 40 κάποιοι ακόμα θα παίζουν και το χαρτάκι θα πάει σύννεφο. Τι δε καταλαβαίνουν ορισμένοι και δε τα παρατάνε;;; ΑΧΡΗΣΤΕ Σάντος ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ρε ΑΧΡΗΣΤΕ. ΤΑ νεύρα μου :evil::evil::evil:
Άντε μόλις ηρεμήσω κάποιοι θα είναι πάλι παικταράδες ΟΚ αλλά δε μπορώ να μη κράξω προπονητή και ορισμένους παίκτες για το Euro και φέτος. Δικαιότατα η πιο άχρηστη ομάδα από πλευράς θεάματος στο τουρνουά και αν κάποιος πει ότι και στο Euro2004 παίζαμε έτσι, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μα ΚΑΜΙΑ όμως. Ας κάτσει να δει τα παιχνίδια ξανά.
Μπράβο στην ομάδα της Τσεχικής δημοκρατίας που δίκαια κέρδισε. Η ελληνική εθνική ομάδα κατώτερη των περιστάσεων όπως πάντα.
http://www.sportsnet.ca/soccer/euro2012/2012/06/12/euro2012_greece_czech_epublic/
Burning questions
Is Sifakis the better option in goal for Greece over veteran Chalkias, following another suspect performance by the latter?
Σώωωωπα!
Σάντος ακόμα και οι ξένοι απορούν...
Ο τερματοφύλακας που κολλάει σήμερα; Το πρόβλημα ήταν ο Χολέμπας απο αριστερά και οτι έγινε τόσος ντόρος τις προηγούμενες ημέρες για τον Φωτάκη λες και θα ξεκίναγε τον Μαραντόνα, η αλήθεια είναι οτι αναγκάστηκε ο Σάντος να μπερδέψει την ομάδα με την απουσία των δύο βασικών μπάκ και αυτό πληρώσαμε σήμερα. Αν ήταν η ομάδα κομπλέ θα ξεκίναγαν οι σίγουροι, καλός είναι για τον ΠΑΟΚ ο Φωτάκης αλλα μέχρι εκεί.
Ελάτε ρε παιδιά,μας ακύρωσαν καθαρό γκολ και δώσανε και ανύπαρκτο οφφ-σάιντ σε καλή φάση..
Ο τερματοφύλακας που κολλάει σήμερα; Το πρόβλημα ήταν ο Χολέμπας απο αριστερά και οτι έγινε τόσος ντόρος τις προηγούμενες ημέρες για τον Φωτάκη λες και θα ξεκίναγε τον Μαραντόνα, η αλήθεια είναι οτι αναγκάστηκε ο Σάντος να μπερδέψει την ομάδα με την απουσία των δύο βασικών μπάκ και αυτό πληρώσαμε σήμερα. Αν ήταν η ομάδα κομπλέ θα ξεκίναγαν οι σίγουροι, καλός είναι για τον ΠΑΟΚ ο Φωτάκης αλλα μέχρι εκεί.
Καταρχάς, τον ύπνο του Χολέμπας πληρώσαμε σήμερα. Κατά δεύτερον τις κακές επιλογές του Σάντος να γεμίσει την επίθεση χωρίς να βάλει ένα παίκτη να κάνει μια ανθρώπινη πάσα..! Και όντως ο Φωτάκης απροπόνητος δεν έπρεπε να παίξει απ'ότι φάνηκε. Αν έπαιζε ο Κατσουράνης θα έπρεπε να παίξει Μαλεζάς πίσω και αν έκανε κάποιο λάθος θα λέγαμε κακώς δεν έβαλε Φωτάκη στο κέντρο και πίσω Κατσουράνη. Οπότε δεν λέω κάτι για την επιλογή να βάλει Φωτάκη βασικό.
btw απόψε κάναμε 32 γιόμες...
- - - Updated - - -
Ελάτε ρε παιδιά,μας ακύρωσαν καθαρό γκολ και δώσανε και ανύπαρκτο οφφ-σάιντ σε καλή φάση..
Και πάλι παίξαμε τραγικά ρε συ.
Για όλα φταίει ο Χαλκιας σήμερα. Ήταν ολοι διακριθέντες εκτός απο αυτόν. Είμασταν άτυχοι , παλέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο (κάναμε γκολ χωρις φάση αφού ούτε το γκολ ήταν φάση , θέλει κόπο αυτο) , διαιτησία , ξανά ατυχία.
Μόνο ο Χαλκιας ήταν το πρόβλημα.
- - - Updated - - -
Α και ο Φωτακης μεγάλο πρόβλημα. Μέχρι τον ΠΑΟΚ κάνει. Σε αντίθεση με τους μουντιαλικούς Κατσουρανη , Καραγκουνη , Σαμαρα κοκ.
Με Ρωσία θέλω να δω λίγο δικαιοσύνη.
Δηλαδή, Σιφάκη βασικό, Χολέμπας στο πάγκο (ας βάλει Τόρο αριστερά όπως ο Ρεχάγκελ και δεξιά Μανιάτη), ευκαιρία σε Φέτφα/Μήτρογλου με τον Νίνη στο κέντρο κλπ.
Καταρχάς, τον ύπνο του Χολέμπας πληρώσαμε σήμερα. Κατά δεύτερον τις κακές επιλογές του Σάντος να γεμίσει την επίθεση χωρίς να βάλει ένα παίκτη να κάνει μια ανθρώπινη πάσα..! Και όντως ο Φωτάκης απροπόνητος δεν έπρεπε να παίξει απ'ότι φάνηκε. Αν έπαιζε ο Κατσουράνης θα έπρεπε να παίξει Μαλεζάς πίσω και αν έκανε κάποιο λάθος θα λέγαμε κακώς δεν έβαλε Φωτάκη στο κέντρο και πίσω Κατσουράνη. Οπότε δεν λέω κάτι για την επιλογή να βάλει Φωτάκη βασικό.
btw απόψε κάναμε 32 γιόμες...
- - - Updated - - -
Και πάλι παίξαμε τραγικά ρε συ.
Ναι όντως..έχεις δίκιο..
Αλλά φταίει και ο Σάντος.Σαμαράς κορυφή;:down:
Ναι ρε παιδιά να δούμε λίγο Φετφατζίδη. Όλη την χρόνια έβγαλε ματια.
Ή μήπως έβγαλε τα ματια του να βλέπει απο την κερκίδα που ήταν συνήθως?
1 νίκη θέλουμε και φύγαμε για τελικό :p
Rebel Scum
12-06-12, 23:46
Ηρεμήστε λίγο λέω εγώ με τις επιλογές του Σάντος....εντάξει όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας αλλά έλεος λες και άφησε έξω το Μέσσι που έχει στον πάγκο. Έκανε μια απόκρουση ο Σηφάκης και έγινε ξαφνικά Κασίγιας (και έσβησε και η απουσία του από τα γήπεδα).
Προσωπικά θεωρώ λάθος τον Κατσουράνη στα μπακ....καλύτερα ο Μαλεζάς που είναι η θέση του.
Μου άρεσε πολύ ο Κ. Παπαδόπουλος στο 2ο.....θηριάκι.
Ναι ρε παιδιά να δούμε λίγο Φετφατζίδη. Όλη την χρόνια έβγαλε ματια.
Ή μήπως έβγαλε τα ματια του να βλέπει απο την κερκίδα που ήταν συνήθως?
Αν είχαμε Έλληνα Ιμπαγάσα θα σου έλεγα να μπει αυτός, αλλά δυστυχώς Ιμπαγάσα Έλληνα δεν έχουμε και στο σημερινό παιχνίδι ήθελες κάποιον που να μπορεί να κολλήσει τη μπάλα στα πόδια του, να ανοίξει λίγο το χώρο και να βγάλει μια πάσα της προκοπής.
Έχεις άλλο τέτοιο παίκτη; Τον Νίνη στα καλά του ο οποίος τα έχει πάει άσχημα σε ένα ματς και δε φαίνεται να είναι ορεξάτος.
Για να ανοίξεις μια κλειστή άμυνα θες παίκτες με έμπνευση και αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Ο Σάντος πέρα βρέχει.
Βάλε παίκτη να σου κάνει τη πάσα και μετά βάλε και 3ο επιθετικό αν θες. Τι καταφέραμε σήμερα; Τουρλουμπούκι στην επίθεση με τον Κατσουράνη να σεντράρει από το σπίτι μου και τον Τοροσίδη/Χολέμπας από τα άκρα (όποτε έφτανε η μπάλα σε αυτούς).
Δε χρειάζεται να ντρεπόμαστε να το πούμε. Είδε κανείς κάτι άλλο που δεν είδα εγώ; Και οι δημοσιογράφοι λίγο πολύ τα ίδια λένε. Τα αυτονόητα.
O Χολέμπας και Χαλκιάς δεν ξέρω τι βύσμα έχουν και παίζουν. Και ο Κατσουράνης αλλά και 2-3 άλλοι. Ο Σάντος θύμισε old school Σάντος. Κοιμήθηκε στον πάγκο. Keep walking
Κι εγω την κολλαω την μπάλα. Μια φορά τον χρονο αλλά την κολλάω. Ακούγεται ότι την κολλάω και άλλες φορές για αυτο και στο χωριό μου με βάφτισαν νέο Σουμαρία (ο Σουμαριας ήταν ένας άλλος παίχτης που την κολλουσε πιο πολυ απο εμένα). Βέβαια δεν με βάζει ο προπονητής μου. Ούτε ο ένας , ούτε ο άλλος όταν παίζουμε με τις καφετέριες.
Είναι λαλακες. Ολοι οι άλλοι ξέρουν πιο πολυ.
O Χολέμπας και Χαλκιάς δεν ξέρω τι βύσμα έχουν και παίζουν. Και ο Κατσουράνης αλλά και 2-3 άλλοι. Ο Σάντος θύμισε old school Σάντος. Κοιμήθηκε στον πάγκο. Keep walking
Από τους 3 που ανέφερες μόνο για τον Χαλκιά συμφωνώ για βύσμα. Ο Χολέμπας απλά θα περίμενα να φάει λίγο πάγκο εφόσον ήταν κακός και στο 1ο παιχνίδι. Φαίνεται τελείως εκτός τόπου και χρόνου. Χειρότερος και από τη σκιά του εαυτού του. Ο Σάντος έκανε αυτό που κάνουν τα γυμνασιόπαιδα όταν χάνουν στο Pro. Σύστημα 3-3-4 και "όλο και κάτι θα γίνει και θα μπει". Το πρόβλημα με τη τελική πάσα το βλέπαμε όλοι αλλά ίσως του Σάντος να του αρέσουν οι γιόμες...:rolleyes:
bendersteed
13-06-12, 00:08
Εγώ σε αυτή την ομάδα βλέπω δυο μεγάλες πληγές, τον Χολέμπας και τον Σαμαρά. Και οι δυο ήταν αρνητικοί και στα δυο ματς.
Ο Κατσουράνης αν και δεν τον πίστευα ήταν καλός σήμερα σαν σέντερ-μπακ μαζί με τον καταπληκτικό Κ. Παπαδόπουλο. Ο Καραγκούνης φιλότιμος αλλά λίγος.
Ο Μανιάτης δεν μπορεί να παίξει δεξί-μπακ είναι ότι καλλίτερο υπάρχει στα χαφ, σαν κόφτης. Μπορεί κάλλιστα όμως να παίξει κανονικά ο Τοροσίδης δεξιά και να δούμε λίγο και τον Τζαβέλλα.
Όπως και να έχει υπάρχει επιθετικό πρόβλημα σε αυτή την Εθνική, στο δημιουργικό κομμάτι. Ίσως ο Φορτούνης μπορέσει να βοηθήσει αν ωριμάσει το παιχνίδι του, το ίδιο και ο Νίνης.
Κι εγω την κολλαω την μπάλα. Μια φορά τον χρονο αλλά την κολλάω. Ακούγεται ότι την κολλάω και άλλες φορές για αυτο και στο χωριό μου με βάφτισαν νέο Σουμαρία (ο Σουμαριας ήταν ένας άλλος παίχτης που την κολλουσε πιο πολυ απο εμένα). Βέβαια δεν με βάζει ο προπονητής μου. Ούτε ο ένας , ούτε ο άλλος όταν παίζουμε με τις καφετέριες.
Είναι λαλακες. Ολοι οι άλλοι ξέρουν πιο πολυ.
Επειδή δε καταλήγουμε πουθενά, για να καταλάβω:
Εσύ θεωρείς ότι καλά έκανε ο Σάντος και γέμισε τουρλουμπούκι την επίθεση; Η πάσα θα έβγαινε μόνη της ως διά μαγείας ή είσαι και εσύ της άποψης ότι κάτι θα τυχαίνει και θα κερδίζουμε πάντα με στημένα και κόντρες;
Τι να κάνουμε τώρα που έπρεπε να μπει ένας εκ των Νίνη/Φέτφα να στρώσει το παιχνίδι... μια προσωπική ενέργεια της προκοπής, ένα άνοιγμα στο χώρο κάτι, ΔΕΝ είδαμε. 500 γιόμες είδαμε.
btw ο ένας δημοσιογράφος μετά τον άλλο κράζουν τον Σάντος για τα αυτονόητα. Τα ίδια λέμε...
Κοίτα να δεις που ο Βαλβέρδε μας έχει κάνει κακό που μας έχει μάθει πως παίζεται το ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω έστω και αν δε συμφωνούσα πάντα με τους παίκτες που χρησιμοποιούσε...
Πονεσε το ματι μου απο τη γιομα. Μετα παιξανε πιο καλα και το γυρισανε στις σεντρες. WTF ρε Σαντος, το παιχνιδι φωναζε για Νινη και Φετφα.
@ ADSLgr.com All rights reserved.