Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
Ο προπονητής της Εθνικής κρίνεται απο τα αποτελέσματα. Τώρα ποιον να έβαζαν και ποιον να έβγαζε αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μόνο ότι περίμενε τον τραυματία Φωτακη να βγάλει ενδεκάδα είναι φάουλ. Ρεχαγκελιζει σε αυτόν τον τομέα και αυτο είναι σπαστικό.
Ο Φετφατζιδης είναι ο Έλληνας Μεσι εδω και 2 χρόνια. Στην κερκιδα του Ολυμπιακού και στον πάγκο της Εθνικής.
Τον Φορτουνη πριν 2 χρόνια δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του. Τώρα δεν είναι ο Έλληνας Μεσι αλλά είναι βασικός στην Α Γερμανίας και στην Εθνική.
Τώρα πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Φετφατζιδης και ο 5 παιχνιδια ολη την χρονια Νινης θα έστρωναν το παιχνίδι της εθνικής , σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε 3 πάσες , είναι προσόν του Έλληνα-προπονητή-φιλαθλου.
Rebel Scum
13-06-12, 00:44
Ο προπονητής της Εθνικής κρίνεται απο τα αποτελέσματα. Τώρα ποιον να έβαζαν και ποιον να έβγαζε αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μόνο ότι περίμενε τον τραυματία Φωτακη να βγάλει ενδεκάδα είναι φάουλ. Ρεχαγκελιζει σε αυτόν τον τομέα και αυτο είναι σπαστικό.
Ο Φετφατζιδης είναι ο Έλληνας Μεσι εδω και 2 χρόνια. Στην κερκιδα του Ολυμπιακού και στον πάγκο της Εθνικής.
Τον Φορτουνη πριν 2 χρόνια δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του. Τώρα δεν είναι ο Έλληνας Μεσι αλλά είναι βασικός στην Α Γερμανίας και στην Εθνική.
Τώρα πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Φετφατζιδης και ο 5 παιχνιδια ολη την χρονια Νινης θα έστρωναν το παιχνίδι της εθνικής , σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε 3 πάσες , είναι προσόν του Έλληνα-προπονητή-φιλαθλου.
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς sub εκ του αποτελέσματος, αυτό το σύστημα με 3 επιθετικούς (Μήτρογλου, Γκέκα, Σαμαρά) και τον Κατσουράνη να πετάει σέντρες των 50 μέτρων εκθέτει τον Πορτογάλο ακόμα και αν δεν είχε αυτό σκοπό.
ΥΓ. Δεν μιλάω για αποτέλεσμα παρεμπιπτόντως, θα μπορούσε να μην έχει δώσει το οφσάιντ στην κεφαλιά του Φωτάκη και να έχουμε την ισοπαλία τώρα.
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς sub εκ του αποτελέσματος, αυτό το σύστημα με 3 επιθετικούς (Μήτρογλου, Γκέκα, Σαμαρά) και τον Κατσουράνη να πετάει σέντρες των 50 μέτρων εκθέτει τον Πορτογάλο ακόμα και αν δεν είχε αυτό σκοπό.
Για μένα πιο πολυ εκθέτει τον αρχηγό , τον παιχταρά , τον έμπειρο , τον πολυθεσητη, τον αυτόν που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του Κατσουρανη , παρα τον Σαντος
Rebel Scum
13-06-12, 00:51
Για μένα πιο πολυ εκθέτει τον αρχηγό , τον παιχταρά , τον έμπειρο , τον πολυθεσητη, τον αυτόν που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του Κατσουρανη , παρα τον Σαντος
Διαφωνώ....ο Κατσουράνης ήταν κακός και εκνευριστικός αλλά δεν είδα κανένα να πηγαίνει κοντά του να πάρει μπάλα να την προωθήσει, γιατί απλά δεν υπήρχε κανείς.
Στα επίθετα που του αποδίδεις υπερβάλλεις, ποιος τα λέει αυτά; Εδώ στον ΠΑΟ κατακρίνεται συνεχώς ως περιπατητής (φεύγει κιόλας φέτος).
ΥΓ. Αν το πας στο ότι ο Κατσουράνης δίνει χαρτάκι στον Σάντος τότε διπλή ξεφτίλα του προπονητή όχι του παίκτη.
Μα όσο και να προσπαθήσει ο Φωτάκης ή ο Καραγκούνης, τη κάθετη του Νίνη ή του Φέτφα (μη κοιτάς στον ΟΣΦΠ που δε παίζει γιατί εκεί είναι ανώτερο το επίπεδο από της Εθνικής. Είναι δεδομένο ότι αν παίκτες τύπου Φέτφα παίζανε σε άλλη Ελληνική ομάδα θα έκαναν τη διαφορά εύκολα ή δύσκολα) δεν την έχουν. Ο Σαμαράς λίγο την έχει αλλά δεν μπορούσε. Ο Φορτούνης που βοήθησε στο 1ο παιχνίδι, σε αυτό δεν έβγαλε όμορφες πάσες. Κάτι έπρεπε να γίνει και οι μόνοι που μπορούσαν να σε βοηθήσουν σε αυτό το τομέα ήταν ο Νίνης και ο Φέτφα. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Φέτφα γιατί τον Νίνη τον είδαμε λίγο στο 1ο παιχνίδι και δεν ήταν καλός. Σε ένα τουρνουά που όλα κρίνονται από τρεις αγώνες, δεν έχεις την άνεση να περιμένεις ΚΑΝΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή να σου βγει.
Δε παίζει καλά κάποιος; Έξω να περάσει ο επόμενος! Αυτό το απλό να έκανε ο Σάντος και ας παίζανε και χειρότερα οι επόμενοι, εγώ δε θα έλεγα τίποτα. Τρώμε στη μάπα τον Σαμαρά σαν αριστερό χαφ ενώ ο άνθρωπος είναι δεξιοπόδαρος επιθετικός! Βάλε Φέτφα αριστερά, βάλε Νίνη στο Κέντρο και άσε τον Σάλπι στα δεξιά. Ξεκίνα τον Μήτρογλου και ας τους να κάνουν τα δικά τους μαγικά να τους δούμε και αυτούς αφού οι άλλοι ΠΑΠΑΛΑ τα σκάτωσαν! Πρέπει να φάμε πάλι στη μάπα τον Σαμαρά και τον Χολέμπας; Τον Καραγκούνη να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο ενώ όλοι κατά βάθος ξέρουμε ότι πλέον κάνει μόνο για φιλόδοξος εργάτης; Δεν έπαιξε άσχημα αλλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για να βγάλει την ομάδα μπροστά. Δώσε άνθρωπε τη θέση του επιθετικού χαφ σε έναν με αντοχές που να μπορεί να βγάλει μια κάθετη πάσα. Κάνε κάτι τέλος πάντων.
Rebel Scum
13-06-12, 00:58
Εντάξει ρε johnson έκανε λάθος ο Σάντος, δεν θα τον φάμε ζωντανό....στο κάτω κάτω 2 αλλαγές έκανε μόνο.
Επιπλέον αυτό το "δεν παίζει καλά βγάλτον στο επόμενο" είναι από τα άγραφα....καμία ομάδα δεν λειτουργεί έτσι, ειδικά σε τέτοιες διοργανώσεις.
Εντάξει ρε johnson έκανε λάθος ο Σάντος, δεν θα τον φάμε ζωντανό....στο κάτω κάτω 2 αλλαγές έκανε μόνο.
Επιπλέον αυτό το "δεν παίζει καλά βγάλτον στο επόμενο" είναι από τα άγραφα....καμία ομάδα δεν λειτουργεί έτσι, ειδικά σε τέτοιες διοργανώσεις.
Γιατί δε γίνονται; Όταν έχεις παίκτες αντίστοιχης ή σχεδόν αντίστοιχης αξίας μια χαρά γίνονται. Σήμερα όλη η Τσεχία έκραζε τον προπονητή που ξεκίνησε ΠΑΛΙ τον Μπάρος που σέρνεται ασύστολα.
Μια χαρά γίνονται. Περιμένω να δω αν αυτός ο Βαν Μάαρβικ αφήσει πάλι στον πάγκο Χούντελαρ και Κάουτ μετά τη τραγική εμφάνιση του Βαν Πέρσι αν και οκ ο Βαν Πέρσι έκανε εκπληκτική χρονιά. Αν είναι να σουτάρει αέρα τότε να κάτσει στο πάγκο. Δίκαια πράματα. 3 παιχνίδια είναι. Δεν έχεις την άνεση να περιμένεις ΚΑΝΕΝΟΣ παίκτη τη φόρμα να βρεθεί. Όσο σούπερσταρ και να είναι. Είσαι ντεφορμέ και αποδίδεις χειρότερα από άλλους διαθέσιμους παίκτες; Τέλεια, ο πάγκος θα είναι όλος δικός σου. Οι άλλοι παίκτες δε κατεβαίνουν στο Euro για διακοπές! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να υπάρχει αυτή η καβατζοσύνη στις θέσεις της βασικής 11άδας και να το θεωρούμε και σωστό που γίνεται όταν γίνεται!
Διαφωνώ....ο Κατσουράνης ήταν κακός και εκνευριστικός αλλά δεν είδα κανένα να πηγαίνει κοντά του να πάρει μπάλα να την προωθήσει, γιατί απλά δεν υπήρχε κανείς.
Στα επίθετα που του αποδίδεις υπερβάλλεις, ποιος τα λέει αυτά; Εδώ στον ΠΑΟ κατακρίνεται συνεχώς ως περιπατητής (φεύγει κιόλας φέτος).
ΥΓ. Αν το πας στο ότι ο Κατσουράνης δίνει χαρτάκι στον Σάντος τότε διπλή ξεφτίλα του προπονητή όχι του παίκτη.
Δεν υπάρχει κανείς γιατι αυτοι που υπάρχουν είναι οι παίχτες των ονείρων μας. Ο Φετφατζιδης ο Μεσι της εξέδρας και ο Νινης ο προηγούμενος Μεσι , που φέτος λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε καθόλου και στο πρωτο παιχνίδι δεν έκανε τίποτα απολύτως αλλα τον ψάχνουμε στο δεύτερο (που απο πλευράς τακτικής αντιπαλου και όπως πήγε το παιχνίδι ήταν πανομοιότυπο με το πρώτο).
Εγω το ξαναλέω. Ψάχνετε να βρείτε συστηματα και αυτοματισμους και μπουκαδόρους και ντριμπλαδόρους και κάθετες πάσες , σε μια ομάδα που δεν μπορει να αλλάξει παραπάνω απο 3 σωστές πάσες σε 90 λεπτα. Ας ξεκινήσουν απο τα βασικά λοιπόν και βλέπουμε.
Και δεν λεω ότι ο Κατσουρανης δίνει χαρτάκι. Αλλά από αυτόν δεν περιμένω γιόμες. Οι γιόμες του Κατσουρανη μου δείχνουν ασχετοσυνη , αμπαλοσυνη , όχι καθαρή σκέψη , οχι καθαρό μυαλό , δηλαδη όλα τα αντίθετα που περίμενεις απο έναν παιχτη της εμπειρίας και της ντεμεκ κλάσης του.
Ίσως να περίμενα απο τον Κυριακο λόγω απειριας αλλά δεν το είδα.
Rebel Scum
13-06-12, 01:12
Γιατί δε γίνονται; Όταν έχεις παίκτες αντίστοιχης ή σχεδόν αντίστοιχης αξίας μια χαρά γίνονται. Σήμερα όλη η Τσεχία έκραζε τον προπονητή που ξεκίνησε ΠΑΛΙ τον Μπάρος που σέρνεται ασύστολα.
Μια χαρά γίνονται. Περιμένω να δω αν αυτός ο Βαν Μάαρβικ αφήσει πάλι στον πάγκο Χούντελαρ και Κάουτ μετά τη τραγική εμφάνιση του Βαν Πέρσι αν και οκ ο Βαν Πέρσι έκανε εκπληκτική χρονιά. Αν είναι να σουτάρει αέρα τότε να κάτσει στο πάγκο. Δίκαια πράματα. 3 παιχνίδια είναι.
Έχοντας ήδη χάσει το αμυντικό δίδυμο θα άλλαζε και τον τρίτο της άμυνας; Με τον Τζαβέλλα....
Έλα ρε johnson ας σοβαρευτούμε λίγο.
- - - Updated - - -
Δεν υπάρχει κανείς γιατι αυτοι που υπάρχουν είναι οι παίχτες των ονείρων μας. Ο Φετφατζιδης ο Μεσι της εξέδρας και ο Νινης ο προηγούμενος Μεσι , που φέτος λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε καθόλου και στο πρωτο παιχνίδι δεν έκανε τίποτα απολύτως αλλα τον ψάχνουμε στο δεύτερο (που απο πλευράς τακτικής αντιπαλου και όπως πήγε το παιχνίδι ήταν πανομοιότυπο με το πρώτο).
Εγω το ξαναλέω. Ψάχνετε να βρείτε συστηματα και αυτοματισμους και μπουκαδόρους και ντριμπλαδόρους και κάθετες πάσες , σε μια ομάδα που δεν μπορει να αλλάξει παραπάνω απο 3 σωστές πάσες σε 90 λεπτα. Ας ξεκινήσουν απο τα βασικά λοιπόν και βλέπουμε.
Και δεν λεω ότι ο Κατσουρανης δίνει χαρτάκι. Αλλά από αυτόν δεν περιμένω γιόμες. Οι γιόμες του Κατσουρανη μου δείχνουν ασχετοσυνη , αμπαλοσυνη , όχι καθαρή σκέψη , οχι καθαρό μυαλό , δηλαδη όλα τα αντίθετα που περίμενεις απο έναν παιχτη της εμπειρίας και της ντεμεκ κλάσης του.
Ίσως να περίμενα απο τον Κυριακο λόγω απειριας αλλά δεν το είδα.
Εγώ δεν είπα τίποτα για Νίνη και Φετφατζίδη και συμφωνώ ότι είναι όλοι τόσο άμπαλοι που λίγη σημασία έχει.
Αλλά πράγματι θεωρώ λάθος του Σάντος που έριξε μέσα 2 επιθετικούς και ουσιαστικά βοήθησε στο καμινάδα ball αφού άφησε το ήδη κακό κέντρο σκασμένο.
Ο Κατσουράνης πάει καιρός που έχει να δείξει κλάση....άμπαλος δεν είναι αλλά τα Marlboro κάνουν ζημιά.
Έχοντας ήδη χάσει το αμυντικό δίδυμο θα άλλαζε και τον τρίτο της άμυνας; Με τον Τζαβέλλα....
Έλα ρε johnson ας σοβαρευτούμε λίγο.
- - - Updated - - -
Κάτσε ρε συ Rebel. Στο 6ο λεπτό είσαι 0-2 εξαιτίας κυρίως του Χολέμπας. Έστω ότι τον άλλαζε εγώ σου λέω. Θα έτρωγες περισσότερα από 2 γκολ έτσι; Λογικά όχι...
Και οκ, αυτό δε μπορείς να το γνωρίζεις από πριν. Ε τώρα, μη τον βάλει πάλι 3ο παιχνίδι. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ του παίκτη να παίξει βασικός. Κανονικά θα έπρεπε μόνος του να πάει να βρει τον Σάντος και να πει "είμαι σε κακή κατάσταση/έγω άγχος" εφόσον ο Σάντος δε τολμάει να τον βγάλει από μόνος του.
Άσε που εγώ στο μυαλό μου έχω πάντα και την επιλογή που έκανε και ο Ρεχάγκελ με Τόρο αριστερά και Μανιάτη δεξιά και ας βάλει τους μικρούς στο κέντρο παρέα με τους λοιπούς. Οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει για να μην τρώμε σε 2 παιχνίδια και τα 3 γκολ από την ίδια πλευρά.
Rebel Scum
13-06-12, 01:32
Κάτσε ρε συ Rebel. Στο 6ο λεπτό είσαι 0-2 εξαιτίας κυρίως του Χολέμπας. Έστω ότι τον άλλαζε εγώ σου λέω. Θα έτρωγες περισσότερα από 2 γκολ έτσι; Λογικά όχι...
Και οκ, αυτό δε μπορείς να το γνωρίζεις από πριν. Ε τώρα, μη τον βάλει πάλι 3ο παιχνίδι. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ του παίκτη να παίξει βασικός. Κανονικά θα έπρεπε μόνος του να πάει να βρει τον Σάντος και να πει "είμαι σε κακή κατάσταση/έγω άγχος" εφόσον ο Σάντος δε τολμάει να τον βγάλει από μόνος του.
Άσε που εγώ στο μυαλό μου έχω πάντα και την επιλογή που έκανε και ο Ρεχάγκελ με Τόρο αριστερά και Μανιάτη δεξιά και ας βάλει τους μικρούς στο κέντρο παρέα με τους λοιπούς. Οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει για να μην τρώμε σε 2 παιχνίδια και τα 3 γκολ από την ίδια πλευρά.
johnson εγώ δεν λέω ότι πρέπει να μείνει μέσα ο Χολέμπας και ο κάθε Χολέμπας αλλά το ότι πρέπει να βγει δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο και όλοι το παίζουμε μετά Χριστώ προφήτες. Εσύ ο ίδιος για τον πρώτο αγώνα έλεγες ότι τον άφηνε αβοήθητο ο Σαμαράς (πραγματικότητα και στους 2 αγώνες) και μετά το 2ο αγώνα ότι τελικά είναι και σε κακή κατάσταση.
Δεν έχει ο προπονητής κάνα ειδικό μηχάνημα που να διαβάζει ψυχολογία, φόρμα κτλ...κάνει κάποιες επιλογές και με αυτές πορεύεται.
johnson εγώ δεν λέω ότι πρέπει να μείνει μέσα ο Χολέμπας και ο κάθε Χολέμπας αλλά το ότι πρέπει να βγει δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο και όλοι το παίζουμε μετά Χριστώ προφήτες. Εσύ ο ίδιος για τον πρώτο αγώνα έλεγες ότι τον άφηνε αβοήθητο ο Σαμαράς (πραγματικότητα και στους 2 αγώνες) και μετά το 2ο αγώνα ότι τελικά είναι και σε κακή κατάσταση.
Δεν έχει ο προπονητής κάνα ειδικό μηχάνημα που να διαβάζει ψυχολογία, φόρμα κτλ...κάνει κάποιες επιλογές και με αυτές πορεύεται.
Βασικά για τον Χολέμπας στο πρώτο σεντόνι είπα ότι ήταν κακός (ήρθε μετά ο Terminus και είπε ότι έφταιγε και ο Σαμαράς που δε βοήθαγε, κάτι το οποίο δεν είχα υπολογίσει στα ελαφρυντικά του). Ε είδα και κάτι στατιστικά που τον βγάλανε 2ο καλύτερο παίκτη της Εθνικής (δε γνωρίζω πως και γιατί) και άλλαξα άποψη (όχι ότι θεώρησα ποτέ ότι έπαιξε καλά αλλά όχι και τόσο τραγικά όσο πίστευα εγώ με αυτά που είδα).
Σίγουρα ειδικό μηχάνημα μπορεί να μην υπάρχει αλλά οι 8 στους 10 παίκτες στη θέση του Χολέμπας αυτή τη στιγμή, θα είχαν άσχημη ψυχολογία. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο μέσα σε 4 μέρες να δείξει το καλό του πρόσωπο. Όπως και γενικά για κάθε παίκτη που κάνει όχι απλά μέτριες αλλά πολύ κακές εμφανίσεις να δείξει καλό πρόσωπο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.
senkradvii
13-06-12, 12:04
Όταν παίζεις και ξεκινάς ενδεκάδα με -4 παίκτες (όποιος τους βρει πρώτος - δώρο ολόσωμη αφίσα του Καραγκούνη με μαγιό), χωρίς την βασική σου άμυνα και με κόντρα διαιτησία, παιχνίδι δεν γίνεται να πάρεις._
Κάποιος έλεγε χθες ότι θα κάνει την άμυνα μπάχαλο ο καρπουζάς, αλλά δεν τον ακούγατε. :rolleyes:
O Κατσουράνης πρέπει να έριξε 20 γιόμες από άμυνα στην επίθεση. Ωραία μπάλα. Επειδή δεν είδα τον Σάντος να του κάνει ούτε μία φορά παρατήρηση, πιθανόν αυτό να ήταν και εντολή προπονητή. Όπως και να χει, όταν παίζεις χωρίς χαφ, με 4 επιθετικούς, πώς περιμένεις να φτάσει η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση; Για μένα χθες τα έκανε μούσκεμα ο Πορτογάλος. :mad:
Να πω κάτι για τον Γκόμεζ?
Καλά δεν λέω. :p
Rebel Scum
14-06-12, 01:55
Super Mario :p
Ο γλίτσας έχασε πάλι σήμερα τα άχαστα.
Μήπως να ξαναφωνάξουμε τον Ρεχάγκελ ;
Μπαααααααα.
Το να "ξηλωθούν" οι Καραβούτας & ΣΙΑ, φτάνει. :evil:
jose_ee1985
14-06-12, 19:35
Πάντως οι 2 πρώτοι αγώνες μας, μου φέραν στο μυαλό αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=lryL1nLhEh8
:p
Blue Chitara
14-06-12, 19:54
Για μεθαύριο στις 16.06. εμπρος να υποστηρίξουμε την Εθνική! Εγώ έπαιξα και στοίχημα ένα δεκάρικο. Μακάρι να το πάρουμε! Δε χωνεύω μία τους Ρώσους και ούτε τους Πολωνούς. Ελλάδα και Τσεχία με αποδόσεις 5 και 3,2 στην Interwetten
https://www.interwetten.com/el/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1/l/406638/euro-winner
Ελπίζω να προμηθευτήκατε ψωμί για αρκετές ημέρες...
... σκόραρε ο Τόρρες :p
Rebel Scum
15-06-12, 23:32
Ωραίο ματς το Σουηδία Αγγλία.
Παρότι θέλω να χάνει η Αγγλία και οι αγγλικές ομάδες όπου βρεθούν η αντιπάθεια μου προς το σίχαμα που λέγεται Ιμπραϊμοβιτς (ο οποίος έβριζε χυδαία στο 2-1) με κάνει υποστηρικτή της Αγγλίας.
Άσε που δεν έχω ξεχάσει το στήσιμο το 2004 με τη Δανία για να περάσουν και οι δυο.
Καλή επιτυχία για σήμερα... αυτοί που θα παίξουν απόψε, ασχέτως αν το αξίζουν, να δώσουν το 100% τους. Να δούμε μια καλή προσπάθεια ρε γμτ. Όχι τραγικά λάθη πάλι και σεντρόσφαιρο.
Ελα μωρη Καραγκουνα!!!! :p
Ηρεμία τώρα... Ηρεμία!
Πως το κρατάμε ;; :p
Δεν παιζουν και κανα τζογκερ στο ημιχρονο , με τετοια ρεντα ολα γινονται
Πως το κρατάμε ;; :p
Κάπως έτσι
http://img820.imageshack.us/img820/885/etb2f5.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/820/etb2f5.jpg/)
Κάπως έτσι
http://img820.imageshack.us/img820/885/etb2f5.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/820/etb2f5.jpg/)
ΟΚ το δέχομαι. Δε μπορώ να φανταστώ άλλο ρεαλιστικό τρόπο από αυτό που είδα στο 1ο ημίχρονο.
Έλα και σε αντεπίθεση ο Τόρρες (Γκέκας) να το κλειδώσει...:p
Rebel Scum
16-06-12, 23:39
Μπράβο ρε ομάδα!!!!
:crazy:
δεν γίνονται αυτά λέμε
:crazy:
Επαναλαμβάνεται το 2004 :p
Μία νίκη, μία ισοπαλία, μία ήττα :p
Rebel Scum
16-06-12, 23:42
Με ποιον παίζουμε μετά;
Με ποιον παίζουμε μετά;
Γερμανία
Γερμανια ελπιζω. Εκει πρεπει να πεσει ενας χοντρος, να τον θυμουνται ολοι μεσα στα γραφεια της Bild μεχρι να πεθανει ο Highlander... :p
Rebel Scum
16-06-12, 23:45
Γερμανία
Α καλά.....περάσαμε :p
Με Γερμανία αν έρθει πρώτη στον Β' όμιλο.
Να'ναι Γερμανία, να'ναι και σημαδιακό :twisted::twisted:
Θα έχει βγει ο Alexis τότε και θα καθαρίσει και στο ποδόσφαιρο :mrgreen:
Rebel Scum
16-06-12, 23:48
Θα πέσει γέλιο αν έχει κερδίζει ο Τσίμπρας.....θα μας απειλούν με έξωση από τον πλανήτη γη και θα παίζουμε μπάλα:p
Θα έχει βγει ο Alexis τότε και θα καθαρίσει και στο ποδόσφαιρο :mrgreen:
Θα καθαρισει και εμας, δεν θα μεινει τιποτα... :p
Θα πέσει γέλιο αν έχει κερδίζει ο Τσίμπρας.....θα μας απειλούν με έξωση από τον πλανήτη γη και θα παίζουμε μπάλα:p
Θα πάρουμε το διαγαλαξιακό δεν πειράζει :p
Rebel Scum
16-06-12, 23:52
Α και κάτι που ξέχασα..... Καραγκούνης στην Εθνική μέχρι τα 50 :p
Αυτή η ομάδα έχει ΑΣΤΡΟ !! :respekt:
ΠΑΝΤΑ με τη πλάτη στο τοίχο και πάντα έπειτα από τρελή αμφισβήτηση, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ να μας τρελάνουν να το θυμόμαστε για πάντα!! :worthy:
Καραγκουνη, δεν πειράζει, θα ξαναπαίξεις στους 4 :p
Εντάξει...τι να λέμε τώρα....είναι εμφανές ότι πάμε να το πάρουμε:cool:
- - - Updated - - -
Αυτή η ομάδα έχει ΑΣΤΡΟ !! :respekt:
ΠΑΝΤΑ με τη πλάτη στο τοίχο και πάντα έπειτα από τρελή αμφισβήτηση, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ να μας τρελάνουν να το θυμόμαστε για πάντα!! :worthy:
Έτσι φίλε,πρώτα θα παθαίνουμε καρδιακό και μετά θα χαιρόμαστε :p
Εντάξει...τι να λέμε τώρα....είναι εμφανές ότι πάμε να το πάρουμε:cool:
:rofl::rofl:
Βαρετό έχει καταντήσει :lol:
lol, είχε ανεβει στις Ειδήσεις στο φορουμ το 2004 ότι είχαμε περασει στους 8 :p:p:p
http://www.adslgr.com/forum/threads/22960-H-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-8-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1!
@ ADSLgr.com All rights reserved.